Съюзът за стопанска инициатива поиска оставката на премиера

Икономиката ни се намира в кошмарен водовъртеж, в който ни предстои да потънем, ако не направим възможното да се оттегли некомпетентността и невежеството на фактора."


С този аргумент Съюзът за стопанска инициатива (ССИ), който проведе в неделя национално съвещание, поиска оставката  на премиера Борисов, но не на правителството. Забележим детайл от представянето на позицията на ССИ беше вметката на съпредседателя Теодор Дечев, че некомпетентността трябва да се оттегли, за да можели "министрите Дянков и Трайков да стартират реформи".


Работодателският съюз, който според изнесените данни обхваща 6000 малки и средни фирми и еднолични търговци, осигуряващи над 100 хил. работни места, си поставя три основни цели. Създаване на конкурентна среда,  възстановяване на правовата държава и премахване на полицейския произвол и реабилитация на кредитирането чрез сваляне на лихвите.
А като средства за постигане на целите си ССИ обяви "предприемаческата солидарност" срещу произвола над фирмите и организиране на протестни действия, включително и блокиране на контролно-пропускателни пунктове.


Изпълнителният директор на ССИ Алексей Петров остро атакува премиера, посочвайки го за първопричина за тежката социално-икономическа ситуация. " Г-н Борисов успя за две години да обезсмисли 20-годишното усилие на хората за гражданско общество и установяване на пазарна икономика. Той се зае още от първия ден на своето управление с предизборната кампания за президент и по тази причина похарчи резерва в публичните разходи с цел финансиране на политическия си рейтинг", заяви Петров на пресконференцията след форума на ССИ и обвини правителството в покровителство на контрабандата.


Мотивира се с това, че по думите му за две години не е идентифицирана нито една организирана престъпна група в контрабандата. "Така под ръководството на министър-председателя, се образува дупката в бюджета от 2 млрд. лв. годишно, а вицепремиерът Цветанов дори не е негов инструмент, той е негов аксесоар",  каза Петров.


Той прогнозира, че  на следващия ден след президентските и местни избори ще стане очевидно, че ще има извънредни и неотложни  парламентарни избори.


Петров отклони въпросите за неговото дело, което все още не е внесено в съда.


На съвещанието на ССИ присъстваха президентът и вицепрезидентът на КТ"Подкрепа" Константин Тренчев и Димитър Манолов. Във вторник предстояла среща на ръководствата на двете организации.
43 хил. млади били извън борда


Проф. Елка Тодорова, съпредседател на консултативния съвет към ССИ,  цитира доклад от април т.г. на Глобалния пакт за заетост (орган към Международната организация на труда), според който социално-икономическото положение на страната не е такова, каквото го представя официалната статистика. Според документа спадът на инвестициите е троен - от 9 млд. на 3 млрд, рязко е намалял износът, свило се е потреблението. Спадът на заетостта бил най-тревожен - над 43 хил. млади хора са извън борда, без да фигурират в регистрите на безработните. Тези хора деградират и много скоро ще се явят на пазара на криминалните действия, цитира Тодорова данни от доклада.

 

Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  Тракторът говори за гражданско общество?

  low riders team
 2. 2 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 932 Весело

  Ето, че и Алексей откри другия фронт срещу ГЕРБ! Другари обединете се срещу терорът! Тази гнусна партийка ГЕРБ иска да сложи край на прехода, край на стопанската инициатива в застраховането и ддс-то! Другари дръжте фронта!

 3. 3 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 790 Неутрално

  Макар, че има голями проблеми с управлението на икономиката, не е работа на специалиста по сигурността на тракторната икономика това да го казва. Да си гледа тракторите, редосеалките и плуговете. Това, че си купи научна титла, не значи че разбира.
  В момента университетите на приятелите на Гоце и на доносниците замерят тарикатите с научни титли. Разбира се истинските изследователи не могат да пробият.

  Миша
 4. 4 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  След като го докарахме дотам, Трактор да иска оставка на Мутра, значи нещата са стигнали до пълния абсурд. Оптимизмът обаче нахлува в мен и си мисля, че копането в тази яма може да продължи с неотслабващ ентусиазъм, до пълната победа на наглостта, невежеството и глупостта над малкото останал здрав разум.
  Горните първенци на барикадата са ми надеждата. С лопатите са, с кирките и вече маат у нищото. Ентусиазирано...

  Ecrasez l’infâme
 5. 5 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2940 Любопитно

  В крайна сметка изборите определят "победителите", а и "подгряването" май раничко започва.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 6. 6 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Весело

  Не барайте Бог РА(пон) !!! Хубавото предстои !!!!!!!! До месец ще режем лентата и ще вадим голда !

  2011 г.
  Най–после е избран изпълнител за прокопаване на тунел под прохода Шипка. Месец по-късно челната копаеща машина се разтърсва от мощен удар и спира.

  Екипът от специалисти и работници се събира мястото, а после следва буря от възклицания, вариращи от „О, май год!” до „Бах мааму!”. Скоро идва полиция, после официални лица, районът е отцепен. Всички следят новините и сменят канала точно преди спорта, което срива тотално рекламния пазар. За всеки случай проектът е променен и се почва копаене на съвсем друго място, но и там се повтаря същото – удар и т.н.

  Извиканите на място геолози (впрочем, доста идват по собствено желание) само констатират неумолимата истина – тунел няма да има. Понеже цялата основа за планината е един огромен слитък самородно злато, с тегло около десет милиарда тона.

  Когато научава новината, министър- председателят, който в момента одобрява стратегия за доказване, че всъщност сега народът живее много по-добре от преди две години, се сепва, отказва да отиде да открие линията на метрото „Люлин – Перник” и звъни на президента. Тъй като това е почти прецедент в последно време, държавният глава оставя за миг плана, предназначен да убеди всички, че никога не са живели по- зле и вдига слушалката на специалния телефон.

  „Гошо, разбра ли?” – пита възбудено министър- председателят – „Я зарязвай всичко и ела да се напием!”

  Когато чува новината, президентът само успява да попита: „Ама на всеки километър и така – до края?” Чул потвърдение, нарежда приготвят кортежа, а пилотната кола е пратена да купи домати – от розовите, които са най-скъпи. Така де, толкова злато не се намира всеки ден.

  Световните борси се сриват, неподготвени за подобен удар. Тъй като обаче твърде малко са страните, досетили се да държат резерви в калай или синьо сирене, нищо не може да се направи. Освен да се завижда, разбира се.

  Редица основни играчи в в родното публично пространство получават микроинфаркт – да е тон-два, да го откраднеш, но цяла планина реже ли се с ножовки? Това да не ти е подводница? А и всичко е блокирано от армията, стреля се без предупреждение.

  Но все пак скоро кирките достигат цената на телевизорите и дори се превръщат в уместен сватбен подарък – да направиш първата копка, така да се каже. А оксижен се разменя срещу джип, но пак е трудно да се намери.  2012 г.

  България отдавна е изплатила всички свои дългове и сега кредитира съседите си. Сериозно се обсъжда идеята левът да стане общоевропейска валута, но БНБ се колебае – все пак, да ни висят на гърба толкова икономики.... Никой вече не работи, заплатите се получават по сметка от държавата, голяма част от банките фалират, понеже никой не иска парите им.

  Всички български емигранти се връщат у дома, въпреки настоятелните молби на местните власти да останат и да харчат там парите си. Митниците и Министерството на труда и социалните грижи са премахнати като абсолютно излишни.

  „Ролс-Ройс” открива завод в Ловеч само за нуждите на местния пазар.  2013 г.

  Партиите са премахнати, понеже вече никой не го е еня за тях. Някой се сеща, че тя всъщност и Стара планина някога била подарена от народа на баща му, но този път го отсвирват. Обиден, той предлага да го направят поне цар.

  България става президентска република. За държавен глава е избран бившият министър-председател, понеже в кампанията си успява да докаже, че именно той е бил инициаторът да се прокара тунела, в резултат на което... Печели всички гласове на трите процента българи, направили си труда да отидат до урните. Впрочем, според новоприетата конституция това е не е проблем – нейният член първи гласи: „Гледай си живота и не се прави на интересен”.

  Сменен е и химна – сега той се нарича „Селската баня”, като при особено официални случаи на места се пее „на-на-на”.

  Най–големите световни банки заемат мястото на фалиралите местни. На мястото на „Кремиковци” започва строежа на „Българияленд”, увеличено копие на „Дисниленд”.

  Македония, Турция и Гърция започват да излъчват новини на български език.  2014 г.

  Цар Киро купува „Манчестър Юнайтед” и назначава за президент Александър Томов. В резултат на това Бербатов прекратява договора си, връща се у нас и спори за титулярно място в „Спортист” – Своге с Кристияно Роналдо.

  Променена е изцяло учебната програма в средния курс – например, по математика се изучават само броене до сто и теория на вероятностите (основно приложението й при игра на рулетка). Останалите предмети почти всички отпадат, понеже на богат човек образование не му трябва. В часовете по физическо възпитание се играе само голф.

  България излиза от НАТО и го наема като частна фирма за охрана на границите да спира увеличаващите се вълни от имигранти.

  Провежда се преатестиране на хотелите в страната и всички, получили по-малко от шест звезди са съборени и построени отново.

  Потомците на Балдуин Фландърски (и цялата им рода до десето коляно, както и съседите) претендират да получат българско гражданство.  2015 г.

  Вестник „Капитал” купува "Файненшъл таймс", добавя там форум и забранява писането на латиница в него. Впрочем, това е проблем само за по – възрастното поколение – младите вече три години учат български като основен чужд език и общо-взето се оправят.

  Страната е залята от испански, френски и немски емигранти, работещи основно в туризма и строителството.

  Главният офис на „Майкрософт” е преместен в Правец, а Бил Гейтс обича да отдъхва на пейката до паметника на Тодор Живков. На пазара се появява новият ”Windows Bay Ganyo””, който работи само с гласови команди на български. Например, за рестарт се използва: „Abe az shto ne ti…”

  В знак на добра воля и желание за бъдещо сътрудничество от всички европейски затвори са освободени лежащите там българи, въпреки че никой не е молил за това.. Цялата тази пасмина пристига на летище София и директно е изпратена в Белене – по това време вече известен курорт. Осъдените денем прекарват времето си на спа-процедури, а вечер в казиното. „Амнистия” се смята за неприлична дума и никой не я използва.  2016 г.

  „ЦСКА” и „Левски” за пореден път отказват поканата за участие в Шампионската лига – пари не им трябват, а и ги мързи да тичат. БФС тегли жребий кой да преставя страната (никой не иска), пада се на „Калиакра” и те проклинат лошия си късмет. След месец спортните медии по света се възхищават на подвига на „Реал” – Мадрид, който въпреки скромния си бюджет успява да завърши наравно на свой терен със звездната селекция на българския клуб.

  Откупената обратно от държавата БТК на свой ред купува Дойче Телеком и още няколко големи оператори. В знак на уважение към славното минало целият чуждестранен мениджмънт е задължен да ползва само стационарни телефони.

  Започват снимките на „Батман-5” – „СуперЛюбо”. На границата са заловени първите американски и японски емигранти.  2017 г.

  Като първа световна икономическа сила България осъзнава своя дълг пред човечеството и почва да се меси във всички регионални конфликти. Понеже – нали помните – отдавна няма армия, просто изпраща свои представители да декларират, че ако вие не...., ще спрем инвестициите у вас. Обикновено след подобно изявление враждуващите страни почват да се прегръщат и отварят бутилка с гроздова.

  Тъй като страната разполага с огромен фонд за исторически изследвания и спонсорира кого ли не, скоро всеки ученик в Европа е твърдо убеден, че България е спечелила сама Втората световна война срещу съюза на Германия, СССР, САЩ , Япония и останалите, въпреки че подло са били бомбардирани с атомно оръжие малките сливенски селца Хирошимово и Нагазаково. Все още се спори обаче дали Наполеон е бил роден Плевен, или само коренът му е български.

  Водени от носталгията, известни наши финансисти – като Жоро Сороса например – си играят с икономиките на Великобритания или Италия и понеже им е в кръвта, почти ги докарват до фалит. Но когато местните започнат да палят парламентите, ние поемаме разходите и всички са доволни.

  България извежда двадесети пореден сателит в космоса, за да могат и членовете на експедицията ни в Антактида да гледат мача „ЦСКА” – „Левски”.  11.09.2018 г.

  Два самолета, отвлечени съответно от американски и японски терористи, се насочват към двата най-големи мола в София.... А още не сме изхарчили и половината от златото.

  11.09.2018 г.

  Водачът на терористите пази инструкциите си в лаптоп, а той естествено, работи под новия „Windows Bay Ganyo”. Човекът е напрегнат, казва няколко команди едновременно и системата забива. Паникьосан, лидерът произнася сакралната фаза за рестарт: „Abe az shto ne ti…” Тогава един седящ наблизо пътник – бабанка и половина - отваря очи, обръща се към баш-терориста и с думите - „ти ли бе, келеш?”, му забива такъв шамар, че го вкарва под най-близката седалка.

  Шумът събужда и останалите пътници и когато те разбират, че ги отвличат, просто пребиват всички терористи с празни бутилки от уиски.

  Мадона, препасана с престилка и с лопатка в ръка, заобиколена от екипа си, сади нова трева на националния стадион – поставено е изрично условие, че това е единствения начин да й бъде разрешено отново да пее у нас, а за такова нещо...  2019 г.

  Това е основно година на зрелищата, понеже хляб има в изобилие – Миланската скала гастролира във Видин, Лом и Свищов, Емир Костурица снима „Добруджа Дриймс”, известен политик от миналото се жени за пети път, но вместо от Ибрям Папазов събитието на стадиона е озвучено от Елтън Джон, който за целта добавя в репертоара си „Шакадъм” и т.н.

  С референдум се взема решение сградата на Народното събрания да бъде съборена, а на нейно място да се построи арена за корида – хората искат зрелища, които отдавна вече липсват. Самите депутати са отвикнали да спорят помежду си и общуват от своите домове по Скайп – с конферентна връзка. Това най-после решава и някогашния проблем за гласуването с чужди карти.

  Поредния кръг на Формула 1, провеждан както винаги в последните години по околовръстното в София, отново се печели от пилотите на „Приста ойл”.  2020 г.

  В България възниква крайноляво екстремистко движение, наречено „Митко Бомбата”. Членовете му се определят като антикапиталисти, антиглобалисти и антифилателисти (последното вероятно е техническа грешка, но така е записано в програмата им). Те веднага прибягват към насилие – жестоките терористични актове варират от повреждане на уредбите в няколко столични дискотеки до раздаване по улиците на балони в гадно-лилав цвят. Това стресира малките българчета и те вечер не искат да заспят, а родителите им призовават за възмездие.

  Но чашата прелива, когато терористите успяват да изсипят в главната цистерна на пивоварна „Каменица” десет чувала с ментови бонбони и бирата на половината страна добива отвратителен дъх - вярно, ние българите сме цивилизован и търпим народ, но всичко си има граници.

  Президентът излиза с реч, предавана в паузата на най-гледания турски сериал и заявява, че българският начин на живот е застрашен – на карта са поставени националните интереси. Веднага са извикани американски и руски командоси и терористите са заловени на тротоара, докато раздават поредната партида балони.

  Съдът е строг, но справедлив. Членовете на екстремисткото движение са обвинени в нарушаване на член първи на конституцията – ако помните, той сега гласи – „Гледай си живота и не се прави на интересен”. Наистина, защитата успява да докаже, че подсъдимите са изпитвали искрено удоволствие от действията си, но обвинението контрира – а защо се правят на интересни тогава? Срещу това не се намират аргументи и екстремистите са осъдени.

  Присъдата е жестока – да изкарат една седмица при условията, за които се борят. За целата им конфискуват пурите и финладската водка (атрибути на всеки истински революционер в съвремена България) и ги изпращат в специално съхранен за целта завод отпреди десет години, който иначе е музей. Там, под зоркия поглед на един пенсиониран мениджър, те са принудени при нечовешки условия да работят по осем часа на ден, струговайки никому ненужни детайли. На третия ден основната маса пише молба за помилване до президента, мотивирайки се, че е била дълбоко заблудена.

  Остават да работят само фанатизираните им лидери, които дори успяват да изпълнят по половин някогашна норма. Вярата им е толкова силна, че дори издевателствата на мениджъра („стига сте ходили през пет минути до тоалетната”, „ще говорите по мобилните телефони само в почивките”, „на работното място не се четат вестници”) не успяват да ги сломят.

  Но човешките възможности са ограничени – когато в събота ги пращат на т.нар. „бригада в помощ на селското стопанство” и ги заставят цял ден да берат домати, те, презирайки себе си, също се отричат от идеологията.

  Президентът подписва заповедта за помилване, но като превантивна мярка всички членове на движението са заставени да изгледат целия сериал „На всеки километър” и накрая да напишат съчинение по него. Двама успяват да избягат в чужбина, останалите променят възгледите си и до края на живота си остават с крайнодесни убеждения.  2021 г.

  С левите е приключено, но оня бивш лидер, на когото пя Елтън Джон, отново се кани да се развежда и от нямане какво друго да прави, решава да се върне към началото на политическата си кариера. За целта той събира на любимия си стадион хора от някогашно етническо малцинство - с доста труд, понеже от една страна, никой вече не се интересува от религия (за какво да молиш бог, както и да се нарича той, когато имаш всичко?), а от друга – всички се гордеят, че са граждани на България и се представят именно като такива по света. Да се определяш по произход звучи като самообида и никой не го прави.

  А и сега хората уместно си задават въпроса – защо да се налага да мразиш съседа си, ако и двамата живеете добре и няма за какво да му завиждаш?

  Та - публиката изяжда курбана, гледа борбите и се разотива, като преди това съветва организатора да си гледа булката и да не ги занимава с глупости.

  В цялата страна се провеждат всенародни тържества, посветени на десетгодишнината от намирането на златото. Има много концерти, по площадите хората играят хора и ръченици, полагат се венци пред Паметника на геройски уволнените в борбата за победата на капитализма... Кулминацията е огромна дискотека на открито на връх Бузлуджа, а на пулта като диджеи се редуват бившите министър-председатели, които в рап-стил разказват какво са направили по свое време за Родината, за трудностите, които си преодоляли, за да се стигне до тук...А хората танцуват под музиката на откровенията им.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 7. 7 Профил на Теодора
  Теодора
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  По-скоро ми прилича на конфликт между две предизборни кампании

  http://antiideas.wordpress.com/
 8. 8 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  тоя боклук дали не е приател на сумиста.Бойко да внимава

 9. 9 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2847 Неутрално

  [quote#4:"Graf"]След като го докарахме дотам, Трактор да иска оставка на Мутра, значи нещата са стигнали до пълния абсурд.[/quote]

  За съжаление, свестните хора отдавна се оттеглиха от политиката и занапред само между трактори, багери и фадроми ще е политическият сблъсък. И някое и друго Яне за мирис и боя...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  БГ напред не прави крачка.
  Б. Б. е спирачка!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 11. 11 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Весело

  А синдикатите що дирят там !!!
  Да не са станали и те Работодатели ?
  д - р Тренчо колко синдикални членове има в частните фирми ?
  Едно време шофьори, миньори металурзи всичките бяха на държавна ясла и ги развеждаха по жълтите павета като панаирджийски мечки но сега май не стоят така нещата а и Доктора се определи по време на тройната ламя като синдикатите са по -близо до левите

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 12. 12 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3162 Неутрално

  Тракторът е взел 6000 фирми под крилото си! 100 000 гласоподавателя!! Леле мале колко ли им е членския внос( естествено плащан напълно доброволно)???

 13. 13 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1366 Весело

  сега остава Румен Пашата и Маджо да се изкажат по наболели обществени проблеми, от ТИМ да заявят активна обществена позиция и това ще е дъното.

  low riders team
 14. 14 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#9] от "dodge_ram":

  той янето е солташак на трактореску

  low riders team
 15. 15 Профил на smej
  smej
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Глупаци, простаци, крадци, лъжци и убийци, а се имат за - богаташи, политици, учени, честни и загрижени за хората. Шизофрения.

 16. 16 Профил на Черната пума
  Черната пума
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  И Ал Капоне се обади. Официалният кандидат на мафията.

  Дива и кръвожадна, храни се с комунисти.
 17. 17 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 2847 Неутрално

  [quote#13:"Comandante Marques"]сега остава Румен Пашата и Маджо да се изкажат по наболели обществени проблеми, от ТИМ да заявят активна обществена позиция и това ще е дъното. [/quote]
  Дъното е вече стигнато - аз не виждам с какво изброените от теб са по-лоши от сегашния. Само дето са по-умни и са били началници в организираната престъпност, докато той е бил прост чирак.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 18. 18 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Неутрално

  ..."некомпетентността трябва да се оттегли, за да можели "министрите Дянков и Трайков да стартират реформи....Като оставим настрана Трактора, това си е верно отвсякъде!.....

 19. 19 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  .............Работодателският съюз, който според изнесените данни обхваща 6 000 малки и средни фирми и еднолични търговци, осигуряващи над 100 хил. работни места, си поставя три основни цели..............

  Тия боклуци къде бяха при управлението на гея?

  Или по-скоро трябваше заглавието да е "Тракторът-помаче отвръща по жалък начин на удара".
  [quote#7:"Теодора"]По-скор ми прилича на конфликт между две предизборни кампании [/quote]
  Точно такова си е - тези на трактора са от губещите обаче.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 20. 20 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  След 2 години чунгата(трактора) и Бог РА(пон) ще управляват в коалиция . Запомнете ми думата . Решено е .
  Знам, че не Ви се харесва, ама тва е решението на голямия батко. Сега чунгата се включва в уж ''борбата'' ....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 21. 21 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 609 Неутрално

  Абе #6 ARRI - голям труд си написал. Чак ми се дощя да го чета до края. За бъдеще бъди по-кратък, за да имаш успех. Дали не си сбъркал професията?

 22. 22 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Весело

  Преди повече от 1година Ви казах, че чунгата ще скача у политиката, вие тогава се смеехте и твърдяхте, че ще изгние у затвора . А сега това вече е факт ......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 23. 23 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#13] от "Comandante Marques":

  Гербераст пашата лапа от цялата контрабанда.Бащицата на кучката на златев.И аз не харесвам Ал.Петров ама казва 100% истина.

 24. 24 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 551 Неутрално

  До коментар [#19] от "Руслан 21":

  Не е помаче ,а е турче като теб.Името на кризата в България се казва герб.

 25. 25 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 790 Неутрално

  До коментар [#6] от "ARRI":

  Супер оригинално, много креативно ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Миша
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 27. 27 Профил на dudo
  dudo
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  Каквото и да се говори, ТракторЪТ ми е доста антипатичен и винаги изглежда като човек, който плаща мокри поръчки! Ууууу!

  Дудо ви обича!
 28. 28 Профил на arididim
  arididim
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Яне откак смени родата никаква инициатива поне да смени цвета на папката с компромиати.

 29. 29 Профил на arididim
  arididim
  Рейтинг: 171 Неутрално

  Лично Аз никога не бих се захванала с Политика
  където и да е защото е казано:До всеки велик Политик стои жена(в ед .число)

 30. 30 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#4] от "Graf":

  Абе комуне,

  Ти пък от кога започна да разбиращ от икономика,че и оценки дамаш?

  Хайде марш при съотборниците си-А.Петров и Гоце!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 31. 31 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1422 Весело

  [quote#29:"arididim"]До всеки велик Политик стои жена[/quote]
  Това е било някога. Сега под всеки политик има мнооого жени .

  Политиката е като ада - много народ отива там, но никой не се връща да каже лошо ли е.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 32. 32 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 681 Весело

  Вече взе сериозно да ме напушва на смях..Разпадна им се съдружието на Рапона и Трактора , не си пишат вече любовни смс-и и сега разиграват циркове..Докъде я докарахме?! Две мутри да обясняват на хората кое е добре за тях?!

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 33. 33 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 681 Весело

  До коментар [#30] от "lz2":

  И Боко е там..Айде да си имаме уважението..Фирма обща , като го гръмнаха тъчаше пръв с букетите и то като Гл секретар/ка/ на МВР , после беше "достоен гражданин" , след това любовни смс-а , сега вече мутра и шеф на организирана престъна група..Тук май им се иска на някои хора историята биографиите и живота изобщо да са почнали преди година..Ама не са

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 34. 34 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Трактора със сигурност има тракторист,като всяко МПС.
  Кой ли е той?

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 35. 35 Профил на 4i4olin
  4i4olin
  Рейтинг: 497 Весело

  Още не съм решил на кого да не вярвам повече - на Трактора или на Станишев или става дума за едно и също нещо?

 36. 36 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1196 Неутрално

  Цветанов дори не е негов инструмент, той е негов аксесоар!

  Този престъпник докога ще ръси нелепости? Неговите украшения Яне Янев и Кристина Патрашкова - гравитационни бижута, създадени от екип ДС-дизайнери опищяха цялата държава.
  А, Алексей Петров си слага маска с лик на Бойко Борисов, правейки се на такъв какъвто му се иска да бъде!

 37. 37 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Весело

  Страхотно написано! 10"+"!!!
  Докато го четох забравих всъщност каква бе новината
  Направо заслужаваш да ти публикуват коментара в "Коментари и анализи"!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 38. 38 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#6] от "ARRI":

  Горния ми коментар е за това, ама нещо...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 39. 39 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  [quote#34:"rodos"]Трактора със сигурност има тракторист,като всяко МПС.
  Кой ли е той? [/quote]
  Е как кой? гоце миризливий е шИфьора. След изборите отиват в пета глуха цялата ДС пасмина.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 40. 40 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Ааа, това бил БизнесБлока на Алексей!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 41. 41 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  До коментар [#39] от "Руслан 21":

  Е кой ти сложи минуси? Мамка им десесарска!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 42. 42 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1422 Неутрално

  До коментар [#41] от "Курт Деликуртев":

  Стига с тия минуси де. Майната им.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  Рейтинг: 714 Любопитно

  "Клин клин избива...,ама един остава"

  [quote#4:"Graf"]След като го докарахме дотам, Трактор да иска оставка на Мутра, значи нещата са стигнали до пълния абсурд. [/quote]

  [quote#5:"АБЪВ"]В крайна сметка изборите определят "победителите", [/quote]

  Т'ва наш'то ми прилича на "Умно село" от Доньо Донев. За да се отървем от една напаст, викаме друга. Да се отървем от другата, викаме трета. И влизаме в един порочен кръг, от който излизане няма. Е, май има?
  http://ww.vbox7.com/play:24572d78

  Абсурдът има смисъл само тогава, когато не се примиряваме с него.
 44. 44 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#6] от "ARRI":
  Браво малко дълго но ми хареса затова +

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 45. 45 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  алексей се гаври за рапона, надявам се двамата да си заминат и да ни оставят намира

  Времето е наркотик, много от него убива.
 46. 46 Профил на slq84014722
  slq84014722
  Рейтинг: 940 Неутрално

  По прицип доста по-голямата част от икономиката е частна. Не знам как може да се държат отговорни държавните институции за неуспехите на частниците, при положение, че данъците ни са сред най-ниските в Европа. Има нещо гнило тук. А и последните сведения на международните организации са, че икономиката се съживява.

 47. 47 Профил на enama
  enama
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Какъв театър! Наближават избори и другарите са в акция

 48. 48 Профил на Semkov Miroslav
  Semkov Miroslav
  Рейтинг: 605 Весело

  Циркът е в пълен състав ! Аз обаче ще седна на последния ред за да бъда по-малко оцапан с л@йн@ ! Приятно гледане на спектакъла от маймуни и мишки следващите 4 години!

 49. 49 Профил на Станислав Димитров
  Станислав Димитров
  Рейтинг: 1366 Гневно

  След като го докарахме дотам, Трактор да иска оставка на Мутра, значи нещата са стигнали до пълния абсурд. Оптимизмът обаче нахлува в мен и си мисля, че копането в тази яма може да продължи с неотслабващ ентусиазъм, до пълната победа на наглостта, невежеството и глупостта над малкото останал здрав разум.
  Горните първенци на барикадата са ми надеждата. С лопатите са, с кирките и вече маат у нищото. Ентусиазирано...
  Указание за гербери: "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто! "

  SKUPE stanislav-32
 50. 50 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Или, преведено на разбираем език, Алексей (Асан от Бабинци) иска оставката на Бойко... Ама тези двамата каратисти защо не се срещнат на татамито и там да решат кой ще бъде президент и кой - премиер

 51. 51 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#34] от "rodos":

  Трактора със сигурност има тракторист,като всяко МПС.
  Кой ли е той? "

  Един и същ е "тракториста "- и на него и на Боко

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 52. 52 Профил на katyad
  katyad
  Рейтинг: 1257 Весело

  До коментар [#8] от "bta":

  Уверявам те 4е ще ги намери тези копелета и ще им скъса трътките от бой влю4ително и на дебелата Силва която ще отнесе един по дебел марку4 в големият си гъз.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK