Президентът обяви, че възнамерява да свика КСНС за подслушването (обновена в 18.40)

Георги Първанов.

© Анелия Николова

Георги Първанов.Президентът Георги Първанов предлага да се проведе заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) за членството на страната ни в Шенген, противодействието срещу контрабандата, използването на специални разузнавателни средства. Това съобщи прессекретариатът на държавния глава днес.


Практиката на президентската администрация е да информира медиите, едва когато държавният глава насрочи заседанието на съвета, т.е. след като е минала съгласувателната процедура между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2, при която се уточняват датата и темите, които ще бъдат дискутирани на сбирката.


Сега от прессекретариата обявиха, че предложението на Първанов е изпратено до Министерския съвет по установения за това ред. Прессекретарят на президента Бойка Башлиева отговори отрицателно на въпроса дали на идеята на държавния глава се дава публичност предварително, тъй като има опасения, че тя може да не срещне подкрепа у премиера. По думите й е "нормална практика" медиите да бъдат информирани в момента, когато Първанов реши да предложи свикване на КСНС.
От пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че премиерът Бойко Борисов ще оповести официалната си позиция по предложението на президента утре след редовното правителствено заседание.


По закон консултативният съвет се оглавява от президента и се събира на редовни заседания веднъж на три месеца. Последното заседание беше на 17 септември м.г., когато беше обсъдена стратегията за националната сигурност.


Членове на Консултативния съвет за национална сигурност са председателят на парламента, премиерът, министрите на отбраната, на вътрешните работи, на външните работи и на финансите, началникът на Генералния щаб на Българската армия и по един представител от парламентарна група.


В зависимост от обсъжданите въпроси по решение на Консултативния съвет за национална сигурност за участие в заседанията му могат да бъдат привличани и други държавни и политически лица.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1366 Гневно

  Абе Гоце рубладжия такъв, що не го свика този съвет когато от ЕС ни спираха фондовете заради корумпираните ти аверчета рубладжии от Бекапето, или не го свика когато пред парламента полицаи биеха деца осмелили се да недоволстват срещу корупцията която ТИ въведе и подържаша през двата си мандата?

  Национален-Предател продал се 30 рубли си ти Гоце!

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 2. 2 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Весело


  - Какво ще ги викаш бе,
  ... пак да ги записваш и да ги пускаш в нет'а ..... червена Мутра !!!!

  - Да изведе говедата да се изходят на къра, че мучат и осират България ......

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 3. 3 Профил на kritikar
  kritikar
  Рейтинг: 464 Любопитно

  И с кого ще се консултира Първанов:
  1. с премиера, с когото всеки ден се стреля по няколко пъти през медиите?
  2. с шефа на парламента, дето не изпълнява декларацията на НС за отзоваване на посланиците агенти на ДС?
  3. с външния министър - вж. 2?
  4. с министъра на отбраната - дето още не са назначили ръководител на оная служба?
  5. с министъра на финансите, когото така злепостави по време на оная омиротворяваща среща, след която пусна стенограмата?
  6. с Костов - дето онзи ден го призова "Гоце, кажи за СРС-тата"?
  7. със Станишев - ами че онзи ден пиха кафе на Позитано!

  Излишен съвет е това, докато Първанов го "възглавява". Да му свършва мандатът и по живо по здраво в историята.

 4. 4 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Любопитно


  - Червената Мутра "измисли" записите .... сега квичи като ......

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 5. 5 Профил на bubana
  bubana
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Няма ли да миряса, агентът Гоце Сирищника! Писнааааааааа ми от него, гади ми се, отвратителен ми е - остави ни на мира , заедно с всичките си алчни мекерета и шестаци, остави ни, да живеем в една нормална страна - махай се от погледа ни, противна твар!

 6. 6 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 877 Неутрално

  Този мръсник не се свени да вкара и използва важни държавни организации в нечистоплътната си предизборна кампания. Отвратително същество!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 7. 7 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Доносниcat сам изпада в политическа паника. КСНС трябва да се свика най-вече за посланиците от ДС,

  което е гавра с евроатлантическата принадлежност, а скандалът с подслушването е по-скоро последваща реакция.

  Всеки би му казал, че това е мудна реакция тъй като скандализацията трае още от преди нова година. Явно заговорниците изпитват ужас да се съберат на едно място. Уместно е да се ОТТЕГЛИ.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 8. 8 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1618 Неутрално

  Президентът да вземе да се гръмне и да ни освободи от присъствието си!

 9. 9 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1366 Весело

  Запис получен с помощта на СРС след последното гостуване на В. Путин у Първанови:

  Путин: "Дай да полеем большой х.., извини меня, шлем. Кво ще пием?"
  Първанов: "Ааа, не мога, трипер карах скоро, мой милый мальчик, докторите не ми дават..."
  Путин: " Дурак! Що искаш от докторите? Искай от келнерите..."
  Първанов: "Нещо за хапване? Имам тука от архара още, джоланите му останаха, ушите и малко от плешката... За минутка ще ги приготвят."
  Путин: "А бе... Архари... Те мойте ми носят, писнаха ми вече, уригвам се на архарско. Нали по нас ги пуцат от вертолетите направо... Дай нещо местно, да видя какво има по вашия край."
  Първанов: "Амиии, местно, местно, салам по стандарта "Стара планина" имам, ама не е много за пред хора... Я по-добре да донеса тиква, оня ден ми ги докараха от Сирищник, там нали кенефът ми, сортирът де, по вашему, ми е на двора, покрай него хубави тикви стават - едри, жълти, не си ял такива..."
  Путин: "Е, като си рекъл, давай! Тикви. То малко просташко пада, ама нали няма кой да ни гледа..."
  Първанов: "Зорке! Зоркеее! Де си ма? Откога те викам... Я скълцай някакво мезе набързо и опечи една тиква, че пием тука с Володя на голо като сархоши, ще се напием за срамотите..."
  Зорка: "Ми то Гоше нищо не остана, оня ден с твоите хубостници, дето АБВ-то учредявахте, всичко сте изпояли... Само от архара има останали джолани, ушите и малко от плешката..."
  Първанов: "Предлагах му вече, не ще, каза. Писнали му били, все му носели. Така е то да си президент в необятна страна, всичко има, не е като нашта мизерия тука..."
  Зорка: "Ми той, Гоше, не е ли министър-председател теперь?"
  Първанов: "А бе... Кой ти гледа какъв е? Сейчас е министър-председател, после пак ще е президент, измислиха го те с Дмитрий Анатолиевич... Да можехме и ний тъй със Сергей да се връткаме, ама пусто Европа, не става, ще ни се карат... Кво стана с мезето, прати някой от охраната с колата до Овчаров да докара нещо по-мераклийско, че сега по нощите откъде ще диря друго..."

  (два часа по-късно; тъмно е като в сибирски рудник, чува се шляпане на чехли и събаряне на съдове, драскане на кибритени клечки, неясни псувни на руски и на български; някой си тананика "Широка страна, моя, родная...)

  Първанов: "Зоркееей, де си бе? Дай една свещ и кажи на тия от УБО-то да запалят генератора ако има нафта. Пардон, то вече УБО май няма, нещо друго беше... Хмм, че то ако няма УБО кой тогава носи манджата от специалното снабдяване? Ама че жена... Десет минути викам, няма я... А, и слез до мазата да наточиш винце за госта!"
  Зорка: "А бре, пияницо ниеден! Каква маза те е патила, какво вино, не си на село, тука в резиденцията мази няма, ами има подземни паркинги отдолу."
  Путин: "Нещо электричество май няма, дорогой болгарский друг? Почему?"
  Първанов: "Ми няма я, я бушоните изгоряха, я АЭС-ът в Козлодуй гръмна... А, като стана дума ще го строим ли това "Белене", че стана историческо, а и тия мойте ми надуха главата с тоя ток. Фирмите им готови, наточени, регистрирани в офшорките, само чакат да продават навънка... Абе да продават... Раята кучета я яли. Крепостните селяни по вашему. Гражданята де. То селяни не останаха, всичко вече е внос - един чесън няма кой да ти засади... Изхитри се тоя народ - все по градовете бяга."
  Путин: "Ми да строим, ама тоя вашия, пожарникаря, на ръст го докарва, ама май с акъла нещо... Един ден вика "гьол за шарани" било, на другия вика "страшна централка ще стане, давай да я почваме". Сега пък скъпо му било... Е, тъй е то - бог дал едно, пък взел от друго. То ний в КГБ-то не сме набожни, ама тъй е приказката. Ми да я почваме централата, светло ще е, няма кат сега да седим в тъмницата и да не можем си уцели устите със стаканите... Наливай, наливай като си почнал! Поехали!"

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 10. 10 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Весело


  - Червената Мутра навлиза

  в критичната част на ..... месечния си цикъл .....

  - АМИН !!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 11. 11 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 986 Неутрално

  "Президентът Георги Първанов предлага да се проведе заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) за членството на страната ни в Шенген*, противодействието срещу контрабандата**, използването на специални разузнавателни средства***. "
  ----------------------
  *Цецо
  **Цецо
  ***Цецо

  Колко масраф, за да накарат един чук да си опразни шкафчето.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 12. 12 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 560 Неутрално

  Не се гаси това, което не гасне..
  За глупоста става въпрос

 13. 13 Профил на Pondic
  Pondic
  Рейтинг: 225 Неутрално

  президента е кофти тип

  Де е Левски?
 14. 14 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Любопитно


  - Гоце ще получи мощна подкрепа от ........

  - "ощетения" матр'ял претърпял "ре-зе-сиране"
  - виден демократ - Ибан.костов
  - преибан-костовите "копърки"
  - Bate_Ventzi
  - е'Бате СерГей
  - и анонимен по рида си матр'ял ....

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 15. 15
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:10 на 08/02/2011 от неговия автор.

 16. 16 Профил на ngrudev
  ngrudev
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Този бандит ншма ли по-важни и полезни неща за вършене от дълбаенето на една дупка, Все пак е президент - позор ....

 17. 17 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Весело


  ... за да няма после 'Xcuse me !!!

  - Там у ПъРезидентството ...
  ..... такива подслушания стават ..... и такива записи се правят ....... който ходи там после да няма 'Xcuse me ..... !!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 18. 18 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Прав е президента !

  Дано о*ъне на съвета яко герберите и ги зарази с трипер

 19. 19 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 822 Неутрално

  Гоце му е майстора на Боко, нали двамата са си от БКП.

  Гоце от института по история на БКП, а Боце от школата на ДС в Симеоново.

  Ще отпори ушите на Боко

 20. 20 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#11] от "wreck":

  Гоце, Трактор, Хамстер, Сумист, Дамбовци, Запалка...РОвч - няма да ми стигне място да ги изброя.

  wreck, ти за тия ли си, дето тотално съсипаха държавата за последните 20 г.? Къде беше като утрепаха прокурора Колев? Като изнесоха житото 95-та, обраха на хората парите по банките 96-та? Е.аха мамата на индустриярта 90-97 г.

  Вяра. Надежда. Любов.
 21. 21 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 718 Неутрално

  Гоце, трябва да поддържа огъня, защото Яне залязва на хоризонта. Обаче Алексейчо има нужда да се напомня за СРСтата - толкова пари са вложени в тях, а и това е слабото място на Бойко. Така, че вече е време Гоце да вхърли малко масло в огъня.....
  Давай Гоце, давай.. .

 22. 22 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#19] от "Малката Пица":

  "Дано о*ъне на съвета яко герберите и ги зарази с трипер"

  Отдавна те подозирах, че си педераст.

  Вяра. Надежда. Любов.
 23. 23 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 822 Неутрално

  До коментар [#20] от "smehur_co":

  Гоце, Трактор, Хамстер, Сумист, Дамбовци, Запалка...РОвч - няма да ми стигне място да ги изброя.

  Трябва да се добавят Мавъра, Пастора, Класната, Славчо Олимпа, Боко, Цеци Бориславова, Пашата, Петров , ТИМ,


 24. 24 Профил на kakawida
  kakawida
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Какъв кеф е да виждам във форума САМО отрицателни мнения за Гъзе Пърданов. Ура! Може и да ни се размине комунизЪма. Ченгета, идете си в Сибир! Чакат ви малък, но сплеотен колектив - около милион чукчи. И вас ще ви сплотят - таман по 3 пъти на ден.
  Гъзе, ти ще караш влака към Сибир.

  :)
 25. 25 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 822 Неутрално

  До коментар [#22] от "smehur_co":
  "Отдавна те подозирах, че си педераст. "

  Е кво да подозираш, нали ти беше този дето се фана за палците и го юнашки го п*е.
  Айде другия път ще ти дам вече не 5, а цели 10 лева !

 26. 26 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#25] от "Малката Пица":

  Запъвай се колкото си щеш, на всичкото отгоре си и прост педераст.

  Вяра. Надежда. Любов.
 27. 27 Профил на dhk13
  dhk13
  Рейтинг: 1149 Весело

  До коментар [#25] от "Малката Пица":
  До коментар [#26] от "smehur_co":

  Моля, малко по-сериозно! Гоце Ловеца се загрижил за националната си сигурност! Вие се ругаете! Уважение към институциите - ДС и АБВ!

  "Никога не съм се отнасял сериозно към себе си, винаги съм се отнасял сериозно към мненията си!" Честъртън
 28. 28 Профил на liberville
  liberville
  Рейтинг: 442 Любопитно

  Не разбрах, защо на концерта за "Българската коледа" не пя Мария Попова? Гоце Бракониеро да не я е заразил и нея с трипер?

 29. 29 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 986 Неутрално

  До коментар [#20] от "smehur_co":

  това какво общо има с издънките на Цецо? Има сериозна криза в сектора на националната сигурност и има отговорни за това личности. Защо не се придържате към темата, или е неудобно?

  p.s. Опа, щях да забравя...Моля не ми пробутвайте боковизми като "Ти къде беше, когато...". Обиждате и моята, а и Вашата интелигентност с тези клишета.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 30. 30 Профил на ndb
  ndb
  Рейтинг: 442 Неутрално

  няма по-долен човечец.. мъртва душица

  Преди да се замислиш дали правиш нещата правилно, се замисли дали правиш правилните неща!
 31. 31 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Любопитно


  Червената тиква иска
  да се "преживят" "ре-зе-сетата" от Флашките ..... то е видно ...

  А може и точно ТУК на срещата ще излезе Разузнавача (добрия), с небрежно нахлузен каскет ..... и важната тайна информация ..... май аааа .. ???!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 32. 32 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Гоце,
  ах, ти продажна ку*во!

  РЕФОРМИ !
 33. 33 Профил на dhk13
  dhk13
  Рейтинг: 1149 Любопитно

  "По закон консултативният съвет се оглавява от президента и се събира на редовни заседания веднъж на три месеца. Последното заседание беше на 17 септември м.г."
  Само аз ли не мога да броя или от септември до февруари наистина са ТРИ месеца? Не, че по време на предишното правителство "трите" месеца не бяпа и по-дълги... Гоце Ловеца пак спазва законите, нали?

  "Никога не съм се отнасял сериозно към себе си, винаги съм се отнасял сериозно към мненията си!" Честъртън
 34. 34 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1366 Весело

  подкрепям горния пост.

  иначе раздвам се, че няма по- плют човек от геце във форума, 95% от коментарите за него са негативни и изпълнени с погнуса и презрение има надежда

  ... като се замисля толкова негативни коментари събираше само румен петков като беше вътрешен министър...

 35. 35 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1366 Весело

  имах предшид номер 32...

 36. 36 Профил на Хан Крум
  Хан Крум
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Фарс е изказването на секретаря на БСП Антон Кутев.
  Всеки, прочел Виктор Суворов, знае, че от системата се излиза само с краката напред - в пещта, жив или мъртъв.
  Фарс е представител на омразната столетница-убиец на българския народ, на най-мръсната разбойническа шайка от кожодери и съсипници на сънародниците си - комунистите, да се гаргари с дс-катили. Та нали тъкмо дс-катилите осигуриха осигуряват перфидната измама на червените гадове, наречена "демократичен преход" и пр. Нали тъкмо дс-катилите играха и играят ключова роля за престъпното забогатяване на пасмината на "другарите". Нима завчера агент Гоце не посети най-приятелски "Позитано", защо си траеше секретарят на БСП Антон Кутев, вместо да изреве на входа: "Изчезвай, дс-доносник мръсен". Не е ли това двоен аршин?
  Но има нещо друго в наглостта на секретаря на БСП Антон Кутев, дори назиданието на "провинилите" се с гласуване дс-катили от милиционерската...

  Прочитане на целия коментар партия на правилната правешка линия на "правилното" национално-отговорно помпиерко правителство съвсем не е "пращане в пещта".
  Никой не си прави илюзии, че зад старателно подготвяната експлозия на пазванта на другаря Живков не стои тъкмо онази невидима сила, командваща го като пионка и командваща и агент Гоце, както и секретаря на БСП Антон Кутев, както и Волен Сидеров,както и ДПС, и която тепърва ще има да командва всичко случващо се надлъж и нашир около правешката столица Тошква.
  Наглостта на секретаря на БСП Антон Кутев се състои в циничната гавра открито да си прави безочливи подигравки, опиращи се тъкмо на безнаказаността на дс-катилите. Той казва открито - няма да ги махате. И никой няма намерение да ги маха.
  Това е, уважаеми недругарки и недругари, разтривайте си ушите.

  този коментар написа безплатно за вас дедо ви Хан Крум

  този коментар написа безплатно за вас дедо ви Хан Крум
 37. 37 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 768 Неутрално

  не знам за какво изобщо ни занимавате с тоя.
  Добре че ще го гледаме още малко.

 38. 38 Профил на ple6o
  ple6o
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мен лично ми писна с тия СРС-та. С нищо констсруктивно не могат да се похвалят Гоце и другите от опозицията! Само изнудват и създават напрежение - нали уж сме ги избрали да балансират и да помагат в управлението.

 39. 39 Профил на fribble
  fribble
  Рейтинг: 388 Неутрално

  След като Борисов заяви че няма да се строи Белене (за сега), Гоце пощуря. Умре да ни засили на руснаците. Докъде ли ще стигне ?

 40. 40 Профил на s_bozhilov
  s_bozhilov
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Споко, съфорумци!
  Лицемер и наглец е Гоцето.
  Затова е и толкова "активен".
  Още повече, че губи и комисионните от "големия шлем"...

  Но след няколко месеца ще го издухаме!

  Да си останем БЪЛГАРИ, каквото и да ни струва това!
 41. 41 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  До коментар [#1] от "NPaine":

  Голям плюс от мен!

 42. 42 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 2225 Неутрално

  Като ви гледам,какво сте писали ме хваща страх за вас!Чакайте само бат' ви Лъчо(Lucho59)да ви види.Жална ви майка.

 43. 43 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2682 Весело

  До коментар [#3] от "kritikar":

  "Да му свършва мандатът и по живо по здраво в историята."

  Той и там е персона нон грата, на нея също й се гади от него!

 44. 44 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#36] от "Хан Крум":

  А фактът че партия потомък на терористична организация, 5 пъти довела страната до фалит и въпреки всичко все още съществува какво е ?

  Иначе браво за усилията.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 45. 45 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#29] от "wreck":

  ей поплювко нема коментар без да показваш колко злобна душичка си..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 46. 46 Профил на vilian
  vilian
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Ако това е наистина съвет за национална сигурност,негова първа задача е да предложи незабавно закон за лустрацията,преди гоцевци да са унищожили напълно България.

 47. 47 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Къде Е вицепрезидентАт ракетчик Ангел Марин? Той ще участвува ли в съвета?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 48. 48 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1013 Любопитно

  Дали ще се зачекне и темата *Как да се борим с нЕкои заболявания,предавани по полов път*?

 49. 49 Профил на xflood
  xflood
  Рейтинг: 1045 Гневно

  Нямам търпение да се махне този боклук от поста си...

  Fail with honour then succeed by fraud
 50. 50 Профил на mashke
  mashke
  Рейтинг: 395 Весело

  това за предизборен актив ли да го считаме???

 51. 51
  ****

  Този коментар беше изтрит в 09:19 на 09/02/2011 от неговия автор.

 52. 52 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 2922 Неутрално

  Всеки проблем е толкова голям, колкото го направят журналистите и политиците. Бръмбаргейт имаше и преди 10-11 години. Тогава в рамките на три изречения ни се съобщаваше, че има подслушване на главния прокурор, че му е подпалена колата и че има атака срещу кабинета на следователска съпруга. Последните две неща в едно изречение. Ето ви и линк:
  http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=1952&sectionid=2&id=00011

  Тогавашният скандал беше много по-голям от сегашния де юре, но почти никой не разбра за него де факто.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 53. 53 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1455 Любопитно

  Гоце, като си толкова отворен я ни кажи що след свяко едно ваше правителство държавата е в абсолютен батак???? Как все така се случва... а?


  Жената е покана за щастие
 54. 54 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#29] от "wreck":

  Пиши ми, пиши ми сродна душо, за да определя диагнозата, защото при този интелект или трябва да си бил напълно сляп и глух за последните 20 г., или нещо да е мръднало в светлата ти главица.
  Боко, макар и прост, недодялан и ... (сложи всичките отрицателни определения, които подхождат на такъв като него - мутра, мачо, бай Ганьо... - каквото си поискаш) е сто пъти по-малко зло от мафията БСП - ДПС, която обрули докрай родината ни и заприлича на латино-американска държава. Защо ли? За да опиша аргументите си ще ми трябва много време, което, слава богу, нямам. Но се върни назад и почни още от Луканов, кръглата маса и Атанас Семерджиев като заместник-председател на Републиката.
  Подозирам силно, че интелектът ти работи нахалост, както на по-голямата част от т.нар. интелигенция у нас, която е лишена от всякаква способност да разпознава това което се случва и да заема водеща роля в обществено-политическия живот - затова у нас се случиха чалгата, псевдо-промяната, безнаказаността и всички дребни и големи злини, довели до деморализацията и обезверяването на обикновените хорица и на нацията като цяло.

  Вяра. Надежда. Любов.
 55. 55 Профил на snafuracer
  snafuracer
  Рейтинг: 442 Неутрално

  А стига бе ! Да го беше свикал, когато подчинените на Миков полицаи биха децата ни пред парламента ! Добре, че Атанасов тогава ходи лично да се кара с полицаите в Първо, че да пуснат децата от ареста. Гади ми се от ДС и партийни прийоми ... айде, малко ти остана.

 56. 56 Профил на GATSBY
  GATSBY
  Рейтинг: 831 Неутрално

  До коментар [#36] от "Хан Крум":
  ЕВАЛА за КОМЕНТАРИТЕ ..... де да бях така повечето хора !!!

 57. 57 Профил на Old Bradyr
  Old Bradyr
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Питали Бай Брадър:
  - Борисов поиска от народа да стиска зъби поне още година, какво мислите за това ?
  Брадърът отговорил:
  - На народа му окапаха зъбите, вече стиска юмруци ...

  Повече вицове на:
  http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=bulgaria&Number=1951488916&page=0&view=collapsed&sb=5&vc=1

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK