Първанов свиква дискусия за стратегическите приоритети на икономиката до 2020 г.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (20)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Симеон Дянков
  Симеон Дянков
  Рейтинг: 8 Весело

  Гоцэ, не се занимавай с нещо което не ти е работа.

 2. 2 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2362 Любопитно

  Абе тоя човек няма ли си друга работа. Например да помилва осъдени и да връчва ордени.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 3. 3 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2214 Неутрално

  Най-голяма полза за обществото ще има от дискусия на тема "Ролята на ДС в ограбването на България",която Гоце да свика,защото ирасна от редови доносник до глава на Октопода!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 4. 4 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1391 Весело

  Гоцката се изживява като строител и спасител на нова България, само дето се прави, че не вижда големия "шлем", дето му стърчи от едно телесно отвърстие.

  Гоце, ша знаеш, виси ти, ама ти отива.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 5. 5 Профил на spanian
  spanian
  Рейтинг: 506 Весело

  Гоцко октопода ще чертае стратегии за източване на държавни пари в джобовете на другарите.Това е неговият стратегически приоритет.

 6. 6 Профил на theWho
  theWho
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Всички сенилни избиратели над 75 години са въодушевени от стратегията 2020 на Гоце, очаквайки тогава най-накрая да настъпи светлото бъдеще.

 7. 7 Профил на да защитим животните
  да защитим животните
  Рейтинг: 561 Любопитно

  Методът е стар и се използва успешно в продължение на хиляди години. Тя се свежда до принципа: "разделяй и владей".
  http://scilib.narod.ru/Military/Suvoroff/Intel/intelligence_engl.html#07
  Има само едно мнение за това коя страна в света, притежава най-мощната тайна разузнавателна служба. Без никакво съмнение, че страната е на Съветския съюз, както и името на чудовищна тайна организация, без прецедент в историята на човечеството е КГБ. Но по въпроса за това коя страна притежава втората най-мощна тайна организация, становищата на специалистите се различават. Колкото и странно да изглежда, държавата, към която принадлежи тази организация е и Съветския съюз, и на самата организация се нарича главен разузнаване "на Генералния щаб.
  Как е, че Политбюро на практика не вижда проблем в измествайки не само отделни ръководители на Държавна сигурност, но в унищожаването на цели стада от най-влиятелните служители на Държавна сигурност? Къде е тайната на тази неограничена власт на Политбюро?
  Отговорът е много прост. Методът е стар и се използва успешно в продължение на хиляди години. Тя се свежда до принципа: "разделяй и владей". В началото, за да се произнесе, Ленин разделени всичко в Русия, че е в състояние да се раздели, като до момента на комунистите продължават вярно да изпълнява указанията на великия основател на първата пролетарска държава.
  Всяка система на управление на държавата е дублирана и reduplicated. Съветски самата власт се дублира. Ако посети някой регионален комитет на партията и след това на Регионалния изпълнителен комитет един е поразен от факта, че две отделни организации, които имат почти идентични структури и взимане на решение идентични prob1ems все пак да се напълно противоречащи си решения. Нито една от тези организации, има правото да реши нещо самостоятелно.
  Създаването на система от паралелни институции започна със създаването на Tcheka, организация, наречена в съществуването на контра-баланс на силите с растящо влияние вече на Комисариата народна на вътрешните работи. По време на цялата гражданска война тези две кървави организации съществуват самостоятелно, и като съперници, едно от друго. Тяхното влияние се разрасна до огромни размери, и Ленин предложи създаването на още един независим орган за изпълнение на задачата за контрол и възмездие, на Rabkrin. Този орган, известен днес като народен контрол, все още чака някой на научноизследователската дейност в своята история. В Rabkrin е Ленин дете на любовта, запомнен от него дори на смъртното си легло. В Rabkrin или по-официално, на работниците и селяните "Инспектората не е създаден като орган за репресия за цялото население, но като организация за контрола на управляващия елит болшевиките и преди всичко на Tcheka и Китайската народна Комисариата на вътрешните работи.
  В същото време пипалата на Tcheka се е разпространил в продължение на границите и Bolkshevik лидери бяха принудени да се създаде още един паралел организация на Tcheka, които могат да неутрализират неговите външни действия. Нито народна Комисариата нито Rabkrin е в състояние да изпълни тази роля. По разпореждане на неуморен Ленин на 21 октомври 1918 г., външна разузнавателна служба, напълно независима от Tcheka, е създадена под безсмислени заглавието на Регистрирани дирекция на работниците и селяните "Червената армия. В момента той се нарича главен разузнаване "на Генералния щаб на Съветската армия, и също така известен с военната си класификация като" единица 44388 ". В историята има много примери на подобни организации в рамките на репресивни режими. Най-очевидната от тях е, разбира се Германия на Хитлер. В SS и SA и на лицевата страна, на Вермахта участъци и участъци от СС, всички съществувал по силата на същия принцип дублирането, както е направил двете разузнавателни служби, на Гестапо и Abwehr.

  Да защитим животнитe !
 8. 8 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Прелюдия към основаването на движението"Разрушителите на съвременна България".

 9. 9 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1114 Весело

  Гоцето живо се вълнува от икономиката след 2020, понеже в "Правителствена" са му обещали, че до тогава ще са открили ваксина срещу трипер - та той е решил да оправи всичко за десет години, след което да се отдаде на любимите си занимания на спокойствие.

 10. 10 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Любопитно

  Начи, искам да споделя на форумните бсп-та платени (и фирмения им ДОИД /така ли му викат?/), че само си хабят парите за платени драскачи, ето това е истината: http://www.personalityforge.com/ Както винаги изостанали сме в технологиите, то и без това форумните комуненца са като ботчета с предварително зададени команди за изказани мнения why bother да са си истински, когато могат да са си баш изкуствен интелект, а? А?

 11. 11 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 782 Неутрално

  а те бсп-тата още не са се събудили , ето още един от позитивите на бота, той може да работи 24/7

 12. 12 Профил на jubal harshaw
  jubal harshaw
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#11] от "bette":

  Бесепетата са будни и тревожни, но всите са в очакване на резултата от Гоцевата програма и ще плъзнат чак като получат изработената позиция от централата.

  Демократически централизъм е това, не е шега работа.

  http://jubalharshaw.wordpress.com
 13. 13 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1544 Любопитно

  Гоцко вместо за 2020 да разкаже за 1990 (Луканов) ии 1996 (Виденов) и нека запознае "централните институции и местната власт, неправителствени организации, синдикати, работодателски съюзи, учени, експерти" с това как да не забравяме до какви катастрофи ни е довела БСП(к), която освен че води политики които се диктуват в Москва е пълна с пладнешки разбойници и тъпунгери (някой да си спомня Гумен Речев) които фалираха държавата.
  Та да не забравяме от къде сме тръгнали преди да "дискутираме" къде отиваме.
  Пусто на матрЯла му е много къса паметта и от това си патим, не само за последните 20 години...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 14. 14 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 672 Любопитно

  Схемата е ясна, Б.Б. не можа да отпуши патока от европейски пари за крадене в Р.България и сега със стари курви нов проект белким се върже Европа.
  Но няма бъдеще тоя проект. Имат бъдеще проектантите на "новия" проект и то е в ЦСГ /централни софийски гробища/

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 15. 15 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  Тя мишката на компютъра си знае работата.
  Блокирала е на минуса и праска ли праска --------------.

 16. 16 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  Ще трябва да изтърпим с присъствието на Гоце из медиите поне още няколко месеца.

  До коментар [#15] от "usin":

  Споко бе гнусен. Вчера за пореден път доказахме, че + - не са критерии за истинност. Иначе според мен ръсиш много глупости особено в предната статия. Ако ти плащат те разбирам, но ако не ти много жалко, много.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 17. 17 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 727 Гневно

  Мръсен национален предател. Лицемер, мръсник, лъжец, подлец...
  Ти ли бе мамка ти копеле мръсно ще се правиш на човек?!?!!?

 18. 18 Профил на VBT
  VBT
  Рейтинг: 395 Весело

  Откога Първанов взе да разира от икономика???

  DDDDDDDDDDDDDDD

  VBT
 19. 19 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Свиквам национална дискусия, за престъпленията на ДС агентурата и подлогите им СЛЕД 1989 г.
  Дискусията ще обърне внимание, на актуални теми като:
  1. Безкрайното подтискане на потенциала на нацията, чрез ръководене на ВСИЧКИ държавни организации от членове на ДС ДО 1990г.
  2. Окончателната дискриминация над народа ни, от тази агентура - само в ръководните постове на МВР са около 6500 души В МОМЕНТА!
  3. Ролята на същата агентура в смазването на бизнес климата, равните шансове, образованието, здравеопазването, социалната сфера, икономиката, неправителствения сектор, душите на децата и хората.
  Може да участва - с разумни доводи - който иска.

 20. 20 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  Тенекеджия ,аз съм практичен човек ,за това съм оцелял през 20-те години на демокрация.
  За българските политици има само един вариант,винаги трябва да си против тях и винаги печелиш.
  Бях за БКП и против БСП,печеля от всякаде,социалистите го доказаха.
  Винаги съм знаел че партийте еднодневки са копелетата на БКП,печеля от всякъде,има ли партия която да не се ръководи от бивши комунисти -няма.
  И затова драги тенекеджия,не взимам пари,а това пък ми дава право да псувам и да плюя по всеки които лиже гъзовете на по горе споменатите.А ти явно според ком.16,не си губиш времето по форумите,според честотата на писаните от теб коментари,заработваш на година по за 3-4 апартамента.
  ХА остани със здраве.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK