Посланикът на САЩ: Алексей Петров е опасен, заслужава справедлив процес

Джеймс Уорлик

© Анелия Николова

Джеймс УорликОсвободеният от съда под домашен арест бивш съветник на ДАНС Алексей Петров е опасен човек, но заслужава справедлив процес. Това заяви пред БНТ посланикът на САЩ Джеймс Уорлик. "Информацията, която е обществено достояние, посочва, че е опасен човек, но не аз съм човекът, който трябва да определи това, а съдебният процес", каза американският дипломат.


Той повторно отрече твърденията от вчера на бившия главен прокурор Никола Филчев, според който служители на  американското посолство участват в кампанията срещу него. "Идеята, че има някаква кампания от САЩ или посолството, е измислица," каза Уорлик. "Ако е извършил нарушение, не трябва да стои над закона, а да има разследване и процес, а ако е невинен - да бъде изчистено името му", каза посланикът за Филчев. В същото време го призова "той самият да не отправя обвинения спрямо САЩ или посолството, ако не са основателни".


Уорлик се обяви и за справедливо разследване на имущественото състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Това той каза в отговор на въпрос дали срещата помежду им вчера може да се тълкува като знак за подкрепа от САЩ след множеството сигнали от РЗС за нарушения на вътрешния министър. "Досега Цветанов внесе прозрачност по въпроса за собствеността си, трябва да има независимо разследване, българските граждани заслужават да научат как стоят нещата, а той заслужава да изчисти името си, а ако има нещо, да му се потърси отговорност", отговори Уорлик.
Запитан дали споделя мнението, че има сценарий за дестабилизация на страната и дискредитиране на правителството чрез излизането на Алексей Петров от ареста, американският посланик свърза това с предизборната ситуация, която "поставя предизвикателства пред правителствата в демократичните страни". Той призова правителството "да демонстрира лидерство, да отговори на предизвикателствата и обвиненията, а опозицията -  също да е отговорна и да представи алтернативни гледни точки."


Посланикът на САЩ изрази надежда сътрудничеството между България и Русия в областта на енергетиката да е силно и да продължава добре, защото страната разчита на руските енергийни доставки. В същото време той отбеляза като стъпка в правилната посока и антажимента на българския кабинет към проекта НАБУКО, който  "ще предостави енергийна сигурност на България и региона".


Запитан дали изграждането на газопровода "Южен поток" няма да обезсмисли участието на България в НАБУКО, Уорлик отговори, че страната е в много начален етап на дискусията по руския проект, защото  предпроектното проучване все още не е направено. "Не става дума за САЩ срещу Русия, а за осигуряване на необходимите енергийни доставки за България, българите заслужават да имат най-евтината енергия от много източници и това е възможно да се постигне," заяви той.


Той каза, че окуражава правителството да се вслуша в препоръките на избраната за консултант по проекта за АЕЦ "Белене" британска банка HSBC.  "Това е високоуважавана банка, която ще изследва обстойно дали "Белене" е икономически обоснован проект, дали е ефективен и дали гарантира енергийната сигурност на страната."


Помолен да коментира съмненията, че лобира американската "Шеврон" да получи разрешение за добив на шистов газ в България, Уорлик отговори, че защитава интереси на всички фирми от САЩ, които искат да работят в България.  "Тук не става дума само за "Шеврон", има и други фирми с интереси, които заслужават правото да изследват, затова правителството трябва да гарантира, че процесът е прозрачен".

Коментари (121)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 2147 Неутрално

  Уорка, кого гепихте днес с Цвецко?

  Нито ден без разкрито убийство!

  Мани ги ония Цонев и Друмев. Те са дребни цаци.

  Ха-ха-ха!

  Бай Уорлик, не че нещо, ама вървиш по пътя на Хюсеин. Мярката, мярката.

 2. 2 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  Изглежда американският посланник,е по-загрижен за България,от нашите комунисти!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 3. 3 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 636 Любопитно

  Цялото "боксьорско" котило псевдо-юристи, от прокурори, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители са за панделата.

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 4. 4 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Сигурно Алексей не е доставял квалитетки бг проститутки за американското посолство както за израелското и сега Уорлик му връща.Аман да перем чужди гащи.

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 5. 5 Профил на Naschenec
  Naschenec
  Рейтинг: 426 Весело

  Това каубойско лайно съвсем се размириса...

  Ненавиждам цензурата , мразя цензурите !
 6. 6 Профил на ба'Йван
  ба'Йван
  Рейтинг: 531 Любопитно

  А - агенти

  Б - бленуват

  В - възраждане

  Г - на Гоце

  Ето - хем агнето цяло, хем вълкът сит. Новосъздадената АБВГ ще бъде тясно свързана с реалността на днешния ден, като по естествен път се влее в морето от партии, създадени от бившата ДС и бивши милиционери, а в същото време ще спасим оскверняването на най-светлия български празник 24 май - денят на българската култура, денят на българското Аз, Буки, Веди, Глагол. Пък и много хора ще могат да си запазят електронния адрес, който завършва на abv.bg. Прагматично, нали?

  The truth is like poetry - And most people fucking hate poetry
 7. 7 Профил на КДС
  КДС
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#5] от "Naschenec":

  Какъв изискан стил!

  Проклета да е Русия!
 8. 8 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 829 Весело

  Пак ли тоя?!
  Почна да се появява по медиите по-често от ББ
  Да не би да е тайния кандидат на ГЕРБ за президент?

  Цензуриран от "Икономедиа"
 9. 9 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Учил съм логика,но изглежда,че е била комунистическа,тъй-като се разминава с тази на г-н Посланика на Великата страна.Ал.Петров бил "опасен" и затова заслужавал "справедлив процес"!?!?!?Баба ми ме учи някога на английския,но изглежда,че съм научил някакво наречие,на което говорят хамалите от нюйоркското пристанище,тъй-като на изискания английски на г-н Посланика "справедлив",разгледа в контекста на "опасен" значи "осъдителен" процес.Наложи ми се поради чиста случайност преди години да уча основите на англосаксонското право,на континенталното право,даже римското право,но изглежда съм учил някакви комунистически англосаксонски,континентани,римски науки,тъй-като във всички тях дебело е подчертана оборимата,но със съдебен акт презумция за невинност,която отново не се връзва с "опасен",който по западнобългарското наречие значи "виновен".

 10. 10 Профил на granik
  granik
  Рейтинг: 165 Неутрално

  Не е лесно да си американски посланик в страна ,която попада в Руската сфера на влияние. Да каже бай Уорлик кога ще отпаднат визите за САЩ, че е смешно вече, участваме с тях във всяка война, предоставяме им бази и летища, гледаме им филмите, нарязахме си ракетите, влязохме в НАТО и ЕС, спряхме си реакторите в Козлодуй, а те ни сложили визи. Така ли постъпват приятелите отвъд океана.

 11. 11 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Необходима е контролна комисия от български и чужди юристи/Страсбург/ да преатестира дипломите на всички юристи от 1985 г. до сега, с особено внимание на тия давани /продавани/ на спортисти, милиционери ДС, доносници и остальная сволочь!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 12. 12 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#5] от "Naschenec":

  Ти си жив Андрешко.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 13. 13 Профил на Карина
  Карина
  Рейтинг: 531 Неутрално

  ще отпаднат визите, като спрем да бъдем троянски магарета и подредим държавата си ))

 14. 14 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Весело

  Sстига сте плювали с/у посланика бе . Пича е симпатяга. Гледах го във Стъклен дом по НТВ, и много ми хареса . Вече съм му фен . Артист та дрънка . Стфан Данаилов пасти да яде.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 15. 15 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  Не зная дали този Алексей е опасен или не.Ако е опасен да съберат доказателства и да го осъдят.Никой никъде по света не го пращат в затвора ей така,защото казал посланика /освен ако не е Гуантанамо-ама и там като ги пуснат данъкоплатците плащат индемнизации/.
  Разбрах,че този посланик бил и артист!??в bg-сериали!??Искрено му пожелавам след България да го изпратят във Веницуела-те са най-голимите производители на тв-кулеброни/латиноамерикански сериали/,освен това могат да се засекат в някой с един друг палячо-Чавес-та успеха му е гарантиран!

 16. 16 Профил на rori8
  rori8
  Рейтинг: Неутрално

  старае се посланикът с тихата надежда, че като награда за усърдието ще го пратят нейде по на запад

  /п.п. моля професионал-специал-истите от БНТ за разнообразие да оправят и звука/

 17. 17 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Любопитно

  А тоя защо не се обади да защити "братската " страна от лоши обвинения.
  ПОСЛАНИК НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ
  Н.Пр. г-н ЮРИЙ ИСАКОВ
  Извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация в България
  http://www.russia.bg/mambots/content/multithumb/thumbs/b.200.200.16777215.0.stories.iurii_isakov_big.png
  http://www.russia.bg/index.php
  Май и той е съгласен с американския посланик !?

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 18. 18 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Гневно

  "Информацията, която е обществено достояние, посочва, че е опасен човек, но не аз съм човекът, който трябва да определи това, а съдебният процес", каза американският дипломат.
  ___________
  Това инструкция към "съдебния процес" ли е?
  Чужд дипломат няма право да определя кой в приемащата страна е "опасен" човек, нито да тълкува "информацията, която е обществено достояние".
  Уолрик,твоята работа е да развиваш отношенията между двете страни - толкоз !

  Хенриета
 19. 19 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Весело

  До коментар [#18] от "HARI":
  С. Лавров каза, че сме "Троянски кон" без да уточни - РАЗКОНСПИРИРАН !

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 20. 20 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Международното право забранява намесата на дипломатическите представители във вътрешните работи на страната-приемник.
  ВИЕНСКА КОНВЕНЦИЯ за дипломатическите отношения.
  Член 41
  1. Без да накърняват тези свои привилегии и имунитети, всички лица, ползуващи се от
  привилегии и имунитети, са длъжни да уважават законите и правилниците на приемащата
  държава. Те са длъжни също тъй да не се месят във вътрешните работи на тази държава.

  Дипломатите лъжат журналистите и след това вярват на написаното от тях, когато го прочетат. (Карл Краус)

 21. 21 Профил на pornpig
  pornpig
  Рейтинг: 217 Весело

  на тоя му хареса пред камерата и сега не може да се спре, чист ексхибиционист! ) интересно дали и жено му е сущата досадница в Сърбия, или където там е посланик в момента )

 22. 22 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Гневно

  "Алексей Петров заслужава справедлив процес" Той заслжава и да не бъде дамгосван като "опасен" от дипл. агент на чужда държава!
  Уолрик, вие грубо се намесвате в хода на съдебния процес !
  Защо? За кого е опасен А.Петров? За вашия агент ББ ?

  Хенриета
 23. 23 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 736 Неутрално

  До коментар [#10] от "granik":

  "Така ли постъпват приятелите отвъд океана."


  Тези са ни приятели? Англия какво имаше - вечни приятели или вечни интереси?

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 24. 24 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 736 Неутрално

  До коментар [#10] от "granik":

  "участваме с тях във всяка война, предоставяме им бази и летища, гледаме им филмите, нарязахме си ракетите, влязохме в НАТО и ЕС, спряхме си реакторите в Козлодуй, а те ни сложили визи."


  С виза се пътува по-удобно, на нас ни дават 6 месеца престой в годината, а на тези от виза уеъвър програмата им дават само 3 месеца. Ако престоиш 3 месеца и 1 ден, те наказват да не влизаш в САЩ 10 години, дори и да си милиардер от Монако.

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 25. 25 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#19] от "1980г. Комунизъм":

  Не разбирам защо споменавате тук Лавров и казаното от него?!
  Става дума за неприемливото поведение и изяви на посланика Волрик.

  Хенриета
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  На тия американци само приказка им дай.Май само това им остана вече.Мене повечко ме притесняват тези дето нищо не казват а действат.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#27] от "barionas":

  Гоце нищо не казва, но да не мислиш че действа. Друг му дърпа конците на него един много по-умен задкулисен играч. Гоце е тъпа марионетка или поне тъп спрямо Бойко. Да се обосновавам ли ?

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 30. 30 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Браво на Уорлик честно и открито казва всичко. Ясен знак, че нещата в страната се променят към добро.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 31. 31 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  До коментар [#25] от "HARI":

  За вас е приемливо,само ако е казано от руския посланик!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 32. 32 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#29] от "Раз печки, раз кюнци":

  Ама кой ти говори за Гоце бе брат.Не си ме разбрал.Остави тая селска поста,говоря за оня с кучето и другите около него дето само гледат мълчат и накрая все тяхното става.

 33. 33 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2032 Неутрално


  До коментар [#31] от "lz2":

  Ако някой ти каже,че къщата ти гори,не е неприемливо!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 34. 34 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  Fanetti Mazakura-Приятелите отвъд океана!?????Между другото онези отвъд океана все по-близо стоят до Тихия отколкото до Атлантическия.Банкера на US е Китай !
  Ако досегашните американски президенти все пак са имали някаква генетично-емоционална връзка с Европа,то Обама наполовина афро-американец израснал в Индонезия роден в Хонолулу ,малко му говори нещо Европа!/особенно тази в кризата!/
  Няма приятели!/приятелите и любомите в личния живот!/В политиката само ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ!

 35. 35 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#33] от "lz2":

  То си има начини за казване.Не е нужно да се говори по този начин в медийте.Това повече прилича на безсилие.

 36. 36 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Весело

  Би било интересно ако Алексей Петров и Уорлик останат за половин ден насаме. Така ще разберем колко опасен е Алексей Петров и колко смел е Уорлик, когато наоколо няма охрана и камери.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 37. 37 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#31] от "lz2":

  Хе,хе! Тук има хора,които не са още в студената война, още воюват! Щом им посочиш неприемливостта на изявите на Уолрик - веднага псуват руския посланик!
  По-добре напсувайте иранския!

  Хенриета
 38. 38 Профил на Постовете на някой друг
  Постовете на някой друг
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Той, и Ахмед Доган беше опасен, но той можеше и "трябваше" да стои в политиката.

 39. 39 Профил на rori8
  rori8
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#36] от "Славена":

  аха, и като дойдат камерите, ще ги сгащят на мезе, заобиколени от котенца

 40. 40 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#33] от "lz2":

  Ако някой ти каже,че къщата ти гори,не е неприемливо!
  ------------------------------------------------------------------------------
  Така е! Но ако някой ти каже че къщата ти гори, а тя не гори - това вече е неприемливо!

  Хенриета
 41. 41 Профил на istorika
  istorika
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Когато турският посланик в Австрия преди няколко дни коментира австрийската и изобщо анти-турските настроения в Зап. Европа, избухна дипломатически скандал и : "Австрийският канцлер Вернер Файман окачестви изявленията на посланика като "непрофесионални и недопустими". С изявленията си Тезджан не само обижда хората от държавата-домакин, но и демократичните институции, международните организации във Виена и германската канцлерка Ангела Меркел, както и не допринася за доброто съвместно съжителство, се посочва в изявление за медиите на австрийския канцлер."

  АМИ НА ТУЙ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО КАКВО ДА МУ СЕ КАЖЕ?
  В коя друга държава биха си позволили посланиците на чужди държави да дрънкат за щяло и нещяло?
  И после американците били такива - онакива....

  Аз знам много малко.
 42. 42 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Весело

  Ах как рИват червените кхмери , че любимото им руско посолство хвана паяжини . Вече парцалесите не се редят там на опашка за да получават заповеди . Мъка раздира червените им душички . Ама какво да се прави , смени се вече власта . И връщане назад НЯМАААААА !!! Факт.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 43. 43 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 866 Весело

  Все повече се убеждавам че сме "Бананова република" само че без банани.Братята американци направо да ни назначават президентите и министър -председателите.
  А какво време се е отворило навън ,може и банани да си посеем.

 44. 44 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  istorika#В тази в която им позволяват!Същата която след като се освободи от турците отиде да си търси цар от Европата!!!

 45. 45 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Като знае,че е опасен що не го прибере в Гуантанамо в замяна на техния гост у нас?

 46. 46 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 556 Неутрално

  Посланикът на САЩ е опасен, заслужава да бъде обявена за персона нон-грата!
  Колко интревюта е имало напоследък по медите с руския посланник? - НУЛА!

 47. 47 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 866 Весело

  До коментар [#45] от "Активист":

  Там им осигуряват най справедливите процеси.

 48. 48 Профил на rori8
  rori8
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#46] от "_dan_":

  руснаците не говорят, те направо действат...

 49. 49 Профил на Зора Чернева
  Зора Чернева
  Рейтинг: 531 Неутрално

  От почти всички коментари разбрах, че сме и искате да си останем "Гангстерски рай". Ето точно затова има визи и Шенген, защото нормалните държави не искат гангстерите на Източна Европа да се "мотаят" т.с. да безчинстват в техните държави.

 50. 50 Профил на rori8
  rori8
  Рейтинг: Неутрално

  До коментар [#49] от "ekip":

  Гангстерският рай е в Неапол, тукашните са аматьори

 51. 51 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#49] от "ekip":

  То това е ясно,обаче с лакардии по вестниците и телевизията нищо няма да се промени.

 52. 52 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Защо ЦвЦв не може да каже за кого е правил добреплатените му консултации? Защото са за някои чужди служби. Кои са тези служби? Едва ли са КГБ ? Може би са за тези, кото сега усилено го защитават от предстоящи разкрития на Ал.Петров...
  Защо ЦвЦв отива сега на "официално посещение" в САЩ?

  Хенриета
 53. 53 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  Някои от форума изглежда са проспали последните 21 година та са останали в ерата на Студената война!?!Какви идиологически титанични битки!?!
  В ерата на неолиберализма/а това е единствената система и на изток и на запад и на север и на юг!!!И в Русия и в Америка!/няма друго освен пари и интереси!Какви комунизми още ви се привиждат!???Те най-големите комунисти първи се ориентираха в нео-либерализма и от там не искат и да мърдат!

 54. 54 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1316 Весело

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 55. 55 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  ekip-"гангстерите" от източна Европа вършат всичката черна работа в "другата"Европа и Америката.ШАфиори на камиони,стоителни работници,работници от кладниците,събирачи на реколта,продавачи в супермаркетите,камариерки,домашни прислужници,детегледачки,готвачи,сервитьори..............и освен това-лекари инженери,програмисти........
  Ако ти познаваш само гангстери проблемът определено е твой!

 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 57. 57 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Разстроено

  Посланикът да не се меси!!!
  Що за американски интереси?

  www.berbenkov.hit.bg
 58. 58 Профил на lucifer
  lucifer
  Рейтинг: Неутрално

  Посланикът на Съветските Еврейски Щати, ако е възможно да си държи куклите на конци,или по-точно актьорите от БСП,ДПС,НДСВ,АТАКА,РЗС,ДСБ,ВМРО....прочие продукти на масоно-еврейската ционистка паплач в собствената си масонска държава.
  Преди другарю посланик финансирахте и изнасяхте фашизъм,нацизъм,комунизъм, а в бъдеще глобализъм.Сега изнасяте "демокрация"но отново под дулото на автоматите.Задръж ти си РПО за Вас, заедно с евреина министър на външният театър Николай. На България и на светът евреи не са им нужни,много по-добре би се живял светът без тази хазарска зган миришеща на кръв и мърша.

 59. 59 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 897 Гневно

  "Информацията, която е обществено достояние, посочва, че е опасен човек, но не аз съм човекът, който трябва да определи това, а съдебният процес", каза американският дипломат.

  Е туй нещо трябва да е най- калпавият им дипломат на "братята" американци, щом в едно едничко изречение си противоречи най-урбулешката и проявява недопустимо незачитане на дипломацията и демокрацията на които УЖ ще се учим от тях...Как тъй бе , мистър , хем първо в прав текст дръзваш да наричаш българския гражданин Алексей Петров "опасен", пък после не си бил човекът който да определи това. От туй по-махленско изказване, здраве му кажи, камо ли да са думи на посланик в суверенна държава. Мушмурок, а не достоен посланик на претендираща за най-голямата демократична страна под слънцето ненамесваща се в делата на други страни. Крайно неподходящо изказване, според мен, пък макар и да имам същите опасения за лицето А. Петров ( но изчаквам думата на официалните за случая инстанции) !

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 60. 60 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#56] от "Раз печки, раз кюнци":

  Абе знам ли , преди можеше.Сега с тоя не съм много сигурен.Голямо куче ми се вижда.

 61. 61 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: 426 Неутрално

  В края на краищата все по-ясно става и на най-наивните кой управлява България!!!

 62. 62 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2032 Неутрално

  До коментар [#40] от "HARI":

  Какво не гори,бе нещастен комунист? Двадесет години подклаждате огъня!Ограбихте всичко!Но това е малката беда.Пречите на нормалния бизнес!Заради вас,България е последна по доходи в ЕС! Ама ще ви ометем до последния БКП-ГЕЙ!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 63. 63 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#61] от "САРФОШ ГОШО":

  Е като управлява толкова,защо руснаците си подписват договорите,а тоя само се явява по вестниците?

 64. 64 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Май повечко ветър прави.

 65. 65 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 728 Весело

  До коментар [#54] от "Десен":

  Хапчетата
  Хапчетата
  Хапчетата

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 66. 66 Профил на umoren
  umoren
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Много съм озадачена, както почти всеки път когато се обсажда Америка и посланника и-той може би е най-големия виновник за хала ни?Повечето коментари ме навеждат на тази мисъл-какво сте го захапали човека-той има право на мнение без да се намесва,а ако му поискат помощта и да я даде!!!!Просто държавата ни е за пример в целия свят/само за корупция,разврат,далавери с една дума за държавност=мафия/,а ние типично за балканският ни нагъл андрешковски нрав-опл'ваме човека ,дето ни казва,че си имаме проблеми.Е,как да не се вбесяваш,че сме хем насрани,хем голями!!!!
  "Той повторно отрече твърденията от вчера на бившия главен прокурор Никола Филчев, според който служители на американското посолство участват в кампанията срещу него. "Ето това сме ние-твърдения без доказателства,но пък част от националния ни спорт-клииукарстване.Може би е най-добре и най-здравословно-да вземем да си преметем дома,да си почистим праха,да си измием улиците,къщите,прозорците,а си осветим градините,да си построим паркинги,да си казваме добро утро и довиждане и чак тогава да започнем да охулваме другите,може би,НО НАДАЛИ!?

 67. 67 Профил на lucifer
  lucifer
  Рейтинг: Неутрално

  До barionas...
  Защото няма разлика между Русия и Съветските Еврейски Щати. Затова бяха финансирани и подготвени ПСВ,ВСВ за да изтребят демократичните правителства на независимите Европейски държави и да насъдят на чело на тези поробени държави скрити долнобробни евреи. И сега играят един световен театър на доброто и лошото ченге.Същото става в България само където театъра е местен.Преди години беше театъра БКП-СДС... но той вече се изстърка и затова създадоха НДСВ,ГЕРБ,АТАКА...сега АБВ на един доказан агент на ДС. Но знай,че няма никаква разлика между ДС,КГБ,ЦРУ,МОСАД всички тези долнопробни служби служат на една мръсна ционистка олигархия.

 68. 68 Профил на kodichev
  kodichev
  Рейтинг: 5 Неутрално

  До коментар [#10] от "granik":

  Забрави да кажеш, ограбиха ни добивните комбинати с офшорни фирми и изнасят за ФР всичкото добито злато, мед, стратегически метали на стойност милиарди на година без да оставят и цент за "приятелската страна".... Визи ще видите на куково лято, гастърбайтери колкото щеш. Виж Римската империя как хранеше римските граждани и им осугоряваше зрелища по цирковете, а за останалите варвари само труд и ограбване на ресурсите им, за да могат такива като Цезар да владеят света.... Някаква разлика да виждаш със сегашното положение?

 69. 69 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 8 Гневно

  До коментар [#62] от "lz2":

  А може би Вие сте комунистът, който подклажда огъня?
  Физиономията Ви ми е позната!

  Хенриета
 70. 70 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#67] от "lucifer":

  По конкретно искаш да кажеш ,че няма разлика между севербото еврейсво(Русия) и южното (САЩ).Да прав си.То е една и съща държава.

 71. 71 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 513 Неутрално

  До коментар [#67] от "lucifer":

  Няма са се ядосваш.Китайците ще ги излекуват всичките.

 72. 72 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Тоя толкова ачик показва пред света колко сме американски пионки,че аз не разбирам какво общо имаме с ЕС.
  То бива ,бива навикване ,ама съвсем на олигофрени замязахме от въртене на опашката.Пък за компенс даже краищник хляб не ни подхвърлят

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 73. 73 Профил на rori8
  rori8
  Рейтинг: Любопитно

  До коментар [#66] от "umoren":

  правилно, уморена ми госпожо! - хайде грабвайте метлата и като начало изметете от речника си: ганьовски, андрешковски, насрани и някои други клюкарско-агентурни клишета от постовете си

  за почистване на прозорците започнете с "посланик" - едно "н"

 74. 74 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Този Уорлик като какъв се изживява.
  Всеки ден по нещо - Бългейриън оувърсийс теритъри

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 75. 75 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3517 Неутрално

  До коментар [#25] от "HARI":
  Става дума за двойния аршин с който мерят руските подлоги.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 76. 76 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3517 Весело

  До коментар [#73] от "rori8":
  А що да не почнем с Лавров!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 77. 77 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#63] от "barionas":

  Когато бях в казармата моя старшина казваше,че в живота на този,който е в слаба позициа,има само два варианта-или доброзорлам или сике-сике!

 78. 78 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 426 Неутрално

  звучи много по информиран и заинтересован от нещата от колкото са 90% от народните представители и сащо толкова политиците като цяло,май трудно им убягва на американците за това какво се случва в страната
  ако ли сегашното правителство не ги слуша няма шанс да попаднат на друго което да го направи
  ако сега не сложат подправката в баркоча на нашата политика при друг няма да имат шанса
  добре е бг да има изградена силна демокрация
  но дано никога не заприлича на америка

 79. 79 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да пе увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!


  Умню
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 81. 81 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#26] от "Раз печки, раз кюнци":


  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да пе увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 82. 82 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#28] от "Раз печки, раз кюнци":


  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да пе увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 83. 83 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#29] от "Раз печки, раз кюнци":  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да се увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 84. 84 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#29] от "Раз печки, раз кюнци":  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да се увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 85. 85 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#30] от "Раз печки, раз кюнци":  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да пе увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 86. 86 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#30] от "Раз печки, раз кюнци":  Само за :"Раз печки, раз кюнци"
  Колко мъка има в дребната ти душа.
  Колко трудно ти е да живееш живота с този акъл море ,но глава канче.
  Много ми е мъчно за такива като тебе,макар и малоброини.
  Как не се намери някой да те опази от тези печки да се сурнат на главата ти,та дори в тези криви ръждиви кюнци да пе увреш
  Нуждаеш се от спешна,добра помощ,не само лекарска. Ще се моля за теб хубавецо нещастен!
  Свещица ще запаля!
  Но от акъла ти сам се оправяй
  А наздраве!

  Умню
 87. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 88. 88
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:27 на 18/11/2010 от неговия автор.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 90. 90 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Имам чувството,че Уорлик го е страх от Алексей Петров и това е не само защото когато го задържаха - да напише писмо до Американското посолство беше първото нещо което Алексей Петров направи ! Има нещо гнило в отношенията между Американския посланник и Алексей Петров.

 91. 91 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#72] от "diva_selianka":

  "Тоя толкова ачик показва пред света колко сме американски пионки..."
  ---------
  Народна Република България е била най- вярното куче на СССР. По- вярно на Русия е служила само Сърбия, но след смяна на реалностите- Русия се изражда в СССР, ние в роболепничеството си ги задминаваме и ги оставяме да ни дишат прахта...
  Република България продължи тези традиции. Премиерът на България - ББ, подари една овчарка на Путин, като символ на вярност и подметколизане...
  къде ги видя тия американски пионки в Бг?
  за да има такива, трябват условия: инвестиции, интереси, зависимости...
  такива обаче няма! никой не се интересува от Бг, понеже е последна дупка на кавала.
  дори самите бг - политици не се интересуват от бг, а за състоянието на своята банкова сметка

  nemo malus felix, minime corruptor.
 92. 92 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Хи-хи-хи. Ами от американска военна база по-явна инвестиция здраве му кажи. Никой не може да припари вътре,а пък не си спомням да са купували и земя от нас. От друга страна Костов им даде въздушен коридор без никакви проверки. Внасят по него каквото им скимне и когато им скимне
  Виж Турция от един Инджирлик колко пара изцицаха от САЩ -кантар не го мери-хем държавата си оправиха, хем и за лични сметки им останаха. А нас на голо дупе и с наколенки пред ънкъл Сам

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 93. 93 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#65] от "Белия Негър":

  Ам чи кво му е бе? Говори всичко което ние всички мислим? Задава същите въпроси, защитава нашите интереси.
  Какво му е? Това е най-подходящия президент за България!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  УОРЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 94. 94 Профил на borkata_toshkov
  borkata_toshkov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Американския посланик да не се меси много, много в вътрешните политико-обществени дейности на държавата.

 95. 95 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#16] от "rori8":

  "старае се посланикът с тихата надежда, че като награда за усърдието ще го пратят нейде по на запад "
  -------
  точно така е! трупа точки пред конгреса и обама.
  Уорлик ми прилича на американски мормон, който облечен в бяла ризка спира минувачите по "Витошка" и със сладки думи ги убеждава, че сега са ударили джак-пота.
  най- напред "табелата"...
  1.защо на американското посолство в Берлин няма табела ? А над Германия са загинали хиляди пилоти! кой го пита него, кой е опасен и кой не? В Германия ако направи някой посланик такова изказване, си стяга куфарите веднага.
  2.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 96. 96 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1752 Неутрално

  Тоя кво дава акъли, направо да прати няколко апачи да запукат алексейчо с ракетите. Да го изпържат горкото.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 97. 97 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#92] от "diva_selianka":

  "Хи-хи-хи. Ами от американска военна база по-явна инвестиция здраве му кажи. "
  -----------
  нещо си се объркал...това в Бг не е база, а локва. Рамщайн е за теб сигурно само едно име на група...
  База е това тука: http://en.wikipedia.org/wiki/Ramstein_Air_Base
  While the KMC remains the largest U.S. community overseas at 53,000 people.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 99. 99 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1752 Неутрално

  Щото е тъп като гъбено семе? Щото иска да се направи на интересен пред медиите? Щото си мисли че като замеси чужди дипломати, ще отърве шамарите? Или просто за да може разни малоумни форумни русофили да си правят конспирационни теории. Кое си избираш?

  Обичам да грухтя и плюскам.
 100. 100 Профил на angel
  angel
  Рейтинг: 8 Весело

  Малка кратка лекция. Може да се преписва и копира.И най-вече те си знаят кои.
  Правораздавателния процес,такъв какъвто е в повечето демократични държави и какъвто не е в афганистан и приятелски диктатури е:
  1. Работа на следствените органи по себиране на веществен,фактологичен материал строго по закона-Прави се от служби и кадърни хора на МВР.
  2.Себиране на факти,доказателства,свидетели строго по закона -Прави се от служби и кадърни хора на МВР.
  3.Проверка на свършеното до момента,отсяване на всичко негодно,нагласено,пробутано,внушено.Изчистване на доказателствата.-Прави се от прокурора строго по закона.
  4.Изготвяне на обвинителния акт строго по закона..-Прави се от прокурора.
  5.Привличане под отговорност на обвиненото лице.-Прави се от прокурора строго по закона.
  6.Осигуряване на всички лица преки участници в правораздавателния акт.Прави се строго съгласно закона.
  7.Организиране на съдебния процес.-Прави се от съда строго съгласно закона.
  8. Провеждане на съдебното дело.-Прави се от съда строго съгласно закона.
  9.Вземане на решение и произнасяне на присъдата.-Прави се от съда строго съгласно закона.
  Това е Тинке положението. Съдът е на края на процеса на превораздаване. От точка 6 до края.Това е последната фаза за която отговаря съда. Тази фаза е функция от всички предишни. И никои не може да повлияе на съда ако всичко е направено квалитетно до точка 6. тази фаза е финална в края. Тя зависи и само зависи от свършеното до процеса ,до съдебната зала!
  А ако процесът от 1,2,3,4,5 -та точки са смотани и калпави е виновно МВР и Прокурора.Това е както в поговорката- С трици маимуни да ловиш.Не може от клисаво негодно брашно козунак вкусен да опечеш.Не е виновна фурната.
  Това е Тинке положението.
  А наздраве!

  Умню
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK