Яне Янев съди Цветан Цветанов за обида и клевета

Яне Янев

© Георги Кожухаров

Яне ЯневЛидерът на РЗС Яне Янев съди министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за обида и клевета, съобщи Янев в интервю за предаването "Тази сутрин" на Би Ти Ви.


Повод за внесения от него съдебен иск срещу вицепремиера е интервюто на Цветанов пред същата медия на 18 октомври. Янев се жалва, че по време на него министърът го е нарекъл "измамник" и "политически рекетьор". И за двете думи съм завел дело и аз съм убеден, че имаме правосъдие и имаме почтени магистрати за разлика от Цветанов, обясни лидерът на РЗС.


Самият Янев също използва квалификации спрямо Цветанов и го нарече "изключително жалка и примитивна личност" и уточни, че не се притеснява, че може да бъде съден заради това.
Лидерът на РЗС започна участието си в "Тази сутрин" с уговорката, че не е там по покана на екипа, а по свое искане, за да се ползва от правото си на отговор. Той на няколко пъти подчерта, че не е участвал в предаването цели 11 месеца."Никога и по никакъв повод не съм бил говорител на Алексей Петров и няма да бъда. Може Алексей Петров да бъде мой говорител, но не и аз. Това няма да се случи. Аз в българската политика съм тръгнал от студентстките години", заяви още в началото на интервюто си Янев.

Лидерът на на РЗС обясни, че в интервюто на Цветанов е чул "куп лъжи, които нямат нищо общо с истината". Той припомни казаното от министъра вчера, че не е дал нито лев кеш, за имотите си, за които РЗС обяви, че са купени с незаконни средства и представи два нотариални акта, в които е записано, че при сключването на договорите е платено в брой.


Той обаче така и не даде ясен отговор на многократните запитвания на водещите на Би Ти Ви откъде има документите. След многократни подкани да изясни дали Алексей Петров е източникът му на информация за имотите на Цветан Цветанов Яне Янев обясни:"Изпратих юристи в Агенцията по вписванията преди повече от 7-8 месеца". А повод за това станал сигнал от гражданин в приемната на РЗС. "На базата на този сигнал ние сме длъжни да да направим нашето разследване по публични документи", заяви Янев.


Той уточни, че днес в 11 ч. ще бъде при директора на НАП Красимир Стефанов, за да му връчи за проверка документите, свързани с "незаконната дейност на Цветан Цветанов и обръча от фирми", с които той бил обвързан. 


На въпрос от къде има компроматите срещу вътрешния министър Янев отговори: "Искам да си оттеглите думите, това не са компромати, а документи." И уточни, че "винаги сме били честни към избирателите, затова искам да поканя камера на Би Ти Ви на нашите приемни, за да видите откъде идват сигналите". Лидерът на РЗС продължи: "Ако смятате, че Алексей Петров е назидал у тях някакви рафтове с папки..." Той посочи като причина да изнесе точно в този момент данните срещу вътрешния министър факта, че преди това в публичното пространство не е имало чуваемост.


На въпроса защо се е получило така, че новините, свързани с дейността на РЗС, са се активизирали след преместването на Алексей Петров от следствения под домашен арест лидерът на партията обяви, че "политически новини имаше, друг е въпросът, ако някой ви е се е обаждал РЗС да бъде медийно заличена". И отново повтори, че не се е явявал в студиото на сутрешния блок 11 месеца.


След запитване на водещите да не би да се е усъмнил, че Цветан Цветанов дава насоки какви въпроси да бъдат задавани в студиото на Би Ти Ви, Янев заяви: "Цветан Цветанов и изключително жалка и примитивна личност. Не бих могъл да се усъмня, че може да ви подава въпроси, защото той не може и едно изречение да формулира. Ако направите анализ, ще видите, че изреченията му са безглаголни, той тръгва с първо лице единствено число и свършва с първо лице множествено число."

Коментари (134)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sheineman
  sheineman
  Рейтинг: 450 Неутрално
 2. 2 Профил на liolio3
  liolio3
  Рейтинг: 63 Неутрално

  няма да е далеч времето когато малоумния физкултурник ще се моли горещо съдиите да са независими , жална му майка

 3. 3 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Яни Янев и политическият хор около него взеха да го избиват на фалцет.

 4. 4 Профил на да защитим животните
  да защитим животните
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Жална ни е майка Българска ! Хвани единия удари другия. Само плява ли остана в България ?

  Да защитим животнитe !
 5. 5 Профил на 4ardafon
  4ardafon
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Интересно дали мога да кажа, че Яне е пуделчето на Трактора или по-добре да кажа, че е един тъп шибангеляс, което както е известно няма пейоративен смисъл.

 6. 6 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  яне е изтривалката на трактора...

  low riders team
 7. 7 Профил на Дайкири
  Дайкири
  Рейтинг: 562 Неутрално
 8. 8 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 782 Весело

  Едно леке на прехода,което продължава да се появява с неприятна миризма!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 9. 9 Профил на Сони
  Сони
  Рейтинг: 782 Весело

  Каквато и обида да кажеш за Янето, все ще е малко!

  :) Усмихни се днес! Утре ще е по-зле!
 10. 10 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1332 Любопитно

  Яни ПУШИЛКАТА иска на всяка цена да бъде в светлината на прожекторите. Но когато те го осветят се вижда добре, че е куха лейка!

 11. 11 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 810 Весело

  След като не успя да накара Цецо да го съди, сега Педи Яне мята нова димка. Идиот.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 12. 12 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 838 Весело

  Е има напредък, какво?

  чрез предните "обръчи от фирми" строяха сараи, а чрез сегашните "обръчи от фирми" купуват 2-3 апартамента.

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 13. 13 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  Само в България ,може да се случват тия работи.

 14. 14 Профил на timber
  timber
  Рейтинг: 8 Неутрално

  яне насила ме направи гербер.

 15. 15 Профил на Kaschei Bezsmertni
  Kaschei Bezsmertni
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Обстоятелството,че министър Цветанов е придобил няколко имота за кратък период от време беше известен и по-рано,просто на никой не му е направил впечатление,независимо,че се коментираше под сурдинка..Интересно е как хора ,работещи на държавна ,респ-общинска работа ,за неголяма заплата придобиват имоти точно когато заемат съответната длъжност(в случая общо 200 кв.м в Изток за смешна по времето на придобиване цена),винаги се появяват роднити,които трескаво им даряват,продават и т.н...Самата апартаментомания ,желанието да си собственик на множество недвижими имоти,говори и за човека,който ги придобива..Друго интересно е,че освен недвижимите имоти,придобити за 600Е/кв.м ,изплащани с кредити,все пак са останали и доста солидни спестявания...Навремето Александър Божков обясняваше как е купил апартамента си срещу х-л Хемус при сложна схема от роднински замени и доплащания...в повечето от държавите в ЕС,а и не само , публичните личности са доста предпазливи при получаването на активи,които очевидно не съответстват на дохода им,независимо дали ще е с "кредити" или по "договор за поръчка"...

 16. 16 Профил на timber
  timber
  Рейтинг: 8 Неутрално

  тези работи се случват навсякъде,но само тук уж сериозни медии им обръщат внимание.

 17. 17 Профил на timber
  timber
  Рейтинг: 8 Неутрално

  яне е сексуално зависим от трактора.това обяснява поведението му.затова правилото е никога да не се гласува за педали в политиката.

 18. 18 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  Е, понеже в Цирка Балкански избирателят ни поднася на тепсия субекти като Яне и Цвъ си мисля, че е съвсем в реда на нещата двете недуразумения да ни се престират от услужливите медии на тепсия. Все пак шоуто гарантира гледаемост, а гледаемостта - реклами.
  Водещите, верни на жанра, се карат с Янето, питат от де са хартиите, наричайки ги компромати, а междувременно от тезата на Цвъ, за банковото движение на "капитала" не остава камък върху камък. Мутариусът бил записал в акта, че бил платил кеш. И то сума различна от вписаната в официалната декларация на Цвъ. През това време, Ани чете наум фактите, а Янето бива затрупван с въпроси от сорта "А вие откъде ги имате тези документи".
  Каквито политиците ни, такива и журналистите ни.

  Ecrasez l’infâme
 19. 19 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1392 Весело

  А бре Яне, а бре душо ненагледна трктористка що работи в това интервю та СПРЕХА всички телевизии и радио Хоризонт ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 20. 20 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Разстроено
 21. 21 Профил на revival
  revival
  Рейтинг: 450 Неутрално

  яне беше е и си остава идиот и марионетка.политически труп.

 22. 22 Профил на Хесапов
  Хесапов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Педалчето Яне Янев показа много добре на чий конец виси. Има ли някой, който да взима на сериозно този олигофрен?

  Хесапов - герой на нашето време
 23. 23 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Махленщината като основна политическа дейност! Жалки сценки разигравани от политически лилипут управляван дистанционно от настъпан ДС мастодонт...Банално!

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 24. 24 Профил на metaflute
  metaflute
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Според мен Яне и Алексей са правили секс на срещата си. Само подобни пориви могат да накарат две души толкова припряно да се срещнат след дълга раздяла. Естествено след това е имало и работна среща!

 25. 25 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Ал Бънди е прибрал някакви пари от "спонсори" - това е очевидно.
  Не е ясно колко е взел, видими са тези с които с сглупил да купи имот - 150 000 лева за единия апартамент. И то на много занижени цени за квартал Изток 500-600 евро /м2. Реално цените на имотите 2008 бяха в пика си, и за Изток са били около 1200-1500 евро /м2. Което прави , че Ал Бънди е дал реално, а не по декларираната цена поне едно 300 000 /триста хиляди/ лева кеш минимум, може и към 400-500к, ако се сметнал и гаражите.

  А колко други е скатал на скришно място остава само да се гадае. Тези е имал глупостта да ги извади на светло.

 26. 26 Профил на Цветан Цацаров
  Цветан Цацаров
  Рейтинг: 450 Гневно

  Яне ти си влечуго! Нека те яха Тракторист с трактор и да ти е кеф. Вън Яне от българската политика!

  СПАСИ БЪЛГАРИЯ ! ПОДКРЕПИ БОРИСОВ !
 27. 27
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 28. 28 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 838 Неутрално

  АЛ БЪнди е бил втория човек след Борисов който решава кой къде ще бъде в листите на идвашите парламентарни избори.

  Така че мераклии да "почерпят" е имало доста.
  Бънди е гушнал някакви сума, колко точно никога няма да се разбере.

 29. 29 Профил на naso
  naso
  Рейтинг: 450 Гневно

  Докога този политически палячо ще ни занимава с глупостите си.Забранявам на телевизиите повече да го показват.

 30. 30 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Прави ми впечатление, че разликата в съотношението +/- между днешната статия Янев/Цветанов и вчерашната е потресаващо голяма. Не ми се вярваше, но вече съм убеден, че вчера е имало кампания в полза на Трактора. Е някак си не мога да си ги представя тези човечета, дето седят и цъкат +/- за пари, но явно ги има и то много

 31. 31 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 838 Неутрално

  А това за 30 годишния кредит, също смърди.
  Никоя банка не дава заем до 75 годишна възраст. Бънди очевидни ги е убедил , че ще погаси кредита предсрочно, а няма да работи до 75 години.

 32. 32 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  На този завършен дребен измамник,просто трябва да му се спре медийната изява,но ако има кой да го слуша и гледа,жалко за публиката.

 33. 33 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 555 Неутрално

  Петров изпраща директно послание на Борисов , че иска главата на Цветанов ,защото иначе играта ще загрубее ,а това ,че използва Янев е просто техническа подробност.

 34. 34
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 35. 35 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#27] от "д-р Ох Боли":Жалко за хората гласували за този клоун!

  Аз не познавам никой гласувал за него. Гласовете РЗС си ги напазарува от циганите и ДПС. Платиха Ковачки, Трактора и евреите от Лев инс.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 36. 36 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 979 Весело

  Който е гледал или слушал bTV тази сутрин, присъства на безсъмнено интересно шоу на безумци. Преди Яне на стола беше Волен, друг ярък безумец...

  PHILIP
 37. 37
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 38. 38 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Нещасник със мека китка , аман писна ми да те гледам по телевизията и да правиш ... тъпи интрити ,... ясно е че си от бандата на мафиота рекетьор Трактора , всичките сте за ... ЗАТВОРА ... но жалкото е че нямаме СЪД , командват ни мафията от ... ОЛИГАРСИ ...

 39. 39 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 838 Неутрално

  "Преди Яне на стола беше Волен, друг ярък безумец... "

  Болен, Яне, Цветанов-Бънди - това е новата реколта политици, която избуя последните няколко години.

  "Свежите лица" за които хората толкова копнеят.

  Да се чуди човек дали са за психиатрията, или за затвора ?

 40. 40 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 979 Весело

  До коментар [#37] от "д-р Ох Боли": А аз ако трябва да избирам между двамата - просто ставам и си тръгвам. Не мога да търпя дребнички комплексирани фюрерчета, които за 15 минути слава, са готови на всичко.

  PHILIP
 41. 41 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  Милиционерите са на барикадата. Бранят Цвъ от Яне с цъкане върху червени копчета.
  Дерзайте!

  Ecrasez l’infâme
 42. 42 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 979 Весело

  До коментар [#39] от "Малката Пица":

  "Да се чуди човек дали са за психиатрията, или за затвора ?"

  Ама наистина да се чуди...Но от чисто медицинска гледна точка, сигурно са доста интересни!

  PHILIP
 43. 43 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Кресливо нагло тъпо педалче ........ Това е яне ЛУДОТО ...

 44. 44 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  Политическото генно инжинерство на
  СТО-годишната Партия-Цоцолана
  твори само политически изпражнения и отрепки:

  Гоце; Яне; ГерГей; Волен; БББ, РЗС .....

  ...... и много еврейски ПР; "цоциолози Райчев-Асланов"

  АНАТЕМА !!!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 45. 45 Профил на ДДД
  ДДД
  Рейтинг: 450 Разстроено

  До кога подобни същества ще имат медийна трибуна ?!

  Жълта преса няма ли ? Вече ме е гнус да гледам bTV рано сутрин

 46. 46 Профил на revival
  revival
  Рейтинг: 450 Любопитно

  До коментар [#41] от "Graf":

  забелязал съм че ти винаги се оплакваш когато форумът не ти харесва мненията.толкова ли е важно това за теб?

 47. 47 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 555 Любопитно

  Защо нашите свободни медии са пропуснала да ни информират ,че срещу кумеца на Цветанов се водят дела за контрабанда на цигари и трябва да научаваме за това от човек, като Янев ?

 48. 48 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 838 Неутрално

  С цвят Red законноста и справедливоста са абсолютно недостоверни, но усещането че са своеобразен мост на смяната на власта е вярно. Говорителя на хипотетично наречения ОРДЕН (Обединение за Радикална

  Дестабилизация на Европейския Напредък) изпада в безтегловност, но това е и ужас за предишни и особено сегашни, които нямат нито едно действие и резултат отхвърлящ тезата, че са made

  in Катарино. И цялата им шумотевица има за цел всичко да попада на адрес различен от темата на лустрацията и затова акцентират само на прехода, на последните 20 години, а не на онези преди тях 45 години тирания.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 49. 49 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  До коментар [#44] от "barcelonski":

  Пропусна нещо от инженеринга.
  Милиционерския проект... Попада напълно в тази фекалии..

  Ecrasez l’infâme
 50. 50
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 51. 51 Профил на BG
  BG
  Рейтинг: 991 Неутрално

  какво ме интересува кумецът на Цветанов какво прави.
  Но Яне Янев трябва да се скрие. Смешен става

 52. 52 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  До коментар [#41] от "Graf":

  То лошо няма форумниците да си бранят идола , ама нещо тигъра мълчи . Дума не обелва в негова защита . Да не го е бартеросал вече ? Как мислиш , цецо джандака ще даде ли фира ?

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 53. 53 Профил на Постовете на някой друг
  Постовете на някой друг
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Яне Янев да обясни откъде са парите за билбордовете. Защо аз от 7 години говоря за промяна на Конституцията с приемане на ДОИП, но билбордове и ефирно време нямам, а той има?

 54. 54 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Любопитно

  До коментар [#46] от "revival":

  Къде видя оплакване? Сарказъм има, ама само това.
  Никакво намерение нямам да се харесвам на сганата и червените копчета не ме интересуват.
  Капиш?


  Ecrasez l’infâme
 55. 55 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Любопитно

  До коментар [#52] от "ARRI":

  Борисов ще го похарчи в момента в който скандалът добие неприятни измерения. За него.

  Ecrasez l’infâme
 56. 56 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#54] от "Graf":

  бе прилича повече на бътхърт, отколкото на сарказъм, ма нейсе

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 57. 57 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  В щатите ако хвърлиш тухла нагоре става небостъргач.

  В Русия ако хвърлиш игла нагоре става ракета.

  В България ако хвърлиш лайно нагоре става политик.
  (е като падне обаче пак си става лайно!)

  Виц пуснат от Иво Сиромахов.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 58. 58 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1392 Гневно  ЖИВИ В ОГЪНЯ ГОРИМ

  Дамян П. Дамянов

  Дорде народът ни
  от глад и мор се люшка,
  те и с краката си крадат...
  Ограбизация,
  Извършвана от не една върхушка,
  Нарекла своя обир див
  “приватизация”.
  * * *
  Чудим се защо у нас навред
  липсва въздухът ни лански.
  Дишаме не въздух – бяс –
  смесица от руски газ
  и смръдня американска.
  * * *
  Живи в огъня горим –
  Огън, стъкнат от бездария.
  ...Гъските спасиха Рим,
  но подпалиха България.  Хитростта пречи на мисълта!
 59. 59 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  До коментар [#23] от "Варна":
  Само се едно не съм съгласен - това за ДС мастадонта.
  В случая имаме жалък лилипут, управляван от мошенник, внедрен в ДС от прокурор мафиот, подвластен на значими чуждестранни капитали.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 60. 60 Профил на mvv
  mvv
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Пълна лудница - Яне и Трактора съвсем истерясаха, явно всичко е заложено и са тръгнали на бой последен

 61. 61 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#49] от "Graf":

  Не съм убеден, че Борисов е милиционерски проект ...
  За Татяна Дончева обаче съм сигурен ....
  има още 2-3 години ... ще си пишем пак

  ЕВРЕЙСКИ ПРОЕКТ ИМА ЛИ СПОРЕД ТЕБ ??!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 62. 62 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  До коментар [#54] от "Graf":

  Здравеите !
  Радвам се да Ви видя отново във форума!
  Много глупаци се събраха напоследък! И нивото на дискусията се превърна в размяна на епитети и обиди!
  Форума бавно се ГЕРБеризира !

  Хитростта пречи на мисълта!
 63. 63
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 64. 64 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Яне Янев е истинският наследник на Жорж Ганчев - Гледаме Буратино-2...Филмът е за гнусните практики с бандитски пари да се купуват изкуфели типажи за инжектиране в политиката. А на въпроса кой е по-голям селянин сред Яне, Трактора или Цветанов с две ръце гласувам за зловещия помак и неговата подлога...

 65. 65 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 810 Весело

  До коментар [#62] от "STREAM":Форума бавно се ГЕРБеризира !

  Ами какво чакаш още?!? Сваляйте с Графа гащите и се мятайте бързо на амбразурата в защита на педи Яне и Трактора. Стига приказки! Време е за действия.


  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 66. 66 Профил на johnatan-livingston
  johnatan-livingston
  Рейтинг: 838 Неутрално

  ох господи, този освен да заплашва с компромати и съд нещо друго може ли да прави ???

  Smile and the world smiles with you.Fart and you stand alone.
 67. 67 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  До коментар [#55] от "Graf":

  Според мен , мутренската война (ако има такава де) , сега се води на ниските етажи . яне с/у цецо джандака . След това ще избираме м/у трактор и тигър . Аз залагам , на трактор . Тъжно но факт .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 68. 68 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  До №52:
  ARRI, успокой се, боко не е онемял по въпроса. Отговорът е прост- боко ще заприказва в полза на цвцв и така , както си знае, в момента, когато излезнат резултатите от проверката на НАП . С тази "проверка" се цели не толкова да се изкара цвцв светец /басирам се, че резултатът ще е близък до това/, колкото да не се допусне проверка на цвцв от комисията по корупцията в парламента.
  Боко не може да отстрани цвцв на този етап, защото президентските избори са още далеч, а такова отстраняване ще е равно на самоубийство. ЦвЦв му е нужен да обира негативи, като провала на борбата с организираната престъпност /ап, но и много други, арестувани в показни акции и не получили присъда/, като гръмоотвод при масови протести, като такъв при некомпетентни действия при разкриване на тежки престъпления, пък даже и в случаи като гафа с вчерашния грабеж. На този етап на боко му е достатъчен неминуемия срив на рейтинга на цвцв.
  В случая съм уверен на 99.99%, че когато излезе "проверката", боко ще набута резултатите й право в гърлото на яне, за да му запуши устата. И тези резултати ще се размахват в Народното събрание като индулгенция и със същата цел, при всеки опит да се създаде комисия. И ,че тези резултати ще са достатъчни за ск да не поиска комисия.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 69. 69
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 70. 70 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  До коментар [#55] от "Graf":
  Хайде да турим един бас, че няма да се стигне дотам.

  Предлагам срок за определяне на победителя три месеца.

  Предлагам също така, който загуби да освободи форума на Дневник от присъствието си за три месеца .

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 71. 71 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  До коментар [#62] от "STREAM":

  Здравейте!
  За съжаление форума доби малко профански стил, благодарение на ЕнтелЕгенти като Български толуп, но свободата на словото е висша свобода, та ще трябва да се изтърпява лумпенизирането на това пространство.
  Каквито "политиците" от странния милиционерски продукт на ДС, наречен ГЕРБ, такива и феновете му. Милиционерска работа.

  Ecrasez l’infâme
 72. 72 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  До коментар [#65] от "Български патриот":
  До коментар [#62] от "STREAM":
  Форума бавно се ГЕРБеризира !
  -----------------------

  REMINDER ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:

  ГЕРБ - 40 %
  БСП - 17 %
  ДПС - 14 %
  АТАКА- 9 %
  СиК - 6 %
  РСЗ - 4 %

  КАКВО ИМА ЗА ЧУДЕНЕ ???

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 73. 73 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  До коментар [#69] от "д-р Ох Боли":
  "... и да говори бавно с надеждата да му павярвате"

  Изобщо не е това причината! Просто след всяко по дълго изказване мозъкът му страда от мускулна треска поради екстремното свръхнатоварване. Говори бавно за да може мозъкът му да си почива между натоварванията свързани със съчиняването на повече от едно смислено изречение.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 74. 74 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#65] от "Български патриот":

  Ние с "Graf" няма нужда да сваляме гащите! И не защитаваме Яне Янев! Между впрочем за мен е чест да бъда поставен в един кюп с "Graf", понеже преди време и аз бях заблудено ГЕРБерско шиле!
  Просто бях повярвал на Борисов!
  И на Вас ще Ви мине, просто при по-умните минава по-бързо!
  Не греши този които не се е раждал. Човешко е да се надяваш нещо да се промени.
  За съжаление "ARRI" е прав в коментар [#67] , води се мутренска воина.
  И като на останалите политици не им стиска, се налага да научаваме пикантериите от Яне Янев.
  А относно епитетите с които го засипват, без да се замислят, някои хора!На тях им предлагам следния линк:

  http://katana.blog.bg/politika/2010/09/06/shte-se-ebem-ili-shte-diskutirame.601620

  А ако име трудно да намерят линка?

  Ето и кратка извадка:
  "...
  Времето на соца роди една особена категория хора. Хората „полу”. Полузнаещи, полуинтелигентни, полуможещи. Те са наследниците на НEзнаещите, НЕинтелигентните, НЕможещите. За това първата им работа беше да изтрепят истинската интелигенция и да отворят място за ПОЛУИНТЕЛИГЕНЦИЯТА. За тях е характерно да са толкова агресивно едностранчиви. За тях интелигентния и знаещия човек е противник. Защото интелигентния човек знае, колко много неща не знае.А полуинтелигентния знае всичко. Той е еднозначно прав.Той не търпи противни мнения. В дискусиите употребява аргументи от типа ”ти си грозен, дебел, плешив, педераст, курва, досадник” и други. Все тежки и обосновани аргументи в една дискусия.
  Да се разберем за нещо с полуинтелигентните. Щом сте в Блога и публикувате, ще търпите чуждо мнение. Ако не искате да ви щипят, не се хващайте на хорото. Аргумените от вида „ти си грозен, дебел, плешив, педераст, курва, досадник” са подходящи за сайтове за запознанства. Мисля, че сме тук за да дискутираме, не да се ебем. Ако сте тук да си търсите полови партньори, просто си кажете. Ще се съобразя. Вас много ви дразни, че ползвам всяка от главите си по предназначение!
  ...."


  Хитростта пречи на мисълта!
 75. 75 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  До коментар [#70] от "tribiri":

  Напълно е възможно скандалът да добие други измерения, да затихне, да се "случи" по-креслив и ангажиращ сканадал...
  И Цвъ да се кандидатира за някоя филмов сериал на киноцентъра на МВР. Споко, Цвъ все още е любимец на Бъ.
  Та не приемам баса.

  ПП
  Абе, толкова ли преча, та цели три месеца да ме няма из таз веселба тук?

  Ecrasez l’infâme
 76. 76 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Причината за истерията на Буратино е, че Редосеялката очаква процес за тежък рекет...Потърпевшите са дали показания пред съдия и няма как да отърве минимум 6-7 години ефективно. Бандитската Лев-Корпорация пък ще бъде конфискувана - 90 на сто са пари на Трактора...Факти

 77. 77 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  Като стана дума за "предприемача" Бояджиев, които получил от Соф. Община поръчки за някакви си 5 милиона ... може и да си спомните за кандидат-зетя на ген. д-р Борисов - Стенли, който пък се беше облажил "само" с 50-на милиона от Метростроя ...

  А сега, когато Гърбавите управляват на национално (не регионално) ниво си помислете, как и кой ръфа държавната баница ... хахахаха

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 78. 78 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#75] от "Graf":

  Пречиш му! Нали е ПОЛУинтелигент!

  Моля, (ако разбира значението на тази дума) "tribiri" да отвори линка посочен в коментар [#74] от "STREAM"

  "...
  Времето на соца роди една особена категория хора. Хората „полу”. Полузнаещи, полуинтелигентни, полуможещи. Те са наследниците на НEзнаещите, НЕинтелигентните, НЕможещите. За това първата им работа беше да изтрепят истинската интелигенция и да отворят място за ПОЛУИНТЕЛИГЕНЦИЯТА. За тях е характерно да са толкова агресивно едностранчиви. За тях интелигентния и знаещия човек е противник. Защото интелигентния човек знае, колко много неща не знае.А полуинтелигентния знае всичко. Той е еднозначно прав.Той не търпи противни мнения. ...."

  Хитростта пречи на мисълта!
 79. 79 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1502 Весело

  До коментар [#72] от "barcelonski":

  Ъхъ.. Фактите са потресаващи. Като се замисли човек си е направо за към Терминал 2 на аеропорта.
  Нищо. Преживях Беров, Виденов, Евгений Бакърджиев, Софиянски и Царо. Преживях и Станишев с Доган и малкия Мук..
  И това ще преживя. С Цвъ и голЕмата мутра.
  http://www.youtube.com/watch?v=KHbOVh8Y350&feature=related

  Ecrasez l’infâme
 80. 80 Профил на A10
  A10
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Рогатите дяволи от Черната ложа най-после се събраха! И решиха: Бой пореден срещу враговете си! Яростно, непримиримо, бясно, злостно, дяволски скроено! Само дето пропускат, че Доброто е по-силно от Злото!!!

  "Същественото е невидимо за очите."
 81. 81 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#68] от "mi6osp":

  АААА , изобщо не ме успокоявай . Прав съм да се притеснявам за цеци . Свикнах със сигурноста . Ако го махнат , кой ще ме пази ? Кой ще прави акции ? Кой ще се снима в клипчета в розови спални ? ААААА ??? Кой ?

  п.п. Днес явно са го писали ''дъждовно'' . Няма акция . Сигурно почиват ........

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 82. 82 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Мисля,че Яне няма да направи грешката да се съди.Всеки непре дубеден съдия,дори и такъв от СГС и САС,ще пита войводата кой му е подал информацията, откъде е разбрал,че е достовер на; такава подробна информация не се намира на път и под път; никое лице няма право да разгласява информация,в която не е сигурен и да кара засегнатия да доказва, че "няма сестра,камо ли тя да е курва". Разбирам,че Яне е завършил и специалност Право , може би в ЮЗУ - Благоевград,но все пак някои основни правила трябва да са му ясни. Поне да се допита до доц.Петров струва ли си да се съди и кой ще застане зад него - евентуално шефът на САС - ген.Пенгезов. Ама и тези от МВР не бива да се подценяв ат, ще му спретнат някоя постановка и после Янето ще се чуди как да се измъква. Защото играта вече много загрубя,войводата тръгва срещу един от лидерите на управляващата партия и е твърде вероятно да се разиграе ответното действие "Империята отвръща на удара".

 83. 83
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 84. 84 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  До коментар [#75] от "Graf":
  Имам си прогноза още от септември 2009 -та. Всичко беше предвидено, само че очаквах удара да е срещу ББ та затова се ядосвам...

  ...
  Но биде предаден Той от един десен!
  Довчера пеещ хвалебствена песен
  Позор за България, слуга на имама
  Него погуби чрез черна измама!
  Тоз човек безстиден с пъпчиво чело,
  пратен на земята не се знай защо,
  тоз издайник грозен, ветеринарен служител,
  бая парички от хазната похитил,
  на кого устата, пълни с яд и злост,
  изрекоха подло: "Виновен е тоз!"
  На кого ръката толкоз много краде,
  а накрая даже и Него предаде
  и чието име не ще спомена (щот’ шА мА осъди)
  от страх тази песен да не оскверня,
  фърли в смут и хаос странта тогаз!
  и май БеСеПето ще връща на власт
  ...

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 85. 85 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  До № 62:STREAM , герб се усетиха, че форумите са единственото място, където се изказват свободни мнения. Много ги дразнеше и оценките на мненията в форум като този. И понеже заглушителните станции от соца не действат, заглушават тези мнения по няколко начина:
  1- техни хора пишат под няколко ника/правят го със смяна на браузера/
  2.Разработиха и внедриха система, която опорочава гласуването- от един компютър можеш да генерираш неограничен брой минуси/плюсове. Хватката става лесно и просто, описана бе при самохвалски постинг от един от тях . Като изпълнители вкараха свои хора/скорошната регистрация ги издава, а има и нерегистрирани/- дават малко постинги, основно работят с плюса и минуса.
  Затова сега съществуват два вида форуми- там ,където има гласуване- са с мошенически резултати, където няма гласуване - герберите са на изчезване.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 86. 86 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2484 Весело

  До коментар [#70] от "tribiri":

  Недей така, нали човекът трябва да яде през тези три месеца. Тъкмо се надява на премия, защото е придърпал един от бившите привърженици на ГЕРБ (съгласно написаното във форума).

 87. 87 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#83] от "д-р Ох Боли":

  Мерси докторе . Вече се бях поуплашил , че момчетата днес не работят . Ама както се пее в една песен - Родната милиция ни пази ......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 88. 88 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 838 Неутрално

  На Бънди ще му конфискуват ли имотите сега с новия закон?

  Нали е работил само в МВР, как има 6-7 апартамента, и къща и земя отделно?
  Айде в панделата...

 89. 89 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  До коментар [#85] от "mi6osp":

  Мишо , че кой се интересува от + и - ? Не вярвам някой да му пука от това , дали коментарът е порозовял , или посивял . Ти направо си видял яка конспирация , ама според мен , такава няма .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 90. 90
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 91. 91 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  До коментар [#78] от "STREAM":
  Изобщо не ми пречи! А и се получава доста смешно - на базата на една закачка с Графа, с който обаче си се закачаме доста често, ти на бързо си ме класифицирал и си започнал да говориш назидателно, апропо нещо много характерно за полуинтелегентите.
  По какво се отличават полуинтелегентите от интелегентите - по това, че всичко "знаят" и в нищо не се съмняват. Ами как да ти кажа... Приемам го като самокритика!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 92. 92 Профил на sasvirco
  sasvirco
  Рейтинг: 509 Неутрално

  Абе Яне никога ли не си е купувал апартамент. Теглиш кредит от банката, и нариваш на една баба едни пари в брой. Какъв му е проблема?

 93. 93 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  До №99: нарцисът, ARRI, нарцисът се интересува. Това му е единствената грижа- да няма неодобрение.
  Цялата му останала дейност е следствие от това.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 94. 94 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Ясно се вижда, че водещите са тенденциозно настроени срещу Янето. Сравнете начина на държане на тия двамата с държането им когато гостуваше Цветанов.
  Янето може да е всякакъв, но каза конкретни неща и редно Цветанов да обясни точно как стоят нещата - и с плащането в брой, и за Бояджиев и за др. неща.

 95. 95 Профил на dermanik
  dermanik
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#1] от "sheineman":

  Гомно ли е не знам, но че гомното се размаза по сурата на селянчето-шофьорче Цветанчо е нвапълно ясно ...

  http://i1121.photobucket.com/albums/l516/poprangelov/66.jpg

  http://bgpetition.com/dostoen-jivot-i-spokojni-starini/index.html

 96. 96 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 395 Неутрално

  В брой по банков път - това говори Цолова)). Абсолютно невежество и това е водеща на сутрешен блок на национална телевизия.

 97. 97 Профил на Постовете на някой друг
  Постовете на някой друг
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Колко е непостоянна тълпата - горният ми пост има одобрение 20/32, а вчерашния ми пост със същото съдържание в друга статия имаше толкова неодобрение!

 98. 98
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:58 на 14/01/2011 от неговия автор.

 99. 99 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3624 Неутрално

  Хайде сега да си припомним някои неща:

  Закон за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси
  ...
  Чл. 10.(1) Лице, заемащо публична длъжност, няма право да използва или да разрешава използването в частен интерес на информация, получена при изпълнението на правомощията или задълженията му по служба, докато заема длъжността и една година след напускането, освен ако в специален закон е предвидено друго.
  ...
  Какъв беше Яне до декември 2009-та ? Риторичен въпрос - беше шеф на парламентарната комисия за борба с корупцията и още тогава беше разследвал декларациите на всички минситри за 2009-та, като беше се изцепил, че 6-ма от тях са нередовни.
  Сега възниква въпросът, ползвал ли е Янето материалите от разследването си тогава при обвинението сега и защо прокуратурата не се самосизира за нарушаване на закона за предотвратяване и конфликт на интереси.

  Възниква и друг въпрос. Ако Янето е стискал зъби за да мине едногодишния срок, то каква сърдечна тръпка, го накара да се разприказва месец и половина по-рано?!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 100. 100 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1392 Разстроено

  До коментар [#85] от "mi6osp":

  Благодаря за разяснението!
  Да жалка картина!
  "По делата им ще ги познаете!" както се казва в Библията.
  Жалко, примитивно и подло! Типично за тях и електоралната им позиция в последно време! Евтин Пи Ар и то на всяка цена!
  Електоралната им ниша се измества към тази на "Атака" и "Червения електорат - част от него" ! Залагане на омразата, мъстта и злобата!
  Това е с което ме отвратиха, като се добави и пълната им управленска импотентност, политическо безгръбначие и външнополитическо безумие( визирам Посещението на Ердоган в България! И това че г-н Премиера Борисов му благодари за "..ненамесата в избора на Български мюфтия!" Е как да не се отврати човек от тях! Останалото ще го свърши липсата на "политика - политическа визия и неиното прилагане", това ще им изяде главата! Да, те ще останат в Паламента, ще се наредят до останалите лапачи и след безкраини споразумения ще се влеят в редиците на спазващите "омертата" - български политици занимаващи се само с грабителство.
  Трябвада мине време, и то става все по-дълго с липсата на реформи, с манкирането и нищо правенето. Защото бедния народ може само да мрази, да завижда и да псува. Докаран до равнището на просия, да очаква какво ще му подхвърли Премиера! Роля която лепна на Борисов ",като лъжица в Масло", какомипозволите да цитирам Чудомир.

  Трагичното е, че няма кои да ги смени, няма и да има!*
  "Корупцията е като разврата в (Древния Рим- на пример), винаги всеобща никога частна!(в смисъл изолирана)"
  Та новопоявилите се форумни потдържници на ГЕРБ, могат да потриват ръце и да садоволни! Те това могат да грабят, да крадат да заплашват и рекетират! Но не могат да създадат нищо качественно и стоиностно! Те са просто жалки!

  И просто сравнете поезията в коментар [#84] от "tribiri" с публикуваната отмен в коментар [#58] стихотворение на Дамян Дамянов и повече няма какво да говорим!

  * "Трябва промяна на конституцията! (Нещо, което точно РЗС проповядва! Не е ли нарочно за да се компрометира идеята изначално?)" Трябва да се промени политическия модел! Защото този е компрометиран! Колкото по-гадно и некоректно се държат политиците, толкова по-малко Българи гласуват и с гласовете на Циганите(платени) на Турците и комунистите се въртим в един безкраено омагьосан кръг от идеологеми и нищоправене!
  Лесно е все да намираме "ченгеджииски и ДС проекти"! Може и да е вярно!
  Но това не оправдава нашата пасивност и бездушие!

  И моля ГЕРБерите да не си мислят, че тези редове са написани за да ги променят!

  Не не е така!

  Аз не споря схора които не могат да формулират мисъл по дълга от 1,00 знака!

  Те (тези редове) са написани от мен за останалите! За тези които се гнусят от тях! От тяхната увереност ,че нещата са такива по цял свят и на всякъде е така.
  Нещата не са така, но "Харта Магна" е написана преди много векове и там на запад нещата са други! За нормалните хора живеещи там, средновековното мислене на ГЕРБерите е непонятно - непоклатимите им постулати! За съжаление част от нашата имиграция се подвежда по думите на Генерал Премиера, залегнал на "матриала е калпав", и се подвежда по на пръв поглед добрите (на пръв поглед) думи на западните политици! Но те са политици и си гледатинтереса на собственните народи и хората които са ги избрали! Те не "псуват на маика" и не ругаят! Най мого да направят забележка като Негово Превъзходителство Френския Посланник Дьо Понсен, за даБъдат наругани от Премиера в присъствието на г-н Турския Премиер Ердоган. Каква ли ще е цената на подобна простотия, се питам? И отговор не искам!
  Отговорете си сами, ако можете!

  Хитростта пречи на мисълта!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK