Пробите за шап в Резово са положителни

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (27)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Oven
  Oven
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Нещо неразбирам ?!?!?
  В Гърция няма Шап официално.
  Защото не преминават свободно животни или защото гърците имат акъл и не са си махнали загражденията?
  Сега кой ни е виновен?

  "Българската работа е работа не обмислена, или зле обмислена, лошо ръководена, или оставена без ръководство и като правило завършва със скандал"
 2. 2 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 675 Весело

  До коментар [#1] от "Oven":

  Къде е Гърция, къде е Резово....ама викаш ти да напишеш нещичко, а ? Особено ако ще е против правителството

 3. 3 Профил на Ивайло Йосифов
  Ивайло Йосифов
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Лъжете, имаме си 3 хеликоптера, никакъв ШАП никакви нелегални говеда или хора не могат да прехвърчат през кандидат-Шенгенската граница!!!!

  http://5starhospitality.weebly.com/
 4. 4 Профил на stupidon
  stupidon
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Споко пичове... Тъй като населението е основно от говеда, скоро епидемията ще се разрасне...

  "Животът е като стълба на кокошарник - къс и осран." - Есхил
 5. 5 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Абе май говедата са стигнали чак LA ...та и там да се стягат

 6. 6 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#1] от "Oven":

  Случайно май не си бил в часовете по география и никога не си поглеждал картата :

  С изключение на едни 12,5 км от Турско-Гръцката граница , в целия й останал километраж , границата минава по талвега на река Марица . А река Марица , макар и не кой знае колко и да е пълноводна в България , но в този й участък е "прибрала " водите , и на Тунджа , и на Арда , и на други по-малки рекички и в резултат Марица става и дълбока и широка !

  Поне не си ли виждал снимките на някои нелегални емигранти от Турция към Гърция , че преплуват Марица с големи лодки !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 7. 7 Профил на cyberdog
  cyberdog
  Рейтинг: 8 Неутрално


  До коментар [#6] от "Чардо":

  ами в Резово границата е също с пълноводна река/резовска/ ,освен това няма населено място в Турско с километри...адде.

 8. 8 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  До коментар [#2] от "VellEll":

  Пак показваш, че мисленето не ти е силна страна. Да ти дешифрирам примера на човека -
  Гърция няма шап, а също като нас има граница с Турция. Защото са се погрижили за границата си.
  Ние имаме шап, защото границата ни изглежда като склада на летището, от който гепиха половин тон злато. Интересна ще ми е теорията ти кой е виновен в случая

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 9. 9 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Кой е виновен в случая ли?... Ами естествено Турция. Те отдавна имат проблеми с шапа основно заради лошата хигиена и контрол по отглеждането на двукопитните си. Преди години ЕС ги подкани да започнат превантивна ваксинация в застрашените райони (които са основно в Тракия и черноморския край, т.е. по нашите граници), но турците отказаха. Защото искат да ги признаят за държава "без шап". По ЕС нормите за такава се признава държава, която 6 месеца след смъртта на последното ваксинирано животно няма случаи на шап.
  Ако искаме да си поиграем на конспирация може да се предположи, че турците в момента в който усетят шап при тях си натирват болните и заразени животни през нашата граница в БГ... Също и продават на много ниски цени заразен фураж, например...

 10. 10 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#7] от "cyberdog":

  За разлика от Марица , като Турско - Гръцка граница , която НЕ МОЖЕ да бъде премината по друг начин освен с преплуване -=- то Българо - Турската гранична река Резово МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДЖАПАНА даже и от овци !!! , да не говорим за по едри чифтокопитни , като говедата !!!

  На всичкото отгоре р.РЕЗОВО не е и дълга , не е и широка !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 11. 11 Профил на Ilian Bogev
  Ilian Bogev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ChemTrails & HAARP

  Името идва от „chem” съкратено от химически и “trails” следи. Имат се на предвид следите оставени от самолети, като обикновенните „contrails” следи се разсейват малко след самолета а тези смятани за химически остават много дълго време, като видими линии, често образуващи решетки. След падане на дъждове в почвата на „обработваните” зони са открити тежки метали, алуминиеви частици и силно токсични химикали. Въпросните следи остават видими в небето с часове и се разсейват в плътна пелена. Връзката им с ХААРП е ясна когато наблюдаваме тези подобни на решетка модели и неестесвенни формации от облаци следващи видим геометричен модел. В YouTube има над 130 000 качени видео файлове от целия свят, като от България има качени над 100 клипа, ясно показващи химически пръскания. Президента на Венецуела Хюго Чавес направи връзката между катастрофата в Хаити и ХААРП.
  Офицялния облик на ХААРП е проучване свързано с северните сияния, но и полуидиот ясно вижда връзката. Мрикровълновите лъчения който излъчва ХААРП по определени магнитни меридиани ( част от магнито – йоносферата ) отразени след това от тези химически пръскания под формата на решетка /рефлектор/ над дадена област водят до затопляне на този регион, съответно до преждевременно развитие на селскостопанските култури, климатични изменения, циклони, ураганни ветрове, цунами и земетресения – тогава когато целтта е под-земната повърхност - водоносните пластове. Многобройни са кадрите в които виждаме именно тези „северни” сияния на места неестественни за явлението , доста далеч от полюсите и обикновенно в комбинация с характерните модели „решетка” оставени от изтребителите.

  Последиците от химическите пръскания (наблюдават се много случаи на пръскания без това да включва задължително ХААРП ) върху човека и природата са пагубни, канцерогенни водещи до трайни мутации, загуба на имунитет, отравяне на природните водни ресурси и почвата.
  Трайни икономически последици има при всички случай на употреба на ХААРП и химически пръскания. Естественната загуба на имунитет води до масово покачване на заболеваемостта и бум на автоимунните заболявания от което следват по- висока смъртност, масов страх и стрес и по- високи продажби на лекарства.
  Регионите третирани по този начин дават много нищожни добиви отровена продукция, което принуждава селското стопанство да прибегне до ГМО и препаратите предлагани от монополиста в бранша МОНСАНТО.

  Всички сме запознати с разрушителния ефект от микровълновото лъчение върху живата материя и в частност, белтъчните и структури. Такова лъчение води до колапс и екструдиране на белтъците, а те са есенцална част от процесите свързани с предаване на информацията и делене на живите клетки. Паралелно с този процес водата в организмите, която е силно чувствителна на вълнови лъчения повишава температурата си и катализира неестественни биохимични процеси, силно окисляващи общата водна среда. Повишава се отделянето на свободни радикали което драстично намалява естественните регенеративни функции.

  Инцидентите с необяснимата смъртност на птици, масовите наводнения и катаклизми, неестесвенните температурни отклонения са само върха на айсберга наречен Нов Световен Ред.

  Нека не оставаме безучастни, нека бъдем информирани. Спрете да вярвате, че от вас не зависи нищо! Тези които държат лостовете за контрол искат точно това, следвайки принципа „Разделяй и Владей” , целта им е да се затворим в себе си и да се самоподценим.
  Нека им покажем че грешат. Нека бъдем единни в мислите си. Мечтите все още са безплатни. Не спирайте да мечтаете !

  Няма по съвършенна машина от човешкото тяло, вашите мозъци са много по – силни от ХААРП а вашите мисли са именно тези микровълнови лъчения с които създавате живота си.

  Нека всички с мислите си бъдем уверени в доброто у всеки един.

  Нека бъде светлина.

 12. 12 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#11] от "ibogev":

  Това пък в каква връзка??? HAARP отдавна е извесна, а феновете на световната конспирация се забавляват чудесно по темата...Но какво общо има с шапа?

 13. 13 Профил на konanvarvarina
  konanvarvarina
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами ако шапът пламне в цяла България, всички животни ли ще унищожим?

 14. 14 Профил на Ilian Bogev
  Ilian Bogev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Общото е неестественно ниския имунитет на животинските видове. Предпоставка на епидемии и пандемиии.

 15. 15 Профил на BSRD
  BSRD
  Рейтинг: 671 Неутрално

  До коментар [#12] от "panagurec":

  Как какво???? Ако наистина този зловещ експеримент действа и ако целта е Нов световен ред, трябва да се замислим....как така пламват такива огнища на зарази, болести, епидемии и как после всичко това се отразява на стандарта ни на живот и на финансовите резултати само на едни и същи фармацевтични монополисти....

 16. 16 Профил на Ilian Bogev
  Ilian Bogev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#15] от "bsdr":

  Радвам се , че има и мислещи хора.
  Просто се информираите по темите и съберете 2 и 2 ........ От сайта на ХААРП дори не крият кога е употребявано съоражението и по логг файловете съвпаденията се виждат ясно.
  А следите от химическите пръскания сте ги виждали всички над главите си.

 17. 17 Профил на BG
  BG
  Рейтинг: 918 Неутрално

  И аз смятам,че вината е на Турция. Не виждам защо не могат от години да решат проблема.Да, и проблемът е в двуногите, не в четириногите. Това е положението. Каква е тази стратегия да не си ваксинираш говедата, за да си уж страна без шап. Турска работа...Предлагам след влизането ни в Шанген, авганистанците да се облекът като говеда и хоп у нас

 18. 18 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#16] от "Ilian Bogev":

  Добре, я да видим в сайта на HAARP нещо повече за ШАП епидемиите в БГ. Например

  1959 в Добричко или
  1961 в Странджа
  1973 в цяла Северна Тракия
  1982 Шуменско...
  2006 Северна Тракия....

  Дали логовете за използването на HAARP ще опровергаят признаването на огнищата на шап във ВСИЧКИ тези случаи в Турция?

 19. 19 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  До коментар [#16] от "Ilian Bogev":

  А, това е оная теория, според която самолетите не трябва да оставят следи, нали...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 20. 20 Профил на Ilian Bogev
  Ilian Bogev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#18] от "panagurec":

  Проекта стартира именно 1959 и е обявен публично чак 1993.

  Още 60 се говори за климатични войни.

 21. 21 Профил на Ilian Bogev
  Ilian Bogev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#19] от "Тони!":

  Не, че не трябва ..... а не трябва следите да остават с часове и да съдържат тези химикали.

 22. 22 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  До коментар [#21] от "Ilian Bogev":

  Дай малко повече инфо - то химикали винаги има, щото е изгаряне все пак, ама ако имаш справка за умишлено вмъкваните химикали ще е полезно.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 23. 23 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#20] от "Ilian Bogev":

  Е, хайде стига смешки, де! Сигурно като ти дам за пример епидемията от ШАП във Франция 1871 година, ще се окаже че и тогава е работил.
  Плюс това лъжеш безогледно. Дори и във средите на феновете на Световната Конспирация се говори за това чудо от началото на 90-те, а американците си признават под обществения натиск през 1993 че са започнали проекта 1990

  "When did the HAARP program start?

  The HAARP program began in 1990."

  Сигурно пак те са виновни за настоящата епидемия в Южна Корея пак от ШАП, при която изклаха над 300хил животни )))

  Упс, извинявай, Южна Корея са дружки на янкитата, тази епидемия явно е от Руската версия на ХААРП - тя съществува също, нали? Само дето руснаците не са толкова глупави за да си признаят... Признавам, развесели ме в гадния понеделник следобед )) Благодаря ти!

 24. 24 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#11] от "Ilian Bogev":

  Пич нищо лично, но скоро май си имал разговор и с едни зелени човечета?

 25. 25 Профил на panagurec
  panagurec
  Рейтинг: 395 Неутрално

  До коментар [#24] от "feniks1":

  )) Лошото при маниаците на тема Световната Конспирация, е че не може да се води разумен диалог. Колкото и разумни доводи и документи, и снимки, и логика и мислене да използваш, отсреща винаги в крайна сметка получаваш - Вие сте заблудени, вие не знаете, вие сте манипулирани и т.н. нелогични обяснения, които обезмислят диалога.
  Аз лично с удоволствие преглеждам темите от СК, но гледам все пак да не се вманиачавам, защото другото е фатализъм - ние сме пионки в една световна игра и нищо не зависи от нас

 26. 26 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#25] от "panagurec":

  Тука има всякакви луди... ама тоя е от добродушните... симпатяга

 27. 27 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 675 Любопитно

  Не виждам мазната физиономия на министър Стара планина ,да се яви по медиите и да каже ,че се е справил с шапа както се справи с млякото,месните продукти и хляба.За сега изявления дава само директора на НВМС-Данчо тъпия

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK