Борисов: Започваме реформи при безпрецедентна подкрепа от Европа, който иска - да прави криза

Борисов: Започваме реформи при безпрецедентна подкрепа от Европа, който иска - да прави криза

© Надежда ЧипеваПремиерът Бойко Борисов заяви в телефонно интервю за БНТ, че подкрепата за правителството от Европа е безпрецедентна, че за първи път започва реформа, която ще балансира пенсионния фонд от сега до 2032 г., че здравеопазването догодина ще разполага с огромния ресурс от над 3 млрд. лв.,  които ще бъдат похарчени за лечението на обикновения човек.


По повод гласуваното вчера от Министерския съвет решение за прехвърлянето на личните сметки на хората с тежки професии в частните пенсионни фондове, Борисов посочи, че това не е национализация, защото парите са на хората, а не на фондовете и целта е те да бъдат управлявани по-добре.  Премиерът даде за пример Учителския пенсионен фонд в НОИ, който "има 104% ликвидност и работи перфектно" и противопостави на това управлението на частните фондове "с огромни режийни разходи".


"Какво става - 2006, 2008, 2009 година - като дойде годината за плащане, те (частните пенсионни фондове) все не са готови и колебливото бивше правителство, неадекватно правителство...Питам ги не противоречи ли на конституцията, когато частните фондове трябваше да започнат да плащат, а не да отлагат. Ако аз го отложа ,тогава ставам същия като предишното правителство. Те всички (работодателските и синдикалните организации) знаят, че това е истината," каза Борисов.
Той отправи упрек и към президента Георги Първанов, че по време на предишното управление е мълчал, а сега призовава за радикални реформи. Премиерът нарече държавния глава  "автор на предишния кабинет"  и "конструктор на тройната коалиция" и  го призова  "да не се прави, че сега влиза в политиката".


Борисов каза, че парите за здраве догодина възлизат на 3 млрд. и 5 млн. лв. и че никой няма право да говори, че "ще измре населението". "Нека бъдат похарчени от докторите като лекуват обикновения човек, и да не говорят, че парите щели някъде да отидат и някой да ги похарчи - ще отидат за здраве", посочи премиерът.


Помолен да коментира това, че председателят на лекарския съюз Цветан Райчинов скъса ритуално споразумението  с правителството, Борисов отговори: " Когато подписваш споразумение с някого, го скъсваш пред него и казваш какво не е изпълнено.  Първо да го залепят, и тогава да дойдат при мене."


Нечестно е, когато излизат съсловия и искат проценти от БВП, каза Борисов и призова "българите да разберем, че колкото е произведено, толкова ще харчим." 


Запитан защо като дясна партия ГЕРБ планира да въведе данък лукс, премиерът отговори, че като член на Европейската народна партия ГЕРБ защитава интересите на най-широк кръг хора. Той призна, че е бил "слисан от картината" от облитането на данъчните над райони с ново и скъпо строителство, която видял по телевизията. "Всички знаехме, че има злоупотреби, но никой не вярваше, че са толкова големи мащабите", каза Борисов.  Той увери, че при всички случаи на незаконно строителство ще бъде спазен законът и ще се изчакат всички предвидени в него процедури преди да се премине към премахване на постройките. "Вече е обезлюдено това село (бел. ред. т. нар. Весело село край язовир Ивайловград) и ще стигнем до края, това е факт."


За пореден път премиерът изрази пълното си доверие във вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов и благодари на МВР и прокуратурата за акциите тази нощ. "Въпросите за имуществото на Цветанов се изясниха. Нямам никакви съмнения", каза Борисов по повод искането на БСП анкетната комисия да провери имотното състояние на вицепремиера. 


Без да свързва конкретно думите си със заявеното вчера от "Атака" предупреждение, че може да оттегли подкрепата си към ГЕРБ, Борисов заяви: "Искам да кажа на всички тези, които се изказват - ние поехме с правителство на малцинство да изведем страната от кризата. Не предупреждавам никой, всяка партия има право да провежда своя политика, но ако те искат да вкараме България в криза при безпрецедентната подкрепа от Европа и на прага на "Шенген" - да правят политическа криза." Борисов показа раздразнение от медиите


Премиерът изрази раздразнение от медиите и в частност от определеното като "национализация" прехвърляне на парите за пенсии на хората от 1 и 2 категория труд от частните фондове към Националния осигурителен институт.  "Сега като седнах да се занимавам, почнаха да ме дразнят тези политически партии и медии, които са пряко зависими от корпоративните интереси на техните собственици и нямат нищо общо със свободната журналистика", каза Борисов и посочи като пример вестник "Сега",  "пряко спонсориран от посредника на газа от Русия". (бел. ред. издател на "Сега" е шефът на "Овергаз" Сашо Дончев). След като водещият посочи, че думата "национализация" е използвана и в други медии като даде за пример водещото заглавие в "Дневник",  премиерът отговори, че "това е вестник на Иво Прокопиев, който също е заинтересован". Той уточни обаче, че е посочил името на конкретно печатно издание само защото водещият искал пример и не обясни по-конкретно какъв е интересът на съиздателя на "Дневник" да влияе върху публикациите по тази тема в медията.


След като разговорът се прехвърли на темата за "данък лукс" и скъпите имоти, които данъчните установиха от хеликоптер, Борисов беше помолен да коментира и публикация в хасковски вестник, според която Павлин Паришев - един от собствениците на имот край яз. "Ивайловград", е бил спонсор на ГЕРБ през 2006 г. Борисов беше запитан и дали партията сега ще върне парите, ако е получила такива. "Не съм получавал пари и няма какво да връщаме, предлагам да гледате фактите, а не да четете какво пише в хасковска "Марица", отговори премиерът. 
 

Коментари (355)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1322 Весело

  ололо мизата се дига яко. тоя бесен популизъм към чий електорат ли гледа.

  на ход е гоце.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 3. 3 Профил на uzur
  uzur
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Не е ясно,защо въпросните фондове не започнат да изплащат на новите пенсионери ,част от пенсиите,толкова колкото всеки е спестил,а остатъка от пенсията ,да се поема от НОИ, без национализация.Това да става,докато се натрупат достатъчно средства-10-15 години.Колкото до увеличението на възрастта с 3 години,това може да се промени чрез гласуване в НС.
  http://yphalachev1.blogspot.com/2010/10/14-465.html

 4. 4 Профил на mofo
  mofo
  Рейтинг: 217 Неутрално

  сбогом некадърници, оставки

 5. 5 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Да не стане тези фондове да се управляват от банката на Цветелина - СИБанк.

  Нали преди година Боко и даде държавната поръчка за винетките за 50 млн, да не закъсала пак за пари?

 6. 6 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1112 Неутрално

  .....Нечестно е, когато излизат съсловия и искат проценти от БВП, каза Борисов и призова "българите да разберем, че колкото е произведено, толкова ще харчим." ..
  -----------------

  Ами прав е.

 7. 7 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 847 Неутрално

  Някой трябва да му каже на този човек, какво означава думата "реформа".

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 8. 8 Профил на кинти
  кинти
  Рейтинг: 1216 Неутрално

  Всяка година "започваме" реформи" ... и хоп, мандата свършил .

  http://www.youtube.com/watch?v=hx16a72j__8
 9. 9 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2028 Неутрално

  Хубаво би било да е истина. Но тиквата е реформатор, колкото чукчи е писател.

  Тиквата няма топки за реформи. Той има рейтинг Реформите може да ги прави Дянков, но никой няма да му позволи. Щото рейтинга на тиквата е по-важен от всичко друго.

  Пък и тук имаме едно голямо недоразумение. Простото БГ народонаселение приветства реформите когато се извършват на чужд гръб. Т.е ченгето няма нищо против да се съкращават учители. Учителя няма нищо против да се затвори Брикел. Миньора не му пука за пиявиците в администрацията. Пиявиците нямат нищо против да се съкратят болниците в малките градчета. Ама всеки от тях е категорично против да му бръкнат в канчето и скача на бой веднага

  Хубавото е че накрая идва МВФ и нашоква канчето на всичките. Лошото е че покрай тях ще го отнесат и реално работещите, щото като ни шибнат ДДС 24%.....

 10. 10 Профил на kalki
  kalki
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Тц. Не е прав Боко, 6-и. Лъже най-безсрамно, щото, ако е за армия и полиция харчи не 'колкото е произведено', нали ?

 11. 11 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Съгласен съм с ББ за Първанов. Даже твърде меко се е изразил.

  Колкото за реформите - абсолютно вярно е, че има подкрепата на международните политически, хм, кръгове. Вярно е, че и ние това чакаме. Големият въпрос е КОГА ще започнат?! Въщност май вече е по-право да се пита ДАЛИ. И ще видим ли изобщо някакви реални реформи, а не само приказки.

  Бойко има важната за човек на неговата позиция способност да говори крайно убедително. Но само с приказки не става. И ако не действа решително (което май няма да дочакаме), отсега чувам как след 0-1-2 правителства комунягите пак ще вземат властта, след което следващите 20-30 години ще пропищяват ушите на всички как за тежкото положение са виновни (естествено) Иван Костов и Симеон Дянков.

  А природонаселението вЕрва ли, вЕрва...

 12. 12 Профил на kalki
  kalki
  Рейтинг: 479 Неутрално

  "Всяка година "започваме" реформи" ... и хоп, мандата свършил . "
  Да бе, след цели 21 години "преход" сега започваме "реформи". След това какво ? "Промяна", навярно

 13. 13 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3422 Неутрално

  Бойко,
  Това не е правилна стратегия! Не е важно да си осигуриш подкрепата на Европа. Важното е да си осигуриш критиките на Първанов, Доган, Станишев и компания.
  ...
  Той беше безстрашлив. Той беше готов
  С Догана да закуси - варен или суров
  да смачка Станишев даже и Симона
  главите им да реже бавно с триона.
  ...
  Ей това иска публиката от теб, а не разните му там реформи!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 14. 14 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 706 Неутрално

  До коментар [#6] от "xmm":А защо за тази година не събра каквото е заложил,а харчеше това ,което другите преди него са събирали?И става въпрос за мита,акцизи и данъци от големите,както и съкращаване на огрооомната администрация.Да не говорим за приоритетността на разходите - зали,хеликоптери и т.н.То правилни приказки и Иванчо от село ще каже.Действията показват един държавник какво прави,а не приказките.Голямата уста б.б. я знаем,направеното също го виждаме.Тръгнали сме към 96-97. Мутрата само към мутренските години може да ни закара.

 15. 15 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Мачкай червено-жълтите разбойници!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 16. 16 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#10] от "kalki":
  "Лъже най-безсрамно, щото, ако е за армия и полиция харчи не 'колкото е произведено', нали ? "

  Досега Боко съм го чувал поне 20 пъти да благодари на полицията за това, че благоволява да с върши работата. Обикновен арест, за което полицията получава заплата, е възхваляван от "Боко, Бънди & пасмина" като безпрецедентен и уникален подвиг.

  Не съм ги чул обаче веднъж да благодарат на лекарите например за това, че всеки ден също работят, даже спасяват и човешки живот.

  Мутра веднъж, мутра за цял живот.

 17. 17 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Политическата криза си я направи сам главния слуга. Тя не е опасна в малка страна като нашата, докато главния слуга не реши да я засилва към удар с вече продължителната и мъчителна иконимическа криза. След експлозията в хаоса и безизходицата се цели

  и официалното завръщане на тройната коалиция като черната дупка ДПС влезе във власта след ремонт на кабинета, който вече ще е коалиционен (не случайно пак е повторил малцинството). В момента покрепата на главния слуга към намеренията на социалния

  слуга може да доведе да състояние ескалиращо даже до опасност за националната сигурност и евроатлантическите партньори. Самите те застарашават Шенген както е видно, че са бесни от това как вече трика с измиването на ръцете с финансовия маг не се получава.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 18. 18 Профил на galinr
  galinr
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Точно национализация си е.Ако иска да даде парите на хората,нека ги даде,а не да ги слага в НОИ и неговите си банки.От там ще отидат в бюджета и т.н. отиде та се не видя.
  Много безочливи станаха,дано си тръгват по-скоро!

 19. 19 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 2028 Неутрално

  Интересно дали има подкрепата на Европа за това да подържа най-много полицаи на глава от населението? Дали има подкрепата на Европа да строи зала за над 100 млн? Дали има подкрепата на Европа да плати 120 млн. на тютюнопройзводителите? Всъщност това част от реформите му ли са?

  Иначе със сигурност има подкрепата на Европа да харчи пари за хеликоптери, катери и прочие глупости.

 20. 20 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 636 Весело

  Цитат от Б.Б.

  "че за първи път започва реформа, която ще балансира пенсионния фонд от сега до 2032 г., "

  Както се казва : "Луд , та му е лесно"

 21. 21 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 990 Весело

  Тази карикатура Тиквата, пак ни баламосва с "реформи"

 22. 22 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално
 23. 23 Профил на Боно Нончев
  Боно Нончев
  Рейтинг: 636 Весело

  Дано Европа гласува за теб на следващите избори, Бойко ... щото ние няма

 24. 24 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Борисов , никой не ви ще ,,реформите" ! Вие така и не разбрахте какво иска и не иска Българинът :

  Българинът иска СВОБОДА !

  НЕ ИСКА - да го управлява Партия / без значение е коя /
  НЕ ИСКА - да го граби Държава / без значение демократична или друга /

  Е ,,ТОВА " иска и не иска Българинът и ще го постигне !

 25. 25 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 794 Весело

  Най -накрая .

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 26. 26 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1899 Любопитно

  Реформа, нова реформа, започната реформа, продължаваща реформа, развита реформа, реформа на реформата...

  А трябва да се започна с Вирусът Дянков - "реформиране" в следствието. До пъбно "пропяване" - за "финансовите" му постижения. Осъждане. Край на "реформата".
  Начало на нормалността.

 27. 27 Профил на да защитим животните
  да защитим животните
  Рейтинг: 531 Весело

  Не плачи БСП/БКП, не тъжи за хаоса който сътвори !

  Да защитим животнитe !
 28. 28 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#5] от "Малката Пица":

  Тиквата забраняваше на журналистите да го питат за цеца винетката

 29. 29
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:33 на 26/04/2011 от неговия автор.

 30. 30 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  http://bnt.bg/bg/news/view/39178/bojko_borisov_komentira_chastnite_pensionni_fondove  Премиерът Бойко Борисов се завърна от посещение в Бавария и подчерта пред „Денят започва", че Бавария и Баден Вюртемберг формират голяма част от Брутния вътрешен продукт на Германия. От Бавария излъчват обикновено хората от Европол, които дават важните становища в областта на сигурността, поясни премиерът.

  Борисов е имал срещи с премиера на Бавария, депутати и министри, които участват активно при вземане на решение за влизането на България в Шенген. Премиерът на провинцията Зеехофер публично изрази подкрепата си за България, каза българският премиер.

  Ето как Бойко Борисов коментира въпроса с прехвърлянето на лични партиди за пенсии от частни пенсионни фондове в солидарния стълб на НОИ така:

  Бойко Борисов, министър-председател: „Предлагам да не се подвеждате по такива приказки, защото именно и подкрепата, която получаваме - безпрецедентна - от Европа, от Америка , от Русия, ако щете изнервя вече до полуда лидери на политически партии, да не говорим за опозицията и много други, които, точната дума е „свикнали да си лапат" или свикнали са да печелят на гърба на хората. Това са парите на хората, които са си внасяли пари за вноски. От 2000-та година се трупат пари. Те не са на тези частни пенсионни фондове, които сега казват, че някой ги национализира, това са парите на хората. С огромни режийни разходи на тези фондове. Тези частни пенсионни фондове трябва да си поемат и да си плащат пенсии на т. нар. Категорийни работници. Обаче като дойде годината на плащане, те не са готови. И те 2006,7,8 всяка година, като дойде краят на годината, казват - не сме готови, прехвърляме го за следващата. Отлагат трети път. Частните пенсионни фондове трябва да почнат да плащат от 1 януари сега да плащат на миньорите. И аз им казвам - добре, плащайте. Ама хубаво ще плащаме, ама можем да плащаме по 50 лв. пенсия на месец на миньор. А пред кои прозорци ще дойдат да викат миньорите, ако от 1 януари им дадеме 50 лв. пенсия осреднено на месец? Тука е заровено кучето - тези, които сега казват, че се „национализират" пари, могат да плащат по закон по 50-60 лв. на миньор, а учителският фонд, който е в НОИ, има 104 процента ликвидност и работи перфектно."

  Вижте какво още каза министър-председателят пред здителите на „Денят започва".

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 31. 31 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#19] от "niakoi_si":
  "Дали има подкрепата на Европа да строи зала за над 100 млн"

  Абе преценил е човека, че много добре ще изгелжда на откриването с ножица в ръка.
  Рейтинг е това ей, не е шега работа....

  И за Луваъра много добре ще се получи по тлевизора.

  "Боко, Бънди & пасмина" предпочете тези high-profile акции за над 150 млн, пред това да даде няколко десетки милиона за университетите.

  Мутра веднъж, мутра завинаги.

 32. 32 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  До коментар [#5] от "Малката Пица":

  Мръсен комунист,

  Стига си плещил комунистически простотии,защото СИ Банк спечели конкурса за продажба на винетките,с ТРИ ПЪТИ по-ниска цена на услугата и по този начин спря източване на 100 милиона от бюджета!
  Ама вие комунягите,като ви бръкнат в крадливите задници,надавате вой до небесата,че ограбили държавата/т.е. вас/,без значение каква е истината!
  Ама,едно по едно,ще ви отстранят от държавната хранилка!
  И,язък ви за воя!!! Не успяхте да свалите рейтинга на правителството да нивото на вашето,начело с храбрия шивач!Няма и да успеете!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 33. 33 Профил на Lord
  Lord
  Рейтинг: 639 Неутрално

  До коментар [#24] от "Ferrari":

  Не иска да го граби държава, ама иска пари пенсии, здравеопазване, образование. И най-иска да си пуши по цял ден в кафето и да се налива с ракия и да си кара ГоУфа.

 34. 34 Профил на galinr
  galinr
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Крайно време е тия фондове да ги закрият,а не национализират.Като не могат да плащат,поне да не взимат.

 35. 35 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#32] от "lz2":

  Алилуя!

 36. 36 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 525 Весело

  Две снимки и едно потупване по рамото ,и лайното привидя безпрецедентна подкрепа от Европа и полетя из облаците .

 37. 37 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#30] от "Раз печки, раз кюнци":

  За това Меркел като беше тук му говореше за върховенство на закона.Кой му вярва в Е.С. и С.А.Щ. това са приказки за боковисти

 38. 38 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Бойко почва да ни разочарова! Пипа много меко, комунетата още си развяват знамената!

  Време е за българския Путин!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 39. 39 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 546 Неутрално

  До коментар [#32] от "lz2":

  Браво, пич!

  Вяра. Надежда. Любов.
 40. 40 Профил на the_cto
  the_cto
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Моля хората от варна да помогнат на момичето.
  http://save-yana.info/

 41. 41 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  До коментар [#35] от "Малката Пица":

  Алелуя!На власт повече няма да се върнете,колкото и да се пънете!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 42. 42 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Неутрално

  До коментар [#37] от "andimo":

  .........Кой му вярва в Е.С. и С.А.Щ. това са приказки за боковисти.....

  Твоите пък са за комунисти. Пак не вървиш.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 658 Весело

  Там Ви е мястото в ЕС, като не слушате бащицата Путя хайде в Европа да ви скъсат от работа и много пари да се чудите кога и как да ги харчите. Приключихте с ракийката, салатката и безкрайните коментари и "умозаключения".

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 44. 44 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1899 Любопитно

  До коментар [#38] от "КУРДО КОЛЕНКО":

  Тебе пък ,какъв Путин те гони?
  Егати въображението.

 45. 45 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Форумето се е напълнило с малки серГейчета!

  Бре, що не протестирахте като Тройната обираше България?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 46. 46
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:35 на 14/01/2011 от неговия автор.

 47. 47 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#42] от "Руслан 21":

  Ти си наивник.Ти ако си гласувал за Костов никога няма да подкрепяш тиквата.Ти въобще в България ли живееш?

 48. 48 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  земята вика бойко - млъкни бе бърборко!

  повече действие и резултати, по-малко плямпане и самохвалство!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 49. 49 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  До коментар [#44] от "AzDebil":

  Исках да спестя да напиша Волен!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 50. 50 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#16] от "Малката Пица":

  ами то тъпако виж кои лекари протестират.. гп-та, мед сестри// общо взето най-простата прослойка лекари.

  Леля ми е лекарка. Кардиолог с частен кабинет. Имам и други роднини лекари. Никой от тях не протестира. При тях идват бедни хора на преглед и често тя не им взима пари. Хората от селата носят наприемр картофки, прясна рибка кой каквото може така че всичко зависи от човека. Държавата трябва да е помощник на крайно нуждаещите се.

  Изобщо не слагай всички лекарите в един кюп. Това са гнусни и изтъркани ком-пропагандни приоми които нема как да минат.

  Пица нема как да минат просто защото си много тъпо същество. Вместо да лажеш по форумите мисли как ще оцелееш с тая проста кратуна.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 51. 51 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Бившия член на БКП, маойр от комунистическо време, завършил школата на ДС в Симеоново бил десен политик !?
  Да добавим и горешата му почит към Тодор Живков, която изповядваше невънжъж преди 2006 г, когато създаде ГЕРБ и се прероди в десен

  Да кажем, че и жена му е снаха на член на Политбюро на БКП, с баща от ДС.

  Най-добъ приятел Златев, шефа на Лукойл, от комунистическив клан в Правец, дето баща му е бил кмет от комунистическо време.

  Образцов десен политик !
  ПС: да добавим, без нито един западен език, с последна книга прочетена Винету /1984г./.

 52. 52 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Любопитно

  До коментар [#44] от "AzDebil":

  Не знаеш ли "Щутгард" какво мисли за Русия и путин?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 53. 53 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#45] от "КУРДО КОЛЕНКО":

  Протестираха ма НСО леко понатупа студентите помниш ли.. някъде напролет 2009-та.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 54. 54 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3798 Неутрално

  До коментар [#32] от "lz2":

  И затова приходите от винетки тази година са с 10 милиона по-малко

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 55. 55 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1899 Весело

  До коментар [#49] от "КУРДО КОЛЕНКО":

  Явно днес ти е троен критичен ден на фантазиите.

 56. 56 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#51] от "Малката Пица":

  Пица я кажи ти бил ли си пионерче или чавдарче ?

  Всички които са били комунисти ли са ?

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 57. 57 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Неутрално

  До коментар [#47] от "andimo":

  Още съм тук, ако вкисне няма да бъда.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 58. 58 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 689 Неутрално

  До коментар [#32] от "lz2":

  Като чета привърженици на неокомунистическото и ляво-популистко правителство на ГЕРБ да нарича други хора комунисти,ме втриса.

  Ако ГЕРБ не са комунисти,вместо да се прегръщат със синдикатите, което е присъщо на левите правителства, нека приемат поне част от препоръките които правят десните икономисти.
  -намаляване или поне задържане на данъчно осигурителните ставки;
  -премахване монопола на здравната каса;
  -въвеждането на лични осигурителни сметки
  и др.

  Освен това правителството изпусна момента да се разплати с бизнеса който единствен може да генерира работни места и да измъкне страната от задълбочаващата се криза по гръцки и румънски модел.

  А що се отнася до СИ-банк вождът и учителя на всички народи, все още дължи разбираем за хората отговор,как така г-жа Цв.Бориславова придоби контрола върху нея от Славчо Христов или по-точно с какви пари?.

 59. 59 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1383 Любопитно

  МНОГО пу6илка и говорене от страна на "реформатора" ББ.
  Пусто когато се стигне до конкретен списък на "дела, дела и само дела" (това по ментора му ТЖ) - тогава няма много какво да се отчете от "дейността" за последните 15 месеца...

  В едно е прав ББ обаче - "българите да разберем, че колкото е произведено, толкова ще харчим".
  А работата на Правителството е да осигури УСЛОВИЯ в които да се ПРОИЗВЕЖДА: това означава образование и здравеопазване (за да има грамотна и работоспособна работна ръка) инфраструктура, данъчен режим, митници (да няма нелоялна конкуренция), правова система (за сигурност на инвеститорите).
  Разбирам че това вероятно не го е учил в Пожарната, ама няма ли свястни сзветници... или по-вероятно е оплетен от едни зависимости с балканско-мутренската котерия, която не иска да и се разваля кахъра с някаква конкуренция и напъни...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 60. 60 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 794 Неутрално

  До коментар [#29] от "ad absurdum":

  Точно кагото отговорноста на слугите се размива в колективна и комплексна се създават изключително добри условия да дезертират от неизбежните реформи и да си прехвърлят вината един

  на друг и насам натам. Последната дума има главния слуга и той отговаря за всяко решение на който и да е член на кабинета. Колективната отговорност е спасителната им лодка. Крайно

  време е не само да ги продупчим, но и да начупим и нарежем и то пред тях. Като знаят, че и те ще се давят наравно с нас няма да управляват безотговорно кораба като видят ледника насреща.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 61. 61
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:35 на 14/01/2011 от неговия автор.

 62. 62 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 762 Неутрално

  Склонен съм да се усъмня че Европа безпрецедентно подкрепя национализацията.

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 63. 63 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Весело

  До коментар [#55] от "AzDebil":

  Всичките му дни и нощи са критични. Това "Щутгард", "Чукча", "Ескимос" и като има настроение крада никовете на "Алиен" и кой знае още на кого.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 64. 64 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  До коментар [#45] от "КУРДО КОЛЕНКО":

  "Бре, що не протестирахте като Тройната обираше България?"

  Защото и те се облажаваха.Сега от Позитано свиват разходите,защото няма крадени приходи.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 65. 65 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#50] от "Раз печки, раз кюнци":

  Тъп си затова трудно схващаш.

  Поста беше за това, че Боко десетки пъти е адмирирал полицията за това, че работи въобще, и нито ведбъж не е казал една добра дума за някоя друга професия /или аз съм я пропуснал/.

  Това му е ценностната система - мутра от 90-те, силовак, че и простоват и нобразован. За него силата е върховнна ценност.

  Така са го учили навремето в Симеоново, когато като член на Българската Комунистическа Партия е станлал важен член на силовите структури на Народната Милиция, с чин майор.
  Участвал е и във възродителния процес като маша на Тодор Живков.

 66. 66 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#46] от "д-р Ох Боли":

  Какъв Ковачки те гони пък тебе.Ти знаеш ли че тиквата и Ковачки са си дупе и гащи?2007г. му продаде за 100000лв. 7 декара в кв.Бъкстон до 20-а поликлиника и сега Ковачки строи там магазин"Европа".

 67. 67 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Помиярчета бълхарчета, България без една твърда ръка няма се оправи никога! Всеки дърпа чергата към себе си и затова България е на студено, гола и всеки я "оправя" където иска!

  А ние не сме народ, а мърша! Доказателство са коментариите във форумето!!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 68. 68 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#37] от "andimo":

  Какво върховенство на зкаона искаш когато във ВАС са кадри на БКП-Гоце.

  На комунистие едно требва да им се признае до последно се държат. Затова е толкоа трудно и да ги сметеш, понеже всички са нанизани като на индианска нишка и двама трима да тръгнат надолу всички ще ги последват. То затова се казва че комунист е диагноза.
  =======

  http://bnt.bg/bg/news/view/39168/zaloviha_sydija_s_podkup


  Съдия от от Окръжен съд Велико Търново е заловен с 6 хиляди лева подкуп. Специализираната операция на ГДБОП и БОП - Велико Търново е проведена под ръководството на Софийска градска прокуратура и заместник-градския прокурор Роман Василев.

  Съдията Славчо Петков е задържан в автомобил пред блок във великотърновския квартал „Картала", докато е получавал от обвиняем за кражба сумата от 6 000 лева.

  Първоначалната договорка между двамата е била за 25 000 лева. Срещу договорената сума съдията е трябвало да реши делото в полза на обвиняемия. Акцията е проведена след сигнал, получен в началото на седмицата.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 69. 69 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#57] от "Руслан 21":

  Лъжеш повече от боко тиквата.

 70. 70 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  от страх да не падне от власт не започна реформите дори когато имаше някакво мнозинствпо в парламента, а ще ги почнел сега, когато съюзниците му се обръщат срещу него?!

  това може да стане само ако направи тройка с червените и доган.

  "в името на националното спасение", и "защото така иска Европа", разбира се.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 71. 71 Профил на tanov
  tanov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Щеше да е смешно, ако не беше толкова грозно, че чак цинично ...

 72. 72 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  До коментар [#63] от "Руслан 21":

  Що не си сложиш жартиерите, че ми липсва Реалистка?

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 73. 73 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 3422 Неутрално

  ...
  И генерал беше, после беше кмет
  Гонеше убийци, събираше смет,
  носеше съзнанье, крепост, светлина
  на журналисти слепи в робската страна.
  Но с премиерството май не се получава
  и реформите започна Бойко тогава.
  Останал самотен без сини и Атака,
  мисля си дали не ще се о...., (пардон) провали
  ...
  Няма рима ама има елемент на изненада.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 74. 74
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:35 на 14/01/2011 от неговия автор.

 75. 75 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#68] от "Раз печки, раз кюнци":
  "На комунистие едно требва да им се признае до последно се държат"

  Това нали важи и за Боко, и той е стар комуинист?

  Още на 18 години е имал една кристална мечта - да влезе в Държавна Сигурност.
  Църцето му е било раззбито , когато не е успял да се класира до факултета на ДС, а се наложило да става пожарникар.

  Мъка....

 76. 76 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#68] от "Раз печки, раз кюнци":

  Кой да извикаме да направи зак.промени ?Винету и Олд Шетърхенд ли?Ние сме парл. република

 77. 77
  ****

  Този коментар беше изтрит в 10:12 на 21/10/2010 от неговия автор.

 78. 78 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1899 Весело

  До коментар [#63] от "Руслан 21":

  И все пак той ме изненада. Да замести, от неудобство, Волен с Путин..
  А те и двамата ....
  Ама пък се връзва в това "реформаторско време".
  Не е за вярване.

 79. 79
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:35 на 14/01/2011 от неговия автор.

 80. 80 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1017 Гневно

  До коментар [#23] от "pi314_":

  И за кого ще гласувате? За БСП или за ДПС?

  Аз си мисля, че никое правителство няма да оцелее с негативизма, който се сипе отвсякъде. България никога няма да се оправи, докато простия българин не започне да мисли градивно. Рибата се вмирисвала от главата. Така е, само че в случая народа е "главата". Защото народа избира кой да го управлява (а после да му гласува вот на недоверие). Само че това, което става в парламента е отражение на това, което става в нашето общество. А там всеки гледа да изклати другия.

  Не разбирате ли, че самата реформа трябва да почне от самите нас???

  Fail with honour then succeed by fraud
 81. 81 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 3045 Неутрално

  До коментар [#54] от "Тони!":

  Абе,комунистическо педи,

  Продажбата зависи от търсенето!Какво търсене в тази криза?

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 82. 82 Профил на koko
  koko
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#19] от "niakoi_si":

  Интересно дали има подкрепата на Европа за това да подържа най-много полицаи на глава от населението?
  -----------------------
  Бъди сигурен че има защото в България има най много престъпници и комунисти........ което е едно и също и до като ги има до всеки престъпник/комунист трябва да има полицай. Както във филма роднина-милиционер но тука ,комунист- полицай ,престъпник -полицай до като измрат комунистите тогава и полицията ще влезе в нормалните си рамки.

 83. 83 Профил на коколино
  коколино
  Рейтинг: 426 Любопитно

  Отчайваща некъдърност.

  кому е изгодно?
 84. 84 Профил на мурзилка
  мурзилка
  Рейтинг: 1218 Неутрално

  До коментар [#60] от "Reveal":

  Принципно те подкрепям, но си спомни как ББ стана премиер. За толкова години , българинът не се вълнува от епитети "мафиот" или "мутра". Ти също прогнозираш, че следва БСП/ДПС управление след него. Никой дори няма да се изненада. Мисля, че в дългосрочен план политика в БГ е невъзможно да се прави, поради силни икономически интереси. Не изключвам ББ в случая. Реакцията на народа не интерсува богоизбраните ни велможи. Ако ние бяхме в центъра на тяхното безочливо драпане за власт, то отдавна да се е почуствало. Затова имено много напускат странта и днес...Според мен, България се оказва засега неуправляема държава.


  http://www.desant.net/show-news/33994
 85. 85 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  До коментар [#50] от "Раз печки, раз кюнци":

  Вярно .Един добър лекар ,винаги ще се оправи.Ще отвори частен кабинет и пак ще е добре.Пациенти-бол.

 86. 86 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#79] от "д-р Ох Боли":

  Точно Лидер крадеше от С.К. Ти не разбираш ли че тиквата и Ковачки са от едно котило?

 87. 87 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 741 Весело

  Лъскат червените форумни гъзове.
  Понякога и се изпускат.
  Справка:
  Малката Пица.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 88. 88 Профил на arch_
  arch_
  Рейтинг: 741 Неутрално

  Ъхъ, като попрочете човек малко западна преса, веднага му става ясно колко "безпрецедентно" го подкрепя Европа.

 89. 89 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1322 Неутрално

  Костоф щял да се върне на бял кон! Имало още да се краде ... пардон приватизира!

  Болниците са още държавни, какъв срам!!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 90. 90 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 3189 Неутрално

  В предизборната програма на Герб пише много фантастични работи, например: "Намаляване на осигурителната тежест с до 5%, с цел оставяне на повече разполагаеми средства у бизнеса и работниците." Кво стана с обещанието? Осигурителната тежест се увеличава. Суверенът за това ли гласува - да го лъжат в очите? "Облекчаване на режима за ускорено връщане на ДДС" Кво стана!? Къде са виновните? Кой е в затвора? Ако троегъзата коалиция му е виновна на Боко, кой от тях е осъден? Страшилището Станишев гние ли в зандана? Идолът от Банкя нали беше забранил думичката "ще". Защо дрънка само в бъдеще време?... Много, много въпроси за задаване.

  И ако ние тук си чешем езиците, къде са храбрите български драскачи, които нямат смелост да задават елементарни въпроси. Време е журналяците да станат от партер, да се загащят и да задават въпроси на Бокето по същество.

 91. 91 Профил на lackofmotivation
  lackofmotivation
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#8] от "кинти":

  Такава е тактиката печелят ВРЕМЕ , а то е ПАРИ . Научиха врътката с размотаването , а това с 3 млрд. лв за ***** е брутален поп шит , шъ ги напечатъ ВЕРВАЙ !

 92. 92 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 793 Неутрално

  До коментар [#90] от "Lemmy":

  "Време е журналяците да станат от партер, да се загащят и да задават въпроси на Бокето по същество. "

  Трудна работа, полегнал е по лесно.

 93. 93 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1322 Гневно

  До коментар [#80] от "issunboshi":

  Не разбират.Не знам дали могат изобщо да разберат.Само критикуват и искат да лапат,без да си дават мното зор за работа.Българина не е готов за демокрация.
  Май ,че само диктатура ще го оправи./за съжаление/

 94. 94
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:35 на 14/01/2011 от неговия автор.

 95. 95 Профил на kirkor
  kirkor
  Рейтинг: 537 Неутрално

  До коментар [#24] от "Ferrari": Българинът иска хем онази му работа да е на едно място, хем душата му да е в рая!

 96. 96 Профил на maiorski
  maiorski
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искам да споделя нещо пред всички в този форум. Бойко е прав за подкрепата на европа. От 10 години съм в Германия и освен негативн статий , свързващи България с проституция, наркотици, автокражби и криминалитет не съм чел. Последните 2 месеца обаче прочетох поне 4 позитивни статий за България (във Франкфурт алгемаине Цаитунг, Зюддоитче цаитунг и в Ди Велт)...така че определено има промяна в мнението на германиците (поне в пресата в реалноста нещата не се променят толкоз лесно ...там ще са необходими години)....Така че нека подкрепим премиера...мисля че той прави неща които другите 20 години отлагаха ...

 97. 97 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Весело

  До коментар [#78] от "AzDebil":

  Крайната цел е кумирът. путя първи, велика русия. Това му е дертът. Другото за тук е само маскировка.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 98. 98 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Неутрално

  До коментар [#93] от "Irina":

  Не може диктатура, нямаме и не сме имали военен способен за това. Цедката на комунетата не позволи да има такъв човек. Пък и вече е късно за диктатура, не може поради факта че сме в ЕС.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 99. 99 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2600 Весело

  До коментар [#94] от "д-р Ох Боли":

  Ей, само неудобни истини му поднасяш. Човекът имаше такава стройна теория, пък ти я разби.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 100. 100 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1322 Любопитно

  ПАК ПИТАМ ... !!!

  ?
  Трябваше ли да изберем полицай за Премиер

  за да му "ДОКЛАДВАТ", че има НЕзаконни митничарски селища,
  проКУРорски "законни" селища "приватизирани" спецСЛУЖБИ

  ??
  Трябваше ли да изберем "пожарникар" за Премиер

  за ДА се спре източването: Белене, Здраве НЕопазване, БДЖ, НЕК .....
  да "СЕ СЕТИ" че се краде и надписва по магистралите
  ДА строи магистрали в "пожарно темпо" ... че ще се изт'епаме по "пътищата"

  ИМАХМЕ:
  ДЕМОКРАТ; ГЕЙ, ЦАР, МАНАФО-НОСИТЕЛ; ЛОВДЖИЯ ...

  ???
  Трябваше ли да изберем Бойко Борисов за Премиер
  за да "СЕ СЕТИ" ЗА ТЕЗИ НЕЩА ??!!??
  ----------------------------------------------------------------
  - ЯВНО - ДА !!!

  - ЕТО ЗАТОВА Е Б.Б.
  БЪЛГАРСКИ БЕРЛУСКОНИ !!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK