"Сега": Цветан Цветанов спестил над 124 000 лева за две години като лидер на ГЕРБ

"Сега": Цветан Цветанов спестил над 124 000 лева за две години като лидер на ГЕРБ

© Цветелина Ангелова124 803 лв. от декларираните доходи от вътрешния министър Цветан Цветанов за момента са с неясен източник. Това съобщава в днешния си брой в."Сега".


Според информацията в изданието сумата е натрупана за 2 години - в периода, след като той напусна поста на зам.-кмет в Столичната община до встъпването му като министър.


Това показва сравнението между имотните декларации, подадени от Цветан Цветанов в качеството му на заместник-кмет на Столичната община и след поемането на поста министър. "Сега" получи от Сметната палата копия от документите по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности.
Като зам.-кмет Цветанов е попълнил две декларации. От тях става ясно, че имотното му състояние в този период не е претърпяло никакви промени. При поемането на замкметския пост той декларира собственост върху 7 имота, толкова са декларираните имоти и при напускането му през 2006 г. Промяна няма и в декларираните банкови влогове - лични и на съпругата му Десислава. И през 2005, и през 2006 г. те са 47 872 лв. Вероятно в тези спестявания са включени и получените от Цветанов накуп заплати при напускане на МВР.


Когато става министър, Цветанов декларира 5 пъти по-голямо състояние. Според встъпителната му декларация, подадена през юли 2009 г., той вече разполага с банкови влогове на обща стойност 102 950 лв., както и с два апартамента, закупени през 2008 г. Единият от апартаментите е платен с ипотечен кредит, но вторият - на стойност 146 436 лв., според Цветанов е платен със спестявания. От това излиза, че през 2008 и 2009 г. Цветанов е разполагал с обща сума от 249 386 лв., с част от която е платен новият апартамент, а останалото е във влогове в банки.


От дадените до момента обяснения не става ясно как са натрупани тези пари. Пред "Нова телевизия" в неделя той заяви, че това се е случило в периода 1995-96 г.


След запитване от "Сега" вчера от ГЕРБ обявиха, че брутната заплата на Цветанов като лидер на партията е била 1200 лв. Той я е получавал в продължение на 29 месеца - от март 2007 г. до назначаването му за министър през юли 2009 г. Сметките показват, че след приспадане на осигуровки и данъци от тези заплати Цветанов е получил общо 27 530 лв.


Извън тези суми до момента е ясно и че Цветанов е имал и странични доходи от консултантска дейност. Според втората му декларация като министър, подадена през 2010 г., в която се посочват само промените в имотното състояние, настъпили през 2009 г., той е получил 34 931 лв. извън основното трудово възнаграждение. В интервютата си от последните дни Цветанов също призна, че за 2-3 години е изкарал "около 30 000 лв." от консултантски услуги. За момента няма информация с кои юридически или физически лица са сключвани тези консултантски договори и за какви точно услуги. През 2009 г. министърът е получил и 14 250 лв. от друга стопанска дейност. Не е ясно каква е тя.


Ако Цветанов не е получавал никакви други доходи извън обявените, общата сума, с която би следвало да разполага в периода след напускане на кметството до назначаването му за министър, е 124 583 лв. В същото време при избора му за министър той декларира 102 950 лв. по влогове, а 146 436 лева е платил в брой за второто жилище. Т.е. няма обяснение за произхода на 124 803 лв. Въпреки това Сметната палата обяви, че са правени проверки на декларациите му и не са открити нередности. Сега проверка правят и данъчните.

Ключови думи към статията:

Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на simo
  simo
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Сега вече Цветанов ще събере цялата народна любов...

 2. 2 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2284 Неутрално

  До коментар [#1] от "simo":

  Щото така твърди "великият" "Сега" ли?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 3. 3 Профил на Кирил Кирилов
  Кирил Кирилов
  Рейтинг: 1281 Неутрално

  Нека Цветан Цветанов да каже как с 1200 лв. заплата се спестява за 2-3 апартамента. И аз искам да си купя няколко ама не мога да спестя.

  Кирил Кирилов
 4. 4
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:48 на 14/01/2011 от неговия автор.

 5. 5 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 727 Разстроено

  Абе полицаите не трябваше ли да се пенсионират на 45 г.? Май 2/3 от милионерите в Булгаристан са пенсионери, без да броим многобройните агенти - практически всички "значими" фигури на безкрайния ПРЕХОД.

 6. 6 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Че има далавера някаква - има. А това за 30 000 лв. от консултантски услуги е в сферата на майтапа - какъв консултант може да бъде човек с физкултурно образование ? Тия негови услуги са като на Доган за "Цанков камък".

 7. 7 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 450 Весело

  Не Русланчо, щото така твърдят декларациите му.

  кому е изгодно?
 8. 8 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1392 Любопитно


  ТАКА РЕЧЕ САШО ДОНЧЕВ ......

  ТАКА НАПИСАХА В "Сега" ....

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 9. 9 Профил на forza
  forza
  Рейтинг: 764 Весело

  Страната на консултантите...

  А горните защитници на "полуразплакания" физкилтурник-милиционер-консулнтант са не по-малко умилителни - не бил крив ЦвЦв, че се е оплел в собствените си кълчища, най- ми бил крив Сашо Дончев, че ги извадил на показ...

 10. 10
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:48 на 14/01/2011 от неговия автор.

 11. 11 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1392 Весело

  Кокошкарска работа ..))
  По- добре е вестник Сега , да ни ЗАПОЗНАЕ със 198-те МИЛИОНА лева на собственика си - сашо дончев...)))))

  BIG AL
 12. 12 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 727 Неутрално

  В цял свят политическия елит се състои от богати и успели хора и не виждам причина и тука да не е така.....как може да се очаква беден и непостигнал нищо човек да управлява министерство или държавата ? Друг е въпроса кой как е забогатял и успял....

 13. 13 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 450 Любопитно

  Верно е.Изрядна е.
  И все пак- как толкова пари и за какво?

  кому е изгодно?
 14. 14 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  ако написаното в Сега е вярно, което лесно може да се провери, пак имаме казус със 120 хиляди лева. Интересно, тези 7 апартамента ги дава под наем или? защото разходите на едно жилище са доста големи, само така да си стои. И интересно кой е консултирал физкултурникът. на много хора им стана навик да са консутанти...

  low riders team
 15. 15 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 672 Весело

  Цвръцко президент, както пести ще ни оправи за има-няма две годинки.

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 16. 16 Профил на bobhunter
  bobhunter
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Алчността е градивна, но не и в българския и вариант.

 17. 17 Профил на liolio3
  liolio3
  Рейтинг: 63 Неутрално

  До коментар [#2] от "Руслан 21":защото няма отговор от Цветанов , но такива като тебе със скопени мозъци , това не могат да го разберат , не е х... да ти го набият , а акъл

 18. 18 Профил на against
  against
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Добре бе, как може да даваш 1200лв на шефа на Герб и да разчиташ на него да управлява милиони....

  Ако няма пари да ги оставят да си движат страничните бизнеси, щото при такива заплати е много трудно да не бръкнеш в кацата - тя е пред тебе, седи и те гледа.....
  Нещо не е доизмислена работата с тия заплати.

 19. 19 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  До коментар [#10] от "д-р Ох Боли":

  тя може да е изрядна, но повдига въпроси, на които няма смислен отговор поне досега

  low riders team
 20. 20
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:49 на 14/01/2011 от неговия автор.

 21. 21 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1392 Весело
 22. 22 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 742 Неутрално

  Човекът да спести за две години 120 хиляди като е работил на обществени начала и даже да вземе кредит да финансира предизборната кампания на ГЕРБ? Такава наглост само мутромилиционерска глава може да се роди.

 23. 23 Профил на teni
  teni
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Преди беше виновен ЯЯ, че казва истината. Сега в."Сега".Тези коментатори май наистина са платени, или са си сложили от най-розовите очила. Ясно е защо убиват вестоносеца донесъл лошата новина.
  До коментар [#8] от "barcelonski":

 24. 24 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1392 Весело

  Абе може да е не културен и невъзпитан, но Бойко Борисов при всички положения не е тъп.

  Преди време подметна как Цветанов ще е кандидатът на Герб за президент и сега естествено започна всеобща кампания срещу него. Това пък комбинирано и с негативите от акциите на МВР (сред хора като Алексей Петров и други "репресирани", хора които каквото и да си говорим са основните донори за партиите) ме кара да мисля, че Цветан Цветанов е нищо друго освен един бушон.

  Докато хората се занимават с Цветанов, истинският кандидат за президент на Борисов се подготвя необезпокояван за изборите, а дните на Цветанов са преброени; съвсем скоро той ще си тръгне, а заедно с него и конфликтът МВР/Съдебна система и негивите от полууспешните акции на полицията (полууспешни, щото едно е да хванеш някой, друго е да го обвиниш, трето е да го осъдиш). С новите закони за конфискация на имуществото и законът за спец. съдилището ще се търси и новото начало в отношенията между МВР, прокуратурата и съда.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 25. 25 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  До коментар [#20] от "д-р Ох Боли":

  добре е човек да има богата жена аз се чудя, защо след като има 5 жилища (негови и на семейството му), купува още 2 на кредит през 2008-ма, просто се чудя що за инвестиция е това - на кредит???

  low riders team
 26. 26
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:38 на 20/10/2010 от неговия автор.

 27. 27 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2284 Любопитно

  До коментар [#7] от "коколино":

  .......Не Русланчо, щото така твърдят декларациите му.......

  До коментар [#13] от "коколино":

  .......Верно е.Изрядна е..........

  КОКЧЕ, ПОСЛЕДНО КОЕ ТВЪРДИШ, ЧЕ НЕЩО ПРОТИВОРЕЧИЕ ВИЖДАМ В ПОМИСЛИТЕ ТИ?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 28. 28 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2284 Неутрално

  До коментар [#17] от "liolio3":

  И това е всичко, което роди главицата ти? Ноооо си простичък. Хотелът празен ли е?

  Манафските ти наклонности няма да коментирам. Личният ти живот си е твоя работа.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 29. 29 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 672 Любопитно

  До коментар [#25] от "Comandante Marques":
  Какво се чудиш, кредит се тегли след първите милиони .

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 30. 30 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2284 Весело

  До коментар [#23] от "teni":

  Лудото яне го зареждат като флашка бе. Още ли не си разбрал.
  В. "Сега" и той е "най-достоверният" .
  Лапате като мухи всеки компромат.
  Хал хабер си нямате колко още ще извадят комунетата в следващите 11 месеца.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 31. 31 Профил на umoren
  umoren
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Номер 12-вярно е за политическия елит от целия нормален свят,ама те не си крият доходите и не произлизат от семейства на работническо-селската интелигенция,дето бяха с по 155 лева заплати родителите им,после нямаха право на повече от 1 имот,а и той със заем от ДСК-са и взаимоспомагателна каса и накрая-милионери от консултантски договори и от наследство плюс заплати от по 1200 лева,които сигурно не са харчили за нищо аМИ САМО на влог са ги държали.....?????Много плоско,много елементарно и особено обидно към частта от мислещите хора.Колкото до вестника дето изнесе информацията-той е крив,че не рови и за собственика си,но дали не е коректен спрямо човека за когото изнася данни.Ако е точна информацията от вестника-излишно е да се заяждаме с контра въпроси,така и така-на въпроса за доходите и произхода им на г-н Цветанов смислен отговор обществото още не е чуло.Това е лошо-как да се надяваме и да вярваме,че това правителство иска,може и му стиска да провежда нова политика на реформи и почтенност,на яснота и откритост????Има ли някой дето още се надява на такова политическо развитие от страна на правителството на Герб и на неговия премиер?Аз никога не съм вярвала,че това може да се случи.

 32. 32 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 450 Весело

  Не мога да ти помогна Русланчо.
  То си пише.

  кому е изгодно?
 33. 33
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:49 на 14/01/2011 от неговия автор.

 34. 34 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  ОООООХ,аз само се усмихвам.
  Какво усмихвам ,направо си се смея,......ХА ХА ХА ХАааа.

 35. 35 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1332 Неутрално

  А стига бе - по 7 лева на час, евала !!!
  Рязаната бургия обече, е по-майстор!

 36. 36 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2284 Неутрално

  До коментар [#32] от "коколино":

  Ти на себе си не можеш да помогнеш. Изписа взаимно изключващи се постове и продължаваш. Няма лошо, кретенията в този форум се увеличава, но изборите ще покажат ясно кой крив и кой прав. За щастие такива като тебе са без значение при избори.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 37. 37 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 709 Весело

  Ей, и какво толкова..на Цеци явно 7 имота му не стигат и си купува вече с бясна скорост по още един всяка следваща година за по 100-200 бона..пести човека яко, нема лабаво.хаха..Е,имало "мъничко несъответствие" между получено и изхарчено..Ами то да си от Герб си има предмства..а я си представете,че пестеше не само от закуски, а и от кафета..ехеее...тогава и по-няколко островчета да е взимал месечно..А,я си представете ако цялата истина за някой политик лъсне, а не само изплъзнали се разкрития...Как ли ще ревете тогава..Ама не бойте се - той обеща като натрупа 50-на имота като политик да се оттегли с достойнство ..Айде сега глупаците които му лижат подметките и тези дето много го хулят да се надпреварват с остроумията си...на него му е супервътрешно "шъ знайте"...Пък да ви питам все пак..някой от вас да е със 7 имота и да е купил 2-3 миналата година??Просто любопитствам..Ако не сте-завиждайте..и мечтайте да сте "честни"политици в България...

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 38. 38 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1332 Весело

  Днес е неморално да се пита какво има в продуктите "Стара планина" и в българските политици?!

 39. 39 Профил на nemo
  nemo
  Рейтинг: 231 Неутрално

  Няма несъответствие в декларациите. Слушайте какво ви говори д-р Ох Боли по-горе. Апартаментът, който е платен в брой (146 436 лв.) и влоговете (102 950 лв.), не са само на Цветанов, а са семейна имуществена общност т.е. той притежава само ПОЛОВИНАТА. Така за спорния период той е придобил имущество за 124 693 лв. (249386/2). По декларациите доходите за този период са 124 583 лв. Неосъответствието е някакви си 110 лв.
  Тук въпросите са:
  1) От къде са тези над 49 000 извън трудовия му договор?
  2) Доходите на жена му дали са достатъчни за заплащане на нейния дял от семейното имущество?

 40. 40 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 709 Неутрално

  До коментар [#39] от "nemo":

  Брей, значи тоя човек фотосинтезирал с години-не изхарчил и лев от приходите си??Хехе..Я ме светни как става тая работа??

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 41. 41 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Браво-о-о- Достоен е за министър на финансиите . След това няма да има дефицит, а спестени пари във фондовете . Ето така ще напълним фондовете

 42. 42 Профил на redguy
  redguy
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Аре стига сте ревали за някакви стотина хиляди! Милен Велчев и останалите от "царското" правителство, повечето от депутатите в ДПС с Доган начело са мултимилионери, ама никой не им иска данъчни декларации и ревизии и проверки. Който е на дневен ред - него плюем и цъкаме с език и се възмущаваме. После го забравяме и почваме по следващия, който ни посочат да плюем.

 43. 43 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 689 Неутрално

  Напълно съм съгласен с онези симпатизанти на ГЕРБ и Цветанов,че декларацийте му били изрядни,че в цял свят професионалните политици били богати хора,че атаката срещу Цветанов странно съвпада с високия му рейтинг и евентуално кандидатстване за поста на президента.Но....Става на въпрос не за злоба някаква към този млад политик,че бил богат.И това го има у нас и то не е от сега,не е и от вчера.Става на въпрос,че този обикновен млад българин,син на един обикновен служител в МВР от нисък ранг/няма никакво значение,че баща му бил шофьор на Григор Шопов-един от нашите легендарни личности,ръководил пряко в продължение на много години едно много успешно външно разузнаване,достойно защитило интересите на страната ни/,декларира едни доходи,произхода на които няма поне засега обяснение.Тук няма място за намеса на Сашо Дончев,в."Сега","кмуягите",агентите на ДС.Няма как да се съглася с тези,които наричат всичко,случващо се около Цветанов "кокошкарска история".Даже не е важен и размера на тази доходи,който за нашата действителност трудно може да се нарече "кокошкарски".Възможн е до лев дори тези дходи да имат съвсем законен произход.Защо Цветанов да не може да бъде консултант,а Доган да може.Очудващото в поведението на Цветанов е някак си замъгляването на въпросите,свързани с призхода на тези пари.Ето това той не трябва да допуска.Ако има нещо нечисто около придобиваето на тези пари,по мъжки да го заяви наелектората и с достойнство да напусне политиката.И обратното-ако произхода на парите е законен,легален,също да го заяви високо и с открито чело да продължи дейността си като държавник и политик.

 44. 44 Профил на Alarmstufe: Rot
  Alarmstufe: Rot
  Рейтинг: 4011 Неутрално

  А апартаментите на Гоце?

  Gunter glieben glauchen globen
 45. 45 Профил на Стария Бен
  Стария Бен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Хи-хи-хи, спестил 124 бона за две години! Вие милиарди прахосахте бе ей...

 46. 46 Профил на Aman
  Aman
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Цветанов се компроментира.

  Борисов трябва да поиска оставката му!

  "Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба" Уинстън Чърчил
 47. 47 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1332 Любопитно

  По темата: ""Сега": Цветан Цветанов спестил над 124 000 лева за две години като лидер на ГЕРБ" има ЦЕНЗУРА, понеже последният публикуван пост е № 46 от 14:28 часа на Aman. От този час до момента, Дневник не е пуснал за публикуване нито едно съобщение. Това не е възможно понеже от публикуването на първия коментар в 12:08 часа до 14:28 часа, т.е. само за 2 часа и 20 минути има регистрирани точно 46 коментара.

  ВНИМАНИЕ: От 14:28 часа до момента /19 часа и 42 минути/ няма публикувано нито един коментар. ЗАЩО ????

 48. 48 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1694 Весело

  До коментар [#47] от "Дедо Либен":
  Няма интерес, Дедо Либене. Няма.
  Ясно е и на късите кучета, че ЦЦ е глупендер на квадрат!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 49. 49 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1332 Весело

  До коментар [#48] от "skara":

  Приятелю, лицето не е глупендер на квадрат, а просто ФИЗКУЛТУРНИК !

 50. 50 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1505 Неутрално

  Май Кушлев следва да се намеси..

  Дарявам ежемесечно на Бивол - а Вие?
 51. 51 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 727 Неутрално

  .
  НЕМА "ЗАЙЧЕ" И В ТОЯ РЪКАВ на "Сценаристите")))))

  Ха на бас! Че и от ПУШИЛКАТА с Цецо Убавецо, ще излезе "зайче", толкова, колкото от Пушилките за Алексей (Цонев. Доган, Станишев, Галеви.....нагли, ...и т.н.)

  Дране на Народа и ЗРЕЛИЩА това целта на перманентното комунистическо куклено ТЕАТРО! И имитация на "МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА" от кукловодите ДС/БКП

  /

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 52. 52 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1694 Весело

  До коментар [#50] от "Nikolay UK":
  Ама ей сега да беше техния закон за Кушлев, а?
  Лумпенпролетариат!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 53. 53 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#47] от "Дедо Либен":

  Защото Глутницата не се включила! Когато се включи ГЛЕЙ КО СТАА )))
  200/300 поста от 20/30 ника, за тях нищо не са ! А те са 1/2ма дежурни на смяна всъщност!
  Не си въобразявай, че в Дневник пишат много форумци, дори и постовете да са 500!
  По темата пост 51

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 54. 54 Профил на ohubohu
  ohubohu
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#45] от "Стария Бен":
  Кой, бе?

 55. 55 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1694 Весело

  До коментар [#54] от "ohubohu":
  Патроните на трипера, кой?
  Аман от заблудени овци!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 56. 56 Профил на ohubohu
  ohubohu
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#55] от "skara":

  Заблудена е баба ти, а ти три пъти повече от нея! Хайде да видим къде са парите? При Жан или при Иван? А?

 57. 57 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 450 Гневно

  КОЙ ДЕН ЩЕ ОБЯВИМ ЗА ДЕН НА ЖЕРТВИТЕ ОТ ПAРЛАМЕНТАРНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КОЯТО СТАВА ЕЖЕДНЕВНО В РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ?

  "Искаме оставка и избори", но защо??
  Ей така, за поредната гавра с Народ, който няма истински ДЕМОКРАТИЧНА КОНСТИТУЦИЯ!!
  Като започне да става опасно и за да не ни хванат кражбите и получените рушвети, ИМУНИЗИРАНО ЧАО-ДОВИЖДАНЕ,
  Ето резултата от поредното ни немърливо, Вътре-Социално отношение,
  какво направихме с Родината на БОТЕВ и ЛЕВСКИ;
  УЛТРА-ДЯСНО-Ц€НТРИСТКА, КУЛТ-Групирана, ПАРТИЙНO-ПАРЛАМЕНТАРНА Дискриминирана БЪЛГАРИЯ!
  Bот на Дискриминирано доверие;
  За да продължиме безспирните баджанак-шурейски гаври с Управлението, лансирайки не лоялни за държавните постове-протежета, за да продължим имунизираните кражби на хазната, за да продължим парламентарните култово-дискриминационни свади, за да продължим подмол-клтюките, и мажоритираната ненавсит към ближният по род човека, безгрижни към държавата и занимаващи се само с криминалните проблеми, групирани и самооцветени.
  Професори, Декани, Академици, всички-заслужили, НО НЕ И C ТАЛАНТ-ТИТУЛЯРЧЕРТА, НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ПОНЕ ВИЕ ВЪПРОСИТЕ ЗАЩО И ДО КОГА??

  Оценката на истинската същност на управлението ни е следната;

  ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНO-ПАРЛАМЕТАРНА дискриминация ( в Родината на ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ), лансираща по БАДЖАНАК-ШУРЕЙСКИ НЕ ХОРА, ЛИЧНОСТИ-ТАЛАНТИ А НЕЗНАЕЩИИ НЕДАЛНОВИДНИ ИНДИВИДИ С ПРЕСТЪПНИ НАКЛОННОСТИ.
  ВСИЧКО ТОВА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСАТА НА ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНА КОНСТИТУЦИЯ УТВЪРДИЛА ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА МЕЖДУ ТРИТЕ НИ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ КУЛТОВИ РАЗЛИКИ, БОРЕЩИ СЕ ДИСКРИМИНАЦИОННО ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА СОБСТВЕН КУЛТОВ “Мижитуритет”;
  КУЛТ-ИДЕОЛОГИИ, КУЛТ-РЕЛИГИИ И КУЛТ-ЕТНОС!!

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВA ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ДИСКРИМИНАЦИЯ??
  OЩЕ ПОВЕЧЕ, ГРУПИРАНО (МИЖИТУРИ-ТЕТНО), ДА НАПАДАШ ИНДИВИД ИЛИ ДРУГА ГРУПА КОЯТО НЕНАВИЖДАШ, ПО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ТРИ ЧАСТНО-КУЛТОВИ ПРИЧИНИ??

  ДО КОГА , пита вече истинският Българин?
  КОГА НАЙ-ВЕЧЕ ЩЕ ЗАБРАНИМ ДА СИ МЕШИМ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИТЕ СИ АМАТЬОРСКИ УВЛЕЧЕНИЯ, В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЛА??
  КОГА ??

  ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДA В НЕЯ.
  Какъвто е народa такава ще е и Държавата.
  А правителството е само един временен "резултат" от РАБОТАТА на Народа.
  От това следва изводът че, щом една "работа" не е свършена както се полага, то и "резултата" от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev.i@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK