Иван Костов: България може да изгуби шанса си за Шенген

Иван Костов: България може да изгуби шанса си за Шенген

© Асен Тонев



Лидерът на ДСБ Иван Костов предупреди, че България може да загуби шанса си да влезе в Шенген, защото от ГЕРБ не са направили необходимите реформи в съдебната система, което е довело до лоши резултати в борбата с престъпността.


"Изразяваме сериозни опасения, че България ще загуби шанса си да влезе в Шенген заради несправяне с проблемите на престъпността", заяви Костов.


По думите му именно влизането в Шенген е мерило за успеха или провала на правителството за борбата с организираната престъпност.




Дни по-рано френският президент Никола Саркози обвърза влизането на България и Румъния в шенгенското пространство приключването на мониторинга от Европейската комисия. Двете държави са подложени на наблюдение в областта на корупцията, вътрешния ред и съдебната система, чиято продължителност не е фиксирана.


Лидерът на ДСБ посочи още, че проблемите с престъпността могат да доведат и до спиране на европейски средства. По думите му има "непрекъснати катастрофи на прокуратурата и дознанието, а съдът пуска обвиняемите". Според него МВР е загубило енергията си в борбата с корупцията. Като отчаяна постъпка изглеждал и засиленият полицейския натиск, който вътрешният министър Цветан Цветанов създавал. Костов не пожела да отговори на журналистически въпрос дали според ДСБ Цветанов трябва да бъде сменен.


Като "опит да се върнем в миналото" Костов определи вниманието към бившия министър Румен Петков и бившия главен прокурор Никола Филчев. "Обърнати към стари скандали, забравихме за един човек, който беше обвинен като глава на "октопода", добави той. Костов потвърди, че ДСБ ще подкрепи създаването на Анкетна комисия към парламента за Румен Петков, ако главният прокурор поиска депутатския му имунитет.


Лидерът на ДСБ отново коментира изказванията на премиера Бойко Борисов, който преди дни обяви, че не може да бъде сравняван с бившия тоталитарен лидер, защото "една стотна от това, което е построил за България той и което е направено за тези години, да направи ГЕРБ, би било огромен успех за всяко правителство". Според Костов опитите Борисов да реабилитира режима на Тодор Живков били отприщили "вълна от желаещи да бъдат реабилитирани". Той отхвърли предложенията за обществен дебат по темата, тъй като според него общественото мнение не може да бъде арбитър, защото това е функция на съда.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (123)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Браво Костов, удари гербаджиите изодзад.

  Само бой и е**не ги оправя тях.

  ГЕРБ ни закопават, такива крадци не е имало от 20 години в България.

 2. 2 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Манипулативен коментар на Иван Костов. Проблемите с влизането в Шенген са външнополитически. Франция и изборите и през 2012 година, ниският рейтинг на Саркози, Румъния.

  България напълно покрива изискванията за влизане в Шенген. Ако сега същите политически изисквания се приложат към Гърция, тя определено не ги изпълнява. Корупцията в Гърция е по-висока отколкото в България.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 3. 3 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  ОЛАФ разкри гръцка мрежа в IT бранша за кражби от еврофондове

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 4. 4 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 753 Весело

  Поредното доказателство,че Костов е интригант от класа!
  Но времето не работи за Него-напротив!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 5. 5 Профил на Костовист
  Костовист
  Рейтинг: 464 Неутрално

  В България раздават българско гражданство на македонски българи,но и комунистически руснаци които живеят в България в ползват облагите на Еврочленството.Един имал баба от Молдова и ...взема български паспорт.Главен на гишето е ген Ангел Марин,подгласника на Гоце . Като прибавим определението,че България е държавата на Мафията....Троянската к..ва на Русия,която взема пари от Европейския Съюз а ги дава на Русия,ставаме нечистоплътни за семейстото на Европейските цивилизации

 6. 6 Профил на anonimen
  anonimen
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Костов като че чете това, което аз пиша из форума. Още като гръмна скандала с Филчев, казах, че Цецо хвърля безпочвени обвинения, защото това иска да чува и в това иска да вярва народа.

 7. 7 Профил на гт
  гт
  Рейтинг: 1391 Весело

  Малоумник малоумен...

  Значи, ГЕРБ да направят за една година това, което той не успя, или не искаше, за четири!

  А и другите след него...

 8. 8 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#7] от "гт":

  Когато ГЕРБ направят това, което Костов направи тогава, ще е много добре.

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 9. 9 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Като слушам изказванията на Иван Костов и на Атанасов, в тях прозира неприкрита ревност към Цветанов и Борисов. Причината? Причината е, че Борисов и Цветанов станаха новите евроатлантически партньори на ЕС, САЩ и НАТО в България.

  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3421394

  От своя страна американският посланик Джеймс Уорлик няма съмнение, че България е на прав път към присъединяването си към Шенген. Той за пореден път заяви, че досега не е имало такова сътрудничество между САЩ и България в областта на сигурността и правоохраняването през последните 20 години. /БГНЕС /

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 10. 10 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Нормалната реакция е да се поискат нови избори и то колкото се може по-скоро. Не е коректно да се сочат днешните социологически проучвания тъй като предизборната кампания тотално ще

  промени тежестите. Наказателния характер би бил с акцент за обещанията и конкретните ангажименти, които не се спазват в срок, а не за бои, ориентации или каквато и да е идентичност. И още нещо

  важно е, че в момента не се знае колко ни коства крадливата им некъдарност и едни избори могат да ни разяснят дали не изнасят вече и пръста от обрания Бостън.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 11. 11 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 664 Разстроено

  Слънцето вече не изгрява от Драгалевци

 12. 12 Профил на Костовист
  Костовист
  Рейтинг: 464 Неутрално

  Някой мисли ли,че обикновен мужик може да развие такава дейност в България ?

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/09/22/964175_ciganov_ot_ural_do_bulgariia_a_obratno/

  Сценарият за един

  нискобюджетен, средна ръка филм

  който и дотук може да се извади от тази история, може да се допълни и със... свинекомплекс. Според отчет на свинекомплекс "Николово" АД (Русенско) към март тази година основни акционери в дружеството са фирми, собственост и управлявани от Циганов и Панпурин - "Лаудис интернационал" ООД, "Лаудис агро" ООД, "Лаудис холдинг груп" ООД, КНТ ЕООД, "Лаудис билдинг" ООД.

  Официално Циганов е по-сдържан в икономическите си дейности от финансиста Панпурин, показва справка в електронния рекистър ДАКСИ. Той е собственик в "Лаудис холдинг" и "Лаудис билдинг" и участва в управителния съвет на Сдружение "Спортен клуб ЦСКА-хокей". Циганов е и едноличен собственик на управляваната от Панпурин фирма КНТ, която според съдебната си регистрация се занимава с почти всички разрешени по закон дейности.

  Андрей Панпурин участва пряко като собственик или управител в 14 фирми, които се занимават основно със строителство и имоти. Ръководи най-различни дружества, съдържащи "Лаудис" в името си и занимаващи се със строителство, освен това "Бояна дрийм" (за строителство и имоти), "Драгалевци дрийм" (консултантска дейност), "Пасат-Европа" (търговия с разнообразни стоки, продукти и интелектуална собственост), "Грийн Мил" (рент-а-кар, лизинг, заложна дейност, складови сделки и др.). През своите фирми или близки до него лица според ДАКСИ той би могъл да бъде свързан индиректно с още около 70 дружества.

  Чрез редица дъщерни дружества "Лаудис холдинг" участва в проекти за строеж на

  почивни станции, хотели и СПА центрове в цялата страна

  Сред по-известните са изграждането на жилищни комплекси в софийските квартали Драгалевци и Бояна, фирмата на руснаците строи също в Банско и Царево.

  Според справка в имотния регистър "Лаудис билдинг" имат например права за строеж на административна сграда в Лозенец, над 30 придобити имоти в апетитни райони на София като Банкя, Панчерево, Околовръстното. През 2007 г. руснаците купуват от Агенция "Дипломатически имоти в страната" (БОДК) къща от 900 кв.м разгърната площ в Бояна около дипломатическите резиденции за 328 хил. лв.

  В последно време обаче явно бизнесът им затъва. През май т.г. от Камарата на частните съдебни изпълнители съобщиха, че ще продават на търг 11 луксозни хотела заради неизплатени дългове на собствениците им. Сред тях е и триетажна резиденция в Симеоново с разгъната застроена площ от 600 кв.м на "Лаудис билдинг".

  Под възбрана по искане на общината в Царево е и друг мащабен проект на "Лаудис" - мегакомплексът "Коста дел кроко". Той се строи с руски капитали още от края на 2007 г., но и до момента резултатът е силно разстройващата гледка на пустеещ бетонен "град". По първоначални планове комплексът е трябвало да струва на Циганов и Панпурин 110 млн. евро, с които да бъдат застроени 85 декара над Попския залив в Царево и да бъде с капацитет 2500 души.

  Фирмата има и имоти в района на бившия къмпинг "Оазис", които са ипотекирани.

  С имотите си в Банско "Лаудис билдинг" няма проблеми. Между 2003 г. и 2007 г. според агенцията по вписванията фирмата е придобила 9 имота в района на планинския курорт. Отделно на самия Циганов през 2003 г. и 2004 г. са му били дарени два имота в Банско. Дарител е Иван Николов Николов, който през 2008 г. е бил в борда на директорите и представител на две фирми на Пампурин - "Бояна дрийм" и "Драгалевци дрийм".

  "Лаудис" инвестира и в терени край Елин Пелин, където през март 2005 г. и декември 2006 г. купува от общината 220 декара за близо 400 000 лв. Те са основно в района на с. Равно поле (популярно място за затворени жилищни комплекси). Една от лансираните от медиите версии за убийството на кмета на Елин Пелин Янко Янков на 9 януари 2007 г. са именно търговете за общински земи, в които участва и "Лаудис билдинг".

  Чрез "Бояна дрийм" руснаците извършват покупко-продажби на имоти в София. Чрез "Кастал - Лаудис" имат сделки с имоти в района на Поморие.

  Какво ще стане с всички тези имоти остава открит въпрос. Както не е ясно и докога България ще държи Циганов и Панпурин в Бусманци. И дали, докато се чуди как да ги екстрадира, двамата няма да си потърсят правата пред съда в Страсбург по примера на Майкъл Чорни и Денис Ершов.

 13. 13 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 727 Весело

  До коментар [#1] от "Малката Пица":
  И понеже пицата нямаше какво да каже, а трябваше нещо да каже, понеже е пръв, в главата му се завъртя нещо за е***е.
  Теб трябва да те вкючат в дружинката на Яне, защото когато попитали радио Ереван, нуждае ли се Янев от подкрепата на А. Петров и Филчев, радиото отговорило твърдо ДА.
  Алексей да оправя булката, а Филчев да я боксира ако се дърпа.
  Та, пица мисля че и ти си гнусен колкото тях.

 14. 14 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#11] от "Сгугню":За нас дето сме "на морето", ни е се тая (географски), дали изгрява от Драгалевци, Банкя, Дондуков или нечии "сараи" )) Няма да продължавам, защото не ми се чете за "комплексарския провинциализъм ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 15. 15 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 948 Неутрално

  Абе Мавърът да не се ослушва много и да не приказва, а да си каже на коя партия беше член преди 89-та и колко фабрички шътнаха с неговите ортаци Муравей Радев, Ал. Божков и Генчо Бакъра. Кафа от гьонсурати!!!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 16. 16 Профил на ИНВЕСТИТОР
  ИНВЕСТИТОР
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Тоя съе засилил да гепи власта на ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ ма ше види каде зимуват рацитиСекакви дембели стари мърлячи и нови тикви съ опражняват на лидери ма една сопа. БАНските хрантутници направо напират против дръжавата даже искарали серсемските копилета от даскалата да били протистиръли разните кирливи студечита ите.Кво бе ша сваляти властта на народеца ли бе мазници.Костов гие насъскал сичките теа.
  До коментар [#9] от "Български патриот":размазвай им муцуните на десебалчетататаТакива останаха само шепа и сичките сасе наместили вБАН също кату бесепарчетатаЕдин дол дренки ма съ прават на острие на заговоръ

 17. 17 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  България можи
  само да се изложи
  и според мен
  въобще не сме за Шенген!

  www.berbenkov.hit.bg
 18. 18 Профил на nmw
  nmw
  Рейтинг: 561 Неутрално

  С това управление ще видим Шенген, ама през крив макарон. Никога не съм си мислел, че след лошото има и по-лошо /ГЕРБ след Тройната коалиция/. Дано да има по-скоро избори, докато не са ни довършили съвсем.

 19. 19 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#18] от "nmw":Ние сме изпълнили всички изисквания за "Шенген". Франсетата се заяждат с Румънците, че и с нас покрай тях, заради мангалите (да ме прощава знае кой) )))
  Нашите управници "напъват" да влезнем, за да могат да отчетат дейност. Важното е "фанфар" да се чува На мен лично ми е все тая, дали сме, или не сме "вътре"

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 20. 20 Профил на nmw
  nmw
  Рейтинг: 561 Неутрално

  На мен пък не ми е все едно. Виждам поредния провал на управляващите. Ще трябва да продължаваме да търпим незнайно до кога унижение и тормоз от страна на българската гранична полиция по вътрешните граници с Европейския съюз.

 21. 21 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1559 Неутрално

  До коментар [#15] от "CIA Germany":

  На коя партия е бил член?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 22. 22 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Прав е костов, че няма реформи в съдебната система защото ако имаше този който продаде Балкан и Кремиковци щеше да е с кариран костюм в кауша и да чука камъни с гумен чук

 23. 23 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Гневно

  До коментар [#6] от "anonimen":
  ...че Цецо хвърля безпочвени обвинения, ....
  ============

  А КОСТОВ КАКВИ "ДОКАЗАТЕЛСТВА" ИМАШЕ КАТО КАЗА ЧЕ ГОЦЕ Е ОКОЛО ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА ..... ??!!
  КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЗВАДИ ..... ???

  "ПАТЛАДЖАНА" не иска да се шуми около Филчев защото се чувства гузен ..... че той го е назначил !!!!!

  Иначе това което Костов каза за Гоце по НИЩО не се различава от казаното от Цветанов за Филчев .....

  ПАТЛАДЖАНЕНО-СИНИ ТИКВИ !!!!

  предПОСЛЕДНО ->
  "ПАТЛАДЖАН-демократа" на чия страна е в борбата с Мафията .......

  има или нема подкрепа ??!!
  или Днес има > утре нема ??!!!

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 24. 24 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Гневно


  СПОКО ....

  ТЕ У'ЛЕВО СЕ ОБЕДИНЯВАТ .......

  въпреки че "имитират" разцепление ....

  наточили са се Румен Петков, цякла дузина ДС-генерали, разветки .......

  А "ПАТЛАДЖАН-демократа"
  продължава да ПРОСТИТУИРА --------

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 25. 25 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Неутрално


  ПРОСТИТУИРАЩ

  ПАТЛАДЖАНЕНО СИН

  ПИШМАН ДЕМОКРАТ

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 26. 26 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Какъв Шенген за нас? Саркози го е страх от ромите, не от правосъдието..И има право: Погледнете тук: http://news.ibox.bg/news/id_1603710177

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 27. 27 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#25] от "barsa":

  Изразявай си мнението, но поне спри да пишеш по 2 букви на ред, през един ред, с големи букви и демонстрирайки простащината си. За такива изяви - на сцената на нюз.бг

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 28. 28 Профил на hristo1951
  hristo1951
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Слънцето вече не изгрява от Драгалевци, но не изгрява и от Банкя!

 29. 29 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Не знам колко е направил Т.Ж ама вецхе над 20 години се краде и продава и още има

 30. 30 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#8] от "Пловдивски":

  Няма да могат щото костовите хора всичко обраха

 31. 31 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Не знам колко е направил Т.Ж ама вецхе над 20 години се краде и продава и още има

 32. 32 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Весело

  До коментар [#16] от "ИНВЕСТИТОР":

  Охохохохо, гледам отново си изпълзял от някъде, червей. Защо само веднъж си споменал "слънцето" с големи букви? Преди седем месеца каканижеше по няколко пъти мегаломанскио. Толкова ли е зле работата на властовия фронт?
  Не че ще успееш да прочетеш.

 33. 33 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Костов, не е привично да говориш ОБЩИ приказки..)
  Казва се , например:
  Б.Б. си "спести" борбата за ПРОМЯНА във ВСС-ъвет - след корупцията разкрита там -и РЕЗУЛТАТЪТ е налице ..ТРИМА- без ИЗБОР , практически / само с един кандидат /, са НАЧЕЛО на съдебната система: 2- протежета на Гоце и едно -последното от ДС- Симеоново-съвместно на Гоце и ГЕРБ-председателят на градския съд- София ..)) С други думи , прокуратура и съд, си продължават със старите "практики"- НИТО един наш , БКП- другар- в пандиза..Съсловието , което излага България пред света - магистратското...нещо подобно трябва да кажеш..)))) Отделно от това - очевидно и разследаващите ченгета нямат капацитет..))

  BIG AL
 34. 34 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1391 Весело

  Като "опит да се върнем в миналото" Костов...)))

  Ами миналото е "изградило"- сегашното настояще- с тези КОПЕЛЕТА ..) Много разсеяно изказване ..ТЕЗИ, всичките ИМАТ МИНАЛО и няма нищо лошо - да им се ВИДИ миналото ..)
  За реабилитацията- си прав ..Изскочиха от блатото , блатни мутри, целите в тиня , червена и изкат опак да се :изператШ - да станат целите в бяло ...
  КОГА ще подхванеш "руската" тема ??

  BIG AL
 35. 35
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:29 на 22/11/2010 от неговия автор.

 36. 36 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1809 Неутрално

  Реформите в правораздаването наистина закъсняват, но това с Шенген си е просто да се намираме на приказка.

  Влизането в Шенген няма кой знае какво значение за България - ние и сега пътуваме без визи. Шенген само би наложил допълнителни ограничения върху България (напр. при издаване на визи за бесарабските българи, за туристи от Украина, Русия) и допълнителни разходи (гранична охрана, информационни системи).

  Истината е, че Западна Европа има по-голям интерес България да влезе в Шенген отколкото самата България. Ние би следвало да използваме това за да си отстояваме интересите, а не да се поддаваме на шантаж и изнудване. Но българските политици (както управляващите от ГЕРБ, така и Костов) се замислят по-малко и от кучето на Павлов, когато от ЕС поискат нещо. Българската политическа класа никога не се е отличавала с особен интелект и принципност при отстояването на националните интереси.

 37. 37 Профил на dgapi
  dgapi
  Рейтинг: 516 Весело

  бре сега и шенген само ни трябва ,без него няма живот ,нали сме вече европейци рано или късно все ще ни го дадът даже и да не го искаме и шенгена и еврото им но както показва практиката
  по добре да си сидим малко по настрана и със самоуважение а не да се натискаме като крастави шилета

  Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Уолтър Липман
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 39. 39 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Бай Иван нещо го тормозиИзлиза на трибуната и се мъчи да каже нещо,защо излиза,защо се мъчи?Какво казва изобщо?
  http://bnt.bg/bg/news/view/41422/dsb_za_problemite_s_prestypnostta

 40. 40
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 41. 41 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#39] от "ret":Бай Иван нещо го тормози

  Да, тормози го. Досега Синята коалиция беше възприемана навън като единствената партия в България с ясна евроатлантическа ориентация. Сега ГЕРБ ги измести. Те станаха предпочитан партньор на ЕНП, САЩ и ЕС. Както се казва сините дружно сгрешиха и непотребни станаха. Това е болката на Костов.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 42. 42
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 43. 43 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  До коментар [#36] от "Nikolay UK":

  ...не става въпрос за пътувания с екскурзионна цел а за свободен избор къде да работиш и живееш - НАЛИ СХВАНА СЕГА РАЗЛИКАТА ИЛИ НЕ???...

 44. 44 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 838 Любопитно

  И нтересно , а Костов какво е построил с неговият мандат ?

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 45. 45 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#40] от "SorryLol":

  Значи за 16м трябваше да научат и децата да пишат грамотно и докторите да крадят по-малко и повече да лекуват,така ли?
  И как да стане това?Имаш ли идея или си тук да защитиш командира,който се изказва вече за кой ли път като лумпен?

 46. 46 Профил на umoren
  umoren
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Е,щом Костов казва нещо то задължително трябва да се отрича,нали е най-големия виновник и за световния студ и за световния глад и за световния ....Абе -костов-той е виновен,а пък всички сте напълно съгласни,че приказва глупости-защото правосъдната ни система е една читава/нали всички вкупом само я плуете/,но щом Костов казва,че не е наред и нищо не се прави за да се вкара в пътя-то тогава тя си е НАРЕД.Гледаме присъди-то Масларова,то Ал.Петров,то маргините,то галевите,то Тим-аджиевите,то Станишев,то Етемица,то доган,то калпазан-абе всинца са прибрани и отговарят за деянията си.Рай-на земята сме си-не ни е нужен Шенген,никой не ни е нужен-ни е сме си самодостатъчни.

 47. 47 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Верния ученик на Луканов, лукавия циганин Иван Костов по-добре да замълчи. И да си спомни защо хората скачаха по площадите. Във всеки случай не заради кръга Олимп, не заради Славчо Христов, не заради министър 10%, не заради разбойническата приватизация. Да си спомни кой назначи лудия Филчев за Главен прокурор. Да си спомни как не искаше да реформира тогавашната прокуратура, която беше от сталински тип, уж за да я използвал като сопа срещу червените. Такъв си беше и такъв си остана - ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА!

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 48. 48 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Да си фен на Костов е диагноза! За политически наивитет! Старата лисица Костов добре знае, че България няма да бъде приета в Шенген през март 2011. И предварително хвърля отговорността за това върху най-малко отговорния - Цветанов. Макар че прекрасно знае, че главна роля за борбата с престъпността имат Прокуратурата и Съда. Знае и това, че са извън правителството и са независими. Дотолкова независими, че саботират политиката на правителството срещу престъпността. Защо ли Костов(великия аналитик!?!) хвърля умишлено отговорността върху ГЕРБ? Какво прикрива? На кого служи?

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 49. 49 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Трябва да си голям гьонсурат, точно колкото Костов, за да твърдиш, че Цветанов е отговорен за престъпността, когато дори Раиф Мустафа днес отново е оправдан, когато братя Галеви са невинни, а главната свидетелка срещу тях е принудена да емигрира, когато крадеца Николай Цонев(бивш министър) е оправдан, когато . . . в крайна сметка прокуратурата и съда си подават топката по схемата "калпаво скроени обвинения - оправдание", докато всички ние губим от това. Даже не гьонсурат, а нещо повече - червена подлога!

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 50. 50
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 51. 51 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#46] от "umoren":

  Да де, но Костов не казва точно, че парвосъдната система е корумпирана, а го върти и суче, че полицията не си свършила работата и престъпността се увеличавала. Т.е. Цецо е виновен "заради несправяне с проблемите с престъпността".

  Да ама ние, които сме гласували за Синята коалиция, не пасем патки като електората на БСП. Знаем, че съдът и съдебната система са виновни, а не правителството на ГЕРБ. С тези плоски манипулации Костов отблъсква електората си.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 52. 52 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 672 Неутрално

  За да се сменят законите за съдебната власт, за да се реформира тя, се иска квалифицирано мнозинство от 2/3 от депутатите в Парламента. С кого ГЕРБ да си сътрудничи за смяна на законите? С въртиопашката Костов и пастор МаЛтинчо или с Лудото Яне?

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 53. 53
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:37 на 22/11/2010 от неговия автор.

 54. 54 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1559 Неутрално

  Чудно ми е, защо герберистите наскачаха в тая статия, но никакви ги няма за свободата на медиите например, или в статията за освободения крадец от ДПС...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 55. 55 Профил на leonid
  leonid
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#44] от "USSR":

  Много лесно хората в България забравиха управлението на Костов.
  - забравиха как той организира протестите и се възползва от хората
  - забравиха високомерието и самочувствието му без граници
  - забравиха как заплашваше журналисти и фотографи заради критиките към него или снимки, които не му харесали
  -забравиха псевдофондацията на жена му и скандалите около нея
  - забравиха лукса, в който се ширеше Костов и още се шири
  - забравиха как едва не ни вкара във война със Сърбия. През 1999г народът искаше неутралитет а той реши да минем на страната на НАТО
  -забравиха че именно Костов започна процедурато по затварянето на двата реактора на АЕЦ "Козлодуй"
  -забравиха, че разтури БГА "Балкан" и много хора останаха без работа
  -забравиха колко безработни имаше до последно на неговото управление
  -забравиха че Костов обърна гръб на медиците ни, като бяха в Либия.
  -забравиха високомерието на самозабравилата се Надежда Михайлова, която просто им обърна гръб и се опита да излезе чиста като сълза
  -забравиха колко много откраднаха Костов и министрите му
  -забравиха убийствата на невинни младежи пред дискотеки, убити от пияни полицаи. Нямаше правосъдие.
  -забравиха случая с момченцето Съвестин и още много убийства и престъпления. За които полицията не си мръдна пръста.
  -забравиха кой вкара руската мечка с продажбата на Нефтохима и то за жълти стотинки в сравнение с истинската му стойност,да не говорим за другите предприятия и РМД-тата
  -забравиха изобщо кой е Костов
  Ето това е ванчо костов,най-ерудирания и най-чистия политик,много нещо построи,много направи.

 56. 56
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 57. 57 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1652 Любопитно

  Вместо агитките да си облекчават политическите и други страсти защо да не се погледне малко прагматично на нещата...

  Всеки който пътува от Прага до Лисабон без граничен контрол, т.е. този който евентуално се е убедил че "от Витоша по-високо има" е наясно с дереджето на БГ.
  А то е нерадостно! Каквито и заклинатели да се появяват престъпността няма да изчезне, проблемите по границите са явни и "тъпите западняци" не лапат мухи.
  Така че балканските тарльовци ще бъдат пуснати още по-близо до одъра когато се понапънат. Шенген означава СИС и СИРЕНЕ, автоматична обмяна на информация. И докато в Брюксел, Париж и други столици нямат усещането че информацията "оттича" директно при мутрите ще си седим (с право!) в чакалнята.

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 58. 58 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1652 Любопитно

  До коментар [#55] от "apolo13": Явно авария и недостиг на кислород са повредили невъзвратимо мозъчната ти дейност, изумително е колко лъжи са сбрани на малко място...
  Това за "лукса в който се шири" е само началото...
  Т.нар. роцедура за реакторите я почна Виденов, това бе едно от основните изисквания за членство в ЕС.
  Което пък би било немислимо без реформите и намаляването на зависимостта от Россия.
  Народът иска пърцуца еФтинко, ама зорлем го поставиха в Европа и НАТО, в което дори и Гоцко сега се кълне.
  БГА бе фалирана и източена (както много други предприятия) под вещото ръководство на комунистите. С приватизацията имаше неудачи, но и нямаше опашка от качествени кандидати за соц. "активи".
  Това на което "Костов обърна гръб" и за което е мразен от разни зомбита е че ЗАПОЧНА реформи, отклони ни от орбитата на Россия и строши пост-соц. безвремието на голяма част от матрЯла. Пусто не всичко зависеше от Държавата и се появи "животното" наречено "лична отговорност".
  Много грешки се направиха безспорно, но който не работи той не греши.
  А като се погледне какво (не)направиха тези преди с лед ИК, то неслучайно БГ е така тежко аварирала "система"...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 59. 59 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#48] от "baracuda":

  Защо не споменеш, че законодателната и изпълнителната власт са на левашката партийка на главния слуга. Така могат да напишат нотите по които да пеят прокуратурата и съда. Но даже и не опитват дори. В Румъния приеха закон за лустрацията и не са отстъпили от волята и вярата си в правилните действия въпреки, че е било ясно отхвърлянето й от конституционния съд.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 60. 60 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Любопитно

  Днес изглежда е всенароден празник на разтоварване на психическото напрежение. И дежурната мишена е налице. Всякакви от целия "политически" "спектър" се надпреварват.
  Е, Костов този път е прав. Отговорността е на правителството. Което и да е то. В случая на ГЕРБ. И в неговите политики. В случая политиката в сигурността.
  Всички критикари на Костов бягате от главния проблем - неподготвеност за радикална трансформация на МВР. А такава подготовко е трябвало да има щом искаш да управляваш държавата. Цветанов е знаел, че ще бъде министър. Би трябвало да е имал предварителна програма. Ама различна от простата демонстрация на активност. Явно никаква подкрепа не заменя политическите стратегии. Костов дори му осигури невиждания комфорт като изяви доктрината - "сигурност вместо свобода". Но със заклинания се живее в света на илюзиите! Цветанов явно не може да отговаря нито за сигурността нито да защитава свободата. Е, тогава?

 61. 61 Профил на 4i4olin
  4i4olin
  Рейтинг: 506 Разстроено

  Костов до толкова го е цунала музата за ефтина слава, че пропуска историческите факти - на тези въпроси-упреци сам трябва да отговори какви ги свърши, когато командваше. Аман от комунистическа демагогия!

 62. 62 Профил на leonid
  leonid
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#58] от "B52":

  Лъжи за теб,за други истина.
  И впрочем нямаше да пиша тези"лъжи",ако Костов не си отваря толкова дразнещо често устата вече за какво ли не.Дразнещо е самочувствието му на голям реформатор,даже и вота през 2001 не можа да го накара да се погледне отстрани.

 63. 63 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Браво Костов, Браво Иване!
  Само така - с истината на наша страна, само така можеш да имаш стабилна партия, силна република и справедлива държавност.

  The biggest risk in life is not taking one.
 64. 64 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 782 Неутрално

  И друг път съм питал но никой не отговори. Защо е толкова важно България да е в Шенген? Всичко ползи за отделния българин се съдържат във факта че България е в ЕС. В момента дори Шенген не е това което беше а е част от ЕС. Великобритания не е в Шенген и няма проблем. В момента българин може да пътува от България до Англия само с лична карта.

 65. 65 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Слушайте повече Иван Костов и по-малко Боко.
  Янето и Болен - изобщо не ги слушайте - плямпала!

 66. 66 Профил на hyram1
  hyram1
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До ПАТРИОТ
  Сините вкараха България и в НАТО и в ВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
  Гоце и Човека от Мадрид само се подписаха-народа на това му казва барабар Петко с мъжете
  Тогава за Бойко и Цецо никой не беше чувал

 67. 67
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 68. 68 Профил на dissident
  dissident
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#65] от "Дедо Либен":

  То слушането е лесно. Явно говоренето също е лесно. Затова и Костов сега говори. Въпроса е защо нищо не направи когато имаше власт и възможност.
  Ако Костов беше въвел лустрацията, ако се беше ясно дистанцирал от всичко лошо преди него, сега все още да е на власт и България намаше да пропадне и да попадне в ръцете на пожарникар.
  Съществуването на НДСВ и ГЕРБ и за това че са били и са на власт, виновен е Костов.

 69. 69 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Костов изпусна шанса да влезе в историята,когато правителството,парламента,президента,че и гл. прокурор бяха негови,сега се запритеснил за шансовете на другите!

  Вместо това реши да гради собствена олигархия,по путиновски!

  Ол;игархията му го заряза,обаче!

  За това гледаше така втрещено в нощта на изборите!

 70. 70 Профил на drut6op
  drut6op
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Европейската комисия е поискала одобрението на Европарламента да отнеме пари на България, заради невъзможността й да ги похарчи, съобщиха от офиса на евродепутата Ивайло Калфин. Това става чрез т.нар. „Глобален трансфер“ – инструмент за оптимизиране изпълнението на бюджета, за да се даде допълнително финансиране на по-успешни програми, като се вземат от тези, които няма да могат да ги похарчат.

  ЕК предлага да се отнемат пари от България по предприсъединителната програма ИСПА и от средствата за подготовката за влизане в Шенгенското безвизово пространство. 4 млн. евро по-малко ще бъдат изплатени по ИСПА, от парите за Шенген ще бъдат отрязани общо 27,5 млн. евро за България и Румъния.

  Със средствата по програма ИСПА се изграждат магистрала „Люлин“ и други транспортни обекти и се изпълняват екологични проекти като пречиствателни станции. В аргументацията на ЕК се казва, че изпълнението на много проекти се забавя заради проблеми с обществените поръчки за възлагането им. Поради това усвояването е по-слабо от очакваното и четирите милиона ще бъдат пренасочени другаде.

  По отношение на средствата по Шенген ЕК заявява, че стойността на сключените в България договори е по-ниска от първоначално планираната. В Румъния има забавяне в контрактуването.

  Възможността за използване европейската солидарност за двата фонда изтича в края на 2010 г. По молба на българските власти ИСПА, която трябваше да приключи през 2009 г. беше удължена с 12 месеца, а инструментът „Шенген“ – до края на март 2010 г. ИСПА беше отворена за България от 2004 г., а общият й бюджет възлизаше на 452 млн. евро. Сумата, заделена за влизането в „Шенген“ от 2007 г. насам беше 258 млн. евро.

 71. 71
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 72. 72 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1280 Разстроено

  До коментар [#68] от "dissident":

  Напълно споделям казаното от теб, особено последното изречение! Падането от власт на Костов беше най-голямата грешка през последните 20 години. Затова и агонията ни продължава вече цели 10 години.

 73. 73 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#47] от "baracuda":

  Циганин си ти бе неврастеник.Тъпо герберско племе.Знаеш ли че в София вече има лаф хубава работа ама бокова

 74. 74 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1275 Неутрално

  За Шенген - голяма работа, сефте нещо закъсало.
  Но като цялостно излъчване на работата на ББ - Да, действителна нула!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 75. 75 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#67] от "SorryLol":

  Костов си понесе последствията,въпроса от днес е обаче-защо продължава да се прави на ощипан от някойКой му пречи да си гледа коалицийката и да не се обажда като неориентирана к.рва?Преди дни каза,че бил преборил престъпността и даже им отлепил стикеритеКак я пребори?Ние да не сме били тогава на екскурзия или 4г в гората за гъби

  До коментар [#70] от "drut6op":

  Значи така станало,а?А защо не написа някакъв коментар,а дъртия?
  Парите от ИСПА са отпуснати още от 2004г и тези 4 млн евро са нищо в сравнение със загубите,които щяхме да претърпим,ако не беше Плевнелиев и Дончев.А по Шенген сме усвоили на 100%,тези милиони са спестени на ЕС.
  Абе и Калфин като командирчето се опитва да лайне малко,ама като цяло прилича на изскимтяване,нищо друго

 76. 76 Профил на drut6op
  drut6op
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#51] от "Български патриот":

  Прост некадърник, как да влезе у птиче мозъче (като твоето де), че работата на съда е да бръсне това което му дадат - демек твоя любим ЦЦ? и като нищо не дава - нема бръснене - зер то нали е таралеж, кво ще му бръснат?

 77. 77 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Много ми е интересно какви са плюсовете за България ,ако влезе в Шенген. Минусите се виждат и без очила.

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 78. 78 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#55] от "apolo13": Ало, как е на луната? Съвсем не съм забравил за Костов, но по твоята елементарна логика и Борисов въобще не му отстъпва, че и го задминава!
  Скромен Вярно не се кара на медиите, ама и те не му дават повод в последно време. Интересно защо ли? Жената на Костов имаше фондацийка, а Бойковото либе "банчица" и то не ква да е, а нацвъкала гишенца по всички местенца, където се внасят държавни такси, че и винетки Костов продаде Балкан, а Бойко както е тръгнал, ще разпродаде само това което е останало, а именно - държвните интереси

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 79. 79
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 80. 80
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 81. 81 Профил на zul11696397
  zul11696397
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Плюйте по Костов и се боричкайте в лайната тъповати български туземци.2-4 процента одобрение за СДС и ДСБ.Толкова горе-долу е и процента на мислещите българи.Останалите мислят с гъза си.

  Мразим Гоце и Любо Гоцев
 82. 82 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1275 Весело

  Хеее, чичковите червенотиквеничковчета!
  Само това стига за заслуга на Костов при неговото управление - Доган беше наврян у миша дупка и не се обаждаше изовъобще!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 83. 83 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#80] от "SorryLol":

  Не ти искам мнението за никнейма ми Но ако обясниш КАКВИ СА РЕАЛНИТЕ ПОЛЗИ ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН,ще ти бъда благодарна. И не само аз. Друг е въпроса дали и ти ги знаеш

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 84. 84 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#83] от "diva_selianka":

  Ти нали щеше да ходиш в Турция,кво ти пука?
  Мисли за задните прашки,не за Шенген.

 85. 85 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1114 Весело

  До коментар [#81] от "rex": Да да така е , но мислиш и ти с гъза си, но се правиш на по мислещ защото редовно ти допълват "мозък" Важното е да си щастлив!

 86. 86 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#84] от "faeton":

  Ше ходя ,ама той да ми обясни файдата от ползата За Шенгена де

  И като гледам тук сме на задни прашки щото нищо не се ражда в пуста България...посято в дупе. А пък турчуларите ката ден се множат. Значи ползват правилните дупки при жените

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 87. 87 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 727 Любопитно

  Вярно лие че:


  1.че България МОЖЕ загуби шансове за Шенген
  2.че борбата с престъпността куца
  3.че ББ реабилитира, /според мен рекламира пред днешните тинейджъри/ о Бозе почившия си работодате Бай Тошо
  4/ Саркози , прави сериозни намеци за
  несправянето ни с престъпността

  Е,какво толкова невярно казва Костов ?

 88. 88 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#86] от "diva_selianka":

  Ми кат искаш да заведеш новото си турско гадже с теб в Европата,може да го бракуваш и да го разхождаш без виза.Няма да го претърсват на границата!

 89. 89 Профил на Konstantin Kostadinov
  Konstantin Kostadinov
  Рейтинг: 560 Неутрално

  чудя се кой и защо е нацвъкал толкова минуси на коментар #5. ако някой може да ми помогне, нека го направи.

 90. 90 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#88] от "faeton":

  Ма за чий ще го разхождам по Европата? Да ми го копне някой европедал и да ми го развали Ей българите да изпълняват тая роля.И без туй друго не им предлага ЕСа

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 91. 91 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#87] от "Петър Иванов":

  1.България няма да изгуби Шенген!
  2.Никое правителство преди ГЕРБ не е полагало повече усилия за борбата с престъпността при наличие на опортюнистичен съд!
  3.Б.Б.никога не е рекламирал Живков персонално,а направеното по негово време.Което си е глупост,според мен,ама да бъдем точни!
  4.Саркози не командва ЕС.

 92. 92 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#90] от "diva_selianka":

  Ми стойте си в Анадола тогаз-то там педали йок.

 93. 93 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#92] от "faeton":

  Щом си рекъл В крайна сметка човек живее с човек,а не с държавата. Предпочитам с човек в Анадола отколкото с куче,котка и виртуален Фаетон в ЕСа.

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 94. 94 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#93] от "diva_selianka":

  Само глей да не те преселят на дивана в хола,че любимият харесал ДРУГ.

 95. 95 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#94] от "faeton":

  Казваш го от собствен опит? Или ти се иска да е така ,за да изглеждаш по-мъж отколкото си

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 96. 96 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#95] от "diva_selianka":

  Маце,само ако видиш Боздугана и ше си забравиш името!И ше се откажеш от анадолския воаяж.

 97. 97
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 98. 98 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#97] от "SorryLol":

  Чел си това ,което съм искала да прочетеш И веднага се направи на психоаналик Ако на всичко кълвеш така,ясно каква ше е ползата от файдата в Шенгена Но това е вече тема ,която ти е непонятна

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 99. 99 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#96] от "faeton":

  Мдааа. Стигнахме и до меренето на п**ки А коментирахме само ориентацията на тези атрибути

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 100. 100 Профил на Phaeton.
  Phaeton.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#99] от "diva_selianka":

  Не п...и.А п...ата!





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK