Блогъри: Експертизата на прокуратурата е потресаваща

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (125)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1182 Гневно

  Виновните да бъдат осъдени!

 2. 2 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 740 Неутрално

  мнението на група хора, които си приказват в някакъв форум и се изживяват като експерти, има същата стойност като дискусиите вечер в кварталната ви кръчма.
  Автора може да излезе пред блока си утре като се постопли, да чуе какво си хортуват пенсионерите и да публикува и него. Ще е по-интересно

 3. 3 Профил на Кирил Кирилов
  Кирил Кирилов
  Рейтинг: 1211 Разстроено

  Основното което ни казват в тази "експертизата" на "експертите" е: "записите може да са манипулирани но може и да не са, и ние не можем да кажем нищо конкретно" . Ето и конкретният текст:

  "стилистичните и интонационните особености, биха могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите. Привнесеният допълнителен фонов шум и изкривяването на сигнала ограничават възможностите за изследване и откриване на признаци за манипулация и монтаж върху изследваните звукозаписи."

  Между другото в "експертизата" на "експертите" нищо не се казва за МОНТАЖ, говори се само за манипулации, като под манипулации може да се разбира и презапис и прекодиране и т.н. но най-важното което нас ни интересува имали МОНТАЖ в записа.

  Кирил Кирилов
 4. 4 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Престаралите се прокурори -
  във затвори!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 5. 5 Профил на mobiman
  mobiman
  Рейтинг: 531 Весело

  Ментор, внимавай да не те запишат и теб.

 6. 6 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Весело

  Добър вечер, блогъри! Спите ли?

  Играта е политическа, никой не ви слуша!

 7. 7 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 688 Весело

  По-скоро ви подслушват!

 8. 8 Профил на umnoto_mime
  umnoto_mime
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Уважаеми независими експери,
  поздравявам оптимизма и желанието ви за истинност. Бих искала да подкрепя направените от вас предложения. За съжаление, не вярвам, че обществото ни разполага със достатъчно заряд за да продължи да настоява за изясняване на детайлите по "развихрилилия се скандал". ББ Правителство предприема поредните си популистични действия, които да замажат ситуацията. Хубавата новина е, че доверието към Кабинета спада с 14%. Има надежда тази абсурдщина да претърпи крах, макар и не сега и не по конкретно инсцинираните обстоятелства покрай експертизата на нашумелите записи.
  Лошото в случая е, че за пореден път се доказва ЗАВИСИМОСТТА на една нормативно независима институция от Ипълнителната власт.
  Все пак продължавам да съм оптимист. Вярвам, че рано или късно старата конюктура ще си отиде по биологични причини и тези които ги следваме ще сме дотолкова отвратени и умерзени от безчинства, че ще търсим и работим за истниска демокрация

 9. 9 Профил на feniks1
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:29 на 19/01/2011 от неговия автор.

 10. 10 Профил на gvalchanov
  gvalchanov
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Официалната експертиза е толкова куха че чак дрънчи
  Жалко

 11. 11 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 509 Неутрално

  Все някога пълната истина ще излезе наяве. Но в близките 7 години все ще се разследва дали записите са оригинални или не. И няма да може да се каже категорично.

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 12. 12 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "намираме стилистични несъответствия (тоест Борисов не говори на литературен български) значи са подправени "

  Само тази интерпретация на експертите / твърдяща, че определението "стилистични несъответствия" означава "Борисов не говори на литературен български"/ обозначава нещо много ясно - тези хора са твърде далече от експертното ниво. Защото изследването на стилистичните съответствия има за маркер не литературния български, а индивидуалния стил на обекта.
  Смехория отвсякъде

  Не съм магаре;-)
 13. 13 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1271 Неутрално

  Този анализ е показателен за нивото на българските учени. Работи се колкото да се отбие номера и да се "открие" търсеният резултат. Нищо чудно, че българите не вярват на научни методи и статистика.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 14. 14 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1328 Любопитно

  СРС-та, записи, подслушвания...
  Българинът , както винаги се задълбава в задачи от Тактиката,
  като изпуска от очи Стратегията. Ето защо Сърбия е винаги бита страна, а на практика им гледаме пушилката. Умеят да обхванат с поглед бойното поле и да преценят кое е важно, а кое прах в очите, да отделят плявата...
  Какво излезе на яве покрай записите?
  Мишо Бирата и Младен Михалев - Маджо са набори, съученици-спортисти, другари. Крепи една истинска съвременна партизанска дружба.
  Мишо Бирата живее в най-хубавата къща във гр. Варна, построена през 1928г от собственикът на най-голямата и силна фабрика за текстил на Балканският полуостров. Асен Николов сигурно се върти в гроба си като перка на руски вартолет попаднал в Афганистан на муджихидинска засада...Да вземат да построят върху гроба му една вятърна ел. станция, ще захранва с ток цялата циганска махала на Варна.
  Защо босовете на групировките , освен сик и тим, бяха почерпени с оловни костилки, а другите не?
  Румен Петков е най-топлата връзка на Маджо с полит. елита, но дали единствена?
  Не е ли вярно,че премиерът е гравитирал около сик?
  Сик е създаден по костово време, кой е опъвал чадъра над нея (групировката)?
  ТИМ взеха винпромите около Варна, Търговищкият включително, защо не са взели и варненският "Димят", а са го оставили на Мишо Бирата от Сик? Приятелски групировки? Целта е била Вис и Мулти да бъдат отсвирени- докато премиерът е бил Шеф на МВР?
  и тн.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 15. 15 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1271 Неутрално

  До коментар [#2] от "Ментор":

  Не става дума за мнението на някого, а за надеждността на използвания в изследването метод и в значимостта на заявените резултати.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 16. 16 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 833 Неутрално

  "На места в звукозаписите се открива пропадане на отделни звукове в началото, средата или края на думите."

  Това да изслседват пишман звуковите инженери !

  Работата е ясна:
  1. Доносника на октопода е пуснал записа на колонки и е записал с диктофон. От там идва серео сигнала.
  "Тази констатация дава основание за извода, че телефонните разговори /ограничени до 4 kHz след това са презаписани с устройство с честотна лента до 16 kHz. "
  2. "При презаписите е извършено и премодулиране на сигнала, което се изразява в изкривяване на амплитудно-честотната характистика. При изследване на звукозаписите се откриха множество неестествени отклонения от амплитудата и честотата на сигнала. ".
  3. "При изследване на потока на речта, смисловото съдържание и интонациониия контур на провежданите разговори, на отделни места се констатира нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията. "

  Айде пак да се изкажат пишман блогърите-октоподчета

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 17. 17 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Искат да ни накарат да вярваме, че не са говорили такива неща , а са изрезки и наснаждания от отделни думи . Нещо подобно се описва по криминалните романи. Изрязват се букви от вестник и се пише съобщение от лепени букви. Добре, на кино може. Значи ни пращат на кино.
  Странна държава. Както казвала една дама на мъжа си : " Това, дето го видя, не беше вярно "
  Че бат Бойко говори селски български , го знаем. Мекането му е без грешка. Не имало случай да произнесе действие без мекане.

 18. 18 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1250 Неутрално

  Хубаво е да си дават сметка анализаторите за възможностите на съвременните информационни технологии. Толкова сложно нещо като филмите се монтира доста успешно, какво остана за някакво си аудио.

 19. 19 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1493 Неутрално

  Идеята на експертизата е, че речта на Борисов е твърде гладка за интелекта му и това дава повод да се смята, че записите са манипулирани.

 20. 20 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1585 Неутрално

  Сега да очакваме и експертиза ,че Петър Младенов не е казал 'Да дойдат танковете' , ами 'Ше си пия хаповете'...

  В помощ на неделните училища по научен комунизъм и средното образование: фазите на нашето общество през последните 65 години и след това:

  1. Развиващ се социализъм
  2. Развит социализъм
  3. Развинтен социализъм
  4. КоМутризъм
  5. СеРеСизъм
  6. Комунистически капитализъм

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 21. 21 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 3351 Гневно

  "Нека СРС-тата бъдат декласифицирани и да бъдат дадени за сериозна експертиза от независима лаборатория (докато са класифицирани не могат), може и в чужбина."

  Ей има ненормални хора. Кого интересува това? Да не би да е споменавал танковете? Някаква ортодоксална управленска история бива раздувана и от мухата се прави слон. Тази история вече клони към заник. Никой няма да извади дивиденти, само народът губи време от кадесарските игрички.

  Дневник, откъде ги вадите тези блогъри, направо от Галерия ли? Задминахте Дума.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 22. 22 Профил на npocmaka
  npocmaka
  Рейтинг: 426 Весело
 23. 23 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Разбира се, че е презаписано през говорители. Целта е да се махнат разните watermarks. И експертите на прокуратурата са толкова експерти колкото и българските политици са политици.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 24. 24 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 833 Весело

  Да попитам защитниците на октопода, защо вашият глашатай гей не дава аудио записите, които разпространи за Менда Стоянова и Искра Фидосова ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Хехехе, мислех ДС за по-умни, а те глупаци.

  След четвъртък България няма да е същата.
  Опозицията си го вкара сама от задника до гърлото.
  Като обвиняват ГЕРБ за недостатъчна борба с контрабандата, сега ГЕРБ ще измете всички техни кадри. Тогава аргумента за политическа чистка няма да върви, нали не са доволни от митниците.
  Като обвиняват ГЕРБ за слабости в борбата с организираната престъпност и изтичане на СРС-та, сега ще има тотална чистка и в службите. Пак пищенето няма да върви!

  За сините мравки и мавъра, няма полезен ход, те просто през есента ще разберат какво прави царската партия сега.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 25. 25 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1328 Неутрално

  До коментар [#20] от "Dr_Doolittle":

  1. Развиващ се социализъм
  2. Развит социализъм
  3. Развинтен социализъм
  4. КоМутризъм
  5. СеРеСизъм
  6. Комунистически капитализъм
  .............
  7. Номенклатурна олигархия
  8. Резерват за таласъми
  9. Ачово царство

  nemo malus felix, minime corruptor.
 26. 26 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#21] от "emil_":

  Не споменават танкове, споменават министри, които прикриват престъпници.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 27. 27 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Вече си казах мнението, много подробно - в качеството си на лингвист, семантик и синтаксист, тук:
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/19/1027861_ekspertizata_na_prokuraturata_zapisite_sa_manipulirani/
  Накратко: в "експертизата" пише: "нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията".
  Едно нарушение, обаче на много параметри! Може и да може да има такова нещо, но на мен ми се струва, че такова животно - едно нарушение на много синтактични параметри - може най-вече да бъде сътворено от милиционерска лингвистика.
  Добре. Приемаме, че има такива животно. Дай да го видим това животно, бе, лингвиста!

 28. 28 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 602 Неутрално

  Блогъри: Експертизата на прокуратурата е потресаваща

  Съгласен съм!

 29. 29 Профил на Васил Величков
  Васил Величков
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  То е ясно, че файловете не са оригинални - ако някой ги беше извадил от архива, щеше да има следа и до сега да са го разпнали.

  По темата с технологиите - презаписът през аналогов изход на компютър и снимането на монитора, често пъти са единствените начини за "извличане" на информация от секретни системи.

  Някой да има съмнения, че "Трактора" си има "Къртици" в службите, които имат достъп до "прослушване" и "преглеждане" на такива материали?

  А иначе е ясно, че кучето си лае, керванът си върви - тука има, тука нема, но контрабанда си има

  Татко на двама
 30. 30 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Любопитно

  С такива експертизи прокуратурата няма нито едно спечелено дело срещу голям престъпник.
  А междувременно би трябвало да излезат и експертизи от експерти, които не са подчинени на цвъки.
  Защото тези от престараване опитват да опровергаят думите на боко "Записите са едни добре подбрани истини."

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 31. 31 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1493 Неутрално

  Егати прокуратурата. Ние ги хващаме, те ги пускат.

 32. 32 Профил на Делян Делчев
  Делян Делчев
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  До коментар [#16] от "ironhorse":

  Гледали сме пропаданията.
  Изводите са следните (тъй като експертите на прокуратурата не са публикували "местата", не можем да твърдим, че те не виждат все пак невидимото) -
  Има пропадане на неважни места (далеч извън "ключовите фрази". Пропаданията са на различни места в контролните разговори, следователно не променят смисъла по същество. Пропаданията са много големи (общо намаляване на мощност) или много малки, всъщност пропаданията са само едно. Но цепят думи, които и нямат значение за съществото на разговора.
  Следователно пропадането може да се дължи на ефекти от AAC/MP3 компресията или просто на шум и други грешки. Местата на които се случва не са ключови за промяната на значението на разговора. Там където има пропадане, не нарушава цялостта на СРС маркерите.
  Хипотезата пропаданията да са от други причини, е по-силна от хипотезата те да са от монтаж.

 33. 33 Профил на msp
  msp
  Рейтинг: 426 Разстроено

  аз ли не мога да чета, медиите ли не могат, вече не знам. Четох го на сайта на прокуратурата, и колкото да се старая, не видях, някъде да са казали, че записите са фалшифицирани, а само, че не са оригинал. Ами как да са оригинал бе? Вие за идиоти ли ни смятате? Оригиналите са в МВР, там им е мястото, обратното би означавало да хвърчат глави и то с основание. Че били презапис, ами това го знае и баба Пена от Бусманци.

 34. 34 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 687 Гневно

  Че то Бойко е наредил на прокуратурата, какво да казва. Разликата е, че този път НЕ Е ползвал телефон.


  Важното е как нещата излизат в медиите: ''Записите са манипулирани ''!
  Така простите булгаристанци ще земат да си помислят, че такъв разговор не е имало...

  If you are going through hell... Keep going!
 35. 35 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 3351 Неутрално

  До коментар [#26] от "|":

  Кои министри? Кои престъпници?

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 36. 36 Профил на Делян Делчев
  Делян Делчев
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  До коментар [#18] от "otnesenr":

  И съвременните технологии са ограничени, когато не се разполага с часове тихи (безшумни) записи на субектите.
  А тук говорим за 3-ма субекта (понеже смисъла е пренесен в три разговора), за които е трябвало да има часове тихи, буквално студиини нормализирани записи.
  Дори и да приемем, че това е истина, остава проблемът със СРС маркерите. Някой е трябвало да има достъп до записаният разговор от преди СРС маркерите (което ако въобще е възможно, е ограничено от 2-3-ма души от СДОТО), след което е трябвало да се направи монтажа, да се изравни всичко, да се направи така, че да се запази дължината (иначе контролната проверка с трафичните данни ще падне) на записа, което невероятно комплицира монтажа, да се добави после фонов шум (предварително изфилтриран), ама реален (плачещото бебе?), да се качи обратно на оборудването на СДОТО и да се сложат маркерите по неговата формула. Нали се сещате, че това е практически невъзможно, и който ако има някой да може да го направи, ще му е по лесно да предаде тези записи на прокуратурата после (тъй като ще има по-голям ефект), като част от разследването срещу Танов (НПК вече позволява промяната на предназначението на СРС-тата), вместо да се опитва да ги прикрива и да не ги предава?
  Разследваме хипотези, усложнявайки невероятно техниката на манипулацията, само и само за да държим хипотезата за възможна манипулация жива. Аз отново казвам, вероятността да не са подправени е значително по-голяма, отколкото да са, и с всяка изминала проверка, която извършваме, отново и отново, правилото се запазва.

 37. 37 Профил на Делян Делчев
  Делян Делчев
  Рейтинг: 1375 Неутрално

  До коментар [#21] от "emil_":

  Политическият анализ на изводите е лично право на всеки. Техническият анализ също. Който може да направи анализа да се обажда. Лично мен не ме интересува какъв е политическият ефект. Аз коментирам само техническият проблем.

 38. 38 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#35] от "emil_":

  Бащ-министъра и заместника му. Други въпроси?

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 39. 39 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Явно и въпросните блогъри са както казваше др. Людмила Живкова всестранно развити личности)). И забележете - всичките блогъри са потресени от експертизата). Как пък не се намери дори един, който да е съгласен с нея ? Явно Живковите времена със 100 процента гласували са на мода сред въпросните блогъри.
  Един въпрос към вестника - не мислите ли, че с такива мнения на разни кибици се излагате ?

 40. 40 Профил на galinr
  galinr
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Не е важно,че записите са манипулирани.Важно е ,че разговорите са се състояли,което беше потвърдено от участник и косвено от премиера.

 41. 41 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 687 Разстроено

  До коментар [#18] от "otnesenr":


  Гербер...

  If you are going through hell... Keep going!
 42. 42 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#39] от "chiko":

  Кибиците имат право да публикуват непрофесионални мнения. Страшното е когато експертите започнат да публикуват такива. Както се случва в момента.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 43. 43 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#18] от "otnesenr":

  Ами щом е толкова лесно да се манипулират, съдиите да спрат да признават СРС-та в съда и милиционерите да спрат да подслушват всички. Тъкмо държавата ще спести малко пари.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 44. 44 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1493 Неутрално

  В един манастир постъпил нов послушник. Игумена го развел из манастира да му покаже кое къде е. В една стая видяли останалите монаси, голи с натопорчени ... а един минавал от човек на човек и му лапал "това". Новият попитал какво става, а игуменът отговорил, че това е стаята, в която играят комар. Вътре имало една муха и на чийто кацне - печели. А оня дето лапа какъв е? - питал новобранецът.
  - Този е експерт от прокуратурата. Проверява някой да не си е намазал "онова с мед", отговорил игуменът.

 45. 45 Профил на kazkad77
  kazkad77
  Рейтинг: 502 Любопитно

  Така и не мога да разбера защо се ядете по форума. Тя работата си е ясна- КУКИТЕ ДЪРЖАТ КОНТРАБАНДАТА, НАЧЕЛО С КРАЛЯ-СЛЪНЦЕ!

 46. 46 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До номер 42

  И как разбра, че мнението на експертите е непрофесионално ? То вярно, че в България всички разбират от футбол, но ще се окаже, че и от експертизи разбират)).

 47. 47 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#46] от "chiko":

  Много просто разбрах -- прочетох го.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 48. 48 Профил на Марко
  Марко
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Само за протокола: това, че записите на са "оригинални" означава, че не са копие от цифровия файл, който съставлява СРС-то. Такова копие би било на 100% съответно на "оригинала".
  Наличните файлове са запис , направени с диктофон от акустичната система на компютър, който въпроизвежда оригинала.
  Целта на упражнението е елементарна - или да се прикрият следите от намеси в оригинала, или да се затрудни проверката за автентичност. Само дето дори в този съзнателно осакатен вид наличният материал може да се провери за намеси.Бедна е фантазията на някои от пишещите "експерти" тук какви са възможностите на съвременната техника както да генерира аудиосигнали, така и да декодира тези манипулации. Разбира се - за да се извърши всичко това - експертизата трябва да се направи в чужбина. Това ще осигури безпристрастност. Освен в един случай - ако по стечение на обстоятелствата задачата се възложи на лабораторията, която вече е генерирала записа

  Не съм магаре;-)
 49. 49 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Някой да е очаквал друга експертиза???

 50. 50 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Гневно

  Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА...

 51. 51 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#50] от "feniks1":

  За какво да спрат ГЕРБ, видя се че са част от "кораба на престъпния свят"

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 52. 52 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До номер 46

  Аз просто пък ще кажа, че написаното от блогърите е достойно за вестник "Стършел". Сигурен съм, че дори американски, японски и какви ли не още спецове да кажат, че записите са манипулирани, ти и блогърите ще сте на противното мнение. Ваша работа. Казах - всестранно развити личности. Те ще ни докарат комунизма, при който текат реки от мед и масло.
  Впрочем - ако Костов беше премиер нямаше да се учудя ако ти и блогърите потвърдите мнението в експертизата)).

 53. 53 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#52] от "chiko":

  Фактът, че ти си сигурен в нещо по никакъв начин не доказва, че то е вярно

  Който и да беше на власт т.нар. експертиза пак щеше да си остане толкова несериозна и непрофесионална.

  П.П. Я разкажи какво щеше да е _твоето_ мнение ако Костов или Станишев бяха на власт

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 54. 54 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#52] от "chiko":

  А ти разбираш ли, че експертизата казва със сигурност едно единствено нещо: записът е презапис. Демек "водата е мокра".

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 55. 55 Профил на alkash10
  alkash10
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Ха ха ха !!!

  И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА НА Гоцко Сифилистика за ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА и от там СЪСТАВЯНЕ НА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО под НЕГОВ ДИКТАТ -
  И З Г Ъ Р М Я!!!

  Но е много показателно РАЗВИТИЕТО на "скандала"!!!

  Четвъртък - ЯНА пуска "стенограми на записите! И УПОРИТО ТВЪРДИ, че разполага с ОРИГИНАЛИТЕ!!!
  В Петък Гоце казва, че записите са "ТАКИВА"!
  В събота Дачков и Патрашкова ще си счупят краката от ходене насам-натам за да "ДОКАЖАТ ИСТИННОСТТА" на записите!
  В Неделя ГЕЯТ заяви, че не е страшно, ако Бойко падне от власт!!!

  И изведнъж - БУУУУУУМ!!!
  ЧЕРВЕНИЯТ БАЛОН СЕ СПУКА!!!

  Записите НЕ БИЛИ ОРИГИНАЛНИ, ами били "презапис"!!!
  Стенограмите не били ОФИЦИАЛНИ ОТ мобилните оператори, ами били "СКОНФИГУРИРАНИ" от презаписите!

  Или както се казва - ПОРЕДНОТО ОСИРАНЕ НА АГЕНТИТЕ на ДС!!!

  Е - сега вече е ясно, че КЪРТИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ "ХВАНАТИ"!!!
  И, че ЩЕ ПРОПЕЯТ!
  И че ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Сифилистикът ще остане и БЕЗ 5-тата колона!

  И? ЗА КАКВО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА???
  За да може Гоце да избяга от МЕРНИКА НА СИБИРСКИТЕ СТРЕЛЦИ???

  Ха ха ха!!!
  Колкото ТЪП е Гоце - дваж ПО-ТЪПИ са "неговите хора"!!!

 56. 56 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#54] от "Музар":

  Е, сега не казва "водата е мокра", по-подробна е "експертизата". Казва "небето е най-често е синьо, тревата обикновено е зелена"

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 57. 57 Профил на Деян Христакиев
  Деян Христакиев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  1. Това не са "експерти на прокуратурата", а експерти в лабораторията по криминология при МВР (тоест на подчинение на Цветанов).
  2. Не се казва каква е маниплацията! Защото думата маниплация може да се тълкува много широко! Например може да означава подмяна на думи, но може да означава съкращаване на думи. А най-вероятно се има предвид презаписване, защото самото презаписване не изменя съдържанието, но пък се води маниплация.
  3. За мен най-сигурен маркер си остава, фактът, че Танов преразказва разговора си с Борисов, в последвалия разговрор със Странджев. Няма как, (ако Танов не е съучастник) да преповтори несъществващ разговор!
  4. След като Явор Нотев потвърди, че има законно подслушване на Танов за въпросния период, защо експертизата не включва сравнение межд едните и другите разговори и да се установи кое е манипулация.

 58. 58 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До номер 53

  Предавам се. Експертизата от професионалистите не е вярна. Блогърите знаят, че е манипулирана. Вервам на тех. И само на тех. Въобще що трябва в България да има институт за криминалистика ? Нали си имаме блогъри.....
  Впрочем - шоуто продължава:

  http://www.glasove.com/article-11623.php

  "Екипът на „Галерия” вече поръча своя, независима експертиза в частна лаборатория. Изводите от нея ще бъдат оповестени в следващите два дни."

  Вече се появи частна лаборатория. Дано тя не е анонимна като оня човек с каскета дето беше донесъл първата флашка в "Галерия". Но ти може да си спокоен - след два дена ще се появи заключение, което ти и блогърите ще споделяте).

  А дали щеше да е Станишев, Костов или Ганчо или Драганчо пак бих възприел мнението на блогърите като нещо достойно за "Стършел".

 59. 59 Профил на Георги Танев
  Георги Танев
  Рейтинг: 426 Неутрално

  На кой да вярвам, на блогърите или на правителството. На блогърите разбирасе.

 60. 60 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  A най-шокиращата част от "експертизата" е, че има "нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията".

  Българските политици не говорят правилен български? Невъзможно!

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 61. 61 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#58] от "chiko":

  Не, няма да вярваме на блогърите, а на хора, зависими от записаните престъпници

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 62. 62 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#56] от "|":

  Приемам забележката!

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 63. 63 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#58] от "chiko":

  А не те питах как ще възприемеш мнението на блогърите, а как ще възприемеш "експертизата"

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 64. 64 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До номер 63
  Ще я приема такава каквато е. Няма да се правя на интересен като почна да умувам как не била вярна и др. Просто не вярвам на всестранно развитите личности, които и от експертизи и от футбол и от политика и от Марс разбират.

 65. 65 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#64] от "chiko":

  Да, не вярваш на "всестранно развити личности", но вярваш на престъпници на държавни длъжности

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 66. 66 Профил на press
  press
  Рейтинг: 419 Неутрално

  Това е операция "Замазвачите". А иначе вотът на недоверие действително много вдигна цената на Атака. Ето интересен клип от изказвания на Волен Сидеров по отношение на ГЕРБ и и твърсетието му, че е влязъл в политиката заради парите
  http://etrud.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html

  press
 67. 67 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1250 Неутрално

  До коментар [#36] от "delian":

  Имам предвид по-сериозни неща. Компютрите зад които стоят съответните високоплатени специалисти могат даже да създадат даже видеоматериал от типа "Политик застрелва циганин на улицата". Не виждам какъв проблем би имало с гласов софтуер и нагласяне на интонацията просто да запишеш репликите в текстов файл и компютъра да ги изговори с гласа на кой да е със същата честота, интонация и др. подробности. Някакъв проблем ли би имало с наслагването на маркерите? Много е напреднала техниката, повярвайте. Съществуват т. нар. "суперкомпютри", много често на разположение на различни разузнавателни, корпоративни, престъпни и др. кръгове. Нещата са много сложни, експертите трябва да вземат предвид технологичните възможностите за изкуствено съставяне на "правдоподобни" информационни блокове. Наред с това е хубаво да се види и цялостнния контекст на комуникацията, защото се получават грешки от типа на това някой да спомене какво предполага, че би казал някой друг, като изречението само по себе си би имало друф смисъл. И най-накрая освен, че нещо е говорено, трябва да бъдат намерени сведения за действително извършени вследствие на раговора престъпления. На практика моето доверие в Борисов се основава на това, че шума за предполагаемата некомпетентност или престъпна същност на правителството се основава изцяло на такива "лингвистични" анализи на изказванията. Тоест основната част от скандалите са такива с жълт характер. Няма данни за активност на организираната престъпност, каквато имаше преди, а би трябвало тя да е в центъра на вниманието, ако има такава. Няма данни за корупция, а те трябваше да са в центъра на вниманието, ако имаше такива. Няма данни за икономическа нестабилност. Няма данни за каквото и да е друго сериозно нещо. Само жълтини, клюки и оценки на изказванията. Между другото, на подобна кампания беше подложен и президента на ЕС Херман Ван Ромпой, президента на Франция Никола Саркози, премиера на Италия Силвио Берлускони, бившия премиер на Великобритания Тони Блеър и редица други уважавани европейски лидери. Това ме навежда на мисълта, че има организирана акция за дестабилизирането на политическата система в Европа като цяло. Тази кампания засили много интензивността си в началото на миналата година, когато влезе в сила Лисабонския договор и когато трябваше да се избират членове на еврокомисията. В ЕС също има опозиция и тя също е толкова подла, колкото нашата. Съжалявам, но откъм скандали в момента ние стоим може би на една от най-добрите позиции в Европа, защото нашите са най-незначителни - отнасят се предимно до непремерени изказвания.

 68. 68 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#67] от "otnesenr":

  Хахаха, "атаката" срещу ББ била част от организирана акция за дестабилизация на Европа. Абе, толкова ли е зле психиатричната профилактика в България?

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 69. 69 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1250 Неутрално

  До коментар [#68] от "|":

  Ти знаеш ли какво се случва в ЕС изобщо?

 70. 70 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#69] от "Отнесен":

  Нее, изобщо не знам Но знам, че атака срещу пожарникаря-милиционер определено ще дестабилизира Европата. Хехехе...

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 71. 71 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 687 Неутрално

  Отнесен и chiko

  Не сте добре! Ебаси и простите говеда....

  If you are going through hell... Keep going!
 72. 72 Профил на liolio3
  liolio3
  Рейтинг: 60 Неутрално

  бъдете търпеливи , рано или късно гербаджийската измет ще здадат властта , тогава те и гъзолизците им , ще разберат за какво иде реч и на практика ще бъдат изпробвани всички простотии (преди да бъдат премахнати) в законодателството

 73. 73 Профил на leonid
  leonid
  Рейтинг: 583 Весело

  Много мрънкачи,много разбирачи?!Като вземем в предвид някакви блогъри и тук коментиращи шматки,значи че правителството на Бойко има нищожна подкрепа!Хехехе,само така ви се иска,а то е различно от другото!

 74. 74 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#73] от "apolo13":

  Знам, че правителството на милиционера има голяма подкрепа. Просто повечето лумпени нямат Интернет

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 75. 75 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  До коментар [#72] от "liolio3":

  Гъзолизците няма да разберат нищо. Просто ще намерят друг гъз за лизане

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 76. 76 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Не им се сърдете! Толкоз си могат! И тези плюскат десетки милиони бюджетни средства! Егати некадърниците!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 77. 77 Профил на vrijheid
  vrijheid
  Рейтинг: 273 Неутрално

  Това не е становище на прокуратурата, а на "изключително независим експертен орган" - някакъв институт към МВР. Прокуратурата много умело си е измила ръцете с тези псевдо експерти от МВР. Аз на 110% съм сигурен, че казаното в записите е истина, просто защото когато си манипулиран реакцията ти е много остра и конкретна - за пример Менда Стоянова, а каква беше реакцията на некомпетентния ни премиер - снишаване и апел към Станишев да са в един отбор. Който може да мисли и анализира вече е стигнал сам до истината, без да очаква добре нахранените проституки(журналисти) да му подават наготово " тяхната истина". Радвам се, че един от любимите ми вестници отново е обективен и дава различните гледни точки.

 78. 78 Профил на Симо
  Симо
  Рейтинг: 909 Неутрално

  То много ясно, се чуват снажданията. Ама тези блогъри са лаици. Маркерите, та маркерите. Ами и маркерите се разминават. На места с просто ухо се чува как цъканията са по три на 2.5 сек, а не по 1 както е на останалите места. Отворете файловете с програма за аудиообработка и ще видите.

 79. 79 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#54] от "Музар":

  Което е и забавното. Изследваш флашка за да кажеш, че не е оригинала. Не бих се сетил.
  Всъщност казват, че е записано с микрофон от комп, ако правилно съм разбрал. Ако е вярно е върха.
  Бе толкова ли е сложно да се извадят оригиналните записи и да се публикуват? И без друго само в уикилийкс не са разбрали за тях.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 80. 80 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Самото заключение на вещите лица е доста хлъзгаво. Но е много удобно в момента за Боко. Очаква се пускането скоро на още "флашки", но премиерът вече ще развява тезата си за "фалшивите" записи. Подобно на онези слаби адвокати, които надълго и широко в пледоариите си се позовават на показанията на свидетели, които на практика не казват нищо конкретно по делото.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 81. 81 Профил на kaleva
  kaleva
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#64] от "chiko":

  "Няма да се правя на интересен като почна да умувам как не била вярна и др."

  Култът към личността е вид религия. Там не се мисли - вярва се безпрекословно на лидера.

 82. 82 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 688 Гневно

  Абсолютно смехотворно обяснение. Най-малкото не почива на никакви факти а само на предположения. Пак се опитват да ни пробуват номера.
  Искаме прозрачно и независимо разследване и оставки на всички ДС изроди на ръководни постове в държавата!
  Искаме и независими съд и прокуратура! Искаме и високоморално правителство и народно събрание!

 83. 83 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1250 Неутрално

  До коментар [#81] от "kaleva":

  В какво вярват критиците на правителството? Може ли някой да ми изтъкне примерно петте най-фрапиращи гафа, основно формиращи негативното отношение към премиера и министрите?

 84. 84 Профил на vrijheid
  vrijheid
  Рейтинг: 273 Неутрално

  До коментар [#82] от "Hristo'o":

  Христо ти си утопист приятелю, поне докато живееш в България

 85. 85 Профил на mailer_deamon
  mailer_deamon
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#23] от "|":

  "И експертите на прокуратурата са толкова експерти колкото и българските политици са политици."

  По принцип си прав. Но грешиш за това че са експерти на прокуратурата. НИКК е структура на МВР. Важна подробност.

  "Невежеството е сила!" - Джордж Оруел
 86. 86 Профил на Mai Tai
  Mai Tai
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#14] от "СДС":

  На колко години си, че твърдиш, че СИК е създаден по Костово време??? Или вече си склеротик

 87. 87 Профил на kaleva
  kaleva
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#83] от "Отнесен":

  1. Двуличие. Да казваш, че си десен и в същото време да си пръв приятел на комунистическите олигарси.
  2. Наглост. Под носа на вярващите ти българи да въртиш далавери с винетки, лобизъм, покровителство на контрабандни босове.
  3. Липса на достойнство и доблест да си признаеш, че си сгрешил.
  4. Комплексарщина - да се обграждаш с очевидни некадърници, за да няма кой да те засенчи.
  5. Липса на елементарно възпитание и простотия, което за обикновения човек не е грях, но за държавника е недопустимо, защото определя летвата, стандарта на цялото общество.
  Мен лично ми е обидно да ме управлява такъв човек.
  Неблагодарност към всички, които се опитват да му помогнат.

 88. 88 Профил на xyz84014722
  xyz84014722
  Рейтинг: 1250 Неутрално

  До коментар [#87] от "kaleva":

  Това, което ми казваш не са гафове, а личната ти емоционална оценка, основана на какво? Ей затова ми трябват петте най-сериозни гафа, за да разбера защо ти си се настроила емоционално така. Е, ще коментирам и тях.

  1. Знаеш ли, познавам много хора, които се кълнат, че Джордж Буш е извънземен, който контролира Земята. Потърси в гугъл и ще видиш. Такива неща има много и в огромни обеми навсякъде, във всички държави. Въпроса е откъде ти получи тази информация? Ако е просто защото "това всеки го знае", то значи си имаме работа с обикновени улични слухове.

  2. Това е абсолютна лъжа - ти лъжеш. Съгласна ли си да носиш наравно отговорност за верността на тази информация с тези, които са ти я казали? Или поне да представиш доказателства за нейната достоверност.

  3. Пак лъжа - аз си спомням как се е извинявал и е казвал, че е сбъркал поне няколко пъти. Проблема е, че ти не очакваш какво да е извинение и признание, а а точно онези неща, за които ти е внушено от теориите на конспирациите и техните автори, че трябва да очакваш извинение. В този смисъл ти изпадаш в положението на някои журналисти дисиденти, които обвиняват Обама, че е извънземен, а той ако е извънземен ще отрече. Така че отново се връщаме на точка 2 и търсим отговорност на източника на информацията или съответно доказателства за нейната достоверност.

  4. Това е глупост - знаеш ли изобщо какво е кадърност и некадърност, знаеш ли какво се случва в България и света и какво произлиза от случващото се и дали пък не се справяме със сложна ситуация по-добре от много от уважаваните демократични фържави.

  5. Къде видя невъзпитание? Аз не съм го видял никъде. Всичко си е културно, нормално, надлежно описано и обяснено. Има ги всичките стенограми от заседанията на Народното събрание и Министерския съвет.


  Предполагам, основната част от критиците не смятат темповете с които се напредва за достатъчно добри и искат да дойде друг, който и да е, за да кара с някакви други темпове. Проблема при тези хора е следния:

  Първо - много малко от тях са чували какво е това "икономика" и как работи, кога има затруднения на регионално, на глобално ниво, кое точно предизвиква тези затруднения, какви мерки се вземат за преодоляването им и т.н.

  Второ - поради някакви причини икономическото благосъстояние на населението се е занижило като параметри и това буди тревога сред хората.

  Комбинацията от бедност+недоволство и неграмотност позволява на спекулантите, които искат да реализират някакви свои цели, които не са обявили публично, да "обясняват" на населението кой е виновен за това, като в същото време посочения виновник може да е пречката, която спира техните тайни цели. Това може да предизвика такъв ефект, че населението да се втурне да се спасява право към пропастта, защото е било убедено, че "властта" ги е насочвала да изкачват баира (което е трудно), за да заведе там към смърт. Ето затова е нужна промяна в образованието.

  Досегашната образователна система беше напълно инвалидизирана и не беше в състояние да показва верния път на хората. Следователно трябва да се промени. Но за да се промени, първо трябва да бъдат махнати слепците, които са били до момента. Да, но тези слепци досега са си мислели, че са единствените, които виждат и процеса на премахването им не минава без "протести" - от тяхна гледна точка се ликвидира цялата наука, тъй като те са си мислели досега, че само те се занимават с наука. Същото се отнася и за здравеопазването.

  Естествено, нечистите сили се възползват от всяка възможност да защитят предходния модел на "слепота", защото само така могат да водят "качествено" и без съществена съпротива народа за носа.

 89. 89 Профил на solen
  solen
  Рейтинг: 426 Любопитно

  "Не мога да разбера как експертите на прокуратурата..."
  =================

  Защо не публикуват CV-тата на "експертите" ?

 90. 90 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 793 Неутрално

  ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВА Е КВАЛИФИКАЦИЯТА В ОБЛАСТТА НА ЕЗИКОЗНАНИЕТО НА ВСЯКО ЕДНО ОТ ЛИЦАТА, ИЗГОТВИЛИ ЕКСПЕРТИЗАТА - ТЪЙ КАТО В НЕЯ СЕ СЪДЪРЖАТ ТВЪРДЕНИЯ ОТ ОБЛАСТТА НА ЛИНГВИСТИКАТА!

  ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО ЩЕ ИСКА ДА ЗНАЕ ТОВА!

 91. 91 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 793 Неутрално

  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРА, кратка статия!
  Прочети непременно:
  http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14774534,00.html

 92. 92 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1945 Неутрално

  Трябва да свиквате, дрогари, че в държавните служби на Кочината са останали само най-ущърбните, тъпи и мързеливи индивиди. Те най-добре съответстват на равнището на останалия матрял. И с експертите на прокуратурата е същото. И с експертизите им. Все пак шеф им е партизанския внук Борето Велчев, доц.

  Тук-там се срещат и изключения, като будните блогъри, които разсъждават и се опитват да задават въпроси. Но те правят странно впечатление не толкова с анализите си, а повече с факта, че упорито продължават да висят в Кочината, вместо отдавна да са си били шута по нормалния свят.

 93. 93 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1329 Весело

  До коментар [#14] от "СДС":

  Бате, не искам да те обиждам, обаче с твърдението, че СИК е създадена по времето на второто демократично правителство в историята на посткомунистическа България - това на Иван Костов, направо изкърти глупомера!

 94. 94 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Не мисля, че е разумно да се очаква от БЪЛГАРСКАТА прокуратура да направи нещо смислено с тия записи така, че да може да се получи информация от тях повече от тази, която сам може да получи всеки като ги прослуша, стига да притежава интелигентността поне на средностатистически дебил.

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 95. 95 Профил на Perfanov
  Perfanov
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#13] от "mapto":

  Дълбоко се съмнявам учени да са анализирали тези записи. А повечето бългазри не вярват на научния метод, по същата причина, по която могат да изберат бодигард на диктатора, за мин.председател - коя е тя?

  .
 96. 96 Профил на Perfanov
  Perfanov
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#92] от "Lemmy":

  Не само в България, по целия свят държавните служители са присъщи с корупцията (като цяло).

  .
 97. 97 Профил на Carrot
  Carrot
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Напрежението във форума е доказателство за едно:
  българите имаме нужда от вендета, за да се докаже, че не сме просто овце, стригани 20 години от всякакви политици.

  Хора, търпението ни е толкова изчерпано, че имаме нужда от само една експертиза: ТОЙ Е ВИНОВЕН!

  Ако иам мислещи политически анализатори, ще открият това послание, прикрито зад истерията за "техническата коректност или некоректност".

 98. 98 Профил на dundio
  dundio
  Рейтинг: 367 Разстроено

  До коментар [#96] от "Perfanov":

  страшно е ако се примиряваме с това

 99. 99 Профил на Perfanov
  Perfanov
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#97] от "Carrot":

  А кой друг, ако не ние, ще пази пазачите?

  .
 100. 100 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Калева - още малко ще получиш инфаркт. По-спокойно. Все пак това е само един форум. Нито разбираш от записи, нито лично ти не си правила експертиза на въпросните записи, но знаеш, че експертизата не е вярна.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK