Борисов за Митрева: Що за нахалство

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (18)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на dgerald
  dgerald
  Рейтинг: 564 Весело

  Айде пак по кръстовищата за нови кадри

 2. 2 Профил на kalin_m
  kalin_m
  Рейтинг: 521 Неутрално

  От това, което г-жа Митрева казва, излиза, че нейната прогноза се базира на нечия друга прогноза!? /било то и на НАП/. Прозира и отвратителната философия, че осигуряването /пенсионно, здравно, социално/ е данък и евентуално може да бъде нещо друго. Ами ако това са и всичките задължения и постижения, въпросът е по-скоро "защо я назначихте?". И НС също трябва да отговори. Стига циркови номера.

 3. 3 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2576 Весело

  "...по отношение на назначения. Никога не съм я викал и не съм разговарял с нея на тази тема..." - защо да се "ВИКА", нали има "хора" затова, а и телефони?!?

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 4. 4 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1042 Неутрално

  На Баба Яга и запалиха метлата,но проблемите са в средния ешалон на чиновниците!А пари за пенсии няма достатъчно,дано не кажат,че е заради недостатъчна смъртност!

 5. 5 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 2998 Разстроено

  НОИ е със сериозен дефицит, но държавата продължава да покрива личните вноски по данъци и осигуровки на 134 000 държ. служители???? А безумно раздутият щат по министерства и агенции? За съжаление, Борисов ще бъде принуден да започне реформи, истински реформи, продиктувани от икономическата логика на състоянието на държавата; много, много късно. Защото цената ще платим всички ние, които останахме тук, създадохме дом и бизнес, без значение дали сме гласували за този Премиер или не. Мегаломанията на Борисов погубва всички ни.

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, Д-р
 6. 6 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1295 Неутрално

  1. "Той добави, че едва сега е разбрал, че само в четири от общо 28-те регионални дирекции ръководителите им са от ГЕРБ."

  2. "Останалите 24 са от предишното коалиционно правителство, а като цяло отговорността за това, което става в НОИ, е на ГЕРБ"

  Първото е лъжа разбира се, но да лъже, за Борисов е най-малкият проблем. Второто обаче съчетано с първото е свинщина. Борисов възражда партийните партизани. От времето на живковите номенклатурни списъци. За директорските места в 17 РУСО бяха проведени конкурси. Публично обявени и в съответствие със ЗДС. Борисов съвсем нагло обяснява, че конкурсите проведени по времето на ГЕРБ са измислица. А от партията на милиционерите казват тъй:

  "Както съобщихме, прогнозите са, че това ще е кандидатът на ГЕРБ Цвета Славчева Парапунска. Нейното име се завъртя в общественото пространство в деня, когато НОИ обяви имената на допуснатите до участие кандидат-директори от Благоевград. Парапунска бе публикувана първа в списъка на одобрените, въпреки че единствена от четиримата тя не отговаря на изискването задължително да има 5-годишен управленски опит. Проверка на “Струма” установи, че най-високият досегашен пост на кандидатката на ГЕРБ е началник-лаборатория в някогашния Завод за съобщителна техника в Благоевград, а дори и това да се зачете за управленска длъжност, на това място тя е била само 2 г. В разговор с областния лидер на ГЕРБ Костадин Хаджигаев той не отрече, че знае за този пропуск в CV-то на кандидатката си, но обясни, че “понякога се налага партията да взема такива решения, знаете как стават тия неща”.

  Борисов, знаете как стават тия неща, нали?

  Ecrasez l’infâme
 7. 7 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Бойко като не разбира по добре да си мълчи , че ръси бисер след бисер...Бюджета на НОИ минава под контрола на МФ , през МС и НС...Ако затова се уволнява Митрева е редно целият Министерски съвет , плюс тези в Народно събрание , които са го гласували да си ходят..Жената го каза ясно - имаше списък със 17 човека - от тях 4 ставаха за нещо , останалите - пълни аматьори..Борисов като си обяснява на избирателите да каже - ми нямаме кадри..Не че вече има значение..Каквото и да казва е пътник..Съдбата на НДСВ го зове.

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 8. 8 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Често обръщането на 180 градуса е било брилянтно изпълнявано от главния слуга . Сега средата не е толкова удобна и го няма заряда на опозицонер с аполитичност. От друга страна поставянето на фокуса към чистка на

  по-долните нива чак толкова късно дава спокойствие на личностите на високи постове от предишния мандат ако се готвят за планирано завръщане в навечерието на може би тройни избори. Скандалите също преобръщат нещата и след време може да каже, че е бил подведен и неправилно е

  уволнявал защото не знаел всички факти. И с фрази от рода на най-близкия ме предаде да набеди партийката си и десните за виновни, а за изборите той да е чист като сълза, като мъченик, като светец.

  http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 9. 9 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 728 Неутрално

  До коментар [#7] от "sion1972":

  О, да, всички знаят, че няма по-нормално нещо от това ако в една корпорация един началник отдел не си свърши работата, да се уволнят финансовият директор, генералният директор и президентът на компанията. Също така бордът на директорите обикновено си подава оставките.

 10. 10 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Другарю Борисов, Председателят на НОИ казва, цитирам: "..че местните структури на ГЕРБ са спуснали 17 имена, които трябвало да бъдат назначени за директори на районните управления на социалното осигуряване." - край на цитата. Т.е. това, че не си я викал или не си разговарял с нея не те оправдава и не те оневинява. А че е имало партиен натиск - бъди сигурен, че е така. Така работите вие от ГЕРБ.

 11. 11 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Няма да се учудя, ако наистина не е в час! Толкова е зает да открива, че не му остава време за кадруване Естествено, с тази дейност се занимават други и няма какво да се прави на ощипана мома! Сещам се за митничарчето и пълната дама в крайдунавски град
  Имало е конкурси за ръководители и те не са спечелени от правилните хора. Та затова и "взимат" главата. Приказките за "неправилни" разчети за приходите в НОИ, да ги приказва на Дянков, а не на нас!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 12. 12 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1295 Неутрално

  Дали Христина Митрева се е справила?
  http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_1091694.jpg

  Оценката на колегите и е показателна. Тези хора имат и инстинкт за самосъхранение, но имат и морал.
  - 300 гласа за ГЕРБ. От раз Умножете го по 3.
  Това само в ЦУ.

  Ecrasez l’infâme
 13. 13 Профил на hristo1951
  hristo1951
  Рейтинг: 367 Неутрално

  ПО ГОЛЯМО НАХАЛСТВО ОТ ТОВА НА МУТРАТА НЕМА НЕМА НЕМА/////////////

 14. 14 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#12] от "Graf": Нямам спомен, уволнен служител от такъв ранг, да си отива с просълзени очи, под искрени ръкопляскания! Дожаля ми, от чисто човешката и реакция! Оня с "мъжкарското" си позиране ми е писнал

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 15. 15 Профил на Гогич
  Гогич
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  До коментар [#6] от "Graf":
  Просто тия искат да кадруват на най-ниско управленско ниво: началник отдел и началник сектор. Разкарват всичко наред, което не е тяхно, независимо дали е кадърно или не. Действа се често и със заплахи...

  И за какво - да назначат разни некадърници. В резултат администрацията съвсем е блокирала. Отдавна не сме имали толкова безумно управление.

 16. 16 Профил на luckanova
  luckanova
  Рейтинг: 418 Весело

  Едно бабче хвърли ръкавица на премиер.Юнакът започна битка с бабчето...Ех, юнако,много от нас, простосмъртните, не разбираме от НОИ,НАП,микрорамки,макрораки, но знаем,че когато бабче хвърли ръкавица на юнак, нещо не е наред.Ама никак.

 17. 17 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 641 Неутрално

  До коментар [#7] от "sion1972":

  "Съдбата на НДСВ го зове."
  Една авторитарна партия може да съществува и да покаже положителни резултати когато се води от авторитет - НДСВ.
  Една авторитарна партия, която се ръководи от човек без авторитет бързо се разпада - ГЕРБ.

 18. 18 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 728 Неутрално

  До коментар [#17] от "ПАСТОРА":

  Ох, той Симеон - крадецът на гори пък е един авторитет...
  То затова и от партията му всъщност нищо не остана.

  А за ГЕРБ ще трябва да почакаш.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK