Министър Трайков ще отговаря на поддръжниците си от "Фейсбук", питайте до утре сутринта

Министър Трайков ще отговаря на поддръжниците си от "Фейсбук", питайте до утре сутринта

© Георги КожухаровИкономическият министър Трайчо Трайков прие предложението на "Дневник" да отговори на въпроси на участниците в каузата в негова подкрепа във "Фейсбук". Тя беше създадена преди седмица и към момента има над 2610 членове.


Може да публикувате въпросите си на стената на каузата до утре, 19 април - 9 часа сутринта или като коментар във форума под този текст. "Дневник" ще ги събере, обобщи и ще ги зададе на министър Трайков. Веднага след като имаме отговорите - ще ги публикуваме.


Създателят на групата Кирил Георгиев в неделя следобед предложи министърът да бъде поканен на срещи в някои от големите градове: "Да организираме срещи в София, Пловдив и Варна, където да можем да чуем лично позициите му по АЕЦ "Белене", цените на горивата и алтернативните източници. Нека всеки, който има някакъв въпрос към него или някой от неговите познати и приятели има въпрос към Трайков, да го зададе тук." Друг привърженик предложи Трайков да гостува и в Стара Загора, защото там "енергийните интереси са невероятни".
В "Дневник" идеята да организираме такъв "диалог" се роди паралелно вчера и сега се ангажираме да улесним комуникацията между членовете на каузата и министъра - всъщност съвсем естествена роля за една медия.


Задайте въпросите си към министъра, който подкрепяте. До утре - 9 часа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK