Борисов: Варна ще бъде откъсната от света без автомагистрала "Хемус"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (143)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Парламентарната комисия по корупция пусна в интернет стенограма от заседанието си на 29 октомври 2009 г., на което изслушва директора на митниците Ваньо Танов. Тогава той обяснява за безобразията, които е засякъл за три месеца във ведомството.

  Не е съвсем ясно защо толкова се проточи разсекретяването на прашасалата стенограма, защото от текста й става ясно, че на изслушването дори е имало представители на медиите.

  За да бъде публикуван документът, първо трябваше да бъде разсекретен. След като преди месец от комисията изпратили писмо до Държавната комисия за защита на класифицираната информация, оттам на 22 март им отвърнали, че това може да стане и по преценка на ръководителя на парламентарното звено.

  Огласените от Ваньо Танов разкрития се превърнаха в рефрен на борбата с митническите измами през следващите месеци и послужиха за въвеждане на промени в Закона за акцизите и създаване на Наредба №3, която въведе контролни прибори на входа и изхода на акцизните складове.

  Какво каза тогава Танов?

  ...Първото нещо, което беше установено, беше, че влизат огромни количества базови масла, които по изчисление са достатъчни да задоволят целия ЕС, ако от тях се произвеждат горива. Стана ясно, че тези базови масла са съставна част на горивото, което се продава по нашите бензиностанции... Ревизия тече в “Инса ойл”, ревизия тече в “Лукойл”...

  Вкарва се примерно дизелово гориво, газьол, който е на акциз 600 лв... Влизайки това гориво в данъчен склад, за него се дължи 600 лв. акциз, а в същото време или на по-късен етап то се смесва с базово масло и накрая излиза като продукт - т. нар. тежко гориво. Това тежко гориво е разрешено единствено когато се ползва за отопление и е на акцизна ставка 30 лева.

  ... В момента проверяваме 150 фирми. Нито една от фирмите, които първоначално са закупили горивото, говоря за тежкото гориво, няма документ, че го е продала примерно на детска градина или на училище, където да служи за отопление. Обикновено схемата е: продава се на бензиностанция, но в същото време се продава на фирма. Примерно в Русе повечето от фирмите, които са закупили това гориво, са го продали на фирма на едно циганче, което не знае, че има фирма.

  Това, което показва ревизията до момента само за този данъчен склад в Русе и този в Пловдив, е около 200 милиона, които не са събрани като акциз.

  ... Имат разрешение в Раковски да произвеждат гориво от преработката на нефт, а в същото време за три години нямат внесен един литър нефт! И ние сме единствената държава, която произвежда горива, без да внася нефт.

  ... Какво е положението с акциза по отношение на алкохола? На десетте най-големи производители, водеща е пак една пловдивска фирма, която има 40% за 2009 г. спад в стойността, която трябва да заплати по отношение на акциза, тоест би трябвало тя да е загубила 40% пазарен дял.

  ...Основното, което е по наша информация, е, че се регистрират фирми на подставени лица, които фирми реализират алкохола на тези големи производители.

  ...Що се касае до летището. Положението там е изключително тежко, сложно и трудно. Аз лично съм направил обследване. По отношение на карго товарите никакви гаранции няма относно събиране на приходи.

  Специално на летището има служители на митницата, които са съпруги или са свързани по някакъв начин с големи шефове в следствието, с големи шефове в Държавна агенция “Национална сигурност”, в Дирекция на полицията и т. н.

  ... Примерно по памет ще ви кажа, че на Калотина 12 или 18 човека бяха с осъждания, а някои - с по няколко присъди, и работят.

  Отделно сигурно на половината митничари дипломите им са фалшиви.

 2. 2 Профил на Dehumanizer
  ****

  Този коментар беше изтрит в 15:00 на 26/03/2011 от неговия автор.

 3. 3 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 264 Неутрално

  ...много да ми благодарят...
  "Сгреших, че преди година и половина съставих правителство, а трябваше да оставя БСП и компания да решава проблемите, които сама създаде" - и това заяви във Варна министър -председателят Бойко Борисов, освен ... "Ако магистралата бъде построена варненци ще трябва много да ми благодарят".

  Да получиш власт е случайно нещо, а да я предадеш на друг е доблест. Началото на оправдаването е признаване на вината.
  Habere regnum casus est, virtus dare.
  Initium est salutis notitia peccati.
  Луций Аней Сенека, известен още като Сенека младши римски философ, писател и държавник.


 4. 4 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1291 Весело

  Варна от хиляди години се е свързвала със света по море, та ако ще правителството още утре да се провали вдън земя, няма как да бъде изолирана заради липса на магистрала. Иначе не е лошо да се намира такава.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 5. 5 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Весело

  Аре варненци , целувайте ръката на дрОгара борисич . Ако не го направите , ще си стоите далеч от цивилизацията .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 6. 6 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Весело

  ТИМ - аджиите си имат аероплани и хич не ги грее тая работа

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 7. 7 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  Така е. Тя "Тракия" е легендарна, ама "Хемус" съвсем бе забатачена и не бе ясно дали в обозримо бъдеще ще се строи, поради дефицит на средства в бюджета. Ако целият магистрален пръстен се реализира, това ще е голям плюс за правителството, което иначе търпи критики в много други отношения, например реформите, подкрепа на лобистки интереси, финансовата политика (замразени доходи, при растящи цени на горива и храни и съпоставки с другите европейски страни, където пропорциите са доста по-различни).

 8. 8 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Разстроено

  Лелеее , тоя съвсем изперка . Вече сериозно се притеснявам за бащицата на нацията .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 9. 9 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1291 Весело

  Борисов: Варна ще бъде откъсната от света без автомагистрала "Хемус"..))))))

  БОКО, ти съвсем се откъсна -от нормалните мисли..
  Боко , тикво, рапоне , ТВОИТЕ крими приятелчета от ТИМ - са проблемът на Варна ..И многото , вече , руски агенти..ТОВА е проблема ..))

  BIG AL
 10. 10 Профил на radio_strumica
  radio_strumica
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Ще благодарят на Плевнелиев, а не на тъпата маймуна Бойко, чиято единствена работа е да позира пред камерите и да ръси тъпизми.

 11. 11 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  До коментар [#4] от "Dehumanizer":

  Тя може да се е свързвала, ама светът днес не е същия, като преди хиляди години. Ако няма добри транспортни връзки с другите точки на страната, респ. с артериите към Западна Европа - с кого ще търгува - през Босфора към Средиземноморието или с бившите соц. страни?

 12. 12 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  Г-н Борисов аз да ви питам разни работи, така задочно.

  Много хубаво че искате да правите АМ Хемус, ама за какво ни е тая магистрала като не можем да си платим бензина от София до Варна?

  Защо приятелчето ви Вальо Златев ни дере по три кожи от гърба за пълненето на един резервоар?

  Откъде накъде вие защитавате един явен монополист така както комунист и на амбразура не се е мятал?

  Спомняте ли си преди година и половина в какво се клехте?
  Да защитавате интересите на народа, помните ли?

  Е защо не го правите?

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 13. 13 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  А добро утро.Даже да му кажа най-гадната част от маршрута: като се слезе от магистралата до Ябланица,след няколко километра има едно сели(мисля беше Българене),в което изпреварването е забранено-3 или 4 километра.Ако в това село влезе камион(да не дава Господ 2,3 и повече),колоната след него неможе да се разреди в следващите 20 километра,а по терсния път след селото,всяко изпреварване е много,ама много рисково.Направят ли магистралата,загиналите по пътя София-Варна,ще намалеят в пъти.Защото,както е написал "Dehumanizer",Варна е свързана със света чрез Черно море,но загиналите са друго нещо.

 14. 14 Профил на ром
  ром
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#6] от "tanas":

  Да ,ама и пристанищата май повечето са на ТИМ и което още се сетищ,та не е лошо да има магистралка до Варна!
  А Бати Бойко,ще е добре поне временно да не използва демичката АЗ-,че вече имам чувството ,че не баща ми ,ами той ме е правил!

 15. 15 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#8] от "ARRI":

  Смятам те за разумен човек.Посочи ми управление по-добро от това на Борисов?Не казвам,че Борисов е цъфнал и вързал,но кой е управлявал по-добре от него?

 16. 16 Профил на ром
  ром
  Рейтинг: 264 Неутрално

  До коментар [#13] от "popovski31":

  .+++++За загиналите от катастрофите по този път..имах близък,който загина там!Прав си,за това много!!!

 17. 17 Профил на dimitarnz
  dimitarnz
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#13] от "popovski31":

  Няма да намелеят с пъти загиналите, за6тото аз съм виждал как карат по съ6тествува6тата 4аст от магистралата, която е в окаяно състояние. Ограни4ението на скоростта е 130км/4, а хората си карат със 180...

 18. 18 Профил на Гогич
  Гогич
  Рейтинг: 1175 Любопитно

  Това хубаво, ако успеят да я вкарат в ОП Транспорт. И да се построи в следващия програмен период.

  Ама аз да попитам какво стана с плановете са магистрала Черно море, която щеше да се строи през настоящия програмен период, и щеше да замести, поне временно, липсващата Хемус?

 19. 19 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 983 Весело

  Мдаа, истинският цитат вероятно гласи: " Светът ще бъде откъснат от Варна без магистрала Хемус!
  Строим и бдим! За ТИМ, за ТИМ!"


  Бербенков, къде се изгуби?

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 20. 20 Профил на politika
  politika
  Рейтинг: 418 Разстроено

  Колко трябва да си възпитан, за да кажеш на Варненци тези думи....."за благодарноста.....".Ама и те като гледам реакцията им ,...май са си .."селяци".!!!!

 21. 21 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#17] от "dimitarnz":

  Аз не казвам за загиналите по самата магистрала,а за тези,които загиват по трасето София-Варна извън магистралата.Пътя е тесен и всяко изпреварване е много рисковано.

 22. 22 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 675 Гневно

  "Ако магистралата бъде построена варненци ще трябва много да ми благодарят"

  А ако не бъде?

  Гнусно нагло милицонер-пожарникарче!!!!!

  Хората съвсем скоро ще ти благодарят за "кадърното" ТИ управление с камък в ръка!!!

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 23. 23 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#15] от "popovski31":

  Tва е поредния кьор фишек . Срина му се рейтинга покрай БелЯне и саденето на картофите, и веднага извади голямата пиш**ка ! Ти бъди по-разумен . Та на него няма да му стигне мандата само тръжни конкурси да проведе за избор на фирма , пък да е говорим за построяването и . Кой се хванал, хванал се . Теб май те зариби ? А ?

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 24. 24 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#14] от "ром":
  А наш Боце ходи ли в гр. Игнатиево ,Максуда за Каменар даже съм сигурен, че не го и знае а и там има само един Българин и на него му викат бай Иван циганина
  Я се позагледай малко и виж какъв тен е хванал не е от околната среда де

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 25. 25 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 829 Неутрално

  А бе тоя няма ли да спре да говори ежеминутно глупости, мина и Тато по простотия!

 26. 26 Профил на politika
  politika
  Рейтинг: 418 Разстроено

  До коментар [#15] от "popovski31":

  Тройната"-за 36месеца вдигаха 4-пъти заплати и 4 -пъти пенсии.Борисов за 36 месеца НЯМА да ги пипне, защото управлението му е без приоритети, които да следва и изпълнява.Ако беше ясно какво преследва като цели, цена нямаше да има,НО той действа като на пожар "днес едно гаси,утре друго" това не е политика.А за изказването му за...."картофите..."Как си представяш, Саркози да ги говори тия приказки за ..компири'.

 27. 27 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 624 Весело

  частната компания "Транстриумф холдинг"...

  ако някой ви пита как див селяндур си кръщава фирмата, можете да му дадете тази за пример...

 28. 28 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 813 Гневно

  Това говедо - бат'Бойко - започна да противопоставя на всичко разумно, което трябва да се прави в тази държава, магистрали. Значи ще правим магистрали и това ни оправдава за всичко което загробим или не свършим в държавата. Схващате ли абсурда?! Правим магистрали и толкова! Не можем да правим магистрали и да вършим и другото!!!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 29. 29 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Кой казва, че Б. Б. е Тиква,
  та той е национална реликва!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  www.berbenkov.hit.bg
 30. 30 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#23] от "ARRI":

  Мен не ме е зарибил.Аз гласивам за кмет,който се е издиглал,като независим,но е подкрепен от левицата.Виждам резултата от неговата работа(мразя комунистите).РЕЗУЛТАТА ARRI!!!дО 97-ма нямаше никакъв(успешни или не,реформите започна Костов;молбите за членство в евро-атлантиèските структури подаде той).Оправи само себе си.Колко дворци и земя си взе???По негово време договора за АМ "Тракия" бе ЗАСЕКРЕТЕН!!!Това забрави ли?
  Станишев какво направи?Спряха еврофондовете,поради злоупотреби(даже и осъден има)!!!ВЪТРЕШНИЯ МУ МИНИСТЪР СЕ СРЕЩЕШЕ С МАФИОТИ!!!!!!!!!!!!!
  Не съм му адвокат на Борисов,но ти не ми отговори на въпроса-кое управление бе по-добро от това на Борисов?

 31. 31 Профил на ner0n
  ner0n
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#15] от "popovski31":
  Глупак! Заради такива като теб в момента сме на това дередже в България! Заради такива идиоти като теб има хора, които едва свързват двата края и мизерстват, не мога да издържат децата си, трябва да се лишават от какво ли не, за да си купят хляб!
  Заради такива като теб, които гласуваха за тая шайка престъпници от герб!
  Ти ми кажи нещо, ти по-голяма мизерия помниш ли да е имало в България? Ти помниш ли някога да сме били в такова тежко положение? Даже и по времето на тройната коалиция не бяхме толкова зле, не ме интересува колко са крали и какво са правили, имаше и бедни хора/винаги ше има/ но такова нещо не е било никога!
  Бойко мръсният пожарникар вън! герб вън!

 32. 32 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#30] от "popovski31":

  Царя оправи само себе си

 33. 33 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#15] от "popovski31":

  Всяко друго в последните 20 години без това на Жан Виденов и на Димитър Попов.

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 34. 34 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1291 Весело

  Какво хубаво време е навън. Тъкмо като да се нагледат картофените насаждения. Че скоро пари за друго може и да няма.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 35. 35 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#31] от "ner0n":

  Аз за ГЕРБ не съм гласувал,но глупак е сина на майка ти.По-лошо бе в края на 96-та и началото на 97-ма.Помня,че майка ми се редеше за някакви "екю".Знаеш ли,какво е екю?!Да ти кажа-аз си плащам данъците редовно. За 2 месеца през 2008 получих 450 лв. пари от наем на малка вила и през април 2009 платих 40 лева и 50 стотинки данък на този си доход в НАП Търговище.

 36. 36 Профил на selianin
  selianin
  Рейтинг: 616 Весело

  До коментар [#12] от "NPaine":

  "Е защо не го правите? "

  Е,било е преди години .

  ...каждое новое поколение лучше...V.V.PUTIN
 37. 37 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#30] от "popovski31":

  При положение, че всяко предишно правителство е получило шута на нацията, значи нито едно НЕ е било УСПЕШНО ! Успешните правителства по Света изкарват по два мандата(не визирам авторитарните и тоталитарни режими) . А това у нас НЕ се е случвало , и НЯМА и да се случи . Не се самозаблуждавай относно това . И на него ще му бият шута . Нашите политици следват модела на серийните убийци . А серийният убиец следва един и същ модел – ВИНАГИ!
  Нашите серийни убийци(политици) са също подчинени на един модел:

  1. За да ти ПОВЯРВАТ /жертвите/ – вземи им доверието с усмивка и мил поглед и обещания. След това им ЗАПУШИ устата, за да не викат!
  После:
  2. Покажи им че само ти имаш власт над тях. В тебе е ножът и хлябът.
  3. Като ти повярват – започвай да искаш ВСИЧКО от тях.... ТЕ все още ти вярват.
  4. После разбират че все пак ще бъдат ПОЖЕРТВАНИ ...
  5. Като започват да се бунтуват ---- ПОКАЖИ им още малко обич .... ще се примирят и пак ще си помислят, че все пак няма да ги „убиеш”
  6. ...................
  7. Нашите серийни убийци на обществото ни не ни убиват, просто защото след нас няма кой да плаща, затова се ОТКАЗВАТ от властта ..... и ни препращат към следващите СЕРИЙНИ УБИйЦИ, които отново са същите, само че са оцветени с друг цвят.....


  Изводът е много страшен – серийните убийци имат милостта да УБИЯТ жертвата си, докато нашите политици, дори и на тази милост не са способни.... /кой ще им плаща сметките, като няма РОБИ?/

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 38. 38 Профил на trifon74
  trifon74
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Наистина ли ще бъде откъсната !?!
  Какава чудесна новина !!!
  Най-после , ще преживеем едно спокойно лято ! ! !

  Дано да е вярно , но все пак дълбоко се съмнявам.
  Познавам добре тъщата , шурея и жена му и съм сигурен, че макар и по третокласни пътища , ще намерят начин да се промъкнат и и да се доберат до Варна.
  Умиране има , оттърване от тях през лятото - няма !

 39. 39 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#33] от "epoc":

  Сигурно се шегуваш?

 40. 40 Профил на Prometeia
  Prometeia
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#15] от "popovski31":

  Костов!

 41. 41 Профил на DEMOкрат
  DEMOкрат
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Бойко, оти ручахме и оти ручаме жабетата и сега? Не виждаш ли, че промяната в България трябва да започне от промяна в партията и управлението на страната, а не с прехвърляне на вината за лошото управление на България персонално на този или онзи, или на тази или онази партия от прехода? Проблемът е в ПП ГЕРБ и в управлението на страната, а не някъде другаде! Я си спомни какво обещавахме на хората и какво свършихме досега? Защо и за какво гласуваха хората за ПП ГЕРБ на миналите парламентарни избори? Какво направи ПП ГЕРБ за тези 20 месеца управление? Нищо на таркалета! ПП ГЕРБ беше за: открито, отговорно, прозрачно, демократично и европейско управление на България - манипулация и демагогия на народа, шмети капели и PR стойки и чалъми! Същата корупция, далавери, шуробаджанащина и контрабанда в големи размери! Хората искаха да живеят достойно в европейска, демократична и правова държава, а какво получиха за 20 месечното управление на ПП ГЕРБ: никакви смислени реформи, административен хаос, липса на административен капацитет за усвояване на средствата от европейските фондове, съсипан малък и среден частен бизнес, безработица, беднотия и мизерия до шия! Къде е обещаната от ПП ГЕРБ справедливост и възмездие за грабителите на народа? Къде е тази непримирима борба срещу корупцията, олигархията и организираната престъпност? БСП, като опозиционна партия, съвсем основателно вдигна червен картон на управлението на ПП ГЕРБ! В една демократична държава, това е тяхно политическо задължение! Моли се народът, съвсем скоро, да не вдигне тоягите срещу управлението на ПП ГЕРБ, защото ножът е опрял вече до кокала!!! Дилемата пред ПП ГЕРБ сега е: Или бързи, кардинални промени в ръководството на партията, особено по места, бърза промяна на стила и методите на управление в партията и страната, стриктно придържане към програмните и уставни документи на партията и изпълнение на предизборната програма за управлението на страната и обещанията към хората, или позорно извърляне от властта, с последващо политическо и историческо забвение, след това! Обърни се назад и виж, къде е НДСВ сега и не върви ли ПП ГЕРБ към същата съдба? С една дума: Крайно време е да си свалиш розовите очила!!!

 42. 42 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#35] от "popovski31":

  Ехехехе ЕКЮ е предшественика на ЕВРОТО и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО БАНКНОТИ В ОБРЪЩЕНИЕ!!!

  Тогава имаше долари и марки....

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 43. 43 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#37] от "ARRI":

  Аз не те попитах "успешно или не".Просто е по-малката злина.САЩ преодоляват голямата депресия с големи инфраструкторни проекти.Винаги и при всяка голяма криза е било така.Световна практика е.Строеж на магистрала е точно такъв проект.Едва ли предпочиташ "тройната коалиия"?

 44. 44 Профил на alex111
  alex111
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Не се знае колко ще е откъсната Варна без Хемус, но е факт, че автомагистралите са по-безопасни и с тях ще намалеят фаталните жертви по пътищата на родината ни, колкото и пернишки камикадзета да се движат по нея. Дано пък вземе да стане!
  В Европата човешкия живот го оценяват на около 2 милиона евро за икономиката на дадената държава, при все, че хората имат къде къде по-висока култура на шофиране!

 45. 45 Профил на kyp84014722
  kyp84014722
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  До коментар [#4] от "Dehumanizer":

  "Варна от хиляди години се е свързвала със света по море, та ако ще..."

  За съжаление тъкмо сега корабостроителницата и кораборемонтния завод са в толкова окаяно състояние и морската свързваща инфраструктура е толкова изгнила, че практически не е функционална. Ако не бъде построена магистралата, можеш да отпишеш Варна като морска столица на България.

 46. 46 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#42] от "pesho_":

  Екю е сребърна френска монета от средновековието.

 47. 47 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Много яки магистрали ще имаме. Богатите ще ги карат с рикши, средната класа ще върти луксозни велосипеди, а по- бедните самоделни велосипеди. Ще бъде яко като Санта Моника.

 48. 48 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 804 Весело

  До коментар [#26] от "politika":

  Вие малоумен ли сте?

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 49. 49 Профил на Thunder From the Blue
  Thunder From the Blue
  Рейтинг: 316 Весело

  По-добре плавателен канал им направете, да си спират яхтата пред министерски съвет!

 50. 50 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#46] от "popovski31":

  То верно, че България е в средновековието, ама от твоя пост се разбира че става въпрос за 96-97 година, когато съществува европейската валутна единица - ЕКЮ или ECU

  Ей ти повечко инфо....
  http://en.wikipedia.org/wiki/European_Currency_Unit

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 51. 51 Профил на bobo7104
  bobo7104
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Малко скромност няма да бъде излишна на г-н премиера.Добрата Стара Варна е просъществувала повече от 5 хилядолетия без магистрала преди него и ще продължи да го прави и след него.Не е проблема на Варна и България този път, а липсата на правила на играта в тази държава и корупцията,която отблъсква и гони бизнеса.Ако не беше така отдавна щеше да има път и всички щяхме да го възприемаме като нещо нормално и задължително за нашето време.Сега е седнал да приказва неща,които никой не ги взема на сериозно освен може би съвсем изглупели хора.А по отношение на благодарността на варненци е смешно дори да се коментира,а то и кой ли му обръща сериозно внимание.

 52. 52 Профил на ром
  ром
  Рейтинг: 264 Весело

  Хитлер-построи магистралите на Германия.
  Мусолини -на Италия.
  Бате Бойко-ще построи на България!

 53. 53 Профил на popovski31
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:26 на 26/03/2011 от неговия автор.

 54. 54 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#45] от "Отнесен":

  Отнесен , не се занасяй с дрОгара борисич . Той ако требе морето до София ша докара , и пак ще си имаме Морска столица !!! той може всичко !

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 55. 55 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#50] от "pesho_":

  Благодаря за информацията!Но прочети пост 31.Виж какъв въпрос ми задава.И се сети през 97-ма,какво значеше "екю"!

 56. 56 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#43] от "popovski31":

  Ти недей сравнява САЩ с България . Там и за робите остава от баницата . А при нас нищо не остава . Вече и хляба почти привърши . Само зрелища и картофи (ако си го садим сами, че кинти нема да ги купим) ни подхвърлят . Аре чао , отивам на мач !

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 57. 57 Профил на kento
  kento
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#28] от "charlyb":

  Не можем да правим магистрали и да вършим и другото!!!
  -------------------------------------
  Кое друго бе,докторе?Само магистрали ли се правят или понеже така е думата?Искаш да те замерят с пачки докато щракаш клавишите ли?Е,ще изчакаш малко за това,няма начин!

 58. 58 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  До коментар [#43] от "popovski31":

  В интерес на истината строежите на Рузвелт хич не помагат на САЩ да излезнат от депресията. Изхода е чак към 1950-та, след края на следвоенната криза. А най-големия строеж на пътища е през 50-те. Във времена на икономически растеж. Водещ до автомобил за всяко семейство и нуждата от тях.
  Та ми се струва, че малко сме закъснели с магистралите. Дори пропускам факта, че нямаме пари да поддържаме сегашните си пътища. При очертаващите се цени на горивата си мисля, че ще има ренесанс на железниците по света. Но нашите нищо не говорят за това. А железниците също могат да се финансират с евро средства.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 59. 59 Профил на hyram1
  hyram1
  Рейтинг: 572 Неутрално

  ИЗГРАЖДАНЕТО НА КАКВОТО И ДА Е СЪОРЖЕНИЕ БИЛО ТО АЕЦ ,ТРЪБОПРОВОД ИЛИ МАГИСТРАЛА ТРЯБВА ДА Е ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДНО. ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОУЧВАНИЯ СА КАТЕГОРИЧНИ,ЧЕ МАГИСТРАЛА ХЕМУС Е ИКОНОМИЧЕСКИ НЕИЗГОДЕН ПРОЕКТ.ТОВА ЗА МАГИСТРАЛА ХЕМУС Е НОВИЯ БАЛОН И ПИАР НА НЕАДЕКВАТНИЯ НИ ПРЕМИЕР.ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ СЕГА Е В ПОСЪВМЕСТНАТА МИЗЕРИЯ ,СМАЗАНИЯ МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС, МАСОВАТА БЕЗРАБОТИЦА,АЛЧНИТЕ БАНКЕРИ И РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ МОНОПОЛИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЛИПСАТА НА КАКВАТО И ДА Е ВИЗИЯ ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА.

 60. 60 Профил на У Чен
  У Чен
  Рейтинг: 1239 Неутрално

  А Русенци нека си пътуваме по първокласния път с големите коловози и да ни газят тирове редовно!

 61. 61 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#58] от "Цецо":

  "Та ми се струва, че малко сме закъснели с магистралите"-тук си прав.Но по-добре късно отколкото никога.В пост 30 написах,че при царя договора за строежа бе засекретен-тоест бе си далавера.затова и закъсняваме с магистралите.

 62. 62 Профил на kento
  kento
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#19] от "mi6osp":

  Строим и бдим! За ТИМ, за ТИМ!"
  ------------------------------
  Да бе,верно!Тая за ТИМ,Тракия за Лукойл,за Мишо Бирата летище!Що не ходите да викате на площада,ами се занимавате с глупости тук?

 63. 63 Профил на popovski31
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:45 на 26/03/2011 от неговия автор.

 64. 64 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#56] от "ARRI":

  Ама не ми отговори на въпроса.Нищо друг път.

 65. 65 Профил на Nick Tsekov
  Nick Tsekov
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  Действително варна е оазис на руската и родната мафия. Не виждам, как една магистрала ще я спаси....За чугунените курорти и ТИМ-мафията там им трябва първо Зората на Одисей, а след това Хемус...

 66. 66 Профил на кинти
  кинти
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  До коментар [#59] от "hyram1":

  Пълни глупости и буламач. Въпросните изследвания са правени през 90-те, когато държавата беше спряла.
  Вчера пътувах по "Хемус". В в момена, в който свърши магистралата се започва едно
  "тир след тира, мале", а лятото добавяш и "румънец след румънеца, майно льо..". Магистралата няма значение само за Варна, а и за други големи градове - Плевен, Русе, В.Търново, Шумен, въобще са цялата северна част на страната. Как не ви омръзна това мрънкане ,ей !

  http://www.youtube.com/watch?v=hx16a72j__8
 67. 67 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  До коментар [#61] от "popovski31":

  Ние закъсняваме още от детството ми. Та докато ги завършим току виж колите почнали да изчезват.
  По сериозно. Не съм виждал обосновката за строежа на магистрала - истинска, със спазени всички изисквания (не като псевдото дето е до Перник). Ако започнем път с по 2 платна в посока и го изведем от населените места ще спестим поне половината пари, а доста вероятно ще е напълно достатъчен при нашия трафик. Още повече, че прираст на населението не се очаква. Строи се доста по-бързо в добавка.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 68. 68 Профил на Чобанин
  Чобанин
  Рейтинг: 1132 Весело

  Бойко магистралата.

 69. 69 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Весело

  При очертаващите се цени на горивата си мисля, че ще има ренесанс на железниците по света. Но нашите нищо не говорят за това. А железниците също могат да се финансират с евро средства.
  ==========================================
  До коментар [#58] от "Цецо":
  При положение, че ще са само електрички иначе беля

  http://www.gospodari.com/news/news/kak-se-iztochvat-pari-ot-bdj

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 70. 70 Профил на VIVA_BG
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 71. 71 Профил на kyp84014722
  kyp84014722
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  До коментар [#69] от "tanas":
  До коментар [#58] от "Цецо":

  "При очертаващите се цени на горивата си мисля, че ще има ренесанс на железниците по света. Но нашите нищо не говорят за това. А железниците също могат да се финансират с евро средства.
  ==========================================

  При положение, че ще са само електрички иначе беля "


  Да, но само с финансиране няма да стане. Трябва и електричество в големи количества, за да могат да мърдат влаковете. Някой да има идея отде ще вземем толкова ток?

 72. 72 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1431 Весело

  До коментар [#69] от "tanas":

  Направо можем да дадем железзницата на дойчебан (или някой друг). Там е просто ужас. Краде се за световно. Дисциплина 0. Раздут персонал и т.н.

  А по линка ти. Това е при положение, че БДЖ уж си маркира горивото. Но когато вътре са и началниците.... Тия ще измислят и ток с кофи да изнасят.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 73. 73 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  До коментар [#71] от "Отнесен":

  Що си мислиш, че влаковете гълтат много (на фона на цялото потребление)?

  Covid live matter. Stop the genocide.
 74. 74 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1188 Гневно

  "Борисов каза: Ако магистралата бъде построена варненци ще трябва много да ми благодарят".

  По какъв начин този фукльо иска да му се отблагодаряват? Чрез издигане на монумент на входа на Варна, или чрез изографисване на лика му на копюрите от 200 лева, които скоро ще появят поради високото ниво на инфлация.?

 75. 75 Профил на tsvetytkm
  tsvetytkm
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Сетиха се най-после! Само дето след дъжд - качулка. По същия начин оставиха Румъния да построи пристанище, а сега вече и да направят във Варна - клиентите вече са се установили нла румънското.

 76. 76 Профил на kyp84014722
  kyp84014722
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  До коментар [#73] от "Цецо":

  "Що си мислиш, че влаковете гълтат много (на фона на цялото потребление)? "

  Ами как да не си мисля. Говорим за товарни влакове. Ако единия вагон тежи 100 тона с товара, а композицията има 20 вагона, това прави 2000 тона, които трябва да бъдат дърпани с ток, вкл по баирите. Колко влака ще циркулират в страната? Икономиката ще расте, товарите ще стават все повече. Ще се строи и "черноморския транспортен пръстен" по някое време.

 77. 77 Профил на ЛиБератор
  ЛиБератор
  Рейтинг: 423 Любопитно

  На мен друго ми е интересно: От кога на ББ и КО им пука за някой друг град ,освен за София ,защото каквото и да говорим ,през последните години не само на неговото управление ,но и на предишните правителства има целенасочена кампания всичко да се съсредоточава в Сф , което е изключително погрешна политика.....

  #СъдебнаРеформа ‬
 78. 78 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 572 Неутрално

  До коментар [#14] от "ром":

  Не само пристанищата. Вече и летище София. Мой познат поддържащ компютрите е изгонен от летището, защото там се е настанила ТИМ

 79. 79 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 736 Неутрално

  До коментар [#12] от "NPaine":

  Много на дребно го караш.

  Направо го питай що не направи нещо та цената на нефта по света не се качва и арабите да не се бунтуват толкова.

 80. 80 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 736 Неутрално

  До коментар [#77] от "icarus7":

  Интересна работа, като се съсредоточава всичко в София, защото в провинцията няма инфраструктура - недоволни. Като се строят магистрали, за да се създадат условия да се инвестира и в провинцията - пак недоволни.

  Е какво по-точно искате?

 81. 81 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1431 Неутрално

  До коментар [#76] от "Отнесен":

  Като дял никога не са били много. А и основните товародатели Химко и Кремиковци се споминаха. То и за това жп-то ни е зле.

  Covid live matter. Stop the genocide.
 82. 82 Профил на sn0wflake
  sn0wflake
  Рейтинг: 470 Разстроено

  До коментар [#78] от "stoicho2":

  Те ТИМ изгониха и Уиз Еър и Бритиш Еъруейс....Нищо не остана във Варна...Ние също сме принудени да си оставим жилището и да хващаме пътя за София - а това хич, ама хич не ми харесва...Даже ми е "черно пред очите" по повода...

 83. 83 Профил на БамБам
  БамБам
  Рейтинг: 470 Весело

  Бате Бойко - песен на народа  Бате Бойко вече стана кмет.

  Ще наложи той железен ред.

  И тогава всичко ще е по масло и мед.

  Няма то живот да е е,а направо кеф.

  Вместо вода вече в Банкя и пред банята

  старци ще наливат мамо вино и раки..йя.  "Припев"

  Бате Бойко, Бате Бойко нашата звезда

  няма втори като него нийде по света.

  Бате Бойко,Бате Бойко нашата звезда

  ще излови що бандити има по света.

  Хей е е е ей нашата звезда

  ще излови що бандити има по света.

  Хей е е е ей нашата звезда

  няма втори като него нийде по света.  Бате Бойко да е президент

  ще строи във две редици тоя парламент.

  И тогава със Европа ще плеснем със ръце

  и ще се прегърнем мамо ей тъй от сърце.

  и ще я прегърнем мамо ей тъй от сърце.  "Припев"

  Бате Бойко,Бате Бойко нашата звезда

  няма втори като него нийде по света.

  Бате Бойко,Бате Бойко нашата звезда

  Ще излови що бандити има по света.

  Хей е е е ей нашият герой дано ни спаси

  по възможност със по малко бой.

 84. 84 Профил на Varnalis
  Varnalis
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Голяма радост ме обзе 4е Хемус няма да я има скоро така по-малко досадници 6те идват във Варна.То и без това за нас няма място за паркиране ,следствие от корумпираното управление на общинското ни ръководство во главе с Вилю Жечев.Варна се презастрои и напълни със ''селяни".

 85. 85 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#74] от "Дедо Либен":

  Дедо, не се гневи бе човек, нали знаеш че на твоите години е противопоказно... карай малко по арабийската и живота ще ти се вижда по добър... остави Бойко да направи магистралата ,пък ние си знаем как да му се отблагодарим...ще го избираме още няколко мандата докато има пътища за правене... така че по-спокойно ще има да плюеш още мноооого години...

  الرجل الكبير
 86. 86 Профил на kyp84014722
  kyp84014722
  Рейтинг: 1093 Неутрално

  До коментар [#81] от "Цецо":

  Ама пък сега сме щели да ставаме транзитна страна. "Дунавска стратегия", "Европа 2020" - някакви такива неща.

 87. 87 Профил на korekom
  korekom
  Рейтинг: 418 Весело

  Борисов, аз още преди година ти благодарих, че стана премиер, понеже така изгубих един бас и трябваше да кандидатствам за немско гражданство. Сега съм немски гражданин, родом от Варна, и никак, ама никак не се чувстувам откъснат от света. И роднините ми във Варна също. Благодаря ти! Но моля не се кандидатирай и за президент, щото не знам за какво още гражданство тогава ще трябва да кандидатствам. И моля те още за две неща - 1. научи се да говориш и да се държиш като държавник на европейско ниво, а не като пехливан от селска кръчма, 2. запомни, че скромността краси човека...

 88. 88 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 521 Весело

  Магистрала трябва да има,иначе къде ТИМ-аджиите ще могат да си изпробват възможностите на скъпите коли...Ей го Марешки си купи кола за един милион лева миналата година и не може да е кара по българските пътища...Пролетта като завали и магистралата ще става един голям плавателен канал ,който ще се свързва с околовръстното в София и ще могат направо с яхтите и джетовете да идват се видят с техния приятел от Банкя...а ние през това време ще садим картофи около пътя...

  .
 89. 89 Профил на Апостол
  Апостол
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Варна отдавна е позната, призната и уважаван морски град не само в регионален но и в световен мащаб. Всички морски титани в света се възхитиха на прелестната ни организация на регатат Тол Шипс преди година, предстои едно от най-големите морски изложения на планетата.
  Варна няма как да се откъсне от света, защото е перлата на Черноморието и всички международни морски специалисти са засвидетелствали за това, ако щат сто магистрали да строят на юг, тук ще е сърцето душата на моретата.

 90. 90 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Борисов не го ли е срам да ходи при Барозу да го крънка за пари за Хемус?
  Какво ще пренася по Хемус конкретно?
  Не е ли по-добро капиталовложение една хубава железопътна линия до там, хем и ландшафта позволява по-ниски разходи на изграждане?
  Като иска инак - плевналиев да му сметне без да чака ЕК да му плати сметка - ще си въведе тол такса според размера на финансирането и готово.
  Абе тия в това правителство нещо напоследък само гаф след гафа правят.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 91. 91 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#89] от "Апостол":
  Хехехе, тол шипс, пълна боза, никога повече тая грешка няма да направя да ида.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 92. 92 Профил на Луд Общественик
  Луд Общественик
  Рейтинг: 804 Любопитно

  ей ако можех да направя правителство от форумните гении и стратези, България щеше да господства над целия свят до 2 години.

  Пичове замислете се - едно да критикуваш, друго е ти да вземаш решенията. Колкото и да се излага Борисов заедно с други министри, за България това е едно от най-успешните правителства.

  Единствено ме притеснява да не вземе Гоце да се намърда за следващото, че къфто е прост материала....

  Удавете ги в сигнали: https://grajdanite.bg/home
 93. 93 Профил на lackofmotivation
  lackofmotivation
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За кого са тези магистрали за циганите ли? Не мерси , бутилирай си водица и сади компири. Щом искате циганизация имате я ...

 94. 94 Профил на serena
  serena
  Рейтинг: 1606 Гневно

  За съжаление напоследък Борисов ръси доста неадекватни изявления. Но най ме шокира току-що чутото, което гласи, че хората нямало за какво да протестират??!!!!! Къде живее този човек?!! Общува ли с хора, останали без работа, с хора, които се опитват пряко сили да развиват малък бизнес, за да оцеляват? Или си говори само с Мистър Лукойл и нему подобните...
  За магистрала Хемус може и да благодарим, ако я направи качествено и бързо и най-вече да спре да мрънка какво не са направили предишните, че лично на мен това вече ми действа изнервящо.
  Варна няма как да остане изолирана, Апостол по-горе го е казал добре.
  И за финал - преди да прави идиотски изказвания, министър-председателят трябва да знае, че картофи на тераса не могат да виреят - който няма нещо на село, какво прави?...
  Въпросите са риторични...

 95. 95 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1188 Любопитно

  До коментар [#85] от "bigman1":

  До коментар [#85] от "bigman1":
  Ех момче, виж какво казва ФУКЛЬОТО днес във Варна, цитиран от БГНЕС:

  "Съжалявам, че не ги оставих да се удавят докрай. Щяхме да се удавим всички и да станем държава като Ирландия, Португалия или Гърция, но тогава ЩЯХ да дойда на власт с 90% и НЯМАШЕ да има опозиция. Направих го в името на държавата, но те не заслужават да има такава съдба, добави още Борисов".

  Не е беда, че Боко е Пожарникар и Охранител! И Роналд Рейгън е бил професионален, макар и посредствен актьор, но успя да разбие "империята на злото", защото не беше сам, а имеше огромен екип от Професионалисти и Експерти във всички области. Беда е, че Боко НЯМА екип макар, че се фукаше, че скамейката с кадрите му е много дълга. Затова ги събираше по кръстовищата и знаем какъв е резултатът. Беда е, че избра да си партнира с АТАКА, а не със СДС и ДСБ!

 96. 96 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Ето защо Плевнелиев трябва да стане политик и да се кандидатира за кмет на София

  Само и единствено с хора като Росен Плевнелиев и Кристалина Георгиева ще се оправим. Но НЕ като експерти, а те да станат професионални политици! В седмицата в която комунистите и синовете на ЦК на БКП(всичките милионери без един работен ден) атакуваха Плевнелиев ето моите аргументи защо Росен трябва да го приеме лично и да стане политик и да приеме поканата на ГЕРБ да се кандидатира за кмет на София! (Фандъкова така или инак ще е в президентската двойка на ГЕРБ еб значение като главна рола или вицепрезидент)

  Той е най-ясната възможна разлика между мениджъра и политика, капиталиста и комуниста, човека с умения качества знания и некдърника! С две думи между лявото и дясното. Цял живот си е скъсвал задника от бачкане. Успял е в Германия включително. Научил се е на тяхната дисциплина и трудови навици! В годините в които комунистите са му обяснявали, че е невъзможно в Младост да се построи високотехнологичен парк той е построил най-големия в югоизточна европа. И до ден днешен! И е спечелил от това пари....много пари като истински капиталист. Демократ! Модерен човек! Ето това е десния човек - с работата си, с въображението си, с дисциплината и упоритостта си печели пари и така развива себе си семейството, града и държавата си. Докато комуниста чака да дойде на власт за да стане богат!
  Плевнелиев НИКОГА не е бил на държавна хранилка. Така наречените стари политици цял живот са на гърба на данъкоплатците и никога реално не са работили.
  Модерен мениджър! Не случайно кметът инженер Иван Иванов е най успешния и най-дълго управлявалия кмет на София - цели 10 години 3 месеца и 15 дни! Плевнелиев има знанията, уменията, качествата и опита да го надмине. Цяла дясна София ще гласува за него защото ще превърне града в най-модерният на балканите точно както направи бизнес парк София най-големият високотехнологичен парк в югоизточна Европа. А така ще докара допълнително стотици хиляди гласове и за ГЕРБ! Нека Плевнелиев превърне не само бизнес парка но сега и град София в най-високотехнологичен град в южна Европа.

 97. 97 Профил на ner0n
  ner0n
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#35] от "popovski31":
  Изчакай малко, кой те пита за данъци и за какво ли още не? Какво си се заобяснявал тука по форумите кво си плащал и кви вили имаш, какво ни интересува?
  Кой пое държавата след Виденовата криза? Кой постигна някакъв напредък в тая държава?
  Щом не си глупак ще се сетиш сам и ще разбереш кой единствен може да изкара България от тази криза в момента.

 98. 98 Профил на Nikoi
  Nikoi
  Рейтинг: 990 Неутрално

  магистралата трябва да се завърши ,друг е въпроса ,че трябва да се разреши и проблема с пътя към румъния и русе ,защото сега се оказва ,че го ползват и румънските туристи и турските тирове отиващи на север ,явно през старопланинските проходи ,които са в плачевно положение ,днес тировете бяха десетки и край разград и до русе пътя е дупка до дупка ,въпреки ,че го правиха преди 2 или 3 години ,да не говорим за положението край дунав мост ,където държавата най нагло рекетира преминаващите с милиони левове годишно и не дава нито лев от тези пари поне за дупките в радиус 10 километра ,същото правят и нашите братя по оръжие румънците ,там е още по страшно хендек до хендек ,въпреки ,че те повече претендират за европейци.

 99. 99 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#97] от "ner0n":

  Ами наричаш ме глупак и май съм такъв,защото май само глупаците си плащат данъците в БГ.А сега ти,Глупако,прочети пост 30(случайно аз го написах).Прочети го и вземи да млъкнеш!

 100. 100 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1039 Неутрално

  До коментар [#92] от "PLAATS":

  Плюс от мен.Аз попитах "ARRI"-чие управление е било по-успешно от това на Борисов,но той на "мач отиде"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK