Дебатът по вота на недоверие започна, заради траура не се предава по БНТ и БНР (на живо)

Дебатът по вота на недоверие започна, заради траура не се предава по БНТ и БНР (на живо)

© ДневникСлед прегласуване, с гласовете на ГЕРБ и "Синята коалиция" парламентът отхвърли искането на опозицията дебатите да се предават пряко по БНТ и БНР, въпреки че такава е практиката на Народното събрание. Асен Агов от десницата посочи, че в ден на национален траур държавните медии имат специфични програми и не е редно да се обсъждането на искането за сваляне на правителството да се излъчва пряко. 


Това даде повод един от вносителите на искането на недоверие на кабинета "Борисов" - зам.-председателят на ДПС Лютви Местан, да поиска разискванията по вота на недоверие да бъдат отложени за утре. Мнозинството отхвърли и това предложение.


Местан напомни, че още вчера са предупредили, че денят на национален траур ще бъде използван за това обсъждането да не бъде видяно и чуто от хората. "Адресат на дебатите е българското общество. Съгласни сме със съображенията на Агов, че не е подходящо в деня на траур  да ангажираме вниманието на гражданите с дебати по вот на недоверие, които, видно от негативната практика, се провеждат с малко по-остър полемичен език, който не би бил съзвучен с идеята за смирението, състраданието, съпричастността, присъщи за един национален ден на траур в памет на жертвите", каза Местан.


Искането за сваляне на правителството е внесено от 68 депутати от БСП и ДПС. Мотивите им са "провал в антикризисната политика, цялостен провал в икономиката, антиевропейска политика в образованието и иновациите, провал в усвояването на еврофондовете, тежки последици за хората от кризата". Това е вторият вот на недоверие към кабинета "Борисов". Първият беше през октомври м.г. заради липсата на здравна реформа, а в края на януари премиерът поиска вот на доверие за цялостната политика на кабинета, който очаквано получи.Докато той говореше, депутатите от "Атака" напуснаха пленарната зала и нито един от тях не участва в гласуването за отлагане на разискванията по вота на недоверие.


От БСП обвиниха управляващите, че дебатът ще бъде "апокрифен" и гражданите ще се запознават с него, търсейки стенограмите от днешното заседание едва ли не като апокрифна литература.  "Смисълът на разискванията е да се чуят аргументите на опозицията и контрааргументите на мнозинството и на изпълнителната власт", каза Мая Манолова.


Тя призова председателя на парламента Цецка Цачева и ГЕРБ, ако "имате достойнство и смелост, променете датата на дебата, иначе ще затвърдите своя имидж на страхливци", което предизвика смеха на Цачева. Тя се обърна към опозицията извън микрофона, който беше включен, да оттеглят вота на недоверие.


Външният министър Николай Младенов посочи, че мястото за дебата е българският парламент, който не нито "Биг Брадър", нито шоу, което да се предава по телевизията.


В пленарната зала са почти всички министри от кабинета, с изключение на премиера Бойко Борисов.Десницата: Оставяме БСП и ГЕРБ да спорят кой е по-виновен за кризата


"Истинският вот на недоверие към управляващите ще бъде през октомври, на президентските и местните избори. Ние няма да участваме в пошлата политическа постановка, ще оставим БСП и ГЕРБ да спорят кой е по-виновен за кризата". Това заяви съпредседателят на "Синята коалиция" и лидер на СДС Мартин Димитров в декларация на парламентарната група, прочетена от трибуната. Веднага след това представителите на десния съюз напуснаха пленарната зала.


За "Синята коалиция" въпросът за доверие на кабинета не стои - на 20 януари премиерът Борисов поиска доверие, ние не го дадохоме, днес не виждаме нито една причина да го възстановим, посочи Димитров. Отново критикува ГЕРБ, че не намира смелост да направи реформите и не е извършено кадровото обновление в администрацията, където все още работят чиновниците, назначени от тройната коалиция. По думите му за две години управление на ГЕРБ "няма възмездие за нищо - нито за спрените европари, нито за откраднатото от пътния фонд, нито за петното корупция, лепнато върху България".


Със своята некомпетентност, ГЕРБ докара нещата дотам, че левицата да иска вот на недоверие на партия, член на Европейската народна партия, при това с десни аргументи, посочи лидерът на СДС. Добави, че мотивите на БСП и ДПС към искането на недоверие не са нищо друго освен "червен кърпеж от принципната позиция на "Синята коалиция" с надеждата да го подкрепим".


Приемаме го като политическо лицемерие, защото вот за антикризисните мерки се внася от представители на БСП и ДПС, чието правителство не направи нищо срещу кризата, каза още Димитров. По думите му лицемерно е искането на недоверие, защото вносителите отлично знаят съотношението на парламентарните сили и неговия неуспех. Предупреди ГЕРБ, че с всеки всеки вот на недоверие пленарната зала ще става все все по-пуста.


ГЕРБ призова опозицията да оттегли вота, щял да се обърне срещу тях


Зам.-председателят на групата на ГЕРБ и на бюджетната комисия Димитър Главчев призова опозицията да оттегли вота на недоверие, защото той ще се превърне във вот срещу тях и предишните управляващи в последните 20 години. Той посочи, че правителството е запазило нивото на доходите на българите и не е увеличило данъците, за разлика от други европейски държави. Попита опозицията това ли наричат "влошено положение". Критикува последните две правителства, които, въпреки бюджетните излишъци през годините, не повишили доходите достатъчно.


Дебат в празна зала


След като беше отхвърлено искането на опозицията за пряко предаване на дебатите по вота на недоверие, пленарната зала опустя. Още при гласуването за отлагане на разискванията депутатите от "Атака" напуснаха, а по-късно и представителите на десницата. Банките, на които стоят депутатите от левицата, също останаха свободни. Повечето от тях коментират или в кулоарите, или в кафенето на парламента, че мнозинството "уби дебата", след като отказа обсъждането да се предават пряко по БНТ и БНР. На кафе бивши министри от кабинета "Станишев", сега депутати, коментираха дали не е било по-добре да оттеглят искането си за недоверие към кабинета и да го внесат следващата седмица, след като вчера премиерът Борисов обяви днешния ден за национален траур. Разсъждаваха и как ще бъде представена ситуацията в медиите.


ДПС: Икономиката е платноход, който чака полъха на вятъра от Европа


Правителството на Бойко Борисов, лично премиерът и ГЕРБ нямат никакъв капацитет, а вече нямат и доверието на хората, за да изведат страната от кризата. Това каза зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Обръщайки се към празния стол на премиера, Цонев се възмути от твърденията на Борисов, че вотът се внася от наглеци.


Депутатът обяви, че "фирмите са на колене" заради поддържането на монополите и неизплатените от държавата задължения. Според него правителството се е провалило в областта на чуждестранните инвестиции. "Българската икономика – един платноход, който чака полъха на вятъра от Европа, за да върви напред", допълни той.


"Атака": Няма да участваме в семейната разправия между ГЕРБ, БСП и ДПС


Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в кулоарите на парламента, че съпартийците му няма да участват нито в дебатите по вота, нито в гласуването утре. "Няма смисъл да участваме в семейната разправия между ГЕРБ, БСП и ДПС, които са новите управляващи", заяви той. Той определи като проява на гузна съвест нежеланието на управляващите да гласуват пряко предаване на дебата по БНТ и БНР. ГЕРБ вместо да върви към разширяване, отива към напазарувана подкрепа, добави той и напомни решението на независимите депутати да подкрепят правителството.


Сметките с независимите депутати


Тримата депутати, които съвсем скоро напуснаха "Атака" - Валентин Иванов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, казаха пред "Дневник", че ще гласуват по съвест - "против" вота на недоверие, т.е. в подкрепа на правителството. "Ако гласуваме с вас, заглавията утре ще са, че сме напазарувани от ДПС и БСП" - така Гумнеров , отговори на подхвърлени в кулоара реплики от депутати от левицата защо няма да подкрепят вота. "Ако гласувате против, тогава сте напазарувани от ГЕРБ", отвърнаха му социалистите.


Така поне 9 от общо 17-те независими народни представители вече заявиха подкрепа за кабинета и намерение да гласуват срещу вота на недоверие. Това са тримата напуснали "Атака" и шестима депутати (Венцислав Върбанов и 5-има, отцепили се от партията на Яне Янев РЗС), които обявиха още в началото на годината подкрепа за ГЕРБ. Вероятно същата линия ще има и четвъртият отцепник от "Атака" Камен Петков.


Други петима независими - съмишленици на Яне Янев, се обявиха против кабинета, от тяхно име Георги Терзийски каза, че ще подкрепят вота на недоверие. Изгоненият от ДПС Корман Исмаилов определи вота като безсмислен, заради което се очаква той и Касим Дал или да не гласуват утре, или да натиснат бутона "въздържал се".


БСП: Гласуването ще покаже кой е опозиция и кой подкрепя политиката на правителството


Резултатът от този вот ще покаже кой какъв е в това Народно събрание - кой подкрепя политиката на правителството и носи отговорност за нея, каза лидерът на БСП Сергей Станишев. "Недоразумение е, неуместно е обяснението на някои уж опозиционни групи, които не присъстват в залата, че са против правителството, но няма да гласуват с БСП и ДПС", коментира той по адрес на десния съюз. И допълни - всички трябва да са наясно, че тези, които не гласуват, всъщност подкрепят правителството.


"Нека "Синята коалиция" внесат вот, ние ще им дадем подписи, защото те си нямат достатъчно, защото това правителство трябва да са и ходи час по-скоро", каза още Станишев.


Не си мислете, че с подкрепа от няколко независими депутати, които получават от данъкоплатците парите, за да подкрепят ГЕРБ, ще си решите проблема с доверието на хората, обърна се той към управляващите.


Срамно е, че за първи път гражданите не могат да чуят мотивите за вота на недоверие, по циничен начин се използва една човешка трагедия, възмути се лидерът на БСП.


Целта на този вот е правителството да си ходи час по-скоро, защото още две години управление на ГЕРБ ще оставят една опоскана държава, без европейски преспективи, освен да бъде вечно на опашката, каза Станишев. Напомни, че искането на недоверие е към министър-председателя Бойко Борисов, а не само към министър Дянков "като идеолог на финансовата политика".


"Най-голямата следизборна лъжа на Борисов беше, че за 3 години ще направи България средноевропейска държава", каза лидерът на БСП. И заяви, че предстоящото увеличение на заплати и пенсии, което уж щеше да е от 1 юли, сега от 1 септември, вече е изядено от инфлацията.

Коментари (241)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 1591 Неутрално

  Ами правилно - няма как шоупрограми в ден на траур

 2. 2 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Не виждам връзката. Те да не би да пеят и танцуват в НС? Нещо намирисва тук ...

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 3. 3 Профил на Михаил
  Михаил
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Трябваше да го отложат. Сега е ни рак, ни щука.

  Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
 4. 4 Профил на ban
  ban
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Ами наясно са, че се държат като циркаджии, и затова си забраниха да ги дават по телевизията!

 5. 5 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1316 Неутрално
 6. 6 Профил на Милен
  Милен
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  тъпаците трябваше да отложат вота за утре

  "Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит."
 7. 7 Профил на ivanj
  ivanj
  Рейтинг: 426 Неутрално

  е това е най-голямата наглост от дупетатите- който си има национален траур да си го спазва,ние имаме важно дело -да спасим тиквата, а и да не се вижда много много как ще стане-шайка наглеци и крадци

 8. 8 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  Дали управляващите ще скрият моралния си и управленски фалит? Дали цензурата ще помогне?
  Едва ли.

  Ecrasez l’infâme
 9. 9 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 874 Любопитно

  Абе то че е цирк, цирк е, ама намирисва на цензура...

 10. 10 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Другарят агов и гербаджийте да не ни обясняват , КОГА , какво и как да слушаме ..Става дума за парламентарен дебат-вот ..
  Какво следва ?? Става дума за ПРАВОТО на информация , за политика , за ИЗБОР на тези и т.н...
  КОЙ посъветва сините за ТАЗИ глупост ??
  П.С. Аговчето добре си поживя на гърба на СДС .. През 1990 година , СДС имаше кандидат в един от районите на София-Надежда , но аговчето -се кандидатира като ":независим"- взе 1 %- колкото да попречи на 50%-те процента на СДС - за победата още на първия тур..Копеле..Такива съсипаха СДС..

  BIG AL
 11. 11
  ****

  Този коментар беше изтрит в 10:00 на 16/06/2011 от неговия автор.

 12. 12 Профил на oziris7
  oziris7
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  Браво! Отразяването по БНТ и БНР бе целта на вота и отменянето му направо обезсмисля PR мероприятието на БСП и ДПС. Ще ни спестят купчина глупости. Не че щях да го гледам.

 13. 13 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Дебатът по вота за недоверието практически губи смисъл, след като той не достига до българските избиратели и ще премине като буря в чаша вода. Очевидно е,че това е била целта на управляващите които вчера със съмнителна охота приеха той да се състои в деня на национален траур.
  Тази поредна шмекерия на милиционер-демократите няма да може да прикрие провала им в икономическата политика,който закотви страната ни твърдо на последно място в ЕС по доходи и респективно по качество на живот. Няма как обаче да им се размине вотът през есеснта. Тогава ответният удар на пренебрегвания електорат ще бъде смазващ.

 14. 14 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#13:"bate_Ventzi"]Дебатът по вота за недоверието практически губи смисъл, след като той не достига до българските избиратели[/quote]
  Мислиш ли че ще чуем нещо ново което досега не сме чували...

  الرجل الكبير
 15. 15 Профил на danakoplatec
  danakoplatec
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Абе какви дебати бе! Не виждате ли, че всичките в парламента са мишоци! Никой не го е еня за положението на страната и хората, всеки гледа собствения си джоб. Какво значат думите на Синята коалиция, че нямали да гласуват на вота, защото бил предложен от БСП и ДПС! Абе защо не го предложиха те, бе? Да не би да харесват ставащото в момента? Ако е така, това означава, че те са същите като сегашните ни управници, които подкрепят с две ръце воденето на страната към пропастта! Или подкрепяш или не дадена политика! Средно положение няма! Но нали при евентуални избори ще видят държавната хранилка през крив макарон? Жалки сте всички насядали в удобните си кресла по върховете, страх ви е да не изпуснете течащите от нашите данъци към вашите джобове пари и твърдо подкрепяте геноцида и бездействието, които се ширят в момента!

 16. 16 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Любопитно

  Цецо Рушвета, Боко Тиквата и цялата паплач от ГЕРБ пак се скриха. И страхливци и мошеници

 17. 17 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1159 Весело

  „Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни”!

 18. 18 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  Кратка йодограма от хода на дебатите:

  - Аз казвам, щото е дошло време за това правителство да си ходи! Досега то ни демонстрира само своята импотентност и бездарие!

  - Ти ли ще ми говориш за импотентност, бе, келеш такъв, дето една мома не можа да прилъжеш толкова време! Че то на един само мой рожден ден имаше толкова фотомодели, колкото жени ти за целия си живот не си виждал!

  - Ти моделките ги остави, ти кажи кой изпапа фискалния резерв! Има-няма 9 милиарда ви остаихме. Де я сега тая пара?!

  - Абе, момченце, аз за 2 години прокарах толкуз магистрали, колкото ти на оная пъпраретка не си обиколил, откак я имаш! Кво си се изправил тука да ми се дървиш! Искаш ли да ми се изкажеш отвън, а!? Ей там- в градинката?!

  - Ма, ти кво!? На мъж ли си дошъл да ни се праиш!? Тва да не ти е Стенли, да му изплющиш два шамара и да каеш, че си оправил работата. Тва да не са ти лентите, дето ги режеш по тангентите на метрото, а!?

  - Абе, аз на теб колко пъти съм ти казал да мълчиш, щото ме дразниш, бе! Мека китка такава!

  - Мека, мека, ама като в менгеме съм те хванал сега! Амфетките харчат ли се?!

  - Ти недей да бъркаш в джоба ми, щото да не ти изтипосам още един невърнат секретен доклад!

  - Ти ли ще го изтипосаш, бе, дето една АЕЦ не можеш да построиш!

  - Абе, ти на оня гьол АЕЦ ли му викаш, бе!

  На това място НС взема решение за засекретяване на дебатите и йодограмата прекъсва.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 19. 19 Профил на roko17
  roko17
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Друго и не можеше да се очаква от разни шлифери, шушляци, травестити и подобна посмина, пипнала държавата за вратлето като на кокошка - голошийка.

  Бог да прости невинно загиналите.

 20. 20 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Ето за ТОВА ви писах преди дни- отваряйте си очите, пазете СВОБОДАТА и Демокрацията, те НЕ с дългогодишна ДАДЕНОСТ в България..До скоро бяхме тоталитарна комуно държава..
  А кралят пристигна ли в Парламента ?/ А другарят генерален секретар ??
  Ето за такива "мозъци " ви пиша..Милиционери..ТЕ ВЕЧЕ не искат дебарти - искат да са вечно и на власт ..Една мутра и една цецка-решават ДАЛИ имам ПРАВОТО да слушам парламентарен дебат !!??

  BIG AL
 21. 21 Профил на Боно Нончев
  Боно Нончев
  Рейтинг: 634 Весело

  До коментар [#12] от "oziris7":

  Верно, след като ТИ не искаш да го гледаш, по-добре да е цензурирано.

  То затова и Костов се отказа от дебата, защото щеше в крайна сметка да гласуват въздържал се, но идеята не е да се отчете един неуспешен вот, а да се дискутира какво се случва в държавата...

 22. 22 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1159 Весело

  Ей, я да ви направа една анкета:

  Зелено: за правителството

  Червено: против

  Аре цъкайте, като немоо да слушате и ви е скучно!

 23. 23 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  www . parliament.bg/tv/?p=m&q=low&UX=6e34bc72916efca4f6383403608cad2622397c90J%2FleMEFu8wkgNXZO

  Тук може да бъде проследен дебатът. Махнете интервалите пред и след точката.

  Ecrasez l’infâme
 24. 24 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1159 Весело

  До коментар [#20] от "BIG AL":

  Бойко 2032!

 25. 25 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Тези дебати трябваше да се предават и по радиото и по телевизията. Така националният траур щеше да е много по-дълбок, както подобава, тъй като пред всички щеше да грее ярко причината за траура! Всякоп от депутатските местенца е зрънце от тази причина поради задникът, който го заема и усмърдява.

 26. 26 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#20:"BIG AL"]ДАЛИ имам ПРАВОТО да слушам парламентарен дебат !!?? [/quote]
  Не, ти не искаш слушаш парламентарен дебат... а искаш да гледаш цирк...в ден на национален траур...

  الرجل الكبير
 27. 27 Профил на galinr
  galinr
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Нямаше нужда да се трепят хора само за да скрият вота.

 28. 28 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 688 Неутрално

  До коментар [#14] от "bigman1":

  Тук не става въпрос какво ще чуя аз или не. Аз отдавна съм се убедил в тоталната несъстоятелност на ляво-популисткото и неокомунистическо управление на телоохранителя на Т.Живков и Симеон Сакскобургготски - Бойко Борисов и собствената Му партия ГЕРБ.
  Дебатът за вот на недоверие на правителствмото е една от най-важните демократични процедури и неглижирането и е поредния знак на пренебрежение от страна на милиционеро-пожарникаря от Банкя към парламентарната демокрация.
  Освен това в страната ни има все още неузрели глави в които не могат и ли не искат да прозрат,че с подкрепата си към това правителство обричат страната ни още дълго да стои на опашката в един съюз иначе съставен от проспериращи държави а децата ни на емиграция.Та в тези глави не е лошо да попадне някоя друга истина за управлетнието на страната, та била тя изречена от депутати на БСП или ДПС. Все пак сред тях има и грамотни и честни хора.

 29. 29 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1775 Неутрално

  Нема да е лошо и по новините да не ги дават. И утре, и в други ден и т.н.... БГ е в постоянен траур....

 30. 30 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  [quote#28:"bate_Ventzi"]та била тя изречена от депутати на БСП или ДПС. Все пак сред тях има и грамотни и честни хора. [/quote]
  Грамотни, да...честни...???

  الرجل الكبير
 31. 31 Профил на oziris7
  oziris7
  Рейтинг: 1687 Неутрално

  До коментар [#21] от "pi314_":
  Мен живо ме интересува какво се случва в държавата, но за съжаление едва ли ще разбера нещо от часове безсмислени дебати и разни кулоарни хватки. Тези неща не се казват по телевизията. Иначе Боко си е за сваляне отвсякъде.

 32. 32 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1389 Любопитно

  С излъчване на дебата или бе е все тази. Почти 100% от работещия народ няма опция нито да слуша, нито да гледа предаването... а и не вярвам на някой все още да не му се е прояснила обстановката по ширините ни.

  Кризата... е ясна, повсеместна и дълбока... И не говоря за кризата, икономическата, а за политичекста, управленската.

  Вота няма да мине, колкото и да се напъват опозиционерите.
  Мача е свирен.

  Жената е покана за щастие
 33. 33 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Герберските мухльовци се скриха като мишоци.

  Осраха държавата и сега не искат да носят отговорност за осирането си , даже Боко Тиквата и похвали очаквал !?

  само той си знае за какво. може би за поръчката от 50 милиона за винетките , която даде на жена си - Цветелина с 500 милиона лева състояние?

 34. 34 Профил на faeton.
  faeton.
  Рейтинг: 3778 Неутрално

  Гулемият политик ,философ и шаман Аамет Доган каза ,че ша има предсрочни избори наесен.Точка!Значи вотът ще успее,Гоце ша реди временно правителство и наесен с песен-на избори!

 35. 35 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Гневно

  До коментар [#26] от "bigman1":

  И ти ли ще ми "определяш , -КАКВО да гледам , слушам ??
  Цирк, "мулен руж" , конни надбягвания , съветски филми , речи на мутанти , радио Лондон или 'говорит Масква ??
  Ти и подобните фуражки ли ще ни "съветвате" , какво може или не може да слушам ??

  BIG AL
 36. 36 Профил на Батков-вън
  Батков-вън
  Рейтинг: 493 Неутрално

  Какъв е смисълът от дебат, ако премиерът го няма да отговори на критиките?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 37. 37 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#23] от "Graf":

  Нямам звук а само картина , графе..

  BIG AL
 38. 38 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Едно нещо интересно ми прави впечатление : 22 години след 1989 г и трите най-големи поста в държавта са заети от бивши комунисти, все дърти членове на БКП:
  - премиер е Боко , член на БКП и преподавател в школата на ДС в Симеоново
  - президент Гоце, член на БКП, от института по история на БКП
  - председател на НС е стринка ЦОнка, и бя член на БКП и партиен секретар

  Станнна работа !?

 39. 39 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 2284 Неутрално

  Едни други ще се изядат - сини, червени, гербери. Няма принципни фронтове на различия - всеки дърпа чергата към себе си. И следващите парламентарни избори ще са чудо. Защото разочарованието ще бъде тотално.

  И докато си разменят процедури по реда на изказванията, в страната периодично гинат хора от по няколко жертви, освен другите пътни инциденти. Вземат се някакви палиативни мерки, колкото да се заглуши случая, до следващата трагедия. Съдът раздава условни присъди на поразия, чувството е за всеобща вакханалия и безнаказаност. Всичко това са знаци към обществото, че трябва да се промени, ала равнодушието продължава. Кога ли ще дойде времето на онзи морал и онова спазване на правилата, което е типично за Западна Европа?

 40. 40 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Плъховете Боко Тиквата и Цецо Рушвета се скриха.

 41. 41 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Гневно

  До коментар [#35] от "BIG AL":

  Да аз... на малограмотни идиоти като тебе някой трябва да им казва какво да правят в ден на национален траур...

  الرجل الكبير
 42. 42 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Уведомявам:
  След решението да има дебати и те да не се предават пряко с едни и същи мотиви - днес е ден на национален траур???, и след призива на Н. Младенов за уважение /при положение, че Борисов не уважава институцията Народно събрание /защото тя не е Биг Брадър????/ е насрочена операция "Гьонсуратите вън". Датата е известна - 23.10.2011

 43. 43 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 536 Неутрално


  Има нещо гнило в Дания.
  Основните принципи на демокрацията - свободата и плурализма, явно се използват, само когато са угодни на властимащите.
  В сблъсъкът на идеи и правото на отстояване на различни позиции се ражда истината.
  От какво се страхува ГЕРБ, че поставя тези дебати под похлупак?
  Не се ли замислят, че това още повече ще затвърди усещането в хората, че говорят едно, а вършат друго?
  Не е ли това признание по презумция,че нещата не се правят както трябва и че дебатите могат да ги разобличат?
  Независимо кой и как ги представя!
  Но нека гражданите сами да преценят коя е правилната теза или политика.
  Те и без това рано/на 23 октомври/ или късно - на /парламентарните избори/ ще го направят,но горните съмнения ще нарастват в съзнанието им като лавина.
  А явно ГЕРБ не дава и пет пари за гражданите.
  Партията,чиято абривиатура започва с ГРАЖДАНИ за Европейско Развитие на България.
  Къде са гражданите и къде е Европейското ни развитие?
  Може би ще ни го вменяват отново и само предизборно?

 44. 44 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Гневно

  До коментар [#41] от "bigman1":

  Фуражко , що не си обереш чукалата-имаш избор - към КИМ или путин , или Беларус..Сбъркал си адреса,,.СВЪРШИ мълчанието в България , мутант ..Времето на фуражките изтича ...

  BIG AL
 45. 45 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  До коментар [#37] от "BIG AL":

  Нямаш аудио? С какъв браузър си?

  ПП
  Сори за офтопика..

  Ecrasez l’infâme
 46. 46 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  И какво ще правим в събота без правителство? Кой ще ни управлява нататък? Осиротяхме, ей, осиротяхме...

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 47. 47 Профил на dalilan
  dalilan
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#23] от "Graf":
  благодаря за линка +++++++

  Интересен народ е българският - добитъка брои на глави, а правителството - на членове.
 48. 48 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 2809 Неутрално

  До коментар [#41] от "bigman1":

  Намерил кой да определя нивото на другите. Първата и основна ценност на едно съвременно общество трябва да е свободата. Вот се предава по телевизията и толкова. Ако деня не е подходящ, то не се провеждат дебатите днес и това е.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 49. 49 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  аз го гледам на сайта на НС - ляво видео, после - дясно избор на плеър...
  не виждам, защо да не се предава директно по коя да е телевизия, народът трябва да бъде информиран за случващото се Родината му, ако смъртта на граждани е причина да се спре и забрани информираността ни, то значи - някой има полза от тези 10 смърти, плод на корупция и липса на контрол в пределите на РБ.

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 50. 50 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 2067 Неутрално

  "Смисълът на разискванията е да се чуят аргументите на опозицията и контрааргументите на мнозинството и на изпълнителната власт"
  Комунист какво ще каже е ясно и без да се слушат дебатите.
  Не е интересно.
  От друга страна гледам телевизиите на такъв траур са го ударили, че все едно нищо не се случило.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 51. 51 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#44] от "BIG AL":

  Искати се...но получаваш от трите най-дългия...червен фатмак...

  الرجل الكبير
 52. 52 Профил на gerbun
  gerbun
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Юнак Боко пак го няма.Страхливец.Изобщо тези управляващи обърнаха Парламента в един много скъп кенеф в центъра на София.Както в клозета е неприемливо да се наднича,така е и в "милия" ни безроден парламарник.

 53. 53 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1159 Весело

  Току що се включих в телевизията на Графа и ви преразказвам дебатите:

  В началото на 2009 ГЕРБ започнали да проникват българския парламент. Този процес не се осъществил изведнъж, но за сметка на това продължил столетия. ГЕРБ били високи, светлокожи хора, които покорявали местните партии и смесвайки се с тях, образували властваща върхушка. Периодът на установяването им в Бълагария се нарича "златен" или "владически". Точно в тази епоха били създадени едни от най-великите паметници на българската и световна култура - пътища и магистрали. Съществува обаче мнение, че тези творения са създадени самостоятелно от Бойко Борисов, но това не е доказано.

  Бойко Борисов - той е прекрасен, чист, винаги се стреми нагоре - да достигне небесета. Може да вижда с хиляди очи. Въоръжен е с остър поглед и се вози на златна колесница. Той е като огънят - може да възникне, където и да е. Той не живее постоянно, защото се ражда всеки ден!

 54. 54 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#28] от "bate_Ventzi":

  Когато Бойко фалира 5 пъти държавата както антибългарската партия БСП, тогава имаш основание да говориш срещу управлението му ! Банкрут знаеш ли какво е малоумник ? Да смелеш държавата.. 5 ПЪТИ ! Помниш ли 97-ма кой биха хората с камъни ? Нищо не помниш ! Е ние помним ! Именно затова БСП - съставена от зверове, убийци, бандити, хайлази, неграмотници, цървулани и лицемери ще бъде изпратена на бонището!

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 55. 55 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  До коментар [#41] от "bigman1":

  КПСС, БКП... И пак така.
  Цензура, омраза към демократичните процедури, страх от гражданите и мнението им, ограниченост и тъпота. Това сте. Нищо повече. Банални милиционери допуснати във властта. От объркалият се избирател.
  Нищо. Ще танцувате едно лято, а после ще ви гонят същите милиционери, които днес са ви дружки. От прокуратурата и следствието...

  Ecrasez l’infâme
 56. 56 Профил на Slarty
  Slarty
  Рейтинг: 1415 Неутрално

  Отначало ми се стори абсурдна идеята т.нар. "дебати", каквото и да означава това, то не случайно се използва тази дума, да не се предават по радиото и телевизията. Та нали уж "суверенът" трябва да ги чуе... И като ги чуе? Какво ... да се бие по челото...? Та, после като се замислих - хич не ни трябва да ги слушаме, и да ги слушаме, и да не ги слушаме - все тая. Заслепените, те каквото и да чуят, едва ли ще променят отношението си към управляващите, а всички останали и без тоя вот и "дебати" са впечатлени от "класата - първа" на властимеющите. Пък и сигурно утре ще може да се чуят и видят всички простотии, които са сътворили - за тези, които имат нерви да ги изтраят.
  На мен лично са ми много по интересни "дебатите" /щеше ми се да използвам думата "обсъждания", но тя няма да е вярната/, свързани с основната - законодателната, дейност на НС. Само че то ...дебати няма, камоли обсъждания...Като гледам какви закони и промени или допълнения в тях се гласуват страх ме хваща. Всичко на парче, мислено-недомислено. Ако тези хора- нашите избраници, трябваше да получават заплати според изработеното и неговото качество сигурно досега трябваше да са умрели от глад.

  Без паника!
 57. 57 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 536 Неутрално

  И още нещо:
  Ако депутатите ни толкова държат да не нарушат нашите траурни чувства, нека престанат да приемат лобистки закони за определени транспортни фирми и със закони да въведат правила и изисквания, които да не позволяват да се случват такива трагични събития. И не само в тази сфера.
  За кой ли път!

 58. 58 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#53] от "Wornoxmaniak":

  +++

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 59. 59 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Любопитно

  До коментар [#53] от "Wornoxmaniak":

  Хм..
  Не знаех, че официалният сайт на Народното събрание е моя телевизия...

  Ecrasez l’infâme
 60. 60 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1331 Гневно

  Пошло шоу в ден на национален траур - пир по време на чума. Не ги е срам!!!

 61. 61 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  С мозила - не ставаше , с експлорър- става..мерси ..

  До коментар [#23] от "Graf":

  BIG AL
 62. 62 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  До коментар [#54] от "Раз печки, раз кюнци":

  Твоят "Бойко" вече я фалира държавата. Ти не разбра ли? И затова се крие като мишка. Знае, че ще го питат и него и Цвъ Цвъ за рушветите които са прибирали, за големи сделки от които те са се облагодетелствали и т.н.

 63. 63
  ****

  Този коментар беше изтрит в 11:00 на 16/06/2011 от неговия автор.

 64. 64 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#55] от "Graf":

  Виж пост 51...

  الرجل الكبير
 65. 65 Профил на БамБам
  БамБам
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#55] от "Graf":

  Чувал ли си за "Теорията на Мрънкането" ? То е като люлеещ се стол - запълва ти времето, но те води на никъде !

  Отлично я практикуваш !

 66. 66 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Нищо да не ви учудва в Боко - той е обучено ченге в Школата на ДС в Симеоново !

  През 90-те е бил мафиот и е натруипал милиони от далавери с Цветелина Бориславова....

 67. 67 Профил на dalilan
  dalilan
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#37] от "BIG AL": дръпни ако нямаш инсталиран , в сайта / вляво има опция - външен плеър:
  http://www.winamp.com/media-player/all

  Интересен народ е българският - добитъка брои на глави, а правителството - на членове.
 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 69. 69 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1534 Любопитно

  Интересно, но на страницата на народното събрание пише,че има предаване на живо ама май го няма...
  Някой друг правил ли е опит?

 70. 70 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Весело

  Бързо. На клона. Цялото стадо макаци от ГЕРБ да се качва и да скимуца...

  Ecrasez l’infâme
 71. 71 Профил на mastikata
  mastikata
  Рейтинг: 666 Неутрално

  На БКП стратезите им се обезмисли активното мероприятие без предаване на живо по БНТ и Радиото....

  Граждани бият ПРАСЕТА брат!
 72. 72 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Неутрално

  До коментар [#68] от "Wornoxmaniak":

  Преди по-малко, а сега по малко...
  Да гледам сеир. Днес ми е ден за айляк. До обяд. Сега слушам най-цитирания. Как лъже като дърт мангал...

  Ecrasez l’infâme
 73. 73 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#62] от "stenli1":

  От какво да се крие ? Да дава обяснения на шайка безделници и крадци ? Той на българските избиратели се отчита всеки ден.
  Освен това нали точно вие пискате че по цял дне не слиза от екран, сега сте недоволни че намало да дойде ?
  Ако имаш някакъв вътрешен конфликт, не губи времето на околните с него, а иди на психиатър.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 74. 74 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  До коментар [#65] от "БамБам":

  Бим-бам, май твоят любим Бойко мрънкаше 2 години, че все нещо не му е на таман и все някой му пречи да се разгърне - световната конспирация, матрицата, циганите, предишните управляващи т.н.

 75. 75 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 636 Гневно

  Да се спаси Боко Тиквата е по-важно от всичко друго.

  Маскари!!

  Смешници, които плачат за въже..

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 76. 76 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1130 Неутрално

  До коментар [#54] от "Раз печки, раз кюнци":

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "

  Ти ядеш нетрудови доходи и разпиляваш богатство, което не си натрупал сам, затова и разсъждаваш безотговорно като гербер-безделник. Споко, безделничеството вече не се преследва от НК.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 78. 78 Профил на nazional
  nazional
  Рейтинг: 144 Неутрално

  Ако искате да го слушате, ето честотите на парламентарния канал на БНР: http://www.predavatel.com/bg/radio/parlamentaren-kanal

 79. 79 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  До коментар [#66] от "Малката Пица":

  Боко Тиквата си пъзлив открай време. Нали треньора му по карате, разправял как се покрил когато трябвало да играе срещу по-силен противник. Изчезнал от залата за нула време

 80. 80 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 2504 Неутрално

  Ами ето, че стана ясно, кой се страхува от това Герб да не падне от власт - СК.
  Явно Бойко много добре го знае и заради това може да си прави каквото си иска в парламента, защото и СК е като Атака - вдига пара, ама не клати капака!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 81. 81 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Весело

  Орешарски изнася лекция на изцъкления... Заслужава си да се чуе. На изцъкления му трепери гласчето.....
  Орешареца го замеря с цитати. Ден по ден.

  Ecrasez l’infâme
 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Ако това беше истинска опозиция щеше да напусне дебатите! Ама нали са си братчеди с хората на Мутрата ...

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 84. 84 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1844 Любопитно

  Самодоволни,самовлюбени, самозаблудени за величието си депутати. И министри.
  ВСИЧКИ! Леви и "десни".
  След две години власт вече живеещи в свой измислен свят. Задоволени и презадоволени. Управляваните - сгромолясващи се в нищетата. В реалния свят. Не в депутатско-министърския.
  Депутатите си играят на управляващи и опозиция. Детска градина. Избраният от тях министЕр-0-председател ги презира. Свои и чужди. Затова и го няма там. Депутатите му се молят да им е началник. Не той на тях.
  Герберасти, бесепари, депесари, атакисти ...
  "Сините" са особен случай.
  Подкрепят и държат правителството бягайки. И замазващи бягството си със забрана на публичността. Агов ...
  "Сините", десни ... или "десните" сини патерици на Борисов. Камуфлирани!
  Каква всеобхватна пошлост.

 85. 85 Профил на Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Орешарски току що закла Дянков ... просто го насра! Не мога да повярвам ако след това изказване и мълчанието на Дянков как не си извади оставката и да я връчи ...

  Който не следва линията на Економедиа е тотално цензуриран!
 86. 86 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  До коментар [#85] от "capricornicus":

  Ей затова се крият гнусните ГЕРБери

 87. 87 Профил на Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Рейтинг: 1316 Весело

  До коментар [#81] от "Graf":

  Само от последната седмица ...
  а интересно дали ще пипнат максималния осигурителен от 2000 лв. че вече там са над 10 процента ...


  Който не следва линията на Економедиа е тотално цензуриран!
 88. 88 Профил на ner0n
  ner0n
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#53] от "Wornoxmaniak":
  Боже мили!!!! Ти си малоумен!!!
  Я ми обяснете като имаме ръст на икономиката и сме седми в Европа какво? Да не би да живеем по-добре?
  Напротив! В момента мизерстваме така, както никога досега! Правителството на герб е най-слабото за последните 21 години, пълно е с бивши доносници от дс и бивши членове на бкп. Самият 'вожд' е такъв, въпреки че боко твърди, че бкп са съсипали живота му, те не са го накарали насила, с опрян в слепоочието пистолет, да бъде комсомолски секретар, член на партията майка, член на дс и пр. Нека не споменавам най-неможещия и тъп министър на вътрешните работи в историята на България- цветан цветанов, който сътвори хиляди гафове през послдните 2 години начело на МВР, но въпреки това тъпият български народ, манипулиран и от медийната пропаганда, естествено, му прости и забрави за шестте апартамента, които незнайно откъде са станали притежание на този измекяр.
  герб трябва да си ходи. На всички ни е ясно, че този вод на недоверие няма да бъде успешен, но на следващите избори ние трябва да покажем недоволството си. Нека първо изритаме гербаджии от основните постове на общините и не им позволяваме да окупират и президентското място.
  А кой ще бъде кандидат-президентът на герб? Мисля, че на всички ни е ясно, че това ще бъде Росен Плевнелиев. През последните няколко месеца тече страхотна медийна офанзива, наблягайки на 'невероятната' работа на Плевнелиев и как, разбирате ли, тоя бухал изпреварил бате ви боко по рейтинг.

 89. 89 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1402 Весело

  Орешарски прегази изцъкления. А социопатът загуби дар слово. Потъна в гузно и тъпомълчание, въпреки че в речта на Орешарски имаше всички обвинения. За некомпетентност, за лъжи, за безпаметност, за хаос и обърканост, за аморалност и невежество.
  Лекция от класа.

  Ecrasez l’infâme
 90. 90 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 995 Неутрално

  Дневник дали може да публикува това изказване?

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 92. 92 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 2504 Неутрално

  Родните "ДЕМОКРАТИ" наложиха цензура върху свободата на словото, защото не им харесва, че някой друг ще говори против управлението на Герб!!!

  Всъщност те и тези, които искат да говорят против управлението на Герб също нямат никакво намерение да ги свалят от власт!

  Изобщо борбата за демокрация у нас е на път да ни отнеме всички права, характерни за демокрацията, защото на родните политици, като им кажеш демокрация те си представят кокал!

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 93. 93 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 688 Неутрално

  чиста цензура и голямо шубе от страна на Герб..А липсата на Тиквата в парламента само показва за сетен път липсата му на уважение към институциите на държавата..Тоя малоумен пожарникар се самозабрави съвсем.

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 94. 94
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 95. 95 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 4225 Неутрално

  До коментар [#42] от "ПРОРОК ИЛИЯ":
  Да бе да! Да не искаш да вкараш гьонсуратите от БСП/ДПС!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 96. 96
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 97 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 487 Весело

  тъкмо подходящ момент за траурно слово за герб

  за чиста и свята република-но не с този народ
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 99. 99 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 2504 Неутрално

  До коментар [#53] от "Wornoxmaniak":

  ...
  Царете, тълпата, мръсните тирани
  не могат задуши гордото съзнанье,
  гласът, който вика, мисълта, що грей,
  истината вечна, що вечно живей,
  и въпреки гадната и подла секира
  трудно се убива Тоз дето не умира:
  зарад Прометея стръмната скала,
  ядът за Сократа с клеветата зла,
  синджир за Коломба, кладата за Хуса,
  кръста на Голгота за кроткий Исуса -
  и ето, че точно в най-тежкият момент
  дойдоха избори. Той стана президент.

  Той биде избран!

  О, съдба тъй славна!

  На маршалски пагони по мечтаност равна!!!
  ...

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 100. 100 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 531 Весело

  И как червените искат оставката на Игнатов?! Нали сложиха баща му зам. председател на комитета по честването на 100 годишнината от раждането на един от най-големите сталинисти в световната история - Ким 4ен Ир?!!!!!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK