Нели Куцкова: Последният избор на ВСС преля чашата

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2218 Неутрално

  ВСС-единия клон на Мафията срещу другия!БСП срещу Костов!Наушким,зящото играят в един отбор!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 2. 2 Профил на visible_crazy
  visible_crazy
  Рейтинг: 409 Гневно

  Както Бойко каза това си е голяма НАГЛОСТ !!!! Поредната нагла твар от българският съд реши да изкочи от мишата си дупка и да почне да реве,че не било честно....най-голямата мафия в България е съдебната система,това го вижда целият свят! Щом ревете значи ви настъпиха яко,а това за мен е чудесна новина,доставя ми голямо удоволствие,когато подобни пумияри почнат да се оплакват....дайвай Бойко,мачкай пумиярите,мачкай ги с лопатата в главата!

 3. 3 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3398 Любопитно

  "Ако един съдия бъде хванат в корупционни действия, той трябва да бъде отстранен и осъден, но със стабилни доказателства..."- значи да си "отпива от ЧАШАТА", а ако ГО хванат тогава да си посипе главата с пепел!?!
  Май наистина "с това е преляла чашата" - ДОБРЕ си е когато безпроблемно си ОТПИВАТ, всеки със своята истина...
  ЗАЩО НЕ СЧУПЯТ корупцията ОТНАЧАЛО?!?

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 4. 4 Профил на aposteriori
  aposteriori
  Рейтинг: 2 Неутрално

  Последният избор на ВСС преля чашата...Нулева толерантност към “метода” на управлението “Борисов” – от грешка на грешка, от гаф на гаф. Безсмислено е да сочим примери – всеки Божи ден е срамно тържество на посредствеността.
  Клакьорите на властта пръкнаха поредния си мисловен запъртък. Това, че Борисов си мени мнението по 6 пъти на ден, беше обявено за “съобразяване с общественото мнение”!???! Безчислените му вече гафове били “метода проба-грешка”, според същите морални сбърканяци. Боже, каква мухлясала простотия, какъв прокиснал ителектуален провинциализъм, каква вмирисана продажност! Шаячни мисли на парвенюта от евтина мукава… Истината е, че “метода” на управлението “Борисов” е – от грешка на грешка, от гаф на гаф. Безсмислено е да сочим примери – всеки Божи ден има материал за отделен том! Това е срамно тържество на посредствеността. Което вещае повече бедност, повече безработица. И все по-оЖелевени петна върху името на България в чужбина… Добре, че вече е ясно кога ще се обърне палачинката.

 5. 5 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 827 Неутрално

  интересно защо чашата не преля от политическите назначения в съдебната система, извършени от тройната коалиция и от гоце?

 6. 6 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1269 Весело

  Аааааа, щом Кучкова отново изпълзя от мъсти-ската си дупка , значи отново замириса на мършаааааа!!! Чий ли ще е този път трупът?????

 7. 7 Профил на kef
  kef
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Нели, много екстравагантно звучи от теб (общонародната известност), че в СС имало корупция. Та, то сте прогили и воните от корупциония ви воал.

 8. 8 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 65 Неутрално

  Я и Кучкова отлая.

  Orda
 9. 9 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Самата Куцкова окончателно се оля.
  Никога не е рано да станеш за резил.
  И понеже всички в Европейските страни са се хванали за главите, поради балканския синдром в съдебните системи и на следващите кандидати, вероятно следва "ВИДОВ ДЕН".
  ... ако не .. още 40 години в пустинята!

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 10. 10 Профил на fras
  fras
  Рейтинг: 558 Любопитно

  Абе, нали уж съдиите са независими, делата се разпределят на случаен принцип, съдиите(без последния случай, разбира се) се назначават с конкурси, честно и почтено, и т.н.
  Това би трябвало да означава, че председателя на СГС, а и на всеки друг съд, е просто един администратор, чиновник, занимаващ се дребни битови/офис проблеми - чистачки, консумативи, доставчици, ремонти...досадни неща. Като домоуправителя на входа, пръв сред равни, никой не ще да става.
  Що такъв рев?
  Да не би картинката да не е толкова прозрачна?

 11. 11 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#2] от "visible_crazy":

  Личи си кой е помияра. Очевидно образованието ти е толкова, колкото на твоя любимец Мусолини Тиквов. Пише се с "о", а не с "у". Ти да не би да клатиш топките на олигарха Златев-Свинаров по произход или ходиш да го подмиваш. То и такива слуги има.

 12. 12 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1650 Весело

  Ха, ще рече, че досега Съдебната Система е била независима

  Я, как пък ми е убягнало това..

 13. 13 Профил на kitaec_
  kitaec_
  Рейтинг: 524 Неутрално

  В съдебната система има корупция и тя трябва да се изчистиЗа изчистването на корупцията от системата трябва да си свършат работата тези, чието задължение е това, на първо място МВР. Начело но МВР е изключително корумпиран тъп човек.

 14. 14 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1269 Весело

  Другарко Кучкова,проявете доблест.Подайте оставката си по примера на борещите се за ясни критерии за назначаването на връзкари, ваши колежки.
  Или на коневръза на Алексей Петров са отредени само две места за дърти кобили???
  И къде бяха тези двечките преди две години, когато Красьо Черничкият със златните ланци кадруваше в същата тази правосъдна система??? На Марс, или на Луната???
  Ееееех, дружко си беше едно време, когато връзкарите ви назначаваха по изключително ясни връзкарски критерии...А сега ,какво е??? Никаква организация,никакъв ред!!! Красьо Черничкият го няма даже , за да подскаже от къде духа вятъра и на кой господ да се молите. Ако питате мен на Аллах, защото Аамет Джолан се завръща...

 15. 15 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1115 Неутрално

  Поредното куцо изказване.

  Няма шики-мики.
 16. 16 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Г-жо Куцкова, дали не е време да си смените една буква от името си? Мисля, че ще бъде по-добре и името ще съответства по-пълно на характера ви !

 17. 17 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Разстроено

  На 05 юни т.г. съдия Вл.Астарджиев от гръбнака на съдебната система СГС освободи тартора на бандата на фалшификаторите на пари Р.Имер под подписка. Очевидно човекът трябва да прикрие следите от вършеното престъпление и да подготви нещата по съдебния процес. Това е поредният пример, че нещо много яко куца в правосъдието. Български, европейски и американски полицаи толкова време търсиха кой произвежда фалшиви пари, хващат фалшификаторите и ги арестуват, но независимият, несменяем и ползващ се с имунитет съдия от СГС Влади Астарджиев най-демонстративно освобождава топ-фалшификатора Рашид Имер, който не за първи път фалшифицира евра и долари. Така де, ние да покажем, че полицията може да се съсипе да търси престъпниците, но от нас , с тогите, зависи каква ще стане нататък. Ние управляваме България и каквото ние кажем, това ще е! Ние държим свирката и в която посока тя изсвири, така ще стане! Боже, Господи, няма ли и други съдии, напр. от СГС и САС, в знак на протест да си подадат оставките! И да бъдат колкото се може повече на брой! То се разбра,че гербаджийските депутати не желаят да приемат Закон за изборност на магистратите на всички нива!

 18. 18 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Гневно

  Разбрахте ли каква е била целта на тогите от ВКС на др.Л.Груев, които връщаха делото за перазглеждане цели 6 години?! Ами да се докаже,че петимата от РМС не са виновни! Даден съд ги осъжда, ВКС връща делото за преразглеждане; другият съд намалява присъдата двойно, ама мантиите от ВКС им казват "Не сте познали! Гледайте делото пак!" Накрая то стига до последна инстанция: ВКС! Там тогите вече решават: Ама петимата не са виновни! Той не е убит, ами си е умрял - вярно, отнесъл е при схватката, когато е бил вече с белезници и проснат на земята, сума ти удари и ритници, ама е застанал в неудобна поза и сам си е умрял! Не е самоубит от доблестната петорка в униформи! Те не убиват, те респектират; Чората е виновен,че е умрял!
  Сетне в Страсбург ще ни осъдят: нас, не тези двама съдии, които и сега ни се хилят високомерно: „Пак ли ви прекарахме, гарги рошави! Показахме ли ви ,че сме независими, несменяеми и не носим никква отговорност за присъдите си!” Съжалявам че трябва да го кажа, но от моя джоб и на други като мен вземат парите, не от тези с тогите: „Някои, дано не се повечето, съдии действат като коне с капаци; заради тях и такива като тях ние стоим пред вратите на Шенген! Защото тяхната съвест и техният морал са застинали на ниво 1989 -90 г.!” Заради такива като тях в докладите за съдебната власт на ЕК вече не зная за коя година ни казват,че не сме дорасли за Европа! Ама в Страсбург и другаде заради техните грехове плащаме ние, а те си вземат 13-а и 14-а заплата пък заради такива като Груев .

 19. 19 Профил на GMG
  ****

  Този коментар беше изтрит в 08:20 на 10/06/2011 от неговия автор.

 20. 20 Профил на GMG
  ****

  Този коментар беше изтрит в 08:31 на 10/06/2011 от неговия автор.

 21. 21 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Извадка от вчерашното заседание на ВСС: Членове на съвета обвиниха двете си доскорошни колеж ки в лобизъм, дезертьорство ,бягане от отговорност и УЧАСТИЕ В СЦЕНАРИЙ СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТТА. ВСС се обяви и ЖЕРТВА НА НАТИСК ОТ СТРАНА НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ. Георги Шопов обвини двете съдийки в ЛИЦЕМЕРИЕ,КОЕТО СЕ ОБРЪЩА СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТТА. След това заяви, че ЧРЕЗ ТЕЗИ ОСТАВКИ СЕ ПАРВИ ОПИТ ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ и то В МОМЕНТ,КОГАТО ИМА МОНИТОРИНГ НА СИСТЕМАТА, а България се опитва да влезе в Шенген. След това повтори, че има информация какво става и че ИМА СЦЕНАРИЙ СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТТА.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK