Борисов за поредния запис: Това да ни е кусурът

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (237)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1465 Весело

  Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 2. 2 Профил на against
  against
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Скандала със СРСтата трябваше да е приключил още като си признаха, че са фалшифицирали разговора с Менда Стоянова.

  Ама си признаха, чак след като се намериха доказателства за обратното, иначе и нея щяха да очернят.

  Толкова долна опозиция никога не е имало!

 3. 3 Профил на rhiad
  rhiad
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Браво!

  Модераторът е ПЕДЕРАСТ!
 4. 4 Профил на The.Teacher
  The.Teacher
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Нали точно това е идеята - щом са те хванали веднъж, значи това ти е стила на работа и така действаш по принцип.

  Местоживеене:---> Магратеа. Образование:---> Антична филология, трансформационна етика и вълново-хармонична теория на историческата перцепция.
 5. 5 Профил на Кецалкоатъл
  Кецалкоатъл
  Рейтинг: 754 Неутрално

  ...На терминала на пътниците каква далавера може да направи един граничар?!...

  Обичам риторични въпроси

  ...с работа ние ще им докажем, че правотата е на наша страна. Това да ни е кусурът...
  Брилянтно!
  Малко длъжко е за смяна 1:1 на "Съдинението прави силата", но пък с по-дребни буквички (като много неща в тая държава) ще стане

  "Яйцата са ти в мивката" (съпругата ми)
 6. 6 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1214 Весело

  Е там е проблема, че имате много другие кусури!

 7. 7 Профил на Be_google ДОЛУпримитивнатаЦЕНЗУРЪ
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 8. 8 Профил на УЛАФ
  УЛАФ
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "Дневник", стига вече. На хората им писна тази плоча. Десет хиляди знака е този текст, нямам нерви да го чета и предполагам не само аз! Темата съвсем пожълтя. Толкова ли няма с какво да си пълните броевете?

 9. 9 Профил на незнайния войн
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 10. 10 Профил на prodanov_
  prodanov_
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#9] от "незнайния войн":

  Tапир си ти, щото не четеш статията.

  До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред! - Тато
 11. 11 Профил на Kurti
  Kurti
  Рейтинг: 381 Неутрално

  "Атаката е срещу мен, просто те я водеха постъпателно, за да дестабилизират, да разбият, да вкарат клин между различни министри в самото правителство и да станем лесна плячка...."

  Да де, само, че ТЕ не са нито Ал Петров, нито Първанов...
  ТЕ са Ц.Ц. и до известна степен Б.Б.

 12. 12 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Весело

  Дюна

  част 1

  Нова надежда.

  Българският премиер, едър, кръглоглав банкяджия, беше станал рано него ден. Бавно щъкаше из стаята, чешейки лениво влакнестите си гърди като се опитваше да види през френските прозорци, каква е тази суетня вън. Чуваше се шум на двигател, който сигурно идеше от малкото бяло фургонче, наполовина нахлузило се през бариерата до караулката, а покрай него се навърташе охраната - яки, напети момци с бръснати до синьо глави. На вратата тихо се почука.
  - Влез, провикна се министър-председателят и се окашля тютюнджийски.
  Вратата се отвори и в стаята тихо пристъпи човек с раболепен, почти кучешки предан поглед.
  - Нося ви дюнера, сиреч закуската ви, сир. - промълви той.
  - Тури го на бюрото и ми кажи какво става вън и каква е тая врява рано-рано?
  - Нищо особено, сир. На предния доставчик му гръмнала газовата бутилка и вече го няма, а този, новият, още няма пропуск от НСО, не го пускат в двора, но аз отидох и ви взех дюнера.
  - Цветанов, Цветанов, ако знаеш как са ми писнали тия дюнери, да имаше едно шкембе - такова каквото го правеше баба, ама пусто политика, пример трябва да се дава, като съм задължил целия народ да яде поне по два дюнера всеки ден, и аз трябва, таковата... Да ги ям.
  - Че не ги яжте, сир, кой ще разбере?
  - Ааа, хитрец си ти Цветанов, хитрец... Мислиш не знам, че твоите пак са наблъскали СРС-та навсякъде, ще изтече нещо, ще станем за резил. И после... Ти да не се целиш в поста ми? Че нещо напоследък... Умислен ми се видиш.
  - Няма таквоз нещо, сир, мене и тъй ми е добре. Само да не бяха тия дюнери, че зелето в тях нещо не ми понася. Пърдя от него.
  - Добре де, добре, знам. И аз пърдя. Ха, ха, ха. А бе... Да снишим, да отмине бурята, както викаше един мъдър човек... Нещо друго да кажеш?
  - Ами пак обичайното. Тихо и спокойно е. Минали са няколко терориста през границата, купили са си тука експлозиви, ама като постояли малко и са видели, че имаме заведения, от техните, на всеки ъгъл, са се отказали. Братски народ сме били, нямало да ни гърмят, тъй рекли. Нашите ми докладваха. Ходът ви беше гениален, сир.
  - Айде айде, без четки. Като се връщах от Япония преди половин година, го измислих в самолета. Пътя дълъг, знайш... Само да не трябваше да ги ядем ката ден. Ама тъй е то, всяко нещо си има цена, я виж кво става наоколо. Сърбите да вземем, не си скършиха хатъра, ядат си плескавиците, не искат и да чуят ни за дюнер, ни за фалафел, ама и си патят от тая работа, не като нас...
  - Само, сир... Ако може да кажа...
  - Казвай де! Какво се кумиш?
  - Мисля, че обявяването на баничарниците за незаконни беше малко прекалено.
  - Налагаше се, Цветанов, налагаше се. Ако ги бяхме оставили, тоя шибан народ, както му викаше Божо, нямаше да прояде само дюнери и цялата ни защита отиваше на кино. За да получиш, трябва да дадеш, тъй знам аз. Ей на и жената... Баща и де... А бе, като е станало дума... Кога ще усилите защитата на Министерски съвет? Рехави са ви нещо будките и сергиите, вчера гледах от джама.
  - Сир?
  - Ами през трийсет метра са, сгъстете ги малко!
  - Но сир, дали сме двадесет и седем разрешителни за дюнерджийници и шест за...
  - Дали сте, ама са нарядко, Цветанов! Някой ако си науми нещо, ще тръгне, ще мине, може и да не ги види, и право у фоайето! Знаеш ли каква беля може да стане?
  - Веднага, сир, записвам си, ще ги и приближим, да са на тротоара направо. Пред Президенството, пред Министерски съвет, пред Партийния дом, пардон, то вече не е ... Всичките ще ги сложим направо на тротоарите. Пък хората... А бе да ходят по платното, то да не е само там, свикнали са. А и още нещо. Постъпи предложение, сир. От Друмев, оня от II-ро Главно, дето държи НДК-то. Вика да го направим цялото на една голяма дюнерджийница, и залите и всичко, писнало му било от тия сергии за гащи вътре. То уж той ги сложи на времето, пък сега...
  - А! Добра идея, как не се бях сетил? Давайте, имате благословията ми. Два месеца стигат ли ви?
  - Ами сигурно ще стигнат, те сега арабите си държат скарите, шишовете за таук-кебапа и другите потреби в контейнеровози във Варна, на пристанището, само да им подпечаташ разрешителното и са бързи като пуми, ей на, Народната Библиотека и тая, другата, на "Славейков", за нула време ги оправиха и сега народът все там ходи да яде. Дават и безплатен айрян към всеки втори дюнер, всички са много доволни. Само с Университета малко се забавиха в преустройството, ама те не бяха криви, ония от ректората се бяха барикадирали вътре и плашеха гаргите с тяхната гладна стачка. Ама там дворът какъв стана! Още като наближиш по "Шипка" и се усеща димът от скарите, та чак лигите ти потичат като на бясно псе... Жалко, че не можахме да се оправим с военните за тяхната академия, не я дават, дяволите да ги вземат, а какъв двор има! Да бяха от наште хора, от "Сименово", в два дни щях да ги оправя, ама на! Не става, друго ведомство...
  - Добре, Цветанов, действай, имаш благословията ми. За НДК-то вземете "Главболгарстрой", те знаят как да го оправят. И като излизаш подай насам онова... Дюнера де. Да го смуша набързо, пък на вечеря, след мача, ще хапнем нещо свястно. Доведи и жената...

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 13. 13 Профил на virtuoz1234
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Държавата не е еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) , което се образува от едно лице собственик на капитала и управлява и представлява дружеството лично или чрез определен от него управител.
  Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството и носи отговорност за нея. Той назначава и освобождава от длъжност заместник-министрите.
  В разпоредбите на чл. 23 от Закона за администрацията са очертани правомощията на министър-председателя. В рамките на своите правомощия министър-председателят е централен едноличен орган на изпълнителната власт с обща компетентност, той представлява Министерския съвет, свиква и председателствува заседанията, ръководи общата политика и текущата дейност на Министерския съвет и носи отговорност за тях пред Народното събраните.

 15. 15 Профил на dundio
  dundio
  Рейтинг: 374 Гневно

  абсолютно перде!

 16. 16 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 541 Гневно

  То наистина това да ви е кусура...ама те са толкова много .Че хората,дребния и средния бизнес са на ръба на физическото си оцеляване ...че в Европейския Съюз стигнахме само нивото на данъците ,акцизите и цените,че и ги надминахме в някои случаи...че правите операции "Лихварите" дето някой дал на десет човека по 200 лева заеми и го нарочвате за бандит,а банките съдират кожите на клиентите си и променят лихвите както им е изгодно...че Топлофикациите са заробили половин България и хората без да ползват парно трябва да плащат по 100-150 лева на месец ...Наистина само назначението на един митничар или протекциите на една пивоварна да ви бяха кусура щяхме да го приемем....Арогантни,с просташко мислене,говорене и поведение некадърници сте....

  .
 17. 17 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Aбе някой помни ли Лъчо Мозъка за какво беше отстранен?

  Не беше ли за опит за кадруване по митниците?

 18. 18 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 720 Весело

  Хахаха,
  Ал. Петров влиза в съда и никакви компроматчета не могат да го оттърват !!!!
  Давай Бойко, на есен народа ще покаже с кого е ! Давай !

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 19. 19 Профил на kento
  kento
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали.
  -----------------------------------------
  Освен за плювачи и крадци,за какво друго ставате?
  А пък то и едно плюене!Нещо започват да ви пресъхват устенцата!

 20. 20 Профил на campanelle
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1126 Весело

  Ами прав е човека! Какви други кусури имаме?
  С арабите сме ОК - на всеки ъгъл дюнер, падне ли сняг, работниците ловят снежинките във въздуха, достатъчно е Той да вдигне телеона и всичко се решева.

  А дреболии като неспирното бягане на млади умни хора навън, унижението с пенсионерите, хилядите явни случаи на корупция, само един(1) осъден засега далавераджия(и то все още не в панделата, ще обжалва), нито един осъден престъпен бос.... - това са подробности, бели кусури.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 22. 22 Профил на against
  ****

  Този коментар беше изтрит в 14:50 на 27/01/2011 от неговия автор.

 23. 23 Профил на against
  against
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#17] от "Малката Пица":
  Aбе някой помни ли Лъчо Мозъка за какво беше отстранен?
  Не беше ли за опит за кадруване по митниците?

  -----------------------------

  Ключовата дума тука е ОТСТРАНЕН. Я сега кажи при БСП колко такива бяха отстранени? Или при вас кадруване не е имало?

  Нагла социалистическа измет.

 24. 24 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  по думите на бойко той нямал приятели, а действията му за пореден път доказват, че имал. но това не било новина?!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 25. 25 Профил на Малката Пица
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 26. 26 Профил на Бойко Борисов
  Бойко Борисов
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Бойко не се обяснявай, те това искат. Компромати всеки средноинтелигентен човек може да измисля постоянно.

  Властта на мен не ми трябва. Власт ми е дал народът със своето одобрение, което имам от години. Аз искам да дам властта на вас.
 27. 27 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1062 Неутрално

  Абе за "Тракия" е много прав!Португалците щяха да го строят с наши пари и бариера щяха да ни сложат,за да плащаме...
  А някой щеше и комисионна да гушне.

 28. 28 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Сега по логиката на Мозъка трябва да бутнат и Боко Тиквата от поста министър председател, нали така?

  Пак за кадруване в митницата ...

 29. 29 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  "А за хилядите, които съм казал да уволнят, да махнат, разпоредил операции по тях, това не излиза. "

  Как сварва да прави всичко това, че да го съчетава и с обедно мачле ?
  Е ся разбрах защо не отиде при Буда! Ми не върви, многоръкия Шива да ходи където и да е!
  Това не е "битовизъм"! Нямаш право да правиш това! Апропо, добре ще е да се разбере, защо е преместен този митничар! За сведение, "мулетата" не минават през товарни терминали!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 30. 30 Профил на dgidgo
  dgidgo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  боико ма4каи ги наред докато се из4исти страната ни от 4ервени буклуци

 31. 31 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Станишев ако беше мъж щеше да даде Масларката , Р. овч , другарите от дпс начело със агент сава и други на съд ,...... ДА ама НЕ , ...... той не е мъж , същото важи и за предишните правителства . Евала на премиера затова че ги дава на ...СЪД ... ЗА КРАЖБИ ...

 32. 32 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  значи новина са хвалбите и обещанията на кабинета, а не са новина конкретните му действия.

  това е наистина интересна позиция, когато идва от едно управление, което уж залагаше на действията, а не на приказките.

  и сега получаваме поредно потвърждение, че то по нищо не се отличава от предишните, освен по това, че не е оглавено нито от старите партийни кадри, нито от децата им, а от техните ГАВАЗИ И ШОФЕРИ.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 33. 33 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Някой знае ли кога Боко си е върнал членската книжка от БКП/БСП?
  Нали е бил в школата на ДС в Симеоново , значи е бил активен комунист.

  Възможно ли е още да си я пази във задния джоб, за всеки случай?

 34. 34 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1663 Неутрално

  Хаххах, верно - това да ви е кусура, с мед да ги намажеш, ама то...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 35. 35 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Весело

  Поезия ли бе да я опишеш!
  Не съм аз автора, но е оригинално...

  Нека идат терористи на талази!
  Дюнерът на ъгъла ни пази!
  Не ни трябват ни Мосад, ни Щази,
  нас Осамата не може да ни гази!
  Хапваме си дюнер със салати,
  ...затова не ни засягат атентати!
  Имаме летищен терминал -
  там ще бачка, който е ритАл!
  Вкарваш гол - и ето имаш пост,
  нищо че си селянин и прост!
  Може да набираш егене,
  ама си от нашите - ченге!

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 36. 36 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1796 Любопитно

  Хайде сега по постовете ще си проличи кой е чел и кой не е чел статията и дали пак форумните идоти ще говорят наизуст.

 37. 37 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1663 Неутрално

  До коментар [#33] от "Малката Пица":

  Няма как някой да знае нещо, което не е ставало.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 38. 38 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Г-н Борисов я ни кажете по - напред като каква се кипри
  г - жа Емилия Масларова на снимката в Япония в държавна делегация ?
  Колко и струва билета до Япония и кой го плати ?
  Питам защото аз не плащам данъци за да пътуват на екзотични места хора на които има повдигнато обвинение а и на всичко отгоре Съда и намали паричната гаранция, защото не разполагала с толкова пари ?
  Защо е тая приемственост с комунисти и ДС ченгата във вашата политика нали се самоопределяте като ДЕСЕН ?

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 39. 39 Профил на badboy
  badboy
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#9] от "незнайния войн":
  Много си самокритичен.

 40. 40 Профил на kento
  kento
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#28] от "Малката Пица":

  Тихо бе,шшшшшт!Пица ще дава акъл?!Който го е избрал,той ще го свали!

 41. 41 Профил на Нирвана
  Нирвана
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Умният за седем години не може да отговори на въпросите, които глупакът ще зададе за един час.

 42. 42 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Прав е Бойко , какво толкова се е случило от мухата правят слон , а предишните като краднаха като за ...СВЕТОВНО ... и нямаше нито един осъден.

 43. 43 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 701 Гневно

  Г-н премиер явно е дошло началото на краят ви.Кусурът ви е в това , че с олимпийско темпо творите простотия след простотия.И най-големия ви кусур е ,че се кефите на тия простотии и ги превръщате в модел на управление.

 44. 44 Профил на Нирвана
  Нирвана
  Рейтинг: 381 Весело

  До коментар [#33] от "Малката Пица":

  Под цъфтящо плодно дърво огън не се пали.

 45. 45 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#33] от "Малката Пица":

  и да я е върнал физически той никога няма да я върне психически - все пак това е човека, който след като огледа от висотата на поста си абсурдистанския пейзаж, омазан в корупция, престъпност и цензура, заключи, че у нас вече имало "прекалено много демокрация" и това почвало да ни пречи.

  а когато популист ти каже, че народният глас, който го е качил на власт, се чувал прекалено силно, значи смята, че вече може да удържи властта със сила и политически хватки, и не му е нужна електорална подкрепа, и това е много тревожен сигнал.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 46. 46 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 875 Неутрално

  #27 - магистралите сега се строят с наши пари, и ще има бариери след като ги направят, пак ние ще плащаме!!!

 47. 47 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#21] от "dgd" Кое е най-важното? Всичко се свежда до ценностната система На днешните управници, тя ми е ясна - важното е ПиАра да върви и да не спира далаверката!
  А бе днес къде е Батко? (Хвалипръцко) От сутринта го няма, а вече ми липсва )))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 48. 48 Профил на УЛАФ
  УЛАФ
  Рейтинг: 434 Весело

  Тази статия ще бъде лумпениадата за деня...

 49. 49 Профил на kento
  kento
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#48] от "УЛАФ":

  #27 - магистралите сега се строят с наши пари, и ще има бариери след като ги направят, пак ние ще плащаме!!
  --------------------------
  Май си прав!

 50. 50 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Тоя човек няма морал!
  Господ само простотия
  му дал!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 51. 51 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Главния слуга прекалено измества топ темата с посланиците от ДС с тия самосъчинени специални развлекателни средства. Защо не

  подканя доносниcat за да ги отзоват, защо не му иска импийчмънт отново ако е отказал? Евроатлантическата

  принадлежност на България е подиграна и кой ще плати неустойката за месеците до изборите. Нека ВЪРНАТ МАНДАТИТЕ.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 52. 52 Профил на Malama
  Malama
  Рейтинг: 614 Неутрално

  Писна ми. Честно ви казвам.

  Ако има нещо по-ужасно от това да те управляват комунисти, то е да те управляват ТЕЛОХРАНИТЕЛИТЕ им!

 53. 53 Профил на Edge404
  Edge404
  Рейтинг: 447 Любопитно

  А някой дали знае как хомяка е назначил Азер с червената прашка за шеф на Информационно обслужване? Щото едва ли го е представил за ИТ капацитет впредвид миналото му.

 54. 54 Профил на dundio
  dundio
  Рейтинг: 374 Весело

  "И където да сложат митничар, граничар, полицай и камера заедно. И само оттам ще може да се купуват официално цигари"

  ХА, ХА, ХА,
  тоя в ред лие ?
  у всеко село и паланка- пункт за цигари с митничар , полицай, барета, СРС.-та........

 55. 55 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#42] от "Цезар":Прав е Бойко , какво толкова се е случило от мухата правят слон , а предишните като краднаха като за ...СВЕТОВНО ... и нямаше нито един осъден.

  Ми нали уж той щеше да ги съди бе! В крайна сметка, ще ги надмине и по крадене! Ще краде кат за Олимпиада )))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 56. 56 Профил на hch11372709
  hch11372709
  Рейтинг: 221 Весело

  Това недоразумение, наречено министър-председател изобщо не вдява за какво иде реч.... Той е много по-зле и от Алековия герой.....

 57. 57 Профил на lackofmotivation
  lackofmotivation
  Рейтинг: 8 Весело

  Тъй де стига с това аудио , дай малко и видео

 58. 58 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Любопитно

  До коментар [#36] от "Yard":

  Още по любопитно!

  Какво да чета.... на кое по-точно да се спра!
  Няма такава простотия, няма такава дивотия.....то не бе постна пица, бюджет тука има тука нема, силови операции с екзотични имена, кадруване в дебилният му вариант (който не с мен, е против мен), няма да строим АЕЦ белене, ще строим АЕЦ Белене, режат се лентички на полу-готови обекти или готови ама не съмсем, до първия проливен дъжд, СРС-тата има - ама няма, а ако ги има то това не сме говорили, но част от нещата сме казали ама те не са съвсем това което искахме да кажем.....

  Какво да разискваме по форумите, едно и също дъвчем вече втора седмица.
  Има ли записи, Има. Истински ли са, Да. Какво повече може да се коментира, подават си оставка вкупом и избори.
  Казах...

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 59. 59 Профил на УЛАФ
  УЛАФ
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#49] от "kento":

  Прав съм, да. Как да не се възхити човек от постове № 13 и 25.

 60. 60 Профил на stobom
  stobom
  Рейтинг: 8 Разстроено

  С една дума ,ПРОСТАК!!!!

 61. 61 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  Излиза, че и това е истина!? Г-н премиер нещо си объркал държавата или времето. Да можеш да назначаваш зам.-министри и шефове на агенции, но не можеш да назначаваш служители освен в администрацията на МС, просто си прочети законите. Да не говорим за глупостите, които си изприказвал за министри и депутати. Първите се избират от парламента, а вторите от гражданите.

 62. 62 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#52] от "Malama":

  и шофьорчетата ....и шофорчетата им ...

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 63. 63 Профил на Contra
  Contra
  Рейтинг: 434 Неутрално


  Има толова работа за вършене:
  -метене
  -бърсане на прах
  -дезинфекция и обезпаразитяване
  на всички нива в държавната администрация и службите,
  че направо се е затлачило от помия през последните 20г.

  Службите са като разпасана чета, където всеки е воевода.Получават пари от нас а бачкат за себе си или за някой ДС или БКП гад.
  Не напразно Премиера се иказа съркастично, че се надява повече работа да свърши дюнера в предотвратяването на атентат, отколкото службите.
  Те са национален проблем !

 64. 64 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 701 Весело

  Боко Тиквата е като коте ,на гърба си не пада.Все той е правия.Докъде я докарахме да ни управляват най-големите тъпаци,некадърници и отрепки.
  В крайна сметка тъпи ми Боко ще правя като тебе - местя си го от единия крачол в другия.

 65. 65 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1663 Неутрално

  До коментар [#42] от "Цезар":

  Ъхъ. А вие що биете негрите

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 66. 66 Профил на barsa
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 67. 67 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  До коментар [#42] от "Цезар":

  Според теб предишните са крали, но Шестака нарочно разследва не тях, а Танов!?

 68. 68 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Отново само ще констатирам пълното единодушие на червени и сини комунисти в мненията им. А днес абсолютно техните тези повтори и Трактора. Изводите са ясни за тези, които могат да гледат и да слушат.

 69. 69 Профил на alkash1o
  alkash1o
  Рейтинг: 209 Любопитно

  "Да съм го направил депутат от ГЕРБ, министър, ако искам, ще го направя...."
  АМА БОКО ТЪПОТО МАЙ СЕ САМОЗАБРАВЯ ...

  Проектът "Бойко": http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=360
 70. 70 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 547 Весело

  Браво "Dehumanizer", развесели ме, а и изглежда доста близко до истината +++++ !!

 71. 71 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Още един белег на мисленето на фундаменталиста - той винаги смята всеки не на неговото мнение за ГЛУПАВ. Това всъщност е израз на дълбоко съмнение към собствената му интелектуална състоятелност, преляло във фанатична вяра в някаква идея, обикновено означаваща и пълно презрение към нечленовете на сектата. Това е прецизното описание на комуниста, на ислямския фанатик, а и на теменужените костовисти.

 72. 72 Профил на snafuracer
  snafuracer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ех тия магистрали ... дали до края на мандата ще стигнат, за да ни замажат очите за Румяна Желева, Борисова екс-здравната, Нанев (подсъдим), Лъчо МОЗЪКА (не случайно с главни букви), Танов, Цветанов с многото наследство, Вучката, Стенли, и който там беше, вече им загубих края. Честно, убедете ме, че това, дето се случва, е нормално. А на приказки трудно вярвам - тия магистрали ще им се зарадвам като мина с колата оттам.

 73. 73 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Този човек има някакъв ментален проблем.

 74. 74 Профил на dundio
  dundio
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#12] от "Dehumanizer":

  при толкоз богат маТриал......какви шедьоври могат да се получат, а ако някой се сети и да ги филмира.......

 75. 75 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 983 Любопитно

  А какво общо имаобясненията на Тиквата за поредните му ходатайства и далавери с това че ще строят Струма?
  Или трябва да има нещо общо

 76. 76 Профил на selianin
  selianin
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#33] от "Малката Пица":

  -" кога Боко си е върнал членската
  книжка от БКП/БСП? "

  Скоро ,ще се разчуе.
  Томов,Масларова,.... Велчев и
  на ред е "КОМАНДИРА".

  ...каждое новое поколение лучше...V.V.PUTIN
 77. 77 Профил на toshkata
  toshkata
  Рейтинг: 490 Любопитно

  Не се ли радвате, че премиерът ни е много як бе, мърши! Като плюете - предложете кой да го замести (като изключим крадливите и долни комунисти) та после да сте доволни, че животът Ви вече е оправен..?

  Ако не знаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде..
 78. 78 Профил на Напреднал
  Напреднал
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  На крива ракета, космосът й е виновен.

 79. 79 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Тая атака срещу Бойко Ви Борисов няма никакъв шанс.
  Бойко говори и действа като 80% от "материяла" дето гласева и както 100% от милиционерчита тип Цвятко Цветков.
  Туй,че недоволните милиционери вадят кирливи ризи/типични за 80%/ от българите,не вади очи на Бойко.Изписва му вежди.
  Тия номера вършат работа на запад от Нови Сад.
  Тука не.
  Мъчно ми е да го кажа това.Дори изпитвам ужас.Но като се сетя кой прави номера на Пожарникаря нямам друг изход освен да му стискам палци.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 80. 80 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 762 Неутрално

  До коментар [#2] от "against":

  Има много засегнати интереси. Затова е така.

 81. 81 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Другари теменужки, гответе се дългосрочен общ Отечествен Фронт с другарите ви от БСП, РЗС и подобни. Както виждате от културния диалог във форума, няма нищо страшно в това да сте на едно мнение, да изповядвате общи политики и мнения. А и да гласувате заедно в Парламента. Това е бъдещето, това е май и единственият ви начин за оцеляване в политиката.

 82. 82 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До #71:
  Даже нямате представа, колко добре сте описали самия себе си

 83. 83 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 701 Весело

  Г-н премиер крайно време е да ви прегледа земеделския министър,нали е ветеринар.Почти съм убеден ,че сте болен от някаква болест която засяга добитъка.Да е по-навреме за да може да се предприемат необходимите мерки.

 84. 84 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#79] от "sbssbs":
  Много правописни грешки.Извинявайте.
  Почти всички букви по клавиатурата са изтрити.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 85. 85 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1663 Неутрално

  До коментар [#71] от "hhhuuunnn":

  Много си прав. В тоя форум пишат няколко десетки номални хора, другаря Иванов - комунист, и отскоро, една шайка гербери, които нападат, обиждат и псуват всеки, който не е склонен да лиже задника Боков, и то с почти животинска злоба.
  Много добре го каза!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 86. 86 Профил на campanelle
  campanelle
  Рейтинг: 114 Неутрално

  Много силна реч!

  Значи на този Борисов няма кой да му излезе близките няколко години!

 87. 87 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Тиквата е действително като котка - по гръб не пада!

  Каквото и да се сговни, той ти вика "Аз строя Тракия/метрото/Зала/ ...." и значи няма проблем

  Ебати гьонсурата е този човек !

 88. 88 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#83] от "bohem":
  А кой трябва да прегледа Жан Виденов ?
  Не е ли зле някой да прегледа хората които не само че избраха Жан и после серГей Дмитриевич,ами ,че и "поверваха" как ще ни оправят за 800дни.
  За преглед са си.Още плещят глупости.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 89. 89 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 762 Неутрално

  До коментар [#16] от "hristo75":

  А, горките хора, ще фалират, защото трябва да си плащат 10-те процента данък. Ох, ще се разплача.

  А Топлофикация, преди ГЕРБ да дойде на власт направо цъфтеше, хората с удоволствие си плащаха ниските сметки, а който не ползваше парно, не плащаше и стотинка.

  Явно смяташ, че всички, пишещи тук са малоумни.

 90. 90 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#77] от "toshaka":

  Само не ни убеждавай, че поради липса на алтернатива, трубва да оставим Бойко Дюнера да управлява!
  Овце като теб никога няма да прогледнат, научени сте да блеете и следвате безропотно овцата-Вожд.
  Алтернатива е имало, има и винаги ще има.


  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 91. 91 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#85] от "Тони!":

  Ако не си разбрал аз съм фен на Иван Костов.Не обичам Пожарникаря , ама по добре той от колкото Жан, серГей или недай боже оня плъж Сакс Кобург Гота.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 92. 92 Профил на selianin
  selianin
  Рейтинг: 640 Неутрално

  До коментар [#77] от "toshaka":

  -'предложете кой ... .'

  "Първия секретар на ПАРТИЯТА" Е
  НЕЗАМЕНИМ.Справка Белгия колко
  време е без правителство ?
  Та всяко "Павителство" който
  спазва КОНСТИТУЦИЯТА на РБ е .

  ...каждое новое поколение лучше...V.V.PUTIN
 93. 93 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 786 Неутрално

  стига бе, докога ще ни занимавате с каквито там монтажи и фалшификати пробутват престъпниците.

 94. 94 Профил на msp
  msp
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#83] от "bohem":

  Няма да помогне Миро мършата, трябва психолог. Ти му казваш, че кадрува незаконно, то ти казва че строи магистрали. Гениално.
  След като Фиданката каза, че резултатите от изпитите са по поръчката, сега стана ясно,че не трябва и изпит, важното е да играеш футбол с когото трябва.

 95. 95 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#87] от "Малката Пица":

  Ами именно строи.Ако толкова са ти изтрили мозъка в школите на КГБ ще ти прибомня една исконно българска поговорка:
  "За лудо работи,за лудо не стой"

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 96. 96 Профил на k_
  k_
  Рейтинг: 3171 Неутрално

  До коментар [#72] от "snafuracer":
  Не съм му баш фен на Боко ама като ги споменаваш тия може да си ги направим по двойки:
  Румяна Желева - Любка Качакова
  Нанев - Цонев
  Лъчо Мозъка - Добромир Задгорски
  Цветанов - Петков
  Стенли, Вучката - Стуци Ламборджинито, Батко Ролекса
  можеш да си ги продължиш сам като не забравиш да включиш Данчо Ментата, Муравей ТРЗ-то, Малкия Мук - "пионерско юпи", Асен Асенов, Нихат, Джевдет, Емел, Емили Масларката, Бъки и още куп знайни и незнайни герои от нашенския политическия театър.
  Е, ми такъв е матриала - кво да праим...

 97. 97 Профил на фон Папен
  фон Папен
  Рейтинг: 648 Весело

  "...В тях се появяват "думички или изрази, които просто ни омаскаряват", възмущава се Борисов." - Бу-ха-ха-ха ......

 98. 98 Профил на Abaddon
  Abaddon
  Рейтинг: 381 Весело

  Само така.
  Сложи им трите букви на комунистите,и си гледай сеира!
  Те автоматично си отварят устата,затова им ги напълни с тяхните лайн@!
  До горе!

  It is the nice place.
 99. 99 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1112 Неутрално

  "...да се направят само пунктове, откъдето може да се купуват цигари. И където да сложат митничар, граничар, полицай и камера заедно..."
  Нямам думи от възторг!
  "...България ще печели от своето геостратегическо място, а то е кръстопътят..."
  Заплюх си вече кръстовище!
  "...и да станем лесна плячка. Само че когато аз съм ги знаел тези работи, те са били още мънички..."
  Уникално! Конгениално!
  "...Вчера като се прибирах гледах Спортната зала, вечер свети – прекрасна е, след няколко месеца ще я открием! Сутринта минах по Южната дъга – от "Младост" до "Камбаните" – вече е подравнено отстрани..."
  Разридах се! Милата ми младост!

  Хубава реч. Самооправдателна. За пореден път "набиване канчетата". Ще се посираме, но няма да се излагаме, я! Човекът се погрижил само за Вучката. Ще дойде ред и на другите.
  Ще, ще! Имаме си хунвейбини, имаме си хунта, имаме си генерал.
  Имаме си и изводи: "Психиатрите трябва да идват навреме, а не постфактум!"

 100. 100 Профил на СВОБОДЕН
  СВОБОДЕН
  Рейтинг: 515 Неутрално

  КУСУРЪТ ТИ Е АКЦИЗА ,ОТ КОЙТО ГУБИШ МИЛИАРД ,ВЪРНИ СИ МИЛИАРДА..
  КУСУРЪТ ТИ СА МАЛКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ /НИСКИТЕ ГРАНИЦИ/.
  ВИЖ ЗАПАДА ,МНОГО ВЗИМАТ НО ПРЕДИ ТОВА СА ДАЛИ .
  КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТОТО , ВЗЕМИ ЗАЕМ И ДАЙ НА НАРОДА ,А ТОЙ ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНЕ КАТО СИ ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА .
  ТУЦИЯ ПОЛУЧИ 800 милиарда И ДРЪПНА.
  ГЪРЦИЯ ПОЛУЧИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ .
  ДАЙ , ЗА ДА ТРЪГНАТ НЕЩАТА , ИНАЧЕ ТИ ТРЪГВАШ...

  СВОБОДЕН
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK