Никола Филчев: Цветанов нарушава закона

Никола Филчев: Цветанов нарушава закона

© Асен ТоневВътрешният министър нарушава закона. Той е преуморен и раздава обвинения от телевизионния екран без това да му е работа. Това заяви бившият главен прокурор Никола Филчев пред dariknews.bg.


Според него "ако организираната престъпност напада Цветанов от една година, то той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години".


Повод за коментара стана изявлението на Цветанов от по-рано през деня, че Филчев е заподозрян за две убийства през 2000 и 2002 г. - на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева.
По думите на Цветанов "не е имало възможността да се работи активно, в пълния обем и да се направи задълбочения криминален анализ, който е трябвало да бъде направен". Трябва да проверим всички възможни хипотези за евентуално поръчителство или съпричастност, допълни той.


Филчев каза още, че в цивилизована държава не се прави така и че борбата с престъпността трябва да се води със законни средства. "А това, което е подхванал, минава границата. Защото да си главен прокурор е повече, отколкото да си министър на вътрешните работи. И излиза Цветанов, който е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов. Разбира се, той на съвещания не е участвал, идваше - такава му беше ролята, също достойна, не беше началник", заяви още бившият главен прокурор.Никола Филчев е бил разпитван във връзка с разследването срещу Алексей Петров, са съобщили източници от прокуратурата, цитирани от БНР. От там са отказали да коментират какви показания е дал той, но се отрича те да са свързани с паралелната на "Октопод" проверка дали над бившата барета е имало прокурорски чадър,докато Филчев е оглавявал държавното обвинение.


Дали той ще дава показания във връзка с убийството на военния прокурор Николай Колев ще стане ясно когато прокуратурата получи от МВР нови оперативни материали, "ако от МВР разполагат с такива".

Ключови думи към статията:

Коментари (58)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1181 Гневно

  А Филчев защитаваше ли го ?

 2. 2 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  "И излиза Цветанов, който е едно много добро момче, възпитано момче, аз го помня - един слънчев човек, стоеше на три метра зад генерал Борисов."
  -------------
  боко<---------------3м----------------> цецо

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 3. 3 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 718 Весело

  Ха, ха ей на това му се казва гьонсурат! Поръчителят на убийствата Филчев, атакува Цветанов, че е нарушил закона защото е започнал да разследва убийците.  Явно в тази афера е замесен и Гоце. Затова така вият.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 4. 4 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Тоя си мисли, че като се скри за няколко години из Кавказко (където е научил що е ...цивилизована държава), народа е изпаднал в амнезия. А бре Никола, а бре Филчев....

 5. 5 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Гоце нарежда на Трактора да убият адвокатката, Трактора наема изпълнител, Филчев покрива всичко, Трактора заплашва Гоце и отива в затвора, услужливо вкаран от друг комунист Велчев, а Гоце праща Филчев в Казахстан, защото го знае че е психически нестабилен и ще се разприказва при натиск.

  Това е което се е случило и фактите за него крещят.
  Мъртвите искат ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТ!

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 6. 6 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 434 Неутрално  ЛЕД ТРОНУЛСЯ, ГОСПОДА ПРИСЯЖНыЕ ЗАСЕДАТЕЛИ!!!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 7. 7 Профил на keko2
  keko2
  Рейтинг: 476 Весело

  До коментар [#5] от "Десен":

  И на края на пролет Цвъцко ша се озове в затвора за много шменти капели...

 8. 8 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1346 Весело

  До коментар [#3] от "Български патриот":
  "Поръчителят на убийствата Филчев, атакува Цветанов...
  -------------
  поръчител, извършител , жертва...
  коя от тези опции е на Фильо?
  нито една. неговата роля е тази на чадъра.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 9. 9 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  А има и друга версия - че Филчев я е убил:

  http://www.ndt1.com/article.php/20070109164619676

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 10. 10 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#7] от "keko2":

  ДА бе да, те затова го крият тоя кретен.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 11. 11 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 648 Весело

  До коментар [#5] от "Десен":
  Да всичко това го има в новата книга на Дан Браун , бягай да си я купиш там е написана и развръзката или както си написал в скорошният си пост :" УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!"

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 12. 12 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1452 Неутрално

  Тоя защо още не е в затвора? Единствената смислена причина е, че е натрупал доста компромати. Заради което и гоце го прати посланик. Лицето на Родината. Ба си и родината щом тоя я представлява.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 13. 13 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 434 Неутрално


  Все пак си е постижение да го накарат да се обади иззад зарзавата! Сега ще го видим дали умело си продава стоката...
  "От плодовете им ще ги познаете..."
  ...и от зеленчуците...

  Дали си е запазил боксьорските умения да избягва юмруците?!

  Малей, какво ли му е сейчас на Гоцето?!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 14. 14 Профил на rafa
  rafa
  Рейтинг: 381 Гневно

  абе, филчев ли точно ще ми обяснява кое е законно, кое не, и кой е жертва на организираната престъпност. аре, у лево!

 15. 15 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Да бе, Филчев! Прав си, ама защо не му говорят за мен? Има- няма сме 5милиона, как пък баш теб целнаха, ей така без нищо?На Цветанов американците му говорят, на теб звездите ти го говорят, изобщо...диалог да има!

 16. 16 Профил на sceptical
  sceptical
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много як коментар на Иво Инджев

  "Бившият главен обвинител обвини за несгодите си американското посолство
  By Иво Инджев ⋅ ноември 16, 2010

  Днес, без да искам, съм отключил агресията на някакъв гражданин, който вървя след мен близо една пресечка разстояние на столичния бул. “Витоша” , крещейки почти в ухото ми” : “ Да живее Русия”, “Да живее АЕЦ “Белене”, “ Вън английско говорещите от България” , “ Че ги избием всичките”, “ Смърт на американските паразити” ( това с “паразитите” ми хареса най-много, защото очевидно е произнесено от позицията на доказано трудолюбивата ни българско – руска действителност като антипод на лежащите по гръб мързеливи американци).

  Признавам, че може да не съм постъпил правилно, като не му обърнах внимание – дали пък нямаше да му помогна да овладее гнева си? Така и не го видях в лице.

  И ето че малко по-късно сценката почти се повтаря. Този път (почти) крещи бившият главен прокурор Никола Филчев. А да го накараш да промълви дори няколко думи ( псувните му по адрес на журналисти не се броят, тях ги произнася лесно), си е цял подвиг. Извърши го вътрешният министър Цветанов, който най-сетне го изчопли от черупката на презрителното ( спрямо обществото) мълчание с твърдението си, че бившият шеф на прокуратурата е свързан с две поръчкови убийства.

  Лично аз съм се провалял позорно като журналист в опитите си да получа благоволението на Филчев за интервю. Злополучната ми оферта по телефона в периода, когато водех едно от най-популярните в националния телевизионен ефир публицистично предаване приключи в зародиш. Когато му се представих, Филчев ме прекъсна и изръмжа, тряскайки телефона: “ не познавам такъв”! Така че оценявам неговото проговаряне като голямо събитие…

  Пред агенция КРОС Филчев заявява сега не друго, а, че зад всичко стоят американците. Не го обичали в посолството. Да ви прилича това на горната история от булевард “Витоша” или на нещо подобно булевардно?

  Друго не знам, но препратката на Филчев към “американците” е най-проамериканския политически ход, който помня от години в българското публично пространство. Филчев едва ли го осъзнава. Но е факт, че той се ползва с такъв “имидж”, че ако има и капка истина в обвиненията му към американците, те могат и да станат симпатични на мнозина колебаещи се по въпроса.

  Лекарите ще преценят. А ние само можем да си спомним, че въпреки очевидната диагноза, Първанов и Станишев дружно отвориха дипломатически чадър над Филчев, изпращайки го посланик в Казахстан. Диагнозата обаче отвя парашута му нейде другаде и им се наложи да си го приберат безславно. Някой ще ги накара ли и тях да проговорят или ще чакаме сами да си говорят, след като постигнат състоянието на афект, в което да им се привиждат бели американчета по време на черен президент? "

  http://ivo.bg/2010/11/16/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D0%B1%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D0%B1%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5/

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18 Профил на papech
  papech
  Рейтинг: 61 Неутрално

  Както се казва: на съдебните заседали всичко е ясно! Да влезе убитият!

 19. 19 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 811 Неутрално

  Дали Филчев е поръчител е без значение.Самият факт, че цялата съдебва система му сърба попарата и досега е очевиден. Нека само да си припомним кой го доведе и кой го назначи? Васил Гоцев , Григоров, Соколов - тайните саботьори на съдебната система.Всъщност това бяха едни бюджетни/евтини/ соц адвокати, особено никому неизвестният Григоров, дето и хабер си нямаха от реформи в системата.Разбираха от далавери.И досега разбират - макар, че някои от тях са пенсионери.Всъщност ако има някаква вина на десните - това е пълната абдикация от съдебната система и залагането на мини, като тая с Филчев. Филчев не е добре психически и това беше ясно още докато беше ГП.Трябва да му се търси отговорност, но Цецо е е една дребна риба с недостатъчен интелектуален потенциал в тази област. Човекът, който беше длъжен и можеше да "закове" Филчев, се казва Велчев. Но макар и с високо IQ твърде зависим партийно и генетично свързан с БКП - мекушав и послушен - той не прави никакви реформи и прокуратурата продължава да е абсолютно импотентна . Така ще е и в следващите години......Посредствени и зависими хора се разхождат в съда - за съжаление.

 20. 20 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 647 Весело

  Не се казва "закон',а "Омерта",г-н Филчев!))

  4itatel
 21. 21 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 701 Неутрално

  През периода 1997-1999 година същия този Филчев е зам. министър на правосъдието.....който иска може да го провери с 2 клика в мрежата...така, че да не се правят в СДС на ощипани моми....

 22. 22 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1452 Неутрално

  До коментар [#21] от "VellEll":

  По точно ДСБ. Защото тогавашния министър беше Соколов и той отиде там при развода. А и зам. министрите се назначават лично от премиера.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 23. 23 Профил на 4ardafon
  4ardafon
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#21] от "VellEll":

  През 1999 година още нямаше убити прокурори и адвокати и приватизирана от психопат прокуратура, а Филчев беше едно послушно човече, което Костов смяташе, че ще държи изкъсо. Затова пък през 2006, когато Станишев и Първанов го изпратиха в Казахстан, убийствата бяха извършени (а покрай тях и убийството на лекаря на баретите, случайно видял убийците край дома на прокурора Колев). Бяха се явили свидетели пред ВСС, които разказаха за натиска на близкия на Филчев Спартак Дочев върху прокурора Джамбов, който се самоуби, и за заплахите на сегашния прокурор Христо Манчев към плевенска прокурорка, че може да има втори самооубил се прокурор. И още сума неща. А можеше и да излязат още много, но Първанов и Станишев скриха Филчев в Казахстан, а назначеният от Първанов главен прокурор Борис Велчев даде изявление, че не възнамерява да разследва Филчев.

 24. 24 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 754 Любопитно

  До коментар [#16] от "sceptical":

  хахха, тоя ме разсмя сериозно. И ако изгонят англоговорящите къв ще е тоя бизнес дето ще се развива в България. Те другарите руски не знаят, камо ли английски (Уили не я броим в случая).

 25. 25 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#23] от "4ardafon":

  Това, че тогава не е имало прокурорски убийства и това, че са смятали, че го държат изкъсо не ги оправдава за това, че са го назначили и вкарали в играта, а след това го направиха и главен прокурор....общо взето по същото време беше назначен в службите и Ал.Петров.....всеки да си прави сам изводите ...

 26. 26 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#19] от "SSS":
  Не мислиш ли, че точно заради тези му черти Велчев е на поста гл. прокурор.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 27. 27 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 648 Весело

  Филчев, първо си за къпане, после за секс, след това за кремиране, след това за разпръскване. Коя майка те е изпърдела, това ми е супер интересно. Идиоти и тъпаци много, но ти ФИЛЧЕВ си лидер!

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 28. 28 Профил на 4ardafon
  4ardafon
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#25] от "VellEll":

  Правилно не ги оправдава. А това, че други са направили Филчев главен прокурор, не оправдава Първанов и Станишев като съучастници.

 29. 29 Профил на Dreadlord
  Dreadlord
  Рейтинг: 701 Любопитно

  Не може да се отрече, че в случая е прав. И хич не е глупав...

  Who is General Failure and why is he reading my disk?
 30. 30 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#26] от "Храбър":

  А ти как мислиш? ГП в БГ е партийна работа. Механизмите на всички са ясни. Ако имаше независима прокуратура гък нямаше да се чуе за нищо. Но от 89 г. - такава няма. Преди това беше част от репресивния апарат. Татарчев, лека му пръст, също си беше партийно назначение, макар че го играеше независим. Беше зависим, на само от алкохола...

 31. 31 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#25] от "VellEll":
  Да си чувал за разделение на властите? А всички много добре си спомняме какви можеха да станат прависти по комунистическо време. За твое сведение точно тези бяха по времето на Филчев и сега на ръководни длъжности. Както казваш всеки да си прави заключенията.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 32. 32 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Не е луд, който изяжда два зелника!
  Луд е тоя, който му ги дава!
  И това са лицето Костов - драгалевският соцполитикономист, който хвали световния изрод-главорез Ленин в дисертацията си като "икономист", и който допусна един напълно луд индивид (и може би убиец) да бъде главен прокурор! И също така персонажът, известен като агент "Гоце", който изпрати лудия "Плод-зеленчук" чак в Казахстан! Както и всичките отрепки, които допуснаха държавата-кочина да има за главен прокурор един напълно луд индивид!
  АЗ ПИТАМ: КОЙ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ОСВИДЕТЕЛСТВА ТОЯ, ВМЕСТО ДА ГО КРИЕ В КАЗАХСТАН?

 33. 33 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  11 март 2001

  Председателят на Върховния касационен съд Иван Григоров определя започнатия от в. “Дневник” дебат за мястото на прокуратурата като смешен и недостоен, а главният прокурор като изключително квалифициран, принципен и честен магистрат, за когото “моралът е на първо място”. По негово мнение всички изменения в Закона за съдебната власт, предложени от ОДС и даващи изключителни правомощия на прокуратурата, трябва да бъдат приети от НС.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 34. 34 Профил на keko2
  keko2
  Рейтинг: 476 Весело

  До коментар [#31] от "Храбър":

  Еееех как прекрасно щеше да е по това време да е бил премиер Станишев, той и да е назначил Филчев, министър на МВР да е бил Петков или Миков, главен секретар да не е бил Борисов, на 3 метра до него да не е бил Цветанов ...... Ееееех мечти, мечти несбъднати......

 35. 35 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 701 Весело

  В ако искаш да си недосегаем в Задунайский Булгаристан, трябва да си човек на мафията.
  Или да си носил куфарчето на руският император.

  Но най-добре и двете, като Филчев...

 36. 36 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  До коментар [#34] от "keko2":

  ^

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 37. 37 Профил на _ninja_
  _ninja_
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "Ей тоя е убиеца".....това и преди години го говореха полицаите, ама пак не направиха нищо. А сега ..... едва ли ще се случи нещо, по-скоро бъзикат СДС и ОДС.

  https://www.tapatalk.com/groups/daciaforum/index.php
 38. 38 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 434 Весело


  Ей, какви лоши хорa! Какво искате от господина Филчеваl, бе?! Човекът, освен на "Плод-зеленчук", играеше ролята и на пощальон. Разнасяше писма от Путин до Саксобурготски... Това престъпление ли е?!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 39. 39 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 434 Неутрално


  Все пак Цветанов кефи! Не се колебае да назове нещата с истинските им имена!

  Докато Борысов само хвали ту Гоце, ту Тудор, ту екс-главнио прозекутор...

  Днес обаче хай-изказването принадлежи на Румяна Желева - по повод казаното от ББ за ТЖ!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 40. 40 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 648 Любопитно

  Абе, вота по-горе ме притеснява. Идеята е и явно работи, всички са маскари, аз съм пръв сред тях. Стара руска схема! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ, САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА, АЛЕКСЕЙ. ПО ДАЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! ! ! ! ! ! АЛЕКСЕЙ, АЛЕКСЕЙ, АЛЕКСЕЙ! ЕЙ! ! ! ! ! ! !

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 41. 41 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 648 Весело

  Аполо и Болкан да имате все още стикер на Ладата?!?! И после ми пишете и разсъждавайте....

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 42. 42 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 1050 Весело

  До коментар [#2] от "wreck":

  ПРЕДИ:
  боко<---------------3м----------------> цецо
  СЕГА:
  боко<---------------0.5м----------------&gt; цецо
  КРАЕН РЕЗУЛТАТ:
  - ИЗРАСТВАНЕ

 43. 43 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  Цецко не го слушай тоя мръсник, гледай си апартаментите и това е!

 44. 44 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Аресутвайте Филчев, инак ще забегне обратно, или ще го убият или той ще убие някой!
  Арестувайте го и кажете на хората истината, дайте на убитите от него справедливост!

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 45. 45 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  До коментар [#39] от "SAAVEDRA":
  "Все пак Цветанов кефи! Не се колебае да назове нещата с истинските им имена!"
  --------------------
  Явно говорите за някакъв друг Цветанов, щото Цецо Вътрешния не е в състояние да назове нито едно нещо с истинското му име.

  Единственото, което може да се каже за способността на министъра на вътрешните работи да комуникира вербално е, че когато говори, използва думи.
  Струпани на случаен принцип.

  Знаете ли, защо Цецо е напълно неспособен да трансформира гласовете, дето кънтят в кратуната му в кохерентен човешки говор?

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 46. 46 Профил на plamen2299
  plamen2299
  Рейтинг: 754 Гневно

  Оставете човека, той явно не си е пил хапчетата тия дни. Ех, Цецко, вкара вече Гея в пандиза, та се хвана с лудия. Пълен та.ак си и ти и шефа ти!

  Кенефа е място, дето мухите се аргасват.
 47. 47 Профил на plamen2299
  plamen2299
  Рейтинг: 754 Любопитно

  Аз обаче питам Тиквата: ако за изчезването на секретни документи, което може да се третира като ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА се полага административно наказание, тогава какво ли следва за някакви си 2 убийства, а, Боко? Или ще разиграваме театър ала Стависки?

  Кенефа е място, дето мухите се аргасват.
 48. 48 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#45] от "wreck":

  Е, "за умния е достатъчно и малко..."

  За мен е достатъчно, че, когато говори за България, на този човек му премодулира гласът, и очите му се пълнят със сълзи... Това не може да се изиграе!

  Пък Вие си пишете каквото искате!

  А Бойко е лош актьор... Пък и не му дават много-много да импровизира, когато сценарият не му е по вкуса...

  ...
  "wreck":
  Единственото, което може да се каже за способността на министъра на вътрешните работи да комуникира вербално е, че когато говори, използва думи. Струпани на случаен принцип.

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 49. 49 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  До коментар [#48] от "SAAVEDRA":

  "За мен е достатъчно, че, когато говори за България, на този човек му премодулира гласът, и очите му се пълнят със сълзи... Това не може да се изиграе! "
  ---------------------
  Просто е видял зор с някои по-трудни думи и се е просълзил от напиняне.
  Дори и да приемем за вярна хипотезата Ви за Цецовия патриотизъм, кво от това? Историята е фрашкана с олигофрени, извършили нечувани гадории от едната чиста любов към отечеството(така, както те го разбират).

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 50. 50 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 488 Неутрално

  НЕМА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ДА ВАДАТ ПАНДИЗЧИИ И ДА ГИ ХВЪРЛЯТ СРЕЩУ ЖЕНИ И ДЕЦА Е ТОВА САМО НАШИТЕ ИЗРОДИ МОГАТ ДА ГО НАПРАВАТ,НАСТОЯВАМ ДА ГО СЪДЯТ ТОЯ КОЙТО ГО Е РАЗПОРЕДИЛ ТОВА БЕЗЧОВЕЧИЕ

 51. 51 Профил на инсп. Петров
  инсп. Петров
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Шефа много му е набрал на тоя Плод и зеленчук

  Добър ден! Вашите документи за проверка?
 52. 52 Профил на Мишуга
  Мишуга
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#50] от "4i4e":

  Прав си напълно. Не е редно. Явно никой друг не е искал.

 53. 53 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 805 Любопитно


  Според него "ако организираната престъпност напада Цветанов от една година, то той е жертва на същата тази организирана престъпност вече повече от 30 години".

  От какво точно е била недоволна пустата организирана престъпност по времето на Татарчев,Филчев и Велчев? Какво и попречиха? Как я преследваха? Ей,на,рейтинга на съдебната система е цели 13% !!! А можеше да е далеч по-малко.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 54. 54 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Да неречеш най-мрачния период от българският преход и българската съдебна система " някаква шега" беше най-наглото и гнусно нещо от всичките празни приказки и лъжи на Филчев!

  Поканете който си искате всички ПОМНЯТ какъв страх беше - Филчев и неговите верни прокурори от една страна и трактора и Славов с верните им барети от другата страна като преса мачкаха всичко! Поканете редакторката на медиапул тя тогава направи уникално интервю с прокурор Николай Колев няколко дни преди да беше разстрелян! САМО канал 3 пусна това интерюв преди няколко месеца тогава НИТО един вестник или медия не е посмял да го пусне!
  Едвин Сугарев се срещаше с него часове преди да го разстрелят а от килията прокурорът е викал на жена си бягай и мълчи че Филчев ще убие и тебе!

  Дори Нели Куцкова не мълчи.

  Нели Куцкова: Филчев бе властта, Алексей Петров силата

  "По времето, когато Никола Филчев бе главен прокурор, бе публично известно, че двамата с Алексей Петров са много близки. Филчев бе властта, Петров силата." Така говорителят на Съюза на съдиите в България Нели Куцкова коментира темата дали е имало чадър над Алексей Петров от висши представители на съдебната система.

  В сутрешния блок на БНТ тя заяви, че много зловещи неща са се говорели още по времето на Филчев, но единствено Едвин Сугарев публично обявил информации за Петров. Бившият агент на ДАНС пък завел две дела срещу Сугарев. Тогава от Филчев и негови приближени е оказван натиск, че Сугарев трябва да бъде осъден. Въпросът е, че на две инстанции съдиите оправдаха Едвин Сугарев и не се подадоха на натиска, коментира още Нели Куцкова.

 55. 55 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Стояна Георгиева така се казваше тя тогава взе интервюто преди да разстрелят Колев! Поискайте го от медиапул! Канал 3 също го е пускал преди около 4-5месеца! Уникален материал койтосамо показва най-мрачния период от българският перход!

 56. 56 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  До коментар [#55] от "merkel":

  попай, за разлика от тебе жената продължава да се казва Стояна Георгиева.
  Това е уникална новина, която само показва, че дори в най-мрачния период от българският преход, някои хора не спират да се казват Стояна Георгиева!

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 57. 57 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 648 Любопитно


  ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУКСКИЯТ БОДРЯГА

  на неудобни въпроси има да отговаря !!!

  Затова избягва темата с "да не се връщаме назад" ....

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 58. 58 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Тази сутрин гледах въпросния Филчев по НТВ. Не е в ред, ама никак. Печалното е обаче, че този побъркан човечец е бил поставен начело на прокуратурата пък и на други висши постове...
  Баси и държавата, щом този и е бил главен пркурор и са го търпели толкова време?!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK