Борисов попита кой е платил за репортажите на Елена Йончева за пиратите, после се извини

Бойко Борисов

© Юлия Лазарова

Бойко БорисовКакво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това?" - с този въпрос министър-председателят Бойко Борисов реагира от парламентарната трибуна на питането на депутата от БСП Антон Кутев дали и кой ще разследва произхода на парите на бившата приятелка на премиера Цветелина Бориславова, която доскоро беше съсобственик в СИБанк. Журналистката Елена Йончева пък живееше дълго време с предишния премиер Сергей Станишев.


Кутев провокира Борисов с репликата,  че Бориславова е станала "приказно богата", докато той е бил главен секретар на МВР, а Станишев и  до днес живее под наем. В отговор премиерът зададе въпроса за Йончева.


По-късно, докато отговаряше на друг въпрос в парламентарния контрол, Бойко Борисов се извини за това, че се е опитал да засегне Станишев, макар да знае, че той "отдавна има друг личен живот". Подчерта, че той самият пък не живее от години с Бориславова.
"Не ни прави чест", обобщи премиерът. Малко преди това Драгомир Стойнев, който прочете в негово отсъствие декларация на БСП за обедняването на населението се пошегува, че когато се изисква мъжественост, премиерът го няма. Борисов отговори, че не е работа на депутатите колко е мъжествен. "Може да съм женствен, имаме само два пола да избираме", каза още Борисов в своя защита.


Борисов отговори на няколко въпроса по време на днешния парламентарен контрол. Първо той отчете колко пари са похарчени за пътуването на българската делегация за церемонията по встъпването в длъжност на бразилския президент – Дилма Русев около Нова година – общо близо 32 хил. лв. и уточни на въпрос, че пътуването през април миналата година за мача между "Барселона" и "Реал Мадрид" в испанската столица е било изцяло на разноски на партията.


Цветанов не може да влияе на институции като НАП и агенция "Митници", увери Борисов в отговор на критиките, че се бави проверката на имотите на вътрешния министър от приходната агенция. В края на миналата година след сигнал от РЗС агенцията започна проверка но доходите и имуществото на Цветанов. Борисов дори заяви, че до петък ще разпореди да има новини по темата. Той обясни, че е нормално подобни звена да бъдат проверявани и гледани по-мнително, но това не е натиск.


По повод зачестилите информации за регистриране на избиратели в различни населени места, едно от които е родното село на председателя на правната комисия Искра Фидосова, Борисов каза, че ще провери случая. Той се обърна към Фидосова с молба, защото не можел да й заповядва, да извърши проверка и ако данните се окажат истина, тези избиратели незабавно да бъдат отписани от там. Едно от нещата на които държим е репутацията, такива неща ни бяха правени и на нас по морето особено, обясни Борисов и каза че те няма да са като другите партии.

Коментари (101)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Сони
  Сони
  Рейтинг: 754 Весело

  А вие защо биете негрите?

  :) Усмихни се днес! Утре ще е по-зле!
 2. 2 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Какво общо има мъжествеността с незаконното обогатяване на партньор, с когото се живее във фактическа връзка? Колкото и да се отклонява вниманието в друга посока, има съмнения за нелицеприятни за премиера неща. Защо за Цв. Бориславова не са изискани СРСта, след като е възможно да застрашава националната сигурност? Знае е ,че е хамериканска бира, но никога не са й пускали СРС- защо ли?! Неприятни са ми и Станишев, и Борисов .

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 3. 3 Профил на pavel1989
  pavel1989
  Рейтинг: 907 Весело

  Не ни прави чест, в края на краищата колко съм мъжествен, вас не ви интересува, може да съм женствен, имаме само два пола да избираме
  -------------------------------------------------------------------------
  Бах мааамууу колко сте мъжествени със СерГея щом кат Цеца и Ленчето са ви били шута и на двамата!!!!!!!

 4. 4 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 849 Неутрално

  Доста цензурирана статия:
  На питането на Кутев Борисов му каза от сорта:
  Четири години бяхте на власт. Имахте Правителство, прокуратура, съд, чрез назначените от БСП магистрати, ДАНС, какво открихте ?!
  Ако сте имали нещо срещу мен, защо не е предадено за разследване ?!
  Сега няма какво повече да ви обяснявам.

  Фодосова излезе и отговори на Стоилов:
  Престанете с постановките. Колко пъти да разкриваме подобни жалки опити за омаскаряване !

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 5. 5 Профил на Кецалкоатъл
  Кецалкоатъл
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Тоя филм вече сме го гледали:

  2009г.
  ...Опозицията често ви призовава да огласите какъв е произходът на вашите пари? Защо у нас така и не намерихме механизъм да осветим бизнеса и да сложим разделителна черта между "белия" и "сивия" - защото всяка власт отглеждаше своя бизнес елит или се хранеше от него, или просто ставаше богата с него?

  Вероятно това са опити за дискредитация. Но има факти. Няма нищо скрито, неясно или необяснимо за произхода на капитала ми. Процедурата по даване на разрешение за закупуване на акции в банка у нас отдавна е уеднаквена с тази в Европа. Българският банков надзор, когато ми е издавал разрешение, е направил всички проверки. Имам доказани доходи с платени данъци. СИБанк е публично дружество. Всичко е проверимо. А такива проверки са правени многократно. Особено важно е да се сложи разделителна линия и да се прекъсне старомодната скрита връзка власт - бизнес, основана на зависимост. Това е нечестно към обществото. И е недалновидно.
  http://www.mediapool.bg/show/?storyid=159773

  2010г.
  ...Цветелина Бориславова е натрупала за последните 9 години активи за около 1 милиард лева, обяви депутатът от БСП Антон Кутев, наричайки известната банкерка „Българската Пепеляшка”. На брифинг в парламента в сряда червените извадиха справка от годишния доклад на СИБанк към 31.12.2008 г., както и списък с участията на Цветелина Бориславова в управленията на различни дружества - над 20 фирми. Левите настояват тя да обяви точно какво притежава, кога и на каква цена го е придобила и какви данъци е платила. Според бившият говорител на БСП Антон Кутев не може да се каже, че Бориславова е обикновен банкер, защото очевидно не е, а тези нейни активи за около 1 млрд. лв. са придобити от 2001 до 2006 г., докато Борисов е бил в управлението на страната, твърди депутатът. Според него в периода от 2001 г. до 2005 г. Цветелина Бориславова се е сдобила с 37% от СИБанк, придобити от Славчо Христов, бивш лавкаджия в БНТ, произведен в банкер по времето на кабинета на ОДС, известен като център на кръга "Олимп" от приближени на бившия премиер Иван Костов...
  ...Бившият служител на Емил Кюлев, бивш народен представител от НДСВ, Иван Искров имаше сериозни проблеми след идването на власт на ГЕРБ. Доста прибързано, преди да е изтекъл първият му мандат на гуверньор на Централната банка, той беше "циментиран" за втори мандат чрез гласуване в парламента от страна на парламентарното мнозинство на Тройната коалиция. Още в нощта на изборите на 5 юли 2009 г. Бойко Борисов се противопостави на това и недвусмислено показа, че изборът ще бъде отменен. Тъкмо наобратното, ГЕРБ и партньори изгласуваха в парламента избора на Иван Искров за втори мандат. Пред свои близки на "Ивановден" през януари т.г., опразнуван в салона на БНБ, той беше признал, че е получил мощна подкрепа от президента. ( Според информирани източници, в деня преди разстрела му на бул."България" на 26 октомври 2005 година Емил Кюлев е бил в президентството на среща с Георги Първанов). В банковите среди се говори, че Иван Искров станал "враг" по времето, когато БНБ отказваше да издаде банков лиценз на Цветелина Бориславова с изискването да бъде доказан произход на парите, с които е придобила акциите си в СИБанк. Това било сторено като Надзорният съвет определил и гласувал на Цветелина Бориславова възнаграждение в размер на 1 000 000 лева.
  http://www.bulgaria-news.bg/category/scandal/current-scandals/article/post25980.html

  "Яйцата са ти в мивката" (съпругата ми)
 6. 6 Профил на ages
  ages
  Рейтинг: 811 Неутрално

  До коментар [#2] от "dqdomart":

  Ама Гоце ти е приятен, нали?

  Защо ако не да?!
 7. 7 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Каква мъжественост бе Боко ?

  Ей железен политик е тоя ! Питат го за конфликт на интерси, нещо което може и да е подсъдно, той хитро отбива темата и натиска към по-пикантната за публиката тема за това кой бил по-голям мъж !

  Евтин номер , но минава.

  Въпроса е как половинката Цветелина, дори и не формално жена, придоби актвива 2001-2002 г, след като НДСВ дойде на власт, които след това и донесоха стотици милиони?
  И то ги купи от хора на бившите управляващи - Славчо Христов, на Костов човека. И не е само СИБанк, а и Пампорово.

 8. 8 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#5] от "Кецалкоатъл":
  От Уикито-"Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка ѝ, Веселина Карагьозова, е акционер в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.До 18-годишната си възраст Цветелина живее с родителите си в чужбина: в САЩ, Индонезия, Румъния и Испания. Завършва руска гимназия в Букурещ. В Румъния започва да следва философия, но след една година прекъсва поради завръщането на семейството ѝ в България. В София продължава следването си в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и завършва философия, английска и испанска филология (с дипломиране в Мадрид). По същото време следва и в УНСС, специалност „Международни икономически отношения“. Като студентка започва работа в международния отдел на СУ.Владее английски, испански, румънски, руски.След завършването на образованието си Цветелина известно време работи във външнотърговско дружество „Инко“. После отговаря за Балканите в европейската фирма СПЕА - една от първите в света компании за производство на тестово оборудване за електроника. Впоследствие работи в стопанско обединение „Гъвкави автоматизирани производствени системи“ (ГАПС). През 1989 напуска ГАПС и започва частен бизнес."- на практика до 1989г. е извършвала дейност във полза на бг. държава, но после се е появил гаф, следват чужди териториални води, пребиваването й на кораб под небългарски флаг и поставен й ултиматум, определящ естеството на заниманията й над 20тина години вече.

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 9. 9 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Не въпроса за лчиния живот, а за това, че Борисов в главен секретар на МВР, а Бориславова трупа пари и от това, че СИБанк обслужва държавата, МВР особено обилно.

 10. 10 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#6] от "ages":
  Не позна - защо трябва да ми е приятен Първанов?!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 11. 11 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 648 Неутрално

  "Не ни прави чест, в края на краищата колко съм мъжествен, вас не ви интересува, може да съм женствен, имаме само два пола да избираме", каза още Борисов в своя защита.

  _____________________________

  Сега Янето, Евгейний Минчев, Азис, Дмитрич и още няколко десетки хиляди, могат да заведат колективен иск, че има и трети пол. Техният!

  А Карагьозова да не се прави на умряла лисица, а да подари десетина милиона на бедните, та да остане само със стотина...

 12. 12 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#7] от "Малката Пица":
  "Въпроса е как половинката Цветелина, дори и не формално жена, придоби актвива 2001-2002 г, след като НДСВ дойде на власт, които след това и донесоха стотици милиони? " Обърни се към чужди тайни служби за отговор на въпроса

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 13. 13 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#2] от "dqdomart":
  "Какво общо има мъжествеността с незаконното обогатяване на партньор, с когото се живее във фактическа връзка? "

  А де, и аз това питам.
  Той Боко си ни има за баламурници, дето с един два лафа може да пусне по пързалката.
  Така беше и когато ставаше въпрос за Стенли-кандидат зетя. Вместо да отговори на по-тежките въпроси за консликт на интереси в община София, а именно - заем от Цветелина, контракт от Борисов, и в същото време гадже на дъщерята, Боко ловко плъзна темата към това как ударил два шамара на Станли и всички журналисти мимог забравиха за всичко друго.

 14. 14 Профил на Кецалкоатъл
  Кецалкоатъл
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#8] от "dqdomart":

  Благодаря, госпожо - не че ми е неизвестно, просто преди време вече се закачах с щурия рап-содист "ебтер" на тема защо по едно време Фронтерата на г-жа Карагьозова се оказа с "експлозивен кит-тунинг" през втората половина на 90-те

  Впрочем, ако позитановци имаха някакви сериозни козове по темата, вече щяха да са ги изиграли... Повторението им е единствено израз на безсилие, макар и ответната страна също да не се защитава особено умело

  "Яйцата са ти в мивката" (съпругата ми)
 15. 15 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1341 Весело

  "Не ни прави чест, в края на краищата колко съм мъжествен, вас не ви интересува, може да съм женствен, имаме само два пола да избираме"
  *****************

  Може ли някой да ми разясни, както точно е искал да каже нашият премиер - слънце?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 16. 16 Профил на elkriss
  elkriss
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#15] от "VеnRus 2008":

  Никой не може. Включително и авторът.

 17. 17 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Премиерът Бойко Борисов е популист и гениален манипулатор, но за момента, за съжаление на българите той е най-доброто, което България може да предложи, каза в интервю за Дойче Веле бившият германски зам.-посланик в София Клаус Шрамайер.
  "Българският парламент се е превърнал в машина за гласуване, направлявана от управляващата партия. Това вече не е свободен и суверенен парламент. Ако например Борисов се появи загрижен пред парламента и обясни на депутатите си, че казаното от него вчера вече не е валидно и поиска да гласуват точно обратното, то това се прави веднага", смята Шрамайер.
  Клаус Шрамайер е бил високопоставен германски дипломат в София през 90-те години и продължава да следи внимателно събитията в България.

 18. 18 Профил на LuLu
  LuLu
  Рейтинг: 114 Весело

  Два пола да ИЗБИРАМЕ?????
  Прави от Парламента реклама на клиниките за смяна на секса????
  Всеки си избира ,всички транс-сексуали,кеф ми мъж,кеф ми жена?!?

 19. 19 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#17] от "latcho59":"Бойко Борисов е великолепен пиар. Той е популист, който знае как да въодушевява масите. Още като главен секретар (на МВР-бел.ред.) той имаше няколко добри представления в битката с престъпността. Показваше се по телевизията, но това не промени с нищо нещата. Нито едно от двеста поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше главен секретар.

  http://mediapool.etaligent.net/show/?storyid=173789&srcpos=10

 20. 20 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#16] от "elkriss":  Всъщост, ето цялото изказване на Бойко.

  "В крайна сметка колко съм мъжествен вас не ви интересува. Може и женствен да съм? В края на краищата - два пола са, имаме да избираме между два пола, не са три, четири или пет. Оставете моята сексуална ориентация, дали съм мъжествен или не, на мен самия, аз не се бъркам на вас."

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 21. 21 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#12] от "dqdomart":
  „Лош човешки материал“
  На 3 февруари 2009 година пред българската общност в Чикаго, САЩ по повод на предстоящите парламентарни избори в България Бойко Борисов заявява дословно: „Това е основата на населението в момента – един милион цигани, 700-800 хиляди турци, два милиона и половина пенсионери.“ Добавя: „И вие като избягахте милион и половина, материалът, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям“На 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн публикува в изданието „Конгрешънъл куотърли“ статията „Bush’s Bulgarian Partner in the Terror War Has Mob History, Investigators Say“ („Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало, твърдят разследващи“)
  В публикацията се казва: „Най-могъщият политик в България, най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверителен анализ на риска за инвестиране в страната, поръчан от частна банка.“ Проучването било извършено „при условие, че банката и наетите от нея следователи няма да бъдат назовавани“. Името на Бойко Борисов е отнесено към военно-политическите интереси на тогавашния американски президент Джордж У. Буш

 22. 22 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#12] от "dqdomart":
  Матриала си е тъп, "dqdomart", няма две мнения. Не можа да зацепи, ...Има и една мъдрост: "Никой dqdomart не е станал пророк в собствената си страна"

 23. 23 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#15] от "VеnRus 2008":

  Че може и да е женствен

 24. 24 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Боко, ти сега гаджетата на Сергей ли подхвана? Тези козове ли са последната ти надежда да подредиш поне един фул в покера си?

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 25. 25 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1202 Весело

  До коментар [#15] от "VеnRus 2008":

  Че можем да избираме между дюнер или суджу.

  Извинявам се на тези, които още не са обядвали

 26. 26 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Ако не за друго Боко е прав,че Тройната имаше 4 години да го вкара в миша дупка,а поводи много.А най фрапиращият е как заместникът му Велизар Стоилов реди със собствениците на автобусни фирми конкурса за линиите на градския транспорт.И вместо за затвора някои отидоха на избори и сега са начело на държавата.Ама матриала памет няма.Той само слуша и гледа ТВ-то ,което показва някого постоянно и след това,омагьосан от дългото гледане на ТВ-то и гласува и ето ти резултата.

 27. 27 Профил на Едно_Българче
  Едно_Българче
  Рейтинг: 594 Неутрално

  поводът по който Борисов заговаря за мъжеството на присъстващите не си проличава много от тази статия за това ви пускам откъс от днес.бг:

  ".......Малко след атаката на червените Борисов излезе за момент от залата, точно когато Драгомир Стойнев започна да чете декларация. И Стойнев опита да се пошегува със ситуацията: „Виждате, че когато се изисква мъжественост – министър-председателят го няма”, подхвърли Стойнев, но предизвика усмивката на председателката Цецка Цачева:

  „Господин Стойнев, само по тази тема – не”, призова тя младия социалист. ".............."

  а това, че на целият разговор не му е мястото в парламента е друг въпрос

  Fortuna favet fortibus!
 28. 28 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1347 Неутрално

  Бойко е нежен по душа, така да се каже раним, пък и вие като куче в Бояна, както той каза, сам без приятелка. Сал една Цветанка Ризова му остана на четири очи да се хортуват и да му влиза в положението

 29. 29 Профил на sting
  sting
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Резил-щом се докара работа до сравнение със СерГея нещата не вървят на добре.Че то до СерГейчо всеки ще блесне.Нали всяка година все щеше да се жени-да ама трябва и жена за тая работа.

 30. 30 Профил на Плам
  Плам
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Проектът "Бойко":
  http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=360

  Как Цветелина стана толкова богата:
  http://e-vestnik.bg/9188

 31. 31 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#28] от "deepdish":

  ДА плетат, бродират и да си хортуват

 32. 32 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3129 Весело

  до Лачо :как ще тълкуваш този цитат от твой пост- "На 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн публикува в изданието „Конгрешънъл куотърли“ статията „Bush’s Bulgarian Partner in the Terror War Has Mob History, Investigators Say“ („Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало, твърдят разследващи“) " Аз ,доколкото си спомням на 2-ри март 2007ма правителството беше на БСП(Тройна коалиция),и Станишев е премиер,и той е "съюзникът "
  на Буш.Даже го бяха нарекли "Мистър Клийн",а Борисов беше опзиционен лидер,и не не бил съюзник на никого,още по-малко на Буш тогава.Малко си избързал като си копи-пействал май пак,и не си прочел какво копираш...

 33. 33 Профил на ggte
  ggte
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Журналистката Елена Йончева пък живееше дълго време с предишния премиер Сергей Станишев.

  ТОВА НЕ Е ВЯРНО, НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛА С НЕГО !!!

 34. 34 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Айде сега приказки - не живеел от години с Цветелина ( т.е. нямал взаимоотношения с нея ). Ами нали само до преди година и половина, когато спечели изборите, се появяваше навсякъде с нея.

 35. 35 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Бойко отново прилага детската тактика да отговаря на въпроса с въпрос. Аз питам - кога най-после ще стане ясно как Цветелина Бориславова в една прекрасна сутрин през 2001 г. осъмна като изпълнителен директор на СИБанк, в която години наред държавата държеше огромната част от парите си и която в последствие бе продадена за стотици милиони на Кей Би Си груп? Да не би и по онова време премиера да не е бил с нея пък ние да не сме знаели?

 36. 36 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#4] от "ironhorse":....." На питането на Кутев Борисов му каза от сорта:
  Четири години бяхте на власт. Имахте Правителство, прокуратура, съд, чрез назначените от БСП магистрати, ДАНС, какво открихте ?'....

  И аз го чух по радиото! Глупав въпрос, с елементарен отговор - Ами вие бе, от две години сте на власт и кво открихте? Мога да отговоря и какво ще открият след още две години - НИЩО !!! Само ще установите, че вече не сте на власт )
  В крайна сметка, така и не разбрах, как Цветито стана приказно богата принцеса за една вечер? Имало ли е пищов опрян в главата на Славчо, или е партенка? Така ще е! Когато и да го питат за Цветелина, ТИМ или Златев, той ще пита що бием негрите. Остана само и да ни пита - Вий мен уважаате ли ма?

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 37. 37 Профил на naturisten
  naturisten
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Добре, че беше Костов, та да ни приемат в ЕС. Иначе с подобни политици, дето си мерят п*шките в парламента, не биха ни приели даже в ОНД. Най-много Уго да ни се зарадва.

  Какъвто им беше социализЪма, такъв им е и капитализЪма! ЗАБРАНА за движение на товарни камиони и ТИРОВЕ през почивните дни!!!
 38. 38 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 407 Неутрално

  И двамата(кои двама, ами тия споменатите) вървят по другия тротоар. И на двамата, им се приписват приятелки, за камуфлаж колкото. Разликата е, че единият прилича на мъж и се прави на такъв.
  Само че някои неща се разчуват, а ние сме един файтон хора и се познаваме половината.

 39. 39 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Ние, българите, имам предвид. Тъй както съм го написал, излиза, че и аз съм нежна китка, а не си падам

 40. 40 Профил на sir__lanselot
  sir__lanselot
  Рейтинг: 434 Разстроено

  Той не се прави на улав ! Той си е такъв !!
  Всеки нормален българин трябва да изпитва срам, че начело на държавата ни стои такова АБСОЛЮТНО недоразумение...
  Борисов е една кръгла нула.
  При нормални обстоятелства, в една нормална страна, той щеше да люпи семки в двора на пожарната и да подсвиква на минаващите жени .
  Но за съжаление, България днес не е нормална страна и той е наш премиер

 41. 41 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 594 Неутрално

  СТИГА С ТИЯ КРЪЧМАРСКИ РАЗГОВОРИ!
  ПОЗОР ЗА ПРЕМИЕР И ПАРЛАМЕНТ!
  ПОЗОР ЗА НАЦИЯ, КОЯТО ТЪРПИ ДА Я УПРАВЛЯВА ТАЗИ ПАСМИНА!

 42. 42 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  „Никога не съм се съмнявал, че подобни хора могат да паднат толкова ниско”, ...-Борисов , на въпрос за Цветето:)))))

  Борисов , КОЕ е ВИСОКОТО ниво , на такъв въпрос ??? Щом 200-300 милиона са "ниско" ново, КОЛКО- над 500-600 милиона ли е "високото" ниво , на което ще отговориш ??..))))))))
  Това че , никой от Трой - мошениците , НЕ е търсил сметка и произход на парите на Цветето, НЕ значи , че СЕГА , днес - не може да има проверки и ревизии ???
  Във ВСЕКИ един момент, ако има законен повод и достатъчно данни за "НЕЩО" , МОЖЕ да се иска такова разследване -от заспалата прокуратура , например.....:)))))
  Изобщо , изглежда си един от поредните , които успяха да излъжат голям брой граждани ...))

  BIG AL
 43. 43 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  Боже, и това е най-доброто, което политическата ни класа може да предложи....

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 44. 44 Профил на sorens
  sorens
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Б. Б. Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

 45. 45 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#30] от "Плам":

  !.Сорос НЕ е американското правителство -даже си има проблеми с ам.правителство..)
  2.Ако руските агенти - златевци , герговци , и сие - са 'соросци", тогава ДС- бкп - наистина сте закъсали :))))
  3.Този тюрлю- гювеч - 'анализ" е типична червена пропаганда ...)), дезиформация и лъжа ..))
  4.А това личи и от подкрепата на 'автора' за руските шлемове.
  5.С две думи - слаба антиамериканска пропаганда:)))) Дезинформация , в стил- -късно ДС...))

  BIG AL
 46. 46 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  Борисов попита кой е платил за репортажите на Елена Йончева за пиратите..))))))

  Ами скъпо ни е излезло и нейното четене ..))
  Ти си чел "Винету", тя пък е чела :" Капитан Блъд" или нещо от Рафаел Сабатини ...))

  BIG AL
 47. 47 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#7] от "Малката Пица":

  Ине само Пампорово , а и "Катарино ", ако това име ти говори нещо.

 48. 48 Профил на sorens
  sorens
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Стенограма на първия разговор между Бойко Борисов и Ваньо Танов, разпространена от в. Галерия:

  Б. Б. Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата (бел.ред. варненецът Михаил Михов / Леденика, ММ) ми се обади сега пак.

  В. Т. Да?

  Б. Б. В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там некаква акция.

  В. Т. Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: "Аз карам влака, да дойде при мене".

  Б. Б. Да.

  В. Т. И аз го изпратих и повече… Сега в момента ми се обадиха, че някакъв гражданин звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво правят през нощта вътре в завода. В смисъл, казва, че работи заводът при отнет лиценз. Аз му звъннах по мобила и му казах: "Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата" … го извика и аз не знам те какво са се разбирали.

  Б. Б. Аз го видях Дянков и го пратих при него да се разберат.

  В. Т. Аз звънях на министъра и му казвам: "Г-н министър, имахме уговорка с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно. Той ми вика: "Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там и това е". И аз сега не знам какво да им кажа. По принцип звъннах и няма да… щото аз заминавам утре за Македония, тъй като има три дена среща на Световната. И им казах: "Хората са писали, няма да го завеждат и искам да ми го докладват на мене". За да мога да разговарям с вас и да видим какво да…

  Б. Б. Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...

  В. Т. Да де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърът…

  Б. Б. Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?

  В. Т. Ами то е станало по обаждане…

  Б. Б. Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говориме…

  В. Т. … защото, ако ги заведа, той няма лиценз…

  Б. Б. Да. И това да се направи в момента.

  В. Т. Аз това казах. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, докато не се върна да взема решение по въпроса.

  Б. Б. Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

  В. Т. Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажа…

  Б. Б. Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм казал и същото и на Мишо му се обади и му го кажи.

 49. 49 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 664 Разстроено

  жалка история. нещастниците от БКП с поредните лигави простотии в техен стил, премиерът ни пък няма как да не отговори, защото самият той е популист и е начело на некомпетентно правителство и единственото, което умее е да изстрелва семпли чалго-простотии по всевъзможни несъществени теми, които галят охото на оскотелия му електорат.... препирня между политически олигофрени, а в това време държавата продължава дългогодишното си бавно и необратимо потъване в блатото...

 50. 50 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#15] от "VеnRus 2008":

  Може , ама почина преди време- Баба Ванга.

 51. 51 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Едно добро текстче не съвсем по темата.

  Вуте, Вучков, Вучката
  ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА
  Новинар

  Това е страната на чудесата, в която нещата никога не са такива, каквито изглеждат, или както се наричат. Тук министър-председателят дава интервю в продължение на два часа на Юлиян Вучков. Нарича се интервю, но не е интервю. Макар този жанр да се отличава лесно – водещият задава въпроси, гостът отговаря.

  В т.нар. интервю водещият Вучков разсъждава, оценява, ласкае, внушава, плюнчи, слюнчи и дисциплинира госта, ако на него му хрумне, че може да вземе думата. Интервютата се вземат от журналисти. Юлиян Вучков не е журналист, той е професор. Някои обаче твърдят, че и професор не е. Дотук: имаме интервю, което не е интервю, взето от нежурналист, а от професор, който може наистина да е такъв.

  Срещу него седи на стол, преметнал крак като каубой, министър-председателят на републиката. Това с крака е най-естественото в цялата сценка. След като си приел да седиш на стол, докато два часа те мъмрят, къде си слагаш крака е подробност. С изражението на лицето е малко по-трудно. То трябва хем да угоди на голямата аудитория на Вучков – „ето ме, тук съм заради уважението си към вас, зрителите”, хем да облъчи с намигване по-взискателната аудитория – „няма как, когато си премиер, налага се да бъдещ любезен с всякакви водещи.”

  Наклонил глава, премиерът изобразява ту невинността на Дева Мария, ту войнствеността на свети Георги, ту подозрителността на Тома Неверни. Усмивката му е оразмерена до милиметър. Това е пиеса, в която премиерът играе ролята на интервюиран.

  В страната на чудесата всички говорят на министър-председателя на ти. Дори само тази малка подробност е достатъчна да причисли така нареченото интервю в жанра на чалгата. Това, което се случи на екрана, беше чалга, в която беше заклеймена чалгата – още едно чудо, което може да се случи само в такава страна.

  Премиерът отиде на интервю при професор Вучков по време на грип и с това пое риска да бъде заразен по въздушно-капков път – може би човек с подобни служебни изпитания наистина има като компенсация правото да си каже думата за работното място на човек, с когото рита футбол. Вучката. И там нещата не са такива, каквито изглеждат и каквито са в скучните държави.

  Вучката е футболист с исхемична болест на сърцето. Заради второто не може да бъде уволнен от работа, от която понякога се отклонява - заради първото. Но това не учудва населението на страната на чудесата. В тази страна сме виждали футболисти с проблеми с краката, мозъка, центъра на равновесието, ще понесем и футболист с проблеми на сърцето.

  Това с Вучката не е било ходатайство, каквото изглежда. Както вече казахме, нещата са такива, каквито изглеждат само в страните, лишени от чудеса. Вучката всъщност е пострадал от ГЕРБ, защото е махнат от любимия си Терминал 2, когато те са дошли на власт. Поради тази несправедливост Вучката бил в депресия, което също е ненормално, тъй като футболистите обикновено изпадат в точно обратното на депресията.

  И всичкото това се случва в името на Вуте. Целта е да се спечели симпатията, поддръжката и вота на Вуте. Излиза, че ако Вуте има скучното желание да му е добре и скучното самочувствие на гражданин, нещата ще поемат в нормалното скучно русло. Само че Вуте иска нещо далеч по-интересно от това той да е добре – иска Нане да е зле.

 52. 52 Профил на disastrous
  disastrous
  Рейтинг: 488 Весело

  Бойко Борисов: Чисто и просто като милиционер след баня!

 53. 53 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#28] от "deepdish":

  А, не само. И Юлиян Вучко в- виждаш че за ББ пола не е от значение.

 54. 54 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#36] от "ъ":

  В крайна сметка, така и не разбрах, как Цветито стана приказно богата принцеса за една вечер?...:))))

  Е , айде сега ..не си разбрал ..::)))))
  С труд, разбира се , с труд !! Умствен , банкерски, предприемачески и..физически труд- вечер, в едно легло )
  И с татко , разбира се ,с татко от ДС....

  BIG AL
 55. 55 Профил на teni
  teni
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#48] от "sorens":

  ++++++++++++++имаш два минуса. какво ли значат?от мен ++++++++++++++++++

 56. 56 Профил на lout66
  lout66
  Рейтинг: 765 Весело

  А аз се чудех ,тия двамата защо се карат непрекъснато , те се обичали ,но не смеят да си го признаят.Ех живот , като в турски сериал,така се лучва любовта , има ли значение мъже ли са жени ли.

 57. 57 Профил на diogen_l
  diogen_l
  Рейтинг: 694 Весело

  До коментар [#52] от "disastrous":

  Ве... тъп, по-тъп, най-тъп , милиционер !...

 58. 58 Профил на ggte
  ggte
  Рейтинг: 221 Неутрално

  До коментар [#37] от "naturisten":

  Да бе, тоя кюмюр египетски долнопробен! Българомразец най-малкото, съсипа селското стопанство и индустрията. Вярвайте си вие в розови носорози, не пречите, нямате и 5 %

 59. 59 Профил на dundio
  dundio
  Рейтинг: 374 Весело

  До коментар [#36] от "ъ":

  "В крайна сметка, така и не разбрах, как Цветито стана приказно богата принцеса за една вечер? Имало ли е пищов опрян в главата на Славчо, или е партенка?"

  ...имало е пищов, опрян в главата на Костов...

 60. 60 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#4] от "ironhorse":

  Доста цензурирана статия:

  На питането на Кутев Борисов му каза от сорта:
  Четири години бяхте на власт. Имахте Правителство, прокуратура, съд, чрез назначените от БСП магистрати, ДАНС, какво открихте ?!
  Ако сте имали нещо срещу мен, защо не е предадено за разследване ?!
  Сега няма какво повече да ви обяснявам.

  Фодосова излезе и отговори на Стоилов:
  Престанете с постановките. Колко пъти да разкриваме подобни жалки опити за омаскаряване !
  =====================

  Железен,

  Още дълго време ще "нагаждат" статии с цел да звучат по-просташки изказванията на Борисов .... накрая осъмват една зима в 3 хил. тираж .... и са дотам .....

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 61. 61 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Може би на част от тези им се иска да погребат България, на другите пък изобщо не им пука дали ще я погребат. Но още не са я погребали – България е жива! Ние трябва да се преборим, за да я запазим - Заветът на един велик българин - Капитан Петко Войвода преминава през времето за да ни каже истината!
  Българийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха ...

 62. 62 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  България трябва да ускори усвояването на еврофондовете и да даде доказателства, че използва разумно парите. Тази препоръка отправи еврокомисарят за бюджет и финанси Януш Левандовски на пресконференция в София.
  Усвояване на европейски средства в рамките на 10 процента не е особено впечатляващо...

 63. 63 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#51] от "comtec":

  Абе не ясно какво е искала да каже авторката, ама карай, нали звучи негативно, кой ти гледа смисъла.

 64. 64 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#61] от "latcho59":

  Дали пък не си един прероден Петко войвода?Но и той не е успял от многото " аз" да направи"НИЕ" Пожелавам ти да успееш.

 65. 65 Профил на pnm
  pnm
  Рейтинг: 434 Неутрално

  2005 и 2006-реакции на ББ, Първанов, Р.Петков, Оли Рен
  ........................
  …….Помните сигурно, как след публикацията в списание “Congressional Quarterly“ (2005-та година) реакцията на Борисов на тежките обвинения беше, че лицата, които вероятно стоят зад тази публицистична атака, са Иван Костов, председател на ДСБ и все още действащият тогава министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров. Повечето български медии тогава го подкрепиха и запригласяха на лъжите му. Пръв след публикацията го подкрепи президент ПЪРВАНОВ, който окачестви статията като “открито антибългарска, непочиваща на никакви доказателства“, след него силна подкрепа даде и вътрешният министър РУМЕН ПЕТКОВ „ядосан”, че тези клевети имали за цел да хвърлят сянка върху България. Тези двамата, заедно с българските медии се съюзиха с Борисов, който бил нападнат „тенденциозно от външни врагове на България“.
  ……В документа се твърдеше, че по време на четиригодишната си служба в Министерството на вътрешните работи, т. е. в периода 2001–2005 г., е използвал положението си, за да покрива корупционни схеми и да закриля престъпни организации….“Когато Борисов бе шеф на полицейските служби, на съд бяха изправяни само дребни гангстери, докато бившите му партньори просперираха, а техните уж конкуренти бяха избивани систематично“. Частните следователи на банката правят заключението, че твърденията за контакти на Борисов с гангстери “налагат службите за сигурност на САЩ, които отговарят за връзките с България и за обмяната на информация с тази страна, да бъдат изключително предпазливи
  …….По- късно - през май 2006 г. комисарят по разширяването на ЕС ОЛИ РЕН твърди, че е имало много малко разследвания и обвинения срещу престъпни банди в България, като визира и мандата на Бойко Борисов. “От 2000 г. насам е имало над 150 поръчкови убийства, свързани с организираната престъпност, и нулева разкриваемост на деянията“, пишат следователи от Европейския съюз.

 66. 66 Профил на Аксел
  Аксел
  Рейтинг: 978 Весело

  До коментар [#60] от "barcelonski":Пълно 6.А червеношийките да цвъкат минуси-това им е единствената утеха отлитайки в Сибир.

  България има ЕДИН европейски политик-БОЙКО и ЕДНА европейска партия-ГЕРБ.Останалото е мафия!
 67. 67 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#66] от "Аксел":
  След идиотизма на "Аксел" са заклеймени от ЕС като най-голямото зло на човечеството!

 68. 68 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#64] от "papyre":
  Има и една мъдрост: „Никой не е станал пророк в собствената си страна”.

 69. 69 Профил на Аксел
  Аксел
  Рейтинг: 978 Весело

  До коментар [#67] от "latcho59":Трудно свързваш мисли,това е нормално за червясълия интелект.През есента цялата власт ще бъде в ръцете на народа-ГЕРБ.И краят на червените тахтаби.

  България има ЕДИН европейски политик-БОЙКО и ЕДНА европейска партия-ГЕРБ.Останалото е мафия!
 70. 70 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#69] от "Аксел":
  Блажени са нисшите духом, като "Аксел" и тяхно е царството небесно.

 71. 71 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#69] от "Аксел":
  И "Аксел" попита кой, а после не се извини...

 72. 72 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 648 Неутрално

  До коментар [#68] от "latcho59":

  Е, тогава в чужди страни ли трябва да се "борим?"

 73. 73 Профил на granik
  granik
  Рейтинг: 168 Неутрално

  Цитат :"Любимецът на тогавашните медии, """"" е всъщнoст най-обикновен позьор и некадърен военачалник. Под негово командване загубите на личния състав са огромни, а целите рядко са достигнати. За сметка на това на мъстития генерал все някой друг му е бил виновен – или съседните части командването, на които не винаги разбирало „великите” му замисли или българите, които не го подкрепяли достатъчно или нещо друго. Загубите в жива сила под неговото ненормално командване са ужасяващи. Подигравал се е на българите. След загуба се е криел в палатката на американския си приятел Макгахан /днешния Уорлик/"
  Чудите се за кой става дума..........става дума за ген.Скобелев, а не за Бойко Борисов който е точно негово модерно копие и същия популист некадърник на бял кон способен да унищожи живота на хиляди обикновените хора, само и само да поддържа нелепата легенда за себе си.

 74. 74 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Едно от странните неща в биографията на ББ е неговата "докторска" дисертация. Оказва се, че нашият премиер е изобретил "генератор на дим" - четете в 24 часа изследването за дисертациите на българските лидери...Но димът определено се усеща и без дисертации..

 75. 75 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело
 76. 76
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:16 на 11/02/2011 от неговия автор.

 77. 77
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:25 на 11/02/2011 от неговия автор.

 78. 78
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:37 на 11/02/2011 от неговия автор.

 79. 79 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Когато нямаш аргументи, остава наглостта. Елементарната наглост на простака, разчитащ на това, че интелигентен човек няма да му отвърне със същото.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 80. 80 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  "Какво правеше Елена Йончева при пиратите и кой плати за това?"

  Пиеше ром, дъвчеше тютюн и играеше танца на смъртта. Разноските й бяха поети от международния синдикат на джентълмените на късмета.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 81. 81 Профил на potrebitel01
  potrebitel01
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Глупендера е както винаги железен - милионите на Цветелинка са еквивалент на Еленкините репортажи! Просто железен!

 82. 82 Профил на volatile
  volatile
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Аз май късно си съставих профил на този вестник, но май нещата са много зле финансово щом категорично се преиначават изказвания, за да послужат на четките за кенеф на трактори и тем подобни ъндърграунд псевдо величия.

  Май и "журналистическия" колектив и клакьорите и храчещите простаци от коментарите са от един дол дренки.

  Само да не стане накрая така, че да се наложи и онлайн изданието да секне и да ходите да четкате другаде санитарните помещения.

  Успех и да не успеете - все ще има някоя друга десетарка за коментари и статиики в чест на разни криминални величия ....

 83. 83
  ****

  Този коментар беше изтрит в 01:39 на 12/02/2011 от неговия автор.

 84. 84 Профил на JPG
  JPG
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#82] от "volatile":

  Ами много си прав! Аз лично съм виждал статии, в които (нарочно или не) се цитира нещо, което не е истина. Полуистина. Извадено от контекст (нямам предвид настоящата статия)...

  Чета (докато си почивам- не съм маняк иначе), после гледам някое предаване (on demand), и виждам, че цитираният казва различни неща...

  Преди години един вестник (не жълт) пусна статия за мен. Негативна. По анонимен донос...(Не- не съм "големец", просто така се случи)...

  О, небеса!!! Всичко- дори и името ми бяха сгрешили!!! (Нарочно или не)...

  Оттогава съм страхотно предубеден към вестниците. Особено когато цитират някой...

  Вярвам само на Телевизия и Радио, и то само когато някой се изказва... Виждам, че той го казва, чувам го...

  А тези, които правят "грешките" в статиите (нарочни или не)- те на са журналисти, ако и да имат журналистически карти...

  И като казвам "грешки"- нямам предвид правописни...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 85. 85 Профил на george11
  george11
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Смятам, че изказването на А.Кутев е поредната демонстрация на това доколко ниско могат да паднат в стремежа си да унижат опонента някои хора от БСП (явлението лудото Яне не го третирам) - А.Кутев, К.Нинова, М.Манолова, И.Йотова, К. Добрев,Р.Петков; понякога Ив.Николов. Да водиш принципен спор е едно, да си изпуснеш нервите и да кажеш някоя обида или пък глупост, след което да се извиниш е друго, но да намесиш в "спора" съпругата или приятелката на опонента е израз на простотия, простотия с главни букви - ЧЕРВЕНА ПРОСТОТИЯ! Станишев би следвало да се намеси и да спре нахалството, та дори наглостта на такива гамени, защото НС се превръща от парламент в място за простотии, изричани от депутати,които са влезли там не да вършат работа, а да се лигавят и да изкарват на показ вулгарността и липсата на елементарно възпитание! Не за първи път Кутев се държи като хамалин - ами да ходи да държи речи във Филиповци или Факултето! Ега ти пародията на депутат - хамалско поведение и простотия, избиваща в неадекватност! В случая Кутев засенчи дори лудото Яне. Бих препоръчал на др.Кутев преди да държи следващото си "слово" да се консултира с психиатър - може да се окаже при Тонито, че е противпоказно да държи речи - напр. получава се емоционален срив и от нормален, интересен събеседник той се превръща в Хитлер!

 86. 86 Профил на george11
  george11
  Рейтинг: 488 Разстроено

  Ега ти пародията на депутат - хамалско поведение и простотия, избиваща в неадекватност! В случая Кутев засенчи дори лудото Яне. Бих препоръчал на др.Кутев преди да държи следващото си "слово" да се консултира с психиатър - може да се окаже при Тонито, че е противпоказно да държи речи - напр. получава се емоционален срив и от нормален, интересен събеседник той се превръща в Хитлер!

 87. 87 Профил на mister PR
  mister PR
  Рейтинг: 1280 Весело

  Нещо като да ти оберат луфта докато се къпеш в турска баня.

 88. 88
  ****

  Този коментар беше изтрит в 09:52 на 13/02/2011 от неговия автор.

 89. 90 Профил на kaleva
  kaleva
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#82] от "volatile":

  "Само да не стане накрая така, че да се наложи и онлайн изданието да секне и да ходите да четкате другаде санитарните помещения."

  Всички глави - равнис по Герб! Ако не - няма нужда от тях.
  Каква красота - всички еднакво влюбени, еднакво заслепени, еднакво ... .
  Боже, смеех да се надявам, че сме надживяли комунизма!

 90. 91 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Бсп толкова много е компроментирана че поне 20 години няма да е на .... ВЛАСТ ... особено със тия муцуни като Р . овч , Запалката , Масларова , сер . гей , Гергов , Гущеров , Ковачки и богатите милионери на позитано 20 ,.......................................... на следващите избори Бойко ще има 67 % .

 91. 92 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1079 Неутрално

  До коментар [#81] от "potrebitel01":

  Боко няма как да изкара, че 10 000$ за качествена документалка са равни на незнамколкостотин милки за неговата конкубина.

  Отделен въпрос е, че Йончева има cojones да се набутва между чеченските и афганските айдуци, докато Тиквата има...сливици.
  Освен ако и те не са оперативно отстранени.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 92. 93 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Боже , боже , кога ли ще свърши тоя цирк.

 93. 94 Профил на Таня Костадинова
  Таня Костадинова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  тая държава е парясана къща.

  с. Копривлен
 94. 95 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 701 Весело

  До коментар [#30] от "Плам":

  Интересно ми е защо ти поставят минуси. Пред фактите?!

 95. 96
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:31 на 12/02/2011 от неговия автор.

 96. 97
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:31 на 12/02/2011 от неговия автор.

 97. 98 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#95] от "telephon":

  ............Интересно ми е защо ти поставят минуси. Пред фактите?!....

  Разни пасквили по световно неизвестни сайтове не са факти.
  Може затова да има минуси. Пък и фактите не са аргументи за нищо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 98. 99 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#94] от "Perlata":

  .........тая държава е парясана къща...........

  Ама може да бъде оправена, като всяка парясана жена примерно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 99. 100 Профил на Таня Костадинова
  Таня Костадинова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#99] от "Руслан 21":

  парясница за къща не мисли. и прав си -кой не я е хванал той не я е оправил.

  с. Копривлен
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK