Социалната мрежа id.capital.bg е ползвана от 5000 потребители в първия ден

Социалната мрежа id.capital.bg е ползвана от 5000 потребители в първия ден

© ДневникВ първия ден от старта й, социалната мрежа на "Икономедиа" id.capital.bg е била ползвана активно от 5000 потребители.


От тях различни материали са коментирали 1218 читатели. Те са оставили общо 6972 коментара под статии основно на dnevnik.bg и capital.bg.


Препоръчванията на материали са 1315, а гласовете в анкетите - 2067.
Другото, което показва статистиката, предоставена от ИТ екипа на "Икономедиа" е, че един потребител на id.capital.bg е избрал да следва средно седем други читатели и/или журналисти.id.capital.bg стартира в сряда. Мрежата обединява потребителите и журналистите от изданията на "Икономедиа". В нея в реално време може да се следи всяко действие, което се случва в сайтовете - публикуване на материали, коментиране, гласуване в анкета, препоръчване на текстове, следване на други потребители. Ползващите я получават рейтинг, базиран на популярността им - т.е. колко хора ги следват и има цяла система от медали за различни постижения.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK