Лекарите започват щафетни протести от 1 ноември

Лекарите започват щафетни протести от 1 ноември

© Георги КожухаровЛекарите започват щафетни протестни действия от ноември, стана ясно след съвместно заседание на националните стачни комитети на КНСБ и "Подкрепа" с участието на ръководството на Българския лекарски съюз.


На заседанието днес е обсъдено положението в здравеопазването, пенсионната система, БДЖ, енергетиката. Протести ще има в здравеопазването, в останалите сектори се запазва стачна готовност, заявиха от ръководствата на синдикатите.


Протестните действия на лекарите са предизвикани от неадекватните и непоследователните действия на управляващите по отношение на финансирането и евентуална реформа в системата на здравеопазването, заяви Димитър Ленков, главен секретар на БЛС. Исканията на лекарите са да се осигури адекватно финансиране в системата, в срок от месец да се заплатят сумите, които Министерството на здравеопазването дължи за извършените дейности, и да се потърси отговорност от представители на министерството в Надзорния съвет на НЗОК за неизплащането за извършени дейности.
Лекарите настояват също да се съобщи в какви решения за определяне на делегирани бюджети и заплащане на лечебните заведения са участвали представители на министерството и ръководството на НЗОК. Ако не се отговори на исканията, лекарите започват ефективни стачни действия, заявиха участниците в срещата. Те увериха, че българските граждани няма защо да се притесняват, спешните случаи ще бъдат обслужвани.


Вицепрезидентът на КНСБ Николай Ненков посочи, че стачните комитети на синдикатите изразяват задоволство от случилото се днес по отношение на пенсионната реформа. Той допълни, че синдикатите запазват готовност за протестни действия до сключване на споразумение.


Днес министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов съобщи, че от 1 януари се създава солидарен фонд към Националния осигурителен институт, в който работодателите ще внасят допълнителни вноски за категорийните работници. Повишаването на осигурителния стаж ще започне от 2015 г.


Железничарите към синдикатите настояват за спиране на съкращенията в БДЖ, за осигуряване на ваучери, за изграждане на професионална схема по пенсиониране на работниците и служителите, преминали от първа във втора категория труд и от втора в трета, както и за изграждане на пълна програма за безопасни и здравословни условия на труд, които според тях в момента са нарушени. Това съобщи Димитър Динев от КНСБ. Според него системата от години страда от недофинансиране.


Протестите в "Брикел" продължават, заяви Мирослав Митов от КТ "Подкрепа". Федерацията по енергетика настоява да се предоставят квоти на дружеството за серни окиси, да не се спира работата в края на месеца, а мощностите да се извеждат постепенно, за да не останат 2000 човека без работа. Ако въпросът не бъде решен на браншови съвет в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, във вторник ще има митинг в подкрепа на дружеството, заявиха от синдикатите. Очаква се скоро лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев да се срещне с еврокомисаря по енергетиката в Брюксел, съобщи секретарят на КТ "Подкрепа" Евгени Душков.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (49)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на БГА Балкан
  БГА Балкан
  Рейтинг: 613 Весело

  БЛС иска:
  1. Във всяко село болница.
  2. На всеки пациент по пет лекари.
  3. Да няма възражения при лекарски грешки.
  4. Пари, пари и много пари.

  И в морето ми е до колене .....................
 2. 2 Профил на nanrico
  nanrico
  Рейтинг: 551 Весело

  Оставете ги да си протестират на воля , НО им РЕЖЕТЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА НАПРЕД по 2 % за ВСЕКИ ЕДИН ДЕН НА ПРОТЕСТ !...

  „Свестните у нас считат за луди” http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=236324
 3. 3 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#2] от "nanrico":


  До коментар [#1] от "БГА Балкан":

  Ти пълнолетен ли си?

 4. 4 Профил на nea
  nea
  Рейтинг: 610 Неутрално

  Правителството (по-скоро премиера) да се опита да се поучи от опита на Франция... Но когато е съветвано от бившите комунисти от БСП и ДПС, то по-скоро разрушава собствените си възможности за управление

 5. 5 Профил на plamen1989
  plamen1989
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#3] от "noshtna_straja":

  а ти от марс ли падаш ?

 6. 6 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#5] от "plamen1989":

  От друга система, ти не я знаеш.

 7. 7 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#5] от "plamen1989":

  Карай по Млечния път, пък да видим докаде ще стигнеш...

 8. 8 Профил на sentenced
  sentenced
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Как сме надничали на практика зад дуварите на хората в най-неприкосновената им лична собственост. Господа, тези палати са откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?! Защото, както един казал, че жена му се съмнява, че й изневерява, а той казал – добре, че само се съмнява, а не подозира истинските мащаби. Така че и българите не са се съмнявали, че има такива неща, но те не са подозирали истинските мащаби на това, което се е случило. На Маями бийч няма такива вили, в Сен Тропе няма такива вили."

  Министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов, по време на заседание на Министерски съвет- органът на изпълнителната власт в страната. България, член на Европейския съюз. Октомври, 2010 г.

  НЕ ЖЕЛАЯ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ ЧЕНГЕТА СЪС СЪМНИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!
 9. 9 Профил на nanrico
  nanrico
  Рейтинг: 551 Весело

  До коментар [#6] от "noshtna_straja":

  Знаем я " Мафията с белите престилки " ! И този сериал ни е добре известен ...

  „Свестните у нас считат за луди” http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=236324
 10. 10 Профил на news_expert
  news_expert
  Рейтинг: 442 Весело

  Бойко Борисов :
  "А в мене не се ли е натрупало напрежение?! БИХ ХВЪРЛИЛ не шише, а един бидон ВЪРХУ ЛЕКАРИТЕ , които източват здравната каса...”

  http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7117&sectionid=hotnews&id=0000130

  Някой трябва да се пребори със следните постулати на т.н. БГ „ доктор „ :

  " Ще източваме касата, защото така богатеем !
  А пациентите да ручат жабетата … „ .

  Как ще я източваме:
  1. Ще изписваме лекарства от които вземаме комисионни.
  2. Ще поддържаме болници навсякъде, които могат и да не предлагат медицинско обслужване, но ще дават заплати на нискоквалифицираните лекари.
  3. Ще пишем прегледи и пациенти колкото можем, даже и да не са истински.
  4. Ще вземаме все повече пари под масата.
  5. В големите болници ще правим толкова инвестиции колкото можем с цел фирмите изпълнители да ни платят умножено по две.
  6. Българите може и да намаляват официално заради смъртност и емиграция, но нашият бюджет трябва да се увеличава всяка година .
  7. Ще трупаме неразплатени дългове към доставчици като вземаме авансово комисионните и ще чакаме държавата да плати.
  Ако ни остане време за друго ще видим и малко пациенти.

  Тъжно е , но тук можеш да "срещнеш" не един Български идиот...
 11. 11 Профил на Alexander Lilov
  Alexander Lilov
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Даааа така е всеки много ги разбира нещата: "#1 и #2" вие апропо какво работите. Лекарите крали, лекарите крали. Стига с тези рефрени. Добре, че са те за да има кой да краде държавата. Счетоводителите криещи ДДС не крадат, те може би заделят. Адвокатите защитаващи мафиотски интереси и те не крадат и хонорари нямат, те може би си изхранват семействата. Я стига. Който краде да се докаже и да се накаже. И не ми слагайте етикети лекарите крадат, какво крадат на баба ти крушите от градината. Идете вие работе без пари при едни хора които имат още по-малко пари. И на лекарите пък им се чудя на акъла да протестират, защо? Те не протестират за тях, а за пациентите, но последните не ги интересува, еми тогава нека си стои така, всички можещи и знаещи лекари в чужбина . И всеки да се спасява по единично или на малки групи.

 12. 12 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Лекарите са естествени съюзници на фармакокомпаниите в САЩ и Запада,затова Боко и Дянков ще ги слушкат.

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 13. 13
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:18 на 20/10/2010 от неговия автор.

 14. 14 Профил на plamen1989
  plamen1989
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#7] от "noshtna_straja":

  Ти си вече "у лево", нали

 15. 15 Профил на uriah
  uriah
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Подкрепям напълно лекарското съсловие. Всяка професионална общност, която има проблем трябва да си изправя и да си търси правата. Ама лекарите крадяли - кой, всичките ли? Колко корумпирани лекари са с отнети права? Колко са в затвора? За какви суми ? Или те са длъжни да направят здравната реформа?! Някой ще ми обясни ли какво е реформа - затваряне, спиране, ликвидация? Кой от управляващите се изправи и каза - здравна реформа означава .................Айде , стига с комуноидни рефлекции. Плащам данъци на държавата, не на БЛС. Въпросната да си свърши работата.

 16. 16 Профил на focus__radio
  focus__radio
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#11] от "Alexander Lilov":

  А ти не вярваш ли на Бойко, който казва, че крадат ?

  Я се поразходи до някоя болница и виж ОСИГУРЕНИТЕ ИМ СЛУЖЕБНИ ПАРКИНГИ какви ЛИМУЗИНИ СЪХРАНЯВАТ - сигурно от спестените закуски на лекарите !

 17. 17 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 611 Гневно

  Голяма Работа! ДА стачкуват! Да е*а и кликата мазна. И сега си плащам като поп като ходя при тях!

 18. 18 Профил на burkera
  burkera
  Рейтинг: 442 Неутрално
 19. 19 Профил на vlad_m1
  vlad_m1
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#10] от "news_expert":тъпак

 20. 20 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Много моля некадърните лекари, да си ходят. Писна ми от ненаказани ... лекарски грешки, или по-точно - лекарско тъпоумие. Айде, ако обичате, бегайте си.
  И моля да останат кадърните, а вече ...смукачите като ги няма и парите ще са и повече.
  Щафетата на протеста - простата щафета, ще я предават тея които са си свикнали с щата, ама дали са компетентни и го заслужават...е друг въпрос.

 21. 21 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  Аааааа щом има кражби в системата:

  Решението в момента след фалита на 'солидарната' система е закриване на НЗОК, анулиране на осигурителните плащания , плащане ИЗЦЯЛО кеш по пазарни цени с документ (фактура, касова бележка) след това пациентът да ходи да си ги възстановява и осребрява където ще- НЗОК, друг фонд, Отдел Социални Грижи , клуб на БСП и т.н Българският лекар не трябва да го интересува нищо друго освен осигуряването на адекватна здравна услуга. От там нататък кой какви привилегии, проценти ,отстъпки ,намаления ,аванти ,бонуси,дивиденти, интеграционни му се полагат не е работа на лекаря...

  И обвиненията за кражби се снемат като валутна единица циркулираща в политическите спекулации. Ама май на управляващите ще им липсва а? Как после да обясниш що преразпределяш средства на данъкоплатеца както ти скимне?

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 22. 22 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  До коментар [#20] от "StanDim":

  Под кадърните кои разбираш ?
  Тези които ще те преглеждат безплатно?
  Аааа, излъгал те е партийниОТ секретар.
  Ще трябва да сложите вишки и бодлива тел другарки и другари....

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 23. 23 Профил на edin drugii
  edin drugii
  Рейтинг: 2132 Неутрално

  байчовци ,лекар се става за 6 години и 100000евра на сегашни цени разходи ,след това пак кандидастване ,3 години специализация и още 50000 евра разходи ,през това време ти дето пишеш за крадливите неграмотни лекари и бай мангал са направили 150000 евра ,къщи ,коли ,осигурен живот ,а лекаря на 27 години минимум започва да работи ,за да си изхрани детето и жената и то ,ако баща му и майку му са го хранили досега и са му плащали разходите ,ха познайте колко ще ви струва услугата за в бъдеще ,независимо колко са прости и неграмотни българските доктори ,защото тази аванта със здравната каса ,дето лекаря взема 1 лев и ви лекува дунонощно вече свършва ,тути ла финито ,щом бай мангал вече кара джип ,няма как бай доктор да кара все още лада ,наддавайте колко ще е лекарския преглед след 1 януари ,когато може и да няма фалшиви договори с НЗОК ЗАДЪЛЖАВАЩИ ЛЕКАРЯ БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО ДА РАБОТИ ,както се сещате няма кой да подпише този договор щото ще му цепнат празната кратуна .

 24. 24 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Още по-добре. Те и сега не работят - поне тогава няма да им плащаме

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 25. 25 Профил на ne
  ne
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#23] от "tur671":

  Прав си. Чуждата кокошка снася златни яйца.

  Некадърниците и мързеливците си мислят, че лекар се става ей така, както в останалите "висши училища". Ходиш, не ходиш на училище, накрая все ти дават диплома.
  Да сравнят един въпросник за изпит - колко учебен материал включва или брой държавни изпити и после цял живот учене...
  Както и да е, на Запад хората ги ценят, а то си проличава в заплащането, което им осигурява държавата, което не никак малко. Всичко останало са празни приказки, злоба и завист.

 26. 26 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Опааа, лекарчетата са на барикадата, мишките пушат от цъкане на минуси. Или може би греша, о не това са червените парици плащащи на низки душици да дигнат малко шум срещу бараБойко

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 27. 27 Профил на ne
  ne
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#26] от "merankol":

  Нещастнико с какъв успех си завършил средното си образование, а я кажи какво си учил после или се срамуваш?

 28. 28 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#25] от "ne":

  Айде после и на всеки 4 години да държат изпит, а? Или пък да пробваме на 70% от тях да им предложим малко от моите математики, та да видим как се на една страница ще се мотат колкото на 30 от техните. Да видим, колко са тесни специалисти, разполагащи средно с 5 диагнози с 5 симптома, и това е всичко с което работят. Говоря как е, не как трябва да е. За това говориш ти. Как, докато стои до студенти чакащи професора си за изпит разбираш, че знаеш повече от тях и то само с това което си прочел снощи търсейки инфо за да не ти ги приказва лекаря врели-некипели. Айде много ни здраве на нас, а вие вземете се излекувайте.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 29. 29 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#27] от "ne":

  Средното си образование, щастливецо(да вземаш пари и да не работиш, понеже за това ставате лекари, иначе въобще нямаше да те ебе, какво се говори тук), съм завършил с 6.0, вярно понеже беше в малко градче. Висше - Математика - дипломата ми е 5.25. Айде ходи да се лекуваш, после се научи да работиш. Защото нали се сещаш - плаща се за СВЪРШЕНА работа, не за опит за вършене, не за вършене. И изобщо никой не ви е длъжен. И не ми приказвайте за бюджет на здравеопазването, бутат ви се достатъчно, де и да ги заслужавахте.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 30. 30 Профил на ne
  ne
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#29] от "merankol":

  Математико, ти за говорилня ставаш, но какво си учил - задачи да решаваш, алгоритмите известни и какво от това, задачата сгрешена - нищо, животът продължава.
  Смешен си, с килийното си образование, което и в България не го признават.

 31. 31 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Не виждам как човек паднал до твоята низост може да бъде лекар да се кълне в нещото толкова благородно като човешкото благоденствие. Моля, продължавай, май всъщност си просто трол. А ако учиш медицина, твоя възвишен изказ говори повече от всичките ми аргументи. Не мисля, че повече от 10% от българските лекари вярват в човешкия живот и здраве. Но вярвам, че 90% от българските лекари не мислят за друго освен за парите си, докато говорят с пациент.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 32. 32 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Те, мненията от една страна и минусите от друга говорят достатъчно, поздрави на серджо и ахмадинеджад.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 33. 33 Профил на Един Градинар
  Един Градинар
  Рейтинг: 1096 Неутрално

  Дано никога не ми се налага да попадна аз или мой близък в ръцете на подобни "лекари", които лягат и стават с думата "пари" на уста при положение, че каЦата им тече отвсякъде!!!

  Small scale, decentralised, decriminalised, sustainable, responsible biz ASAP!
 34. 34 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  До коментар [#21] от "Dr_Doolittle":

  Ааа, аз викам добре, да има търговия, нека. Ама няма да пийте медовината вече от три чучура а само от два нали. И ще работите не за себе си, ами за едни хорица, дето им се викат мениджъри. И тогава ще се научите да работите, щото иначе онзи не плаща, нали? И ще има продукт, и скенерите ще си купувате сами. Ето точно като частните лаборатории, поносимо е, не ти се налага да буташ, и лаборантките са доволни. Ех, не толкова колкото собствениците, ама нейсе. Прав си, капитализма е добър за всички. Просто някои от вас ги гони вече артрита и няма да могат да оцелеят при новите условия, нали. А, айде направо да вземем да махнем и ГиПи-тата, а? Щото те са лекари колкото и аз май. И дядо ми знае за аспирина, амидофена, аналгина и т.н. Само за парацетамола не беше чувал. Е влязоха 5-6 нови антибиотика в българия, но пък виж сега какви сложни продукти предписвате а.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 35. 35 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  ту67 баце нали се сещаш как почват глобално да ви падат заплатите. И тъкмо вашите когато тръгнат локално нагоре, няма да можете да стигнете до сегашния си потенциал от 1/10 от запад понеже там ще са паднали. Айде да не се превъзнасяме толкова, знанието става свободно. И между другото, не ме интересува колко години е махал крачоли въпросния пръдльо из университета и колко колежки е зачекнал. Интересува ме КОЛКО ЗНАЕ и колко добре може да ОТКРИВА И ОТСТРАНЯВА ПРОБЛЕМИ. А като сте толкова отворени, и ви е скъпо образованието, що не кажете, бойко, може ли от утре не да ни вдигаш заплатите, ами да почнем да лекуваме без диплома и медицината да не е държавно регулирана област а. И ставате като гумаджиите, фаянсаджиите и т.н. И няма вече 100000 или пък ги плащаш ако искаш. Ако не плащаш само 20000-30000 за някоя друга практика и четеш от нета. Ам кво ще кажеш? Мене ме устройва, щото само устите за лаене и за лапане ви са големи.

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 36. 36 Профил на Kalin Dimitrov
  Kalin Dimitrov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#12] от "diva_selianka":
  Моля ти се кажи ми как става номера, щото за 15 години практика не успях да се съюзя Между другото - много хубав ник!

  До коментар [#35] от "merankol":
  Психиатричните хоспитализации се субсидират от МЗ. Докато разполагат все още с някакви средства, съветвам ви да се обърнете към специалист!

 37. 37 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 842 Весело

  Не знаеш как става номера?!?Я не ни разсмивай!!!Достатъчно е да погледнеш списъка със *симпозиумите* на лекарчетата в чужбина!Ако ти лично не си се уредил - лошо!Кардиолозите - Швеция,Бразилия,Испания.За ходене на Слънчев бряг и Варна въобще не повдигам въпрос - за там вашата гилдия се мръщи.Ами ендокринолозите,психиатрие,да продължавам ли да изброявам?Я малко се засрамете,че ви са лъснали задниците като на маймуняк на висок клон!
  П.С.Знам и кой прави списъците,ама кихни ,пич,то само със завист не става...

 38. 38 Профил на sir__lanselot
  sir__lanselot
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#36] от "drkalo":

  Ето , на това се казва " аргументиран " и " интелигентен" отговор на български дОФтор !...
  Това е достатъчно за изводи относно интелектуалния им капацитет на завършилите в Североюжния факултет по псевдомедицина и финансови транзакции , от които са усвоили само втората част на " образованието " си -насочването на паричните потоци към джобовете на собствените си бели престилки ...

 39. 39
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:00 на 21/10/2010 от неговия автор.

 40. 40 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  До коментар [#28] от "merankol":

  Ха-ха-ха. IQ-то ти явно е ниско за да се опитваш да сравняваш две дисциплини като математиката и медицината. Известно е драги ,че математици могат да бъдат и хора с аутизъм. Ти даже изобщо не можеш да се сравняваш с редица известни хора аутисти с феноменални възможности в извършването на сложни математически операции сравнимо почти с възможностите на микропроцесор. За това е достатъчно да имаш МЕХАНИЧНА памет. Не е известно обаче драги да има аутисти лекари тоест не е достатъчно да имаш механична памет. Следващия път когато те заболи коремa се опитвай да разрешиш математически загадката и не викай Бърза Помощ, щото те не са ти на нивото на нарцисизма най-малкото...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 41. 41 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1952 Неутрално

  До коментар [#37] от "tedif":

  За хора от твоята среда такива симпозиуми може би са само безплатен обяд и кафе паузи. За лекарите такива форуми са място, където обменят опит и получават информация за световните достижения в медицината. Ако видиш отстрани как изглежда един такъв симпозиум в чужбина ще се чудиш кои са тези с фраковете и копринените костюми. Лекари са, драги, лекари и никой не злобее срещу тях. Просто западното общество не се състои от подобни коментатори с роля в живота на пес лаещ и облизващ се пред месарски магазин...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 42. 42 Профил на old__bg
  old__bg
  Рейтинг: 442 Весело

  Като чета по форумите писанията на надъхани „доктори „ / пикльовци с памперси от рода на Dr_Х не само не се ядосвам, но и ме напушва смях !
  Като чета писанията по форумите на надъхани „доктори „ / пикльовци с памперси от рода на Dr_У си правя извода , че Сакскобургготски беше прав за това, че българинът трябва да си смени чипа !

  Драги господинчо , НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ да получаваш по 50 000 евро на месец !

  СКЪСАЙ договора си с НЗОК , открий си кабинет , ПЛАЩАЙ СИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ , вземай ако искаш не по 200 а по 2000 лева на преглед , ако има кой да ти ги дава и живей спокойно …

  Но , КОГАТО СИ СИ ДАЛ ГЪЗА ПОД НАЕМ – ще си траеш !
  ЩЕ СИ ТРАЕШ и ще играеш по свирката, която ти определя този, който плаща !
  И ще целуваш не само ръка, но и гъз, на този който ти плаща!!
  А в случая ти плащам аз – Негово Величество Пациента от рекетьорски присвоените ми всеки месец пари , за да ти осигурят на тебе , боклук такъв , някакъв доход , който ДОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !!
  Защото аз повече от 20 години плащам и САМО ПЛАЩАМ, защото не ми се е налагало нито да ме преглеждат, нито да ме лекуват , но ти , драги, или който и да било друг боклук като тебе , с усмивка сте прибирали всеки месец МОЕТО ЛЕВЧЕ , което не сте изработили !
  Защото няма друга рекетьорска система, която да ми налага ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ да отглеждам и хрантутя кретени като тебе ! …
  Защото аз и като пациент и НЯМА ДА ДОЙДА ПРИ ТЕБЕ , а ще отида при лекаря, който има 30 години стаж , знае 2 и 200 и то не само по книжките, а от живота и със 100 % сигурност знае поне ДЕСЕТ ПЪТИ повече от тебе, независимо от 3-ти или петте езика, които твърдиш, че владееш !

  А като не искаш да играеш по свирката -ПЛАТИ СИ ОБРАЗОВАНИЕТО , което си получил от МОИТЕ ПАРИ , плати си ЛИХВИТЕ върху този „кредит” , защото вместо да обучаваме идиоти като тебе, парите можеха да стоят в банката и да трупат лихви и … ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ !

  А когато на запад ти признаят дипломата от „ Мичкюрския североюжен медицински университет „ и веднага те назначат да работиш като лекар – прати ми една картичка с подписа и печата на работодателя ти, че това се е случило !

 43. 43 Профил на goshogoshev
  goshogoshev
  Рейтинг: 525 Весело

  До коментар [#42] от "old__bg":

  Нещо май малко плащаш

 44. 44 Профил на aippmp
  aippmp
  Рейтинг: Неутрално

  До №42 old__bg

  Абе психопат недоклатен, никой във форума не те е обидил с нещо, та да си позваляваш подобни ругатни! Що не идеш да се гръмнеш някъде,недоразумение на еволюцията,че да не мъчиш света със зловонието, което се носи около теб!

 45. 45 Профил на nanrico
  nanrico
  Рейтинг: 551 Весело

  До коментар [#44] от "aippmp":
  Изявите ти са типични за психопатията !
  Вероятно, че си недоклатен има и засилващ ефект на формата на проявите на заболяването ти ...

  „Свестните у нас считат за луди” http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=236324
 46. 46 Профил на Kalin Dimitrov
  Kalin Dimitrov
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#42] от "old__bg":

  Много благодаря за откровенията. Явно някак си благодарение на Вас съм постигнал всичко в живота, защото сте ми плащали от вашите пари докато съм "пикаел в памперса си". Тази нощ докато работя ще благодаря на Господ, че Ви има .... На Вас лека вечер и каквото кажете - това ще правя - все пак, който плаща - поръчва музиката

 47. 47 Профил на aippmp
  aippmp
  Рейтинг: Неутрално

  До №45 nanrico

  Явно от собствен опит ги знаеш тези неща!

 48. 48 Профил на nanrico
  nanrico
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#47] от "aippmp":

  Прав си ! Професионално съм принуден да се занимавам с кретени като тебе ...

  http://snimki.princrease.com/details.php?image_id=183

  „Свестните у нас считат за луди” http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=236324
 49. 49 Профил на aippmp
  aippmp
  Рейтинг: Неутрално

  До №48 nanrico

  Дай боже да са повече кретените като мен! И по-малко "професионалисти "като теб,на които попадат хората,че жална им майка!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK