Борисов ще получи вот на доверие в опит да приключи "Тановгейт"

Борисов ще получи вот на доверие в опит да приключи "Тановгейт"Две удобни новини часове преди гласуването: Танов е подслушван законно, но изтеклите записи са "манипулирани"


Галъп: Скандалът е намарил доверието към премиера с 14%


Часове преди парламентът да гласува поисканото от премиера доверие за цялостната политика на кабинета, тази вечер експертиза потвърди изявлението на Бойко Борисов, че разпространените записи от "Тановгейт" са "манипулирани".
Съобщението на прокуратурата допълни разпространената малко по-рано информация, че шефът на митниците е подслушван "напълно законно". Все още не е ясно обаче дали изтеклите разговори са именно от използваните СРС-та в разследване на Ваньо Танов.


Версията - подслушването е законно, разговорите са "манипулирани", вероятно ще бъде основната защита на управляващите в днешния дебат за вота, когато става дума за скандала. От стенограмата на правителственото заседание вчера пролича, че Борисов иска да приключи темата със скандалните записи през гласуването, да предотврати искане на вот на недоверие от опозицията и да се опита да си върне инициативата.


От изказването му пред министрите става ясно, че в защитата си той ще заложи на обявяване на някакви нови мерки за фискална дисциплина и нисък бюджетен дефицит, подробности за които обаче се пазеха в пълна тайна. Наблюдатели прогнозираха, че утре ключова роля ще има финансовият министър Симеон Дянков, който излезе с добри позиции от скандала.


Самото гласуване на вота ще бъде най-безинтересната част, защото е ясно, че с гласовете на своите депутати от ГЕРБ (117) и подкрепящата "Атака" (20) Борисов си е осигурил поисканото доверие. Вчера "Синята коалиция" постави свои условия за подкрепа на кабинета, но управляващите им отговориха, че няма да се поддадат "на диктат". ДПС пък лансира идеята гласуването за вота да е тайно. 


Въпреки удобно развилите се събития с автентичността на записите така и не стана ясно какво точно е манипулирано. Допълнително объркване в анализа на ситуацията внесе самият Борисов, който вчера отново обясни, че "Дянков е тук и е жив свидетел, президентът се обади, за да ме помоли за неправомерно действие на митниците, които за въпросния Мишо Михов искат да му съсипят бизнеса", с което на практика потвърди съдържанието на разговора си с Танов. Митническият шеф обаче продължава да мълчи шести ден след изтичането на записа му с премиера.


Мотивите в експертизата, поръчана от прокуратурата, са, че има презапис на оригиналните разговори и че "на отделни места се констатира нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията".


Проучване на социологическа агенция "Галъп" днес показа, че скандалът вече има ефект върху доверието към премиера - според техните данни то бележи 14% спад.

Коментари (244)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Най-доброто сравнение между правителствата на тройната коалиция и това на ГЕРБ направи Карстен Расмусен от ГД „Регионално развитие” на ЕК:

  Според Расмусен - през 2007 и 2008 г. проектът АМ "Люлин" е изпълвал ЕК с отчаяние, защото е бил до никъде.

  Повтарям мнението на чужденецът германец мисля - Люлин е изпълвала ЕС с ОТЧАЯНИЕ, защото е била ДО НИКЪДЕ!

  И премиерът Борисов - за 6месеца построихме 3 тунела!

  Кабинетът обяви 1 февруари за Ден на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим. Решението е взето по предложение на президентите на Република България д-р Желю Желев (1990-1997) и Петър Стоянов (1997-2002). Това съобщиха от правителствената информационна служба.

  Кабинета на ГЕРБ Е ПЪРВИЯТ И ЕДИНСТВЕН след 89-та година без агенти на ДС министри и заместник-министри след оставките на Божо и Павлин Димитров!

  Дори кабинета на ОДС с премиер Иван Костов имаше двама министри агенти на ДС и няколко зам министри също доказано доносници!

  Така че обновения кабинет от министри и зам министри на ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ в 20годишния преход без ченгета-доносници! И ТОВА Е ФАКТ!

 2. 2 Профил на Софийска кифла
  Софийска кифла
  Рейтинг: 328 Неутрално

  И ТОЙ хитър...иска това дето ще му се даде

  Дреме ни за мнението на гоите! И хич не ни трябва вашата прошка , стадо! КАРЛА . СОРОСТУТКА
 3. 3 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Евгений Михайлов: Потресен съм от позицията на Синята коалиция

  Потресен съм от позицията на Синята коалиция, пише в отворено писмо до Агенция “Фокус” кинорежисьорът Евгений Михайлов, народен представител от СДС в 37 Народно събрание, зам.-председател на СДС през 1994 г. и участник в предизборните кампании на Съюза на Демократичните сили в периода 1990 – 1997 г. Писмото на Михайлов е по повод петте условия, поставени от Синята коалиция на кабинета, за да го подкрепят във вота на доверие. „Ако ДСБ са "млада" партия, то СДС забрави ли своята история? Нищо ли не им говори името на първия демократично избран министър-председател Филип Димитров? Защо влизат в ролята на ДПС от 1992 година? Поставят условия на партньора си от Европейската народна партия. И ако не се изпълнят условията, ще гласуват недоверие на правителството с риск да го свалят. А после? Ще дойде тройна коалиция или служебен кабинет на Гоце и Калфин, които веднага, изпълнявайки условията на Синята коалиция, ще: "закрият проекта Белене", "ще отстранят хората на ДС от всички институции", "ще дадат приоритет на Набуко", "ще въведат фискален борд", и с устрем "ще продължат реформите". Що за малоумие? Ако Мартин Димитров не помни, Иван Костов без да иска ли прави тази провокация?”, пише Евгений Михайлов.

 4. 4 Профил на Читателят
  Читателят
  Рейтинг: 480 Неутрално

  БСП клакьорите що млъкнаха?
  Да не са на почасова ставка?!!!

  Попътен вятър в главите!
 5. 5 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Борисов утре ще получи доверието, което си поиска от парламента, но не и от суверена - българският народ.
  След като конституцията отнема прякото упражняване на власт от страна на суверена, след като слива властите, и законодателният орган разполага с правото безконтролно и безотговорно да упражнява почти цялата власт от името на суверена, след като депутатите се посочват от партийните ръководители, а не от народа и тези, които се сдобият с мнозинство в парламента, управляват според собствените си прищевки, а не според установения по закона начин.

 6. 6 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  ОСТАВКА!Който краде и лъже не трябва да управлява!Това ,че си министър председател е утежняващо обстоятелство, не е индулгенция за всички възможни грехове!

 7. 7 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  РЕАЛНА ПОЛИТИКА И КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ - 720 000 санирани панелки = 2 милиона доволни избиратели!

  Защо правителството не рекламира реалната си политика от която всеки гражданин ще има полза и от която ще спечели самото правителство??? Вместо това ГЕРБ влиза в ченгеджийницата на ДС и така сами влизат в капана на комунистите!

  Санират 720 000 панелни жилища и сгради

  http://olddnes.dir.bg/news/vezhdi-rashidov-rosen-plevneliev-regionalno-razvitie-7808101

  ТОВА СТАВА ПОЧТИ БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ! 50% се покрива от еврофондовете и останалите се покриват от безлихвени заеми които за 2 максимум 3 години се избиват от спестените от ток и парно средства! КЕЛЕПИРЪТ ЗА НАРОДА Е БРУТАЛЕН! За пръв път и народа нещо да намаже от ПОЛИТИКИ на правителството!
  ТОВА Е НЕЩО КОНКРЕТНО КОЕТО ЩЕ БЪДЕ УСЕТЕНО ПО ДЖОБА НА 2милиона гласоподаватели. Този път в положителен смисъл.

  Тоест виждате какво напражение има обикновенно за цените на тока и парното! Нека направим едни прости сметки! Една санирана панелна сграда намалява наполовина сметките за парно и около 20-30% сметките за ток! А в момента всеки лев за парното се брои. Особено откакто Овчаров подписа тоя безумен договор и отряза главата на Б-я и обслужи руските интереси!

  Тоест 720 000 санирани панелни жилища при средно едно семейство от 3души се получават почти 2 милиона и 200хиляди ДОВОЛНИ ИЗБИРАТЕЛИ!
  Тоест над 2милиона души които ще имат ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ЩЕ ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО ЗА ПАРНО И ТОК! ЕТО ТОВА Е РЕАЛНА ПОЛИТИКА! Коя партия в момента има 2 милиона потенциални избиратели. Всеки един който му санираш панелката ще гласува за ГЕРБ! А премиерът вместо да популяризира иначе перфектния мениджър Плевнелиев се занимава с ченгеджийница! ТОВА ТРЯБВА ДА Е ТЕМА №1 ЗА ГЕРБ И БОЙКО! Никой друг няма такъв потенциал от 2 милиона избиратели от релано свършена работа и реален бонус за семействата! За съжаление въпреки всички положителни качества на Росен - интелект, знания, опит, мениджмънт и т.н. няма харизмата и ПР-ът на Бойко и не може достатъчно да допренесе за популяризиране за ПОЛИТИКА №1 за правителството която ще донесе най-яркият ефект и удоволствие в избирателя. Всеки на който му спестиш 50% от цената на парното и 20% от цената на тока ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ! Да не говорим че с такаваенергийна ефективност допълнително и държавата печели щото ТОВА СИ Е ЕДНА НОВА АЕЦ! Бойко да реагира и да повтаря всеки ден тази РЕАЛНА ПОЛИТИКА! Защото е за хората и техните семейства! СРС-та записи и скандали минават и заминават! Санираните панелки с огромното спестяване на средства остава! Магистралите също!
  Плевнелиев да поиска сам помощ от Борисов да популяризира най-добрата и ефективна за самото правителство политика! Средствата ги има интелекта и умението на плевнелиев също! Остава премиерът да се намеси с харизмата и да популяризира идеята и въобще цялата политика и начинание!

 8. 8 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 502 Неутрално

  Това ще отшуми бързо. ББ скоро няма да има сериозен противник. И точно това един ден ще му изиграе лоша шега. ББ играе ловко и находчиво, но срещу сбирщина от разединени слабаци.

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 9. 9 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Кой то може, го може!

  Само нещо да са не изметне утре, че нема живот в тая държава!

  Успех за Бойко!

 10. 10 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1719 Весело

  Утре ВОТ на ДОВЕРИЕ ще получи бирата .
  А Борисов ще се окъпе в пяната на Бирата. Никой няма да постави въпроса за Доверието. На никой не му трябва.
  Търсят "вот".
  Доверието било безинтересно.
  Така и не разбраха, че Мишо Бирата спечели най-големия вот. Постигнал си интереса. Бизнесът му върви. Бирата му ще се пие много след като това правителство е забравено. Страхотна реклама.
  Министър-0-председателят ще получи вот, със стойността на бирена капачка за еднократна употреба.

 11. 11 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#5] от "latch059":

  Чичо Лачо, точно от народа го получава доверието, а не от ония харантутници в парламента!

 12. 12 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#6] от "jelev_jelqzko":

  Продължавай да си ревеш, не ни пречи.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 13. 13 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#10] от "AzDebil":

  Ще получи истински вот, както е по закон.
  Стига да не са купили нЕкои депутати.
  Даже и така да е, обаче ще има нови избори и тогава ГЕРБ ще има пълно мнозинство, СК ..... зависи утре как ще се държи. Това ще определи дали ще види друг парламент.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 14. 14 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 966 Неутрално

  До коментар [#13] от "Руслан 21":

  Не се притеснявай. Купени са депутатите от Атака.

 15. 15 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Любопитно

  До коментар [#13] от "Руслан 21":

  Мисля, че пак няма да се разберат. И ще чакат до наесен, ама какво да се прави, такава ни е орисията на страната.

  Кога ли ще станем нормална държава?

 16. 16
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:10 на 19/01/2011 от неговия автор.

 17. 17 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#14] от "yavooor":

  Пепел ти на езика. Не ни е време за нови избори, които нищо няма да променят.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 18. 18 Профил на pino
  pino
  Рейтинг: 381 Неутрално

  ББ има цял екип от спецове за връзки с обществеността и не разбирам защо им плащаме заплатите, след като не си помръдват задниците да популяризират наистина добрите постижения на това правителство.

 19. 19
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 20. 20 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#16] от "Просто герой на някакъв фарс":

  Геройко, доносите никому не са помогнали, а точно този въпрос /Защо не работя и днес/ го обсъждаме от следобяд с Коба Сталин. Проследи доноснико постовете за да разбереш долна твар как се изложи току що.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 21. 21 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Весело

  Бойко е много як политик. Според мен ще управлява най-малко 3 мандата. Леле, какъв майтап ще е да чета още 12 години червените тикви да се мятат в истерия по форумите.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2501 Неутрално

  Успех Бойко, в теб ни е последната останала надежда.

  Заглавие в Дневник: "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА С БСП" (ЛЪЖИТЕ БЯХА ДОТУК)
 24. 24 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Бойко махай Танов.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 25. 25 Профил на 45iv
  45iv
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Един тотален популист ,продължава с популизма си ,тоест засегнаха ЕГОТО му понеже вси4ки 4уха 4е какви ги говори и неспазва закона,и кво на умряла кокошка вадиме нож, ами тои и неговия кумир баи Тошо правеше регулярно избори и 4удо избрали го с 99.5%. Но ще доидат следващите парлам. избори ,и нареждането в следващия изобщо няма да е такова.

 26. 26 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 966 Неутрално

  До коментар [#17] от "Руслан 21":

  Имам предвид, че са купени от Бирения Бойко.
  PS: бих заложил на друга бира.

 27. 27 Профил на combainero
  combainero
  Рейтинг: 221 Неутрално

  “(Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева.

  (2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.”

  Е – пита се при това положение – флашките със СРС-та, разпространявани в публичното пространство от Яне Янев, Явор Дачков и Кристина Патрашкова, за целите на наказателното производство ли се използват, или за опазване на националната сигурност? Отговорът е – струва ми се – очевиден: използват се против националната сигурност, против интересите на българското общество и в полза на българската мафия. Тогава – защо главният прокурор на България още не е започнал наказателно преследване спрямо въпросните лица?

 28. 28 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#4] от "Читателят":

  Изтощени са, жадни и гладни! Днес беше много лош ден за тях. Дори и протеста на тютюнопроизводителите се провали. Мъка, мъкааа ... и Бойко стои като стълб. Не мърда, а те се пенявят като пигмеи около него.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 29. 29 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#21] от "Български патриот":

  Ще бъде страхотно изживавяне. Не бях се сещал за червените гниди как ще го преживеят. Е, виж една "Геройко" вече пуска доноси срещу мене. Нещастното го размазах снощи и сега не му остава друго освен да вади компромати, но "отрудената" му кратуна не се е сетила първо да провери доноса си.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 30. 30 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#24] от "Раз печки, раз кюнци":

  Не сега.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 31. 31 Профил на 45iv
  45iv
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Забравих царя спе4ели изборите с по добър резултат и кво от това кво стана освен неговите далавери.

 32. 32 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1387 Гневно

  ДПС да го д.ха с извинение. Техния таен вот е ясен на всички.
  Да гласуват явно, че да се види черно на бяло кой под чий задник е наврял глава.

  Жената е покана за щастие
 33. 33 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#26] от "yavooor":

  Яко си се объркал тогава. Той пари за глупости не дава.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Весело

  До коментар [#29] от "Руслан 21":

  На тях това им е първата натура. Доносчета, фалшификации.

  Добрече толкова умопомрачително бездарни, че можем само да им се подиграваме. Гледай как не могат дори и един малко по-достоверен аудиомонтаж да спретнат. То бипове от Уиндоус, микрофони ... некадърници и тук таме по някой педал между тях.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 36. 36 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  в нито един момент нито Борисов, нито някой от подчинените му не нарушава закон и не прикрива престъпление дори според тези не много чисти записи. Факт е, че СК се включи в хора на червените канарчета. Нормално - те са същите комунисти. Но фактът, че привърженици на СК, хора уж способни да мислят и да отсяват клевета от факти, се включват в гнусната червена компания, показва колко дълбоки и манталитетни са проблемите в обществото ни. Тези хора не са комунисти, като пратениците им - СК, уви - и мои, в парламента.
  Все пак се надяваме утре от единия срам депутатите на СК да прикрият червените си задници, удобно продадени на мафията и на москва.

 37. 37 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1446 Любопитно

  Тече операция "Замазвачите" с пълна сила.

  Не се съмнявам че Пожарникарската команда си въобразява че ще излезнат "целите в бяло" от говната в които са се овъртолили.

  То и Румиту Йелева бе изкарана по-чиста от сълза от "уважаемите" БГ институции; ЕП пък каза че смърди и не вЕрват.

  Така че въпросителните около настоящия Главен Слуга остават. Той ще разчита на късата памет, метрЯлът е доказал това си "качество"

  To be continued...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 38. 38 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1202 Неутрално

  До коментар [#9] от "wornoxmaniak":

  Абе хухавел. Дай да ти вземем един вазелин, да те запознаем с вожда, пък ако се харесате-се взимайте!
  И да са манипулирани, и да не са-все тая.
  Каква е хронолгията:
  1. Излизат някакви звуци с Танов, Дянков и Горанов.
  2. Всички мълчат като суеци (с изключение на Танов, който си противоречи на всеки 5 минути).
  3. На следващия ден се появяват двама от изброени по-горе, барабар с Цв.Цв. се явяват на кастинг пред 3 ТИР-а (ама близо до Банско, където Цвъцко си отдъхва).
  4. Появява се звук с Боко и Танов.
  5. Всички мълчат цял петък като суеци отново (не е възможно).
  6. В Панорама цъфва някакъв полу-идиот, който става за смях.
  7. Следва уикенд, в който се отряза една лента.
  8. Обичайното, всички мълчат, само Бойко иска външна експертиза.
  9. Бойко (щото винаги е една крачка пред другите), иска вот на доверие от .... и аз не знам от кой, тъй като дупетатите от ГЕРБ са анонимни ткзс-арски наследници.
  10. Паралелно с това излиза местна експертиза, която е правена едва ли не, с Правец 16.

  Какъв е извода?:
  Всички мълчат 2 седмици!

  Е много се извинявам, обаче мен ме е срам колко прост и наивен народ сме. Този инфантилен цирк е повече от наивен, а колко хора му се връзват?

  И като за финал-на какво ли не са ме обиждали, на комунист, на платен драскач, на ченге и кво ли още не. И винаги ми е било смешно.
  Е за такива като значки, печки, маниаци дори и аз започвам да се съмнявам, че са платени. Не може без комерсиална цел да има такива наивници.

 39. 39 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#35] от "Български патриот":

  Виж му рейтинга. За пръв виждам някой с минусов рейтинг в профила. Ей така трябва да размажем и ДС креатурите. Както тозе "геройко". Представяш ли си какъв труд е положил за да извади часовете на постовете ми. Аз не бих го направил дори за себе си, камо ли за друг човек.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 40. 40 Профил на Skydiver
  Skydiver
  Рейтинг: 883 Неутрално

  Това правителство се издъни по три направления - не можа да си защити уж класифицираните записи, разкри се че правят чадъри над избрани хора, и за капак показаха връзкарщината си когато прокуратурата вместо да разследва се впусна на бял кон да спасява вота на доверие!

 41. 41 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1387 Весело

  До коментар [#4] от "Читателят":

  Мдам... няма извънредни... това е положението. Излишъка свърши и ся няма достатъчно стотинки, че да чупят гюбеци денонощно.

  Жената е покана за щастие
 42. 42 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1361 Неутрално

  Надолу, надолу, надолу....
  Подопечното и подчинено на Цветанов МВР се произнесе: "Описаните по-горе отклонения, както в амплитудно-честотните характеристики, така и в областта на синтактичните, стилистичните и интонационните особености, биха могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите"
  Защото: "са презаписи на телефонни разговори, направени от едно устройство на друго (най-вероятно възпроизведени чрез компютър и записани от друго звукозаписващо устройство), при което е привнесен допълнителен фонов шум от устройствата и от акустичните среда на помещението."
  А някакъв възмутен форумец в Медиапул споделил: "Идиоти !! Естествено че са презаписани.... Оригиналните са при вас бе, ДС послушковци !!!"
  "Да дойде Станко"... Упссс... Не бе тъй. "Да дойдат танковете.", се изцепи един председател/президент, а после си тръгна. Поради гражданската реакция.
  Тези от нас, дето имат спомени от по-далеч, си дават сметка какво става. Мутрата се спасява с вот. На подопечни милиционери. Подопечни милиционери пишат по форумите, а кабинетът Борисов е отправил държавата към урвата. Тази агония съм я виждал. През 1990 и приз 1996 година. Милиционерите си мислят че ще се спасят като Гумен Речев, Тодор ВЪлчев и сие...
  Бъркат. Не е Волен факторът на спасението, не е наличен онзи консенсус.
  Господ да им е на помощ.....

  Ecrasez l’infâme
 43. 43 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#34] от "Просто герой на някакъв фарс":

  Ей "чеФурашка", вземи се в ръце и почни да мислиш с главата си, а не с флашки, че така и в нормалният живот ще те оритат. Аз мога да остана и цяла седмица във форума кретен, защото сам съм си началник, не съм като тебе. И докато си вадил часовете на постовете ми поне да ги беше прочел, да научиш нещо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 44. 44 Профил на Апостол
  Апостол
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#18] от "pino":
  Да изключително постижения, но са бич за народа, който сам си го сложи, гавра с думата "управление" и "управниц" поредица от скандали и рокади за по-малко от 2 г. Липса на капацитет- вербален, умствен, политически, хора събрани от като по принуда, от безизходната ситуация в която затънаха инициаторите на тези върхови постижения. Постижение е страха от терора на силовата власт, безнаказаните изказвания и подли чак прогнили до смрад дейности на гимнастика "вице премиер", и невероятния инвеститор дето е учил макро - икономика само от записки. Интересно кой изяде онази пица преди година?

 45. 45 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#38] от "Офца":

  Баце, кво да ти кажа, неща да те обиждам, ама си виж ника!

 46. 46 Профил на MIRADOR
  MIRADOR
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#9] от "wornoxmaniak":

  Браво ! И червеното Лехчево на Банко Христов се отърсва от червената чума.Поздрави !

  Виниций
 47. 47 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Любопитно

  До коментар [#42] от "Graf":

  Тумбак къде ходиш?

 48. 48 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#42] от "Graf":

  Само един въпрос. Какво те мъчат форумите? Те нищо не решават. Хората са твърде малко на брой.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 49. 49 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1387 Любопитно

  До коментар [#14] от "yavooor":

  Е то Атака остава да гласува отрицателно. Това за тях ще си е политическо самоубийство и автоматично отъждествяване с политиката на Доган

  Жената е покана за щастие
 50. 50 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#44] от "apozuzo":Да изключително постижения, но са бич за народа, който сам си го сложи

  Аааа, не си прав ! Народът го сложи на червените Гей, Гоце, Рубата и Доганеца. След това Бойко им го наби с парен чук - ще им гони поланиците, спря им контрабандата и строи магистрали.

  Така ще е още 3 мандата!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 51. 51 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#41] от "bgpainter":

  ............Мдам... няма извънредни... това е положението.............

  Няма и да има вече. Секна бурната река от пари.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 52. 52 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 541 Неутрално

  От Македония:

  „Здраво. Повторно ми се јави Бир-Мишо, ме разбираш... Во неговата фабрика дошле цариници, или полицајци, запленети се мобилни телефони, акцијата е во тек. Повлечи ги од таму, ветивме...“, му рекол Борисот на Танов.

 53. 53 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#50] от "Български патриот":

  Допълвай винаги "Свиквайте", така по ги боли.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 54. 54 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Преди мислех, че ГЕРБ ще управляват само 2 мадата, но сега завиших прогнозата - 3 ще са. Няма начин да е друго.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 55. 55 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 594 Неутрално

  ЗАПИСИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ!
  Вотърбир ПЕЕ пред вратата на премиера!
  „Шуми Марица, ОКЪРВАВЕНА”.
  „МАРШ! МАРШ! ГЕНЕРАЛА НАШ”
  „Живкови чеда, цял свят ви гледа”. МАРШ!
  Бойко завърши при Т. Живков академия за опашати, че дори и банка да обере никой няма да го прибере.

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 56. 56 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#53] от "Руслан 21":

  Свиквайте червени тикви! Още 3 мандата ГЕРБ!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 57. 57 Профил на krasi1317
  krasi1317
  Рейтинг: 381 Разстроено

  Руслане, аз като демократ се срамувам от пишмам демократи като теб, които с такава ярост бранят пожарникаря напуснал системата за да остане член на БКП. И не си ти човека, който ще каже коя партия ще влезе в следващия парламент.

 58. 58 Профил на MIRADOR
  MIRADOR
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#19] от "Просто герой на някакъв фарс":

  А ти бе "просто никакъв"какво работиш, та намери време да обработиш толкова сайтове? Или ти ги доставят от разузнаването на червените или за това ти плащат.

  Виниций
 59. 59 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 746 Неутрално

  До коментар [#57] от "krasi1317":

  Защо ли никой не се съмнява, че ГЕРБ ще влезе в следващия парламент? На 3 мандата върви работата!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 60. 60 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1202 Неутрално

  До коментар [#45] от "wornoxmaniak":

  "Баце, кво да ти кажа, неща да те обиждам, ама си виж ника! "

  За махленски мач няма да е възпитано да се кръстя Елизабет II-ра

 61. 61 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 966 Неутрално

  И пак:
  Егати прокуратурата. Ние ги хващаме, те ги пускат.

 62. 62 Профил на Polusa
  Polusa
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Свидетели станахме на един ИСТОРИЧЕН ФЕНОМЕН в съдбата на България. Видяхме как бившата БОЛШЕВИШКА АНАТЕМА мутира в ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА! Ние живеем в АВТОГАМНА СИСТЕМА, вид пиратска АМАЛГАМА, където и крадците и експлоататорите са ЛЕГАЛИЗИРАНИ и СИСТЕМАТЕЗИРАНИ и ЗАДОВОЛЕНИ. Те колят, те бесят и който се обяви СРЕЩУ ТЯХ, го обвиняват него за престъпник, криминален. НЯМА КРАЙ! Единственото спасение за ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, нейната КУЛТУРА и ЦИВИЛИЗАЦИЯ е, да се възстанови СИСТЕМАТА НА МОРАЛА, която ще изгради ХАРАКТЕР, ДОСТОЙНСТВО, ЧИСТОТА и ГОРДОСТ, ДОВЕРИЕ и РАВНОПРАВИЕ над ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.

  Волен Сидеров и Бойко Борисов извършиха Путински преврат в България,. Волен се отказа официално от идеите си и 100% е на страната на Борисов.

  Истина, Енергия и Мотивация на Сила, която Градим за България, не е Материя и не е Емоция!
 63. 63 Профил на Curb Your Enthusiasm
  Curb Your Enthusiasm
  Рейтинг: 599 Неутрално

  Хляб и зрелища за матр'яла.

  Само че червените мутри са некъдърни и всичко, до което се докоснат бързо фалира. Така че хляб няма, остават само зрелищата.

 64. 64 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#62] от "Polusa":

  Реви си, не ни пречиш.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#57] от "krasi1317":

  ...........И не си ти човека, който ще каже коя партия ще влезе в следващия парламент.............

  Аз разяснявам на изгубените души КАКВО ще стане, а не го определям.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 67. 67 Профил на hohot
  hohot
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Може и да получи! Но въпросите остават:
  Има ли хора в кабинета, които закрилят контрабандата? Кой и защо не зачита основното демократично право на хората за лична неприкосновеност? Как България ще продължи да бъде демократична и правова държава, ако самите управляващи нарушават правилата и законите? Защо ЕК получи незабавен отговор на въпроса за срс-тата, а българските граждани не го получиха? Защо притежателите на автентичните гласове от разпространените записи не излязоха и не заявиха какви разговори са водили? И най-важният въпрос - защо правителството допуска цените, безработицата и инфлацията да се надбягват, а доходите на хората да падат?

 68. 68 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#30] от "Български патриот":

  прави си не е сега момента, но Бойко има право да се съмнява в него

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 70. 70 Профил на MIRADOR
  MIRADOR
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#27] от "combainero":

  Ето, това са въпросите, по които комунетата мълчат като насрани.

  Виниций
 71. 71 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1387 Неутрално

  До коментар [#55] от "Polusa":

  Ние знаем, че са автентични. Всички го знаем... каквото и ще да казват от прокуратурата. Не е полезно за България да има служебно правителство точно сега. Не е и полезно червените да припарват скоро до властта, ако ще един шибан безгласен министър да имат в евентуалното служебно, а след това и коалиционно правителство. Иска се една твърда фискална политика и прокарване на реформи, ако ще със скоростта на охлюв да са. Руснаците може да са фактор, но не са единствения фактор на политическата карта. Въпроса е да изберем страната на този който по-малко ще ни клати... нас и вас. Въпроса е да разберат веднъж за винаги, че норма на печалба от 200% и висше може да има за някои, но когато има особен глад за повечето. Въпроса е колкото и тегаво да е в ЕС да се научим най-накрая да работим... и въпроса е, че трябва да се отгладува, но да има смисъл.

  Жената е покана за щастие
 72. 72 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#7] от "merkel":

  Човек не се излагай, стига с тези санирани апартаменти. Знаеш ли от колко години се санират апартаменти. От Луната ли падаш?

 73. 73 Профил на wornoxmaniak
  wornoxmaniak
  Рейтинг: 701 Любопитно

  До коментар [#60] от "Офца":

  Де те питам, сериозно ли мислиш, че някой някъде ще даде пари за писане във форум?

  Ако знаеш къде, кажи да се кандидтирам!

 74. 74 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#65] от "greg1":

  ...........Що не коментирате във форума на вестник "атака"...........

  Пишем където си искаме бе нещастник. Ти си пиши във Атака. Кой ти пречи.
  Ама ти си реви, не ни пречиш.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 75. 75 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#73] от "wornoxmaniak":

  Верно бе, ние що им слугуваме на ГЕРБ безплатно?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 76. 76 Профил на krasi1317
  krasi1317
  Рейтинг: 381 Весело

  До заблудения патриот:И за царя никой не се съмняваше;А ква стана тя?

 77. 77 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#72] от "stenli1":

  Имаш ли бегла представа колко са НЕСАНИРАНИТЕ, че му задаваш толкова тъп въпрос.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 78. 78 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#76] от "krasi1317":

  Няма спор. Измами ни крадливият от Мадрид. Вярното не може да се отрече.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 79. 79 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Любопитно

  Цялата пасмина от ГЕРБ трябва да си ходи незабавно

 80. 80 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1202 Весело

  До коментар [#73] от "wornoxmaniak":

  Че те за човека-гъз, пардон глас, даваха карти на килограм, та в супермен ли няма да инвестират
  Сериозно-не, не вярвам. Но често се изумявам и нямам обяснение.

 81. 81 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1074 Гневно

  До коментар [#74] от "Руслан 21":

  Някои не получават пари за писане духач!!!Спите ли тука бе ?Ти си написал 20 от 35 коментара бе? Кой ти плаща и колко за това? Следиш нещо май ?

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 82. 82 Профил на MIRADOR
  MIRADOR
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#29] от "Руслан 21":

  Който е влязал във форума,не може да се опази от червени лайномети.Радвай се че си предизвикал змията да хвърли отровата си без да убие.Сега и стъпи на главата и хич да не ти пука.

  Виниций
 83. 83 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#77] от "Руслан 21":

  Боко ли ги е санирал? "Рекламата" му доста тъпа

 84. 84 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#69] от "andimo":

  ..........Ей фатмак лъжлив ти имаше преди няколко дена –50..........

  Фатмак ще викаш на тоя дето му се е спукал презерватива и те е направил без да иска.

  Сега за това колко си прост и как го доказа. Я виж пак поста ми и осъзнай, че говоря за МИНУСОВ РЕЙТИНГ ВЪТРЕ В ПРОФИЛА, а не за плюсчета и минусчета над, които кесиш цяла нощ, та на сутринта да има много минуси. Схвана ли или да пиша по-бавно кретен?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 85. 85 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1361 Неутрално

  До коментар [#47] от "wornoxmaniak":


  Напред, назад...
  Пазиш ли ЯЕЦ-а?
  Пази го, и пази работното място. Ценно е.

  Ecrasez l’infâme
 86. 86 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#83] от "stenli1":

  ..........Боко ли ги е санирал? "Рекламата" му доста тъпа...........

  А бе ти наред ли си? Пиша НЕСАНИРАНИ, ти ме питаш кой ги бил санирал??? Ами никой още, там е работата.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 87. 87 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#85] от "Graf":

  Странно, уж те нямаше пък знаеш за АЕЦ-а му?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 88. 88 Профил на MIRADOR
  MIRADOR
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#37] от "B52":

  В продължението ще изживееш пълното си разочарование.Съчувствам ти!

  Виниций
 89. 89 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#81] от "greg1":

  Следя за гниди като тебе.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 90. 90 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Има ли хора в кабинета, които закрилят контрабандата? -вероятно има, не сме наивници, но от записите това не се вижда - обратното - фактите показват, че няма чадър.
  Кой и защо не зачита основното демократично право на хората за лична неприкосновеност? - срс-тата са използвани след сигнали за нарушения и със заповед от съда - "хората" са чиновници, които трябва да бъдат контролирани, за да не крадат, останалото е червена пропаганда.
  Как България ще продължи да бъде демократична и правова държава, ако самите управляващи нарушават правилата и законите? - управниците навсякъде нарушават правила и закони, факт е, че сегашните полагат усилия това у нас да намалее, останалото е червена пропаганда.
  Защо ЕК получи незабавен отговор на въпроса за срс-тата, а българските граждани не го получиха? - получиха го, друг е въпросът кой накъде си отваря ушите.
  Защо притежателите на автентичните гласове от разпространените записи не излязоха и не заявиха какви разговори са водили? - защото това бе целта на комунистите - да наложат дневен ред от клевети с цел отслабване на правителството. СК успешно пригласят на мафията в този случай.
  И най-важният въпрос - защо правителството допуска цените, безработицата и инфлацията да се надбягват, а доходите на хората да падат? - доходите на хората са си работа на хората, по статистика са се качили между другото.

 91. 91 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Любопитно

  До коментар [#18] от "pino":

  ПР-ите на Боко са по форумите ето - merkel, Бългаски идиот, Уорли маниака и др.

 92. 92 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#82] от "Cristobal Colon":

  ...........Който е влязал във форума,не може да се опази от червени лайномети............

  Обаче ни налитат и бързо се отказват нещастните кретенчета. Те да знаеш не са много. Умните хора са повече. Това са няколко позитанчета - на гея първи другарчета и слугинчета.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 93. 93 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  До коментар [#91] от "stenli1":

  Мене защо ме изпусна, ся ше ми рязнат премиалните.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 94. 94 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 659 Весело

  Смърт за клоуните в парламента и за техните семейства!
  ЩЕ!
  Всички Са боклуци!

  If you are going through hell... Keep going!
 95. 95 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#91] от "stenli1":

  Сега сериозно - каква е ползата да има ББ или гейчето пиари по форума. Четът го при гръмки заглавия около 5-10 000 души от цялата страна. Какво би спечил, който и да е от това да манипулира форума?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 96. 96 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Весело

  До коментар [#93] от "Руслан 21":

  Защото щеше да го приемеш като заяждане. Извинявай, после да черпиш 1 бира от премиалните)

 97. 97 Профил на maniask
  maniask
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Въобще не ме интересува автентични ли са или не записите. Правителството да изгребва останалата рая и да си продължава политиките. А интернет, както се убеждавам за пореден път, трябва да е като шофорската книжка - достъпът до него да е след курс, положен изпит и т.н.

  То на фона на тая дребнавост или неспособност на хората да направят компромис и със себе си е ясно, че добро не заслужаваме и заради самите себе си. Все интрига, тотална липса на причинно-следствена връзка в коментарите, само бълване на отделни реплики без да се вижда цялостната картина.

 98. 98 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  До коментар [#93] от "Руслан 21":

  Дай да ти пратя тогава координатите си !! Та да може да ме следиш от близо и по точно ще проследиш лявата ми ръка !

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 99. 99 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#95] от "Руслан 21":

  Знам ли, интернет вече е сила. Сайтовете и форумите са най-трудно контролируемите "медии" за всяка власт

 100. 100 Профил на Христо Гергов
  Христо Гергов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#1] от "merkel":

  а премиера на това така антикомунистическо правителство не беше ли бодигард на едно лице с прякор тато или се лъжа?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK