Цветанов: Никога не съм имал достъп до сметката на белгийците и "Лев корпорация"

Цветанов: Никога не съм имал достъп до сметката на белгийците и "Лев корпорация"

© Надежда ЧипеваСлед като по-рано през деня в предаването "Станция Нова" на Нова телевизия вътрешният министър Цветан Цветанов обясни случая с договорката със Съюза за стопанска инициатива на Алексей Петров, за събиране на парична гаранция за проект на белгийска компания компания за видеоваблюдение в столичното метро, по-късно в предаването "На четири очи" по същата телевизия Цветанов заяви, че никога не е имал спесимен за сметката, която по думите му е била на "Лев корпорация" и чуждата фирма. Той посочи още, че корпорацията на Алексей Петров никога не е имала нещо общо с изграждането на партия ГЕРБ и, че той самият няма информация компанията да е сред спонсорите на партията.  
До обясненията на вътрешния министър се стигва след публикувани твърдения на Петров, според които вътрешният министър в качеството си на бивш зам.-кмет на София по сигурността е отговорен за за изчезването на около 1 млн. евро, внесени като гаранция по проекта. Информацията от интервю със задържания преди осем месеца в операцията "Октопод" бивш съветник в ДАНС беше изнесена в сайта на вестник "Гласове", чийто главен редактор е Явор Дачков


Не сме позволили средства на Столичната община да се дават за никаква парична гаранция по проекта за изграждане на център за видеонаблюдение в метрото, предложен от белгийска фирма през 2006г, каза в интервю за "Станция Нова" вицепремиерът. 
"Става дума за проект, предложен от една белгийска фирма, за център, в който да се прави видеонаблюдение на метростанциите. Като това всичкото трябваше да бъде дарение за Столична община. Столична община по този проект не е дала един лев, няма и да даде никакъв лев и Столична община не дължи абсолютно нищо към тази фирма, защото в тази фирма, поне това, което беше представено тогава пред Столична община, тя оперира с пари от европейски програми, които са насочени с подобна дарителска дейност, които да минават към местната власт", обясни той.  
"И тогава всъщност ние казахме, че бихме се отказали от този проект, ако е свързан с подобна парична гаранция. И тогава вече с Боян Чуков (бел. ред. - представител на ССИ на Алексей Петров ) и белгийците се договорихме за тази парична гаранция. Но тук Столична община, и точно това е моментът, който трябва да бъде споменаван винаги, защитили сме интереса на Столична община и не сме позволили да се дава парична гаранция от общината в София", заяви министърът. 
По време на интервюто вътрешният министър не беше попитан дали тази  сума наистина е била внесена във фонд, контролиран от него и Чуков, както твърди Алексей Петров,  и евентуално каква е била по-нататъшната съдба на тези пари. Този въпрос му беше зададен в предаването "На четири очи" и вицепремиерът отговори, че никога не е имал достъп до сметката на събраната парична гаранция, която по думите му била " на белгийците и "Лев корпорация".


Цветано отхвърли твърденията на лидера на РЗС Яне Янев след посещението му в дома на Алексей Петров. Депутатът обвини Цветанов, че е забогатял незаконно и че е спонсориран от фирми от обръча на ДПС. В петък Янев настоя анкетна парламентарна комисия да провери имотното му състояние, а днес поиска с това да се заемат данъчните.
Декларирал съм абсолютно всичко, имам шест апартамента и всичко около тях е прозрачно, заяви вътрешният министър (повече по темата можете да прочетете в карето - бел. ред.)


Той повтори тезата си, че всички обвинения срещу него представляват сценарий и че не може да влиза в диалог с всички задържани по обвинения в тежки престъпления, които го атакуват.Как вътрешният министър обяснява имотното си състояние пред нова телевизия


Цветан Цветанов: Имам шест апартамента, които са на мен и на семейството ми.


Водещ: Много.


Цветан Цветанов: И аз веднага ще кажа как са те. Два апартамента са с нулева ставка, това са апартаменти, които са прехвърлени от родителите на съпругата ми. Единият апартамент е закупен 60-те години, в който и до ден днешен живеят родителите на жена ми, които 64-та година са го закупили. В момента, във връзка с възрастта, на която са, да са живи и здрави, естествено, те са го прехвърлили на моята съпруга, на нулева ставка. Съвсем нормално е. Това смятам, че го прави всеки един средностатистически български гражданин, когато мисли за децата си.


Водещ: Така.


Цветан Цветанов: Другият апартамент е закупен от родителите на жена ми, той е 66 квадрата, мисля, че толкова беше, той е прехвърлен отново на голямата ми дъщеря на нулева ставка. Третият апартамент, който е в "Надежда", това е апартамент, в който живее майка ми и след тежко заболяване на баща ми, преди 13 години той почина от рак, аз имам 1/6 като наследство, което ми се полага от този апартамент.


Водещ: Така.


Цветан Цветанов: Четвъртият апартамент е апартаментът, в който сме живеели с моите родители от 73-та година и в който живея и до ден днешен. Другите два апартамента, които са закупени, те са закупени преди три години, като сделката е направена на Акт 14. Другото, което е, този апартамент все още не е изцяло моя собственост, на моето семейство, защото ние плащаме кредит, който е по 900 лева, които аз всеки месец плащам от заплатата си и всичко това се осъществява по банков път към банката, от която съм изтеглил този кредит.


Водещ: Ясно, значи става дума за...


Цветан Цветанов: Не, това, което мога да кажа, понеже единственото, което може би предизвиква някакъв по-голям медиен интерес, това са последните два апартамента, които са закупени. Това са апартаменти, които... всичко, което се е случвало по тяхното закупуване, е минавало по банков път и просто там е напълно прозрачно за всеки един, който би могъл да си направи труда да го провери.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (135)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 807 Весело

  Който си мисли, че на клоунът Янев няма да му се пръсне балончето за ден-два просто наистина трябва да се прегледа!

 2. 2 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 583 Весело

  И мухата Цеце не е ангелче небесно, при добро ровене ще изпадат скелети от гардероба..

  ха ха

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 3. 3 Профил на инсп. Петров
  инсп. Петров
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Знаем, шефе, знаем!

  Добър ден! Вашите документи за проверка?
 4. 4 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  ..."на нулева ставка...на нулева ставка...на нулева ставка...и всичко това се осъществява по банков път към банката"...

  ..."Имам шест апартамента, които са на мен и на семейството ми.
  Това смятам, че го прави всеки един средностатистически български гражданин, когато мисли за децата си"...

  "Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя."
  Тибетска молитва

 5. 5 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Весело

  Цветанов се пъне да обяснява единствено, че Столична община не била дала никаква парична гаранция. Е по този въпрос с Алексей Петров са на едно мнение, защото последният също твърди, че гаранция не е давана, но по причина на това, че събраните за нея пари са изчезнали.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 6. 6 Профил на somebody0
  somebody0
  Рейтинг: Любопитно

  Хм, остана ли някой, който да вярва на Явор Дачков?

 7. 7 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност.

 8. 8 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Цецко, това ще го кажат твоите приятели от съда, нали все си недоволен, че не издавали тежки присъди, е сега ще те опровергаят!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 9. 9 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Из изказването на яя:
  Из изпръцкването:"РЗС има достоверни и то двойно проверени факти от НАП и от НОИ, че Цветан Генчев Цветанов за периода 2005-2010 година не е внесъл, забележете, нито един лев данъци от извън трудови правоотношения. Тука с още по-голяма сила възниква въпроса след като той е получавал доходи само и единствено от заплатите си, откъде са тези огромни суми. Нещо повече, не е подавал годишни данъчни декларации с изключение на 2006-та година", заяви Яне Янев.

  И така, търсят се отговорите на два основни въпроса:

  1. Откъде са тези около половин милион, с които са купени имотите от гражданинът цвцв, защо не са декларирани и платени ли са данъци за тях ?

  2.Как и защо политикът цвцв е получил на два-три пъти по-ниски цени имотите в кв. Изток?

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 10. 10 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#9] от "mi6osp":

  Аз затова никога не попържам съда, не се знае кога ще застанеш пред него.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 11. 11 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Към мой № 9: Пропуснал съм уводното изречение.

  Мирише на ос?ране, но не е от това, че яя се изпръцка.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 12. 12 Профил на Miroslav Toshev
  Miroslav Toshev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ей значка ти просто си олигофрен. Все съм виждал залитнали и ударени от сачма хора ама ти просто си уникум. Или си влюбен в Цветанов. Що не вземеш да му пристанеш.

 13. 13 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 807 Неутрално

  До коментар [#12] от "mirto":

  Аз в Цветанов въобще не съм влюбен за разлика от по-голямта част от мат'ряла! За сметка на това пък като гледам клоунът Янев, направо ми се драйфа! Това, че глупаци като теб пристават на всяко лайно пък изсрано то от осран до ушите палячо като Янев, показва само че си една свита душица, таяща злоба към всеки и всичко.
  Сметанта палата вече заяви, че всичко е законно, сега остава и данъчните да докажат и твърденията си остават пак в графа "сензационни разкрития" на господин Янев от цирк РЗС (то има ли го още, опа забравих че спонсора излезе от кауша и цирковете сега започват)!

 14. 14 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Поне стана ясно защо Цветанов не направи нито едно разследване за злоупотреби в бившето министерство на Етем-Тошкова .

 15. 15 Профил на Цветан Цветанов
  Цветан Цветанов
  Рейтинг: 1017 Неутрално

  До коментар [#9] от "mi6osp":

  Аз до преди 2005 не съм работил тъй ли, не може да съм спастрил некой лев, а? Това за 1.
  За 2. - който го може - го може. Ти като не можеш кой ти е крив.

  Мирише, ама май от вас, уважаеми.

  Полека! На мен жена ми е казала да не бързам, когато свърша тогава!
 16. 16 Профил на msp
  msp
  Рейтинг: 426 Неутрално

  13, ти действително имаш някакъв проблем с Цветанов. Сметната палата не е казвала, че всичко е законно, а че е спазил закона, за да декларира собствеността си. Което е вярно, има го в интернет. Проблемът, който Цв. не казва, е как с една заплата от 2-3000 лева, за две години, се събират половин милион, ако се приеме, че го е издържала жена му, или е бил на фотосинтеза. Който е на подобна заплата, знае, дали може да купи два апартамента, дори по занижената цена, която е декларирана. 48 месеца, като заместник кмет, -100 000 лева.Останалите? Да бе декларирал някакъв бизнес, разбирам, ама нищо извънтрудовите доходи, т.е. без външен доход до заплатата, почва да става смешно. И тук не става въпрос за клоуна Яне, той че е клоун и нещо повече, това е ясно, а става въпрос за доказване на доходи от една публична личност.

 17. 17 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 655 Разстроено

  от долнопробните мишки яне янев и дачков и шефът им - още по-долнопробната ДС мутра алексей петров какво друго освен някакви смешни и елементарни простотии за някакви 5 апартамента в надежда на семейството на министър може да се очаква?! само фишеци и дивотии за простолюдието.. в същото време осигуровките се вдигат, реформите не вървят - къде къде по-съществени проблеми, но милиционерските тикви само за някакви псевдо-компромати и лишени от смисъл фишеци като да сме сменели конституцията могат да се сетят.... много ниско ниво, но те политическите бушони като яне янев са за това, да пускат пушилка, когато им наредят...

 18. 18 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 655 Любопитно

  До коментар [#11] от "mi6osp":

  мирише да, но миризмата на нафталин и мърша идва от позитано, където се събраха твоите приятелчета... по този псевдо скандал с апартаментите пак миризмата идва от комунистическо позитано и ДС кръговете, където измислиха и лансираха яне янев и РЗС...

 19. 20 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 479 Неутрално

  имам имоти за милион придобити пез 2008г и всичко около тях е нормално,най малкото е че ни си платил данъци на даржавата за тия пари бе,в имотните ти декларации и следа за тоя милион няма,УКРИВАНЕТО НА ДАНЪЦИ Е МНОГО ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БЕ ЧОВЕК.ДРУГО, КАТО СИ НЕВИНЕН И ОКЛЕВЕТЕН,МИ ДАЙ ГО ДИМКАТА ПОД СЪД БЕ,ИЛИ НЕ ТИ СТИСКА !!!

 20. 21 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  Скоро ще влезе в сила разширяването на закона "Кушлев". Логично е Цветанов да го проверят за несъответствие от 60000 лева. Но като гледам в каква степен ГЕРБ настоява за този закон не очаквам ЦЦ да се окаже в нарушение. Времето ще покаже.

  подпис
 21. 22 Профил на jetchev
  jetchev
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Абе тъпанари не виждате ли скалъпената атака на мафията , за да дескредитира хората които я преследват. Така бе и в Италия и в Америка. Вместо да се занимавате с глупости, по добре си варшете работата и не позволявайте да ви манипулират така просташки.

 22. 23 Профил на k73
  k73
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Ако Цветанов е взел 100 хл от невражески настроени хора ,т.е .не от саудитска арабия,не от турция,не от русия и не от либия -какво им пречи на живота на българите?

 23. 24 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2225 Гневно

  Ако гаранцията от 1 милион е платена от общината не може да се скрие. Никой не може да се скрие от счетоводителите. Следователно не е вероятно да съществува този милион дето го дъвчат Трактора и Дачков.
  Когато ме излъжат майсторски ми е трудно да се сърдя, но когато правят всички ни на глупаци съм бесен.

  подпис
 24. 25 Профил на ibryam_ali
  ibryam_ali
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "Цветанов: Парите, за чието присвояване ме обвиняват, никога не са давани от общината."
  Ми,че то никой не твърди,че общината е давала пари.
  Става въпрос за дадени от частни фирми /друг е въпросот как са дадени/ некви си мижави един МИЛИОН юро-та,де впоследствие се изпарили ей-така,кат на кино.
  Долу ДеПиСе !
  ****
  СЛОЖЕН НАРОД-СИЛНА ДРЪЖАВА.

 25. 26
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:10 на 17/10/2010 от неговия автор.

 26. 27 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Любопитно

  До №15: Вярно ,че си работил. Ама си бил на фотосинтеза и ти и семейството ти сте ходили голи и боси/ особено интересно при жената и двете дъщери /. Само така си спастрил половин милион.
  А въпрос2. се нарича КОРУПЦИЯ. Някой е "услужил" , обаче срещу документ, на бъдещия мвр министър, и сега няма никакво движение по разследване на емел етем и други видни личности от дпс, на кражбите от държавен резерв итн итн.

  Току виж боко изпълни заканата си да вкара министри в затвора. И без това цвцв има по-висок рейтинг и го нерви с това.

  До №15: Боги, това "А вие защо биете негрите!", след двадесет и една години в демократично общество, звучи архаично. Редо е да позабравиш този типично кумунистически похват.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 27. 28 Профил на rotos
  rotos
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "Цветанов призна за парична договорка с човек на Алексей Петров"

  Той за още много неща ще признае.

  Алиса: Кажи ми по кой път да тръгна? Котаракът: Зависи, къде искаш да отидеш.
 28. 29 Профил на ibryam_ali
  ibryam_ali
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Ашколсун на дургарите от газетата...на тъгъдък смениха заглавието от :
  "Цветанов: Парите, за чието присвояване ме обвиняват, никога не са давани от общината."
  на
  "Цветанов призна за парична договорка с човек на Алексей Петров, но тя не замесвала Столичната община"
  ***
  Долу ДеПиСе !

 29. 30
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:21 на 17/10/2010 от неговия автор.

 30. 31 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1512 Любопитно

  ...........Вътрешният министър не беше попитан дали тази сума наистина е била внесена във фонд, контролиран от него и Чуков, както твърди Алексей Петров, и евентуално каква е била по-нататъшната съдба на тези пари..........
  Понякога те е страх да попиташ.

 31. 32 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#29] от "ibryam_ali":Ашколсун на дургарите от газетата...на тъгъдък смениха заглавието от

  Не се учудвай, този вестник одавна не е това което беше. Превърнал се е в ретроградна негативистична медия.  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 32. 33 Профил на anzug
  anzug
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Добре , разбрахме , че не сте мутри ! Само дето не ви вярваме .

 33. 34 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 969 Любопитно

  До коментар [#28] от ".dru":

  Единствения изход е оставка на Цвъ Цвъ. Освен това, Цветанов ги е купил на цени доста под пазарните от фирма на ДПС. Той самия е извършил престапления и не може да бъде министър на МВР

 34. 35 Профил на Naschenec
  Naschenec
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#13] от "nqma zna4ka koi":
  То е ясно, че не си влюбен-ти си просто малоумен!

  Ненавиждам цензурата , мразя цензурите !
 35. 36 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 525 Любопитно

  Дневник ,коя е банката ,която така щедро кредитира безработни български политици ,защото в декларацията към Сметната палата липсва информация за банката и за размера на кредита към нея ?

 36. 37 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Цветанов призна за парична договорка с човек ... Дневник, в заглавието има доста опасно по НК твърдение.

 37. 38 Профил на Рижия
  Рижия
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Този кретен и партията му не твърдят ли че парите които е взел Доган за Цанков Камък е ''конфликт на интереси'', което за мен е корупция, тоест престъпление (да припомним че парите не ги е давала държавата на Доган което не го онивинява). Щом Доган с парите които е взел от частна фирма е извършил престъпление (и според мен трябва да влезе в панделата) то тогава и Цвъцко е в конфликт на интеререси тоест е корумпиран и фактически престъпник. Аз съм сигурен че на когото и да е от политеческата гилдия му се разровят малко кирливите ризи ще хване пътя към затвора. И Бойко, и Волен, и Яне, и Костов за другарите от Тройная не е нужно даже да се рови то се вижда от космоса всички до един имат от какво да се страхуват.

 38. 39 Профил на revival
  revival
  Рейтинг: 426 Неутрално

  амо малоумници могат да вярват на приказките на яне и трактора.

 39. 40 Профил на dosetliv
  dosetliv
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  Цецо да не признава нищо без бой! После пред съда да стане и да каже че признанията са изтръгнати с бой и ще го пуснат.

 40. 41 Профил на revival
  revival
  Рейтинг: 426 Неутрално

  заглавието ви е манипулативно.може да ви изправи пред съда.

  Цветанов призна за парична договорка с човек на Алексей Петров, но тя не замесвала Столичната община

 41. 42 Профил на Швейк
  Швейк
  Рейтинг: 448 Весело

  абе Цоцко, абе Пъпеш, ти да не си теглил заем от банката на Цветелина Борисова, ... добре де, Бориславова?

  ще се намери ли някой (разследващ) журналист да попита как моя банков заем е за половината пари от данъчната оценка на твоите апартаменти, е за 30 вместо твоите 20 години, и пак вноските ми са доста по-големи от тия твоите митични 900 лева на месец. само заемът за тия последните два апартамента трябва да се изплаща като 2000-2500 лева на месец при най-ниските ОФИЦИАЛНИ лихви на пазара. или вноските не са по 900/месец, или някой банкер ти е бутнал безлихвен заем срещу услуга.

  партия ГРОБ - Граждани за Разсипване и Обиране на България. да ни е честит цар Боко Първи, цар на всички български тиквеници и на чичковите червенотиквеничета.
 42. 43 Профил на anzug
  anzug
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Най - плачевното в милата ни родина е фактът , че единствената опозиция на урудливите гербери е Трактора ...

 43. 44 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1553 Неутрално

  Значи белгийската фирма оперирала с пари от европейски програми, които по пътя на ДАРИТЕЛСКА дейност трябвало да преминават към общини. Поне така било представено пред Цветанов и Борисов.

  Айде стига, де! Европейски пари, които да се даряват. У-ау!

 44. 45 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#41] от "revival":

  Чак пък манипулативно. По-скоро заглавието е достойно за някоя жълта медия тип "Разкрития", Шок и т.н. Циганска работа.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 45. 46 Профил на Пешо Атома
  Пешо Атома
  Рейтинг: 374 Весело

  И се започна една дълбока есенна оран....
  ... стягай дрипи сиромашки
  и на нивата върви,
  пак ори, ори, ори! ....

 46. 47 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 969 Любопитно

  Цвъ Цвъ е следващия корумпиран министър от правителството на Мутрата който трябва да си ходи. Отново става дума за нагла корупция от този който 1-ви трябва да се бори с нея

 47. 48 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Пушилките трябва се редуват и мандатчето да си върви!

  Артистите си играят театрото по сценарий! И НИКОГА НИЩО не се случва и НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!
  Времето си минава, а аз ВИНАГИ СЕ ОКАЗВАМ ПРАВ, въпреки минусчетата на каваците и Глутницата(не че го искам)
  Както не излезе "зайче" от случая Алексей(доган, цонев, галеви, станишев, костов, маргини, маджо, пашата.....) , ТАКА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ "зайче" И ОТ СЛУЧАЯ ЦВЕТАНОВ!(най-много сега него да го изкарат мъченик и накрая Президент или там каквото решат Сценаристите)
  А НАРОДА ЩЕ продължава, да БЪДЕ ДРАН ЯКО, но доволен от цирка с който го забавляват!
  ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЪМ ПРАВ И СЕГА)))))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 48. 49 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Алексей като е е.ал жената на Цецко да е мислил.

  А най гадното е ,че тия новите се искарват ангели небесни,а ако се разрови и Бойко Тъпановото досие така ще засмърди ,че ще припаднем.

  Ама това общо всето няма значени.
  Важно е че тищ новите идиоти мамицата разкатаха на държавата за 1 година и сега ние всичките го ядем.
  Ей това е най важното,а не някакви си имоти и прочие.

  кому е изгодно?
 49. 50 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 2520 Неутрално

  До коментар [#44] от "inn":
  Работата е ясна.
  Трактора от край време се занимава с нюхане, последвано от изнудване и рекет.
  Явно е успял да убеди някой, че ако се бръкне 1млн евро, ще му осигури непрекъснато картинки от метрото. Те си знаят за кво са им.
  От тук идват тия легенди за "европейските дарения".
  Ако парите наистина са изчезнали - льошо, много льошо.
  Цял милион евро са много пари за нашите земи.
  С един милион най-вероятно можеш да поръчаш да шътнат 30 калпака.
  Можеш да си купиш във всички инстанции поне 10 съдебни спора. По тарифата на Красьо можеш да си имаш 5 бройки във ВСС.
  Можеш да вкараш 10-15 депутата, ако си неосъждан и неомацан в досегашната политика..
  Може да урдиш да ти променят 2-3 закона по твое желание.
  И куп още други неща.

 50. 51 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  цецо и бойко прекалиха с трактора. до неотдавна лягаха и ставаха с него, днес не само, че се отрекоха от петров, но -ресолиха манджата. алексей ще ги изкърти, много неща знае, освен ако не го накарат да млъкне завинаги.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 51. 52 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1553 Неутрално

  Та във версията на въпросната белгийска фирма, представена пред ББ и ЦЦ, се съдържат три основни факта: ФИРМА - ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ - ДАРЕНИЕ.

  Тук далаверата /опит за измама, присвоявания и т.н./ е видима от самолет: 1. няма европейски пари, с които да се разпореждат фирми. Разореждането с /харченето на/ европейски пари се прави само от държавни органи, а не от фирми. Европейски пари означава пари на гражданите на ЕС, които се намират в неговия бюджет. 2. Европейски пари не могат да се даряват.

  Значи, за да се хване някой управленец на подобна версия или е безкрайно неук, или усеща далавера и се опитва да се включи в нея. За трета версия, поне аз не се сещам.

 52. 53 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Ама какво искате да говири криминален тип, пуснат в домашен арест - ако Цветанов е имал наистина вземане-даване с него, най-опасното беше да го арестува да го остави да говори. Ясно е, че някакви факти се пренареждат за да се направи елементарно отмъщение, на този Трактор повече акъл от това няма да му дойде. Така се крадат 1 милион евро от гаранции...много елементарно иска да се изкара борец за правда, а всъщност е гнусен рекетьор, който с пари, взети бухалки и пушки-помпи в слепоочието и под чадъра на убиеца Филчев, ш е взел имоти и акции на поне 28 души - поне толкова бяха прекратените от Филчев жалби на потърпевши, някои от които от страх за живота си и досега са в чужбина..

 53. 54 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 636 Неутрално

  А някой патил ли е от "застраховки" в Лев-корпорация, която е направила пред паметника на Левски табела по-голяма от самия паметник, че се грижела за озеленяването му...

 54. 55 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Любопитно

  От заглавието на статията "Цветанов призна за договорка с човек на Алексей Петров" ми стана ясно, че става дума за недоуредени финансови договорености между две бивши другарчета - Трактора и Цецо. Въпреки че, вътрешният министър не беше попитан дали тази сума наистина е била внесена във фонд, контролиран от него и Чуков, както твърди Алексей Петров, и евентуално каква е била по-нататъшната съдба на тези пари, ние се досещаме кой ги е прибрал и защо другарчето му се сърди.

 55. 56 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 556 Неутрално

  За Алексей Петров - казвал съм го и преди: такива като него, свине, могат да се оправят единствено без съд и присъда. Тихо и кротко и светът ще стане просто по-добър.

  Вяра. Надежда. Любов.
 56. 57 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  inn-единствен си схванал от форума за какво става дума-европейски пари-частна фирма -дарение????далаверка или наистина са много,много тъпи/второто не е по-успокоително/.Останалот са дискусии между фен-клуб организации.

 57. 58 Профил на anzug
  anzug
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Махнете веднага тази гнусна снимка , че ми се драйфа вече от рапоните от гроб !

 58. 59 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#57] от "alec":
  Много повече за схващане има. Не давай обща оценка за хората, съдейки по себе си! За да се стигне до истинския правов резултат, до волята на закона, е необходима и способност за съждение и познаване на онова, върху което се мисли. Дай ми фактите и ще ти дам правото. " Da mihi factum, dabo tibi ius". Правото е особена наука. При нея гениалното обикновено не е просто, а простото най-често не е вярно. Както казват, то действа "non ratione imperii sed imperio rationis" (не с аргументите на властта, а с властта на аргументите)...

 59. 60 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 850 Любопитно

  защо, защо все пове4е хора склонни към измама и корупция се захващат да се занимават с политика ? и не говоря само в конкретния слу4ай а по принцип... защото за съжаление навсякаде е така ?

 60. 61 Профил на teni
  teni
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Само на платен коментатор му е" ясно", че имотите са купени с пари придобити по законен път,"със спестени чрез фотосинтеза пари". Цецко" кажи си ". Какво стана с милионечето на Доган и с глобата от 3000 лв. или да спи зло под "Цанков камък".Добре, че има такива като № 39 /вероятно платен или наивен глупак/ да вярват в европейски дарения и други глупости.

 61. 62 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#59] от "latcho59":

  Извинявай че се намесвам. Прав си за това, че трябват правни аргументи за доказателство. Работата е там, че в този скандал ще има резултат. По ирония на съдбадата Цвъ Цвъ е поставен в ситуацията, в която до сега поставяше други. Посочва гневно и казва какво трябва да наказанието. От там нататък остава "съвсем малко". Правните аргументи. Няма ги. Ама има омаскаряване. Та и тук е така. Не е ясна схемата с тези "дарения", но е ясно, че Цвъци се е сдобил с апетитни имоти. Е, нека докаже, че е съвсем чистичък и никакви пари не е присвоил. Доста е трудно. Та на бореца с корупцията мога само да му кажа - Ха, Честито!

 62. 63 Профил на solen
  solen
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#15] от "Цветан Цветанов":

  По 1.
  Допреди се пише заедно

  По 2.
  Пилците се броят наесен.

 63. 64 Профил на nuts
  nuts
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Къде са 1 милион долара осигурени от Ал. Петров за ГЕРБ?
  Какви са последните договорки между бг партиите тук:

  http://bulbuzz.com/buzz.php?key=237

 64. 65 Профил на mitaka41
  mitaka41
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#15] от "Цветан Цветанов":

  Въобще стренен човек е Цветанов. На 22 години става милиционер. Не е ясно офицер ли е станал или обикновен милю. какво точно е вършил-гонил крадци ли, постови ли е бил? Чак през 1991 г. завършва ВИФ, след което цели 10 години не е ясно какво е правил. През следвашите години също няма информация, чак когато постъпва в администрацията на МВР. За какви заслуги е станал полковник?!

 65. 66 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Моля някой да ми обясни как Цветанов има 26 години трудов стаж, нали все пак е завършил ВИФ и е бил студент ..........Нещо тази сметка не ми излиза...?

 66. 67 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#66] от "tsaneva":

  Просто. Още преди да стане студент е бил милиционер. Та като студент е продължавала да е кука.

 67. 68 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#66] от "tsaneva":
  До коментар [#67] от "zg":
  Може да е учил задочно за учител по физическо възпитание, докато е бил милиционер. А иначе и за него идва Видовден. След като цяла година си позволяваше да раздава присъди и да държи сметка на съда защо не изпълнява заповедите му, сега и на него ще му са наложи да обяснява, че няма сестра. А след време вероятно ще се моли съдът да е наистина независим и да не се влияе от натиска на следващия вътрешен министър и обработеното от медиите обществено мнение.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 68. 69 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Моля моля , първо 3 години е ходил войник ......., роден е 1965 г. Ако е завършил средно образование през 1983 г. на 18 години, след това е ходил 3 години войник означава че е почнал най- рано да учи във ВИФ 1986 г. Даже и да е учил задочно във ВИФ... означават 24 години трудов стаж????????

 69. 70 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#66] от "tsaneva":
  Приравнил си е І категория към ІІІ.

 70. 71 Профил на badboy
  badboy
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Абе много хора тук обидени от МВР-то.
  Сега на Цветанов си го изкарват.
  Славенче,и тебе ли са те обиждали,мила?

 71. 72 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#69] от "tsaneva":

  Казармата се признава за трудов стаж. Прихвана ли я?

 72. 73 Профил на nuts
  nuts
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Бойко що мълчи? Как го иска, той да настигне истината или истината да настигне него?!

 73. 74 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#71] от "badboy":

  Не знам дали Славена е обидена, ама Цвъцо е обиден. Разправят там нещо за жена му и Трактора. А сега пък Трактора се е засегнал, та започна една "оран", не ти е работа...

 74. 75 Профил на БАЙ АВРАМ
  БАЙ АВРАМ
  Рейтинг: Гневно

  МНОГО ПЛЯВА днес във форума!!!МНОООГО!
  И от УЧЕН нагоре!!!

 75. 76 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#75] от "liverpool":

  стой си на последно място в класирането и прави свирки на цветанов!

 76. 77 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#71] от "badboy":
  Не бе, душицо милиционерска! Обидените сте вие -на всички, които отказват да се въодушевяват от герберската хвалипръцковщина.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 77. 78 Профил на badboy
  badboy
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#74] от "zg":

  Като прочете тук клюките за него, да не вземе сега Цветанов да се гръмне като Сергей Клюка ?

 78. 79
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:12 на 17/10/2010 от неговия автор.

 79. 80 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  Към,,ПАТРИОТ БГ''-ком45.
  Патриота дупе дава ,
  за ГЕРБ,Цвятко и Борисов.
  Но не свойто дупе братя
  а дупето на простака.
  Патриот ще платиш ли на Цвятко поне единия апартамент,като го любиш толкова .Щот аз не искъм даже да чувам тъпотията на прокоратурата и данъчните ,че всичко е по закон .
  Закона е герб БОЙКО и ЦВ.ЦВ.
  Затова като толкова вие мил ,вие герберите създайте благотворителна фондация ,и който иска да даде пари за говненийте на Цвъцко,защо пък не ,тамън ще се види дали наистина го обича народа или само флейтистите от форума ,,баракуда '',,,барселонски'',,,значките и медалите'',,,патриотите като теб.
  Хайде да видим колко сте му верни в любовта.

 80. 81 Профил на press
  press
  Рейтинг: 419 Весело
 81. 82 Профил на znayko84
  znayko84
  Рейтинг: 537 Любопитно

  Брей, същата история като навремето с фондацията на Костов. Май някои другари нищо ново не са научили, но и нищо старо не са забравили. А мухата Цецко се е заплел в паяжинката и сега ще му разклатят столчето. Може и да падне. Може и ББ да повлече. Което нямаше да е лошо, ако зад протеста не се хилеше отново познатата физиономия на ДС.

 82. 83 Профил на badboy
  badboy
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#77] от "Славена":

  Славенче,ето,че съм познал.
  Много,ама много са ти обиждАли...

 83. 84 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 969 Неутрално

  До коментар [#67] от "zg":

  Този Цвъ Цвъ, ако не беше дълги години лизал гъ.за на Бойко Борисов сега все още щеше 4-разряден писарушка в някоя държавна службица

 84. 85 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1126 Неутрално

  До коментар [#78] от "badboy":

  Що бе? Цвъцо и той ли в Газпром служи? Пък като се замисли човек за цените на газа ... те всички на Газпром служат. И той и шефа му.

 85. 86 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#5] от "Славена":

  Славенче, един от двамата ги е откраднал:
  Цветанов или Ал. Петров. Ти как смяташ? Кой от тях е крадеца? Министъра или бандита? Да си чувала поговорката "Крадеца вика дръжте крадеца"?

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 86. 87 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#70] от "pierr":

  "Приравнил си е І категория към ІІІ."

  Какво значи това?

 87. 88 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Дневник, защо сменихте отново заглавието? "Свободните" медии действат по целесъобразност (тоест каквото им се нареди отгоре) ...
  Notorium non eget probatiõne.
  Общоизвестното не се нуждае от доказателство.

 88. 89 Профил на Иван Кръстев
  Иван Кръстев
  Рейтинг: 426 Неутрално  Другарят Партенко Продажков се прави на ощипана госпожица. Той много добре знае, че подзащитният му Трактор трябва да бъде разследван заедно с бившия главен прокурор Филчев за убийството на прокурора Н. Колев, поръчано от Филчев и извършено от Трактора поне според думите на вдовицата на Колев. А прокуратурата го разследва за кокошкарски рекети и изнудвания на такива като него и други нещастници, имали "късмета" да се докоснат до Трактора. А иза още много други сериозни престъпления, извършвани от него в качеството му на реален шеф на ДАНС.

  ивкръ

  ивкръ
 89. 90 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#9] от "mi6osp":

  Ей с какво завидно старание ровиш около жалките имоти на ЦЦ? Ако поне половината от това старание беше имал, за да проучиш богатството на бандита Трактор и на приятеля му, бившия Главен Плод-зеленчук на републиката, цена нямаше да имаш! Чувам дори улицата около именията на тези обществени паразити била приватизирана. Иди се поразходи до там, па после се върни във форума да споделиш видяното....

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 90. 91 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#88] от "latcho59":

  latche, до къде я докарахте с преписването на програмките?

 91. 92 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Още една любима мъдрост: Veritas odium parit. Истината поражда омраза! Търсим истината...омразата е явна! "Меко" казано...имаме проблем с морала, в нашата държава! ...О, времена, о, нрави! O tempora, o mores!

 92. 93 Профил на nuts
  nuts
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#92] от "latcho59":

  Абсолютно съм съгласен, проблемът днес в БГ, а и в цял свят в някаква степен, е един и той се казва "липса на морал"!

 93. 94 Профил на gselar
  gselar
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Лъжецът Цветанов - "в Гербландия всички със стаж над 26 години вземат над 2000 лв. и нямат проблем да плащат кредит от 900 лв. на месец".

  Ама всъщност дали наистина дали е лъжец - какво са 2000 лв. месечен доход за избирателите на ГЕРБ - младите, образованите и по-високо платените българи.

 94. 95
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:58 на 17/10/2010 от неговия автор.

 95. 96 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#91] от "Роси Кирилова": Съжалявам те , но реших така -"margaritas ante porcos"- да не хвърлям бисери на свинете и на теб.

 96. 97 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#7] от "latcho59":

  ++++++++++++++++++++++

 97. 98 Профил на jetchev
  jetchev
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Давай, Цецо не обръщай внимание на тъпите българи от този форум

 98. 99 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#25] от "ibryam_ali":

  Абе чоджум, ти с главата си ли мислиш?
  Първо, кой е луд да дава 1,5 млн гаранция, щото ПОСЛЕ щели да му подарят 1 млн? Не ти ли мирише на уйдурма?
  Второ - не е ли очевидно, че парите от частните фирми ги е събрал(С РЕКЕТ!) Трактора.
  Трето - ако той ги е "дал" на Цветанов, както твърди, къде е документа за това даване? Точно Трактора, събирача на компромати и документи, струпал цял архив в басейна на Спартак, ще пропусне да даде пари, и то цял милион, без да поиска документ насреща???
  Четрвърто последно - не ти ли е ясно, че цялата тази постановка е още едно от престъпленията на Трактора? Целта му е била да прибере 1 млн. Частните фирми няма да мрънкат ЩОТО!!!...А сега използва същата тази постановка, за да създава митове и легенди срещу ЦЦ чрез мърсолкото Явор Дачков.
  Интересно колко червеи са изпълзяли във форума, за да предъвкват тази гнусна лъжа? Явно новия следконгресен Щаб на Станишев за събиране на черни слухове срещу ГЕРБ е заработил с пълна пара...


  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 99. 100 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#95] от "latcho59":

  Приемам че бихте имали основание да гледате на избирателите като на свине, които всяка вечер се напиват в кръчмата и последното нещо от което се интересуват е програмата ви, ако имахте такава. В случая обаче не им предлагате абсолютно нищо.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK