Съдебната власт ще се награди за "цялостен принос"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (24)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Иван Шивачев
  Иван Шивачев
  Рейтинг: 433 Неутрално

  "Миналата година искането на магистратите за коледни бонуси предизвика остър конфликт между тях и министъра на финансите Симеон Дянков, но след намесата на премиера Бойко Борисов премии все пак бяха отпуснати."

  Глупости. Просто няма механизъм да се върнат обратно в бюджета

 2. 2 Профил на spanian
  spanian
  Рейтинг: 479 Гневно

  За какво ще получават бонуси?За това ,че няма нито един политик осъден??Или затова ,че няма нито един голям бос на мафията в затвора??Господа съдии,ако имахте поне малко съвест..........

 3. 3 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 583 Неутрално

  по голяма награда,от това да бъдат исправени до стената,няма

 4. 4 Профил на Красимир Начев
  Красимир Начев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Какво допринесоха тия смотаняци

 5. 5 Профил на bot
  bot
  Рейтинг: 426 Неутрално

  юфгатубикидингми риаш ли

 6. 6 Профил на canuck99
  canuck99
  Рейтинг: 728 Неутрално

  В бюджета на БАН няма пари за 2 месеца заплати а тези гадове имат в излишък и премии ще вземат

 7. 7 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1159 Разстроено

  Съдебната власт ще се възнагради "За цялостен принос за създаване на идеални условия ,за развитие на масовата битова и организираната криминална престъпност. За вземане на дейно участие в окончателното мафиотизиране на теритирията България и за отказът 'и от правосъдие". Само така! Дръжте високо и гордо вдигнато знамето на беззаконието и безотговорността другари съдии и прокурори!!!Бандитите от цял свят завиждат днес на родните престъпници , че имат такава съпричастна правосъдна система и искренно желаят да са на тяхно място. Да ви са "честити" от името на честният ограбен и онепавдан български народ , незаслужените награди!!!

 8. 8 Профил на Стефан
  Стефан
  Рейтинг: 442 Неутрално

  И децата вече разбраха, че проблемите идват не от съдебната система, а от досъдебното производство. Всички актове на съда вече са публични и много малко хора от съда си позволяват да правят глупости. За разлика от тях, актовете на другите служби не са публични. Сами си правете изводите.
  И освен това в кризата съда има доста повече работа от преди. Завеждат се стотици дела на ден от разните там кредитни компании, банки и т.н. фирмите се съдят за жълти стотинки, защото и това им е проблем да плащат, престъпността расте, така че съда има доста повече работа. След като са спестили от отредения им бюджет, значи ще си го раздадат на служителите.

 9. 9 Профил на ahorra
  ahorra
  Рейтинг: 492 Неутрално

  Съдебната власт ще се награди за "цялостен принос" в усвояване на подкупи и неосъждане на своите спонсори при очевидни улики.Но все някога идва видов ден и дано дойде по бързо за съдиите мафиоти.

  ahorra
 10. 10 Профил на Fobos
  Fobos
  Рейтинг: 8 Неутрално

  нещастници жалки! и най-страшното е, че тия си вярват!

  Fobos
 11. 11 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 374 Гневно

  Вчера съобщиха,че е умрял видният български артист,игралият в много бГ филми Андрей Баташов. Вчера ВСС по предложение на шефа на ВКС проф.Л.Груев гласуваха,с изключе ние на двама, 13-а заплата за себе си и за подчиненото им магистратско войнство. Тя,тази работа така става,когато умират артистите и дейците на културата,се раждат 13-те заплати - за мене,за булк ата,за тъста и тъщата и за децата. Всяка вечер по БТВ и НОВА дават малки деца,които се молят:Не ми достигат 50 хил. лв за операция,иначе ще умра; спешно ми е не обходима животоспася ваща операция иначе умирам; обещаха ми да мога да ходя,но операцията е в Израел и т.н. Тези от ВСС как не казаха: излишни те от бюджета пари ги даваме за децата,та ние сме родители – бащи ,майки,баби,дядовци,роднини!Ама на топ-магистратите също им трябват пари - за мене,за булката,за тъста и тъщата!

 12. 12 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 374 Гневно

  Пари не достигат за провеждане операции на тежко болни хора и те се отлагат.Проф.Илчев поведе студентите от СУ заради лип са на няколко милиони лв и дървена ваканция през зимата. Студ енти от Художествената академия протестираха за сума около няколко млн. лв ,че не могат да учат.Учените от БАН се вдигнаха на бунт! А тези наглеци от ВСС си поделят 34 мл.лв за награди за несвършена работа.Оправдаха Килърите,Маргените,тези с ДДС от Разград,пуснаха от ареста Баретата,Джин Гиби от Граде шница и сега - награда, предложена от Груев,шефа на ВКС. Г-да от МВР,кога ще има акция НАГЛИТЕ-2? Казвайте да помагаме!

 13. 13 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 636 Неутрално

  МАМИЦАТА ВИ ПРАВОСЪДНА!

  Крайно време е тая ТЪПА КОНСТИТУЦИЯ да върви на боклука. Създадохме изрод, държава в държавата!

 14. 14 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#8] от "Стефан":

  След като са "спестили" от отредения им бюджет, значи догодина - двойно по малко пари. Защото всяка година тия изроди квичат че парите които им гласува парламента са малко и не могат да си вършат работата. И всяка година накрая се оказва, че са останали свободни пари за угояване на тия свине!

 15. 15 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2140 Неутрално

  Е,как наглите ще осъдят наглите?

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 16. 16 Профил на umoren
  umoren
  Рейтинг: 441 Весело

  Чудо Коледно се случи-България на право не сполучи,ама от кума срама,остана правото само с една нова премяна!Колко е хубаво,можеше да има и 14 заплата,ако бяха икономисали още средства,ми то добре,че от "кадърност и заслуги",имат сума ти пари да изплащат на неправомерно задържани,на бити без причина,на осъдени без основание и т.н.,че затова по време на криза им остана само за 13 заплатка-както се казва-"За добре свършената работа".

 17. 17 Профил на old__bg
  old__bg
  Рейтинг: 426 Гневно

  ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА !!!
  Демонстрация на ЛИПСАТА на каквото и да било чувство за мярка и проява на много нисък морал ...

  Странното е , че мародерите от т.н. Народно събрание могат да раздават без да се замислят НАШИТЕ ПАРИ на когото им скимне , без никакъв резултат от това!
  Като че ли българският данъкоплатец е благотворително дружество за чиновници , милиционери, военни , магистрати ХРАНТУТНИЦИ , от които обществото не усеща да има каквато и да било полза ...

  Странното е в КАКВО СЪЗИРАТ този "... цялостен принос на всички магистрати и служители. .." след като обществото като цяло НЕ ВИЖДА ТАКЪВ ?


  Много странни понятия имат госпожите и господата от ВСС !...
  А и "народните избранници" , които създават условия за подобен , безпрецедентен и пладнежки грабеж ...

 18. 18 Профил на Naschenec
  Naschenec
  Рейтинг: 426 Разстроено

  До коментар [#4] от "Красимир Начев":

  Как за какво - за развитието на ХОТЕЛИЕРСКИЯ БИЗНЕС !...
  И за преформатирането на мафиозните структури , чрез въвеждането на точните и верните хора ...

  Ненавиждам цензурата , мразя цензурите !
 19. 19 Профил на Мара Попович
  Мара Попович
  Рейтинг: 374 Неутрално

  С такива макистрати ,като бъларските ,единствено мафиотите от цял свят ще "инвестират" у нас ,за да има с какво да се похвали Бойковото управление,което е продължение на предишните две .

 20. 20 Профил на pachino
  pachino
  Рейтинг: 583 Неутрално

  "Има пари за най-много по една основна заплата на човек", каза членът на съвета Петър Стоянов.
  .............................................................

  "най-много по една основна заплата" - а сега им вижте и основните заплати /над 2000 средно/ и се запитайте каква е мерната единица за магистратска наглост. И дилетантите да спрат да плюят само по съда, тук става въпрос и за следователи и прокурори. Съдиите са най-читави в цялата схема, защото и работата им е сравнително прозрачна за разлика от обвинителите и разследващите.

 21. 21 Профил на reality
  reality
  Рейтинг: 741 Гневно

  Нещастници!

  Stupidity should be painful
 22. 22 Профил на neobiasnim
  neobiasnim
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#7] от "kimba3":

  Едва ли бих могъл да се изразя по-добре от теб, поздравления за стегнатия стил.

  Българските магистрати са една особена порода гьонсурат, неподлежащ на каквото и да е рафиниране. Всяко допълнително изречение съчинено по техен адрес би било просто загуба на време.

  Be smart, don't be a retard!
 23. 23 Профил на _dancho_
  _dancho_
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Амии всъщност принисът е доста голям и се изразява в подкрепа на устойчивото развитие на съвременните ценности на българската държавност а именно:
  - крадене на едро
  - стимулиране даването на подкупи на едро
  - вземане на подкупи на едро
  - говорене на небивалици пред обществото
  - тук влиза и отричане на очевидни истини
  - замазване на очи
  - симулиране на дейност
  - предкрепа упадъка на етиката и морала
  - даване на зор на умните българи е напускат страната си
  - старателно опетняване името на държавата
  - други
  разбъркани в произволно...

 24. 24 Профил на krasinsky
  krasinsky
  Рейтинг: 374 Неутрално


  За какво ще получат бонуси господа милостивите български съдии? За това ли, че България е начело по спечелени дела от български граждани в Страсбург, заведени срещу българската държава?! И затова ли, че българския данъкоплатец плаща стотици хиляди евро обезщетение на българските граждани поради некомпетентно издадени присъди, обжалвани пред Европейския съд?! Защо тройната коалиция отхвърли предложението обезщетенията по тези дела да се удържат от бюджета на съдебната система, а не от джобовете на българските данъкоплатци?! Тогава дали щяхте да говорите за икономии? За безобразията в съдебната ни система в страната вече е писано и говорено достатъчно много. Учудвам се само защо от ГЕРБ отново не се внесе за гласуване предложението сумите по въпросните обезщетения да се удържат от бюджета на съдебната система. Дано пък тогава господа съдиите се постегнат и издават качествени съдебни решения. Това е най-добрият начин да допринесат за икономиите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK