Първанов за взрива: Виждаме лошата традиция за разчистване на сметки от 90-те години

Първанов за взрива: Виждаме лошата традиция за разчистване на сметки от 90-те години

© Анелия НиколоваАз съм сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР, че виждаме връщане на лошата традиция за разчистване на сметки по начина, по който това ставаше през 90-те години и началото на новия век, а всички мислехме, че това са забравени неща. Така президентът Георги Първанов коментира взрива днес пред редакцията на в. "Галерия".


Държавният глава участва в конференция за обсъждане на резултатите от подготовката на Българската армия и състоянието на войсковия ред и дисциплина през 2010 г.


Всички мислехме, че това са забравени неща, каза още Първанов и допълни, че случилото се налага цялостен преглед на възможностите и това може да стане на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС).

Такъв съвет ще има, категоричен беше президентът. На заседанието ще бъдат обсъдени Шенген, състоянието на контрабандата - тема, която по думите му "тревожно стои в последните седмици и не без основание". Друга тема, която ще се обсъди, е "не на последно място дебатът, който беше свързан с така наречените СРС-та, с подслушването и с начина, по който работят МВР и специалните служби", каза Първанов и допълни, че в момента се уточнява с кабинета кога ще се проведе заседанието.
Преди два дни от прессекретариата на президента обявиха, че той предлага да се проведе заседание на КСНС. Оттам обясниха, че е обичайна практика медиите да бъдат уведомени предварително, и отхвърлиха тезата, че това се прави, за да се избегне отрицателен отговор на предложението от страна на премиера.


На въпрос дали ще бъдат отзовани военните аташета, за които се установи принадлежност към бившите тайни служби, Първанов каза, че "те са проблем, който се решава на друго равнище". "Не бих искал и тази тема да влиза в дискусионен план между министъра и президента, но вие знаете моята позиция, свързана с посланиците - тя остава неизменна и колкото повече се запознавам с материалите, толкова по-убеден съм, че това е правилната позиция", каза президентът.


През декември комисията по досиетата съобщи, че близо половината български дипломати зад граница са сътрудничили на ДС. Посланиците обаче не могат да бъдат отзовани само от президента, който отказва да го направи и предлага всеки един случай да бъде разгледан поотделно. До момента той е заявил, че "е укорим" само един от дипломатите.


Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg и утре във в. "Дневник"

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1431 Гневно
 2. 2 Профил на jelev_jelqzko
  jelev_jelqzko
  Рейтинг: 1078 Неутрално

  Аз съм разтревожен ,че агентите са президенти ,министри и т.н. до девето коляно!Награбихте се,забогатяхте и срама нямате!

 3. 3 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2316 Неутрално

  Тебе,пък, КОЙ ЛИ ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ???

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 4. 4 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! ГОЦЕ - КАЖИ СИ! Кой взривяваше църкви до преди 20 години?

  Едва ли дори самата Люба Кулезич е знаела колко ще се окаже права когато нарече преди две седмици Дачков и Патрашкова - "терористи" и то в ефир! И по-точно ги кръсти - "съществото ПатраДачкова" и заяви: "а, вие, вие сте терористи"! Евала на Люба Кулезич.

  Защото днес едно е ясно Цветанов се оказа прав и българското правителство и цялата ни държава наистина са мишена на организиранатапрестъпност, защото беше извършен терористичен атентат срещу България! По изключително добре измислен сценарии!
  След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО повече от една година МВР смачка организираната престъпност и мафията и няма поръчкови убийства и отвличания за първи път от 89-та година за толкова дълъг период от време! МВР изкопа труповете на НАГЛИТЕ и разкри 13 от отвличанията им с къщите, ДНК пробите дрехите и всичко! Разкри "КИЛЪРИТЕ" където са замесени и хора на Гоце и поръчковите им убийства във връзка с фалита на банките и сега в деня в който 4-рима еврокомисари включително този по вътрешна сигурност идват в Б-я, ТРАКТОРА след циркаджията Янев УПОТРЕБИ по необходимост и съществото кръстено от Кулезич-ПатраДачков! Пак, че не ги уби! Николай Колев и ямболската адвокатка нямаха този късмет. Защото Цветанов беше първият който каза на глас, че именно трактора е организирал убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка в съучастие с знаете кого!
  И забележете сценарияя САМО ДВА ДЕНА СЛЕД КАТО ГОЦЕ-ПОРЪЧИТЕЛЯТ, ОБЯВИ ЧЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!
  Вече всички знаят кой е поръчителя и кой контролира трактора- ДС И ГОЦЕ!
  Но това не е удар срещу Цветанов или поне не само срещу Цветанов! Това е терористичен акт срещу България и опит да бъде взривено не самочленството в Шенген, но и доверието на ЕК към българското правителство за справянето в борбата срещу организираната престъпност!
  Сценария е ясен:
  1 ТРАКТОРА употребява циркаджията Яне.
  2 Сини и червени атакуват Цветанов.
  3 Гоце свиква съвета по национална сигурност.
  4 В деня в който 4еврокомисари пристигат включително този по вътрешен ред и правосъдие и който съвпада с ареста на трактора по ОКОТПОД той удря и употребява съществото ПатраДачкова!

  Да се надяваме че Малстрьом ще подкрепи правителството срещу атентаторите! Защото това е тяхната цел - да разколебае ЕК!

  Следващата стъпка е ясна - ТРАКТОРА ЩЕ УБИВА! Както беше убит прокурор Николай Колев!

 5. 5 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 64 Неутрално

  Тоя плъх от коя клоака изпълзя?

  Orda
 6. 6 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  През 2000 -2010 когато е мандата на Гоце колко отвличания и поръчкови убийства има и колко пъти Гоце е свикал съвета по националан сигурност? Кога е каза лнещо за отвличанията? А труповете които МВР изкопа на "НАГЛИТЕ"?

  ДОРИ НАГЛОСТТА ТРЯБВА ДА ИМА ГРАНИЦИ!
  Докато 3 години отвличиха хора всеки месец под чадъра на трактора ЗАЩО ГОЦЕ не беше разтревожен? Или не е знаел че Трактора е "мозък"-ът на отвличанията? Всичките тези отвличания ставаха в мандата на ГОЦЕ!

  И защо е разтревожет сега след като вече година и 2 месеца няма поръчково убийство?!?! 14месеца без поръчково убийство това е БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО! От 89-та насам не е имало толкова спокоен период. А кои паднаха жертва на поръчковите убийства- Кюлев, Манол Велев-те чии съветници бяха? Това тревожно ли е? А за сумиста и килърите да говорим ли? За фалита на банковата система Гоце разтревожен ли е? А за ТРАКТОРА И ПОБОЯ НАД ОГИ СТЕФАНОВ?

  Интересно как в сряда Гоце свиква съвета по национална сигурност и в четвъртък гърми бомба!
  Трактора явно бързо изпълнява поръчките! Както изпълни тази за Оги Стефанов.

 7. 7 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Неутрално
  .... да не си се ПОДМОКРИЛ само ..... Червено Говедо !!!!

  - Почивай в мир. АМИН !!!
  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 8. 8 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1267 Неутрално

  гоце докато му отстрелваха съветниците беше по-тих от мишка

 9. 9 Профил на БГА Балкан
  БГА Балкан
  Рейтинг: 700 Весело

  Направо ме разчуства. Сега остава да се загрижи за българския интерес в енергийните проекти на Русия (известни още като "Гоцевия голям шлем".

  О, Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахил ..........
 10. 10 Профил на Andon Staykov
  Andon Staykov
  Рейтинг: 266 Неутрално

  Гоце мрънка срещу МВР.
  Синята Коалиция иска оставка на Цветанов.
  Патрашкова и Дачков твърдят, че бомбата била от управниците и сивите структури.
  Кирчо Добрев пита кога ще има бомба на Позитанов.

  Какво си им направил бе, Цецо?

 11. 11 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2095 Неутрално

  Втора статия на комунистически вожд и никакъв интерес към нея. Но когато Костов говори, всичкото гербер е отдолу да плюе. Много е показателно, много. Комуноидно-герберската дружба е братска.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 12. 12 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 850 Неутрално

  Гоце се гъбарка с миналото на Бото като мутра

  Хахахахаа - Гоцката си прави гарара с Боцеката

 13. 13 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1416 Гневно

  Аз съм сериозно разтревожен, че след днешния "атентат", първите които взеха думата са аморални политици като Гоце, които не стига, че са свързани с ДС, но и в последните 10 години създадоха порочния модел Гоце-Станишев.

  Също така съм сериозно разтревожан, че заради същите тези аморални доносници на ДС, президентската институция загуби всякакъв авторитет в обществото, а хората вместо да се обръщат към държавният си глава с г-н Президент, те презрително използват агентурния му псевдоним Гоце.

  Гоце, какво означава твърдението с което така се гордееш, че си президент на всички българи? А Гоце?
  Че всички българи те мразят и презират ли?
  Бас държа Гоце че няма да има повече от 1-2 коментара под тази статия, в които някой да не те псува.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 14. 14 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  Бойко нали каза на избирането си като председател на ГЕРБ никой да не коментира Гоце, само той щял да прави това! Е сега да отговори на всички обвинения от страна на старата кука-президент. Само че в случая май ще стане - с камъните на Бойко по неговата глава! Сега ще трябва лично той да обяснява простотиите на Цецо.

 15. 15 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1416 Весело

  Ама РАЗБИРА СЕ, че доскоро не ставаха такива нещо - по времето на твоята Тройна коалиция "само" гърмяха хората под носа на полицейските кортежи до Кемпински, а след като лщбимецът ти Р. Петков "респектираше" мафията, изпращайки полицаите да пребъркват всеки шофьор на джип в София, приятелчето ти Кюлев го гръмнаха посред бял ден на бул. България. А, и да не забравяха - когато по време на ВАШЕТО правителство отвлякоха Ангел Бончев за откуп, после отвлякоха и жена му, нищо, че полицията я "пазеше". Гуце, Гуцее, нас ли лъжеш или себе си, като мислиш, че сме толкова късопаметни

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 16. 16 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1496 Весело

  А аз съм сериозно разтревожен , че няма репсект към президентството , заради мазна ДС свиня като тебе

  15.02.1989 - 07.02.2018
 17. 17 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Сега по-сериозно: самият факт, че тоя мазник се довлачи веднага след атентата да злорадства и да плюе по правителството и по МВР, показва в чий интерес е била разработката. Не съм особен фен на ББ, но щом червените боклуци го мразят така люто, значи прави нещо както трябва...

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 18. 18 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Неутрално


  ВОЙНА Е
  .... откога Ви пиша .... дано сега повярвате .....

  Войната е с Червените Мутри и ГМО-тата им ...

  Всеки да си определи на чия страна е.

  Аз подкрепям Кабинета Борисов !!!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 19. 19 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 632 Неутрално

  До коментар [#11] от "Тони!":

  Ама не разбирам какво го защитаваш Костов! Кога дойде време разделно и той ще си понесе своята отговорнсот. Не разбирам защо го приемате за спасител. От целия преход и той е за голямо народно ебане!

 20. 20 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Гоце, у кого е вината -
  да е такава страната?!!

  www.berbenkov.hit.bg
 21. 21 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  До коментар [#19] от "greenman":
  Дори само заради факта, че изгони от България международни престъпници като Ершов и Чорни, и че по него време Доган беше аут отвсякъде! Дори само за това!

 22. 22 Профил на dimo 58
  dimo 58
  Рейтинг: 120 Неутрално

  До коментар [#18] от "barcelonski":

  Въпреки някои резерви към ГЕРБ съм съгласен с тебе. Няма средно положение.
  Или си с Гоце и Сергей /и това което те олицетворяват/ , или си срещу тях. За съжаление в България друга алтернатива няма. Харесвам Мартин Ддимитров, но в момента той не може да спечели избори. ДСБ СДС имат не по-вече от 7-8%. Така, че остават ББ и партията му.

  Пътят е целта! Конфуций
 23. 23 Профил на dimo 58
  dimo 58
  Рейтинг: 120 Неутрално

  Писал съм го и преди във форумите пак ще го кажа - В последните 10 години най-големи заслуги да сме това което сме - аутсайдерите на Европа са на Първанов-Гоце. Той създаде алъш-веришчшйският модел на политика, той прокарваше методично руските интереси в България, той и съдействаше на т.нар. "бизнесмени" не да създават национален продукт, а да го крадат.

  Пътят е целта! Конфуций
 24. 24 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Нашата национална сигурност е част от евроатлантическата сигурност и темата за посланиците от ДС беше първата и остава най-значима за обсъждане на КСНС.

  Доносниcat подминава най-същественото от което всичко това последва. Масовата скандализация прерастна в тероризация и всеки може да предполага и излага мнение свободно за това.

  Днешният ден е копие на декемврийски ден от 9- та година когато на посещение бе истинския президент Ван Ромпой и хипотетично наречения ОРДЕН (Обединение за Радикална Дестабилизация на Европейския Напредък) също бе във вихъра си.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 25. 25 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Ако октопода бъде разплетен докрай/което няма да се случи/,без съмнение ще се стигне до Първанов и от там до Путин.И как няма да сме за резил пред Евросъюза,след като държавен глава ни е най големия национален предател и руски слагач,Гоце

 26. 26 Профил на гт
  гт
  Рейтинг: 1416 Весело

  Този защо така суицидно се разкрива?!

  Всички разбраха, че е обикновен глупак!

 27. 27 Профил на ZAFIRA
  ZAFIRA
  Рейтинг: 233 Неутрално

  ГГГ-Партия Голям Глупак си Гоце

  MarketGlory е икономическа и военнa игра, където можете да конвертирате вашата виртуална валута в реални пари http://www.marketglory.com/strategygame/zafira82
 28. 28 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1051 Любопитно

  "Виждаме лошата традиция за разчистване на сметки от 90-те години..."

  Истина смесена с лъжа , просто, по ленински;

  заб. от 150 поръчкови убийства поне 130 са през мандатите на Първанов, СЛЕД 2000г, а знакови фигури Илия Павлов , Кюлев, Манол Велев бяха официални спонсори на президента...

 29. 29 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2095 Неутрално

  До коментар [#19] от "greenman":

  Що пък спасител? Аз се спасявам сам, нямам нужда ДС да ми измислят поредния спасител, както повечето тук.
  Просто отбелязвам съвпадението, което е безмилостен факт - можеш да видиш и статията за Станишев. Което води единствено до заключението за братската дружба между герб и бсп.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 30. 30 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2316 Неутрално

  До коментар [#11] от "Тони!":

  Стига с тоя комунист мръсен! Костов е по-голям болшевик и от Гоце! Пък и хубаявото е,че няма никаква възможност,да се добере до властта!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 31. 31 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 1051 Любопитно

  На българинът много му отиват думите на Кант : вярвам защото е абсурдно;

  И все пак не разбрах , защо Костов е по голям болшевик от Гоце?

 32. 32 Профил на diogen_1
  diogen_1
  Рейтинг: 571 Неутрално

  още малко ще потрива ръчички блаженно, или я по-добре да иде да пиши мемоари от сега, след блестящите му съчинения от последните дни на тема БАН и Енергетика, сега остава да излезат Мемоарите на един неразбран и уплашен от МВР малък президент.

 33. 33 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 983 Весело

  Ареее и Дарт Вейдър проговори май Лорррррррррдддддддддд хахаха Междузвездни войни в пълна сила!!!

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 34. 34 Профил на Таня Костадинова
  Таня Костадинова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ами те и хората са си същите. А вълкът козината си мени ,но нрава не.

  с. Копривлен
 35. 35 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1406 Гневно

  Да Гоце, почеркът е същият и хората са същите. През 90-те вземахте икономическата власт, а сега я браните. През останалото време затънали в лайна си мълчахме, а вие необезпокочвани гушехте. Затова имаше измамно спокойствие.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 36. 36 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  Първанов не ми е любимец, но изказването му е правилно. Още по-страшно е, че ББ толерира това. Не е нормално премиерът на една страна да кментира подобен случай с думите: "Добре, че са професионалисти и няма жертви". Все пак не можем да искаме да бъдем правова държава, а премиерът й да толерира и гледа неглижирано на избухващи бомби в центъра на столицата й.

  www.economistbg.com/
 37. 37 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 775 Неутрално

  ДОЛУ БКП!

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 38. 38 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1416 Весело

  Гоце, довечера в резиденцията Зорка на шведска тройка да намериш, ти да я заместиш!

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 39. 39 Профил на hrige
  hrige
  Рейтинг: 515 Весело

  Разчуствахте ме др. Председател( не мга да си изкривя и мисълта да го нарека президент, камо ли езика) , ама недейте така Гоце.
  Явно сте се притеснили, че за "А" нямаше нещо толкова щумно!
  Ей на за "Б" - бомба, пък било то и пред "Галерия".
  А сега за "В" да си помислите и да си признаете вината за всичките си дейности в ущърб на България - "големия шлем" например, пък и за бракониерските си подвизи, а да не забравяме и тпването на мръсните лакти в меда от еврофондовете - Л.Стайков и сие! Та признайте си вината и вървете да ви изповяда Дядо Ви Максим - дип той и по голям чин има в ДС!

 40. 40 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2316 Неутрално

  До коментар [#36] от "Hristo Hristov":

  Бла,бла,бла! Неми е любимец,ама.....Не съм от тях,как' Сийке,ама...

  Много са ти изтъркани номерата!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  До коментар [#40] от "lz2":

  Виж просто се опитвам да гледам обективно на нещата. Това, че не подкрепям Първанов, не означава, че не мога да призная когато е прав. Във форума има не малко учасници, които казват "или си с нас или си срещу нас". Аз не съм от никои, просто си изразявам личното безпристрастно мнение

  www.economistbg.com/
 43. 43 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2316 Неутрално

  До коментар [#31] от "Петър Иванов":

  Не помниш ли управлението му??? Пълен кретенски болшевизъм!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 44. 44 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2095 Неутрално

  До коментар [#43] от "lz2":

  Викаш, 6те долара заплата си ти харесваха? Ей, как ви личи връзката Герб-БКП-ДПС, браво бе..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 45. 45 Профил на cvetanov
  cvetanov
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Гоцко изпълзя да "дебатира" по проблема...

 46. 46 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1264 Неутрално

  Ако падне Цветанов ,атаката ще се насочи към Дянков ,с двама нови и без авторитет вицепремиери ГЕРБ ще бъде послушна и опитомена.На Бойко дори великодушно може да бъде оставен президентския пост. И така всичко се нарежда според сценария на ДС - Не се заблуждавайте в основата на всичко е геополитиката -съдбата на Набуко ,Южен поток и Белене.

 47. 47 Профил на петро
  петро
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Народе,
  готвят ни още по-голям кур-капан!
  Щом тоя си позволява на тъмното да вика светло, значи съпротивата им е огромна!
  Мисля, че трябва да мислим всички да ги озаптиме!
  Без помоща на честната част от народа-няма да ги анулираме!

 48. 48 Профил на european
  european
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Пошла, плитка, долна и тъпа акция, организирана от "интелектуалния гигант" Трактора и кукловода Гоце. Първанов, как смееш да се наричаш президент на всички българи, след като години наред работиш против България и българския народ? Такова национално предателство светът не познава! Ти не си моят президент, ти си срам за България!

 49. 49 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 691 Весело

  по време на мандата му разстреляха, обесиха или взривиха 200-300 мутри, а той сега взе, че се разтревожи...

 50. 50 Профил на trulr
  trulr
  Рейтинг: 676 Неутрално

  До коментар [#6] от "merkel":

  Меркел, по-добре от това не може да се каже. По времето на мандата на гоце, и неговото проектче правителството на триглавата ламя, станаха най-дръзките престъпления от цялата ни история - къртици в МВР, братя галеви на ресторант с Румен Запалката, пладнешки отвличания на бизнесмени, истезания на отвлечените, издънки на полицията и оправдания че престъпниците имат по-скъпа техника, магистрални грабежи, огромна по мащабите си корупция с еврофондовете, политически клиентилизъм, Белене, Цанков Камък, Масларова и домът в Ст. Загора, Доган и милионите хонорари по хидрология, и пр. Гнус ме е само като си спомням това, а Гоце нищо не каза за тези неща тогава. Той беше част от статуквото.

 51. 51 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2095 Неутрално

  До коментар [#50] от "trulr":

  А кой беше главен секретар на МВР и кой му беше заместник?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 52. 52
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:57 на 10/02/2011 от неговия автор.

 53. 53 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1406 Неутрално

  До коментар [#49] от "Боги":

  "по време на мандата му разстреляха, обесиха или взривиха 200-300 мутри"

  Включително и неговия приятел банкера.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 54. 54 Профил на принцът
  принцът
  Рейтинг: 571 Неутрално

  На снимката, гледам , че Гоцето рапира.
  Послеееден валс, валс, валс, ва-валс, ва-валс, ва-валс (мдфк)
  сбогом любима (е)бима, (е)бима, (е)бима, (мдфк)
  ще си спомям за теб, еб, еб, еб (мдфк)
  дори в г..а ми да те има, има, има, има...

  Светът не е толкова прост, колкото ни се иска.
 55. 55
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 56. 56 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#11] от "Тони!":

  По-показателно е трогателното единство между БСП и СК в атаките срещу кабинета.

  Кой какво пишел под статиите е отражение на действията на СК. (БСП е ясна, няма какво да се коментира).

 57. 57 Профил на Петкова
  Петкова
  Рейтинг: 461 Неутрално

  Пълна грешка е да се нарочват хора за комунисти само заради изразяване на тяхно съгласие с Гоце или съвпадане на тяхна позиция с хора на БСП. Огромният проблем на България е, че в политиката отсъства политика, че няма борба на идеи, а на групировки. Естествено, че Гоце е прав като казва, че е е лошо завръщането на традицията за разчистване на сметки. Друг е въпросът кой подхранва тази традиция в българскта политика. Но на този въпрос Гоцето не може да отговори честно и публично. Ако можеше, нямаше да е Гоце, а г-н Първанов и отдавна щеше да си е дал оставката.

 58. 58 Профил на drachan
  drachan
  Рейтинг: 515 Неутрално

  А бе немога да разбера как различавате добрите от лошите комунисти. Та нали казвато, че бивш коминуст няма.

 59. 59 Профил на tedif
  tedif
  Рейтинг: 1500 Весело

  е,гоцэ пак уби жабето у гьола!Я по-добре махни цялата ДС-паплач и си тръгни заедно с нея,мазен червен сопол!

 60. 60 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2316 Неутрално

  До коментар [#44] от "Тони!":

  Кви 6 долара,кви 5 лева,бе юнак недосукал?

  6-те долара станаха дванадесет,веднага след въвеждане на валутния борд от Софиянски,от курсовата разлика!Иначе,прочети статистиката,Малоумника,за цялото си управление е качил пенсиите,в номинално изражение по-малко от 2 пъти! И то при изходна позиция "под дъното"!!!Само обективните фактори са допринесли за това увеличение,а Костов се занимаваше с броене на съдържанието на куфарчетата от митниците,и не закачи никой от БСП,за фалита на страната,не отвори досиетата,продаде /подари срещу комисионни/,де що има, и целият народ го намрази,защото изволни кадърните журналисти от БНР и БНТ , и с болшевишкия лозунг,"Който не е с мен,е против мен"на чело,успя да си навлече омразата на целият български народ!Днес,съвсем закономерно, самостоятело не може да влезе в парламента!Подкрепят го само няколко заблудени овце,като тебе!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK