Борисов пред министрите си: Дипломатите от ДС няма да останат на постовете си

Бойко Борисов

© Анелия Николова

Бойко БорисовДипломатите, за които беше установена принадлежност към бившата Държавна сигурност, няма да останат на постовете си. Това става ясно от изявление на премиера Бойко Борисов пред членовете на кабинета на днешното му заседание.


Стенограма от коментара на министър-председателя по повод данните на комисията по досиетата беше разпространена от правителствената пресслужба.


Пред министрите Борисов заявява следното: "От снощи с министър Младенов работим. Знаете, че излязоха досиетата на посланиците, и сега да ви информирам и вас. Политическото решение и нашето разбиране е, а и не е етично според мен да пратиш бивш агент на тайните служби за посланик в държавите, срещу които са работили. За наше съжаление над 40-45% от проверените до момента дипломати са съпричастни към бившата Държавна сигурност. Моето разбиране е, че вече 20 години след демокрацията, когато сме членове на Европейския съюз и на НАТО, крайно време е, ако тогава някои са били по-млади, чисто човешки е да ги оставят на работа. Те вече са на такава възраст, че спокойно могат да пишат мемоарите си за шпионските си дейности, които сигурно ще бъдат много интересни за читателите, ще получават добри пари от това. Но партия ГЕРБ като такава и аз като неин председател, а и външният министър като убеден демократ считаме, че не би трябвало да ги оставяме на постовете, които заемат. Това е решението ни. Просто ви информирам.
По-късно, като свършим, министър Младенов ще ви обясни какво възнамеряваме да правим като технология, но нашето политическо разбиране и в унисон с евро-атлантическата ни принадлежност считам, че не е коректно, ако щете, вече когато знаем официално, защото досега може да сме се съмнявали, може да сме чули, но не сме знаели – представете си на което и да е правителство в Европа да му пратиш агент или служител на бившата Държавна сигурност. След среща примерно с колегата си трябва да си проверяват кабинета, да не би да има бръмбари поставени. Имайте предвид, че доста мрачна слава имат бившите тайни служби на бившите соцстрани. Така че просто правя това уточнение, за да знаете какво сме решили снощи и какво правим в момента."


След него външният министър Николай Младенов заявява: Колеги, предлагам на оперативно заседание да ви обясня точно какви са заключенията на комисията, какъв е нашият анализ и какво предлагаме като конкретни стъпки, след което да го обявим на медиите и да го съгласуваме с парламентарната група.


По време на последвалата пресконференция обаче Младенов заяви, че ще бъдат преразгледани назначенията, които са в правомощията само на правителството, и че кабинетът ще призове президента хората с установена принадлежност към службите на ДС и разузнаването да бъдат отзовани "след внимателна преценка". Министерският съвет освен това готви промяна в закона, която да спре оттук нататък назначаването в задгранични представителства на хора, които са работели за бившата Държавна сигурност. Младенов освен това коментира, че сред посочените агенти има "хора, които съвестно са работили за България през всичките тези години".


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на john_3volta
  john_3volta
  Рейтинг: 1174 Неутрално

  Само да не стане така че едни ръбове да бъдат сменени с други!

 2. 2 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Който е заложил на някой като „Гоце”, все някога е бил предаван. Питайте Лилов. Питайте Виденов. Питайте Станишев. Обаче. Първанов е изключително надежден политик – когато е пред огледалото. Борисов си намери майстора. Трактора е цвете за мирисане в сравнение с инкяра на такъв като „Гоце”.

  В същото време да не си помислите, че Първанов ще се трогне, ако го хванат в изричане на „неистина”. Не се хабете – нито за лова край Симитли, нито за архара, нито за Швеция, нито за увъртаниците, когато го питаха за досието му в ДС, ще си признае Първанов, нито за нищо на света. Първанов да не би да е Никсън?!

  Той е такъв, какъвто е. Какви са тези, които гласуваха за него?! И останалите, които го търпят. И онези, които горяха книгите на д-р Желю Желев, а за този си трайкат.

  Хората на Трактора спасиха Първанов от резултатен импийчмънт. Или не е така, Петров? Питането е – пипат ли се по дупките знакови играчи като Трактора и „Гоце”. Откога? Кеф ли им е?! Какво мисли по въпроса един сътрапезник на Брендо?!

  Тази питания хората ги коментират вече и в хипермаркетите. Струват им се скандални. Уви. Много по-скандално е, че сутринта Бойко Борисов нарича по Нова тв Георги Първанов просто „г-н Първанов”, а до вечерта жестокостта му се сломява и отново го величае като президент. Валентин Златев да е жив и здрав! Няма лошо. Оскандаляването на „елитните” не е от вчера. Но в един момент Борисов ще трябва наистина да се определи. Иначе ще плати цялата Сметка.

  Не разбира ли Борисов, че Първанов го дискредитира? Отпуска каишката. Придърпва каишката. Гаргари го за Ал.П. Но после пуска бюджета. Първанови маневри с Трактора напред.

  Видният (анти)натовец „Гоце” също ще го отнесе, разбира се. Но не от Борисов. Не и от народа. Това ще е следствие. Ще го елиминират от Играта любимите му „външни фактори”. Докато им се радва на САЩ и Русия, че след Лисабон били „много близо”, ще отнесе голяма Радост.

  „Гоце” сигурно е пропуснал, но ние ще го осведомим като заклети добротворци – един слух броди из явките на евродипломатите в София. И валят въпроси, въпроси, въпроси, но един се повтаря настойчиво – „Вярно ли е, че и „Гоце” след Запалката ще се раздели с „американската си виза”. Ама той има ли изобщо?! Въх. Ами сега?!

  Първановите маневри май ще завършат с трактор текезесарски към Сирищник.

  /versia.bg

 3. 3 Профил на moreto
  moreto
  Рейтинг: 616 Неутрално
 4. 4 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 838 Неутрално

  В четвъртък и петък на европейския съвет Борисов ще бъде унищожен от европейските лидери които вече ще са уведомени за огромния скандал! И нищо чудно чуждите държави без да питат ББ сами да ИЗГОНЯТ въпросните посланици!

  Бойко трябваше да действа по-бързо и да ги отзове още днес! За да може утре на европейския съвет да има очи пред своите хора от ЕНП! ИНаче проевропейската партия и това че той е човека на ЕВропа срещу хората на Русия като Първанов отива по дяволите! АКо иска още Меркел и Саркози да му вярват че той е човека про-европа трябва да действа МИГНОВЕНО! Още не е късно!

 5. 5 Профил на outside
  outside
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Ами тези работили срещу народа си защо са:
  министри
  зам. министри
  областни управители

  Защо пак ченгета във властта?

 6. 6 Профил на УЛАФ
  УЛАФ
  Рейтинг: 450 Гневно

  По време на последвалата пресконференция обаче Младенов заяви, че ще бъдат преразгледани назначенията, които са в правомощията само на правителството, и че кабинетът ще призове президента хората с установена принадлежност към службите на ДС и разузнаването да бъдат отзовани "след внимателна преценка".

  ====

  Ако бяхте гласували един хубав закон за лустрация, нямаше сега да се чудите как да разкарате агентите на ДС от държавните институции, които не са "в правомощията на правителството"

 7. 7 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Весело


  УСПЕХ БОРИСОВ !!!

  .... МАГИСТРАЛИТЕ И ..... хи .... хи .....

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 8. 8 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Любопитно


  Мале милааааа,

  ОЩЕ много по-зле става за ГОЦЕ ... хи .... хи ....

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 9. 9 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  Милиционер, комунист, агент, роднина, милиционер, комунист, агент, роднина...................милиционр, комунист, агент, роднина..........милиционер, комунист, агент, роднина..............

  Наредени са като в редицата на Фибоначи

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 10. 10 Профил на Daniboy
  Daniboy
  Рейтинг: 685 Неутрално

  До коментар [#4] от "merkel":
  Ти да не си малоумен/на бе?
  Как си представяш някоя страна да изгони чужд посланник?
  Това е равносилно на скъсване на дипломатически отношения или даже на обявяване на война.

  "Щастие за всички даром, и никой да не бъде пренебрегнат!"
 11. 11 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Неутрално


  Затова БОРИСОВ няма алтернатива !!!

  Руско-Еврейския агент на МАФИЯТА Алексей Петров е париран !! Сега е ред на съветските мекерета !!!!!

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 12. 12
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:20 на 15/12/2010 от неговия автор.

 13. 13 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Неутрално


  "хора, които съвестно са работили за България през всичките тези години"
  ================

  ТЕ НЕ са с дипломатически имунитет - тези честни хора - ИСТИНСКИТЕ !!! .... а и много малко хора са ги чували ....

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 14. 14 Профил на nota_bene
  nota_bene
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Голяма истина има в българската поговорка: "Голям залък лапни, голяма дума не казвай". Това важи повече за самохвалството и тежкарските приказки. Но тя може да се перифразира: "По-добре си замълчи, но голи думи не изричай"

 15. 15 Профил на barsa
  barsa
  Рейтинг: 672 Любопитно

  ДА ПРИПОМНЯ >
  ?? защо са
  "ИЗПРЕВАРВАЩИТЕ" лакардии за полицейщина, разправа с противника, разчистване на сметки, разчистване нана терени, "зъл Премиер", "злоба", тикви, милиционери ....

  те са ЧАДЪР НАД МАФИЯТА !!!

  те ЗАТВЪРЖДАВАТ СТАТУКВОТО !!!

  те ПРИКРИВАТ АГЕНТИТЕ !!!

  "BARSELONSKI" отново е "модериран", но НЕ може да бъде цензуриран !
 16. 16 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1391 Гневно

  Б. Б. с агента - рамо до рамо,
  а как плюе другите само!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 17. 17 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#10] от "Данаил Недков":

  Няма начин да изгонят посланика, по-скоро могат да се позоват на дипломатическите ноти . Лична нота, или вербална . Личната нота има обръщение, изразява се в първо лице, не носи печат и се подписва. Вербалната нота е без обръщение, в безличната форма на трето лице, не се подписва, но се подпечатва с печата на представителството или на Министерството на външните работи. Предполагам, че могат да използват с/у нашите посланици лична нота .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 18. 18 Профил на bluesky2
  bluesky2
  Рейтинг: 229 Любопитно

  "Дипломатите от ДС няма да останат на постовете си"
  а министрите , като Божидар Димитров ?

 19. 19 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Баси,тия са по прости и от свински цървул.На такова самоунижение се подлагат само мазохистите.Тия ,в това правителство са садо-мазхисти на гърба на държавата.Мислят си ,че всичко започва от тях и свършва с тях.Че кой дипломат от кариерата на големите страни не работи и за разузнавателните служби на държавата си?Това да не са службици за любовници и пияници ,бе гробари тъпи?Сега ще ги пресяват- този е наш мръсник- остава,този е качествен дипломат,ама не е от нашите- ще пратим Иванчовата Пена да го замести.

 20. 20 Профил на nikoi
  nikoi
  Рейтинг: 395 Неутрално

  е това ако го направи може малко да ми се издигне в очите, ама от сега да знае това не е като да откриеш детска градина или магистрала да не стане после... "ами ние такова, ние онакова" ... и никой да не бъде отзован.... сега е времето да покажеш г-н Б, че наистина има воля за промяна... с това се започва с волята...

 21. 21 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 746 Неутрално

  "Борисов пред министрите си: Дипломатите от ДС няма да останат на постовете си"

  А стига бе! ))
  А, ако са му приятели не може ли да гарантира за тях , както направи маса ДС назначения( като оня с тлъстите мощи- министър на българите в чужбина)
  Комунистическия клоун Боце пак ни весели!
  Настъпили са го от ЕНП или от Брюксел и сега се прави пак на "антикомунист", комунето криминално!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 22. 22 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1252 Неутрално

  До коментар [#19] от "cobanmaala":

  ^
  Че са прости, прости са, ама като гледам как им се връзваме на простотиите, и ние не сме много напред в умствено отношение.

  Щото целият този джангър очевидно служи за отвличане на вниманието ни.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 23. 23 Профил на rikardo
  rikardo
  Рейтинг: 506 Гневно

  Др.Костов държа цял мандат ченгетата от 6 ти отдел като директори на рдвр от 28области 26 бяха от 6 ти отдел .А сега така самоопределили се на " тъмно сини" си мълчат.

 24. 24 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2040 Неутрално

  До коментар [#15] от "barsa":

  Я ми обясни, защо са освиркванията срещу Боко?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 25. 25 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 1389 Неутрално

  Ако се съди по изпълнените му обещания до сега,то 99% от тях ще останат на работа.

 26. 26 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1391 Весело

  Аз ги махам те не искат да си ходят.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 27. 27 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#1] от "john_3volta": На бас, че поне 30% ще бъдат предложени от Атака

 28. 28 Профил на european
  european
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Трябва да се махнат хората на ДС не само от посолствата, но и от целия държавен апарат. Там бъка от такива. Те са като дялани камъни, стават за всичко. Освен това "бизнесмени", произлезли от средите на ДС , да докажат законността на доходите си, особено произхода на първия милион.Онзи ден Спас Русев най-нагло заяви, че не знае дали е направил първия си милион. Нека да му се припомни, на него и на всички останали. Закон за лустрацията, макар и закъснял, трябва да има. И експрориация на незаконно придобитите богатства в полза на Българската държава.

 29. 29 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 772 Неутрално

  До коментар [#22] от "wreck":Ами да,хлябът е почти на свършване и със зрелища искат да го заместят,ама не става.Отвличат ни вниманието от национализацията на здравните вноски,от унищожаването на болниците, на науката, от увеличаващата се полицейщина. Със зрелища скриват т.н.пенсионна реформа,с която искат да ни доят до смърт.Както вече съм писал,сигурно скоро ще въведат и плащане на "осигурителните вноски" на мъртвеца до времето на предполагаемото му пенсиониране от наследниците му.Да не е бил умирал. Тя,държавата какво му е виновна,че да не внася 40 години. И ние сидим и търпим да се издевават над нас.

 30. 30 Профил на Виктор Къдринов
  Виктор Къдринов
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#16] от "berbenkov":
  До коментар [#18] от "bluesky2":
  До коментар [#21] от "Mickey":
  До коментар [#23] от "rikardo":

  ++++ : - )

  Бокане, Бокане,

  много морален се оказа.

  "Но партия ГЕРБ като такава и аз като неин председател, а и външният министър като убеден демократ считаме, че не би трябвало да ги оставяме на постовете, които заемат. Това е решението ни. Просто ви информирам."

  Не се прави на ударен! Назначи АГЕНТ КАРДАМ за министър! Не се прави, че не СЛУЖИШ НА МАЗНИКА ЗЛАТЕВ и че жена ти не е КОМ. ЩЕРКА!

  Запомни, комуне нагло, ако трябва си вземи речник и си го преведи:

  You can lie all of the people some of the time. You can also lie some of the people all of the time. But you can't lie all of the people all of the time!

  Защо всички партии в "демократична" България са бъкани с бивши слуги на БКП - от малки послушници до по-нагли номенклатурчици? Как тая работа може да се поправи?

  Този въпрос си задава всеки, който не можа да излъжеш, дебеловратко прост.

  http://picbg.net/img.php?file=4b82d9b7521c8837.png
 31. 31 Профил на uzur
  uzur
  Рейтинг: 450 Неутрално

  А областните управители?

 32. 32 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1385 Неутрално

  До коментар [#30] от "Просто герой на някакъв фарс":

  "Защо всички партии в "демократична" България са бъкани с бивши слуги на БКП - от малки послушници до по-нагли номенклатурчици?"

  Защото 30% от българите бяха такива.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 33. 33 Профил на vasq222
  vasq222
  Рейтинг: 8 Гневно

  Бойко, само да те видя някъде на улицита - ще ти смачкам неграмотната и нагла кратуна!!

  НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ЕДИН МИЛИЦИОНЕР ЕДИН ДЕН СЪБУЖДА СЕ МИЛИОНЕР?
 34. 34 Профил на Jay Gould
  Jay Gould
  Рейтинг: 340 Неутрално

  Да бе, да То и барбекюто на Доган щеше да пада, ама не падна.

  Бойко не знам кой ще излъже вече с тия си приказки.

  investments.dir.bg
 35. 35 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 818 Неутрално

  Борисов яко захапа комунистическата мафия и се разпищя пак за професионалистите и политически чистки.

  България е подписала документ от ОССЕ задължаващ Парламента да приеме резолюция с която да обяви и осъди комунистическият режим като престъпен и антихуманен.
  20 години това нещо не се приема. Ако Парламента гласува да се изпълни този договор между България и ОССЕ, няма как Конституционният съд да се изгаври с лустрационни текстове.
  Костов като е толкова син та чак черен, защо не поде да се гласува в парламента тази декларация ?!
  Когато се гласува това, то ще ни освободи да се приемат лустрационни текстове и веднъж за винаги да се освободим от комунистическата мафия!

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 36. 36 Профил на Whiskey&Gunpowder
  Whiskey&Gunpowder
  Рейтинг: 561 Весело

  Много се радвам на нападките на Гоце срещу Борисов. След всяка такава нападка, позицията на Премиера по отношение на старите кадри /разбирай ДС / се втърдява.
  Ще дойде видиш ли, че Гоце сам не си дава сметка колко много прави за демокрацията

  Американската пропаганда трие мозъци!
 37. 37 Профил на vasq222
  vasq222
  Рейтинг: 8 Неутрално

  16 от действащите 38 дипломати - посланици, постоянни представители, генерални консули и ръководители на мисии, обявени преди ден като съпричастни към бившата Държавна сигурност, са назначени след 28 юли 2009 г., когато започва мандатът на правителството на Бойко Борисов.
  =================================

  Ало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ЕДИН МИЛИЦИОНЕР ЕДИН ДЕН СЪБУЖДА СЕ МИЛИОНЕР?
 38. 38 Профил на spot
  spot
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Първо, Боце не може да уведомява министрите Си, или министрите Му, защото те са НАШИ министри. В превод означава служители, или по-точно слуги. Но не на Боко, на суверена са, т.нар. народ.


  Второ, като ще се гонят дипломатите-агенти (нямам никаква симпатия към тях), редно е да има пълен паритет и реципрочност - демократичните шпиони не са с нищо повече от комунистически или фашистки шпиони, един дол дренки са.

 39. 39 Профил на Вятър
  Вятър
  Рейтинг: 635 Неутрално

  До коментар [#37] от "vasq222":

  И какво от това?! Не трябвали да иска премахването им от този които ги е назначил? Този същия които е подсказал кои да са те.
  Що за извратена логика?
  21 години само този рефрен от комуняги слушам.
  Ама какво като са убивали? Ама какво като са крали? Ама какво като са лъгали? Ама какво като са писали доноси срещу близките и приятелите си? Те сега се поправиха! Те помагат!
  Пфу, какво ли!
  АМИ ТОВА, ЧЕ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ПИЯТ МИНЕРАЛНА ВОДА ПО ЗАТВОРИТЕ, А НЕ УИСКИ ПО КУРОРТИТЕ В ЧУЖБИНА!

  Задачата е проста, за съжаление хората, които се залавят за нея, са като задачата - прости.
 40. 40 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 450 Неутрално

  браво боко
  ако обаче имаш дефицит за нови дипломати обаждай се аз съм винаги готов да се жертвам за такава длъжност
  за това ако стане боко евалла
  ама мисията ще бъде изпълнена ако поизметеш и вътре този буклук именно той е октопода и разяжда държавата

 41. 41 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 775 Неутрално

  СТРОГО ПОВЕРИТЕЛНО:
  Сега е моментът Елена Поптодорова да обясни, какво правят с фалшиви дипломи от УНСС в САЩ, лансирани от нея, чрез посолството ни в УСА, заверени с държавни печати и нанесени оценки в Главна книга на университета?!?!?!
  Професорите в УНСС, в какви бордове и къде участват, и се молят да не ги махнат и са готови на всичко за да оцелеят с режийните си, както и техните внуци?!?!?!
  Как администрацията на УНСС е ръководена от паракомунистически формирования на ДС?!?!?!
  Отзоваване и щателно разследване на щатския ни посланик!!!
  С любов от ДС и омерзените!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 42. 42 Профил на doro
  doro
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#32] от "emil_":

  а други 30% са искали да бъдат и те като тях.

 43. 43 Профил на ║▌│█║█║║▌│█│║
  ║▌│█║█║║▌│█│║
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Хайде сега да претворим думите в дела!

  Be all you can be.
 44. 44 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 746 Неутрално

  "Борисов пред министрите си: Дипломатите от ДС няма да останат на постовете си"

  А дали е казал пред дипломатите, същото за министрите си от ДС???))

  Ега ти БЕЗПАРДОННОТО тъпо, криминално комуне!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 45. 45 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#4] от "merkel":

  А как ще ги отзове Бойко като това не му е в првомощията?

  За съжаление, бившият агент и сегашен президент Гоце трябва да отзове бившите агенти и настоящи посланици.

  Е, как да стане?

 46. 46 Профил на sacred
  sacred
  Рейтинг: 506 Разстроено

  Г-н Премиер, а какво правим с червения предател Божидар Димитров ? Има го на документи, че е бил обвързан с ДС, що го взе, а сега не ли го усети, че за нищо не става, аре махай го!
  Как е предал червените, така ще предаде и тебе, тва си е правило от древността!
  Електоратът на ГЕРБ не иска такива хора в кабинетът в партията!

 47. 47 Профил на Роко 7
  Роко 7
  Рейтинг: 229 Неутрално
 48. 48 Профил на The.Teacher
  The.Teacher
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Трябва да се уточни все пак, че за разлика от други служители на чужди посолства, които работят основно за страните си, то нашите, т.нар. агенти и разузнавачи от ДС РАБОТЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ В ЕС, А НЕ НА БЪЛГАРИЯ. Къде е позицията на Русия по въпроса и защо си мълчат?

  Местоживеене:---> Магратеа. Образование:---> Антична филология, трансформационна етика и вълново-хармонична теория на историческата перцепция.
 49. 49 Профил на bozkata
  bozkata
  Рейтинг: 415 Неутрално

  Другарят Президент Гоце ще трябва да ги отзове всички посланици-ченгета, защото те отдавна са поставени в изолация в съответните дипломатически корпуси и на тях им са подхвърляни фалшиви информации. Не мислете, че тайните служби на страните трева пасат и чак сега узнават за ДС миналото на съответните посланици. За информация югославската УДБА (СУП) познаваше всички агенти на ПГУ на ДС още през 70-80-те години. И то благодарение на "софийските македончета".

 50. 50 Профил на Цицерон
  Цицерон
  Рейтинг: 506 Весело

  ... ще останат само дипломатите от МОСАД ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK