Борисов: И аз имам исхемична болест на сърцето

Премиерът Бойко Борисов по време на първия му мач за отбора на "Витоша" (Бистрица) през лятото на 2010г. в контролата срещу английския "Нотингам юнайтед"

© Красимир Юскеселиев

Премиерът Бойко Борисов по време на първия му мач за отбора на "Витоша" (Бистрица) през лятото на 2010г. в контролата срещу английския "Нотингам юнайтед"Премиерът Бойко Борисов съобщи тази сутрин в предаването на Николай Бареков, че и той има исхемична болест на сърцето. Диагнозата стана популярна през тази седмица след последните изтекли разговори на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов с министър-председателя.


В тях Борисов се обажда на Танов, за да му каже да върнат на старото му работно място (пътническия терминал) митничар, с когото играе футбол.  От последвалия разговор на Танов с директора на митница Аерогара София се разбира, че съотборникът на Борисов е от т.нар. ТЕЛКаджии. Става дума за Николай Вучев, наричан от премиера Вучката.


Веднага след разпространението на тези записи, Танов даде пресконференция, на която разказа и казуса "Вучев". Той е бил в списъка с определените за съкращаване митнически служители в края на 2009г., но е представил експертизи от ТЕЛК. С тях се определя степен на инвалидност, а инвалидите не могат да бъдат съкращавани според трудовото законодателство. Затова той е останал на работа, но е бил преместен на друго място. За работещи със степен на инвалидност има и специални изисквания къде и при какви условия могат да работят.
Според разпространените от Агенция "Митници" документи стана ясно, че Вучев има исхемична болест на сърцето. Тя причинява увреждане на сърцето заради недостатъчен приток на кислород. При човек с такава диагноза всяко по-голямо физическо усилие причинява остра и продължителна болка в гърба, врата, ръцете. Има случаи на  футболисти, починали на терена заради неоткрита исхемична болест на сърцето.  


Затова обясненията на Танов предизвикаха и въпроси защо човек с подобно заболяване играе футбол. Днес Борисов обясни, че и той играе футбол със същата диагноза.


След изтичането на разговорите Танов заяви, че не си спомня обаждане за точно този човек, а Борисов няколко пъти коментира че се е обаждал за Вучев, но има манипулиране на записите с прибавяне на допълнителни секунди към дължината на проведените от него разговори.


В интерюто пред Бареков премиерът коментира и случая с "Леденика" - първият му разговор с Танов, който изтече. Според Борисов митничарите са влезли в пивоварната за проверка в нарушение на закона (виж надолу) и " въпреки моето обаждане да ги питам какво правят там, те си довършват цялата проверка".


Публикуваме части от интервюто на премиерла в ТВ7, така както е публикувано в агенция "Фокус":


За заболяването на Вучев


Бойко Борисов: Освен това като казват исхемична болест на сърцето...
Водещ: Пък рита футбол с премиера.
Бойко Борисов: Ми да, и аз имам исхемична болест на сърцето. Всеки, който има високо кръвно, страда от такава болест.
Водещ: Пази Боже, нали ходите на лекар редовно?
Бойко Борисов: Да. Затова пия хапчета за кръвно.
Водещ: Вие сте премиер, трябва да пазим сърцето ви.
Бойко Борисов: Докторите казват: недей ходи на сауна и не тичай толкова. Но аз си го правя.
Водещ: Тичате и ходите. Между другото, професор Генчо Рачев предупреди преди Нова година в моето предаване "Гореща точка", че вие сте един от най-застрашените от инфаркт хора от държавата заради начина ви на живот.


Защо премиерът не вижда проблем, че се е обадил за Вучев
...
Бойко Борисов: Отивам да играя футбол. Идва той и вика: "Абе шефе, толкова години работя в митниците, дойде ти на власт, та ме махна. Защо?" Все едно шамар ми удари. Защото прозрях за какво става въпрос.
Водещ: Вие схващате, че има някакъв комплот срещу вас лично, а не срещу Вучката?
Бойко Борисов: Така. В същото време в митниците са назначили стотици митничари нови, за които аз не знам нито едно име. Стотици или десетки. Но за този коментираме. Виждате ли?
...


За проверката в "Леденика" и за успеха на Алексей Петров в медиите


Бойко Борисов: След като проверката на прокуратурата завърши, тя мисля, че е завършила и те би трябвало да я обявят. Но аз знам, като съм гледал всичките материали, които Танов е представил в прокуратурата. И даже в един вестник днес има няколко въпроса към прокурорите, аз ще отговоря вместо тях днес. По времето на т.нар. операция... Първо, сигналът за проблеми в "Леденика" идва един ден или ден и половина по-рано. Интересно ми е защо вечерта на другия ден чак се праща групата там.
Водещ: Нощно време. Да ги издебнат.
Бойко Борисов: Не, момент. В същото време към момента няколко дни преди това съдът е разрешил те да си бутилират тази бира. По смисъла на закона, митничарите отиват там, групата, в нарушение на закона. Те имат право да бутилират. И аз това, че не съм в добри отношения с президента, всички го знаят.
В случая, и това трябва да се прозре, ако някой ми се обади сега, че във вашата телевизия са дошли полицаи или мобилна група на митниците при положение, че си имате абсолютно легален официален законен лиценз, ми те може да дойдат да ви рекетират, да ви манипулират по някакъв начин, да ви натискат. Защо? И затова задавам тези няколко въпроса-отговори към един вестник. Защо те отиват ден и половина по-късно, след като президентът, и в случая това имам предвид...
Водещ: Той ли ви се обади – президентът ли ви се обади за акцията в "Леденика"?
Бойко Борисов: Ми каза: тези от митницата неправомерно натискат въпросния Михов. Доктор Тренчев...
Водещ: Той ви се обади и ви каза. Това са думите на Първанов, вие цитирате? За пръв път казвате какво ви е казал Първанов.
Бойко Борисов: Не, казах го и в стенограмата пред Министерски съвет, казах го от трибуната на парламента. Доктор Тренчев, председателят на "Подкрепа" беше преди няколко дни при мен, каза: и аз съм ходил при Дянков да питам защо ще оставите толкова работници от "Леденика" без работа, след като те имат разрешение и лиценз да си бутилират наличното количество бира. А въпросната колона за ракия, която е била незаконна, е изрязана от всичките инсталации.
Значи те отиват там, въпреки моето обаждане да ги питам какво правят там, те си довършват цялата проверка. В 24.00 часа си тръгват, след като си правят протокол и се подписват всички под него, че няма нарушение.
Водещ: Въпреки обаждането или заради него? Те си довършват проверката и е нямало нарушение, затова?
Бойко Борисов: Няма нарушение. Те са действали с лиценз. По смисъла на закона, ако тръгнем да питаме, защо митниците отиват там посред нощ да проверяват изрядна по смисъла на закона фирма? И няма нищо незаконно при тази констатация.
Водещ: По по-важните неща. Вчера за първи път Алексей Петров започна да критикува поименно – некадърен премиер, професионален, политически неграмотен...
Бойко Борисов: Точно той да ми дава оценка в службите, след като по това време, по което бяха, ДАНС буквално спряха работата със службите в света и поставиха службите в едно крайно незавидно положение, не бих искал да коментирам. Така мисли, така говори. Той е най-знаещия, той е всезнаещ, всички други са глупави. И, между другото, трябва да му призная – с трима журналисти – Дачков, Патрашкова и Диков, с един вестник и с една телевизия обезличи всички партии, обезличи всички медии и от домашния си арест...
Водещ: Аз не съм съгласен с това.
Бойко Борисов: Не, той тотално ви обезличи медиите.
Водещ: Аз не съм съгласен, защото в ТВ 7 никой не се е поддавал на това внушение. Така че не искам да смесвате медиите.
...
Бойко Борисов: Просто без пари си направи такава реклама, и на медиите, и на журналистите, които работят за него, и на всичко. Така че... Аз винаги съм бил джентълмен и в спорта, и в отношенията си. Шапка му свалям. С трима души обезличи всички партии. Няма я нито СДС, нито ДСБ, нито Костов, нито БСП. БСП тичат след, той им пусне някаква флашка и те тичат два-три дена...
...
Водещ: С това да завършим нашия разговор, защото Евтим Костадинов каза онзи ден, че никога не се късат връзките на Държавна сигурност. И Петров, и Първанов са били членове на Държавна сигурност. Костадинов намеква, че между другото са намерени или ще бъдат показани нови страници от т.нар. папка Гоце, както наричаше президента Първанов, останалите наричат досието на Гоце. Има ли нещо общо?
Бойко Борисов: Не зная дали... Толкова много желание имам да видя България с магистрали, зали, метрото на София...  

Коментари (68)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1316 Разстроено

  Накрая ша стане ....на болните управници народът умря!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 2. 2 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 951 Неутрално

  Исхемична болест-слабо кръвоснабдяване на сърцето.
  Когато исхемичната болест в малка степен е засегнала сърцето спортът е полезен.
  Но тогава не би трябвало да се вади ТЕЛК с група инвалидност и да се иска трудоустойване. И обратно.
  При сърце, силно засегнато от исхемична болест спорт като футбол е рисков фактор. Може да се стигне до инфаркт или сърдечен разрив. В този случай ТЕЛК е наложителен и е възможно трудоустройване. Но случаят с Бойковия футболен другар не е същия!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 3. 3 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#2] от "~":
  Съгласна съм с Вас , но е време да се попита коя комисия е издала решението за ТЕЛК и с колко % инвалидност и какво е записано в самото решение като дейност, която не е подходяща за трудоустроеното лице. Да не би да е намесена тук и НЕЛК

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 4. 4 Профил на Kotarak
  Kotarak
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Ехааа, ББ и Бареков са отново заедно Чудно!
  Удобни въпроси, спокойствие. Може надълго и нашироко да си каже думата. Също като при заседание на Мин. Съвет и стенограмите, които стигат до народа с неговите монолози. Бареков ме отврати с неговото сервилничене.

 5. 5 Профил на jimbim
  jimbim
  Рейтинг: 374 Любопитно

  Елитна френска лаборатория: Разговорът между Борисов и Танов за Мишо Бирата е автентичен и цялостен
  28.01.2011 г. 16:40 ч.


  Разговорът между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов, който стана известен като „Мишо Бирата ми се обади“ е автентичен, цялостен и съдържанието му не е манипулирано. Това сочи независима експертиза направена от елитната френска лаборатория „Липсадон“, която работи с френското правосъдно министерство и експертизите й се използват от френския съд. Изследването на разговора между Танов и Борисов е направено по искане на в. „Галерия“ и е отнело на експертите пет дни. От в. „Галерия“ разказаха, че първоначално французите са били готови да направят анализа за около два дни, но когато са разбрали, че записът се отнася за българския премиер са поискали още три дни, за да бъдат максимално прецизни.

  Анализът категорично опровергава днешното изказване на Бойко Борисов, който заяви, че в разговора му с Ваньо Танов са били премахвани и монтирани отделни думи.

  От „Галерия“ съобщиха, че експертизата се превежда и ще бъде предоставена на медиите в събота, когато преводът ще бъде готов. Целият анализ се съдържа в петнадесет страници и е далеч по ясен от анализа на Института по криминология на МВР, който беше направен веднага след изтичането на записите в публичното пространство и вместо да отговори на въпроса автентични ли са разговорите или не, замъгли още повече скандала около Борисов.

  След френската експертиза става ясно, че Борисов наистина е наредил на Ваньо Танов да спре акция срещу бирената фабрика на бизнесмена Михаил Михов с аргумента, че е обещал да не го закача и че президентът Георги Първанов наистина се е обаждал на Борисов, за да лобира за собственика на "Леденика".

 6. 6 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  Бойко Борисов: Освен това като казват исхемична болест на сърцето...
  Бокосексуален Дудук : Пък рита футбол с премиера.
  Бойко Борисов: Ми да, и аз имам исхемична болест на сърцето. Всеки, който има високо кръвно, страда от такава болест.
  Бокосексуален Дудук: Пази Боже, нали ходите на лекар редовно?
  Бойко Борисов: Да. Затова пия хапчета за кръвно.
  Бокосексуален Дудук: Вие сте премиер, трябва да пазим сърцето ви.
  Бойко Борисов: Докторите казват: недей ходи на сауна и не тичай толкова. Но аз си го правя.
  Бокосексуален Дудук: Тичате и ходите. Между другото, професор Генчо Рачев предупреди преди Нова година в моето предаване "Гореща точка", че вие сте един от най-застрашените от инфаркт хора от държавата заради начина ви на живот.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 7. 7 Профил на каруцар
  каруцар
  Рейтинг: 479 Весело

  СУПЕРМЕН Е БОЛЕН !!!!! О УЖАС !!!!!!!

 8. 8 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  ...мойто момче, господин Борисов за да видиш мечтите си за България сбъднати покрита с магистрали, спортни зали и метро ПЪРВО ТРЯБВА ДА ВЪЗСТАНОВИМ - ДОВЕРИЕТО - в управленските структури централно и по места, а това става с БЕЗКОМПРОМИСНИ ЛУСТРАЦИОННИ НАРЕДБИ КЪМ ЕДИН СПРАВЕДЛИВ И ЦЯЛОСТЕН ЗАКОН ЗА ЛУСТРИРАНЕТО ИМ - иначе не само ти, който и да дойде на власт -ДОВЕРИЕ- няма да има, сянката на компроматния посткомуноиден капитализъм ще тегне вечно над всяко едно дори и правилно държавно решение - запомниго добре това!

  "самопречистването" е невъзможно в структурите особено в СЪДЕБНАТА - трябва да им се помогне да го извършат - трябва да си слепец или нарочно да не го виждаш това. Да не споменаваме силовите структури на МВР, МНО, ДАНС и МВНР...

 9. 9 Профил на krasi_99
  krasi_99
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Ако си спомняте, в края на 2009 година, новото ръководство на митниците изготви списък на митничарите с прякори, за които имаше съмнения или данни, че са корумпирани. Започнаха да ги махат, но очевидно някои от тях са извадили бележки от ТЕЛК, които ги спасяват от уволнение. Вучката, приятеля на премиера, е бил един от тях. Поради документа, и за да няма досег, с до сега извършваната от него дейност-митнически, контрол на пристигащите на аерогара София пътници, Вучката е дигнат в администрацията. Той не е уволнен, както казва Боко, но много иска да прави митнически "проверки". Това е причината, да се оплаче на премиера. Човека не ще канцеларска работа с по-висока заплата, а подобно на Алековия бай Ганьо, иска митницата.

 10. 10 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1002 Весело

  Мдаа, важното е, че човекът е болен. От същата болест, от която е болен премиерът. Събрат по съдба, пардон, по болест.
  А това, че премиер нарежда /какво ти лобиране има тук?/ да възстановят на служба участник в съвместните спортни занимания- голяма работа.
  Прав е премиерът- човекът му е подал голов пас, и то в работно време, направил му е кефа- да вкара, да бие, да мачка,- задължен му е!

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 11. 11 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#9] от "krasi_99":

  А ти откъде си така осведомен?

 12. 12 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1582 Неутрално

  А може и ТЕЛК да има - и да го изкара след следващите парламентарни избори..

  “If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the ‘how’.” – J. Belfort
 13. 13 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Весело

  Липсата на мозъчни гънки не вижда, но веднага се разбира ! ))
  Това е цитат от "Аламинут", особено подходящ за случая ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 14. 14 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#4] от "Mrrrr":

  +++++.Няма нормален човек който не се е отвратил от дудука.

 15. 15 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Весело

  Бойко е болен
  от болестта на Волен!

  www.berbenkov.hit.bg
 16. 16 Профил на Кирил Кирилов
  Кирил Кирилов
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  Да минеш ТЕЛК и да взимаш инвалидна пенсия и в същото време да играеш редовно футбол с премиера е меко казано гавра с данъкоплатците които плащат пенсиите на всички които злоупотребяват със ТЕЛК и точат социалните фондове в тази държава. А явно на Бойко Борисов не му пука за това щом не му прави впечатление, че човек минал на ТЕЛК игра футбол с него.

  Кирил Кирилов
 17. 17 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 874 Неутрално

  Те,мутрите в България все някакви болести имат!!!!
  Всички се разболяват преди да влязат в съда!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 18. 18 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 874 Неутрално

  "Бойко Борисов: Докторите казват: недей ходи на сауна и не тичай толкова. Но аз си го правя."
  Значи нищо ти няма.... или си потенциален самоубиец!
  Надявам се да е второто!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 19. 19 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Весело

  С риск да обидя много хора, (както често ми се случва напоследък), бих искал да подчертая следното мое твърдение:
  Че само "октровени идиоти" могат да изпитват удоволствие от това да се"рират и псуват на воля", както е по нашите терени! И ето, че това се превърна в национален спорт а моето определение е на път за стане общовалидно.
  По другите страни е удоволствие да гледаш футбол (и професионален и любителски*), тук се изчервявам до ушите като ги гледам (от срам и от яд). А "120 килограмовия бойлер" дето го имаме за премиер пада, като дънер при първото влизане и умира от кеф да го обикалят като пеперудки на терена, както и в политиката. Какво да го правиш,такъв си го избрахме! Ще каже някой!. Вари го печи го все на....


  * Там по другите страни,( не само в Лат.Америка) противника като вкара добър гол уграчите го поздравяват и му ръкопляскат всички. Тук поздравяват майка му! И им идва да го напляскат, катона селски мач.

  Хитростта пречи на мисълта!
 20. 20 Профил на Kotarak
  Kotarak
  Рейтинг: 664 Неутрално

  100% има и синьо талонче със знак на инвалид на предното стъкло на джипа си този "Вучката" и паркира върху зоните за инвалиди, въпреки, че рита в работно време.

 21. 21 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#3] от "dqdomart":

  Коя Комисия на ТЕЛК е издала решението?
  Ами тази, на която е била броена съответната сума.

  А ако този Вучка следва тутакси да бъде качен на велергометъра.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 22. 22 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  Егаси изпростяването... Вече всичко става прекалено.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 23. 23 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#21] от "rapidfire":
  Точно в този контекст беше въпроса ми...

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 24. 24 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 269 Неутрално

  КОНСТИТУЦИЯ на Република България
  изм. и доп., от 28.01.2011 г. след произнасяне на Националната експертна лекарска комисия.

  Чл. 84. Народното събрание:
  6. избра и вече не може да освобождава министър-председателя, защото и той боледува от Исхемична болест на сърцето (ИБС). Заболяването е постановено от специализирана трудовоекспертна лекарска комисия -ТЕЛК.

  Определение
  Исхемичната болест на сърцето представлява увреждане на сърдечния мускул в резултат на недостатъчно кръвооросяване, което причинява кислороден недостиг в миокарда.
  Исхемичната болест на сърцето се изявява в следните основни форми:
  1. Стабилна стенокардия (ангина пекторис, гръдна жаба);
  2. Нестабилна стенокардия;
  3. Инфаркт на миокарда;
  4. Миокардиосклероза.
  ИБС е широко разпространена болест. Основна причина за развитието й е атеросклерозата на сърдечните (коронарните) артерии. Атеросклерозата се установява при почти 90% от болните със стенокардия и инфаркт на миокарда.

 25. 25 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Наглостта и простащината окончателно стават национален идеал №1!

  Хитростта пречи на мисълта!
 26. 26 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  А защо Боко не си признае и за тумора в мозъка?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 27. 27 Профил на trifon74
  trifon74
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Не му прави чест на Бойко това хитруване на дребно.
  Шикалкави и се върти , като хванат на тясно третокласник.

  Може би, щяха да го подкрепят повече хора, ако беше искрен и естествен.
  Най-много от всичко се страхува, по-обикновените хора да не усетят, че през цялото време играе роли.
  А , тези записи разкриват именно това.

  Не, че е кой знае какъв проблем, дето е ходотайствал за аверчето си "къде ритат топка" ...

 28. 28 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#24] от "latch059":
  МОТИВИ към проекта на Закон за изменение и допълнение на Конституцията на Република България.

 29. 29 Профил на keko2
  keko2
  Рейтинг: 445 Весело

  До коментар [#27] от "trifon74":

  От ден на ден се показва шубето му, а то вероятно е доста големо...все сенки в миналото, сенки в бъдещетоо ... абе шубе

 30. 30 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#26] от "kuty":

  КУТЬО,нали ти казах че не си много умен, и пак се изказваш с дебелашкото си скотоумие...

 31. 31 Профил на Stream
  Stream
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#8] от "renegat":

  А Вие от ГЕРБ защо не си направите печатен орган!
  Или не можете да четете нещо по дълго от коментар на футболен мач?

  За него (да списваш вестника ли) ли тренираш тук?

  Каква връзка имат твоите тиради с обсъжданата тема?

  Хайде на удивителните, Дами и Господа! Да мупокажем колко ни е омръзнала подобна безпардонна наглост!

  Хитростта пречи на мисълта!
 32. 32 Профил на keko2
  keko2
  Рейтинг: 445 Гневно

  До коментар [#16] от "Кирил Кирилов":
  "„Кирил Кирилов.......
  Да минеш ТЕЛК и да взимаш инвалидна пенсия и в същото време да играеш редовно футбол с премиера е меко казано гавра с данъкоплатците които плащат пенсиите на всички които злоупотребяват със ТЕЛК и точат социалните фондове в тази държава. А явно на Бойко Борисов не му пука за това щом не му прави впечатление, че човек минал на ТЕЛК игра футбол с него.”"

  Това е въпроса на въпросите, всичко друго си е шменти капели бо Боковски......
  Да ви е честито данакоплатци....

 33. 33 Профил на msp
  msp
  Рейтинг: 426 Неутрално

  До коментар [#11] от "kaka_ginka":

  Танов го обяви публично на пресконференция и показа документите на ТЕЛК. Били 16 парчета като него.

 34. 34 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 269 Неутрално

  До коментар [#9] от "krasi_99":
  Решенията на ТЕЛК са индивидуални административни актове и пораждат редица права и задължения.
  Като такива те могат да се обжалват както по административен ред - пред Националната експертна лекарска комисия (НЕЛК), така и по съдебен ред (пред съответния окръжен съд). От момента, в който влязат в сила (т.е. станат необжалваеми), те са задължителни за всички лица, органи и организации в страната (чл. 17 от КЗОО).

 35. 35 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 961 Неутрално

  Исхемична болест на сърцето страда от Бойко Борисов.

 36. 36
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:33 на 29/01/2011 от неговия автор.

 37. 37 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#30] от "feniks1":

  К'в си ти, че ще ми казваш нещо ве и аз трябва да те слушам, когато имаш в черупката си същият тумот кат' Боко? Пърдел, не мириши повече!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 38. 38 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  До коментар [#35] от "yavooor":

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 39. 40 Профил на Пешо Атома
  Пешо Атома
  Рейтинг: 374 Весело

  До коментар [#12] от "Nikolay UK":
  Сигур си има ТЕЛК и вече се застрахова от далече, нема да се разболева в последния момент някога когато ......

 40. 41 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Весело

  До коментар [#37] от "kuty":

  КУТЬО, какво имам в черупката си?... нещо не те разбрах ,ентилигенцио...

 41. 42 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#41] от "feniks1":

  Как че разбереш с ТУМОР под черупката. Обратното би било чудо

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 42. 43 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Весело

  До коментар [#42] от "kuty":

  Що не мезиш бе пич...

 43. 44 Профил на joro5kov
  joro5kov
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Значи ... доживяхме да чуем, че и бат Бойко ИМА ... нещо!

  Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
 44. 45 Профил на campanelle
  campanelle
  Рейтинг: 112 Весело

  Единственият отбележил 2 гола на Италия през 2010 година!Съотборник, а също така и капитан на един от най-добрите играчи на "Барселона".

  Футболният ВЕЛИКАН!

  http://www.dnevnik.bg/shimg/zx980_966971.jpg

  Треперете джудета!

 45. 46 Профил на Фронт за Национално Обединение
  Фронт за Национално Обединение
  Рейтинг: 583 Неутрално

  По прост човек от Борисов ако има,здраве му кажи.Не са нужни никакви записи,просто го слушайте като се мъчи да говори.Ако не беше премиер а шоу мен, щеше да ми е много забавен,за съжаление е премиер

  И въпреки всичко,и въпреки всички ще я има България
 46. 47 Профил на joro5kov
  joro5kov
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Значи ... горкото момче може би се е опитвало да ПОМОЛИ устно (понеже телефоните се записват) бат Бойко да му съдейства за болногледач .. че не можел да се оправя сам ....

  Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
 47. 48 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#43] от "feniks1":

  Мезим, меееезим.... Наздраве и на теб!

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 48. 49 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Весело

  До коментар [#48] от "kuty":

  Наздраве и на теб и на свети Бойко ...

 49. 50 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1336 Весело

  "Те имат право да бутилират. И аз това, че не съм в добри отношения с президента, всички го знаят."
  Те имали право да бутилират, но Той бил в лоши отношения с президента, а при тях, при положение... Опссс.. Не е така.
  Той е в лоши отношения с него, но те имат право да бутилират...
  Цъ.. И така не е.
  Те бутилират, заради лошите им отношения...
  Уфф съвсем се обърках. Ще се върна пак на тази част. Може и да ми просветне вещо.

  "И затова задавам тези няколко въпроса-отговори към един вестник. Защо те отиват ден и половина по-късно, след като президентът, и в случая това имам предвид..."
  Значи, ако имаме предвид, че има въпроси-отговори, след като президентът.. Опааа.. Пак заорах у безкрайния мисловен процес на мислещият на глас.
  Кво президентът? Се обади на Тракторът?
  Уфф сетих се. Гоце му звъннал, па той бил в лоши отношения, ама не бил като него та бил обещал, но разговорите са фалшиви щото президента, ДС, мафията и ...ама Дачков, па пак така.
  Нещо се получи. Прилича на нещо. Не ли?

  Ecrasez l’infâme
 50. 51 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Бареков, помияр!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 51. 52 Профил на Фронт за Национално Обединение
  Фронт за Национално Обединение
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#51] от "BBC":

  Ха добър ден,откри Америка.Ама не си прав,помиярите може да са всичко ама не са подлоги.Бареков е подлога не помияр или по точно ще използвам сравнението на "великият"Волен Сидеров за Борисов ибрикчия

  И въпреки всичко,и въпреки всички ще я има България
 52. 53 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1635 Неутрално

  Който има Исхемична Болест на Сърцето (ИБС) със сигурност има и Мозъчно-Съдова Болест (МСБ), доколкото състоянието на кръвоносните съдове там е същото. Значи да не се учудваме на изявите на съпътстващата му деменция като резултат...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 53. 54 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 426 Неутрално

  ТЕЛК издава на всеки който е готов да им бутне това е една институция в която непрекъснато се злоупотребява,може да си инвалид на количка ама не бутнеш ли не те категоризират правилно и обратно бутнеш ли пишат те слепец с нужда от придружител
  дали болеста му е за регистрация като инвалид нека някой запознат да се изкаже
  но боко пак говори някви абсурдштини

 54. 55
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:30 на 29/01/2011 от неговия автор.

 55. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 56. 57 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Борисов,внимавай!Ти си съкровището за България.А тези с исхемичната болрест не трябва да ритат топка.

 57. 58 Профил на Zurigo
  Zurigo
  Рейтинг: 545 Весело

  Ох, умрях от смях. Бойко го предпочитам и пред царя, и пред Станишев, и пред Доган. Просто няма втори като него. Освен това върши и работа. Строи магистрали. И рита с Вучката в липсващото свободно време. Абе, историята ще покаже.

  Results are obtained by exploiting opportunities, not by solving problems. Peter Drucker
 58. 59 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Берлиприл-сутрин и вечер по едно.ако вечер не играе кръвното само сутрин -но обезателно.

  за чиста и свята република-но не с този народ
 59. 60 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че по форумите вече рядко можете да срещнете фенове на ГЕРБ ! Тези дето са гласували за комуниста Мутра сега са увесили носове и се скатават в миша дупка!
  Тези "масови" многоникови ГЕРБаджийски атаки по форумите, са от един/двама дежурни на смени! ХИЧ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НАРОДА Е СЛЯП!!!!!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 60. 61 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1703 Неутрално

  Баси каръка! Къде първо. В Карлуково или в Кардиологията!?

 61. 62 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  Еми... щом е така... незабавна оставка и веднага на продължително лечение! Човекът за нас е всичко, политиката- нищо!

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 62. 63 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 531 Гневно

  Бойко, изкарай си и ти един ТЕЛК, че да не можеш да напускаш премиерския пост.
  Зарадвай ни с едно доживотно управление.И на Фидосова да й дадат ТЕЛК - какъвто е тулуп 100% ще открият няколко реални заболявания.

  "One-upmanship is the systematic and conscious practice of making one's associates feel inferior and thereby gaining the status of being "one-up" on them.
 63. 64 Профил на babayaga
  babayaga
  Рейтинг: 426 Весело

  до 62 master_yoda
  Недей така,човече...Ако решат кардиолозите,особено тези от инвазивната ,да си го връщат за орязаните бюджети и намалените заплати ще си иде бадева човека. Особено ако не му стигат парите да си избере екип.

 64. 65 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  До коментар [#64] от "babayaga":
  "Особено ако не му стигат парите да си избере екип. "
  -------------------------
  Лекар: На кой екип се спряхте г-н премиер?
  Исхемична Тиква: Ми аз си нося един на "Барселона", ама да не ми го съсипете с теа скалпели, че съм давал 300 евра за него!

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 65. 66 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Разстроено

  Разболяхме тиквичко . Покайте се !

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 66. 67 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 426 Неутрално

  По каква статия на Демек-оКратичната ни конституция ще се съдим когато се е ширнала "законно" ПАРЛАМЕНТАРНАТА -ДИСКРИМИНАЦИЯ В РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ?

  Да ето такава е псевдо-законодателната ни система.

  КРАДЕ днес една ПОЛИТИЧЕСКА, ЧАСТНO СМОИМУНИЗИРАНА, Култ-ГРУПИРОВКА, утре започва кражба друга по-МижитурИТЕТНА и най-вече по-САМОИМУНИЗИРАНА такава !!

  Истинската същност на управлението ни е следната;

  ЗАТВОРЕНО-ПАРТИЙНO-ПАРЛАМЕТАРНА дискриминация ( в Родината на ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ), лансираща по БАДЖАНАК-ШУРЕЙСКИ НЕ ХОРА, ЛИЧНОСТИ-ТАЛАНТИ, А НЕЗНАЕЩИИ, НЕДАЛНОВИДНИ ИНДИВИДИ С ПРЕСТЪПНИ НАКЛОННОСТИ.
  ВСИЧКО ТОВА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСАТА НА ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНА КОНСТИТУЦИЯ УТВЪРДИЛА ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА МЕЖДУ ТРИТЕ НИ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИ КУЛТОВИ РАЗЛИКИ, БОРЕЩИ СЕ ДИСКРИМИНАЦИОННО ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА СОБСТВЕН КУЛТОВ “Мижитуритет”;
  КУЛТ-ИДЕОЛОГИИ, КУЛТ-РЕЛИГИИ И КУЛТ-ЕТНОС!!

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ СИ, НЕ Е ЛИ ТОВA ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ДИСКРИМИНАЦИЯ??
  OЩЕ ПОВЕЧЕ, ГРУПИРАНО (МИЖИТУРИ-ТЕТНО), ДА НАПАДАШ ИНДИВИД ИЛИ ДРУГА ГРУПА КОЯТО НЕНАВИЖДАШ, ПО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ТРИ ЧАСТНО-КУЛТОВИ ПРИЧИНИ??

  ДО КОГА , пита вече истинският Българин? http://www.bulgarlar.com/Pravda/Vostok/Gruz_Bulgar.html

  КОГА НАЙ-ВЕЧЕ ЩЕ ЗАБРАНИМ ДА СИ МЕШИМ ЧАСТНО-ГРУПИРАНИТЕ СИ АМАТЬОРСКИ УВЛЕЧЕНИЯ, В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ДЕЛА и ОТНОШЕНИЯ??
  КОГА??

  ДЪРЖАВАТА не значи правителството, а НАРОДA В НЕЯ.
  Какъвто е народa такава ще е и Държавата.
  А правителството е само един временен "резултат" от РАБОТАТА на Народа.
  От това следва изводът че, щом една "работа" не е свършена както се полага, то и "резултата" от нея НЯМА ДА Е ДОБЪР!!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 67. 68 Профил на Old Bradyr
  Old Bradyr
  Рейтинг: 217 Неутрално

  ФРЕНСКАТА ЕКСПЕРТИЗА (НА ЛАБОРАТОРИЯ ЛИПСАДОН) - ПРЕВОД
  http://glasove.com/article-11774.php
  ФРЕНСКАТА ЕКСПЕРТИЗА - ОРИГИНАЛ
  http://www.segabg.com/fixed/Rapport_d_expertise.pdf

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK