Въпросите към Цветанов се трупат

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (30)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Смятам,че Цветанов вече е неспасяем.Нищо друго да не е вярно,а само това,което той сам признава,че е кум на дъщерята на собственика на фирмта,продала му апартаментите на по-ниски цени,е напълно достатъчно.Жалко!

 2. 2 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  КОМБИНАЦИИ за бъдещи услуги между приятели, и почти роднини... щото скоро ще се разбере, че трябва да се създава формациятя ГЕРБ - не партията, ами формацията, това с думи на министъра преди да бъде министър, а само знае, че скоро ще трябва да създава формация,... та за това...щото ще е зает после кат ще създава формацията и по- добре сега да купиме изгодно... за бъдещето да помислим...кой ли не мисли за бъдещето и за кое по-напред...

 3. 3 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  Ц. ЦВЕТАНОВ - ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕДЛОЖЕН ОТ ЛИСТАТА НА УПРАВЛЕНЦИТЕ - "ГЕРБ"

 4. 4 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 367 Неутрално

  За имотите на Цветанов вече чухме. Янето и Ал.Петров биха ли се наели да анализират приходите на Ахмед Доган от порядъка на 2 млн.лв и да пресметнат с тези приходи колко вили от типа на показаната в някакво село в годечкия район може да се купят. Да се надяваме, че на едно от следващите заседания на НС на трибуната ще се възкачи Войводата и ще поиска да разбере кой и с чии пари построи сараите на Ахмед ага, а М.Миков като пред ставител на социалната партия БСП ще дръпне едно прочувстве но, огнено слово и ще обясни как с приходите на шефа на ДПС агите от гоцеделчевско ще могат да живеят поне 5 години,без да имат притеснения за насъщния. М.Миков заедно с Р.Петков като ексминистри на МВР ще обяснят и на електората на БСП кога и в течение на какъв период от време Е.Масларова - бившата социал на министърка се е сдобила с 2 апартамента в София, а съдия Пенчев - с 3 апартамента на пъпа на София. Могат да кажат и нещо за имотите на Цветанов,купени по тяхно време. Както каз ваше навремето в една известна книга Остап Бендер "Ледът се пропука, г-да съдебни заседатели!". Струва ми се, че вече е вре ме за операция "Свински черва", в която ще бъдат замесени вид ни представители на трите власти . Интересно кой съд ще замес ти СГС и САС.

 5. 5 Профил на ohubohu
  ohubohu
  Рейтинг: 470 Неутрално

  А сега какво?

 6. 6 Профил на oktopoda
  oktopoda
  Рейтинг: Неутрално

  Интересно какво ц.ц. ще обясни за парите за обзавеждане? Защото и те ще се окажат бая. Ама искам да го питат истински журналисти а не сервилни подлоги като Цветанка Ризова

 7. 7 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  До коментар [#5] от "ohubohu":

  ...ами сега нищо, ще го избираме за президент въпреки че и той не е наясно защо толкова му е голям рейтинга... после пак така и 8 години минали и после 16 и пак така и ...готовоооо...

 8. 8 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  ...да имаме предвид че другаря т. живков управлява страната САМО 38 ГОДИНИ, а сега герб ще изкара повече и пак така...

 9. 9 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  ...това са само 4 двойни мандата не е много, кат погледнеш... то времето минава...

 10. 10 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  ...его е другарят първанов изкара един двоен мандат...

 11. 11 Профил на teni
  teni
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Доколкото разбрах от обясненията на ЦЦ неговите депозити инфлация не ги лови Какво чака ББ-да го прави минстър на финансите а СД да си ходи в Африка=

 12. 12 Профил на usero
  usero
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Не че нещо, ама като гледам форума, май хората с интелигентност над граничната не са се заинтересували от темата.

 13. 13 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 675 Неутрално


  До коментар [#12] от "usero":

  Коя статия да излезе напред- решава ФОРУМНАТА ГЛУТНИЦА!)
  Изпраскват 100тина поста и ето я сред най-коментираните на предна линия)))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 14. 14 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#12] от "usero":

  продължение:
  Ще се учидиш ако разбереш колко всъщност малко са реалните посетители на форума на Дневник! И все по-малко стават! И това е заради тази яростна ГЛУТНИЦА, която явно е толерирана тук! (всъщност по 1-2ма дежурни на смени с много регистрирани никове- които така разбират "модерирането" на форума)

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 15. 15 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Ха на БАС, че няма "зайче: и тоя ръкав... на СЦЕНАРИСТИТЕ)))

  Че и от ПУШИЛКАТА с Цецо Убавецо, ще излезе "зайче", толкова, колкото от Пушилките за Алексей (Цонев. Доган, Станишев, Галеви.....нагли, ...и т.н.)

  Дране на Народа и ЗРЕЛИЩА това целта на перманентното комунистическо ТЕАТРО! И имитация на "МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА" от кукловодите ДС/БКП

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 16. 16 Профил на Хиндо Ташаклийски
  Хиндо Ташаклийски
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#8] от "renegat":
  ...и колко пари му намериха накрая - навремето писаха по темата - и колко спастри дебила зветанов само за 2-3 години ...наема ли се някои да сметне след 8 години президунтстване колко ще ги надипли цветанов? ха да ви видя

 17. 17 Профил на usero
  usero
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Мики, аз много не вярвам, че някой взима насериозно нашите глупости във форума.

 18. 18 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Ами спестявал човека, днес левче в касичката, утре левче...събира се!

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 19. 19 Профил на ana_ni
  ana_ni
  Рейтинг: 470 Неутрално

  бил човека на високоплатена работа, консултирал, спестил пари.Но за чий му трябваше да обявява публично,че задно с ББ са си ипотекирали апартаментите /ББ къщата в Банкя/за да финансират кампанията на ГЕРБ?
  Иначе няма лошо - по два наследствени апартамента от родителите, един собствен и два нови - това си е направо крупен собственик!Как му стига заплатата да си плати данъците на имотите, да внася 900 лева кредит,+веднъж в годината и годишна такса, да храни 2 деца и жена?Какъв му е дохода и само от заплата ли е и най-важното като внесе всички сметки с кво живеят? Иначе всеки може да създаде легенда за произход на имотите си.

 20. 20 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  ЕЕЕЕЕЕЕЙ,ама престанете с тези въпроси вече.
  Дайте на тези министри да поработят малко.
  Те една годинаи кусур се оправяха хората,труд положиха да си оправят положението/то икономий то работа то кр,.../.
  Сега когато вече си пооправиха живота,и да вземат да работят на ползу роду,вие почнахте да ги притеснявате.
  Вместо да борят кризата,те сега трябва да мислят как да се оправдават.
  Който е кадърен да става министър и догодина ще има и той 7 апартамента.
  Малиииииииий тоя добре че го засякоха след една година кв.Исток щеше да бъде негов.
  От друга страна той дали не е решил тоя мандат да ги краде и за другия да ги раздава та пак да го изберат,ева ли му мамата.

 21. 21 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  КЪМ,,грипен''-ком 18.,,днес левче в касичката утре левче''.
  Да , а може ли аз да му го нахакам в касичката ,лудото ЯНЕ я счупи,неговата касичка няма напълване.
  Ебати наглоста тоя краде за поколението си до девето коляно.

 22. 22 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 367 Неутрално

  От няколко дни Я.Янев,К.Нинова и др. искат да разберат истина та за Ц.Ц. Обърнете внима ние: не питат за милионите на Ганчев , Банев, Гущеров,двамата Герговци, а за ЦЦ,защото МВР разрови блатото с хасиендите до язовирите и тузарските квартали по морето и София . В борбата с/у ЦЦ и се включиха и висши съдии , пуснали от ареста А.П. с втръсналото ни обяснение "убеденост та ни във виновността му се разколеба". Същевременно техни коле ги от ВАС, прославил се с "тримата танкисти" с ОПС-имоти в Прим орско,оневиниха Доган, прибрал 2 млн. лв като "менид жър" на хидростроителите - ами предложили му пари за "менид жмънта", взел ги. К.Нин ова, Янето и др. старателно заобика лят това решение и евентуалната разправия с Доган.Защото,следвай ки реше нието на ВАС, би следвало ЦЦ да каже "Доган го оневин ихте за 2 млн лв, а мен ме търсите за 240 хиляди; Н.Цонев да каже "Защо ме съдите за 20 хил.евро" и т.н. по веригата. Ами независим съд, какво да го правиш!

 23. 23 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Докато Янето, К. Нинова,М.Миков ни занимаваха с истината за ЦЦ, ВАС в лицето на съдийки,подбрани на случаен ? принцип, оневиниха Доган за хонорара в размер 2 млн.лв. С тази си присъ да ВАС в лицето на съдийките, плюли си на лицето, пренебрегна ли всякакви морал ни норми и чувство за собствено достойнст во и достойнство на съдебната система, показаха че в името на оневиняване на Доган са способни на всякакви компромиси,та дори тръгвайки против авторитета на съдебната власт, доколко то го има. Това не е първия прецедент,защото заедно с депутати те от БСП, ДПС и НДСВ разиграха фарса "Ванко-1", с който осво бодиха заради чалга-певеца сума ти сутеньори.Г-н Груев, г-н гл. прокурор,г-жо Мингова,г-да от ВСС, г-це Куцкова,видяхте ли за пореден път прехвалената ви независима съдебна с-ма? Разбрах те ли защо бъдещите съдии трябва да бъдат старателно подби рани, а действащите - подлагани на атестиране и защо трябва да има изборност на магистратите - за да не правите такива нагли и безогледни прегрешения със съвестта си! Просто тази система с тези ма гистрати не е способна да устои на съблазните,които й се предлагат!

 24. 24 Профил на caravagqio
  caravagqio
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#23] от "george":

  Тук се говори за имотите и главно за ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ на Цветанов!
  Не се говори за Доган и др, защото излиза защитата ти като приказката "А вие защо биете негрите ? "
  Важното е , че ДОРИ ръководителите на ГЕРБ се оказват потънали в СМРАДЛИВАТА ЯМА на лъжите , измамите ,корупцията и са оцапани с л@йна до челото

 25. 25 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Гоцата (#23) е типичен представител на БУЛГУРСКОТО мислене и БУЛГУРЩИНАТА. Значи що някои се ровели в делата на Цветанов, който имал проблеми да обясни прозхода на едни само 124 хил. лева, плюс още едни вероятно около 50-60 хил. ( защото през всичкото това време Цветанов и семейството му са купували храна, дрехи, ходели са на почивки, плащали са ток и парно и т.н.), плюс плащането на единия от апартаментите в брой, а не ровели по делата на всичките ония, дето имали по десетки милиони по незнаен начин?
  Ами Булгур, защото ни писна от морализатори като Цветанов, дето са посрани отвсякъде, и дето се правят на последна морална инстанция в България. Никой не може да се бори ефективно срещу престъпността, ако не е порядъчен във всяко едно отношение. Не може за две години да си натрупал състояние, за което в САЩ например, при 10 пъти по-високо ниво на доходите, са необходими 15-20 години. И да обясняваш всичко със спестяванията - свои и на родителите. Знаем какви са заплатите и на Цветанов, и на Цветановица, и на техните родители, за да си направим изводите.

 26. 26 Профил на Цветан Цветанов
  Цветан Цветанов
  Рейтинг: 994 Неутрално

  Еми сега аз какво?
  Да се изнеса на палатка ли да спя?
  Имал съм апартамент, теглил съм заем, спестявал съм и съм бакчал, а не като вас - по цел ден по форумите и щрап-щрап.
  Работете и вие и може и вие да забогатеете.

  Полека! На мен жена ми е казала да не бързам, когато свърша тогава!
 27. 27 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#24] от "caravagqio":Sorry, г-н художник, но да се говори само за един приблем,без да се разбере откъде той произ хожда и няма ли връзка с друг проблем, е безсмислено. Проблем ът е ясен:Полицията подгони новобогаташи, митничари, магист рати,построили хасиенди тук и там, посочените се вдигнаха на свещена война срещу управляващите: или вие или ние! Атаката се пое от Янето - той си има афинитет към тези акции,но беше подготвена по-рано и в нея участвуваха и съдии. БСП също учас твува - първоначално зад кулисите,после явно в интригата. Мис ля, че режисьор беше момчето от Сирищник,пернишко. И какво се получава : ЦЦ го обвиняват за 240 хил.лв, а в същото време от ВАС оправдават агатаза "хонорар" 2 млн.лв.! Предполагам, че сте чували думата "нонсенс"! Задайте си още един въпрос: защо Янето,К.Нинова и сие не атакуват Г.Ганчев,В.Златев, Т.Батков, Ковачки! Защото първо там бият през пръстите и второ, има един лаф: "защо да стреляме по нашите". Май разбирате за какво ви намеквам? Съставът на тази ловна дружинка познат ли ви е?

 28. 28 Профил на Венцеслав Йонков
  Венцеслав Йонков
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Докато тъпанарите тъпанарите се занимават с въпроси, които им харесват, Бойко и Цецо ще пооправят страната...Да питат, да се занимават, та да не пречат.

 29. 29 Профил на metilena
  metilena
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Голям шопинг последните 2-3 години, дай Боже всекиму. Само не разбрах, защо е трябвало да чака 26 години )))))), за да си изхарчи парите.
  Много ме развесели тоя ЦЦ- мислех го за свестен

 30. 30 Профил на napbon
  napbon
  Рейтинг: Неутрално

  Доколкото може да се ориентира човек от нашите медии, дето само кълват отгоре-отгоре, без да дълбаят, ЦЦ е получил 320 хил за 9 г, а похарчил за апартаменти само 2/5 от тях, демек всичко е наред. Според оня от НАП.
  От статията разбрах, че 120 хил, са получени в много кратък 2 годишен период. Което хич не вълнува розовото плюшено мече от НАП, той произволно разхвърлял доходите, върху по-голям период, да изглежда всичко достоверно.
  И за гаргите по дърветата е ясно, че ЦЦ не е заемал особено доходоносни длъжности, че да вади толкова манги.
  Никой в медиите, не прояви любопитство, към доходите на тъста му, макар ЦЦ да повтори сто пъти, че оттам има 2 апартамента и още пари на ръка. Кавко е работило това семейство?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK