Първанов: Уорлик се държи като генерал-губернатор

Първанов: Уорлик се държи като генерал-губернатор

© FacebookСамо ще отбележа, че от времето на генерал Каулбарс, извънреден пратеник на руския император, никой чужденец не се е държал така, като генерал-губернатор. Ако има нещо, което е фарсово, това е поведението на Уорлик". Така президентът Георги Първанов отговори на казаното от американския посланик по-рано днес, че дискусията между него и военния министър за отбранителната политика започва да прилича малко на фарс. Първанов публикува коментара си на своята страница във "Фейсбук".


Генерал Николай Каулбарс е извънреден пратеник на руския император през 1886 г. От името на императора той поставя на регентския съвет в България, ръководен от Стефан Стамболов условия да се отложат изборите за Велико Народно събрание, да се отмени военното положение и да се освободят арестуваните след превратаджии русофили. Регентите изпълняват последните две, но отхвърлят първото, като се позовават на конституцията. Така се стига до прекъсване на българо-руските отношения.

Коментари (96)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 62 Неутрално

  Гоце пак се изходи по въпроса, уф.ф.ф мирише.

  Orda
 2. 2 Профил на 4ardafon
  4ardafon
  Рейтинг: 605 Весело

  Каква обида! В България може да се държи като генерал-губернатор само руския посланик. Между впрочем Първанов пак е настъпан по мезонета и другите имоти: http://www.bivol.bg/home/item/800-2011-04-17-11-10-57.html

 3. 3 Профил на dudo
  dudo
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  Ама те е страх да му го кажеш, като го мислиш, та го пишеш във Фейсбука. Нещо ако те дразни, нали си президент - викни го и му го кажи.

  Дудо ви обича!
 4. 4 Профил на mitko_ignatov
  mitko_ignatov
  Рейтинг: 388 Неутрално

  КОЛКОТО И ДА МРАЗЯ ПЪРВАНОВ СЪС СЪЖАЛЕНИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМ НАПЪЛНО С НЕГО.ДОРИ И С ФАРСОВОТО ОТНОШЕНИЕ НА УОРЛИК СЪЩО-ТО НЕ БЕШЕ СНИМАНИЯ ВЪВ ФИЛМИ НЕ БЯХА СВАЛКИ С КРАСИВИ АКТРИСИ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА НЕ БЯХА ОБИДНИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗА ЦЕЛИ СИСТЕМИ НА УПРАВЛЕНИЯ.МОЖЕ БИ ЗНАЕ ОТ ОПИТ ЧЕ ДОРИ ДА ПИШЕ ТАЙНИ ДОКЛАДИ КАКВО МИСЛИ ЗА СТРАНАТА НИ-КАТО НЕГОВИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ-ТЕ ПАК ЩЕ СТАНАТ ПУБЛИЧНО ДОСТОЯНИЕ ЧРЕЗ УИКИЛИЙКС.ТАКА ЧЕ НАШИЯ СИ БИЧИ НАПРАВО КАТО У КРЪЧМАТА.
  САМО ЗА РУМЕН ПЕТКОВ МИ ХАРЕСАХА ОТ ПОСОЛСТВОТО ЧЕ МУ ОТКАЗАХА ВИЗА ,НО ТОВА НЕ Е ЗАСЛУГА НА УОРЛИК А НА КОНСУЛА И НА ЕДНА СПЕЦИАЛНА СЛУЖБА ,РАЗПОЛАГАЩА С МНОГО ИНФОРМАЦИЯ

 5. 5 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  гоце яж браунита моля ти се, или си още в еуфория от присъдата на приятеля ковачки... боклук...

 6. 6 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  Гоце е обиден, че не го възприемат като генгубернатор на император Путин ! Като отърва големия шлем и падна от коня троянски сам си е виновен с тая умствена недостатъчност.

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 7. 7 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 851 Гневно

  Ммм, товарищ Гоцэ в акции! Молодец! Бей врагов и буржуев!

  То не са много и нормалните българи, които се държат и отнасят към обществото, родината, общото и държавното така, както цялата комунистическа измет, която се е впила във властта от 1944 насам.

  Да не говорим за разни съветски граждани - по документи или по убеждения, които ефективно и целесъобразно са управлявли България - Георги Димитров, Андрей Луканов, Гриша Филипов, СерГей Дмитриевич, Гоцэ...

 8. 8 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 652 Весело

  Ворлик да шмръкне една-две магистралки и да си седи кротоко...

 9. 9 Профил на mitko_ignatov
  mitko_ignatov
  Рейтинг: 388 Неутрално

  ПО ПОВОД ИЗПИСАНИТЕ ВЕЧЕ КОМЕНТАРИ-НЕ СЛУЧАЙНО ТОВА ПЪРВАНОВ ГО ЗАЯВЯВА НЕОФИЦИАЛНО,В ЛИЧНИЯ СИ ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК.ОТ ТОВА СЪЩО ЛЪХА КЛАСА НА ЕДИН УТВЪРДЕН ДЪРЖАВНИК.ХОРА ,НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ГРЕШНО- АЗ НАИСТИНА МРАЗЯ ПЪРВАНОВ И ЦЕЛИЯ ГЕНЕРАЛСКИ КРЪГ ОКОЛО НЕГО-ЗНАМ МНОГО НЕЩА ИСЪМ ЗАКЛЕТ АНТИКОМУНИСТ,НО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЪЖДАВА ТРЕЗВО И ДА СЕ ОЦЕНЯ КЛАСАТА -ДОРИ КОГАТО Е У ДОКАЗАНИ МАФИОТИ

 10. 10 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1366 Весело

  Истината боли. Още повече ги боли хора които са алергични към истината...(Подобно е при ужилване : ако имаш алергия можеш и да си отидеш ей така без време). А Гоце има същото отношение към истината като дявола към тамяна.

  Аз лично не виждам ни най-малък проблем с казаното от Уорлик. Гоце защо не реагира като ужилен когато руският посланик каза "България е троянският кон на Русия в ЕС"? Защо? Това да не би да не беше поведение на генерал-губернатор?

  Поведението на Първанов фарс ли е?

  Фарс е...

  Тогава къде е проблема с казаното от Уорлик?

  Всеки има правото да изразява лична позиция, времената в които само партията имаше право да говори са безвъзвратно отминали, за най-голямо съжаление на Гоце.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 11. 11 Профил на mailo
  mailo
  Рейтинг: 435 Неутрално

  Много конструктивен форум, наистина... Идиот до идиота

 12. 12 Профил на българи юнаци
  българи юнаци
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Първанов е нагъл, червен блюдолизец!

  Да си затваря устата защото яко не нагарча от руската попара, която той и компанията му са ни надробили!
  До гуша ни дойде от тъпите му опити да бъде забелязан, че въобще го има това същество.

 13. 13 Профил на concept
  concept
  Рейтинг: 714 Весело

  на Гоце не му е приятно освен обикновените българи и чужди дипломати да му казват че е идиот

 14. 14 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Аз съм казал, тази територия трябва да загуби суверенитет за известно време и да бъде управлявана от интелигентен и добронамерен западен губернатор.

  Уорлик не е точно такъв , но поне е добронамерен.

  Най-лошият вариант е "самоуправление", в което юздите държат бивши мекерета на ДС като гоце от сирищник. Това е рецепта за провал.

 15. 15 Профил на petkan
  petkan
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Когато ги стигнем американците, Пъванов ще може да се държи като генерал-губернатор по света. За сега може само да си трае.

 16. 16 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Кандидатите за безплатен бургер в стройни редици критикуват президента, зер ние сме покорна рая и няма да допуснем някой да ни излага пред господарите!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 17. 17 Профил на bubana
  bubana
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Пернишката мастия, обградена от ченгета и доносници, дава акъл наляво и надясно, без да се притеснява от нищо. Изродът от Сирищник служи вярно на олигархията, осигуряваше и съдебен и прокурорски чадър, а тя тепърва ще му се отплаща и ще го брани. За съжаление живеем в държава, в която катили като Гоце никога няма да си получат заслуженото.

 18. 18 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3779 Неутрално

  Не мога да разбера, защо непрекъснато ни занимават с тоя.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 19. 19 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#10] от "NPaine":

  Хахах! тъкмо зададох въпрос под другата статия - кой прави фарса? Имах някакви съмнения, че и Аню е активен фарсаджия... (не са отпаднали съвсем, но поне за момента не мога да го обвиня в нищо конкретно, а се вижда, че и Уорлик не използва думата за двете страни едновременно)

  Вече няма нужда да питам - битата карта сам се обади!!!

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 20. 20 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3779 Неутрално

  До коментар [#16] от "др. Иванов":

  Е! Предпочитам "бъргър" пред супа от ряпа и квас.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 21. 21 Профил на SSS
  SSS
  Рейтинг: 851 Неутрално

  Гоце - Перник те очаква. Отивай си. Forever.
  И да не забравиш да си купиш Голф. Да джиткаш по магистралата, като я пуснат )))) И Здравчето да е до теб. Чуваш ли?
  Хайде.

 22. 22 Профил на smej
  smej
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Гоце е много смел с американския посланик, но много внимава с руския. Да не глъте плутоний като Литвиненко или по-страшно, да не го оставят на безработен. Че за възрастен ром в България е много трудно.

 23. 23 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  Брей, значи от 1886 до 2010-2011 не е имало чужденци, които да са се отнасяли така с България? Но пък вероятно като историк на БКП президентът не брои други руски/съветски граждани за чужди.

 24. 24 Профил на Трезвен
  Трезвен
  Рейтинг: 1366 Весело

  То в България има губернатор дето е генерал от едно разузнаване и дето кара "Троянския кон" с бензин, ток и ядрено гориво, но не говори английски гусдин Първанов

 25. 25 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 279 Неутрално

  "Дискусията между президента Георги Първанов и министъра на отбраната Аню Ангелов относно отбранителната политика на страната малко прилича на фарс". Това каза посланикът на САЩ у нас Негово превъзходителство Джеймс Уорлик.
  фарс, фарсът, фарса, мн. фарсове, (два) фарса, м.
  1. Спец. Комедия с елементарен хумористичен, на места сатиричен елемент.
  2. Прен. Цинична постъпка. Разигравам фарс.
  прил. фарсов, фарсова, фарсово, мн. фарсови.
  Фарсът е комедиен жанр на низовата култура. Фарсът възниква през средновековието в Западна Европа (най-вече във Франция) наподобява на битовокомедийните и сатирична пиеси, но с грубовато съдържание и език. Представленията са се играли на пазари и в странноприемници от хистериони.
  Нямам коментар просто, а вие? ...No comment.
  С цялото си уважение към Вас и великата държава, която представлявате.

 26. 26 Профил на Трезвен
  Трезвен
  Рейтинг: 1366 Весело

  Дръжте мечовете и пиките здраво, армията на платените тролове е на отсрещния баир и ще мятат по нас евтините си рубли и рубашки...

 27. 27 Профил на dakl
  dakl
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Браво на Първанов-единственият български политик ,който намери смелост да постави на место този самозабравил се янки!

 28. 28 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 598 Разстроено

  гоце е едно селянче от серещник... алчен , нагъл , и при това червен милионер капиталист ... подлога на червените олигарси ....

 29. 29 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#27] от "dakl":

  Хахахах!!!

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 30. 30 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#20] от "Храбър":

  Отрепките нямат предпочитания, задоволяват с това, което им дадат!

  Долният наркоман е само долен наркоман, президентът е винаги президент!

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 31. 31 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#25] от "latch059":

  Фарсът е комедиен жанр на низовата култура, а минусите си ги слагат, защото низовата култура тържествува.

  “Единственото от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо” – Едмънд Бърк


 32. 32 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1518 Любопитно

  Гуцко... Уж си "историк", ама си гола вода!
  Забрави русопатите от БКП, начело с Гого Тарабата, съвестки гражданин, во главе на комунистическия интернационал...
  Те "управляваха" БГ като една руска губерния.

  Между другото последният генерал-губернатор е бил много ПРОТИВ обединението на България.
  Ама това не е удобно на русопатите, за които Россия е по-мила и драга от БГ!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 33. 33 Профил на optimu_s
  optimu_s
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Е, ми нека поне той говори! Ние като не можем и да действаме, дано поне можем да чуваме. Повтарям чуваме, а не слушаме! Идват нови избори, дано поне сега сме чули. А и не, че съм за Американците, но от простотията на убиеца Архари, тръпки ме побиват!

 34. 34 Профил на boom_lay
  boom_lay
  Рейтинг: 435 Гневно

  Първанов - нещастник!!!

 35. 35 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 714 Любопитно

  Хахаха, формен абсурд, точно Гоце, да говори за времената на ген. Каулбарс, при положение , че именно той изпълнява толкова усърдно днес ролята на руски имперски пълномощник като се почне от енергийните проекти наречени "голям шлем " /и преведени шеговито от руският преводач "балшой член"/ , при положение, че падна до там, да се извява на Путин, че България е влезла в НАТО, при положение че написа унизително писмо на българомразеца Милошевич, Гоце ,който енергично и "безкористно" защитаваше Саддам Хюсеин, който прови несръчни опити да брани днес дори Муамар Кадафи, да говори за губернатор на България, е поредният връх върхът на фарса ...

 36. 36 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Е, то е ясно - от кравар дипломат трудно става.
  Между впрочем това обяснява защо точно той е изпратен тук - на туземците толкова.

 37. 37 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 497 Неутрално

  По принцип Гоце е прав в случая, само дето точно той пък лиже задника на руснаците, тъй че.............
  Иначе наистина Уорлик дразни много.

 38. 38 Профил на disastrous
  disastrous
  Рейтинг: 497 Неутрално

  шефеее, ти си голям .... шефеее ти си голям... Г..з голям си шефе :ДДД

 39. 39 Профил на malkata_pica
  malkata_pica
  Рейтинг: 497 Весело

  Такава яростна подкрепа в този форум за Уорлик, който се отнася към българския народ като към стадо овце!?!?! Фондация "Отворено общество" не пести ресурс явно Имай малко гордост матряле, колкото и да не харесваш Гоце

  "В тази неясна материя на Вселената съществува 'нещо', което възприема себе си като 'Аз съм'." :)
 40. 40 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Тези от отворено общество ли били? Аз ги мислех за най-обикновенна измет.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 41. 41 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#39] от "malkata_pica":

  Така като гледам какви глупости пишете ти и твоите себеподобни, бих го разбрал Уорлик ако наистина се отнасяше към българския народ като към овце.

  Иначе относно форумната подкрепа - бсп е единствената партия открито признала че плаща на хора да я възхваляват онлайн.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 43. 43 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Че кой ще им даде на тези маймуняци пари за да го излагат по интернета?

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 44. 45 Профил на malkata_pica
  malkata_pica
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#41] от "NPaine":

  И кое точно е глупостта, в това което пиша?

  "В тази неясна материя на Вселената съществува 'нещо', което възприема себе си като 'Аз съм'." :)
 45. 46
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 47 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 823 Неутрално

  АЙДЕ ПОЛИТИЦИТЕ НА ПРЕХОДА ДА СИ ХОДЯТ А????????

 47. 48 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#45] от "malkata_pica":
  А, и забравих да ти кажа - ти си мръсна долна шибана мастия - от мъжки или женски пол няма значение. Предател си на рода си, на народа си, и на човечеството.
  Мръсотията ти - защото се съмнявам, че може някой да е толкова прост - е пътят ти към нещастието, на цената на нещастието което причиняваш на другите.

 48. 49 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Очаквам посолството на Щатите да излезе с някакво благовидно уточнение(извининение) във връзка със случая. Гафът на г-н посланика не пръв, нито ще е последен. Жалко е, че една велика сила не е в състояние да излъчи наистина адекватен свой дипломатически представител у нас.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 49. 50 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Разстроено

  До коментар [#39] от "malkata_pica":

  Твоят и №23 са най-българските коментари до тук!Първанов 10 години е като губернатор на Русия в България,ама този тексаски селянин още не е разбрал,че не е чиновник в Африка!
  Националното достойнство някак ни липсва!

 50. 51 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Ей огромен кеф изпитвам, като знам, че идат президентски избори. Много ме дразни тоя!

 51. 52
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:44 на 20/04/2011 от неговия автор.

 52. 53 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1427 Весело

  До коментар [#42] от "Сгугню":

  "Почеркът им ги издава"

  Пишем думите без грешки и слагаме запетаите на местата им? Наистина трябва да сме един и същи човек!!!

 53. 54 Профил на malkata_pica
  malkata_pica
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#46] от "Hristo'o":

  Е щом нещо е описано в кафене.нет, значи не може да се съмняваме в достоверността му Това, че Гоце има определени грехове, означава ли, че не може да е прав понякога? Ти безгрешен ли си? И това, че някой те е изклатил, означава ли, че трябва и още някой да те изклати, за да се чувстваш възмезден? Абе като цяло, доста повърхностен тип го раздаваш, но при всичката тая злоба, която лъха от теб, няма и как да е по друг начин Пробвай да ходиш на църква като за начало Успех човече!

  "В тази неясна материя на Вселената съществува 'нещо', което възприема себе си като 'Аз съм'." :)
 54. 55 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#49] от "wreck":

  А какво те кара да мислиш, че Уорлик действа без знанието на шефовете си зад океана? Това да не ти е българската дипломация, където цари пълна анархия.

  Щом Уорлик казва нещо, то е с някаква цел. И знае, че правителството на САЩ е зад гърба му.

  Затова и Гоце му отговаря в интернет, защото не смее да му се противопостави на официално ниво. Защото знае, че излизайки срещу Уорлик, излиза срещу САЩ, а от там и срещу целия Запад. А той се прави на про-западен президент, поне така се мисли той

  Хубаво, ама адски хубаво, е че само след няколко месеца, противната му физиономия ще изчезне от публичното пространство.

 55. 56 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Весело

  До коментар [#48] от "Hristo'o":

  Ти си страшен кавалер,бе!Възхитен съм!Я дай един ред и по мене,имаш голям вербален/нахален/талант!Заиши се в кръжок към някоя лудница по художествено слово!

 56. 57 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  "Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо при такива потребности и нужди, които ви чакат тамо, и те се твърде лесно разносят. С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си!" (1863г)

  Г.С.Раковски

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 57. 58 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Неутрално

  До коментар [#54] от "malkata_pica":

  Не заслужаваше 11 реда този форумен гном,че и модераторите не го изтраяха!

 58. 59
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 60 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 986 Неутрално

  а, ето къде бил ключът от палатката. Lost in translation:

  "On the one hand, the President has stated that the first priority of the Bulgarian military is homeland security. On the other hand, we have Minister Angelov who is discussing Bulgaria’s expeditionary capabilities, that is its ability to modernize its forces to fight side by side outside of Bulgaria’s territory. It’s a little bit of a false(!)* discussion, and that’s what I would like to reflect on a little bit right now. "

  http://bulgaria.usembassy.gov/amb_speech04202011.html

  ---------------
  *а не farce. Звучи правдоподобно, тъй като farce не е прилагателно.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 60. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 61. 62 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Неутрално

  До коментар [#57] от "NPaine":

  Зная го това,ама колко е актуален и днес една от най-лудите български глави-Раковски!

 62. 63 Профил на darinka555
  darinka555
  Рейтинг: 598 Весело

  До др.Иванов и подобни.
  Ако беше прочел статията, в която се казва къде го е казал Уорлик и не си насвяткан с водка, разбира се и ако имаш нещо под каскета, щеше да забележиш, че той е говорил на конференция "Европа като глобален актьор: ролите и
  отговорностите на Европа и САЩ в новия световен ред". Форумът е организиран от Атлантическия клуб в България по повод 20-годишнината от създаването на организацията. Като посланник на страна, членка на клуба, има пълното право да изказва мнения.Така, че, ако на някого не му се е харесало да му вадят кирливите гащи, да отговори открито, не да оригиналничи в "Фейсбук" като пуберитет, защото само пъпчасалата му физиономия не стига да се прави на такъв.

 63. 64 Профил на katzo
  katzo
  Рейтинг: 486 Неутрално

  И двамата не са цвете за мирисане. Просто в случая са се изправили един срещу друг, но това не ги прави наши приятели

 64. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 66 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Неутрално

  До коментар [#59] от "Hristo'o":

  Донякъде позна,изчисти си пяната около устничките златни и с гениалните пръстчета-дай още музика за душата ми самотна!
  Макар за кратко-успешно заменяш жена ми ,която сега си почива!

 66. 67 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1427 Весело

  До коментар [#60] от "wreck":

  Ахахахахахахахахах о боже ако това е вярно ахахахахахахахах

 67. 68 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#54] от "malkata_pica":

  "Това, че Гоце има определени грехове"
  Не греховни хора защитаваш, и не не го правиш от добра душа...
  Защитаваш престъпници, и то съвсем съзнателно, от тия най-гнусните, дето костват живота и здравето на хората. Дето костват достойнството и свободата им, справедливостта и равните възможности. И го правиш съвсем планирано, организирано и .... платено (ако не е платено, тогава питай семейството и близките си къде са парите от вихреното облагодетелстване)
  Простотията човешка, въплатена в теб, и мръсотията ти, не знаят граници, но това само ме натъжава, защото като останеш сам/а със себе си и се погледнеш, знаеш много добре какво и защо го правиш и никога не ще излекуваш това преследващо те чувство на непълноценност в живота ти, независимо от материалната си обезпеченост или от помпозни жестове на .. доброта. Защото няма наполовина добър и няма наполовина честен.

 68. 69 Профил на 65
  65
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Пръц, пръц, дърт троянски кон!

 69. 70 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 986 Неутрално

  До коментар [#67] от "Yard":

  Ако още не е вярно, ще стане, защото е в интерес и на двете страни. Ще го отнесе преводачът.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 70. 71 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Гоце се държи точно както му подобава.
  Като треторазряден непопулярен и още по некадърен политик от който собствените му избиратели вече отвръщат глава.
  Фурнаджийска лопата която довчера викаше "НАТО - вън" докато си делкаха със Жан Виденов парите от помощите от МВФ и СБ, които между другото са също американски.
  Та тоя хлатурален осцилопитек днес говори за губернатори?
  С какви очи бе, откъде тая комунистишка наглост?

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 71. 72 Профил на malkata_pica
  malkata_pica
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#68] от "Hristo'o":

  истеричното ти просташко крякане, неподплатено с никакви аргументи, по-уверен ли те прави?

  "В тази неясна материя на Вселената съществува 'нещо', което възприема себе си като 'Аз съм'." :)
 72. 73 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Изглежда някой мислят, че е редно президента да разговаря като с равен с един наркоман, плещил глупости на някаква среща? На неофициално ниво пасланникът е казал нещо и така му е отговорил президентът.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 73. 74 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  господи, неграмотността на гоцевите хора е потресаваща, но пък и журналистите са ни едни,,,

 74. 75 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#67] от "Yard":

  Хахаха, Да, голям майтап.

  И понеже в екипа на тоя тулуп в президентството явно няма нито един човек с горе долу сносни способности по английски, Гоце клъвна като шаран на царевичка.

  Уорлик очевидно за никакъв фарс не е говорил, чисто и прост е казал че тия двамата се карат за едно и също без да взима отношение.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 75. 76 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Гласувайте за лустрацията на ДС смрадта от властта, защото никога няма да можем да се отървем от тях, никога да реформираме съдебната система и в последствие да ги осъдим.
  https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%94%D0%A1-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/175482192504044?sk=info

 76. 77 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1366 Весело

  принт скриин на гоцевата страничка преди да си е изтрил тъпотиите хахахахахахахахахаха

 77. 78 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#72] от "malkata_pica":

  Няма такива "аргументи" и факти дето да убедят теб. Теб нищо не може да те убеди, и никой не може да спечели това с теб, щото до последно ще викаш и с ножа в ръката ти забит в детенце, не не съм аз и не съм убиец. Теб специално, никой в нищо не е и опитва да те убеди. Ти си от другата страна - тази на престъпниците и предателите (разбирай семейството и близките си). Твой е изборът и си обеснявам добре малодушието ти никога да не си признаеш, дори и хваната на калъп. Ще се откажеш и от името си, ама няма да признаеш. И баба си ще предадеш, ама няма да се откажеш от живота си, защото да се откажеш от разбиранията си, означава тежка и дълбока равносметка и (семейна) драма. Означава да застанеш пред огледалото и честно да си кажеш - аз съм пълна с лайна и винаги съм била.
  Можеш да се промениш и заживееш, честен и достоен живот, но не залагам, че това някога ще ти се случи. По скоро ще умреш с кретенските заблуди дето разправяш на себе си и другите през целият си живот. За да ти е харно отвъд, единствено на смъртен одър може да се откажеш от тях - пак по същите причини: ЕГОИЗЪМ

 78. 79 Профил на latch059
  latch059
  Рейтинг: 279 Неутрално

  До коментар [#49] от "wreck": Позна "wreck"-
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=703696
  По-късно през деня обаче от пресслужбата на посолството съобщиха пред БГНЕС, че посланикът на САЩ Джеймс Уорлик не е казвал думата фарс(farce) за дискусията между президента Георги Първанов и военния министър Аню Ангелов. Впечатлението за употребата на думата останало заради лошото озвучаване в залата.


 79. 80 Профил на malkata_pica
  malkata_pica
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#78] от "Hristo'o":

  Моля се модераторите да не изтрият коментарите ти, за да се запознае възможно най-широк кръг хора с фанатизма и душевната пустота, до които води злобата човешка

  "В тази неясна материя на Вселената съществува 'нещо', което възприема себе си като 'Аз съм'." :)
 80. 81 Профил на iivailo1
  iivailo1
  Рейтинг: 116 Неутрално

  ПЪРВАНОВ МАЙ МУ СИПА ПЕРФЕКТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 81. 82 Профил на dnewnik
  dnewnik
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Е прав е Първанов, на 100% е прав.
  Този говедар уорлик би трябвало, ако сме нормална и независима държава рабира се, да бъде изгонен от България. Незабавно трябва да се обяви като "нежелана персона".
  За съжаление се питам ние вообще държава ли сме или протекторат?
  Имаме ли някъкво достойнств или чквство за чест?
  Очевадно отговорите са твърдо НЕ!
  Първанов е също говедо, но той си е наш проблем.

 82. 83 Профил на Hristo'o
  Hristo'o
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#80] от "malkata_pica":
  Много обичам, ДС подлоги и престъпници да ми говорят за "душевна пустота" - нали знаеш дълбоко в душата си, колко ти се смея, и колко се моля за спасение на душата ти. Не се съмнявай никога. Моля се за спасението на всички души човешки, ама го правя от сърце, а не със лицемерие.
  До тогава, предлагам да не говориш за душа - има неща, дето са много тежки за кармата, и не си ги поисквай, щото децата ти и те ще страдат много. (освен кошмарите дето ще те преследват цял живот) - не по малък е приносът ти към престъпленията на комунизма от този на ДС убийците от времената на комунизма. Не се заблуждавай въобще!

 83. 84 Профил на iivailo1
  iivailo1
  Рейтинг: 116 Неутрално

  г-д Посланик намирате се в Европа и то в тази част която е била в близки отношения с Русия а не в далечния изток така че по-добре си мълчете

 84. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 86 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1109 Весело

  До коментар [#78] от "Hristo'o":

  Хайде ,бе,не СВЪРШИ ли вече!
  Целият ти род ли е минал през Белене,че си такава злоба?!

 86. 87 Профил на Марин Мидилев
  Марин Мидилев
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Господин Уорлик е прав!
  Живеем в глобален Свят! Динамиката за нови технологии е висока!
  Това че тук има големи проблеми и спирачки, се отразява и в останалите части на Света.
  Да кажем че тук има уникално българско решение за разминиране на минни полета. Не може да бъде създадено тук заради това че Георги Първанов е все още президент.
  Да кажем че съществува и оригинално решение за преодоляване на стълбища от инвалидни колички и други. Но съществуват и назначени капиталисти!
  Спирачката е пак от Георги Първанов.
  Защо ли!? Ами да си помисли, ако може!
  Има Стратегия Европа 2020, Лисабонски Договор, Съюз за иновации.
  Тук слепци водят зрящи! И Първанов е начело!

 87. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 88. 89 Профил на kitaec_
  kitaec_
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Мястото на руския дупедавец Гоце е в затвора,жалкото е,че и боко тиквата е същия национален предател

 89. 90 Профил на kitaec_
  kitaec_
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#83] от "Hristo'o":
  Точно !!!

 90. 91 Профил на krasinsky
  krasinsky
  Рейтинг: 388 Неутрално


  Лицемернико и наглецо Първанов! Генерал-губернатор на България днес е Путин, а не човека, който за разлика от теб не се притеснява да каже истината за днешната наша действителност. Не те ли е срам точно ти, който служиш най-предано на генерал-губернатора на България Путин, да правиш сравнения, които най-много прилягат на твоето поведение - то именно е фарс. А защо не се обади, когато България беше наречена от Путиновите олигарси "Троянски кон на Русия в Европа"? Ще ти кажа това, което преди 66 години изрече социалдемократът Кръстьо Пастухов и за което плати с живота си /удушиха го твоите съпартийци в Сливенския затвор през 1949 г./: НЕ МЕ ИЗКУШАВАЙТЕ, ЛИЦЕМЕРИ!
  Като историк ти знаеш за какво става дума, не се прави на умряла лисица. Точно ти да говориш за Каулбарс, когато поведението ти днес е именно слугинство на съвременните руски Каулбарсовци в България!

 91. 92 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Господин Първанов , Вие сте БОКЛУК.

 92. 93 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Знам , че сте назначен за президент със съгласието на държавата която стои зад господин Уорлик , но това не значи , че мен ме е срам по малко от това !!!

 93. 94 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4197 Любопитно

  Ами тук Първанов е напълно прав, Уорлик наистина се държи като генерал-губернатор в България!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 94. 95 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1406 Весело

  Първанов: Уорлик се държи като генерал-губернатор
  ************

  Хе-хе...

  http://www.segabg.com/online/IMG/9010/0005-large.jpg

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 95. 96 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 598 Любопитно

  А гоце трипера като какъв се държи ..... като бесрамен селянин от серешник , спи със малолетна , взима подарък мезонет 215 кв от оръжеен бос , избива защитени животни , никаде не го искат във Европа ...... лицемер и доносник ..... покровител на мафиоти олигарси ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK