Разпространената от "Галерия" стенограма от разговор на Ваньо Танов със Симеон Дянков за пивоварната с отнет лиценз

Симеон Дянков обяснява на Ваньо Танов да действа както е редът за пивоварната, която работи с отнет лиценз, защото премиерът му е казал той да се оправя.

© Красимир Юскеселиев

Симеон Дянков обяснява на Ваньо Танов да действа както е редът за пивоварната, която работи с отнет лиценз, защото премиерът му е казал той да се оправя.Стенограма от разговора, за който вестник "Галерия" твърди, че е воден между шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов и вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков.


Главният редактор на "Галерия" Кристина Патрашкова и зам.главния Явор Дачков представиха днес на пресконференция нови три записа на разговори на Танов - два с премиера и един със Странджев. Малко след това трите стенограми бяха публикувани на сайта на "Гласове", чийто главен редактор е Явор Дачков. Записите отнова са били получени на флаш памет този път от Дачков. 


Четвъртата стенограма на Танов с Дянков не беше оповестена. Те съобщиха, че ще я публикуват в извънредния брой на вестник "Галерия".
Той вече е отпечатан и я публикуваме, така както е в изданието. Автентичността на разговора  не е потвърдена. За този разговор засега няма и разпространен запис.


Ако се съди по логиката на другите разговори на Танов, явно след като говори с премиера (първи разговор), заместника си Антоний Странджев (разговора с него) и отново с премиера (втори разговор), шефът на митниците се обажда и на Симеон Дянков.


Бойко Борисов вече коментира, че е убеден, че това са манипулирани разговори.


Ваньо Танов (В.Т.): Здравей. Извинявам се, че пак ви притеснявам по туй... Сега, обадиха ми се моите хора, че са влезли отново в... и те работят на намалено сцепление, работят вътре. Сега, аз не знам какво сте се разбрали последно. Уговорката беше това, което имат като наличност, да го бутилират и да го изведат. Обаче те в момента произвеждат. И в дневника са намерили, че им пише при намалено сцепление, за да не бъдат хванати, че работят.


Симеон Дянков (С.Д.): Ами, спираш ги. Нищо не сме се разбрали. Аз нищо не съм обещавал.


В.Т.: Въпросът е, не знам, премиерът е обещал и да не каже, че аз съм пратил нарочно да ги проверяват, та да нямат изход от положението.


С.Д.: Не, не, не. Премиерът ми го даде на мен и каза: "Ти се оправяй". Аз се срещнах два пъти с него, но извън това, нали, да се бутилира това, което е произведено, нищо друго не сме се разбирали. Така че, ако има нещо, ги затваряй.


В.Т.: Аз исках да знам. Да не би да му е казано: "Абе, ти си работи, докато минеш през съда". Той сигурно е казал: "Аз в съда ще си платя и ще се оправя". Това исках да знам, защото сега като му напишем акта и той посмъртно никога няма да си върне лиценза.


С.Д.: Не, не, нямаме никакво разбирателство. Така, че си действай спокойно.


В.Т.: Ммм... шефът ще подскочи страшно много. Ще каже, че е нарочно. А аз съм възложил задачи и не мога да им кажа сега не си изпълнявайте...


С.Д.: Добре. Бойко да подскочи. Той беше казал аз да се оправям. Така че ще се оправям.


В.Т.: Тук има свръхконтрол и той не е само на едно място, а навсякъде, за всички. И тука веднага го узурпират. И сега аз трябва да кажа: "Недейте пишете. Недейте вършете работата".


С.Д.: Да, де да. Не, не, не. Действаме си, действайте, аз ще ги поема.


В.Т.: Добре.


С.Д.:Ще поема. Хайде, чао.


В.Т.: Чао


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (173)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Дянков е най-големия

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 2. 2 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 838 Весело

  Ясно е като бял ден.
  Записите са от телефона на Танов, който явно прави превантивен удар по ББ и ко. преди него да го изпържат по някои от разследванията. Един вид, аз пропадам, но и вие идвате с мен...

  ПП
  Дянков излиза принципно момче

  Цензуриран от "Икономедиа"
 3. 3 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Милиционерчето Асан Юмеров (Алексей Петров), провинциалистът Дачков, който през 2000-2001 г. лижеше разни части на Иван Костов и знатната червена другарка Патрашкова си въобразяват, че номера ще мине.

 4. 4 Профил на cyberdog
  cyberdog
  Рейтинг: 8 Неутрално

  нищо нередно не виждам...обикновен разговор ..,какво толкоз..

 5. 5 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Е то беше ясно от самото начало, че това е поредната димка на Яне П*дала !

 6. 6
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:42 на 14/01/2011 от неговия автор.

 7. 7
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:42 на 14/01/2011 от неговия автор.

 8. 8 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Дянков си личи, че не си пада по бира Леденика, а пие само "Миллър".... дъ бест бийр ин дъ урълд....

  За какъв чеп е дошъл в кенефа да се занимава с мутанти?

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 9. 9 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1694 Неутрално

  До коментар [#4] от "cyberdog":

  Например, че "са се оправили". Уж като им напишел акта посмъртно никога нямало да си върнат лиценза, а те не са спирали да работят и без лиценз. На всичкото отгоре,в Агенция "Митници", управлявана от Танов и под контрола на Дянков са били толкова щастливи от отмяната на заповедта за отнемане на лиценза от Софийския адм. съд, че дори не са си и помислили да обжалват решението, а са го оставили да влезе в сила...красота.

 10. 10 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#2] от "1951":

  Що ми се струва от цялата тази сага с подслушването, че В.Танов е "подводницата" в екипа на Бат Бойко. Май Цветанов го е надушил отдавна и е решил да го "слуша" и компроментира... Само дето не си е премерил правилно силичките

  Това правителство си беше некадърно по презумция още като се създаде, опитват се да се налап и те, докопали се до властта, но просто не са в "голямата игра" и ще ги изпапат за закуска.

  Крайно време е Бат Бойко да си признае, че не го бива и че и хората му не ги бива. Не е срамно - дойдохме, усрахме се и си отиваме (е, малко по-богати, но к'во от това)... Ще е втория такъв в най-новата ни история

 11. 11 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Любопитно

  Мдаа, а сега боко ще твърди, че другото срс е фалшифицирано.
  Ама и това е фалшифицирано, нали?
  Апартаментите, тановгейт, бирагейт.....

  Ако ап има и разговори, засягащи цецо с певецо и боко с пашата, ганьогейт ще е пълен.
  Макар че , боко е матиран още с тези записи.
  Интересно, дали утре няма да има оставка на правителството?
  Всъщност, това е единствения Му полезен ход- още не е загубил всичко.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 12. 12 Профил на huh
  huh
  Рейтинг: 426 Неутрално

  беззъби жалки комплексари са хората, които разиграват общественото внимание с тия разговори. Ако бяха принципни защо не ги извадиха веднага като са ги получили, ами сега след една година като се видя, че бойко и правителство ги е подгонило. Аз пък предпочитам правителство което покровителства една тъпа бирена фабрика, пред банда организирани престъпници, които покровителстват в енергетиката, контрабандата, европейските пари, сивата икономика

 13. 13 Профил на komunist 2011
  komunist 2011
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Личи си че Саймън Дянков е големият шеф,който отблизо следи работата на кабинета на Бойко и го докладва на американците.Затова не му пука че Бойко щял да подскочи...По принцип навсякъде сте длъжни да изпълнявате указания и хрумвания на шефовете,а не да ги злепоставяте мистър Саймън Еничарски...

  ТАРА-НИКО-ЛЕВски
 14. 14 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Значи излежда, че фоно-архивът на Трактора надминава този на iTunes и сега трябва само да го пуснат онлайн... голям оборот ще направят....

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 15. 15 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Г-н премиер бъдете мъж- подайте си оставката.Потънахте до гуша в собствените си л--а.

 16. 16 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1955 Неутрално

  Абе,няма ли най-после тия пачаври-Дачков,трактора,Ян,П...рашкова,Гоце,някой да ги сложи на място!

  А...да! Борисов каза,че след като извадят всичко,той ще вади последен! ЧАКАМЕ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ !!!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 17. 17 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#13] от "komunist 2011":

  И сега кво, Саймън бил виновен, че не пие Леденика, а ?

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 18. 18 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно

  Цялата пасмина от ГЕРБ да се хванат за ръчичка да се изнесат на бегом - като стадо бити пе.ераси

 19. 19 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Баат Бойко бъди мъж... извади и ти някоя кирлива риза... и си прави бекъп на файловете... да не се срине някой харддиск в последния момент... и да има хъката-мъката....

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 20. 20 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Не знам защо толкова се спекулира, че тези записи са удар на Трактора срещу Бойко Борисов. Цялата кампания се опитва да оневини В.Т. и С.Д. за сметка на всички останали - тези двамата явно си правят изпреварваща акция.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 21. 21 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  Много лоша съгласуваност сред екипа на еуропеидните тикви: Орел-Рак-и Щука хахха; уж да изпишат вежди, те си вадят очите, един - друг
  Първата басня на мутрата вече я чухме: "Обещал да покровителствува контрабнда по нареждане на главно-командуващия, ортака му Гоци-доносника"... не се знае, колко дълго ще я повтаря, или дали ще пусне друга басня .... досущ кат' кумира му бай-Тошо-хайлазина ... най-великия манипулатор на всички нови времена, дето след 1989 г. се изкара жертва на собствения си режим Да видим мутрата какви ще ги запее, ако му вземат имунитета за противозаконни действия (което е правилно) и го изправият пред съда на равно с другия му ортак, Ал Петров -Трактора

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 22. 22 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Е, то е ясно, че Дянков не е замесен в играта. Той и Кристалина са отколешни емигранти и не ги интересуват долнопробните български игри под тезгяха. Но Боко-мутрата и Цецо-консултанта са си типични български карикатури на които им нямам доверие въобще!!!..те са точно толкова добри политици колкото Желева, колкото Калинка, колкото екс-кмета на Герб в Ямбол, колкото доста хорица в общинските съвети на Герб които лично познавам колко са прогнили и ги знам с какво се занимават, как си изкарват или са изкарали парите си..Така че за мен Танов=Боко и Цецо=корупция, лобизъм=вън от политиката на България! Само така ще се изчистим и тръгнем напред!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 23. 23
  ****

  Този коментар беше изтрит в 19:10 на 14/01/2011 от неговия автор.

 24. 24 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#16] от "lz2":

  Какво ще извади, оставката, дето я носи от една година в джоба си ли? Ако знаеш откога я чакам!

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 25. 25 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1727 Неутрално

  Явно Дянков е сред малкото читави всред тази ченгеджийска пасмина.

 26. 26 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#20] от "Yotce":

  Заради в. Галерия със собственик Трактора.... иначе ако го пратиш на друг вестник те биха могли да не го публикуват, а да дадат записите на физкултурника....

  Аз бих се страхувал да публикувам такива записи, защото е подсъдимо.... трябват си яки мъди за тази стъпка...

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 27. 27 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 576 Неутрално

  Премиера е прав всички записи са преиначени , ........ за такиви лъжи изнесени във публичното пространдтво се отива във затвора във нормална държава. Знаеме на какво са способни комунетата , на лъжи , рекет и фалшивициране.

 28. 28 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#18] от "stenli1":

  Чугун, мечтите са безплатни. Време е да схванеш, че бсп/дпс отиде в историята.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 29. 29 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално

  До коментар [#28] от "Руслан 21":

  Пообъркал си се. А, съдейки по твоите разсъждения, не от ден-два, ти си пълен малоумник

 30. 30 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#11] от "mi6osp":

  ...........Интересно, дали утре няма да има оставка на правителството?.........

  Това сериозно ли го мислиш?
  Е, няма да има.
  От някакви напълно безсмислени разговорчета, от които за нищо не става ясно?
  Не става въпрос за пари, не става въпрос на практика за нищо сериозно. Да очакваш оставка дори на метачката в МС е смешно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 31. 31 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#29] от "stenli1":

  .....ти си пълен малоумник......

  Казано от малоумен чугун, като тебе това звучи гордо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 32. 32 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално
 33. 33 Профил на angel angelov
  angel angelov
  Рейтинг: 426 Весело

  Ееее, Дянков е истинския джедай,Дянков.

  razkolnikov
 34. 34 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Весело

  Ма много сте ми тъпи джудженца. Направо ме мързи да коментирам.

 35. 35 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално

  До коментар [#31] от "Руслан 21":

  Добре, че има такива кухи лейки като тебе, че иначе как ще се крепи досега на власт Тиквата

 36. 36 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2318 Неутрално

  Еби му майката. Ебати всесилната организация стои зад всичкото това. Че то има ли нещо дето внедрените ченгета да не са изнесли извън министерския съвет. Сега заради бълхата ще горим юргана. Народът форумен вместо да се замисли как така всички разговори изтичат и вместо да си зададе въпроса коя тъмна организация стои зад всичко това, връзва кусури на това какво точно се казва в записите. Мен ме побиват тръпки от това колко е просмукана държавата с тъмен материал, също като някакъв нелечим тумор, а форумът радостно се кефи

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 37. 37 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#12] от "commenting___":
  Зад "тъпата бирена фабрика" стои ТИМ-, така, че има нещо гнило във политическото управление на Бг.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 38. 38 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#35] от "stenli1":

  Като мене са много помияр смотан, гледай какво ще става наесен с партията ти любима - ще я размажем.
  Изчезващият вид са червени тъпанари като тебе.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 39. 39 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Весело

  До коментар [#38] от "Руслан 21"

  Не се газирай, Руслана, не си неразположена?

 40. 40 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  пълна отврат. Цялата тая гнусна ДС-комуническа сган която се опитва да изнудва всичко трябва да бъде попиляна незабавно.

  След като Яне, Алексей и кукловодите им така явно се опитват да изнудват дори премиера, само си представете какво е било при Станишев и 'царя'.
  Тогава тая отвратителна измет управляваше всичко в държавата, без никой да посмее да им се противопостави.

 41. 41 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#39] от "stenli1":

  .........Не се газирай, Руслана,...........

  Идат избори, трябва да сме газирани и ние и вие - червените хлебарки.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 42. 42 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Остана само Цв. Цв.
  премиера да защитава.
  По всичко личи:
  Б. Б. оставка ще дава!

  www.berbenkov.hit.bg
 43. 43 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Весело

  До коментар [#41] от "Руслан 21":

  Веселяк,
  1. объркал си се нещо - но това за теб е нормално
  2. ако тази терапия ще подобри псичиното ти състояние - продължавай да ръсиш глупости
  3. малко останаха такива като тебе, които не виждат, че вожда ти няма да завърши мандата си

 44. 44 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#12] от "commenting___":

  Сега е битката за запазване на постовете на посланиците-доносници.

  Списъкът на правителството, изпратен до президента - записите на Дянков / Цветанов / Танов

  Вчера гласуването в парламента за отзоваването, днес вече се опитват да замесят Бойко.

  Връзката от Яне то Гоце е ясна.

  Личните интереси на бившите агенти над всичко.

 45. 45 Профил на Сиреч
  Сиреч
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#21] от "Ганю":

  Къде видя или прочете, че министър-председателят има имунитет? Имунитет имат САМО депутатите, магистратите и президента. Не и министрите и министър-председателя.

 46. 46 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До № 30:Русланчо, давам му най-много до понеделник, ама още този месец. боко е на границата на истерията, не очакваше атаката срещу цвъки да обърне фронта срещу него. Поради това, че способността му да анализира нещата и да предвижда развитието на събитията, плещи , но и върши глупост след глупост. И понеже е страхливец, е пред срив. Сега пак една седмица рзс/ап ще му опъват нервите с изявления относно следващи записи Няма да издържи слабата му психика , доказано е, че не става за боец: http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=38308&edition_id=631&format=html .

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 47. 47 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1322 Любопитно

  Танов е юда-та в случая. Старо ченге, ДС-офицер и няма да знае, че е подслушван...айде,де. Гарван гарвано му ,око не вади.
  Биби не е от номенклатурата- би искал да е, но не е . Не е напълно "наш"- един пионер, но не и комсомолски секретар.
  Кой се чувства заплашен, та точно сега идва атаката?
  1. ДПС се разпърдя.
  2. ДС-дипломатите се разпърдяха
  3.Контрабандата се разпърдя
  4.Нелегалните имоти се разпърдяха
  и тн.
  много интереси бяха нарушени и още са планирани, ако Биби удържи на атаката. Ако някой е мислел, че Биби е чист и девствен, е бил наивник.Аз това го знаех. Всеки политик е и курва и лобист на нечии интереси- това е професия.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 48. 48 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#41] от "Руслан 21":

  Отави го тоя цифльо, не си хаби нервите. Одеве и Да4ков е дал назаден като нещо му е прищракало в главата, 4е могат да го съдят.

 49. 49 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#15] от "bohem":

  Премиерът в този разговор го няма.

  Знаем какво е казал Танов за него. И че Дянков е казал точно обратното.

  И как на тази основа се правят изводи?

 50. 50 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#40] от "Ментор":

  От днешната пукотевица (ако човек чете маааалко по-внимателно), ще се види, че другара Михов е комунист и човек на другара В. Златев (Академик-Лукойл). Всички разбираме, че не другара Михов лично, а другара Гоци се обадил на Мутрата да ходатайствуа за чадър над контрабандата на последния. Но ние знаем, че Мутрата не бръсне Гоци за слива??!! Обаче, публична тайна са голф и ловните излети на Гоци-Сирещника из ботевградските чифлици на сем. Златеви, както и близостта на другара Златев с Мутрата .... от тук се разбира кой е баш кукловода-спонсор на комунисти и гърбъви и кой че духа супата (мат'риала)

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 51. 51 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  Корекция в мой №46:....Поради това, че способността му да анализира нещата и да предвижда развитието на събитията е практически нула....

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 52. 52 Профил на bette
  bette
  Рейтинг: 740 Весело

  Дянков е Н1, Бойко много се изложи с тези разговори, но пък от друга страна именно той избра министри като Дянков и Плевенлиев, избор, който секретарката Станишев едва ли може да направи и за това не биха я изнудвали, клепали и т.н. с нищо.

 53. 53 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#45] от "mеrkel":

  Ми той, нали също беше избран като дупетат? ... но това няма значение - тогава да почват разследването още от Цвъко-трътката. Той първи са разгащи

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 54. 54 Профил на каруцар
  каруцар
  Рейтинг: 479 Весело

  Боко го ЗАСЕРЕсериха !!!!!!! ХА-ХА !!!!

 55. 55 Профил на Сиреч
  Сиреч
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#53] от "Ганю":

  Нямам спомен Боко да се е кандидатирал за депутат за текущото Народно събрание. Следваше примера на предишния си ментор - царя.

 56. 56 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До №47:"...Танов е юда-та в случая...."

  Наивник. Това не са записи-застраховки на танов, а официални срс-та ,поискани от цвъки. Ама са смятали с боко, че ще са само за тяхна употреба.
  А някой ги е изнесъл и продал в разградената ни държава.
  И друг предвидливо ги е купил.
  А мутродържавниците са си глупеели, че са в безопасност.
  И са показвали в тях, че са над закона.
  Та юда, казваш.
  Еб@ си бога, кайто си избрал!

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 57. 57 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: 112 Весело

  Знаете ли че всички разговори на мобилен се записват от самото начало на работа на оператора?
  Това било така да се каже задалжително по закон?

  Алексейчо по много джентълменки начин си връща на БиБи


 58. 58 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#55] от "mеrkel":

  не, знам не съм там, но си спомням, че Тиквата беше избран в по-предишната царска листа на 2 места - Благоевград и Пловдив? и най-безцеремонно се отказа от депутатство, като избра поста на МВР - ГенСек, т.е. мутра на всичките мутри (капо де тути капи мафиози)

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 59. 59 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1322 Любопитно

  До коментар [#56] от "mi6osp":

  Еб@ си бога, кайто си избрал!
  .............................
  Цървуланчо,
  колко пъти да ви обяснявам на вас ред бастърдс, че Бог се пише с голямо Б?
  Ранйал.
  Постановката на Танов е шита с бели конци.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 60. 60 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#46] от "mi6osp":

  От тебе не очаквах линк към вестник "Атака".
  Добре, пожевэм, увидим.
  Разбира се прав си, че му опъват нервите, само не разбирам защо няма още следствие за тези подслушвания, по-точно за изтичането им в публичното пространство. За да няма, това за мене значи, че все нещо има предвид ББ. Няма начин да е чак толкова прост.
  Да споря сега е глупаво. Ти даваш ясна прогноза. ОК. Ще чакаме, срокът ти е кратък.

  п.п. Голям кеф е да ти пусна пост, винаги получам "РусланЧО". На моите години звучи направо гордо, подмладяващо някак.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 61. 61 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: 112 Весело

  До коментар [#37] от "dqdomart":

  Ми ако стои ТИМ, те са били в един бизнес с ББ дълго време, нормално е да ги закриля. Cosa nostra

 62. 62 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#48] от "wornoxmaniak":

  Всяко червено говедо трябва да бъде "нахранвано". С наближаването на изборите червените пачаври все повече ще вадят фалшиви аса от ръкавите си. Ако си спомняш това го предвидих още през есента. Не че беше трудно, то е ясно какво ще измислят комунетата, затова и всяко като това стенли трябва да бъде удряно по тиквата още преди да каже нещо. Комуниста само от това разбира.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 63. 63 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#57] от "Читател":

  Знаем също, че по закон всички разговори и емайли се пазят на запис 6 мес. (записват) и в САЩ и ЕС ,но има контрол и не излизат записи из жълтата преса между Президент и Министър ... е, чат-пат се по-Уикиликват .. ама туй също е под контрол

  Тиквата беше много горд, и преди години рече: "Аз докарах ФБР в България" ... и прати "информатика" от ДС - Цицко-трътката да събира опит от там, и ето днес вече казват "Тоз, който СееРСе вади - тоз от СееРСе - умира"

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 64. 64 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#62] от "Руслан 21":

  Прав си!

 65. 65 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#56] от "mi6osp":

  ...........А някой ги е изнесъл и продал в разградената ни държава.
  И друг предвидливо ги е купил............

  Точно, ама интересно защо купувачите дачковци и вся остальная сволочь не са затворени още за противодържавна дейност. А това си е точно такова престъпление.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 66. 66 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално

  До коментар [#62] от "Руслан 21":

  Шушумига като тебе да подобни изказвания - малко е смешно.

 67. 67 Профил на patravia
  patravia
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Дори записите да са истински какво толкова е станало.Проверка в някаква бирена фабрика където няма фалшиви бандероли и акциз за бирата не се плаща.Ако някой знае разговорите на предишните,за фалшивите бандероли на "Сис индъстриис"Карнобат,за "Пещерска гроздова",енергетика,селскостопански субсидий ум ще му заиде.Не съм симпатизант на герб и понякога се дразня от показноста им но явно ББ бръкна в задника на много оилигарси извън неговия тесен кръг.На обикновенния Български гражданин трябва да му е през оная работа и да се радва ,че тези които го докараха да му е през оная работа-агенти,комсомолски лидери,нереализирани куманоиди и техните слуги страдат

 68. 68 Профил на Чеша си езика
  Чеша си езика
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Стига сте политиканствали. Не забелязахте ли че за една седмица горивата поскъпнаха с 10 стотинки. На ред е хляба и олиото. Кое е е по важно? Какво може би е казал ББ или това, че обедняхте толкова бързо. Много хитър ход за отвличане на вниманието. Уж пишещите тук са умни и грамотни хора, а същевременно са и глупави.

  Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 69. 69 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#66] от "stenli1":

  Мога да "храня" едновременно двадесет говна като тебе, не ми пречиш. Пиши.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 70. 70 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1322 Любопитно

  "Къртици" на Румен Петков провалили мероприятието.
  Разработката шефа на агенция „Митници” Ваньо Танов е била проформа, научи „ШОУ”. През цялото време ексшефът на ГДБОП е знаел, че слухтят около него, твърдят източници от МВР. Той бил предупреден от най-високо ниво да внимава какво приказва по телефона, защото хората на Румен Петков и БСП в системата само това чакат, за да ги огласят и да омаскарят него и покровителите му.

  Разработката „Баща и син” имала две цели. Едната - след шестте месеца официално подслушване Ваньо Танов да излезе чист като сълза. Втората - при удобен повод употребата на специални разузнавателни средства да бъде формулирана като борба срещу корупцията на най-високи нива."

  nemo malus felix, minime corruptor.
 71. 71 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: 112 Весело

  До коментар [#63] от "Ганю":

  Цирк настана в БГ с тия СРС.
  За разлика от вас обаче не знам кой кого е нахендросал.
  ББ тръгна против много свой бивши колеги.
  А тези хора са безмилостни.

  Той какво си е представял за поста на премиер - не знам, но стана за смях.
  Май Kристалина Георгиева ще идва да ни управлява в скоро време

 72. 72 Профил на gerotheone
  gerotheone
  Рейтинг: 634 Весело

  До мишосп

  Да, той Бойко е кратуна като теб и въобще не е очаквал, че атаката ще се обърне срещу него. Но съвсем случайно каза преди дни, че първо ще потопят основните му играчи и след това ще атакуват и него.
  Но много ми харесва поведението на Бойко и цялото правителство. Но най - много ми хареса изказването : "Правете каквото искате, последният ред за атака ще бъде мой". А, той не обича да губи и сега всички са се побъркали от страх. Ще бъде много интересен месец. И след това може да се окаже, че шанса България да стане нормална държава ще се покачи драстично. Да е жив и здрав Бойко за да издържи!

 73. 73 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#68] от "myselfcom":

  Случва се това, което за съжаление трябваше отдавна да се случи.
  1 евро не е равно на почти 2 лева, а на 5 лева реално. Затова хвърчат цените, затова горивата втори път поскъпват за седмица. Е, и доларът не си губи времето май, но основното е надценяването на лева.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 74. 74 Профил на Сиреч
  Сиреч
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#63] от "Ганю":

  По закон се пазят само регистри кой с кого е говорил по телефона и кой на кого е пуснал имейл. А не може да се записва съдържанието на самите разговори и имейли. Все пак има гарантирана от Конситуцията тайна на личната кореспонденция, с изключение на законни СРС.

 75. 75 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#72] от "gerotheone":

  +++++++, но без обидната част, към рядко появяващият се форумец.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 76. 76 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Весело

  До № 59: Много станахте тези, чели само "винету" , а си позволява да давате акъл по всичко. Отвори гръцката, индииската и др. митологии- там тази дума е с главна буква само когато с нея започва изречение.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 77. 77 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално

  До коментар [#69] от "Руслан 21":

  Пиши, пиши - щом е част от терапията ти

 78. 78 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1322 Весело

  До коментар [#76] от "mi6osp":

  Отвори гръцката, индииската и др. митологии- там тази дума е с главна буква само когато с нея започва изречение.
  ..................
  Лопос,
  На български Бог се пише така, пък ти можеш да пише чутура с главмо "ч"- аз ще те разбера.
  В Индия се раждат най -малко 2 големи религии: будизъм и хиндуизъм....
  В будизма НЯМА БОГ. Не си ми интересен.
  успехи.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 79. 79 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До коментар [#71] от "Читател":

  боже опази ! от'де българчетата се влюбиха толкоз силно в стрина им Крусталина, лелята на Шимон Дянков? Тя била ли е в БГ-политиката преди, води ли партия? или ще е новия Черен-Петър от ръкава на ДС-кукловодите?

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 80. 80 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Неутрално

  До № 72:"...много ми харесва поведението на Бойко и цялото правителство. Но най - много ми хареса изказването : "Правете каквото искате, последният ред за атака ще бъде мой"...."

  Нямаш представа на какви думи са способни страхопъзльовците.
  Ама ги няма на дела.
  Хич.

  В момента боко е като продупчен балон- изпуска шумно газове и се носи хаотично. И се спихва бързо,бързо.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 81. 81 Профил на о. Павел
  о. Павел
  Рейтинг: 531 Неутрално

  до № 78

  Не е вярно, че в индуизма няма понятие за Бог. Напротив, те вярват в три милиона божества.

  по темата:

  Във всяка нормална държава премиер, който е замесен в корупция, си подава оставката. Ако ББ не го направи, аз няма да гласувам и няма да си платя данъците.

  Прочетете:http://www.veren.org/product.php?b=3922
 82. 82 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#66] от "stenli1":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 83. 83 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Весело

  До № 78:
  Бе аз малко на майтап го казах, че си чел само "Винету", а то си избезе истина, като гледам поста ти!
  Ето ти нещо извън прочетената от теб книга, ама няма да ти го дам като книги ,за не те затруднявам:

  Олимпийски богове — УикипедияОлимпийските богове са третото поколоение богове (след основните стихии и титаните). Те стават владетели на света след победата им над титаните в ...

  Легенди - Пирин планинаЖивял езическият бог Перун заедно със сестра си Перуника, ненадмината хубавица, що надгрявала слънцето. Колкото била хубава, триж била по-работна – не се ...

  Кришна — УикипедияКришна (कृष्ण на деванагари) според различни индуистки традиции е осмият аватар на бог Вишну

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 84. 84 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Не е тайна, че митниците (вкл. производителите на алкохол, цигари и гориво - т.е. всичко което има акциз) са хранилка на всички правителства от 90 година до днес. Правителството на ГЕРБ не е изключение.
  Озадачава ме обаче тонът на Дянков спрямо Б.Б., явно причината е, че Дянков (както и онова недоразумение външния министър) са хора на САЩ, а както знаем - ако Уолрик пръдне - Б.Б. се насира.

 85. 85 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#82] от "ak47":

  Като те кефи кретена що и ти не ми драснеш два реда.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 86. 86 Профил на gigow
  gigow
  Рейтинг: 477 Неутрално

  До коментар [#45] от "Fire":

  И в допълнение:
  Ако прокурВатурата арестува Цецо (не че ще стане утре) то същият може да подаде оставка от поста и става автоматично депутат, с имунитет. Ама Бойко не може да изпълни този номер защото не е избран за депутат. Няма никакъв имунитет... горкия...

 87. 87 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  Решението на съда за отмяна на взимането на лиценза

  http://domino.admincourtsofia.bg/BCAP/ADMC/WebData.nsf/ActsByCaseNo/667CCC90C596A0C2C225773D0049FC4C/$FILE/temp403386862615741.pdf

  Очевидно лиценза е отнет с удобни факти и са игнорирани други. Тук митниците са сгафили.

 88. 88 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 793 Весело

  Чуждите агентури са в потрес!
  Всички са притеснени, ще бъдат отзовани.
  Причината, Българското правителство показа как се разбива чужда агентура - Разкриват се СРС-тата...

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 89. 89 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 793 Весело

  До коментар [#68] от "myselfcom":

  Ааа....моля, моля явно не четеш всички статии и техните коментари.
  Преди два дена крещях във форума, че от 01.07.2011 ще ни облагат с такса електромер - 1,80лв, но никой не ми обърна внимание...

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 90. 90 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#87] от "Симо":
  Мисля, че сте прав и че констатациите Ви са обективни.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 91. 91 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#84] от "_dan_":

  А може би просто Дянков е знаел, че това, което Танов казва, няма нищо общо с действителността?

 92. 92 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: 112 Весело

  До коментар [#79] от "Ганю":


  Не съм се влюбил, спомних си какви ги ръсеше ББ малко преди изборите, че се чуди дали той да поеме управлението, или да повика Кристалина.
  Тогава даже не знаех, коя е.

 93. 93 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Любопитно

  Милиционерите от ГЕРБ са се погрижили тази вечер в някои квартали да няма кабелна

 94. 94 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 956 Неутрално

  До коментар [#85] от "Руслан 21":

  Пий си хапчетата

 95. 95 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#62] от "Руслан 21":

  А бе фатмак не разбра ли че тиквето и гоце си играят на чичо доктор?Горкото казах ти да не пишеш много че ще заразиш форума с чума

 96. 96 Профил на anonimen
  anonimen
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Искам Дянков да е премиер, а милиционерите Цецо и Бойко да си останат в миналото, където им е мястото.

 97. 97 Профил на PlamenVarna
  PlamenVarna
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Всеки път, когато между клановете (за пред хората - партийните ръководства) възникне надкритично противоречие се прибягва до поредица от светкавични срещи-консултации между техните консилиери.
  Само по двойки - един на един, и само в лична среща, в защитена среда.
  На срещите се маркират кой, какви компромати-козове притежава (нещо, което си знаят и двете страни, но може да са открили и нови), кои от компрометиращите козове са склонни да извадят, и при какви условия (събития) .
  Извършват внимателно, открито и отговорно претегляне на "картите" и много често сключват ново споразумение за мирно съвместно съществуване, естествено с нов баланс за достъп до чувствителни управленски сфери. Професионалисти хора - нищо лично
  За публиката може да стане ясно, кой вече се е договорил успешно за уеднаквяването на дадени позиции по последващото съвместното атакуване на трети лица (или политически субект) отстрана на вече договорилите се страни .
  Към момента мир и договорка за нови позиции е постигнат със сигурност между консилиерите на ГЕРБ и ДПС.
  Върви пазарлъка с Костовото консилиере. Тука малко трудно, щото Ваньо е много гладен и жаден, а тогава както знаем става твърде нервен и обидчив.
  На опашката чака президента, който вече се е координирал за възможно-допустими отстъпки с БСП (те ще рискуват само в краен случай за контакт с конселиери на сегашния етап), пък и нямат към момента НИКАКЪВ зор за почти ометения харман и тумбаците още не са им празни.
  Преговори с Атака е излишно да правят, защото както е известно те свалиха гарда още в началото на рунда и разчистиха "самостоятелните играчи" в собствените си редици.
  И кой ще цъфне ?
  1) Един или няколко бушона от ГЕРБеро послушни люде.
  2) Един или няколко лобиста ще загубят едно, а ще получат друго.
  3) Една или няколко оставки "по съвсем други, несвързани със скандала причини" в ГЕРБ. Споко, ще бъдат компенсирани, ако запазят лоялността си и не тръгнат, като цветарки по редакции и телевизии.
  4) Няколко журналисти и СМИ, вкл. и такива с подчертано рекетьорски наклонности ще се снишат, щото да не се налага да скачат от високи етажи.
  5) Големия губещ ще бъде Яне Янев. Той и неговата зловеща, държавосъбаряща клика, дето ходи по хорските къщи и мегдани да събират подписи "за капичване на държавата".
  Дето ходят да слухтят по кабинети и телефонни централи.
  И да им развалят рахатя на управляващата ГЕРБо-Атако-БСПако-СКако-ДеПеСако политическа класа.
  Така, като всите вкупом направят "мечка" на РЗС, хем ще им се отпусне напрежението, хем една зъбата муцуна и едно зейнало, гладно гърло по малко над вече едва помръдващото в последни конвулсии тяло на нещастния ни народец.
  Ей туй ще се случи в близкото бъдеще наше.

  ДОНОСНИК, ИЗПЯ ЛИ СИ "КРАТКИЯ ДОКЛАД" НА МОДЕРАТОРА ? НАТЕГАЧ, НАТЕГНА ЛИ СЕ ПО СТАР КОМУНДЕРСКИ НАВИК ? ЦЕНЗОРЕ, И БАН-а НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИКРИЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ
 98. 98 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Весело


  Гледам, не ви е станало ясно кво стана днеска?

  шъ ви го повтора:

  Бойко извади чадъра, завре ви го отзад в анусите, разпъна го и го извади!

 99. 99 Профил на pornpig
  pornpig
  Рейтинг: 217 Весело

  Джакпотът е за Дянков!
  Дянков - премиер!

 100. 100 Профил на darinka555
  darinka555
  Рейтинг: 576 Любопитно

  До коментар [#81] от "о. Павел":

  1."Във всяка нормална държава"!!!!! Като чета форума, хич не ми се вижда нормална държавата, или по скоро поданиците и, които всяка минута очакват повод да зареват- "Разпни го!!!", независимо кой е той.
  2. Доказано ли е, че се занимава с корупция???

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK