"Шок" след даренията: 57 арестувани и едно убито куче

Цветанов се похвали в Бундестага и получи уверения за Шенген

"Шок" след даренията: 57 арестувани и едно убито куче

© Юлия ЛазароваМВР се активизира и проведе мащабна операция само два дни след като стана известно, че приема дарения от подсъдими и осъдени. Акция "Шок" разтресе през нощта цялата страна. Резултатът - 57 души в ареста и едно убито куче. Целта - залавяне на издирвани от Европа до САЩ коли и хора.


Поводът - искане на Европол и американската Сикрет сървиз за арести на конкретни заподозрени. Евроантлантическите партньори на България, както ги нарече вътрешният министър Цветан Цветанов, са подали сигналите и данните за извършване на престъпна дейност в България.


Покрай арестите са намерени наркотици, крадени автомобили и оръжие. Полицията не съобщава имена на задържани, само уточнява, че действията са се разгърнали в Кюстендил, Пловдив, Пазарджик, Габрово, Стара Загора, Шумен, Варна и Бургас. За първи път в акция на МВР има толкова активно международно участие.
Петима са заловени в страни от ЕС, а един в САЩ. От арестуваните тук има няколко души с издадени европейски заповеди за арест, които никой не е издирвал в България, докато не са дошли данни от Шенгенската информационна система.


Прави впечатление, че "Шок" преследва няколко цели, поискани от няколко държави по различно време. МВР не обясни защо е трябвало да действа накуп в един ден на няколко фронта. Например сигналът от Сикрет сървиз е за производство на фалшиви долари и е подаден преди няколко месеца. Издирването на престъпници и коли по линия на Шенген е било договорено още през май при посещението на шефа на Европол в София, разказа министър Цветанов.


Според БНР операцията е започнала по искане на италианските служби във връзка с разкриване на международна престъпна група за трафик на наркотици и оръжие. "Операция "Шок" е една изключително добре подготвена операция, която е в полза на пълноправното членство на България в евроатлантическите структури и общата сигурност на европейските държави", заяви Цветанов.


Акцията се проведе респектиращо. Във Варна например на входа и изхода на града полицията изгради контролно-пропускателни пунктове. Същото се случи и в Бургас. Операцията ръководи главният комисар Калин Георгиев, който преди два дни получи наградата на МВР за защита на човешките права.
Веднага след "Шок" вътрешният министър замина за Берлин за среща с депутати от Бундестага.


Те поздравили правителството за сериозната и системна работа на високо техническо ниво при подготовката на България за Шенген, съобщи пресцентърът на МВР. Цветанов благодарил и уверил германските депутати, че води реална и ефективна борба с тежката организирана престъпност и дал примери с "конкретни реализации".


"Получавате моето признание - както за вас като министър, така и за вашето правителство за показаната решителност за действие. Забележително е как се противодейства на престъпления срещу финансовата система.


Вашите усилия и вашите сериозни успехи сигурно ще станат основа за един положителен доклад на Европейската комисия през юли, който ще стане основа за позитивно решение на Бундестага за присъединяването на България към Шенген." Това посочил председателят на парламентарната комисия по въпросите на Европейския съюз Гюнтер Крихбаум, цитиран от МВР.Нови обвинения за полицейско насилие


И след акция "Шок" беше подаден сигнал за полицейско насилие. При ареста на един от заподозрените полицаите са застреляли домашното му куче, въпреки че никой от семейството не е оказал съпротива, а в дома му е имало и малки деца. Това разказа адвокат Марияна Тодорова пред медиите. По думите й полицаите не са представили заповед за арест. Вместо това те разбили вратата на клиента й, въпреки че съпругата на заподозрения заявила, че ще им отвори. След това показали "хвърчащи листове и казали, че има европейска заповед за арест". Тодорова не е била информирана в какво е заподозрян клиентът й и дори не е била повикана в ареста.


Адвокатът не пожела да каже кой е клиентът й, но обяви, че той има фирма, но "няма оръжие, коли и наркотици" и не е бил осъждан. "Полицейското насилие продължава не само при полицейските акции, но и по принцип всекидневно", каза Тодорова. Тя добави, че потърпевши от това са били много нейни клиенти, но насилието остава скрито от медиите зад стените на полицейските управления. В отговор на обвиненията директорът на Главната дирекция за борба с организираната престъпност Станимир Флоров заяви, че полицаите са действали по правилата. Половин час те чакали да им бъде отворена вратата и след като това не станало, влезли, като използвали разрешените от закона средства.


Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че е много по-важно да се защитят потърпевшите от престъпленията, отколкото извършителите. "Трябва да гарантираме сигурността на хората в рамките на шенгенското пространство", каза той. Наскоро Цветанов заяви, че полицията се държи "изключително възпитано към тези, които извършват престъпления". Коментарът му беше по повод убийството на автокрадец при акция "Хиените" в началото на май.

Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 838 Неутрално

  Съдът вече има ли решение?

 2. 2 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Весело

  "Поводът - искане на Европол и американската Сикрет сървиз за арести на конкретни заподозрени. Евроантлантическите партньори на България, както ги нарече вътрешният министър Цветан Цветанов, са подали сигналите и данните за извършване на престъпна дейност в България."

  Ахахахха , сигурен бях! Някой подал сигнал и данни на българското МВР , че в България се извършват пестъпления..Аферим шлифер , евала Цеко Ако не бяха им набили канчетата , още щяха се разхождат всички на свобода..Както досега Ехххх , защо ги нямаше тия хора , кога Рапон беше гл секретарка..Можеше и някое убийство да се разкрие

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 3. 3 Профил на uchuden.
  uchuden.
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#2] от "sion1972":
  +++++++++++++++++++

 4. 4 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Весело

  Между другото , може ли да се провери , има ли сред задържаните "дарители" на МВР или фирми свързани с тях..Нямам обяснение как тия хора са се движили до момента спокойно , без да бъдат задържани след като имат европейска заповед за арест?! И как изведнъж се разтича шлиферова дружина презглава..Да не се окаже че шока е по голям

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 5. 5 Профил на Iron Maiden
  Iron Maiden
  Рейтинг: 775 Неутрално

  За кучето ще отговаряте в Страсбург!!!!!

  а също така и вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
 6. 6 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Това с кучето ме хвърля в смут и потрес,съзирам съзнателна препратка към едно скорошно изказване на Тиквун за поверения му народ,че българите бивало да ги държиш като кучета...Дали с това кучеубийство не ни казват да внимаваме,на нас,другите кучета?

  Келепир му е майката!
 7. 7 Профил на uran
  uran
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Горкото куче! Просто е защитавало самоотвержено своя стопанин.

  Yet another blue planet.
 8. 8 Профил на lim
  lim
  Рейтинг: 395 Неутрално

  "Каква жестокост !!!", възкликнал Фюрерът, когато обесили Мусолини за краката. Добавям - как са могли най честните, най бедните и най болните да притесняват, дори и за 24 часа. То е ясно, че утре ще ги пуснат.

 9. 9 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 560 Неутрално

  Така ще е, като не са дарили МВР или са дарили, но малко.

 10. 10 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Весело

  До коментар [#8] от "lim":

  Предполагам и Бокича така ще реагира , като повдигнат след време обвинения на Цветанов..Те с Фюрера доста си приличат - строят магистрали и са готови да пожертват цели нации , за да си задоволят нарцисизма

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 11. 11 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Гневно

  "57 арестувани и едно убито куче"

  "МВР не обясни защо е трябвало да действа накуп в един ден на няколко фронта."

  Пак се разплакаха журналистките. Сега ще има единен фронт против полицейщината в България. Още не се е разбрало за какво точно става дума и се пръкна първата полукритична статия.

  Лора, погледни форумите и виж отношението на форумистите по отношение на бандитизма. Кога тая журналистическа съвест ще заработи първо против бандитизма и за хората и чак тогава за правата на бандитите. Вместо едно евала да кажеш че има размърдване пускате неутрални съобщения и моминска полукритика. А като ви оберат къщите и ви откраднат колите и вие журналистите сте на пангара като другите хора.

  България е станал като един цирей пълен с мръсотия. Първенци сме по кражбите от автомати, фалшификациите на пари, износа на проститутки, канала на наркотиците, кражбите на бебета. Какво искате, тия неща няма да се оправят със сказки и интервюта пред вестници.

  Естествено е че ще действат "накуп в един ден на няколко фронта". Да почнат първо се едните та другите да се изпокрият ли?

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 12. 12 Профил на Svet
  Svet
  Рейтинг: 609 Неутрално
 13. 13 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2406 Гневно

  Макар че заглавието може и да не е от Лора, а да е от дежурния редактор. Дежурните редактори на Дневник са станали като политкомисарите в армията. Стоят над вратовете на журналистите и слагат просташки и тенденциозни заглавия.

  Всъщност заглавието донякъде е това което прави статията да изглежда скептично критична и естествено то не е направено случайно. Целта му е да се внесе колебание сред хората и да се омаловажи важността на обезпаразитяването на България.

  Не може Дневник току така да даде кредит на това управление че си върши работата.

  Заглавие в Дневник: ДБ са килимчето на което БСП стъпи за да се върне на власт
 14. 14 Профил на Iron Maiden
  Iron Maiden
  Рейтинг: 775 Весело

  Нека погледнем позитивно... можеше да има педесейседем убити и едно арестувано куче...

  а също така и вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица
 15. 15 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Цялото МВР ли ще вадят нож на най умрялото куче

 16. 16 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1706 Неутрално

  Милиционерски комплекси: 'Като не ни дават да стреляме по хора, я чакай сега това псе да види кой е тука господаря на положението. Такива психично лабилни хора облечени във власт не трябва да държат и тръба за фунийки.
  Ало , психолога на МВР , сезирай се и прекарай пациентите си на тест за психична пригодност. Утре с разтреперани от сценична треска ръце ще натиснат спусъка и срещу изскочило в коридора дете...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 17. 17 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Весело

  То ако няма някой пребит или убит след операция по задържане на МВР-България , каква операция е това

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 18. 18 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Неутрално

  Има нещо крайно подозрително в тази операция..Първо е огромна по мащаби , а Бокича днес цял ден не се появи никъде да коментира компетентно / нали е бивша гл секретарка и носителка на всички възможни ордени/ как всички партьори ни вярват , как сме отличници в борбата с престъпноста и бля , бля , бля..Второ - всички останали също си траят..Нещо ама много нетипично за къмпънито...Флоров се изпусна , че сутринта се е разбрало за операцията..Ако е така - лошо..7 дни , които обикновено са "снабдени" с достоверна информация за успехите на ГЕРБ , по това време даваха интервю с Васко Пе или известен повече като Азис..Няма фанфари , няма табла , няма ежесекундни изяви..Или са се осрали тотално и сега водят преговори как да не излиза истината , че сме научили последни какво ще се прави в България или са се издънили по някое друго направление..Просто не е в стила на две персони да си мълчат , ако всичко е наред..Единият преди време разсекрети едни срс-та от самолета още ,за да ги прочете/ да ги изсрича , де/ в Народно събрание ,та да се похвали , сега да си трае?!Мне..ще видите до няколко дни , че има нещо гнило..Стига някой да разръчка.

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 19. 19 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Цялата пара в свирката. ЦЦ щял да ходи в Германия и решил да си направи малко реклама преди това.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 20. 20 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Неутрално

  До коментар [#19] от "|":

  Още едно нещо , което ме кара да съм крайно подозрителен..В момента на триумф , той отива в Германия..Ако е знаел деня и часа , немаше да се ангажира с това пътуване..Просто нещата са подозрителни отвсякъде.

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 21. 21 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Цял свят разбра че Северна Африка трябва да се освобождава от диктаторите. Цял свят разбра че България трябва да се освобождава от престъпници от световен калибър. Общото е че освободителите са едни и същи .

 22. 22 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1170 Неутрално

  Значи Гестапото е трънало с буса из Източна Европа да прибират джигити... минават ферибота във Видин... после по гадни пътища до Кофия... и звънят рано сутринта на вратата Цв.Цв. (апартамент № 5) да излиза... и той на бегом скача в буса с едно свежо:

  "Джентълмен ! Ай ем редди... летс гоу ту пик ъп съм джигитшънс! "

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 23. 23 Профил на Semkov Miroslav
  Semkov Miroslav
  Рейтинг: 616 Гневно

  "...При ареста на един от заподозрените полицаите са застреляли домашното му куче, въпреки че никой от семейството не е оказал съпротива, а в дома му е имало и малки деца. ..."
  Така е ,Господата полицай прекалено много сериалчета и екшън фимета гледат и давай юруш и те да се правят на актьори , все една с на снимачната площадка в Холивуд !

  Живи и здрави да сте!
 24. 24 Профил на boris
  boris
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Браво на ГЕРБ - пак ще гласувам за тях , а и не само аз.

  https://www.youtube.com/watch?v=quPgplfhKbY
 25. 25 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Неутрално

  До коментар [#16] от "Dr_Doolittle":
  Ти знаеш ли при каква ситуация е убито кучето, та коментираш по този начин?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 26. 26 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Неутрално

  Мисля,че тази подозрителност към действията на МВР е малко прекалена. Поне почакайте няколко дена да видим резултатите и тогава оплювайте така смело.
  Защо да не предположим, че с тези си действия служителите на това министерство са направили живота в България малко по-добър!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 27. 27 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1053 Неутрално

  Поводът - искане на Европол и американската Сикрет сървиз !
  Излиза, че Нашата полиция не иска, но я карат.

 28. 28 Профил на errata
  errata
  Рейтинг: 1014 Неутрално

  "При ареста на един от заподозрените полицаите са застреляли домашното му куче, въпреки че никой от семейството не е оказал съпротива..."

  Интересно - кучто води ли се към семейството или е самосиндикална единица?

  "Да, България"
 29. 29 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3051 Неутрално

  "Bandog е ​​здраво куче, с тежки кости и мускулесто. То има заплашителен вид и е свирепо, когато бъде провокирано.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bandog

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 30. 30 Профил на katzo
  katzo
  Рейтинг: 498 Неутрално

  подвеждащо заглавие и доста нескопосано написана статия

  (нещо ново?)

 31. 31 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 676 Весело

  До коментар [#24] от "Варненски гагауз":

  Е не си само ти..И Кирчо Йорданов и Данчо Лечков..Поне 3 ма се събрахте.

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 32. 32 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 1269 Неутрално

  неслучайно "журналист" е обидна дума в България!

 33. 33 Профил на Google
  Google
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Защо кучето е в заглавието, като не се споменава после?

  Don't be evil
 34. 34 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1170 Весело

  Бойко и Цецо си говорят -

  -Др. Генерал, хванахме 57 и убихме едно куче!
  -Какво куче, бе, защо?

  Цецо на себе си (тъжно)
  -Знаех си, че няма да обърбне внимание на 57-те хванати

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 35. 35 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 723 Неутрално

  Между другото - тази сутрин в нито една електронно медия до приключване на прегледа на новините към 9 ч не се спомена нито дума за операция " Шок" ! Ужас !!! Нещо става . Дали Цецко не осъзнава вече къде се набутва . Например че обяви предаването на български " престъпници" / ПРЕСТЪПНИЦИ???/ на чуждо правосъдие .И то преди да бъдат повдигнати обвинения! Нещо ми мирише на отказ от суверенитет . !

 36. 36 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#33] от "Google":
  Защото Цветанов и сега извади нож на умряло куче,както винаги

 37. 37 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1225 Весело

  До # 35-papyre- И къде го виждаш ти днес този български суверенитет???
  Или и ти си мислиш като оня литературен анализатор , че Ботев е написал:
  -"Хляб, или свинец!"...за да дразни турците , защото не ядели свинско ???

 38. 38 Профил на mastylo
  mastylo
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Брех, МВР работи вече и по света, и у нас! чудно как така правят арести извън България?! Ако ставаше току-така що сикрет сървиз и европол не си правят акцийки сами у нас ....

  They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
 39. 39 Профил на octavo
  octavo
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Има искане от Интерпол, следват масови бързи арести (че как, нали има искане), следват некадърни скалъпени набързо обвинения, следват оправдателни присъди заради некадърните скалъпени обвинения, следва изказване на ЦЦ "ами ето, ние работим, та се късаме, ама корумпираният съд ги пуска..." Мила родна герберска картинка.

  Много е смешно това МВР, да ви кажа.

 40. 40 Профил на carlitta
  carlitta
  Рейтинг: 8 Неутрално

  отново опити да се неглижира дейността на полицията,ако Вие сте жертва ,ще ревете с цяло гърло ,но пък колко лесно е от висотата на безделието да питаш глупости от сорта"цялото МВР ли ще вадят нож на куче"

 41. 41 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#39] от "octavo"
  Имаш информация, че обвиненията са некадърни ли? Сподели нещо да разберем ние. Или само си драскаш увлечен от общата маса? Смешно било това МВР. По-добро ли беше при Румен Петков, или при Емануил Йорданов? Не мога да разбера искаме ли да се върши работа или не. Убили кучето - пак само предположения за обстоятелствата. Ако не беше кучето акцента щеше да е върху счупената врата, как са могли тия вандали! Размхавали хвърчащи листа - ами в папка ли да ги оформят или подвържат с твърди корици? Фактът, че не си осъждан не те прави невинен. Нека минат проверките и излязат резултатите. И "Дневник" хайде стига с тенденциозните статии! Какво ще рече още първото изречение "МВР се активизира и проведе мащабна операция само два дни след като стана известно, че приема дарения от подсъдими и осъдени" - едва ли не това ги е накарало да се размърдат. Хубаво е да не допускаме да се превръщаме в полицейска държава, но това не означава да оплюваме всички действия на органите на реда.

 42. 42 Профил на Dimitar Toshkov
  Dimitar Toshkov
  Рейтинг: 561 Любопитно

  А Лора, можеш ли обясниш връзката между даренията и акцията 'Шок'. Или това е новина тип 2 в 1?

  [ Място за вашата реклама ]
 43. 43 Профил на jamm
  jamm
  Рейтинг: 616 Неутрално

  [quote#41:"gogo2011"]Хубаво е да не допускаме да се превръщаме в полицейска държава, но това не означава да оплюваме всички действия на органите на реда. [/quote]

  Аз предлагам да продължим да ги оплюваме, докато не постигнат някаква систематичност и реални резултати срещу организираната престъпност. Какво ми се хвалят с Шок-а, при положение, че тея джигити са публична тайна от години и без помощ от ченгета и митничари няма да изкарат 1 лев?
  Полицейското насилие им е най-малкия кусур в момента.

 44. 44 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2448 Неутрално

  Прилича ми тези арести да са отлагани от много време. България е задължена да изпълни тези арести по данни от други държави. Отлагането цели да направи всички арести накуп и да постигне пропаганден ефект защото:
  1. Обвиненията иднат от чужбина и няма как българската общественост да ги оцени като некачествени.
  2. Съдът ще бъде затрупан от дела за есктрадиране и задържане под стража.
  3. Медиите ще следат тези много дела и това ще подложи съдът на натиск. Трудно е в тази обстановка да помогнат изпитаните адвокатски номера.
  Заключението:
  Тиквата и Цецо действат ефективно в своя полза. Те очевидно нямат акъл да го измислят, но умеят да се вслушват в подходящи съветници.
  Значи браво на Тиквата и нас гражданите това ни устройва.

  подпис
 45. 45 Профил на against
  against
  Рейтинг: 727 Весело

  Платените драскачи - пикаете ли газ, а?

 46. 46 Профил на Крез
  Крез
  Рейтинг: 775 Неутрално

  [quote#41:"gogo2011"]Фактът, че не си осъждан не те прави невинен.А какъв си тогава? Виновен до доказване на невинност ли? Бе ,хора помислете малко ,дявол да го вземе .Ей така и
  Бойко ни натресохте без да мислите.То да е един гафа на милиционерите да кажеш случва се всяко стадо има черна овца.
  Ма то стана правило при тях ,май стадото е само от черни овци.

 47. 47 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 1077 Неутрално

  До коментар [#46] от "Крез":

  Да ме прощаваш, но не съм споменал, че е виновен. Казвам, че аргументите за чисто минало не може да са фактор. Всеки престъпник някога е имал чисто минало. И хайде кажи ми в случая какъв им е гафа на милиционерите? Ако е за кучето, по-добре да не го споменаваш - пак ще съчиняваме и анализираме без факти.

 48. 48 Профил на Крез
  Крез
  Рейтинг: 775 Неутрално

  До коментар [#47] от "gogo2011":

  Ми най малкото за което се сещам ,е ,че не са отговорили на адвоката в какво е обвинен клиента и и ,че не са я допуснали
  в ареста.
  Значи всеки задържан има право на адвокат ,дори и сериините убиици.И адвоката е в пълното си право да е информиран в какво обвиняват клиента му ,за да предприеме най добрите мерки в негова защита.
  А колкото до убииството на кучето си прав без факти
  не става .Но все пак са могли първо да кажат на стопаните да го
  вържат и ако са отказали и то е нападнало полицаите тогава донякъде оправдавам стрелба и убииство на куче пред деца от семейството.

 49. 49 Профил на ventsy
  ventsy
  Рейтинг: 506 Неутрално

  В МВР работят главно некъдърнци или корумпирани. А най-често корумпирани некъдърници. Докато МВР не бъде прочистена издъно, нищо няма да се оправи.

  Българските криминалисти трябва да бъдат тренирани от ФБР и Интерпол за да знаят как да разследват, как да събират доказателства, как да водят разпити и прочее. В България могат само да научат милиционерски способи от 50-те години на миналия век.

 50. 50 Профил на досю
  досю
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#35] от "papyre":

  Когато в всеки момент може безапелационно да те търкалят то пода да те наричат престъпник да те удушат в полицейска кола да ти разбиват вратата и да нямаш никава реална защита, тази ситуация не се ли нарича обикновен фашизъм ? Хора бдете!

  особен
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK