Блъснат от кола на НСО пред обвинение, че не е избегнал катастрофата

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (81)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на BIKER
  BIKER
  Рейтинг: 469 Разстроено

  Абсурдистан ........ с главно "А"

  Моля модераторите да не изтриват поста ми .... това е моят коментар по темата.  БСП и ДПС вън от политиката
 2. 2 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3398 Разстроено

  Даа, отвратително е когато слугуваш в полза на лъжата. Иска ми се това да е единичен случай, но за жалост май ни чакат още такива ПРОСТОТИИ. В Абсурдландия(по европейски звучи де!) МИЛИционерщината е освен на показ и на почит...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 3. 3 Профил на Evgeni
  Evgeni
  Рейтинг: 237 Разстроено

  Цял ден се чудя откъде ми е познато това безпардонно отношение на пътя, чак като коментирахме със семейството ми вечерта се сетих за Йоско - просто си личи същия маниер по време и след събитието, най-вероятно и те ще спечелят делото. Дали на тия са им направили алкохолна проба - съмнявам се. Много, много гадна асоциация... а като се говори за нов свидетел защо не свидетелства министъра - да каже ИСТИНАТА!

 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4014 Неутрално

  А ГАДНИЯТ СЪД ЩЕ ПОДВЕДЕ ЛИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ МУШМОРОКЪТ МИНИСТЪР АНГЕЛОВ КОЙТО Е БИЛ В КОЛАТА -ВИНОВНИК ЗА ПТП ???
  МАФИОТСКА ДЪРЖАВА

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на waffenss
  waffenss
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#2] от "АБЪВ":
  За всичко си има Видовден.
  Той и бай Тошо си мислеше че е вечен...

 6. 6 Профил на Реконструктор
  Реконструктор
  Рейтинг: 753 Неутрално

  "Служителите на НСО, която от 20 години работи без закон, ще могат да стрелят по преминаващи около кортеж на властта коли, ако преценят, че се създава потенциална опасност за охранявания."

  Яко. Честита ви свобода и демокрация.

  И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай
 7. 7 Профил на кинти
  кинти
  Рейтинг: 1319 Неутрално

  Уникално решение на булгаристанския съд.
  Цепиш на червено, ако някой те удари, той е виновен ,че не е спрял ! Ей сега всички джигити е.аха движението по улиците на страната.
  Да живей !

  http://www.youtube.com/watch?v=hx16a72j__8
 8. 8 Профил на Evgeni
  Evgeni
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Да не е шофирал Йоско тогава - може по това време да е бил в НСО. Че не можеш да ги различиш на пътя. Пък и в съда...

 9. 9 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Аз предполагам , че като започнат и да стрелят , не само да блъскат и трепят с коли - ще започнат и тях да ги стрелят . Милиционерска му работа. Сган и паплач , която вилнее в тая територия . А за съда мисля , че всички сме на едно мнение .

 10. 10 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Имаше такъв османски данък - за компенсация, че си хабили зъбите с гяурска храна.

  gradinko.bg
 11. 11 Профил на ПоБОЙКО
  ПоБОЙКО
  Рейтинг: 524 Неутрално

  В НСО работят безотговорни служители.
  Всичко идва от психиката на младия и необразован българин, който като стане служител на НСО мисли,че е нещо повече от охранител и шофьор. Келешите, дори и да не са с коли на НСО, като се качат на луксозна кола, предполагат, че са повече от боклука, чиято еманация са в училище и "клубовете на елита".
  Това се получава, защото българския "елит" е изцяло вреден и когато е сам зад волана, и когато някое "елитарче" го вози.
  Има един изход, който обаче е противопоказен и за изродите от всички нива на властта. Този изход е, нулева толерантност към всякакъв вид простотия, независимо кога и къде се изявява.
  Носителите на тази нулева толерантност, обаче не могат да бъдат хора, с профил на минали, сегашни и бъдещи мутри, добрали се до властта, за лична употреба.
  Желязната завеса беше съборена , но желязото не достига, за да се оградим с метални врати и решетки, пред заплахите от съборилите завесата преди 22 години. Метала не достига. Налага се да намалим броя и популацията на простотията и нейните носители във властта.

  Внимавай на прелеза, защото може и да не е за влак.
 12. 12 Профил на nea
  nea
  Рейтинг: 600 Неутрално

  А дали европейския съд ще се държи по същия идиотски начин? Просто се изчаква решението на апелативния и се търси европейско правно решение на въпроса. Но преди това трябва доста да се пошуми по темата

 13. 13 Профил на Минуса
  Минуса
  Рейтинг: 581 Неутрално

  благодарение на подобни простотии след 20-30-50 години в Абсурдистан ще останат да живеят само милиционери и цигани...аз залагам на циганите да им видят сметката и окончателно да се приключи драмата с тази държава!

 14. 14 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 1007 Разстроено

  Тези наши управници само официално не са ни обявили война.Ама натам вървят работите."Елит" срещу простосмъртни.Чета и не вярвам на очите си.Значи все пак са ни приготвили много "светло бъдеще",че да ги е страх токова много.
  Не се плашете бе,рапони и всякакви други мутри на власт.Ние сме си мухльовци и няма да ви правим проблеми.Ако ставахме за нещо,до сега да ви бяхме...,ама не ставаме.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 15. 15 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1655 Неутрално

  ЗДП Чл. 34. (1) Моторно превозно средство със специален режим на движение подава ЕДНОВРЕМЕННО светлинен сигнал с проблясваща синя или червена светлина И специален звуков сигнал.


  Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:
  1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава,без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, НО САМО СЛЕД КАТО НАМАЛИ СКОРОСТТА ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ИЗВЪРШИ ТОВА БЕЗОПАСНО.

  (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 16. 16 Профил на noshorn
  noshorn
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#6] от "Реконструктор":

  И аз прочетох няколко пъти това дето си го цитирал щото не можах да повярвам, че е истина.

  Прав си.

 17. 17 Профил на orbel
  orbel
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Къде е тръгнал Ц.Богданов по време когато Богопомазаните се возят насам натам решавайки нашето нещастно бъдеще.Това е престъпление и мисля че от съочастник в ПТП веднага независимият и безпристрастен ......... да му повдигнат обвинение в тероризъм,а както изглежда той е бил и небръснат което автоматически го прави достоен за Гуантанамо.С всички сили трябва да се смачкват такива не демократични опити да се наруши спокойствието на нашите Богоизбранници по родната инфракструктора.Родните Еничарчета от НСО да се движат гордо сред нас раята и да ни простят глупоста да си поемем въздух преди тях.И в духа на всичко това искам да обещая че ще бъда разумен и в бъдеще да не употребявам колата си в РъБъ,когато видя да се задава скъпа лимозина със затъмнени прозорци ,мутра зад волана и мушмуроци на задната седалка веднага да напусна пешеходната пътека подсигурявайки допълнително пространство за тяхното спокойно придвижване.А ако случайно не се върна в РъБъ моля за прошка,нищо лично ,просто ви разбрах намека.

 18. 18 Профил на Галчо Залъгалчо
  Галчо Залъгалчо
  Рейтинг: 122 Неутрално

  Идеално: сега вече охранителите на властта след като те блъснат правомерно, ще могат да те разстрелят правомерно, спазвайки принципа на мафията, че най-добрия свидетел е мъртвия свидетел. Най вероятно, на шофьорите на НСО ще им се дават полуавтоматични пистолети, малки карабинки или защо не калашников с който да "окосят" свидетелите на катастрофи.

  "Нет человека, нет проблемы"

 19. 19 Профил на vf315
  vf315
  Рейтинг: 8 Гневно

  "Мутрите на властта вече имат право да стрелят"

 20. 20 Профил на mironz
  mironz
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Произвол по улиците , произвол в съда .Злоупотреба със служебно полужение . Колко тъжно .

 21. 21 Профил на Barionas
  Barionas
  Рейтинг: 563 Весело

  Ама тия милиционери са се взели много на сериозно. Това Цецо апртамента ги измисля тия хватки сигурно. Той нали мачка , мачка па накрая му набиха шамарите и сега мълчи все едно е пръднал в петицата.

 22. 22 Профил на kny56656229
  kny56656229
  Рейтинг: 1242 Неутрално

  Резултат от петата експертиза:
  Бързайки да предотврати международна криза, министърът и неговата команда биват засечени от хайка злонамерени лица, които се опитват да саботират спасителната мисия, засичайки многократно автомобила на НСО. Шофьорът от НСО с големи усилия успява да избегне опитите за покушение без да нарани извършителите (понеже предпочита да ги залови невредими и да ги предаде на правосъдието), но когато четиригодишният син на Богданови внезапно открива стрелба с автоматично оръжие, шофьорът няма друг избор освен геройски да неутрализира нападателите с майсторска маневра. При последвалата проверка в автомобила на Богданови са открити големи количества боеприпаси, наркотични вещества, пиратски копия на Уиндоус 7, фалшиви паспорти и вражеска пропаганда.

  “Better racy and sexy than racist and sexist!”
 23. 23 Профил на Tademan
  Tademan
  Рейтинг: 850 Разстроено

  Много разочароващо, а аз се надявах, че сме тръгнали по правилния път.

 24. 24 Профил на Йосиф
  Йосиф
  Рейтинг: 466 Гневно

  Толкова нагло и явно проявление на пристрастно поведение е явно характерно за военното правораздаване. Уж са част от НЕЗАВИСИМАТА ПО КОНСТИТУЦИЯ СЪДЕБНА ВЛАСТ...... Остър дефицит на СЪВЕСТ - това диагнозата.

  rakas
 25. 25 Профил на karada
  karada
  Рейтинг: Неутрално

  Според мен трябва да организираме протест срещу безумията на властимащите(независимо от цветът им) и да подкрепим Цветомир Богданов, защото с тази наглост, с която се държат на пътя, това може да се случи на всеки един от нас. Да покажем, че не желаем мутри на държавна служба, депутати и всякаква подобна сволоч да се чувстват като богоизбрани и нещо по-особено от нас. В крайна сметка според основния закон в държавата- Конституцията на Република България, всички сме равни и правилата за всички са едни и същи, и законът трябва да се прилага еднакво и към депутата, и към циганина, и към мутрата от НСО.

 26. 26 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#25] от "karada":

  Повече от съгласен съм, аз бих участвал. Омръзна ми от полицейщина от страна на комплексари.

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 27. 27 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 541 Гневно

  В такива ситуации обществото трябва да реагира...не може всеки облечен с власт нагъл идиот да прави каквото си иска и да знае,че ще му се размине!

 28. 28 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  До коментар [#6] от "Реконструктор":

  това са остатъците на твоя любим режим. долният презрян и изгнил комунизъм.

  РЕФОРМИ !
 29. 29 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Хора, стига толкова.
  Тия прекалиха. Тотално. Отвсякъде.
  Чета и не вярвам на ушите си. Чета и почва да ми кипва... всичко дето може да ми кипне.
  Стига. Баста. Та имам делово предложение - да разберем кога ще е това дело. Да се съберем пред съда.
  И да кажем какво мислим.
  По този въпрос и всички по останали.
  Писна ми от разпасани селски дерибеи. А на вас?

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 30. 30 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#25] от "karada":

  И нещо повече, всеки един от тях трябва да знае с кристална яснота, не само че е равен, а че НИЕ сме го сложили там където е, че ние го храним и свинее с изсмуканото от нашия труд и че НИЕ можем да го върмен там откъдето е тръгнал - в калта.

  И да се отнася с уважение към мравките, които го търпят.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 31. 31 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Моля? Съдът е посочил на прокуратурата кого да обвини?!? Досега все имах малка надежда, че тоталното омазване в съдебните зали е поради липса на читави доказателства, но явно съм бил в голямо заблуждение. Независим съд - ха ха!
  За съжаление тук няма как да се намеси френският посланик, както в случая Борилски. И предполагам, че човекът ще си го осъдят като едното нищо.
  И отново да попитам - ще има ли последствия за магарето управлявало колата на НСО? Ако има съпричинителство на катастрофата, значи виновни са и двете страни, нали?
  Няма да кажа още някои неща за съда и НСО, понеже има нови правила за коментиране!

 32. 32 Профил на sml45703379
  sml45703379
  Рейтинг: Неутрално

  Предлагам при следващото заседание на съда да организираме мирен граждански протест срещу безобразията на НСО и на българския съд. Това повече не може да се понася. Всеки, който върши беззакония трябва да бъде изритан безпощадно от властта и да попадне в затвора.

  Някой ако знае кога е следващото заседание, моля да сподели, за да може да отидем там и да протестираме.

 33. 33 Профил на sml45703379
  sml45703379
  Рейтинг: Неутрално

  Чл. 92 от Закона за движение по пътищата:
  "(1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:
  1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно".

  В случая, автомобилът на НСО очевидно не е преминал през кръстовището безопасно и пряко е застрашил живота на поне трима човека, в т.ч. на една 4-годишно дете. Изверги!

 34. 34 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 805 Неутрално

  Оставка на военния министър! Ясно е, че е в услуга на лъжата и съответно срещу едно българско семейство, което е пострадало. Няма място за такива управленци. Незабавна оставка!

 35. 35 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 638 Гневно

  Ако се пошуми още малко по случая, ББ ще се принуди да излезе в национален ефир и да замаже положението.

 36. 36 Профил на Neda
  Neda
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Това е случай, в който, дори да има вина шофьорът, отстрани изглежда като ударя някого да попитам що се е ударил в юмрука ми... Много е важно много прецизно и внимателно да се прецени ситуацията, в противен случай изобщо няма да има значение истината...По-силният трябва да има и по-големи отговорности.

 37. 37 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#36] от "Neda":

  По-зле е даже, защото има и светофар.

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 38. 38 Профил на sowhat
  sowhat
  Рейтинг: 409 Гневно

  ПРОТЕСТ - КОГА , КЪДЕ?

 39. 39 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Да се позволи свободното купуване на оръжие и след това да видим кой,кого...

 40. 40 Профил на red_rose
  red_rose
  Рейтинг: 1204 Разстроено

  "Блъснат от кола на НСО пред обвинение, че не е избегнал катастрофата"

  "Охранителите на властта ще могат и да стрелят"
  -----------------------------------------------------------------------------------------

  Утре да не прочетем по новините, че някой убит от НСО е виновен, че не избегнал убийството си?

  Абсурдистан, Абсурдистаааан - ей това е милата ни татковина.

  Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е красиво!
 41. 41 Профил на zibeltbg
  zibeltbg
  Рейтинг: 409 Неутрално

  висшите мутри си плачат за като в Египет-казват-елате, ако ви стиска-ама хората в България са роби-99% и башибозукът ще стреля на месо-щото така му е кеф!!!

 42. 42 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 2623 Неутрално

  Колите на НСО спират и осигуряват предимство само на Ламборджинито на ТИМ

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 43. 43 Профил на interesen1
  interesen1
  Рейтинг: 581 Гневно

  СЪДЪТ в Страсбург пак ще осъди Разграбената Баница и тогава пък НИЕ данъкоплатците ще сме ВИНОВНИ да плащаме!
  Ей това е справедливост.

 44. 44 Профил на sowhat
  sowhat
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#32] от "Pivoley":

  ПРОТЕСТ - КОГА , КЪДЕ? (призовавам - спрете с приказките, давайте да покажем гражданска позиция по старомодния начин)

 45. 45 Профил на ALM
  ALM
  Рейтинг: 524 Разстроено

  Вече е кристално ясно , че властта е в ръцете на мафията ... Ега ти...

 46. 46 Профил на Sioux
  Sioux
  Рейтинг: 810 Неутрално

  До коментар [#15] от "Dr_Doolittle":

  Явно българският съд работи според някакви негови си правила, но не и според българското законодателство.

 47. 47 Профил на ALM
  ALM
  Рейтинг: 524 Разстроено

  До коментар [#44] от "sowhat":

  +++++ . Само да не стане пак -" кой не скача е червен".Да ги изринем , да им конфискуваме имуществото , милионите , а тях да ги бутнем където им се полага! Язък за райската ни Татковина!

 48. 48 Профил на Sioux
  Sioux
  Рейтинг: 810 Любопитно

  Какъв Шенген, какви 5 лв.!?

  В България няма нормално-работещ съд!

 49. 49 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/03/16/1059978_udaren_ot_kola_na_nso_pred_obvinenie_che_ne_e_izbegnal/

  Там сте написали, че се е появил нов свидетел по делото, който разказал как "автомобилът спрял на кръстовището, огледал се и семейството взело, че се ударило". Това защо не сте го публикували във вестника, а само в електронната версия?

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 50. 50 Профил на kensiko
  kensiko
  Рейтинг: 631 Неутрално

  "Служителите на НСО, която от 20 години работи без закон, ще могат да стрелят по преминаващи около кортеж на властта коли, ако преценят, че се създава потенциална опасност за охранявания. Това реши правителството вчера, след като гласува наредбата за съхраняване и употреба на оръжие и боеприпаси в службата. "
  НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
  избраниците от "народа" да стрелят по народа само за това че той съществъва !къде го има това и в коя страна?
  Дават ли им се такива права повече катастрофи ще има с тях и дори жертви това е беззаконие и няма да се учудя ако народа наистина почне да стреля по тях.

 51. 51 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 1199 Неутрално

  А прочетохте ли това отстрани:
  "31 са пътните произшествия с автомобили на НСО през 2010 г. (ръст с 20% спрямо 2009 г.). За 7 от тях вината е била на шофьорите на службата. В тези случаи служителите са били наказани с мъмрене, строго мъмрене или намаляване на работата."

  Тоест 24 пъти някой се е ударил в колите на НСО? Виновно! И всички го вярваме, нали? А един мармот завива шоколада в станиол.
  24 обикновени човечеца са го отнесли с яка сума за ремонти, глоби и разправии заради мутрите на някой, който трябва да е "слуга на народа", а се изживява като средновековен феодал, защото бърза да иде на партито с някой мутра.

 52. 52 Профил на pompastic
  pompastic
  Рейтинг: 234 Неутрално

  До г-н и г-жа Богданови - Да Вие живо и здраво детето и да има късмета да живее в държава със закони.

 53. 53 Профил на elii
  elii
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Невероятно - всяка сутрин, движейки се по България, бих могла да бъда ПОТЕНЦИАЛНА опасност за някой "висшестоящ", слизащ от Бояна... А и детето ми - на задната седалка.......и то е явно сред "ПОТЕНЦИАЛНИТЕ"....

 54. 54 Профил на pepi1442
  pepi1442
  Рейтинг: 581 Неутрално

  А по пешеходци имат ли право да стрелят? - май вече трябва да внимавам повече като ходя до магазина щото живея в центъра и не се знае пред коя кола ще мина на пешеходната - първо ще ме застрелят после ще ме осъдят че пресичам на зелено!

  dnevnik са част от статуквото!
 55. 55 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Някой да направи страница в Фацебоок за да се организираме...тая работа не бива да се оставя така, случая засяга всички ни!

 56. 56 Профил на snafuracer
  snafuracer
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Бойко, да не би случайно да се чудиш защо ще загубиш всякакво доверие и избори ? Балонът се спука, народа те избра, за да заместиш едно зло, а то какво се оказа ? Да не се връщаме към смутните времена на мутрите ?

 57. 57 Профил на Kerberos
  Kerberos
  Рейтинг: 1441 Весело

  Министерство на отбраната (МО) на Република България обявява обществена поръчка за доставка на 150 броя тежки картечници КПВТ (крупнокалиберный пулемет Владимирова, танковый) и монтиране на същите върху колите на Национална служба за охрана (НСО).

  Калибърът на картечниците е с 1.8 мм над разрешения, но МО смята, че това е оправдано поради засилената опасност от масови изяви на всенародна любов към управляващите.

  http://www.megasword.ru/index.php?pg=523

  "The Internet is an insecure place."
 58. 58 Профил на Kerberos
  Kerberos
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Аз също съм за протест. И не просто заради конкретния случай, а защото държавата е вече не просто сраснала с мафията -- тя самата се е превърнала в мафиотска структура и се отнася с нас, както би се отнасяла една типична мафия.

  "The Internet is an insecure place."
 59. 59 Профил на Alex Georgiev
  Alex Georgiev
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Днес както си карах моторетката изведнъж без мигач реши да потегли паркирала кола и за малко да се метна през предния капак. На мотора му светеше предния фар, свирих през цялото време.
  Обръщам се и какво да видя - водача бе полицай който си говори по телефона. Това са нашата полиция. Идиоти.

 60. 60 Профил на invent_mg
  invent_mg
  Рейтинг: 524 Гневно

  Гаврата на властимащите над обикновенните хора продължава с пълна сила !!!! Крадът ни, вече могат да стрелят по нас, удрят ни... И НАКРАЙ ДАЖЕ НИ ИЗКАРВАТ ВИНОВНИ !?!

  БЪЛГАРИЯ, ЦАРСТВОТО НА ГАВРАТА И УНИЖЕНИЕТО НАД ЧОВЕКА !!!

 61. 61 Профил на grajdanka
  grajdanka
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Ще говоря малко иносказателно.Преди около 2 години ми поискаха доста парички (петцифрена сума) от един върховен съд за да решат едно нещо в моя полза, но аз отказах.Няма да казвам името на свързочника (дали е бил съдията или някой друг), но предполагам поради едни известни вам факти имаше едни съдии с проблеми.Тоя съдия беше един от тези станали публично известни люде.Нямало корупция-на шапката да ми ги разправят!

 62. 62 Профил на kndmv
  kndmv
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Ако правилно съм разбрал мястото, там и двете най-десни ленти на бул. България (и поска Бояна и посока центъра) са за ДЕСЕН ЗАВОЙ.

  Какво прави фатмакът в лентата за десен завой, при това на червено?! И очевидно ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА за скоростта с която е карал.

 63. 63 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 850 Весело

  Ето една страхотна инициатива, която ми пратиха преди малко:
  Ден на протест - да си сложим по един "буркан"

  http://www.facebook.com/event.php?eid=177429595636631

 64. 64 Профил на konora
  konora
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Според мен трябва да се промени закона, цитиран по-горе от форумците. Не може при тази интензивност на движението, коолите със специален режим да преминават на червено на регулирано кръстовище. Това е страхотна глупост.

  На колите със специален режим следва да се отстъпва място, да се дава предимство, но не и да им е разрешено да застрашават човешки животи, минавайки на червено.

  Ако става дума за кола с ескорт и полицейско осигуряване, което блокира за кратко движението, да. Но просто така, да се применава в софийската теснотия на червено е чист идиотизъм, санкциониран от закона.

 65. 65 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 850 Весело

  До коментар [#38] от "sowhat":

  Ден на протест - да си сложим по един "буркан"

  http://www.facebook.com/event.php?eid=177429595636631

 66. 66 Профил на riki
  riki
  Рейтинг: 122 Гневно

  Не мога да повярвам!НСО ще стрелят по нас,по нашите синове,по всеки,когото оценят като ЕВЕНТУАЛНА заплаха.Та защо тогава изобщо има съд,НСО ще преценява и ще стреля.Е,НЕ!
  Господи,Ти,който си на небето,а не Ти,който си в Кочината -БГ,моля те,прости ми,че гласувах за ББ.Защото аз вече не мога да си простя...

 67. 67 Профил на kndmv
  kndmv
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#64] от "konora":

  Колата на НСО не се е движела при специален режим в случая. Т.е. звуковата и светлинна сигнализация не е била включена.

  Така че това си е обикновен фатмак, минаващ НА ЧЕРВЕНО.

 68. 68 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Темата с жълтите коментари... хубаво е

 69. 69 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  КОГА ЩЕ Е ПРОТЕСТА?

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 70. 70 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 850 Неутрално

  До коментар [#69] от "epoc":

  28 март, навсякъде - там си пише.

 71. 71 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#70] от "Weingro":

  Вътре сме.

 72. 72 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 541 Неутрално

  къде продават сини буркани?

 73. 73 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#72] от "DoPe":

  Аз мога да ти продам обикновен буркан, син маркер - от книжарницата.

 74. 74 Профил на Kerberos
  Kerberos
  Рейтинг: 1441 Весело

  А може ли кофичките да са пълни с добре прокиснало мляко? И да ги замеряме с тях?

  "The Internet is an insecure place."
 75. 75 Профил на Kerberos
  Kerberos
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  До коментар [#74] от "Kerberos":

  Ох, забравих, че вече ще стрелят на месо при подобни "заплахи за сигурността на властта"...

  "The Internet is an insecure place."
 76. 76 Профил на debil
  debil
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Протест добре, ама да го направим като египяните и либийците , те го правят най-добре... за моя най-голяма изненада

 77. 77 Профил на kapina
  kapina
  Рейтинг: 237 Гневно

  МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!
  След ББ (да не забравяме, че е виден представител на СИК), да си изберем АлП за президент. И така никой няма да има съмнения в каква държава живеем.
  До кога ще търпим това разграбване и безобразия.
  Вече най-безпардонно те удрят на пътя и си виновен, че си бил там, че да те блъснат.
  Либия и Муамар Кадафи са аналог на България и ББ.

 78. 78 Профил на bravo
  bravo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Трябва да се напомни на тези самозабравили се говеда, че са избрани, за да служат на народа, а не той на тях. Облагите, които постовете им носят се компенсират от известни рискове. Логичният извод в случая е, че ако гръмнат някой от тях (дай боже), ще си изберем друг. Недопустимо е да се обзавеждат с лични гвардии от главорези, които да стрелят по хората превантивно.

  Българските политици не са раждани - те са изходени.
 79. 80 Профил на zlobinka
  zlobinka
  Рейтинг: 664 Неутрално

  "Служителите на НСО, която от 20 години работи без закон, ще могат да стрелят по преминаващи около кортеж на властта коли, ако преценят, че се създава потенциална опасност за охранявания." хаха, те не могат мислят, камо ли да "преценят"

 80. 81 Профил на johnniewalker
  johnniewalker
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Кой е съдията? Научете се да слагате имена и снимка да си го знаем

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK