Мач, митинг и мотосъбор ще объркат трафика в София в събота

Мач, митинг и мотосъбор ще объркат трафика в София в събота

© Асен ТоневТрадиционно спокойният трафик в София в събота вероятно ще бъде сериозно объркан през първия почивен ден тази седмица, заради провеждането в София едновременно на мач на националния отбор, откриването на мотосезона и протестен митинг.


Шествие на мотоциклетисти ще кръстосва целия град
Поради фактът, че откриването на "Мотосезон 2011" ще е съпроводен от шествие със стотици мотоциклети, това мероприятия изглежда ще създаде най-много неприятности на шофьорите. Заради него от 7.00 до 12.00 ч. се забранява влизането на превозни средства по локалното платно на Околовръстния път между пътен възел "Бояна" и НИМ, на пл. "Св. Ал. Невски", както и паркирането и престоя в участъците.


Пак по същия повод от 7.30 до 12.00 ч. няма да могат да се използват ул. "Оборище" между бул."В. Левски" и ул. "Г.С.Раковски", ул. "11-ти август" между ул. "Московска" и пл. "Св.Ал. Невски", ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св.Ал.Невски" и ул. "Дунав" между ул. "Московска" и пл. "Св. Ал. Невски".
Отново зарази откриването на "Мотосезон" 2011 От 12.00 до 18.00 ч. е забранено влизането на превозни средства в двете посоки по южното пътно платно на Околовръстния път между бул. "Братя Бъкстон" и бул. "България".


Привечер тапата ще е около националния стадион
Заради футболната среща между България и Швейцария, която започва в 18.45 ч. на Националния стадион "Васил Левски", от 8.00 до 22.00 ч. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", на моста пред Националния стадион и по алеите около него.


От 15.30 до 22.00 ч. при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх", по бул. "Др. Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".


Митинг на БСП затваря бул Цар Освободител
Заради протестен митинг, организиран от БСП на пл. "Княз Александър Първи", който ще се проведе между 8.30 и 12.30 часа, от 8.00 часа до приключването на мероприятието се се забранява влизането на превозни средства по бул. "Цар Освободител" между пл. "Независимост" и ул. "Г. С. Раковски", по ул. "Княз Александър първи" между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър първи", по ул. "Дякон Игнатий" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", ул. "Аксаков" между ул. "Г. Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий", ул. "Г. Бенковски" между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител", ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".


Пак заради митинга още от 7 часа сутринта се забранява престоят и паркирането на превозни средства с изключение на автобусите, превозващи участниците в протеста - в крайна дясна лента на бул. "Тодор Александров" между бул. "Хр. Ботев" и ул. "Лавеле" в посока бул. "Хр.Ботев", на паркинга на пл. "Княз Александър Първи", на паркинга на пл. "Атанас Буров", на паркинга на ул. "Княз Александър Първи" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Московска", по южното пътно платно на бул. "Кн. Ал. Дондуков" между ул. "Сердика" и бул. "В. Левски", на централното пътно платно на бул. "Македония" между пл. "Руски паметник" и пл. "Македония" извън зоната на трамвайните спирки.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK