Алексей Петров атакува: След три седмици ще говоря за Борисов

Алексей Петров (вдясно) с един от адвокатите си - Васил Василев по време на заседанието днес.

© Георги Кожухаров

Алексей Петров (вдясно) с един от адвокатите си - Васил Василев по време на заседанието днес.Само часове след като Софийският градски съд измени мярката му от домашен арест в най-леката - подписка, бившият съветник от ДАНС и соченият за лидер на престъпната група "Октопод" Алексей Петров втвърди тона към премиера Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ.


В интервю за dariknews.bg Петров каза, че след около три седмици ще може да обясни защо Борисов не би могъл да се промени в политически аспект. Досега арестуваният на 10 февруари миналата година бивш съветник от ДАНС избягваше да коментира премиера и изказанията му бяха основно срещу вътрешния министър Цветан Цветанов. Петров твърди днес, че бил обещал на Борисов да не говори. Не е ясно обаче какво го е провокирало да промени обещанието си, ако такова въобще е имало, нито какво възнамерява да каже след 20-тина дни. Петров твърди, че Борисов е сбъркал с ареста му, от което е загубил лично.


"Цветан Цветанов е изчерпал политическия ресурс. Борисов като че ли, но, разбира се, само теоретично, разполага с минимални възможности да се промени. Но смятам, че това е трудно. И ако ме поканите след три седмици да речем някъде, ще ви кажа защо е трудно. Повтарям е трудно и тогава ще ви кажа защо е трудно. Защото аз това го знам много отдавна, но му бях дал дума да не говоря", заявява Петров.
"Машата, според мен, е Цветан Цветанов. Разбира се, всичко през тази последна година по отношение на силовото управление на държавата ни се осъществява под патронажа на премиера Борисов", обяснява още Петров.


"И сега го твърдя. Той [Борисов] е подведен. Това не означава, че от него отпада отговорността под неговия патронаж да се случи моя арест. Той ми е споделял в лични разговори притесненията си, че аз след обявяването ми за опонент, имам намерение да притеснявам властуването му. Но в крайна сметка аз бях решил, че по отношение на малкия и средния бизнес и някои неща, които се случиха в сектора сигурност категорично не приемам, защото ги намирам за връщане назад, го притесниха. Доскоро коалиционните му партньори го подведоха..." Според Петров "повече Костов, отколкото Сидеров".


Соченият за лидер на "Октопод" заявява, че "С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори".


"Аз съм му силен опонент и той си позволи да изпада в крайности, да ме арестува. Аз го разбирам. Познавам го Борисов отлично. Той знае, че аз съм организиран човек, знае, че съм последователен. В този смисъл той подреди плана пред другите си опоненти и реши да постъпи с този начин с мен. Като казвам категорично, че той загуби от това. Историята ще покаже, че това е истина" казва още Петров в интервюто.


"Тези дни разбрах нещо много интересно, как един свидетел е бил тормозен, принуждаван от една страна, а от друга страна, му е предлагана огромна цифра да лъжесвидетелства срещу мен. До там се е стигнало, че човекът е започнал да събира пари да емигрира в чужбина със семейството си, конкретно в Австрия", твърди още Петров. Той обяснява, че има своя схема кой е "Октопода" и там намесва името на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков.


"Ако възникне въпросът защо аз не го казвах досега, то е защото в България нямаше чуваемост и не можеше да се вникне и да се разсъждава на такава тема. Аз си позволих най-детайлно да го представя това мое разбиране пред Юрген Рот и ако се свържете с него, той съм сигурен, че не може да го отрече, защото аз също съм записвал разговора. Цветан Цветанов де факто не е министър на вътрешните работи, той е само говорител. Той е изпълнител на волята на премиера Борисов, а функциите са на премиера Борисов. Включително си позволих да илюстрирам и казах, че ако той някъде ги е видял двамата да си говорят за МВР и за решения, да има предвид, че е видял премиера, а другото е било декор. Това са ми думите, които съм казал пред Юрген Рот. Не съм ги споделял пред български журналисти, защото смятам, че до днес нямаше чуваемост."


Петров обяснява още, че целта на ареста му е била политическа и е било необходимо той да бъде отстранен от обществено-политическия живот.


"Шест месеца по моята почти ежедневна снимка, когато бях представян като престъпник номер едно, се разхождаха голи жени. Независимо, че бях обвинен, както се изразява Цветан Цветанов, спектър на наказателния кодекс, най-злостното, най-демонстративното ми обвинение, което основно се случваше по медиите, беше връзката ми с проституцията. Господин Сидеров си позволи да обясни моите връзки с израелския посланик по повод на проституцията. Аз още в ареста казах, че ще заведа дело и сега след промяната на мярката ще го изпълня."


"Когато обявих, че ще бъда опонент на премиера Борисов, наистина не се взех толкова на сериозно, колкото си представяха управляващите. Те решиха, че единственото средство, с което могат да ми противодействат, е да ме арестуват. Аз съм убеден, че още тогава са знаели, че крайният изход няма да бъде благоприятен, в смисъл да бъда осъден. Но идеята е след ареста ми да заработи с мощна сила пропагандната машина, с която те разполагат и в крайна сметка върху името ми да се наслои етикетът на престъпник, а след това да възникне въпросът "Как може престъпник да се занимава с обществена и политическа дейност".


Относно политическото си бъдеще и евентуалната си кандидатура за президент Петров каза, че на 1 май ще бъде ясно кай каква роля ще изпълнява в тричленния му кандидат-президентски екип. "В сектора "Сигурност", веднага ще добавя и в известна степен и "икономика" имам самочувствие. В сектора "Спорт" също. Където мога да бъда полезен, ще дам каквото мога от себе си", казва Петров.

Коментари (229)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 263i
  263i
  Рейтинг: 219 Неутрално

  Прост боклук - сводник и пласьор на дрога на децата. Това си ти

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 2. 2 Профил на извинявам се
  извинявам се
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Очакваме с нетърпение. Сигурно има какво да кажеш.

  да го ева
 3. 3 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  //Соченият за лидер на "Октопод" заявява, че "С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори". //

  Ужас , до къде ни докараха Нация ??? Една мутра и един помак да изграждат визията на България .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 4. 4 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 614 Неутрално

  До коментар [#1] от "263i":

  Алексейчо е мутра първа класа, но хич не е прост или тъп!

  Veritas odium parit obsequim amicos
 5. 5 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Две фигури от подземния свят ще сблъскват идеите си за управление на страната. До тук стигнахме след като немалко българи заложиха на съдружник на СИКаджии. И от всичко това печелят комунистите, защото дясното е подменено още от 2001-ва, вече 11 години в управлението са псевдодесни партии, нови и нови спасители. Чудя се, толкова ли са малко тези които могат да разсъждават?

 6. 6 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2057 Неутрално

  Истината е че правителствата сами немогат да се справят с мафията. Правителствата са само инструментът на обществото. Ако обществото е толкова деградирало че му липсват съпротивителни сили, воля и най-вече необходимост от справяне, то и правителство и съд ще са безсилни защото са функция на това общество.

  В България кой ли не се изреди да протестира за пари и бюджет, но досега пред МС, НС и съд не е имало и един протест срещу бандитизма защото това нито се яде нито се пие, а и никакви политически дивиденти не носи. Иначе има изобилие от журналистически мъдрости и ташаклии по форумите.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 7. 7 Профил на chiko
  chiko
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Простото момче от милиционерското училище в Пазарджик (едно време беше мерило за тъпотия) се е взело насериозно). А там разните професори от рода Семков и др. показват колко струва "интелигенцията" в БГ. Разбира се, че това ченге от ДС Алексей е поредния продукт на същата ДС, тласкан е нагоре от хора от ДС, може би в един момент е станал самостоятелен играч, но някои като го изкарват голям мозък....)).
  Тоя е една селска пръчка и затова бе лесно да го ударят. Тоя няма какво съществено да каже за Борисов. А и Борисов поне засега показа, че евтините номера не минават. Ще е интересно да се види докога кукловодите на Алексей ще го оставят да се прави на интересен ?!

 8. 8 Профил на 263i
  263i
  Рейтинг: 219 Неутрално

  @anihilator_jack значи да разбирам, че малоетните дъщери на някои баща работят за първа класа човек и като се друсат с хероина който ще ги убие на 28 е доставен от първа класа човек и умна мутра.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 9. 9
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 10. 10 Профил на bborisov
  bborisov
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Много на сериозно се е взел деееееба.

 11. 11 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  "Алексей Петров атакува: След три седмици ще говоря за Борисов"

  Борисов след три седмици с шоколадови бонбони в ръка: -"Извинявай че закънях, просто се успах малко"

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 12. 12 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 767 Неутрално

  Крайно време е с Октопода да се заеме някой прокурор, който си разбира от работата и е мотивиран да я свърши като хората.

 13. 13 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Помака кат говори най-много да налапа мандалашките на Бойко.
  Смешник щял да говори.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 14. 14 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1839 Неутрално

  До коментар [#1] от "263i":

  Това от Шестака ли го знаеш!?

 15. 15 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Няма такава държава:

  "С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори".

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 16. 16 Профил на извинявам се
  извинявам се
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Ние сме правова държава.Бойко Борисов гарантира правото на мнение на всеки гражданин стига да му е сложено едно СРС под ревера. Чакаме мнението на приятеля МУ и партньора МУ.

  да го ева
 17. 17 Профил на Rael
  Rael
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Иван Костов си има още един противник - и този милиционерски боклук се прицели в него.

 18. 18 Профил на anihilator_jack
  anihilator_jack
  Рейтинг: 614 Неутрално

  До коментар [#8] от "263i":

  Съвсем друго имах предвид под "първа класа", ама ти явно и толкова отбираш....

  Veritas odium parit obsequim amicos
 19. 19 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#13] от "Раз в Кюнеца":

  Та какво викаш за ТИМаджиите??? Че са читави бизнесмени????

  Докога ще се скатаваш бе фуражко))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 20. 20 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 740 Весело

  Майка ти и помашката маймуна!Накъде се засили?Ще буташ правителство ли,ти?Другия месец му е внесено делото в съда и сега се прави на отворен за последно с усмивката на гоце и оня гей дето не знае изобщо за какво става въпрос
  А ако има лумпени,които му се връзват на приказките,да заповядатИма и едни други,които само чакат да видят какво става и да станат свидетели по делата!

 21. 21 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Усещам как Цветан Василев започва да се върти все по-нервно..

 22. 22 Профил на P.S.
  P.S.
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Алексей.. Сергей.. все някакво ехо.. май е руско ехото.. и червено..

 23. 23
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:46 на 07/02/2011 от неговия автор.

 24. 24 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#9] от "SorryLol":

  "Разбира се, това не го прави първа класа, както каза "
  Първа класа мутра, е нещо друго бе фуражко! Нещо като че ти като си СУПЕР ТЪП, не означава ХИЧ, че си супер))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 25. 25
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:49 на 07/02/2011 от неговия автор.

 26. 26 Профил на извинявам се
  извинявам се
  Рейтинг: 59 Неутрално

  До коментар [#23] от "Раз печки, раз кюнци":

  Аз вярвам в Бойко,че няма да запуши устата за пореден път на приятеля СИ и колегата СИ по бизнес и спорт. А ти?

  да го ева
 27. 27 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#23] от "Раз в кюенца":

  "Правова държава - държава, в която има правила и закони. Смятам че трябва време, за да е и при нас така."

  Та какво викаш за ТИМаджиите??? Че са читави бизнесмени????

  Докога ще се скатаваш бе фуражко))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 28. 28 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  С цялата си простотия в говора, Борисов е на светлинни години пред това лъже-науко-уподобително говорене! Без никаква друга информация, само като чета засукано-омазнените (от баничка с боза) му фрази с нула съдържание ми става гадно. Каква политика, какъв бизнес, брей, аланколу?

  Като добавим и политическите цветарки от обръжението му, няколкото феодални дембели и картинката се заформя.

  Колкото до октоподения фарс - на всички ни е ясно, че той е само една от вендузите на някое пипало, дори не и цялото. А главното стомахче е любимият ни архарец За най-големия ганглий не ми се говори, но най-общо системата е на точно ганглийно ниво. А това че е проста като биологично сравнение, изобщо не я прави по-малко устойчива, за съжаление.

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 29. 29 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#25] от "Прас в кюнеца":

  "Мисля, че вървиме в правилна посока, ..."

  Та какво викаш за ТИМаджиите??? Че са читави бизнесмени????

  Докога ще се правиш на умряла лисица, бе фуражко))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 30. 30
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:52 на 07/02/2011 от неговия автор.

 31. 31 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#29] от "Mickey":

  Мики минавай през кенефа преди да седнеш на компютъра, става ли?

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 32. 32 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#28] от "Музар":

  Благодарим за обстойния анализ!

  Сага ако обичаш едно детайлно анализче, за разликите между Пашата и Маджо, ако обичаш?
  За да можем и ние обикновените хора, да се ориентираме правилно политически)))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 33. 33
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:54 на 07/02/2011 от неговия автор.

 34. 34 Профил на beli_brod
  beli_brod
  Рейтинг: 374 Неутрално

  тракторчето нама никакви шансове и мястото му е в затвора! Бойко ще го насосли утре яко.
  И на Борисов войната въобще не е тази. Бойко е бил каквото си поиска - генерал, кмет, министър-председател и е чист като сълзица пред народа, целият в бяло!
  Явно тракторчето-ченге-мутра-свдник-рекетьор цели Борисов да се кандидатира за президент, за да може после да изпълзи от леговището на октопода и да се мери с големите. Без да съзнава какво мъничко джудженце е на политическата сцена.

  Официално: Принудителното обдухване остава до края на сезона
 35. 35 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#31] от "Раз-Прас кюнеца":

  Та какво викаш за ТИМаджиите??? Че са читави бизнесмени????
  Кажи бе!!!!!!!!!

  Докога ще се правиш на умряла лисица, бе фуражко))


  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 36. 36
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 37. 37 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#28] от "Музар":

  Един епизод на Шоуто на Слави ще бъде по-интересен от това което ще каже урода на снимката..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 38. 38 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#32] от "Mickey":

  А ай-пииииу няма ли да ми поискаш? След анализа?

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 39. 39 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#35] от "Mickey":

  Ако имаш нещо думай.. ако не ходи продавай билетчета в подземния паркинг на ЦК на БКП...

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 40. 40 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#33] от "Прас в кюнеца":  "За ТИМ ще ти кажа само че ако не беше сегашния кмет, Варна щеше да е достойна за столица, но.. "

  Дай да ти чуем МИСЪЛТА не спирай на най-интерсното .....
  До коментар [#33] от "Раз печки, раз кюнци":


  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 41. 41 Профил на beli_brod
  beli_brod
  Рейтинг: 374 Любопитно

  До коментар [#32] от "Mickey":

  Ти с промития мозък кога стана от обикновенните хора?

  Я разкажи некоя история за ДС малко да се позабавляваме.

  Официално: Принудителното обдухване остава до края на сезона
 42. 42 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1541 Неутрално

  Мутрите от 90-те год. сега вече си мерят мускулите на най-високо управленско ниво. Пред погледа на комунисти и съвсем затъпял народ........

 43. 43 Профил на Dante
  Dante
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Трактора май доста удари е отнесъл по главата на тренировките...

 44. 44 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#37] от "Раз печки, раз кюнци":

  Е, Слави е по-майстор на маймунджулиците и безспорно ще води в цирка

  За съжаление смятам, че това чучело ще го хванат само за сламената шапка... Дори няма и да го стръскат от пръта... Но това е тема за друг разговор...

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 45. 45 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Весело

  Циркът продължава с пълна пара. Нови клоуни на сцената!!! Ха наздраве!!!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 46. 46 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  сега бойко ще сложи наколенките и ще иде при алексей с делегация от молители: цецко, цецка, фидоската и останалата паплач, 'дето иска главата на петров. .... ще му дадат всичко, което поиска, само за да прости.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 47. 47 Профил на yield
  yield
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ще кажа /няма да кажа
  ще кажа ама след три седмици,
  не няма да кажа никога така заяви в Глерия.

 48. 48 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#38] от "Музар":

  Не ме итересува ай-пиииииу(???)

  Искаме както си направил обстоен ПОЛИТИЧЕСКИ анализ за разликите м/у Пунта Мара и Трактора в 28...сега ако обичаш едно детайлно анализче, за разликите между Пашата и Маджо, ако обичаш?
  За да можем и ние обикновените хора, да се ориентираме правилно политически)))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 49. 49 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  При нас всичко става много бавно и много трудно .......след последователно и системно унищожаване на мислещия и поемащ отговорност генетичен материал !!!

 50. 50 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Неутрално

  "Борисов не би могъл да се промени в политически аспект"...

  Ако Борисов не търпи промяна и развитие не само в политически, но и във всякакъв друг аспект... би било наистина много тъжно. За съжаление се оказа, че минпредът ни е едно нееволюирало същество... което, макар и да се бие в гърдите, че е върл христиенин, говори НЕ за Любов, която е главна нота в посланието на Христос, а за омраза, за нагнетяване на стрес, показва склонност към воайорство с използването под път и над път, оправдано и не толкова на СРС-та, изявява желание да насажда страх у хората, както и желание за свое еднолично, тоталитарно управление... Много тъжно е за България, че все подобни хора се възкачват по върховете на властта...

  Тъжна картинка на нашата действителност, и така ще продължават нещата, докато не осъзнаем, че от нас, от всички нас, от гражданското общество, от ясно заявената от нас непримиримост към подобни антидемократични нагласи и напъни, зависи ПРОМЯНАТА към по-добро...

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 51. 51 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1028 Неутрално

  Не става въпрос за екземпляра

 52. 52 Профил на Теодора
  Теодора
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  Това 21 (макар и в дни) някакво каратистко число с особена символика ли е? Или е някоя хватка?
  Защо му е да чака 3 седмици, ако има какво да каже?

  http://antiideas.wordpress.com/
 53. 53
  ****

  Този коментар беше изтрит в 04:07 на 08/02/2011 от неговия автор.

 54. 54 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#41] от "beli_brod":

  "Я разкажи некоя история за ДС малко да се позабавляваме. "

  Аааа на краставичари, краставици нямам намерения да продавам!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 55. 55 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#52] от "Теодора":

  Това е като 41!!!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 56. 56 Профил на beli_brod
  beli_brod
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#48] от "Mickey":

  А ма, женската, на Мики-Маус жената има една книга "Проектът Бойко Борисов", ти като я раствориш и сигурно пускаш мазгата, а?

  Официално: Принудителното обдухване остава до края на сезона
 57. 57 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#55] от "CIA Germany":

  А защо не като "Движение 21" на Татьяна Д.?!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 58. 58 Профил на feniks1
  feniks1
  Рейтинг: 217 Разстроено

  Докъде я докарахме , мафията открито да се подиграва на законно избраното правителство.Да бълва ежедневно компромати и полуистини съшити с бели конци.
  И всичко това заради корумпираната ни и некадърна съдебна система. Казват Темида е сляпа...но не глуха защото чува шумоленето на пари...и до кога...докога ще мълчим и ще си затваряме и ние очите... до кога ще търпим,наглите мафиоти забогатели на нашия гръб, заради мълчанието и овчедушието ни да се подиграват с нас с децата ни и с внуците ни. Наглоста им няма край... но има видовден...дано да е близо...

 59. 59
  ****

  Този коментар беше изтрит в 23:17 на 07/02/2011 от неговия автор.

 60. 60 Профил на _dan_
  _dan_
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#6] от "emil_":

  Правителствата могат за 24 часа да се справят и с мафия и със всичко, но защо да се справят, след като ръководителите на мафията са част от правителствата, и част от тези, които трябва да се борят с тази мафия. Пък и изчезне ли мафията, ще изчезнат и право-охранителните органи (и много служби и службички), голяма част от съдебната система, прокуратури и т.н. нещата са много вързани.

 61. 61 Профил на Виктор Къдринов
  Виктор Къдринов
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Не е трудно да се забележи надуването на балона "Алексей", подобно на надуването на балона "Бокан" по поръчка на ДС/БКП, извършвано от Прокопиевците и другите олигархични слуги ("журналисти".

  Да не забравяме, че Ивчо Прокопиев е станал олигарх по времето на "анти"комунето Костов, укрил досието на Гоце, подкрепил комунето Бочко и извършил крадетизацията в полза на ДС/БКП.

  Сега Прокопиев заедно с подставеното лице Кирил Асенов заграби земи на север от и на САМИЯ РОДОПСКИ ПЪРВЕНЕЦ ГОЛЯМ ПЕРЕЛИК! НА САМИЯ ВРЪХ!

  НА ВЪРХА ВЕЧЕ ИМА И НЕЛЕГАЛНА ПОСТРОЙКА!

  Ако има наивници, че "Дневник" не тръби с гласа на БКП/ДС, то първата им стъпка към проглеждането трябва да са тези въпросчета:

  "С какво Алексей Петров е заслужил всички медии да информират българския народ за всяко негово вдишване и издишване?"

  "Пита ли някой Алексей Петров откъде ще дойдат паричките за кампаниите му?"

  "Ако има нормален човек, който иска да сформира политическо движение, ще му обърнат ли "медиите" това подобаващо внимание?"

  Ченгеджийска и БКП-арска му работа.

  http://picbg.net/img.php?file=4b82d9b7521c8837.png
 62. 62 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#58] от "bigman2":

  Докъде я докарахме , мафията открито да се подиграва на законно избраното правителство
  или
  "Докъде я докарахме , бъдещето ни мафиотско правителство, открито да се подиграва на законно избраната мафия "

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 63. 63 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1384 Неутрално

  За Петров знам следното:

  Беше превърнал "Спартак" в своя база. Вътре в залата и басейна всеки втори имаше вид на мутра. Отвън по бул. "Арсеналски" колите /джипове, лимузини/ парираха на три реда и булеварда ставаше трудно проходим. Цялата атмосфера наоколо беше подтискащо мутренска. Полицай не смееше да се мерне. И така десетина години. Ето това иска да става президент.

  п.п. Забравих и за застрахователно д-во "Левски-Спартак", което действаше като ВИС и СИК. И той си беше шеф там.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
 64. 64 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#59] от "Прас в кюнеца и Раз саждите навън":

  "Кажи ти де..от една седмица нещо се закотвило в теб...нещо таиш."

  Не е от една седмица а от както пиша по форумите! И сичко си казвам , само питай))
  Та какво викаш за ТИМаджиите??? Че са читави бизнесмени???? А???
  Кажи бе!!!!!!!!!

  Докога ще се правиш на умряла лисица, бе фуражко))  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 65. 65 Профил на beli_brod
  beli_brod
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#54] от Тя-Mickey:

  Случвало ли ти се е в училище, по коридорите, някой дремуч новобранец да се блъсне в теб. Е това прави тя в момента под тази статия, опитвайки се да защитава мафията.

  Обаче требва да си некъкво такова голем изврътеняк, та хората като те псуват това да ти носи удоволствие.

  Официално: Принудителното обдухване остава до края на сезона
 66. 66
  ****

  Този коментар беше изтрит в 23:50 на 07/02/2011 от неговия автор.

 67. 67 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#63] от "Okoto":

  "....Полицай не смееше да се мерне...."
  Напротив бяха си добре дошли особено ВИСШИТЕ милиционери!

  "Забравих и за застрахователно д-во "Левски-Спартак", което действаше като ВИС и СИК. И той си беше шеф там."(алексей)

  Забрави да допълниш и кой му бе съдружник и БИЗНЕС-партньор и какво ИМЕНЦЕ има в регистрите на същите тези СИК и ВИС и какъв му е Пашата на любимеца ти)))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 68. 68 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#65] от "beli_brod":

  Дай да уточним, КОИ НИКОВЕ ПОД ТАЗИ СТАТИЯ ЗАЩИТАВАТ МАФИЯТА и КОИ НЕ ! А?

  Хайде , да чуем според тебе !

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 69. 69 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Любопитно

  До коментар [#63] от "Okoto":

  "Полицай не смееше да се мерне."

  Не ТАМ ли са се прегръщали Бойчо и Алекс?! И, както разправят някои разследващи журналисти, не там ли Бойчо го е врънкал, ако има някакви записи (СРС-та) на Волен и Янето, да му ги даде да си ги слушка?!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 70. 70 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#57] от "SAAVEDRA":

  За6тото Татяна Дон4ева е прекалено дале4 от концепции като в Галакти4еския стопаджия Дори и пародиите в Б-я не са както трябва

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 71. 71 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 767 Неутрално

  До коментар [#52] от "Теодора":

  Може да си мисли, че така ще изнерви Бойко и той ще направи нещо необмислено.

 72. 72 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Неутрално

  До коментар [#71] от "kaka_ginka":

  За 21 дни ли !? Може6е да са 58 примерно л0л

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 73. 73 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 636 Неутрално

  "След х дни" е педераска, пардон ченгеджийска, приказка. Казвай, каквото имаш, или си трай! Трактор, ама май беларус.

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 74. 74 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1384 Весело

  До коментар [#69] от "SAAVEDRA":

  Става дума за катаджия, да оправи движението, та да минем с колите простите граждани. Значи за прост полицай става дума.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
 75. 75 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#73] от "Milen.Ivanov":

  Нали трябва да се създаде малко напрежение, народонаселението трябва да се облъ4и с БГ версиите на Листопади и Перли и тем подобни

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 76. 76 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Весело

  не знам защо но си спомням за мутренските войни по софия....
  спомням си за мвр което молеше мутрите да спрат да се стрелят и да се разберат.....
  е те сега мутрите са яко на върха ....
  простичките момченца си отидоха преждевремнно и останаха тарикатите.

  едно съм научил за тия 20 годинки мутренски:

  почнат ли се мутрите по далече от тях!

 77. 77
  ****

  Този коментар беше изтрит в 13:07 на 08/02/2011 от неговия автор.

 78. 78 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#74] от "Okoto":

  "за прост полицай става дума"...

  Че то има ли умни?!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 79. 79 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#70] от "CIA Germany": Тъй като спомена "Галактическия..""
  "...ако научеха с каква точно власт разполага ПРЕМИЕРА на Галактиката — никаква. Само шестима души в Галактиката знаеха, че служебните задължения на ПРЕМИЕРА изискват от него не да упражнява власт, а да отвлича вниманието от нея.

  Зейфод Бийблброкс изумително добре се справяше със служебните си задължения.

  Тълпата, заслепена от слънцето и от превъзходния мореплавател, ахна от удивление, когато бързоходната лодка на ПРЕМИЕРА префуча покрай носа и навлезе в залива. ........
  Зейфод страшно обичаше ефектите и нищо друго не му се удаваше така добре........

  След секунда Зейфод изтича на палубата, махна с ръка и се усмихна на повече от три милиарда души. Наистина, трите милиарда души не бяха там, но можеха да наблюдават всеки негов жест през очите на една малка камера-робот с триизмерно изображение, която се рееше угоднически във въздуха близо до него. Шутовските номера на ПРЕМИЕРА винаги са изглеждали подозрително добре в три измерения: те и затова бяха създадени.

  Отново се усмихна. Три милиарда и шестима души все още не знаеха, че днес щеше да им погоди номер, който да надмине и най-смелите им очаквания.

  Камерата-робот се приближи, за да покаже в едър план по-популярната от двете му глави и той отново махна с ръка. Външният му вид беше почти хуманоиден,.........Малцина са тези, които осъзнават, че ПРЕМИЕРА и правителството не притежават никаква власт, и от тези малцина само шестима души знаят в чии ръце се намира върховната политическа власт. Болшинството от останалите вярват, че най-важните политически въпроси се решават от компютър. Надали съществува по-голяма заблуда от тази. Б.а. ↑"  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 80. 80 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#79] от "Mickey":

  Хахахах интерпретацията е 4удна

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 81. 81 Профил на beli_brod
  beli_brod
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#68] от "Mickey":
  Всички които защитават правителството са прогресивни хора защото знаят, че пред България се разкриват нови хоризонти в Европа.
  Тези които са за Алексей Петров са на страната на злото и мафията.
  А, ти си всъщност То, никой и никъде, нямаш семейство, никой не те обича и не държи на теб, нямаш, неможеш и никога няма да имаш деца. Затова си и такава заядлица.
  Смятай разговорът за приключен.

  Официално: Принудителното обдухване остава до края на сезона
 82. 82 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Неутрално

  До коментар [#74] от "Okoto":

  мутри и катаджии?!!!
  ти от 10 години ли си у софия бе пич?!!!
  кви катаджии кви 5 лева бре!
  кво ни разказваш кво било преди 10 години?!
  кажи кво беше преди 10 години!

  пиши за орбита ,свежест ,пиши за вис 1 , вис 2 ,сик, мик и на майка им у .....
  преди 10 години тия са артисти бяха у картофените пояси някъде....

 83. 83 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Весело

  До коментар [#79] от "Mickey":

  +++++++++++++++++++++

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 84. 84 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Неутрално

  До коментар [#81] от "beli_brod":

  до кога ще пеете че няма алтернатива освен герб а?
  ставате смешни!

 85. 85 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Любопитно

  До коментар [#84] от "caliostro":

  Коя е алтернативата !? :О

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 86. 86 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#77] от "Ухoto":
  "Ми аз ти казвам какво знам и какво виждах. Б.Б. го знаех, че пази Мадридски и толкоз. "

  Ми като си виждал , видя ли че двамата ЗАЕДНО ТАМ ОРГАНИЗИРАХА ПОСРЕЩАНЕТО МА МАДРИДСКИЯ с гавазите си??.

  Ако си зле с очите не се бутай да пишеш постове!  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 87. 87 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Весело

  До коментар [#85] от "CIA Germany":

  едно експертно правителство е алтернативата!
  що?!
  не се ли умори от глупостите на герб?!
  кажи ми!

 88. 88 Профил на van_helsing
  van_helsing
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Октоподът в България име една-единствена глава и тя се нарича Валентин Василев Златев, московският агент, олигархът, менторът на Боко Тиквата, спонсорът на Гоце, генерал-губернаторът на Задунайская губерния,... свещената крава на българския преход.

 89. 89 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Весело

  До коментар [#86] от "Mickey":

  разкажи му на човека кой държеше бариерите по морето !

 90. 90 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Любопитно

  До коментар [#87] от "caliostro":

  Много об6то говори6 къде са експертите !? Конкретика малко дайте!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 91. 91 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Неутрално

  До коментар [#88] от "van_helsing":

  октопода никога ама никога няма само една глава!

 92. 92 Профил на Виктор Къдринов
  Виктор Къдринов
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Прокопиевците и Милоевците извършват манипулации от най-висока стойност за ДС/БКП, тъй като жертвите на манипулацията имат най-голям потенциал да се противопоставят на БКП/ДС.

  Балонът "Алексей" обаче за Прокопиевците и Милоевците е труден за надуване пред техните читатели по неволя, тъй като читателите имат горчив опит от надутите преди това балони.

  И на Прокопиевци, и на Милоевци остава да сочат с пръст недонадутия и грозно сбръчкан балон "Алексей", за да подчертаят красотата на вече надутия от тях балон "Бокан". В това си начинание те са усърдно подпомагани от форумните надувачи на балони.

  http://picbg.net/img.php?file=4b82d9b7521c8837.png
 93. 93 Профил на Donix
  Donix
  Рейтинг: 531 Любопитно

  До коментар [#6] от "emil_":

  Много правилен коментар, който може да бъде сложен под всяка статия от черната хроника или под снимката на деня. Политическата апатия, липсата на гражданско мислене, необразоваността и разширяващата се морална нищета сред народа са истинската първопричина на всичките ни проблеми...

  Боян Р.
 94. 94 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#81] от "beli_brod":

  За класацията Топ-Идиот

  "Всички които защитават правителството са прогресивни хора...."

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 95. 95 Профил на caliostro
  caliostro
  Рейтинг: 471 Весело

  До коментар [#90] от "CIA Germany":

  има малко експерти и кадърни хора .
  но има!
  борисов е експерт пожарникар и телохранител, петров нека си се бори с тероризъм и т н.
  това не са хора за пред хората.
  мисля че това е ясно на повечето вече.

 96. 96 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#43] от "Dante":

  И го гърмяха освен това. А и беше сол-ташак на Филчев. Казват не било заразно, ама знаеш ли?!

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 897 Весело

  До коментар [#95] от "caliostro":

  Да ние вси4ки това много добре го знаеме, но ти пак не казва6 конкретно. И аз мога да кажа 4е има хора и в Тимбутку има ка4ествени хора. Но като иска6 да бута6 правителство трябва да предложи6 конкретната алтернатива ина4е си говорим об6ти приказки!!!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 99. 99 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Весело

  Mickey, въпреки че най-добре представяш червената мафия във форума, колкото и да се пънеш като балканче на баир, усилията ти са по-скоро като на муха в буркан. Примирете се - ще бъдете стъпчени като хлебарки.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 100. 100 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1384 Весело

  До коментар [#86] от "Mickey":


  Мишок, заяждаш се просташки и ненужно. Ако нещо ти пречи в живота, вземи го намери. Аре къш!

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK