Обновеният Дневник: коментирай с удоволствие и мярка

Обновеният Дневник: коментирай с удоволствие и мярка

© ДневникДа напишеш мнението си под току що прочетената статия, да посочиш грешка на автора, да поспориш с "колеги" във форума и да им подхвърлиш приятелска (или недотам) закачка - за читателите ни това е всекидневие.


Дневник се гордее с верни форумисти, на чието мнение държи. Вярваме, че коментарите могат да бъдат ценно съдържание и се стремим да направим форума едно добро място за качествени дискусии. Част от усилията ни са насочени към това насърчим коментарите, които са смислени и са по темата на публикуваните статии, за да са дават добавена стойност и за читателите, и за редакцията.


Затова с обновяването на Дневник въвеждаме нови правила за публикуване на коментари и модерация.
Какво ще се промени:


- В дискусиите вече ще има коментари само по темата на статията. Всички коментари извън темата ще бъдат отстранявани, а публикуващите ги санкционирани със същата тежест, с която наказваме нарушаващите останалите правила.


- Забраната за публикуване става автоматична и зависи от броя отстранени коментари на потребител за последните 24 часа. В правилата за публикуване на коментари има пълно описание на системата за автоматична забрана.


- Екипът ще отстранява допълнителните акаунти на вече санкционирани потребители. Потребители, които продължават да създават нови акаунти и не се съобразяват с наложеното им наказание, ще получат перманентна забрана за участие във форумите и id.capital.bg


- Модераторите ще имат право да санкционират потребители, които се представят за съществуващи реални личности или са копирали името или аватара на друг потребител. Подобни злоупотреби могат да бъдат докладвани на адрес [email protected]" href="mailto:[email protected]">[email protected]


Обновеният Дневник идва също с по-големи и красиви фотогалерии, с възможности да видите на едно място всичко по темата на деня, както и с други изненади, за които можете да прочетете в сайта за промените.

Още по темата

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK