ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

Плевнелиев отчете 853 премахнати незаконни постройки

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (29)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Анди
  Анди
  Рейтинг: 829 Неутрално

  Когато един гради а друг след него върви и руши накрая на пътя остава само умората.

 2. 2 Профил на darkwing
  darkwing
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Когато един гради без да спазва правилата, накрая му остава купчина вторични суровини.

 3. 3 Профил на miss_p
  miss_p
  Рейтинг: Неутрално

  Така се прави. Трябва да се научим да спазваме правилата

 4. 4 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1291 Весело

  Остават още 85 300!

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 5. 5 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 521 Гневно

  До коментар [#2] от "darkwing":

  Абе нещастник кои правила на мутрите ли .Избрахте си ги ще Ви рекетират до края на живота Ви.Знаеш ли колко пари трябва да кихнеш за строително разрешение на отговорния другар.

 6. 6 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 624 Неутрално

  ...853 бараки и шперплатки по-точно.. Я да каже дали има поне една премахната постройка на заслужилите ни милионери??

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 7. 7 Профил на dnk
  dnk
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#5] от "bokko":

  То колко кихна за твоята? няма да питам дали е законна

  Моралът не е порок!
 8. 8 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 521 Весело

  До коментар [#6] от "ostin22":

  Няма и да има . То съда реши че прохода Хаинбоаз е незаконен на последна инстанция но не се събори ,Министъра обеща да го за 6 месеца да го узакони като наруши закона разбира се .

 9. 9 Профил на kalin_m
  kalin_m
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Някой има ли актуални снимки на "Веселото село"?

 10. 10 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Време е Плевнелиев да направи тотална проверка за това, как и на какво основание са били издавани разрешения за строеж в цялата страна без договори за присъединяване към техническата инфраструктура. И също - защо и на какво основание за били отказвани такива договори, когато за съответните парцели са били издавани от общините разрешения да строеж. За чия сметка са били осъществявани тези присъединявания. И кой е виновен за тази вакханалия, която продължава в България повече от 10 години? Защо не са изкупени съоръженията, както ЗУТ изисква?

 11. 11 Профил на merkel
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:13 на 03/06/2011 от неговия автор.

 12. 12 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 778 Неутрално

  На мен заглавието на един друг сайт от казаното днес от Плевнелиев ми хареса повече и го предлагам безвъзмезно на дневник:

  Плевнелиев: Кмет ли да стана, президент ли, премиер ли?

  България е европейски шампион по достойно преминаване през кризата, смята министърът

  Всеки ден ме заливат въпроси – кмет ли да стана, министър-председател ли, президент ли да стана… Честно да ви кажа, именно защото се стреля във всички посоки, не взимам нещата насериозно, отби въпросите за възможна кариера на премиер или президент регионалният министър Росен Плевнелиев. Ако изобщо нещата станат сериозни, тогава ще мисля. Дотогава моето сериозно положение е всеки втори ден да правя първи копки, заключи темата министърът.

  В някои отношения ние сме първи, не последни в Европа, в някои отношения сме по средата, реабилитира имиджа на страната министърът. България е в категорията на тези европейски шампиони, които дават тотален шанс на следващите си поколения, защото не сме ги оставили тях да плащат кредити, ние не сме това правителство, което да харчи за сметка на бъдещото поколение. От тази гледна точка България е европейски шампион, с гордост каза Плевнелиев. Ние сме държавата с огромни овации, че в момента харчим толкова, колкото можем да си позволим, добави той.

  Кризата е дългосрочна криза и тя няма да се реши от днес до утре, дисбалансите са много сериозни. Някои държави дори ще имат изгубени поколения, вмъкна песимистични прогнози Плевнелиев.

  Всеки кандидат на България за президент трябва да продава моженето, каузата на България навън. Необходим е национален консенсус, необходимо е, разбира се, и президент, който да движи държавата в посоката на тези национални приоритети. България категорично има своето място в Европа, каза министърът.

  Той скромно поясни, че високият му рейтинг не е негов личен рейтинг, а на правителството, на премиера,който го подкрепя. „Не съм се вживял в ролята на човека с най-високия рейтинг, който ще гради някакви феноменални планове за бъдещето. Винаги съм казвал, че големият късмет, който аз имам, е да не се занимавам с политика. Аз всеки втори ден трябва да правя първа копка на пътища втори и трети клас. До края на месеца трябва да избутам „Марица“, след това трябва да работя по огромни и тежки теми, отново се върна към работата министърът.

 13. 13 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 521 Весело

  До коментар [#7] от "dnk":

  Отговора знаеш ли какъв е . Предадоха на вторични суровини целия кадастър и сега половината блокове ги няма в кадастъра и трябвало всеки да си плати отново да ги нарисуват . Това е защото вече кадастъра бил частен.

 14. 14 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Плевнелиев: Ще режем ленти и правим първи копки през ден! И това няма нищо общо с идващите избори, просто е добре свършена работа!

  Искам да ви разкажа само още нещо много важно - че магистралите не са всичко. Ние стартираме огромна програма по своя мащаб за пътища втори и трети клас на територията на страната. През юни и юли месец буквално всеки втори ден ще правим първи копки и рязания на ленти. И това няма нищо общо с идващите избори, просто е добре свършена работа. По оперативна програма "Регионално развитие" имахме 30 отсечки, над 700 километра на територията на цялата страна, пътища до туристически атракции като Старосел, важни пътища на Северна
  България, крайдунавския път и т.н. Всичкото това нещо го приоритизирахме.

  До края на годината са подготвени общо 61 старта на пътни проекти. “Това не е политика, това е добре свършена работа”, коментира Плевнелиев.


  „Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46”, каза още Плевнелиев.

  36 пътя в Южна България и 10 в северната част на страната ще бъдат ремонтирани до края на годината.

  „Аз съм единственият министър, излязъл пред хората с точно поставени цели и съм казал какво предстои да направя”, обясни Росен Плевнелиев високия си рейтинг. Той поясни, че в министерството има списък с пътищата за ремонт и задачите, които трябва да се изпълнят по дата.

 15. 15 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 521 Гневно

  Допълнение това са блокове строени преди 60 години сигурно и те са незаконни.Всичко се прави да се облагодетелстват някои хора .

 16. 16 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Най-вече рибарски бараки.

  Orda
 17. 17 Профил на darkwing
  darkwing
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#5] от "bokko":

  Нещастник? О, напротив, много съм щастлив като гледам снимката даже.
  Надявам се твоята злоба да успява да ти прави щастлив, но като те чета, май само с надеждите ще се остана.

 18. 18 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 521 Неутрално

  С копките си това правителство копае гроб. Времето ще покаже кой ще влезе в него.

 19. 19 Профил на Анди
  Анди
  Рейтинг: 829 Неутрално

  До коментар [#5] от "bokko":

  Не, май не знае защото никога не е и помислял дори да си позволи да започне строителство.

 20. 20 Профил на Анди
  Анди
  Рейтинг: 829 Неутрално

  До коментар [#10] от "moon74":
  "Защо не са изкупени съоръженията, както ЗУТ изисква?"

  Защото са в поне 80% във сервитути които са незаконни - минават през частни парцели и без идея за инфраструктура и регулация.

 21. 21 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Колко незаконни постройки могат да узаконят един министър?

 22. 22 Профил на criptonit
  criptonit
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво на Плевнелиев!

 23. 23 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Питам защо се издават разрешения за строеж без изградени технически инфраструктурни връзки? Как ще строиш без вода и ток? Какво го интересуват собственика сервитутите и изобщо проблемите на присъединителните дружества? Как кореспондират разрешенията на общините с мероприятията на експлоатационните дружества?
  До коментар [#20] от "Анди":

 24. 24 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1291 Весело

  Некой от вас като стигне Плевнелиев по можене, по богатство, авторитет и трудолюбие, да ми се обади на ЕГН-то. ЕГН: 1211314487

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 25. 25 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 521 Весело

  До коментар [#17] от "darkwing":

  Некадърността и частните интереси ако някой ги прави щастливи те са малко. Ако ти кажат че трябват 1000 лева за да се включи твоя блок построен преди 60 години в кадастъра ще ти е много весело нали .

 26. 26 Профил на hanseatic
  hanseatic
  Рейтинг: 529 Весело

  Плевненлиев е един от малкото министри, които са наред, но това с отчета е идея на Бок Бок. От тези 853 сигурно 726 са кокошарници, 124 кучешки колиби и 3 на хора без връзки.
  На 900 тната - режем лента !!!

 27. 27 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Браво! Точно така! Тъжно е да гледаш как един очевидно умен и работещ човек се принизява да говори като вдъхновен менестрел, чието предназначение е да осигурява ленти, за да бъдат прерязвани от шефа му. Тъжна работа. Лентообразен министър, трикольорно правителство, гербова работа. Минималната работна заплата не достига и за един хляб на ден. Има ли такъв трикольор в света, не в Европа? Камо ли пък държава. Хубаво е, че при късането на лентите вече не се раздава хляб, защото такъв няма.
  До коментар [#26] от "hanseatic":

 28. 28 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Преди време мой познат от надзорна фирма ми се докарваша с познанството, че участвувал в узаконяването на къща на Вал. Златев. Ами на новия Луканов, както го нарича Иво Инджев как да му откажеш?

 29. 29 Профил на гражданин
  гражданин
  Рейтинг: 489 Неутрално

  А "Златна Перла" и "Картала" кога ще бутне?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK