Действащите посланици в ООН, Берлин, Лондон и половината столици в ЕС са агенти на ДС

Действащите посланици в ООН, Берлин, Лондон и половината столици в ЕС са агенти на ДС

© ДневникПостоянният представител на България в ООН Райко Райчев, както и сегашните ни посланици в Лондон, Берлин, Москва, Рим, Токио, Пекин, Мадрид, Лисабон, Атина и Ватикана са били агенти на тоталитарните служби. Това пролича от проверката на комисията по досиетата. Според данните на комисията около 40 от действащите посланици са били сътрудници на Държавна сигурност


Външният министър Николай Младенов през Twitter:
В мен се заражда един голям гняв и решителността ми става непоклатима.
Очаква се министърът да коментира публично темата утре, след заседанието на правителството.

През годините посланиците на България в ключови европейски столици са били агенти на ДС, личи от доклада на комисията. Шефът й Евтим Костадинов съобщи, че 45 на сто от всички настоящи и бивши посланици, както и генералните консули, са били сътрудници на службите. По думите му проверката във Външно министерство, както и приключилата проверка в МВР, показва най-висок процент сътрудници на репресивния апарат в държавните структури. Досега проверките на комисията по досиетата осветляваше около 10 на сто агенти на ДС.


Сред агентите на бившите служби, огласени днес, е посланик Райко Райчев - постоянен представител на България към ООН в Ню Йорк.
Посланиците на България в Лондон - Любомир Кючуков и в Берлин - Иво Петров, също са сред осветлените от комисията. Посланикът ни Москва Пламен Грозданов е бил секретен сътрудник на ДС, както и бившият посланик там - Илиян Василев.


Сред агентите на ДС във Външно министерство са още посланиците ни в множество европейски столици: в Рим - Атанас Младенов, Атина - Андрей Караславов, Букурещ - Валентин Радомирски, Мадрид - Иван Христов, Лисабон – Иван Иванов, Стокхолм – Иван Цветков. Посланикът ни във Ватикана  Никола Калудов също е сред огласените.


Комисията оповести още агентурното минало на посланиците на България в Анкара - Красимир Тулечки, в Тирана - Теодор Русинов и в Сараево - Андрей Трънски, Косово - Боби Бобев.


Посланиците ни в Токио и Пекин - Любомир Тодоров и Георги Пейчинов, също са сред огласените от комисията имена.


Бившият говорител на Външно министерство Драговест Горанов, също е бил секретен сътрудник на службите.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (128)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:20 на 14/12/2010 от неговия автор.

 2. 2 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  Бравос! После някои се чудят, защо нивото на посолствата ни в чужбина е трагично.

 3. 3 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Все важни като Гоце хора,
  които са само за затвора!!

  www.berbenkov.hit.bg
 4. 4 Профил на JPJ
  JPJ
  Рейтинг: 640 Неутрално

  много хубаво е да се знае, но по-важно е да знаем КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА?!

 5. 5 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Изглежда здравите (левите) сили в Европа нямат нищо против една от страните-членки да бъде представлявана от членовете на една тоталитарна, комунистическа организация, виновна за смъртта на хиляди българи - избити в концлагерите и хвърлени за храна на свинете. В такъв случай, ако има още членове на Националсоциалистическата работническа партия на Германия (NSDAP), които се чудят къде да работят, то могат да заемат местата си в посолствата на Германия.

  «Enjoy yourself. It’s later than you think.» - chinese proverb
 6. 6 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 696 Любопитно

  Очаквам с нетрърпение Г-н Х. Христов да публикува пълния списък, че ме интересува един бивш посланик.

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 7. 7 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 524 Неутрално

  И какво нормална световна практика? Какво странно има? Ами специялно от тези имена в списъка, всички до един са работили за България, в ПГУ - гражданскоро беше изцяло насочено към чужбина. РУ-ГЩ е военното разузнаване, няма държава в света без такова, а ВГУ е контраразузнаването, което също изцяло е насочено към чужбина. Няма нито един които да е разработвал български граждани или да е нарушавал правата им по какъвто и да е начин. Тези хора са национални герои и опитни професионалисти и мястото им е точно там в мисиите ни по чужбина ! Айде седерастите да почват да плюят ! Видяхме ги на ГЕРб кадрите с фалшивите дипломи, добре че има отще професионалисти от старата московска школа !

 8. 8 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 638 Неутрално

  ами ако толкова години наред картинката в посолствата е еднаква май смяната на правителствата по никакъв начин не влияе на сюжета в нея... и в този ред на мисли външно министерство явно винаги е в едни и същи ръце

  un buen dia empieza con un solo rayo
 9. 9 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#7] от "бай Петко":

  Целият тогавашен режим беше обявен от парламента за престъпен, така че тия са били служители на престъпници. Което ги прави и тях престъпници. Сори. И няма звено в тогавашните служби, което да не е разработвало и български граждани. Айде и ние да имаме познати там, айде и ние да поназнайваме нещо - не само бившите фатмаци.

 10. 10 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1600 Гневно

  Това е положението, другари и другарки....
  Роднина-ченге-роднина-ченг - това е "структурата" на гъонсуратите които са окупирали хранилката в МВнР...

  Комуняги и кадесари "представляват" България по света... Дори едно недоразумение Румиту Йелева бе "попаднала" на министерския пост.
  Филчев бе посланик в Казахстан...

  Абе вземи единия та удари другия. После има изненадани и учудени за6то страната ни е на ози хал, след като все едни прасета се разпореждат 66 години....
  Пардон, те работят за добруването... ама не на страната ни, а своето!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 11. 11 Профил на the Onion
  the Onion
  Рейтинг: 892 Любопитно

  Защо ли това не ме изненадва...

  Tu Stultus Es
 12. 12 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6260 Весело

  НАЙС, А?

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 13. 13 Профил на spdr
  spdr
  Рейтинг: 8 Неутрално

  да останат без ръже тия косата им да окпеа дане виодятслънче и

 14. 14 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#9] от "Alien":

  А доказателства имаш ли или си пишеш колкото да не заспиш? Отиди в комисията по досиетата и чети ! Първо, второ, трето, четвърто и пето никога не са разработвали български граждани, разбира се че имаха и имат агентурна мрежа, но това е друго ! Остава да има разузнаване без агенти.

 15. 15 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1600 Гневно

  До коментар [#7] от "бай Петко": Тези хора са национални герои и опитни професионалисти и мястото им е точно там в мисиите ни по чужбина !

  АЛО.... Бетонни тикви кат теб не правят връзка между дипломати от кариерата и други "цивилни" които ръководят мисиите и "технически" куки, каквито наитина има по цял свят по всички посолтва, работата на които е да събират информация на "тихия фронт".
  Когато ченгетата от ДС и КГБ (те бяха едно и съ6то!) провеждат държавна "политика" (което е работата на посланиците) , то има много въпросителни. Как няма да сме Троянски кон (от Троян, не Троя) на Россия в ЕС след като такава гнъс е просмукала всички етажи на властта...
  Заради такива "герои" и "професионалисти" БГ е такава кочина!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 16. 16 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1600 Разстроено

  До коментар [#2] от "Alien": Не се чуди никой... Посе6тавам ги с отвра6тение (само като им видя суратите) само когато трябва - по избори!

  Иначе да очаква6 съдействие - от умрял писмо....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 17. 17 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 619 Неутрално

  Докога,Боже,докога!? Няма ли край?

 18. 18 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Николай Младенов явно го чака много работа след тази новина. От поне 20 години работата на българските посланници е да обслужват българските граждани, не да ги шпионират. По мои лични наблюдения сред изброените има хора, които са некомпетентни за тези свои задължения. Мога лично да твърдя за Любомир Кючуков.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 19. 19 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6260 Гневно

  До коментар [#7] от "бай Петко": " всички до един са работили за България"
  - Ето това заклинание бих го приел за вярно, ако не беше ЧЛЕН ПЪРВИ от Конституцията и ако не беше "Доктрината Брежнев" за ограничения суверенитет на страните от Варшавския Договор.
  НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, другари патриоти-интернационалист (разбирай 5-та колона на Кремъл) а за ПАРТИЯТА, която беше машата на Москва. Не олицетворявайте комунистическата си партия с цяла България! Много е нагло!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 20. 20 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#16] от "B52":

  А виждал ли си охрана на БГ-посолство с тениска "СЕКЮРИТИ" (точно така написано!!!)?

 21. 21 Профил на sbk
  sbk
  Рейтинг: 600 Неутрално

  До коментар [#14] от "бай Петко":

  Как да не са разработвали български граждани? Ако нямаш информация, поне помисли логично - как ще работи контраразузнаването, ако не може да разработва български гражданин, контактуващ с да речем чуждо разузнаване или служба. Те чуждите служби все едно не използват агенти тук, ами само с вносни работят. Службите в България работеха тотално, покриваха всички сфери. Контраразузнаването действаше в почти всички предприятия и заводи, имаха представители на всеки кораб, плаващ под български флаг, ...

 22. 22 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  До коментар [#14] от "бай Петко":

  Не може агент да е посланик - просто не може. Набий си го в чугунената кратуна. Не може и агент да е депутат. Първо си казваш историята, пишеш мемоари, и след това вече влизаш в политиката. Не докато си агент.

 23. 23 Профил на riformator
  riformator
  Рейтинг: 510 Неутрално

  Я виж ти колко интересно: създателят на сороския Нов български "университет" (с извинение) и бивш посланик в Атина проф. Богдан Богданов бил агент на Шесто... Ну, так держать чекисты!!! Бахти и държавата, където и да ръгнеш, отвсякъде излизат ченгета на килограм...

 24. 24 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3077 Неутрално

  Не бих се учудил, ако в наша чест приемат нова клауза към Договора за Европеийския съюз, предвиждаща изключване на страна-членка - ЗА НАГЛОСТ.

  Очаквам коментар от Пожарникаря, но май с чакането ще си остана.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 25. 25 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#22] от "Alien":

  Много американски филми гледаш ! Ами американските посланици до един са бивши агенти, това е съвсем нормално.

  До коментар [#21] от "sbk":

  Имах предвид че тези хора не са разработвали български граждани поради политически пристрастия и идеи, иначе е ясно че контраразузнаването е разработвало българи работещи за чужди разузнавания и така и трябва и да бъде, днешните служби правят същото и никой не се въмущава.


 26. 26 Профил на verin
  verin
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Бойко Борисов, цитиран от в."Труд" ( 04.06.2010), беше публично заявил:
  “За съжаление навремето не ме взеха в Държавна сигурност - не ме харесаха, не знам защо..."
  По какво той се отличава като ценностен възглед и идейна ориеннтация от цитираните в съобщението на Комисията по досиетата? Ако бяпа го харесали, името му сега щеше да е до тяхното.
  Ето в какъв свят живеем.

 27. 27 Профил на radoslavdj
  radoslavdj
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Няма да е лошо малко нови кадри да пратят, че да не се освинят прекалено много сегашните, ако не са вече.

 28. 28 Профил на badboy
  badboy
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Кво се тюхкате,бе? Гаче за Гоце като научихте та кво? Другари по оръжие...

 29. 29 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1154 Весело

  Мисия Лондон

  TAKE THE RED PILL!
 30. 30 Профил на aircraft_carrier
  aircraft_carrier
  Рейтинг: 466 Неутрално

  В нашата китна родина няма място за почтени образовани и кадърни хора.Обявяват конкурси.......Още преди конкурса се знае кой го печели.Ето така свестните и образованите напускат страната или си пращат децата в чужбина.България страната на циганите доносниците нагаждачите партийните чекиджии неграмотници тарикати и пенсионерите.Резултата го вижаме всеки ден ежечасно.Синът ми завърши в Германия и остана там,дъщерята вече е приета да учи в САЩ.Дано и тя не се върне.Може да ми е много мъчно за тях но по добре да се махнат.Разпродал съм всичко остана само апартамента в който живея.Като умра ако не е паднал дотогава да го продават и никога повече кракът им да не стъпва тука.НЕМА ТАКАВА СМЕшНА ДЪРЖАВА

 31. 31 Профил на hohot
  hohot
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ерго на КГБ, т.е "Троянски кон"!

 32. 32 Профил на KOBA_STALIN
  KOBA_STALIN
  Рейтинг: 1326 Весело

  Другари,
  Не 50%, а всички служители на нашите посолства бяха агенти. Не само дипломатите, но и шофьорите. Имаше случаи, когато шофьорът е специално изпратен за важна разработка и е с по-големи правомощия от посланика. Тогава на шофьорските заповеди, посланикът отговаряше кратко и ясно:"слушам".
  Както правилно отбеляза един наш по-прост другар горе, това е междудържавна политика. Всички посолства са узаконени шпионски централи и са в услуга на съответните разузнавания.
  Изключения няма.
  А защо останаха тези другари на местата си след 1989-та година, ли? Доста наивен въпрос задават тук някои другари. И кога щели да си отидат? Когато ДС агентите си отидат от политическите структури, държавната администрация и частния бизнес на България, където са на ключови позиции, тогава ще си отидат и от дипломатическите структури.
  Харесва ли ви или не, това е положението другари.

 33. 33 Профил на drake
  drake
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Вечнозелено: Дипломат-милиционер, дипломат-милиционер ( от Опасен Чар). А сега като се замисля Тодор Колев и той бе дипломат, и той бе милиционер.

 34. 34 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#32] от "KOBA_STALIN":

  Другарят Висарйонович е много прав - никога!
  Е да прокрадват се идеи как били хора на КГБ. Може и да са били преди 20 години но сега са подчинени на някой друг - победителят в студената война

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
 35. 35 Профил на Atanas Atanasov
  Atanas Atanasov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така като чета, то не останаха посланници дето да не са в ДС.

 36. 36
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:38 на 14/12/2010 от неговия автор.

 37. 37 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  Ако на някой друг , освен петко фуражката , не му е ясно , защо се ВЛАЧИМ вече 20 години - "преход", да му стане ясно ..
  България се ограбваше и чрез ТЕЗИ- дс- мутрите, външнотърговските и т.н...
  Прокобата на България - негодното семе комунистическо , руски агенти и слуги ..
  А Боко тиквата или младеновчето НИЩО няма да направят..ТЕ и не искат да го правят..Преводачката на Тошо - ни представлява в САЩ- съобразно желанието на мутрата ...))

  BIG AL
 38. 38 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 982 Весело

  До коментар [#7] от "бай Петко":

  Ей, цървул миризлив, за коя България специЯлно са работили твоите любими ченгета ?
  Кога България при социализЪма на правешкия миризливец е имала самостоятелна политика, боклук червен ?
  Всички твои любими "дипломати" са били просто съветски лакеи, блюдолизци и дупедавци, понимаешь, сволоч ?
  Известно ли ти е, червен педал недоклатен, че при пожар в българско посолство в чужбина първата задача на българския посланик е била да уведоми съветския посланик в съответната страна ?
  Не знам само дали любимите ти червени педали са искали разрешение от мужиците да отидат по малка или голяма нужда или поне да пръднат
  Така че твоите соцномера с "нормалната практика" можеш да ги предлагаш в клубовете на БСП пред червените бабички - бивши червени курветини !


  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 39. 39 Профил на dgidgo
  dgidgo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#30] от "aircraft_carrier":
  то4но това е целта на владетелите на света ако може такива малки народи с бели хора да из4езнат , а големите народи с бели хора като германия , франция и англия да ги напълнят с цигани и араби , така те гнусните изроди има каде да се крият , 4е хитлер яко ги бе по4нал да ги прави на сапун

 40. 40 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  Изобщо , когато един човек е член на БКП , после мутра- охтранителна , после "десно-центрист " , после руски агент и - шлемовете им , преди и после "футболист" , тенисист ,:)))))) "златевист"-по правешка линия , популист и прочие ,
  ТО ТОЗИ човек е един ГОЛЯМ червен боклук - отвсякъде погледнато..)
  Защото САМО боклук , може да е всичкото , по- горе..
  А излъга доста хора , че е "съвременен десно центрист ..))))

  BIG AL
 41. 41 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#25] от "бай Петко":

  Тъй, тъй. Аз много американски филми не гледам, защото не вися пред телевизора по цял ден, ама виж че ти явно си гледал много съветски навремето съм сигурен. Щом бъркаш партийните поръчения с националните интереси на България...

 42. 42 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Кога бе , мутри червени , сте ни ПИТАЛИ, в СВОБОДНИ избори-вие ли да ни управлявате ?? Кога бе , слуги руски, сте ни питали - да ставаме и ние КГБ - слуги ??
  С КОИ посланници , на кои страни се СРАВНЯВАТЕ , червени мутанти ?? В цяла Западна Европа , след войната , гражданите ги ПИТАХА - чрез избори - КОЙ да управлява, какви да са службите и кои национални интереси да се защитават ..КОГА руски агенти , това сте правили ???
  Нито сте ни питали , нито сме ви избирали, червени мутирали боклуци ...

  BIG AL
 43. 43 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Национални ПРЕДАТЕЛИ , по дефиниция , са рубладжийте , комунистите и копелетата им – предали от 1945 годинa , националните ни интереси на Империята на злото – на сталин и следващите боклуци ..
  И никога не са забравяли , на КОГО са слуги - до ден днешен ..

  BIG AL
 44. 44 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#43] от "big_al":

  Брех че тежки думи! За малко да повярвам ама от смях не можах да ги дочета

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
 45. 45 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело


  Просто другарите комунисти станаха нео-либералисти.На кой ще са надничари в посолствата е все тая.С "опита" от КГБ могат и в CIA.Стига да им плащат добре.То и в Студената война имаше дипломати на няколко служби.И да не си мисли някой, че вашите
  "евро-атлантически другари" не знаят за агентурното им минало!?!Напротив.Много са и удобни тези "дипломати".

  А populacho бленува идиолигии-затова е populacho и е с празни джобове/
  Дерзайте!!!/И се поучете/

 46. 46 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Червени нагли боклуци, американци , англичани , французи …са си ИЗБИРАЛИ „разведката“ – чрез избрани Парламенти и правителства ..
  „Българската „разведка „, беше РУСКА – благодарение на комуно продажниците-дедовците и бащите ви – измета на обществото ..
  А тези , които не бяха съгласни и искаха свободни избори – убивахте или пращахте в Белене или изселвахте ..Такива ‘избори“ имаше в България ..ПФУ, червена измет, смърдите., но именаtа си мръсни – нЯМА да изперете.....

  BIG AL
 47. 47 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  До коментар [#44] от "ръмжо":

  Да бе, знаем - когато видя комунист да се засрами, ще смятам че вече съм видял всичко на тоя свят....

 48. 48 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Лустрация трябва! Незабавна лустрация - да се изреже всичко до корен.
  Който е сътрудничил на ДС - без признаване на трудовия стаж от момента на вербовката до момента на разсекретяване на досието му.
  Без право на заемане на длъжности изцяло или частично финансирани от държавния, общинския или съдебния бюджет.
  ТОВА ИСКАТ ХОРАТА!
  ТОВА ИСКАМЕ И НИЕ!

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 49. 49 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#44] от "ръмжо":

  Защо бе , разкажи със смях и компетентно -за "демокрацията" на тошо , за убийствата , за лагерите , ..Може пък и да ни убедиш, че НЕ сте БОКЛУЦИ - потомствени :))

  BIG AL
 50. 50 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#20] от "Alien":

  верно ли бе?
  ауу тва тря да е нещо мнооо модерно
  еее голяма работа
  само англииско говорящи успяват да го разчетат

 51. 51 Профил на alec
  alec
  Рейтинг: 8 Весело

  Какви лустрации бленувате след 21 година!?!Ако това не станало когато му е било времето е с добре премислени цели.Корупция,шантажи,нацинални предателства............това е ефекта на липсата на лустрация,когато е трябвало да стане.Късно е вече.Онези дето ще ги "лустрирате"сега ,добре са си оплели кошницата.Всичко така е омешано -милиционери,агенти,политии,мутри,бизнес,....... че и Светия дух не може да го разплете.Всеки зависи от някой и всички в купом от ПАРИТЕ!

 52. 52 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#49] от "big_al":

  ами кво да ти разкажа - че демокрацията на бай Тошо беше по човешка от тази ли? Че бая от хората в лагерите са си били за там (аз ся се сещам за няколко десетки хиляди от това време дето са си баш за там

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
 53. 53 Профил на Хан Крум
  Хан Крум
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Ама не се казва колко от нашите дипломати са сътрудници на КГБ. Не се казва изобщо гък за близо двеста хилядите сътрудници-подлоги на КГБ у нас. не се казва колко от премиерите и президентите ни след 1990-та са били едновременно сътрудници на ДС и на КГБ.

  този коментар написа безплатно за вас дедо ви Хан Крум
 54. 54 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3215 Неутрално

  В случая Сините имат много повече основание да искат оставката на Младенов, допуснал комунистически ченгета да ни представят в най-важните държави отколкото оставка на няколко пътни чиновника зарад някви 400-500 лева.
  Очевдино проблемът е, че Младенов също бе син навремето.
  Няма никакво значение, че не е бил от ДС котиолото, ако държи ДСари.
  Това е изключителен международен скандал и сега на БоБо ще му се наложи да се обяснява където трябва и със сигурност няма да има конграчюлейшън.

 55. 55 Профил на tst54
  tst54
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#38] от "БЕЗПАРТИЕН":А сега са подлоги на Уорлик и ден през ден тичат до Америка олигофрене

 56. 56 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 581 Неутрално

  ХО-ХО-ХО

  ДС- ми те всичките са с мойта абревиатура

  Настъпаха мотиката обаче))

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 57. 57 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 1108 Неутрално

  въпросът е кой дърпа конците. този списък е много по-интересен с имената, които липсват. законът изключва някои лица от огласяване, ама кой да чете.

 58. 58 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Мамицата им мръсна това се знаеше тия боклуци направиха всичко възможно да не може хората да гласуват в Англия и Германия..да мрат дано боклуци мръсни..смърт за всички агенти-доносници-гнусни боклуци.. черна магия да ги стигне по цялото родословно дърво..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 59. 59 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Младенов действай че не знам..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 60. 60 Профил на piton4o
  piton4o
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Мдааа - във коментарите - нищо изненадващо- тези, които се опитваха да мислят - спряха.Вече явно ножа е опрял до кокъла-иде тежка зима.

 61. 61 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#58] от "Раз печки, раз кюнци":

  Стига кълнеш като столипиновска циганка пък ти закон за лустрацията да е имало ,че не се сещам.....

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 62. 62 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#58] от "Раз печки, раз кюнци":

  ...какво си се разпсувал бе, гангстер...какво отчакваш "ГЕРБ"- КОЯТО Е ЕДНА ПЕРФЕКТНА ПАРЕКСЕЛАНС "ПОСТ, А СЕГА " ДОРИ И "ПРО" КОМУНОИДНА ФОРМАЦИЯ, (защото има много голяма разлика между това какво е партия и какво формация) ДА ПРИЕМЕ И ПРЕДПРИЕМЕ ЛУСТРАЦИОННИ МЕРКИ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА МОРАЛА В СТРАНАТА ЛИ...??? КАКВО ЛИ ???

 63. 63 Профил на taco
  taco
  Рейтинг: 8 Неутрално

  След задаващата се чистка всичките ни посланици ще бъдат евреи! Можем да се басираме! Четете по въпроса www.evreite.blog.bg

  Каквото и да ви говорят става дума за любов!
 64. 64 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Нещо не ми е ясно, кажете ми кога един дипломат, е бил всичко друго но не и агент на държавата изпратила го?
  От тука и въпроса ми:
  Кои са по-по-най- долни български агенти(дипломати), тези преди 9.9.1944, тези след това до 10.11.89, сегашните след 10.11.89, а защо не и бъдещите?
  Ми да си пратиме Мангали...за дипломати...определено там няма служби..но има Мешере
  тогава какво правим, ще обвиниме Мешерето ли!
  Явно, тука си чешате езиците и задните части и си мислите че света е ваш....нема лошо....Но я вземете и се завийте да не настинете.
  Сега какво предлагате, кои да бъдат дипломати.....имам предложение....Ахмед Доган, Юнал Лютви, Хасан Ючонглу или..дайте вие предложение.  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 65. 65 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#53] от "Хан Крум":

  ...ТО НЕ СЕ КАЗВА , НО НАРОДА ГИ ЗНАЕ И ВЕДНАГА МОЖЕ ДА ГИ ПОСОчИ, но формациите многозначително мълчат очаквайки продължително и обилно хрантутене...

 66. 66 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#63] от "taco":

  ...ти предпочиташ да са червени олигофрени - разбирам те напълно...

 67. 67 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#66] от "renegat":

  А ти какви предпочиташ?

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 68. 68 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#41] от "Alien":

  За теб знам не ти остава време от дращене по форумите. Иначе някой бивши другари почват да си изпускат нервичките, но така е с кривите ракети....

 69. 69 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  сини, жълти, сиви...а защо не турско сини

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 70. 70 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#64] от "vodo":

  ...то затова щото така е и се внушава ежедневно - НЯМАЛО ГОДНИ , МАТРИАЛА КОФТИ, шибан негоден завистлив - че това е ежедневната пропаганда на настоящите кормуващи с цел вечно оставане на волана на таратайката нареена България...

 71. 71 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Ако коментираме сериозно, няма държава която да не праща дипломати-агенти

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 72. 72 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#67] от "vodo":

  Ако си свестен бих предпочел теб...

 73. 73
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:10 на 14/12/2010 от неговия автор.

 74. 74 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Питането ми е ако сега, вие сте дипломати дето псувате, и работите за тази настоящата държава и правителство(респективно външна политика) и след 10 години дойдат политически тенденции по-различни от сегашните, то трябва ли народонаселението да ви псува вас сегашните и да ви заклеймява?

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 75. 75 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Гневно

  До коментар [#61] от "diva_selianka":

  холокост. никаква лустрация !

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 76. 76 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#59] от "Раз печки, раз кюнци":

  ...какво незнаеш, или ако толко ти е пипето нямаше да се пенявиш като изпуснат истерик от някоя лудница, щото то не всеки му е дадено... ти и всички като теб докараха фалшификатори и циркаджии на определени отговорни позиции...

 77. 77 Профил на taco
  taco
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#66] от "renegat":


  Да предпочитам! Поне ще са българи!
  А до такива подлоги ще стигнем рано или късно и тогава ще ви разкажем историята такава каквато е! Чифутите произлизат от копеле изхвърлено в река и от тях не се очаква нищо добро! Затова внимаваме за такива като теб! Нали? Да преценим кои подлежат на превъзпитание и кои не!

  Каквото и да ви говорят става дума за любов!
 78. 78 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Весело

  До коментар [#61] от "diva_selianka":

  ...закон има но той е скопен ,а и никой не се сеща за него - ЗАТщОТО ТАКА Е ОБЕщАНО - ДА СЕ САМОПРЕчИСТИМЕ САМИ ВЪТРЕшНО чРЕЗ ПРИЕМАНЕ НА РИЦИНОВО МАСЛО - НО НИщО ПОВЕчЕ ...

 79. 79 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#75] от "Раз печки, раз кюнци":

  Ти не разбра ли ,че на нас ни правят холокост От бая отдавна само замениха зарина и зомана със светли приказки за демокрация

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 80. 80 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#77] от "taco":

  АМИ ИДИ ТИ ПОСЛАННИК ИЛИ ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ТРЕТИ МАНДАТ НА ГОЦЕ - МИСЛИш чЕ щЕ ОТКАЖЕ ЛИ ?...

 81. 81 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Гневно

  До коментар [#62] от "renegat":

  Ники ще ги махне..лустрация по-нататък..

  Прекалено много гняв и ма и в мен по-добре да не коментирам сега ..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 82. 82 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Момичета и момчета, тука определено се чешат езици, и то много здраво.
  Молбата ми е да говорим, дискутираме и критикуваме, без грубости.
  А ако може и да бъдем градивни още по-добре.
  Винаги съм повтарял във форумите, не виждам реални предложения, само злоба, заяждане и омраза.....Е ..не става така..Вервайте ми!

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 83. 83 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#78] от "renegat":

  Е,как прчистват ни с английска сол щото звучи по западному))

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА
 84. 84 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#83] от "diva_selianka":

  МИ ДАЙ НЕщО ОТ БИЛКИТЕ ЗА СЪщАТА РАБОТА БАТКО ТИ БОЙКО щЕ ТИ Е БЛАГОДАРЕН ПРАТИ МУ ПОВЕчЕ ОПАКОВКИ ЗА ДА РАЗПРАТИ НАВСЯКЪДЕ - ТОЙ ЗНАЕ КЪДЕ...

 85. 85 Профил на sceptical
  sceptical
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Лустрация! Вън червените ченгета от българската дипломация!

  Тъй както Германия е била силом де-нацифицирана, така и бившите комунистически държави трябваше да бъдат де-комунизирани силово. Тоталитарните подлоги, патерици и бурмички не могат да бъдат част от държавния апарат на некомунистическа България.

  Българските комунисти и червени ченгета нямат нищо, ама НИЩО общо с България, също както homo bolchevicus няма нищо общо с homo sapiens. Това, на което те казват "България", е един смрадлив осран червен кенеф неребе, нямащ нищо общо с нашата България (освен това, че тези две Българии, за наше огромно раздразнение, се намират на една и съща територия).

 86. 86 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#81] от "Раз печки, раз кюнци":

  ЗАТОВА Е ТАКА ЗАщОТО 22 ГОДИНИ ВСЕ КАТО ТЕБ ОТЛАГАТ, ЗАТОВА СМЕ ТЪЙ, ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИчИНА...човек е под съмнение за аморалноста на всяко едно действие на управленците и това разяжда отвътре дори и да няма подобна умисъл, СЪМНЕНИЕТО Е КАТО ОТРОВА...

 87. 87 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#85] от "sceptical":

  Тъй както Германия е била силом де-нацифицирана, така и бившите комунистически държави трябваше да бъдат де-комунизирани силово.

  Ти история четеш ли?
  А учил ли си?
  Кажи ми на каква база и с какви научни разработки, Американците правят своята военна и космическа индустрия?
  Дали като ... как го каза....Де-Нацифицираха Германия....Дали!!!

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 88. 88 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  ...разумните хора във всички посттоталитарни страни свършиха тази работа ВЕДНАГА И ОТДАВНА и ако имат неприятности те не са под съмнение и угроза за постоянно деморализиране на обществото...ТОВА Е ЕДИН ОГРОМЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТОВАР ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ, освен че другите проблеми изобщо не са малко, но и е един лакмус за ЛОЯЛНОСТА НА ВСЯКО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО КЪМ ПОЕТИТЕ ОБЕщАНИЯ, ЗАщОТО ТЕ СА И ПОПУЛИСТКИ... НО И КОНКРЕТНИ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ ОБАГОДЕТЕЛСТВИВАНИ КРЪГОВЕ НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНИ ДОКРАЙ СЪС ВЕчНИТЕ СТРУКТУРИ НА ПОЗНАЛИТЕ ВЛАСТА И ПРИЕМАщИ Я КАТО СОБСТВЕНОСТ ЗА ВЕчНО ПОЛЗВАНЕ И ЗАщИТА НА ЛИчНИ ЦЕЛИ И ИНТЕРЕСИ...

 89. 89 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Ако вземем пример от новите "братя"-американците, то трябва максимално да се възползваме от всичко което ще бъде в полза на страната, та дори и това да бъде взето от ненавистните врагове SS-Deutschland

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 90. 90 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Определено вече се обърках, кое е морално, демократично, ценностно......абе ...на кой му дреме, важното е интереса, нали!

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 91. 91 Профил на kazkad77
  kazkad77
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Седеруги, вашето човече Ворлик да не би да не е служител на спецслужба?

 92. 92 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#51] от "alec":

  ТИ и ДРУГИТЕ като теб са хранителната среда и надеждата на управляващите, няма никакво съмнение за отговора на въпроса: Защо ПРАВИТЕЛСТВОТО И УПРАВЛЕНЦИТЕ НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ЛУСТРАЦИОННИ МЕРКИ И ЗАКОНИ - в това трябва да си 100% сигурен...

 93. 93 Профил на Jay Gould
  Jay Gould
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Ако не са ДС агенти пък са курветини като оная консулка в Чикаго, Лила Георгиева

  investments.dir.bg
 94. 94 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#91] от "kazkad77":

  ...както и неразбирането на дейностите на управлявалите преди и сега както и функциите им за в бъдеще...ако нямаше нужда УОРЛИК не би бил тук, ами щеше да е Ушаков или Дементиев...

 95. 95 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 868 Неутрално

  До коментар [#88] от "renegat":

  Ако аз имах чисти и святи идеи за странати ни, и се стремях да я овластя за да приложа тези мои идеи, определено щях да се подготвя с умни, градивни, качествени, Честни (не разбирай лоялни), нематериално заинтересовани и всеотдайни хора.
  Не ми звучи зряло ББ да се оправдава, че то видите ли понеже имало много желаещи(напиращи) да станат членове на ГЕРБ, то той нямало как да провери всеки един от тях.
  Бих му отговорилтака, да прав е трудно може да провери масата, но можеше да отсее 20 читави хора, които да сложи на министерските кресла, а те да намерят по още 20.

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 96. 96 Профил на tykker
  tykker
  Рейтинг: 463 Неутрално

  О, "икономическият анализатор" и "председател" на Делойт България Илиян Василев и той в списъка..
  Брях да му се не види.. как пък всичките мръсни ДС-ари се извъдиха все анализатори и експерти..

 97. 97 Профил на taco
  taco
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До "ренегат" . Няма да коментирам! Само останалите да прочетат и да ти кроят шапка по акъла! Аз лично ще ти намеря платената душица виртуална и ... до дъно.
  Ренегат (лат. renegatus, от renego — отричам се) — изменник на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника; изменник, отстъпник.
  Според речника Brockhaus това е лице, отрекло се от своята вяра, особено за лица преминали от христянството към юдеизма.

  Каквото и да ви говорят става дума за любов!
 98. 98 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#90] от "vodo":

  не е така, защото интереса на обществото не може да се измества от персоналния интерес защото той никога няма гаранции и потребност за 100 % правилност и адекватност

 99. 99 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3215 Неутрално

  Цели двайсе години след падането на комунизма всеки що годе свестен заемащ държавна или общинска служба първото му задължение би трябвало да бъде да набара ДС арите и да ги отстрани, ако иска работата му да върви и да него крадат.
  Ако е решил да врътка далавери и е готов да си носи последствията - нека си носи отговорността.
  Младенов бил писал във фейсбука, че го било срам.
  Кел файда!
  Двайсет години минаха и ония от ДС нямат нищо общо със сигурността на България, щом са служили на един тъп правешки главоч, дето е бил готов да ни затрие от картата на света.

 100. 100 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  До коментар [#97] от "taco":

  ТОКМАК чети речници с по-стара дата на издаване, а не от кварталната библиотека - в основата си РЕ НЕГАТ означава пак несъгласен и негативно настроен срещу установените порядки. И чети по-подробно от къде идва, а не кой го използва и какво му прикача за да придобие по-голямо внушение тълпата при тътренето му към кладата на площада...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK