Прокуратурата поиска постоянен арест за крадците на златото от летището

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (13)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 727 Весело

  Прокуратурата може да иска много неща...като за начало съда ще пусне 1-2 от тези, а след месец - два и останалите....

 2. 2 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:39 на 13/11/2010 от неговия автор.

 3. 3 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#1] от "VellEll":Ако пък това не стане, съдът ще ги обяви за невинни след има -няма 6 месеца, а те на своя страна ще осъдят държавата на по 100 хилки, защото от среса в ареста , получили нощно напикаване, та чак и посиране .........от смях ))))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 4. 4 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:41 на 13/11/2010 от неговия автор.

 5. Аз съм дълбоко потресен от прокурорския тормоз върху тези инициативни, находчиви, действени, смели и предприемчиви граждани! Ето така в нашата държава се препъват носителите на промяната, заели се със собствени сили да изковат съдбата си напук на всякакви обстоятелства! Срам за прокуратурата и позор за българския народ! Но и в непрогледната тъма на тази прокурорска репресия като български гражданин с активна позиция и будна съвест аз виждам плахо мъждукаща светлинка и вярвам в справедливата намеса на съда, който не само своевременно ще върне свободата на невинните, но и ще ги овъзмезди за претърпените вреди и унижения!

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 6. 6 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1280 Весело

  Има си хас, тези марионетки от Прокуратурата, за кражба на над 340 кг платина, злато и сребро от митническия склад на летище "София" да дадат на апашите мярка - подписка .

  Ако не ги осъдят по бързата процедура ЕФЕКТИВНО - можем да влезем в рекордите на ГИНЕС, в раздела: "Куриозно правораздаване"!

  Да пази Бог, бандитите да не се разболеят!

 7. 7 Профил на Реконструктор
  Реконструктор
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Ще ги пуснат да си лекуват хернията и напикаването.

  И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай
 8. 8 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Започва отново боксовият мач прокурори от Софийската градс ка прокуратура срещу съдийките от Софийския градски съд на възпитаника на Специалната милиционерска школа "Г.Димитров " - Симеоново Георги Колев. Естествено, побеждават съдийките, защото не се допуска кадрите на гл.прокурор с червено потекло да вземат превес.После,като дойде на власт Ив.Костов,ще побеж дават прокурорите,защото е недопустимо питомците на милиц ионер да са над тях. А милиционерът,подпрян на крилете на цар едворката А.Мингова и внука на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Б.Велчев, още сега лети към председателското място на ВАС.За златото - колкото са намерили е кяр, останалото смят ам,че не е в извън България, а по-скоро разпределено между мит ничарите и полицаите на софийската митница. Струва ми се,че те първо са действали, а после са оставили доста по-малоценно то сребро за кражба от тези неудачници,които сега ги разкарват като маймуни в ареста на следствието и които ще оберат калая.

 9. 9 Профил на kikot
  kikot
  Рейтинг: 8 Весело

  Тия пак ще събират доказателства!

 10. 10 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Много са охранени двамата прокурори на снимката, особено този отдясно.Аз смятах,че чернодрешковците са "по-гледани", но очевидно трябва да се сменя мнението, отчитайки,че прокур орите са на яслата преди съдиите и първо те прибират парите на престъпниците, а за съдиите - каквото остане. Затова, проявя вайки женска злоба,съдийките си го връщат на наглите прокуро ри, като не приемат доказателствата им и ги правят за срам пред публиката.Ама прокурорите са с пълни джобове, а съдийки те - с празни. Само че и съдийките поумняха - оправдават прес тъпниците или ги пускат да си правят три операции или да си лекуват простатата. И кранчето с парите отново се отваря. Нак рая съдиите с хасиенди, а престъпниците - в панелни апартамен ти.

 11. 11 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  ...ДОКОГА ЗАБЛУДИ И ДЪРДОРЕНЕ НА ГЛУПОСТИ - ПРЕПРАТКАТА НАСТАТИЯТА Е КЪМ ОТКРИТИ В КАщОНИ 50 - 60 КИЛОГРАМА ЗЛАТО, НО ИЗВЕДНЪЖ РАЗБИРАМЕ ВЕчЕ чЕ ЗЛАТОТО Е СТАНАЛО АВТОМАТИчНО 175 КИЛОГРАМАТОВА ТОВА Е СТАНАЛО ОТ САМОСЕБЕ СИ ОТ ВЛАГАТА. ЗНАЕМ чЕ ЗЛАТОТО Е МНОГО ХИГРОСКОПИчНО И ПИ ПРЕСТОЙ ВЪВ ВЛАЖНИ МЕСТА И КАшОНИ ТО НАБЪБВА ОТ САМОСЕБЕ СИ И ТАКА ДА Е.... МНОГО Е ГОЛЯМА РАЗЛИКАТА ,А ЗА ДРУГО ЗЛАТО СЕ СМЯТА чЕ Е ИЗНЕСЕНО В ГЪРЦИЯ, СЕ ЕДНО СА ИЗНЕСЛИ 250 КИЛА КИСЕЛО ЗЕЛЕ ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ИЛИ СА ГО МЕТАЛИ ПРЕЗ ПОЛОСАТА ИЗВЪН ГРАНИчНИЯ ПУНКТ...ТОВА Е ПОЗОР ЗА ЛИЦЕТО НЕГЛАСНО НОМИНИРАНО ЗА ПОСТА БЪДЕщ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ....НЯМА ГРАНИЦИ, НЯМА МИТНИЦИ, НЯМА КОНТРОЛ, НЯМА И шенген - има само кутия с криви макарони ит старите нестандартните,запазени специално в хранителния склад на стола в министерския съвет и президенството от времената на Бай Тодор и запазили се досега за достойните им наследници Бай Бойко и Гоце...другото го знаем и без писанията на "Дневник" по този въпрос,минвали сме и без тях, ще минем паки в бъдеще...жалко.

 12. 12 Профил на Angel Dobrev
  Angel Dobrev
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Само малоумен би повярвал на тъпия полицейски блъф, че разликата /а тя е повече от половината!/ в количеството над 175 килограма, Е ИЗНЕСЕНА В ГЪРЦИЯ!?!?!? А бе това да не е някакъв накит, окачен на шията на някоя от съпругите на цитираната п е т о р к а?Или Ваньо Танов и някой и друг надолу по веригата на схемата в Митниците ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ, пък заловените нека си останат б у ш о н и...

 13. 13 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 969 Неутрално

  Нито дума за съучастниците от"вътре".Без активна вътрешна помощ,кражбата е неосъществима.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK