ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

Борисов: Винаги съм бил за етническа толерантност

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (91)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на pierr
  pierr
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Ми като не знаеш какъв е инцидента, какво се празниш?

 2. 2 Профил на Yard
  ****

  Този коментар беше изтрит в 20:30 на 20/05/2011 от неговия автор.

 3. 3 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Супер, значи без високоговорители по минаретата.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 4. 4 Профил на €arthquak€
  €arthquak€
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Бойко дава заявка за подкрепа към Синята Коалиция?
  Малко късно.

  ☭= ☠
 5. 5 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1154 Весело

  "Тогава и РЗС, и "Атака", и Синята коалиция казаха, че ще подкрепят правителството и аз затова го направих. В противен случай България щеше да остане без правителство и сега да сме втора Гърция на Балканите."

  хахахахахахаххаха, ма тоя верно си верва на глупостите!

 6. 6 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1241 Гневно

  Всичко е ясно!
  Предварително подготвен отговор на уж неизвестната ситуация. Старателно подготвен. Извеждащ Борисов и ГЕРБ в печелившата позиция на единствен балансьор, умиротворител и спасител.
  Предварително режисирана ситуация. "Ловка" игра.
  Сценарий от времето на главното секретарстване. И тогава не знаеше какво става. Само беше на сензационните местопрестъпления преди журналистите. Говореше се и за други изпреварени.
  Гнусен сценарий!!

 7. 7 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  борисич да си дисциплинира коалиционния партньор, защото точно сега не е времето за заиграване с етническите въпроси. И спрете да отклонявате вниманието на нацията с тези неща . Финансова криза върлува яко и ни е издавила, вие се занимавате с подклаждане на етнически проблеми. И защо не оттече и дянков? Защо изритахте единствения читав при вас, който защитаваше националните интереси, а не интереса на олигарха златев, Марий Косев??? Питам и отговор не очаквам. Знам го парцалесо борисич.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 8. 8 Профил на scorpion
  scorpion
  Рейтинг: 688 Неутрално

  В свое изказване от 1998 г. днешния мин. председател на Турция заявява следното: "Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашите байонети, вярващите са нашите войници." И на турския мин. на външните работи и известен с опасните си неоосмански възгледи Давутоглу :" Ще реинтегрираме Балканите!". "Какво е Турция? Турция е едни малки Балкани, малък Близък Изток, малък Кавказ. Имаме повече бошняци, които живеят в Турция, отколкото в БиХ. Повече албанци живеят в Турция, отколкото в Албания, повече грузинци отколкото в Грузия, Чечня или Абхазия… А имаме и кюрди, араби, турци заедно. Защо имаме това? Заради османското наследство! За всички тези мюсюлмански нации от Балканите, Кавказ и Близкия Изток, Турция е някакъв вид сигурно убежище, родина, да! И сте добре дошли в пълна степен. Анадолът принадлежи на вас, скъпи босненски братя и сестри! А и ние сме сигурни, че Сараево е наше! Когато казвам, че Анадолът е ваш, това означава: ако искате да дойдете, елате! Но ние искаме да бъдете сигурни и постоянни тук като исконни жители на Сараево и БиХ! Заради това трябва да бъдем внимателни. Това, което се случва в БиХ е наша отговорност! ". "Ние в Босна не сме скачали с парашути, а с коне и там останахме, поделяйки една и съща съдба с босненците. Да, каквото и да се случи на Балканите, Кавказ и Близкия Изток – това е наш проблем. ". Всеки сам може да прецени кой подстрекава противопоставяне на религиозна и етническа основа в споменатите географски райони !

 9. 9 Профил на ALM
  ALM
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Борисов: Винаги съм бил за етническа толерантност
  ...........
  Какво ли разбира под "етническа толерантност , командир участвал в т. нар. "възродителен процес"?!

 10. 10 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Толерантното царство е България. Подобни случки като днешната са само тест за медийния ефект от насаждането на етническа омраза и дали това извиква страховете на обществото.

  Политическата паника на слугите е причина да си правят експерименти. Все пак както твърди и главния сценичен работник на злия маг Доган се свършва с един етап по отношение на емоциите в политиката.

  Агресията трябва да се излива над нарушителите и тези над закона, но пак да си остава в рамките на закона като деяние. Не сме ли непримирими, не сме и живи.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 11. 11 Профил на scorpion
  scorpion
  Рейтинг: 688 Неутрално


  Темата за геополитическия проект на Турция започва да излиза от маргиналното кьоше, в което доста време съвсем умишлено я държаха проводници на най-разнообразни чужди политики (от aмерикански, чак до руски), най-често от експерти, вадещи си хляба с проекти, финансирани от чужди донорски НПО. Ако през 90-те години да говориш за османска дъга на Балканите или ислямски сърп в Европа беше сигурен начин въпросните "космополити" да те обявят за мракобесен националист и православен фундаменталист, то в днешно време нещата са много различни. Управляващият турски политически елит днес говори съвсем открито за проектите си. Някогашните турски интелектуалци - мечтатели, които разсъждаваха върху историческите карти и османската геополитическа зона днес държат лостовете на властта. И в прав текст ни казват онова, което някога "пещерните националисти" параноично привиждаха.

  Има и друго улеснение. Вече за опасността от тази турска политика и за настъплението на исляма в Европа говорят не Николай Хайтов, Льо Пен, наш Волен или други странни птици, в чиято компания един европеец би се чувствал неловко. Днес по темата Турция и ислям без заобиколки говорят Никола Саркози и Ангела Меркел. В България за тези неща политически говори Иван Костов и ДСБ. Политическо говорене, а не прашасал читалищен реквизит и фъскане на черешови топчета между две ракии.

  Днешният турски външен министър Ахмед Давутоглу е идеолог на нео-османската доктрина още от времето, когато е бил университетски професор. Публикувам една негова програмна реч от миналата година, в която доста ясно е формулирана политиката на Анкара към Балканите. За всеки, който има поглед върху политиката тази реч ще даде богат материал за размисъл в различни посоки.
  Бих отбелязал две неща:
  - Поразително сходни послания на Давутоглу с изказванията на Ахмед Доган през последните няколко години.
  - Либералната теза за "мултикултурализма" и съвместното културно влияние и съжителство, прочетена през проекта на нео-османската геополитическа зона с център Турция.

  Има разбира се още много важни пластове, които по-умните ще прозрат.

  Външнополитическата доктрина на Турция буди възхищение със своята конкретност, размах и политическата приемственост при нейното осъществяване. Самият проф. Давутоглу е забележителен ерудит, политик с визия, в което наскоро успяхме да се убедим и от интервюто му в Панорама. Не с него ни е проблемът, а с българите...

  Осъществяването на Турската доктрина би било фатално за България. Това е политически проблем на българите, а не на турците. Затова пускам този материал без евтина ракиена туркофобия в стил "по пет на нож, стани стани..." а преди всичко за да провокира мислене и воля за политическо действие - законодателни, нормативни, административни и граждански.
  ръководят по подходящ начин, можете да управлявате целия регион. Ако не успеете, ще имате регионална криза.

  БиХ е наша отговорност

  Какво е Турция? Турция е едни малки Балкани, малък Близък Изток, малък Кавказ. Имаме повече бошняци, които живеят в Турция, отколкото в БиХ. Повече албанци живеят в Турция, отколкото в Албания, повече грузинци отколкото в Грузия, Чечня или Абхазия… А имаме и кюрди, араби, турци заедно. Защо имаме това? Заради османското наследство! За всички тези мюсюлмански нации от Балканите, Кавказ и Близкия Изток, Турция е някакъв вид сигурно убежище, родина, да! И сте добре дошли в пълна степен. Анадолът принадлежи на вас, скъпи босненски братя и сестри! А и ние сме сигурни, че Сараево е наше! Когато казвам, че Анадолът е ваш, това означава: ако искате да дойдете, елате! Но ние искаме да бъдете сигурни и постоянни тук като исконни жители на Сараево и БиХ! Заради това трябва да бъдем внимателни. Това, което се случва в БиХ е наша отговорност! Миналата седмица интензифицирахме нашите усилия, свързани с БиХ. Когато се срещнах с Х. Клинтън в Цюрих във връзка с арменския въпрос, повдигнах босненския въпрос. Повече говорихме за Босна, отколкото за арменския въпрос в Цюрих. Тогава президентът Х. Силайджич дойде в Анкара и ние имахме много прояви миналата седмица, аз промених цялата си програма и реших да дойда в Сараево, а оттук заминавам за Албания. Един западен дипломат ме попита: Защо правите десант по този въпрос? Т.е. защото се месите в БиХ, като парашутисти, изведнъж, само за една седмица? А аз казах на нашия посланик, който ми предаде този въпрос, да му отговори: Ние в Босна не сме скачали с парашути, а с коне и там останахме, поделяйки една и съща съдба с босненците. Да, каквото и да се случи на Балканите, Кавказ и Близкия Изток – това е наш проблем. Аз съм един ден в Ирак, на другия – в Азербайджан, следващия – в Босна, като министър на външните работи – каквото и да си случи, тя е в дневния ред и програмата на нашата външна политика.

  Ако няма ред, ще платим цената!
  Когато седя в Анкара и направя кръг от 1000 км, тук има 23 държави – всички те са наши роднини и очакват нещо от нас. Ако направим кръг от 3 000 км, има 72 страни и всеки ден в нашата канцелария в министерството новината може да дойде от която и да било от тези страни, и тя ще промени нашата програма. През юни бях в северен Афганистан, в Мазаришериф, Белх, Джанджениз. Посетихме 6 града. Западните дипломати обикновено, когато ходят в Афганистан, посещават само Кабул и се връщат обратно. Само турски министри могат да посетят 6 града в Афганистан без никакъв проблем. Защото, като Босна, Афганистан е наша страна. Аз не се чувствам чужденец в Афганистан. В Мезаришериф управителят на Белх седеше до мен на срещата и се почувства свободен да каже: министре, трябва ми училище, болница, парк. Аз повиках координатора на TIKA и му казах да отбележи това. Нашите журналисти бяха изненадани, казаха: той се обръща към Вас като че ли сте афганистански министър, или като че ли е управител на Коня. Да! Той мисли, че аз трябва да направя това. За него Турция е велика, турският министър има капацитет без ограничения и трябва да направи това, това е историческо бреме. След 2-3 седмици, с една делегация отидох в Санджак, Нови Пазар. И там народът на Санджак и онази черногорска част, каза: трябва ни клиника, училище, трябва ни това, трябва ни онова. Мислят че турците са отговорни за тези неща.
  Прави са! За тях Турция значи нещо. За тях Турция е място, където могат да намерят убежище. Турският народ и турските държавници са хора, които трябва да намерят решение. Ние не можем да бъде слаби от тяхна гледна точка. Затова нашата външна политика трябва да бъде практична. Нищо не можем да игнорираме. Например, босненец и някой от Дагестан, вие сте така далеч един от друг. Той е руски гражданин, или азер от каспийския регион а вие босненец в Босна. Но в апартамент в Турция бошнякът и азерът, албанецът и египтянинът, живеят заедно. Може би смятате, че сте далеч, но в Турция сте в една и съща къща, заради тези исторически отношения. Затова нашата външна политика има намерение да установи ред във всички региони, които ни заобикалят – на Балканите, в Кавказ и Близкия Изток. Защото ако няма ред, тогава ще платим цената!

  Ще реинтегрираме Балканите!

  За западняците или за някой дипломат от другата част на света босненският въпрос е технически въпрос, който трябва да се решава. Трябва да се отработи това, не трябва да се прави онова.. За нас това е въпрос на живот и смърт! Това е толкова важно! Териториалната цялост на Босна и Херцеговина за нас е важна в същата степен, в която и териториалната цялост на Турция! Просперитетът и сигурността на Сараево за нас са важни както и сигурността и просперитета на Истанбул – това е чувството и отговорността не само на държавниците, това са чувствата и емоциите на който и да било турчин, който живее в която и да било част на Турция
  Днес казах това на вашите лидери тук. Имаше два големи спонтанни митинга, демонстрации в Турция, много големи, които аз помня през своя живот. Спомням си добре едната, беше през 1993 г. В медиите се появи новината, че сърбите използват химическо оръжие при нападението над Горажде. Новината беше публикувана в 7 или 8 часа вечерта. Не хиляди, а стотици хиляди души се събраха на пл. Таксим в Истанбул спонтанно. Ако от тях беше поискано да идат пеша до Босна онази нощ, не биха се замислили дори да си отидат до вкъщи, в същата минута щяха да тръгнат за Босна с тези емоции. Това е начинът, по който сме свързани един с друг. Накратко, нашата история е същата, нашата съдба е същата и нашето бъдеще е едно и също. И както през 16 век, когато османските Балкани станаха център на световната политика, ние ще направим така, че Балканите, Кавказ и Близкият Изток, заедно с Турция, да станат център на световната политика в бъдеще. Това е целта на турската външна политика и ние ще го постигнем. Ние ще реинтегрираме балканския регион, Кавказ, Близкия Изток, на основата на принципа на регионалния и глобалния мир, не само за всички нас, но и за цялото човечество.
  Много ви благодаря, че ме поканихте и Алах еманет!

 12. 12 Профил на georgisz
  georgisz
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Абе боко си е боко и не ми е мечтата за премиер.

  Но ако трябва да избирам между Герб, ДПС или Атака - в този случай Бойко говори за отношението между етносите както мисля и аз.

  А Атака са такива **********, че направо не ми се говори.

 13. 13 Профил на doncorleone
  doncorleone
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#6] от "AzDebil":

  Във вестник Строго Секретно ли го прочете...

 14. 14 Профил на mediator37
  mediator37
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Като си за етническа толерантност, кое му е толерантното мюсюлмани да убиват българска депутатка с камъни по главата ?

  Има ли живот след демокрацията ?
 15. 15 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 950 Неутрално

  До коментар [#9] от "ALM":

  точните думи на Рапона са:
  "Абсолютно съм против каквото и да е било етническо нетолерантство*." Нямам представа защо са преиначени думите Му.
  http://www.focus-news.net/?id=n1526558
  -------------
  каквото и да значи това. Вероятно обратното на "толерантство", ако има такава дума.

  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 16. 16 Профил на pai31
  pai31
  Рейтинг: Гневно

  Г-н Борисов да не се прави на "дръж ми шапката" ами да каже ,кой разреши на атакистите да правят митинг пред джамията,кой разреши на Сидеров да прави митинг по време на празника за канонизирането на мъчениците от Батак. Тези хора трябва да понесът своята отгворност.Само да не се окаже,че някой върши нещо в името на парламентарната подкрепа на тоя психопат.

 17. 17 Профил на ribar
  ribar
  Рейтинг: 477 Гневно

  Спи, Дяконе!Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти.От там не виждаш ...съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви.Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават В ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. ...Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

  Много ти здраве.
 18. 18 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 807 Неутрално

  Човек, който е за етническа толерантност, не може да бъде в съдружие с човек, на когото веруюто е етническата омраза. Борисов е лицемер!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 19. 19 Профил на да защитим животните
  да защитим животните
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#3] от "Десен":
  Без звучащи говорители отвън и без молитви и черджета извън сградата на джамията. Обратното е външно мероприятие и трябва разрешение на общината, а такова не е искано.
  Другите две църкви еврейска и Св. Неделя нямат външни мероприятия при положение че втората е основна и най многобройна на вярващи и основна религия за България.
  На помаците прекалено много "толерантност" се позволява с което те злоупотребяват. Сега трябва община София да им друсне яка глоба за нарушаване на обществен ред и последно предупреждение за закриване на джамията и оставането и само като музеен обект.

  Да защитим животнитe !
 20. 20 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Толерантноста е последната добродетел на едно общество преди да се разпадне!

  Същото се отнася и за етноса!

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 21. 21 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2398 Любопитно

  Понеже Доган се активизира, сега на ход е Сидеров.
  Ходове на ДЪРВЕНАТА ДЪСКА от хора, които се мислят за "шахматисти"...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 22. 22 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално


  Двете трети от изказването е израз на явен страх и притеснение у ББ, че подкрепата за Герб в парламента става твърде нестабилна и то веднага след подтвърждаването от съда на положението, че след вот на доверие може да има вот на недоверие към правителството...Съвсем неочакван поврат точно преди изборите

  un buen dia empieza con un solo rayo
 23. 23 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 583 Гневно

  Абе каква толерантност бе...

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 24. 24 Профил на skarlet1
  skarlet1
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Бойко знае откъде духа вятъра и с чия помощ се печелят избори. Много подло от негова страна. Бил нашият за етническа толерантност - дрън - дрън.

 25. 25 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 583 Гневно

  До коментар [#22] от "rayo":

  Ама к'ви уплахи, к'ви вотове те гонят- няма такива филми, докато не се намери алтернатива...

  Ако го свалите- кой ще сложите?

  Всички други партии са по един файтон хора, с доказана във времето некадърност.

  Пак да питам- махате го, и идва КОЙ?

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 26. 26 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Неутрално

  Религиите са вид партия - най древна по произход. Както всяка партия иска разрешение от общината за митинги, сбирки, концерти на открито, чествания така и религиите трябва да искат разрешение за мероприятия извън офисите си /църквите/ . На единия му се викало по силни високоговорители , търкаля му се по общинска земя и си мърмори, трети иска концерт на открито Скорпионс, народни песни и танци и т.н. Всичко това се съгласува и иска разрешение от общината и се плаща. Никой не е длъжен да слуша някой че му се виело като вълк срещу луната, метъл, пънк и т.н. Молба-разрешение- плаща - вие, свири и т.н.
  Това е обществен ред и толерантност, другото е неуправляем ХАОС!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 27. 27 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 583 Гневно

  До коментар [#26] от "Gouverneur général":

  Абсолютно точно!

  +++++++++++++++++

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 28. 28 Профил на «◄-Berk®-►»
  «◄-Berk®-►»
  Рейтинг: 478 Неутрално

  Както видяхме в Босна през миналите години колко хора загинаха напразно заради етността и вярата,и всичко това за какво беше... ами като се погледне в днешно време всичко това е било за създаване на държава наречена Косово с жителство 2.3 милиона.След това какво стана ами Американците си построиха базите и се настаниха там.Дано тези действия в България да не са извършват чрез ръцете на външните сили.Иначе аз като мюслюманин какво против мога да имам срещу християните или като турчин мога ли да бъда срещу българите или други етности? Не разбирасе.Ние от векове насам сме си живели заедно в тези земи,споделили сме същата съдба,яли сме хляба на тези земи, пили сме водата му.Ние трябва да сме единство, за да сме по силни като държава,защото времената се промениха и от сега нататък трябва да сме по силни.Трябва да сме толеранти и да уважаваме един друг защото преди всичко сме хора и създателя ни е един и същ Бог"нищо че верите ни са различни" и държавата ни е родина на всички ни.

  Животът е само един миг между две вечности." Платон"
 29. 29 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#26] от "Gouverneur général":

  Или - молба, не се разрешава, не плаща, не вие, не свири и т.н. Както е в този случай - отдавна е ясно, че проблемът идва от уредбите и високоговорителите, не от това, че хората се молят. А и не вярвам, че вярата изисква да се проснеш насред пътя, на теснотията в едно от най-наблъсканите с хора места в София и демонстративно да се правиш на много вглъбен в молитва, вдигайки и неприятен за околните шум при това.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 30. 30 Профил на sasvirco
  sasvirco
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Това мюсюлманин етнос ли е? Мислех, че се води вероизповедание. Кой се бил сега и за какво? Християни с мюсюлмани, българи с турци?

 31. 31 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#26] от "Gouverneur général":

  Леле, че мозък си..хаха..
  Е, и като някой с пари си плати пак ще "вие, свири и т.н." без проблем..А пък уж казваш, че "Никой не е длъжен да слуша някой че му се виело като вълк срещу луната, метъл, пънк и т.н."..хаха..Май в твоята глава е пълен хаос! Като общината има някоя хилядарка отгоре, какво ще се промени лично за теб?? Предложение, та дрънка..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 32. 32 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#25] от "952":

  Аз коментирам неговите думи, не ми слагай нещо повече в устата.... Ако ти не виждаш, че премиерът се притеснява, хубаво. Да, няма все още нормална алтернатива на Герб, и какво? Да не мислим и да не говорим ли? Щом няма, давай да го подрепяме. Е, аз не съм от тия.

  un buen dia empieza con un solo rayo
 33. 33 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#4] от "earthquake":

  Това, че нещо много ти се иска, не го прави вярно.

  Къде видя такава заявка?

 34. 34 Профил на stoicho2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#5] от "Мария Антоанета":

  Кое в казаното не е вярно?

 36. 36 Профил на iivailo1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 583 Неутрално

  А колкото до Борисов той да види с кого се сдружава. С този който го нарече Бойко Мухобойко

 38. 38 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Нация, няма какво да се заблуждаваме . От години ни управляват продажни парцалеси. Ама те не са виновни, виновни сте Вие, които им го позволявате, като ходите да гласувате за тях и да ги подкрепяте . Спрете да гласувате . Накажете ги със безразличие. Станете взискателни, не им позволявайте да Ви мачкат, тъпчат, лъжат и крадът . Разберете го, те живеят на Ваш гръб. Те разчитат на вашите гласове по време на избори. Нека да вдигнат ръце тези, при които поне един път в животът им е отишъл депутатът, за когото са гласували . Сори, ама за Вас се сещат по време на избори, а след това Ви забравят и започват безкомпромисно да Ви щавят . В момента поредните парцалеси вършат същото . Даже Ви отклоняват вниманието и Ви разиграват циркове , които може да струват скъпо и прескъпо на нацията . Не им се връзвайте . Не скачайте, защото сега не е момента за етнически конфликти . Държавата е много слаба за да може да си го позволи .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 39. 39 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#32] от "rayo":

  А от кои си?

  В царството на слепите- едноокият е цар!

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 40. 40 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#7] от "ARRI":

  На него, предполагам, от защита на българските интереси не му е останало време да задвижи газовите връзки с Гърция?

 41. 41 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#22] от "rayo":

  Ами сега Сидеров ще иска нещо, въпреки че плямпа че поддържал ГЕРБ безкористно. Я министерско кресло, я друго нещо. Не напразно иска Цветанов да се оттегли. Сигурно иска да стане МВР министър

 42. 42 Профил на 952
  952
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#41] от "stoicho2":

  Стойчо- кво ще стане, ако не поиска обаче?

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 43. 43 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#28] от "◄⁞⁞Berk®⁞⁞►":

  Имам усещането, че много повече мюсюлмани мислят като теб, лошото е, че несъзнателно те могат да бъдат въвлечени от други радикалномислещи свои религиозни лидери.

  un buen dia empieza con un solo rayo
 44. 44 Профил на Ivaylo Daskalov
  Ivaylo Daskalov
  Рейтинг: 793 Неутрално

  ела в "Изгрев " да живееш тогава , като си за Бойко .

 45. 45 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#40] от "kaka_ginka":

  Гинке, няма какво да се заяждаш. Ясно ми е, че ти си на сраната на олигарха златев , и според мен си мазохистка . Той те щави, ти се кефиш .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 46. 46 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#39] от "952":

  От никои не съм, и както се оказва, половината българи са в тая графа. Всеки от тях някого е подкрепял по-рано и останал разочарован от тези, на които е вярвал. Нямам намерение пак да давам шанс на предходните партии, докато не видя, че там има стойностни хора, които първо знаят какво искат и как да го постигнат и второ, че това същото е не за тях, а за всички нас.

  un buen dia empieza con un solo rayo
 47. 47 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#38] от "ARRI":

  Прав си, човече! Хората в България са страшно тъпи! РАЗБЕРЕТЕ БЕ, ХОРА-БОКО ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ "ИЗБРАН" Е ИЗБРАН ОТ ВАС! ДРЪЖТЕ МУ СМЕТКА! ЗАщОТО ТОЙ ХАРчИ И РАЗПРЕДЕЛЯ ВАшИТЕ ПАРИ! ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ И ПОДОБНИ НА КОИТО СЕ ИЗТЪПАНчВА И РЕЖЕ ЛЕНТИ СА ВАшИ, А НЕ НЕГОВИ! ПОСТРОЕНИ СА С ВАшИ ПАРИ И ЗА ВАС!!! ПРЕМИЕРЪТ И ДЕПУТАТИТЕ СА СЛУГИ НА НАРОДА, А НЕ ГОСПОДАРИ! НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ И БЕЗ НАС СА НИКОЙ И НИщО!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 48. 48 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#22] от "rayo":

  Малка фактическа неточност - не "точно преди", а шест месеца преди изборите.
  Досега е имало период от 6 месеца след вот на доверие. Този период така и така изтчаше след месец - два.
  Сега остава периодът от шест месеца след вот на недоверие. Така че след следващия опит на БСП за вот на недоверие, правителството ще има шест месеца, които ще го изкарат до след изборите.

 49. 49 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#41] от "stoicho2":

  Ако всичко това не е за да си спомни малко електоратът му, че "Атака" съществува и че наближават избори, в които нямат право да пасуват. Все пак "Атака" силно се обезличиха като партия за последните две години и места в общините няма да са им излишни

  un buen dia empieza con un solo rayo
 50. 50 Профил на branko666
  branko666
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Ей Бойко ти като си така мазен знаеш ли как ще ви го сложат на ГЕРБ. Вие сте най гадното управление от 20 години до тук, защото проявявате толерантност към "българските граждани с чуждо самосъзание" и ебахте мамата на бедните които ви избраха с надежда че ще доиде по добро и мислеха че за тези които са тормозели народа а именно некоректните работодатели ще има възмездие. Увеличихте цигарите, алкохола и храните без да вдигате минималната заплата.
  Циганите, турците и престъпниците вън от България.

 51. 51 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#48] от "kaka_ginka":

  Не бях вниквала в подробностите около новото положение, благодаря за уточняването.

  un buen dia empieza con un solo rayo
 52. 52 Профил на iivailo1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 53. 53 Профил на iivailo1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 54. 54 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 426 Неутрално

  България е светска държава, така че е крайно време другарят Борысов да спре с дебелашките демонстрации на религиозните си вярвания, да свали от ревера си православието, на което разчита да му спечели всякакъв вид избори...

  Ако ще дарява църкви - да го прави със собствени средства и тихомълком, като истински християнин, ако е искрен, разбира се, а не да се пули и пъчи пред телевизионните камери!

  Да си набие в дебелата кратуна, че е министър-председател на светска държава, населявана от хора, изповядващи различни религиозни убеждения... Защото, в религиозен аспект, той реално с нищо не е по-добър от Воленчо! И носи огромна отговорност за нагнетяване на религиозното напрежение.... Да се замисли над ей тия нещица, ако е в състояние! Ей тъй, между два сета, между две мачлета и пр. важни държавнически обязаности!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 55. 55 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#38] от "ARRI":

  Уха, супер предложение - не ходете да гласувате и оставете някой друг да ви определя живота.

  Откажете се от правото да избирате кой да управлява страната и оставете твърдитя ядра на БСП и ДПС да ви нахлузят нова управляваща коалиция, щото досега малко ви крадоха.

 56. 56 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Любопитно

  Религията в Европа е с основно влияние върху изкуството , културата , философията и правото . Най-голямата религия в Европа за едно хилядолетие и половина е християнството . Три страни в Югоизточна Европа и една държава в Източна Европа имат мюсюлмански мнозинства.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Europe
  Мюсюлманите съставляват около 9% от населението във Франция , 5,8% в Нидерландия , 5% в Дания , малко над 4% в Швейцария и Австрия , а почти 3% в Обединеното кралство . Мюсюлманите съставляват над 95% в Турция , 38% в Албания , 40% в Босна и Херцеговина , 33,3% в Македония , около 18% в Черна гора , [ не посочени данни] 12% в България, между 10 и 15% от населението на Русия ., и 90% в Косово
  Религията е културна система !
  http://en.wikipedia.org/wiki/Religion

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 57. 57 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#45] от "ARRI":

  Хе хе.

  Вместо да пускаш някакви клишета за олигарси и проникновения за това кого поддържам, защо не вземеш да обясниш как нестроенето на връзките защитава българските интереси в борбата с руските амбиции за енергийно доминиране и каквото там го беше написал?

 58. 58 Профил на iivailo1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#50] от "branko666":

  Т.е., толерантността е престъпление, но управлението в коалиция с кликата на Доган не е никакъв проблем?

 60. 60 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#55] от "kaka_ginka":

  Ако въпросът е кой най-много е откраднал от България-сините са с огромна преднина.. царят не е по-далеч..червените също не се поколебаха..За ДПС-то..останаха трохи.. Герб в момента вярно не крадат..но при тях проблемът за съжаление е още по-голям-те не създават нищо, нямат никаква мисъл или смисъл в главите..просто са толкова некадърни!.. Вече не знам кое е по-голямото зло..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 61. 61 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Бойко да разкара АТАКА! Дори математически в парламента не се нуждае от тях!

  Силата на Бойко и на ГЕРБ винаги е била да са сами срещу всички! Сами срещу коалицията на омразата! Не случайно Борисов спечели с над 53% на първи тур на кметските избори в град София когато всички са бяха обединили да го оплюват него и управлението му на град София! Затова момента е идеален Борисов да откаже подкрепата на атака и ГЕРБ да останат да управляват сами! Дори чисто математически за парламентарната подкрепа на ГЕРБ не са им необходими гласовете на атака. При гласуването на законите дори да си представим че ще стане чудото и изведнъж всички опозиционни депутати ще почнат да ходят всеки ден в парламента и дори Доган ще отива на работа то ГЕРБ има подкрепата на 6-те независими депутати които дори ходиха в Брюксел пред ЕНП да гарантират подкрепата си! Така че приемането на законите не би трябвало да е проблем! За вота на недоверие е още по-тежко и прецакано за опозицията! При вот на недоверие няма никакво значение колко гласа ще има ГЕРБ! Цялата опозиция трябва да събере 121гласа. Пак повтарям опозицията трябва да събере 121гласа НЕ ГЕРБ! Тоест освен 117-те депутата на ГЕРБ само трима депутати да не гласуват и вота ще е неуспешен. Както казах 6-те независими вече гарантираха подкрепа но освен това Касим Дал и Корман Исмалилов не биха гласували с ДПС. Да не говорм че хора като Делян Пеевски също биха могли удобно да не присътват!
  А чисто предизборно интереса на Бойко е комунистите, Костов, ДПС и атакистите да са заедно срещу него в коалиция на омразата точно както беше в София. Така избора е ясен няма значение дали гласуваш за Костов, Станишев, Сидеров или Доган, те са едната страна на монетата, а ГЕРБ другата! Тоест или те или за ГЕРБ! А Доган и Костов са двамата най-мразение и непопулярни политици в Б-я! Сидеров е в топ 5! Със сигурност това е най-правилната и предизборна стратегия и за управлението напред!

 62. 62 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#55] от "kaka_ginka":

  Гинке, или си от платените драскачки, или си тъпа . И защо си мислиш, че като пускаш бюлетината, ти избираш кой ще управлява . Не ти ли минава през тъпата глава, че изборът е предварително направен. И на никой не му пука за теб, гласоподавателке . Ама кво да ти обяснявам, то пробита кратуна нищо не задържа .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 63. 63 Профил на ARRI
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:23 на 20/05/2011 от неговия автор.

 64. 64 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#60] от "ostin22":


  Не са занимавай с тъпи платени подлоги . Тая шматка не може да проумее , че от такива като нея страда читавата част от нацията. От такива като нея, които ходят да гласуват и угаждат на парцалесите, се стопи нацията . И даже не проумява, че с гласът си спомага щавенето ни . Онези престъпници които ни управляват, са там благодарение на такива като нея . Без значение за кои е гласувала. Дали са червени, сини, лилави.... все от едно котило излизат .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 65. 65 Профил на πA®ΣH
  πA®ΣH
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Хубаво хуртува човека. Строг, но справедлив. И е от Банки.
  На майтап печели. От майтап не разбира. Не знае какъв е инцидента, но е за етническа толерантност. Не знае защо, но ходи на теляк. Когато е вън от България, все нещо става. И все под ръководството на Дянков и с полицейското присъствие на Цветанов. Само дето онзи тарикат Софиянски смени предназначението на Централна баня и сега няма теляци около джамията.
  Хубаво хуртува човека. Чак се просълзих.

 66. 66 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1870 Неутрално

  До коментар [#61] от "merkel":

  Какъв е бай Ганьо, че да разкара Атака, не ги е избрал той, обратното според Волен и остналите интелигенти от Атака неговото правителството е най-доброто за България. Не случайно то получи вот на доверие точно от Атака, ГЕРБ и 1/2 от РЗС.

 67. 67 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#62] от "ARRI":

  Аз разбирам, че аргументите за гласуването те притесняват, защото масовото участие на избори объркват сметките на онези, които се надяват да управляват вечно на база на 10-15% твърд електорат.
  Разбирам, че е трудно да не се изнервяш при такива обстоятелстава, но все пак опитай се - спорт, йога, дишане дълбоко би трябвало да помагат.

 68. 68 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 950 Любопитно

  До коментар [#31] от "ostin22":
  Разрешение маже и да няма. Ако има ще е по правлника на общината за мероприятие 1 -2 часа а не с 1000 лева да вие за винаги.
  Пресилваш нещата.

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 69. 69 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#64] от "ARRI":

  Разсъждавам почти като теб... "почти-то" е заради грубостите, които изхвърляш... не е нужно. Проблемът е, че дори и да не гласуваме, "мъртвите" гласували души могат да стъкмят нужния процент за признаване на вота....... а това пак не е в ничия полза

  un buen dia empieza con un solo rayo
 70. 70 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1316 Любопитно

  До коментар [#7] от "ARRI":

  Арри ,защо не си направиш партия.Не се майтапя.

 71. 71 Профил на lacho59
  lacho59
  Рейтинг: 268 Любопитно

  До коментар [#62] от "ARRI":
  “Аз знам какво е етнически конфликт. Всичко тръгва от едни леки сблъсъци”, заяви Октомври 2008 г. Бойко Борисов, гениално прозрение нали? Всички знаем, че гениалните неща са прости. Всички, които се занимават с науката за етническите конфликти и тяхното разрешаване, за отношението между етносите, могат да си изядат тоновете изписана хартия и да признаят столичния кмет за техен гуру. С едно изречение той описа и събра цялата сложност на етническите взаимоотношения. Г-н Борисов показа и завидни познания относно това колко джамии има построени в България -1500. Нали не си мислите, че той е попитал мюфтийството и е използвал някакви официални данни за това? Всички знаем, че няма нужда от това - той си знае. Знае и много добре, че през последните 15 години в Гърция няма построена джамия. Нищо, че фактите говорят точно обратното, което за пореден път показва, че е абсолютен лаик и некомпетентен човек. Мюсюлманското население в Гърция дълги години води борба, за да си построи джамия в Гърция. В крайна сметка се взе решение да бъде построена такава, още през 2006 г. в центъра на Атина и то с пари на гръцката държава. Би трябвало г-н Борисов, като политик да е поне малко запознат с това, което става в съседните държави, още повече след като то е било в центъра на общественото внимание, медиите и всичко, което се сетите в Гърция. Най-страшното обаче е, че Борисов с днешното си изказване много заприлича на Волен Сидеров. Как може уважаващ себе си политик да каже, че сме прекалено толерантни? Ето още бисери: “Аз съм против етническите партии и вкарването на религията в политиката”. Как така религията се вкарва в политиката? Пълно непознаване на политическия процес! Напротив, много често в Западна Европа партии се формират на определени религиозни ценности. Освен това, ДПС не е религиозна, а етническа партия, има голяма разлика, която явно Борисов не прави.
  http://www.dnes.bg/obshtestvo/2008/10/27/borisov-kakvo-e-etnicheski-konflikt-li-vsichko-zapochva-s-leki-sblysyci.59660

 72. 72 Профил на lacho59
  lacho59
  Рейтинг: 268 Любопитно

  До коментар [#55] от "kaka_ginka":
  Борисов: Винаги съм бил за етническа толерантност...и
  Борисов винаги е бил извор на запомнящи се цитати и бисери. Но в Чикаго той просто надмина себе си. Пред български емигранти в Чикаго лидерът на ГЕРБ заяви: "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше…" Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте… Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям."


 73. 73 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#70] от "Irina":

  Затова се искат много смели хора, още повече на фона на политическата пиеска в България. Това, че едно камъче обръща каруцата..за жалост го има само в приказките на другите народи

  un buen dia empieza con un solo rayo
 74. 74 Профил на bally
  bally
  Рейтинг: 479 Неутрално

  герб, атака, доган - коалицията ГАД. Фандънова дава разрешение на Сидеров да вилнее пред джамията, за да "сетим" че Доган ни пази етническия мир...
  Тъпи буфосинхронисти

 75. 75 Профил на viggen
  viggen
  Рейтинг: 112 Неутрално

  Добре де скорпионе и кво предлагаш много мъже в тая държава ама ако стане конфликт и ще забягате към Португалия да чистите кенефи а ние тук трябва да се бием е няма да се бия за лайна направени от друг мозъка ми е по-скъп от твоя на семкаджия сори повечето от вас се напикават докато спят сигуро ама иначе сте големи спецназовци биете турци мани страшни сте.

 76. 76 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1232 Неутрално

  До коментар [#74] от "baly":

  много синтезирано и съвсем точно

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 77. 77 Профил на branko666
  branko666
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#59] от "kaka_ginka":

  Интерпретацията ти не е правилна помисли малко повече

 78. 78 Профил на gtr
  gtr
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#62] от "ARRI":

  Смешник,по цял ден дреме по форумите и раздава акъл без да му го искат.

 79. 79 Профил на rayo
  rayo
  Рейтинг: 583 Неутрално

  До коментар [#74] от "baly":

  Само те ли са "тъпи буфосинхронисти"? В България няма една свястна партия, всички са оплетени с нечии чужди или придобити интереси.....да има как всички те да изчезнат в небитието и да оставят хората сами да решат кое е справедливо и кое не е чрез обикновени мажоритарни избори, Пък да решават после какво да е законодателството, как да се развива страната ни - ще плащат ли за АЕЦ-ове, ще строят ли фотоволтаици по нивите си, ще спонсорират ли НАТО и ЕС и до каква степен, при какви условия... от неизвестните мижутурковци на партиите имат полза само самите партии или техните спонсори......явно обикновените хора нямат полза от партиите (единствено им остава надеждата като техен член да получат някоя службица)

  un buen dia empieza con un solo rayo
 80. 80 Профил на gtr
  gtr
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#70] от "Irina":

  Арри ,защо не си направиш партия.Не се майтапя.
  ------------------------------
  Хич не си майтапчийка.

 81. 81 Профил на gtr
  gtr
  Рейтинг: 419 Неутрално

  До коментар [#74] от "baly":

  Фандънова дава разрешение на Сидеров да вилнее пред джамията, за да "сетим" че Доган ни пази етническия мир...
  ------------------------
  Три пъти го прочетох.........???????????????????????

 82. 82 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Цитат на ББ:
  ""Аз мисля, че българските мюсюлмани не са крепостни селяни, за да ги държи някой"
  А аз, пишещия този коментар ви обещавам, че првителството на ББ ще продаде Булгартабак на близка до ДПС фирма! По този начин ДПС чрез изкупуването на тютюн ще циметира положението си върху българските мюслюмани, гледащи тютюн. Заплахи, че няма да им изкупи тютюна, самоизтъквания в стил вижте колко много прави ДПС за вас, изкупи ви тютюна.
  А за ББ само ще кажа-не ме гледай какво говоря, гледай ме какви ги върша!!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 83. 83 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1842 Неутрално

  Тиквата пак се опитва да влага смисъл в сложни изречения и както обикновено не му се удава. Четири взаимно изключващи се твърдения в рамките на 5 минути. Дълбока психологическа драма тресе Мутрата.

 84. 84 Профил на повелителя на пуйките
  повелителя на пуйките
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ВОЖДЕ депортирай ги в анадола само 600 000 останаха от тях хайде депортирай ги всичките

 85. 85 Профил на тони
  тони
  Рейтинг: 538 Неутрално

  винаги съм бил най-умния?

 86. 86 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 716 Весело

  Очаква се включване от Драгалевци.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 87. 87 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1316 Любопитно


  Принципна и достойна позиция на Борисов.

  - Успех !!!

  Не се поддава на популизъма:
  - замрази пенсии и заплати на бурокрацията
  - не прави компромис с етническият мир заради парламентарна подкрепа

  - Борисов, прави каквото трябва и ще стане каквото правиш !!!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 88. 88 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 733 Неутрално

  Много добре казано г-н Борисов!
  Все още обаче си изяснявам Вие истински патриот ли сте или само позьор, с измекярски манталитет???

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 89. 89 Профил на pc_none
  pc_none
  Рейтинг: 531 Весело

  "Всеки иска да спечели президентските избори..." - да де, без борба няма победа! Но някои още се борят със средновековни методи явно...

 90. 90 Профил на kitaec_
  kitaec_
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Боко тиквата е един от виновниците за циганските безобразия.

 91. 91 Профил на Spand
  Spand
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Ае аз не мога да загрея са - това, че може да се управлява без ДПС е мит, който ГЕРБ са разбили или...

  "...и че всъщност само ние до този момент сме разбили мита, че без ДПС може да се управлява, и то добре..."

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK