Алексей Петров и Душана Здравкова - кандидатпрезидентска двойка, но не съвсем

Алексей ПетровРазследваният като лидер на "Откопод" Алексей Петров и един от основателите на ГЕРБ Душана Здравкова са излъчени да участват в президентската надпревара. Но докато Петров лично съобщи, че е номиниран снощи за поста държавен глава, как точно Здравкова ще участва в изборите на 23 октомври е доста по-неясно.


Тази сутрин комитетът "Единение и екипност" разпрати прессъобщение, което гласи: "На 07 юли 2011 г. г-жа Душана Здравкова и г-н Алексей Петров, излъчени да участват в президентската надпревара, съответно от група граждански сдружения и от Инициативен комитет "Единение и екипност", обединени от принципите на Хартата за гражданско управление, настоятелно призовават Президента на Р. България да свика спешно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност..."


От многократните изявления на Алексей Петров, че ще се кандидатира за президент, особено ако се състезава за поста срещу премиера Бойко Борисов, следваше извода, че той е номиниран за държавен глава, а съответно основателят на сдружението ГЕРБ и негов предишен ръководител Душана Здравкова ще претендира за вицепрезидентския пост.
Последвалото интервю на Петров пред БНР затвърди това впечатление - той говори за себе си и за Здравкова като екип и обяви, че именно в сряда вечерта е бил номиниран за президент. "Разбира се, вчера екипът ме излъчи като кандидат за президент, което направиха и групата граждански сдружения, подкрепящи Душана Здравкова", заяви той. Петров обяви, че нейните качества са го убедили да обедини усилията си с нея и поясни как ще се финансира изборната им кампания - много прозрачно.


Освен това Петров каза, че очаква премиерът Бойко Борисов да подкрепи Здравкова, защото "тя е неговата духовна, политическа майка".


"Някъде в нашето съобщение да сте прочели, че се кандидатирам за вицепрезидент? Прочетете внимателно.... Но никъде в нашето съобщение не е писано, че някой ще бъде президент, а друг - вицепрезидент, за Бога", заяви обаче Душана Здравкова пред dariknews.bg.


Тя поясни, че прессъобщението е съвършено ясно, но било интерпретирано неправилно. И още на няколко пъти повтори, че не е осъждано кой ще бъде президент и кой - вицепрезидент. На многобройните въпроси все пак тя канена ли е и ще се кандидатира ли за вицепрезидент, Здравкова отговаряше, че не е номинирана за този пост. Обясни само, че има подкрепата на граждански организации да участва в президентска кампания. "Не съм поканена, просто те са обсъждали смяната на модела на поведение... За пореден път се обсъждат личности, а не идеи", поясни тя.


"Дневник" потърси Душана Здравкова с въпроса дали пък няма да бъде кандидат за президент, тя обаче не отговори на мобилния си телефон.


Няколко часа по-късно, Здравкова и Петров се явиха заедно в студиото на "Нова телевизия", за да говорят за намеренията си на изборите. Водещият така и не попита бившият основател на ГЕРБ каква ще е нейната роля в кампанията, но и тя не използва ефира, за да разсее впечатлението, че ще е кандидат за вицепрезидент.


От досегашните обяснения - нейни и на Алексей Петров пред медиите, се разбра единствено, че те ще участват в изборите наесен и че работят заедно. Засега - по харта на гражданските права. 


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (94)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Един ден след присъдата на братя Галеви трактора обяви кандидатурата си!

  Цветанов да коментира СТРАХА на трактора който след като видя осъдителната присъда на Галеви на следващия ден реши че кандидатурата му може да го спаси! СПАСЕНИЕ НЯМА за мафиотите МВР ще успее! Цветанов вкара в затвора Галеви ще вкара и трактора! Както и групите за убийства и за отвличания на прехода "наглите" и "килърите"!

  Галевите бяха подгонени подир „тайната среща” с Р.П., организирана от Алексей Петров-Трактора. А уж рандевуто е било полезно за „националната сигурност”. Какво излиза – Галевите отнесоха осъдителни присъди от САС заради „националната сигурност”. Обозначиха ги „като престъпни лидери”. Обвинението рамкира знаков период – от февруари 2007 г. до януари 2009 г. Галевите са подкарани след срещата с Р.П. коментар от бг снайпер

 2. 2 Профил на Вени Марковски
  Вени Марковски
  Рейтинг: 796 Весело

  Не виждам какво има да се чудите - ще участва като отиде и пусне бюлетина. Всеки български гражданин, навършил 18 години и не поставен под запрещение има право да гласува. А интригата е дали ще отиде на 23-и октомври до училището или ще предпочете да остане вкъщи.

  Автор съм на статиите "Интернет трол" и "Атака Ad hominem" в БГ-Уикипедия. С други думи - номерата на троловете от този форум при мен не минават.
 3. 3 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Вече е ясно кои стои зад трактора и номада Душана!

  Костов със кръга си от медии медиапул-дневник и Милен Цветков цял ден я промотира явно това е неговата истиска двойка. Явно Цецо ще трябва да ги вкарва в затвора последователно и в съседни килии и трактора и Ванчо Ксотов!

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 5. 5 Профил на uran
  uran
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  Сутринта имаше една статия в Дневник, която твърдеше, че въпросните са кандидатпрезидентска двойка. В крайна сметка коя статия е вярна?

  Yet another blue planet.
 6. 6 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  според бг снайпер всъщност зад тяхната двойка стои Гоце. А бг снайпер винаги са предварително информирани за всичко.

 7. 7 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 959 Весело

  Геносин Меркел,
  да ме прощаваш , ама ти със всичкия си ли си ?

 8. 8 Профил на ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [Душана Здравкова не е кандидат за вицепрезидент на Алексей Петров, но ще участва в президентската кампания]

  http://www.glasove.com/dushana-zdravkova-ne-e-kandidat-za-vitseprezident-na-aleksey-petrov-no-shte-uchastva-v-prezidentskata-kampaniya-14807#

  Абсурдът има смисъл само тогава, когато не се примиряваме с него.
 9. 9 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#5] от "uran":

  Душана Здравкова е такъв номад че до последно ще тъпси парите и тогава ще реши капиш?

  За разлика обаче от депутатите номади тая е най-нагла тъй като беше и съдия и дори я направиха шеф на съдиите във варна. Куцкова на Костов пасти да яде в сравнения с Душана на трактора!

 10. 10 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#7] от "Петър Иванов":

  Днес най-много реклама на дуета на октопода им направиха именно медиите от кръга на Иван Ксотов плюс БНР които се контролират директно от Гоце и човека който сам се нарече комунист и фен на Гоце Валери Тодоров! Това са фактите!

  Но дори Душана Здравкова и връзките ив съда не могат да спасят Трактора от справедливоста на Цветан Цветанов!
  Бг снайпер са го обяснили много добре къде е проблема на трактора! Както и на братя Галеви.

 11. 11 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 924 Неутрално

  Аман от дърти комунисти като #9.......

 12. 12 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 924 Неутрално

  Внимание, милиционери-комунисти (#10) кибичат във форума.....

 13. 13 Профил на gogo_pulev
  gogo_pulev
  Рейтинг: 402 Весело

  До коментар [#4] от "be_google":

  И аз съм "ЗА" !

  И ще гласувам ЗА Алексей Петров, , че той поне има съдържимо в главата си , за разлика от който и да било от ГЕРБ !

  Че и ми писнаха простотиите на Тъпунгера !...
  След това един чифт женски гащи ще му купя, като утешение за загубата ...
  То и без това поведението му е като на п+++ка , само че той е и безмозъчен, като допълнение ...

 14. 14 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 924 Неутрално

  Мильо ( #10), фуражката ти милиционерска ти се види от няколко хиляди мили.....

 15. 15 Профил на незнайния войн
  незнайния войн
  Рейтинг: 627 Неутрално

  "Някъде в нашето съобщение да сте прочели, че се кандидатирам за вицепрезидент? Прочетете внимателно.... Но никъде в нашето съобщение не е писано, че някой ще бъде президент, а друг - вицепрезидент, за Бога", заяви обаче Душана Здравкова пред dariknews.bg
  ----------------------------------
  тъпа гъска... аз нищо можах да схвана от обясненията й. Ако тя не знае за какво ще се кандидатира аз ли да знам ? Или е поредния кьорфишек и журналята, се нахвърлиха като гугутки на просо...

  "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
 16. 16 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1454 Неутрално

  "не е осъждано кой ще бъде президент и кой - вицепрезидент"

  Който и да е направил грешката с "осъждано", понякога думите просто се изплъзват от устата.

  А иначе цирк и Оруел. Включително журналистически. Ето такъв цирк гледахме 22 години, старателно неигнориран от пресата.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 17. 17 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#15:"незнайния войн"]Душана Здравкова[/quote] ... май е леко бременна, ама не съвсем!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 18. 18 Профил на this is it
  this is it
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Абе не че нещо, ама защо този Алексей с хомосексуалисти се огражда все. Нещо много го влече, държи ги с компромати ли кво..странна работа

 19. 19 Профил на polipavl
  polipavl
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Как може да гласува някой за този помак.Тоя се взима много на сериозноИ сульо и пульо ще се кандидатират.СМЕШНИЦИ.

 20. 20 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  [quote#5:"uran"] В крайна сметка коя статия е вярна? [/quote]


  Има ли значение? Рекламата да се върти е важно!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 22. 22 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1416 Весело

  [quote#13:"gogo_pulev"]И ще гласувам ЗА Алексей Петров, , че той поне има съдържимо в главата си , за разлика от който и да било от ГЕРБ ! [/quote]

  Първата гугутка, хлътнала в капана! Поне да се наядеш с кепабчета и минимум три студени бири в изборния ден! Наздраве!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 23. 23 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 740 Неутрално

  пари - власт - пари прим - власт - власт прим & пари прим ...
  Илия Павлов преди години призова гущерът на престъпността сам да си "откъсне опашката". А през това време гущерът не само си откъсна опашката, но си извлече поука и от живота. Той не само легализира бизнеса си, но и се насочи към властта в страната и ЕС. Кандидати за президент, премиер, евродепутат, депутат, партийна централа, кой където може и успее. Получиха пари и власт и бяха оставени да правят каквото си искат. Те бяха и все още са оставени да издевателстват над българския народ.

 24. 24 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 852 Неутрално

  До коментар [#18] от "this is it":

  Казват и Стефка Костадинова държал заради фалшивата и диплома от Пловдив...

 25. 25 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 852 Неутрално

  До коментар [#21] от "be_google":

  Що се косиш за Уран? Вуза ,в който работи се спонсорира от Отворено общество.т.е. от евреин. Няма да рита против хляба си. ГЕРБ също.

 26. 26 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 740 Весело

  До коментар [#21] от "be_google":
  Какво се стряскаш, те хората предупредиха какво ни чака -Платени партийни клакьори заработват по 50 лева с агитация в интернет.
  http://bg.time.mk/read/5a1484ad3c/b10556bebb/index.html
  Прочети ако искаш коментар [#95] от "latch059" - 29 апр 2011
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/29/1082546_borisov_kum_jurnalisti_znam_koi_vi_kara_da_pitate/

 27. 27 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 740 Весело

  До коментар [#26] от "latcho59":

  Баси ..Изостанали сме..Можеше се кандидатираме некъде да пуснат за по едно прасе и камион бира

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 28. 28 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 740 Весело

  До коментар [#26] от "latcho59":

  Ма ако на ГЕРБ са им клакьорите с на Меркел нивото ги пиши умрели..Само харчат пари с обратен ефект..Не е нужно да агитираме - само трябва подбутваме Меркел да драска глупости през минута..Накрая нема да има по-противен от него и ГЕРБ

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 29. 29 Профил на ngrudev
  ngrudev
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Вече и мафията си има своите кандидати

 30. 30 Профил на sion1972
  sion1972
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#6] от "merkel":

  То зад всяка двойка на герберите им се привижда на Гоце ръката..Бих казал , че шизофренията и параноята стават част от платформата на ГЕРБ..Меркел , чеки те отворя как да спечелите изборите..чакате до последно да видите списъка с кандидатите , после твоя човек шлиферо ги хваща , осъжда ,вкарва в затвора и екзекутира за по -сигурно ..И нема кой ви спре! Венсеремос!

  Заедно Ипон и Ин ще ни управляват во веки веков! Амин!
 31. 31 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1454 Неутрално

  До коментар [#26] от "latcho59":
  До коментар [#28] от "sion1972":

  "Платени партийни клакьори заработват по 50 лева с агитация в интернет"

  Абе вие двамата ги изкъртихте тия компютри от писане. Ако го правите и безплатно значи се големи идеалисти.

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 32. 32 Профил на roko17
  roko17
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#3] от "merkel": Вече е ясно кои стои зад трактора и номада Душана!

  Костов със кръга си от медии медиапул-дневник и Милен Цветков цял ден я промотира явно това е неговата истиска двойка. Явно Цецо ще трябва да ги вкарва в затвора последователно и в съседни килии и трактора и Ванчо Ксотов!


  А бе, късопишков, я си дринкай пърцуцата и лапкай гарджока на шлифера. Затова ти плащат шущляците, я.

 33. 33 Профил на tst54
  tst54
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#3] от "merkel":Мнооооооооооооооооооого си прост,ама многоhttp://www.blitz.bg/news/article/112779

 34. 34 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2292 Неутрално

  До коментар [#25] от "Дива селянка":

  Ма тоя разпадащия работи ли ?

  Вчера от сутринта , до късна вечер НЯМАШЕ ПРОПУСНАТА СТАТИЯ под която да нямаше негов коментар и то все недоносени двусмислици от най-много 2 реда . И то за да трупа рейтинг ?
  А ако знаеш колко заобиколно и завоалирано подкрепи мюсулманите за втора джамия !

  Хайде аз съм пенсионер и си нямам друга работа в Дома за старо хора Сливен освен компа .

  Но той БИЛ РАБОТЕЛ ?

  Този институт да не е И към БАН ?

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 35. 35 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3492 Неутрално

  Аз лично нямам какво да избирам между две мутри.
  Ако Светослав Малинов се беше класирал на предварителните избори, щях да дам гласа си за него. Сега, да избирам между Алексей, Боко, комуниста и човека на Доган - thanks but no thanks.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 36. 36 Профил на Артър Дент
  Артър Дент
  Рейтинг: 552 Неутрално

  до мerkel
  Не мога да не се съглася с другите-простак и драскач си.Съсипахте нивото на форума с милиционерските си бълвочи.

 37. 37 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1420 Любопитно

  Я дайте малко по-подробно де! Какво сте се стиснали,сякаш от джоба си ги вадите тия 50 лв. Чисто 50,или има данък и осигуровки? Ако направиш 1000 постинга,трябва ли да се регистрираш по ДДС? Парите от субсидията на независимите ли са?

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 38. 38 Профил на ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  ВЕЧЕН ПРЕХОД!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Е-е, наистина не мога да ги разбера партийните форумци. Аз им подвам информация, те блъскат минуси. Няма по- отвратителни люде от партийните хейтъри.

  Абсурдът има смисъл само тогава, когато не се примиряваме с него.
 39. 39 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 748 Весело

  Тъп,по-тъп,много тъп,изключително тъп,Боко-тиквата,Цвъ.Цвъ,коуноид и завършваме с merkel.
  Това е положението.

 40. 40 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#10] от "merkel":

  Г-жо/г-н Меркел,
  Справедливост се раздава от съдът, а не от ЦЦветанов от екраните на телевизорите и вестниците.
  Той единствено е призван да ръководи работата на службите, за събиране на годни доказателства и да ги предаде на прокуратурата, а те от своя страна да повдигнат обвинения, които съдът разглежда и в съдебен спор между прокуратура и адвокати отсъжда на база ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не на изявления.
  Очаквам да обявите кого е осъдил ЦЦветанов, пратил в затвора и да ме оборите.
  О, забравих!
  ЦЦветанов осъди съдиите!
  Все е нещо, но дали е полезно по този начин!
  Не че някои от тях не са за осъждане, но къде са доказателствата му, след като разполага с армия от полицаи и над един милиард наши пари?
  Все пак държа да уточня, че не защитавам нито 'трактористи', нито 'братя', нито 'наглите', нито подкупни съдии престъпили законите.
  Ще се съглася с Вас, едва когато ЦЦетанов завърши право и стане съдия.
 41. 41 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Много неточно и завоалирано! Казва се точно и ясно като ГЕРБ-
  http://www.svobodata.com/page.php?pid=5310&rid=10

 42. 42 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1416 Весело


  Не виждам драма.
  Усещам миризма на пот.

  Все пак и простия Матрял ще има за кой да гласува.

  Няма само ромските квартали да гласуват "ЗА" СъКъ.


  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 43. 43 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 987 Весело

  Гербавата измет в лицето на меркел и другите помияри тотално изтрещя !
  Душана Здравкова е основател на ГЕРБ, защо се отричате от майчицата си, копелдаци нещастни

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 44. 44 Профил на СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  СОРОСОИДЕН ИЛЮМИНАТ
  Рейтинг: 987 Весело

  До коментар [#42] от "barcelonski":

  Простият матриал като тебе ще гласува за магарето, което Боко Тиквата ще му посочи през септември месец. Дано да се ориентирате навреме в обстановката, защото умственият капацитет на гербавите предполага, че те до 23 октомври едва ли ще са възприели посланията на лидера си и като нищо могат да ударят кръста на някой опонент. Така както купените от Чаканов цигани "удариха кръста" на Лютов

  Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.
 45. 45 Профил на Moisey
  Moisey
  Рейтинг: 456 Гневно

  Душата отдавна си търси мъж..., но за жалост все на жени налита....!

 46. 46 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 740 Разстроено

  До коментар [#31] от "emil_":
  Ако го правите и безплатно значи се големи идеалисти.
  Не, не ми е безплатно, защото аз си плащам разходите, но ми е хоби и от групата на големите идеалисти. На мен не ми плаща никой, не съм както на теб - защото сам си го призна сега.
  До коментар [#21] от "be_google":
  Значи е вярно за платените партийни клакьори, че заработват пари с агитация в интернет. Този си призна без бой, а ние проспахме изгодата,"be_google". Безплатно просвещаваме народа, като Горазд, Климент, Наум, Ангеларий и Сава...(Все едно сме били прогонени от Велика Моравия) и няма дори да ни канонизират, като български светци. Само вдигаме интелектуалното ниво на матряла от гербери, без благодаря.

 47. 47 Профил на baturanda
  baturanda
  Рейтинг: 289 Неутрално

  А аз предлагам първо Бойко да мине през детектора и да отговори на няколко прости въпроса...

  1. Има ли протекция от негова страна към трибуквените групировки / ТИМ, СИК /
  2. Има ли общи икономически интереси със Цветелина Бориславова.
  3. Участвал ли е във корупциони схеми.
  4. Участвал ли е във Мутренски бригади.
  5. Знае ли нещо по въпроса за "фалшифицираните" му подписи като кмет.
  6. Комунист ли е.
  7. Разтривал ли е ушите на другаря Живков / това е контролен въпрос / всички знаем отговор

 48. 48 Профил на gb35
  gb35
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Ееее га ти! Ама вие акъл имате ли бе? Най-големият мафиот за "президент". Майтап ако е, приемам, ама струва ми се че наякои вярват.

 49. 49 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1426 Весело

  До коментар [#3] от "merkel":
  До коментар [#6] от "merkel":

  Спирачки нямаш, честно...
  "Луд умора няма - само се поти".

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 50. 50 Профил на baturanda
  baturanda
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Премиерът ще продължи да потъва )
  1. Защото не може да избяга от миналото си ..
  2. Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование - меко казано ..
  3. Защото е грандоман и самовлюбен глупак, които не иска да слуша по-умни от него ..
  4. Защото не направи коалиция със сините, а е с психопата Волен..
  5. Защото е руски агент или са му слаби ангелите - пред руснаците .
  6. Защото им кляка - с АЕЦ-а, - началото на края му ..)
  7. Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина ...)))Държане -интервюта и прочие ..)
  8. Защото НЯМА идеи и не идейно убеден... в това , което иска и прави - днес едно , утре - друго..)
  9. Защото все повече ще "цъфти' посредствеността му - театърът е до време ..)
  10. Защото НЕ изпълни обещания - за Доган и мафията, за олигарсите и 'съдебната' власт, за корупция и връзкарство..)
  11. Защото в края на краищата е поредния дубликат, комуно продукт, червен, които излъга много граждани ..))
  12. Вижте му ДС-другарите, олигарсите, приятелчетата, езика, номерата , ...

 51. 51 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1454 Неутрално

  Големият ташак е че Душана се е набъркала в нещо и не знае как точно да излезе от там. Нея просто я е страх да произнесе думите "Аз няма да бъдат кандидат за вицепрезидент на Алексей Петров" и затова го усуква. Става дума за СТРАХ на отказ.

  Не става ясно обаче дали просто не иска да се кандидатира с него или пък си е мислила че той ще клекне да и стане вицепрезидент. Ще научим до ден два, но какво това?

  ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА СА ЕДНИ ПРЕВРАТАДЖИИ. ТЕ ВЕЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ САМО СЕБЕ СИ.
 52. 52 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 873 Весело

  До 15
  Относно журналята бих казал-като торни бръмбари на лайно.

  Ръй! Ръй!
 53. 53 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  политически интригант. яко дразни глупавия рапон.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 54. 54 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1997 Весело

  До коментар [#51] от "emil_":

  Някой преди това обаче се отказа от първоначалната идея на Душана Здравкова - граждани за европейско развитие на България. И сега закономерният резултат от отказа е налице.

 55. 55 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Един ден след присъдата на братя Галеви трактора обяви кандидатурата си!

  Цветанов да коментира СТРАХА на трактора който след като видя осъдителната присъда на Галеви на следващия ден реши че кандидатурата му може да го спаси! СПАСЕНИЕ НЯМА за мафиотите МВР ще успее! Цветанов вкара в затвора Галеви ще вкара и трактора! Както и групите за убийства и за отвличания на прехода "наглите" и "килърите"!

  Галевите бяха подгонени подир „тайната среща” с Р.П., организирана от Алексей Петров-Трактора. А уж рандевуто е било полезно за „националната сигурност”. Какво излиза – Галевите отнесоха осъдителни присъди от САС заради „националната сигурност”. Обозначиха ги „като престъпни лидери”. Обвинението рамкира знаков период – от февруари 2007 г. до януари 2009 г. Галевите са подкарани след срещата с Р.П. коментар от бг снайпер

 56. 56 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1431 Весело

  Тя, Душата изпадна в немилост пред Бойко именно поради подозрение за близки връзки а Алексей.
  С това само доказа, че съмненията не са били съвсем неоснователни...
  ДАНС и Съда, вечна дружба!

  nemo malus felix, minime corruptor.
 57. 57 Профил на JPG
  JPG
  Рейтинг: 515 Неутрално

  [quote#0:"Дневник"]Алексей Петров и Душана Здравкова - кандидатпрезидентска двойка, но не съвсем[/quote]

  Дано се кандидатират наистина! Дано Душана разбере за какво се кандидатира!

  ЗАЩОТО СЕГА Е МОМЕНТЪТ човекът с гайдата и с цървулите да ДОКАЖЕ, че вече не е такъв!

  Да го докаже на Ханц и на Джон, от които за добро или за лошо е зависим!

  Да им го докаже с 0.1 % гласове за гореспоменатата двойка!

  Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...
 58. 58 Профил на Stoyan Tonev Dimitrov
  Stoyan Tonev Dimitrov
  Рейтинг: 627 Неутрално

  тея що ги коментираме въобще, един номер 2 пъти няма да мине? Дайте да обсъдим Болен той поне е забавен ...

  ВИС, СИК, ТИМ, ГЕРБ
 59. 59 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  Последно - не разбрах кой е малко бременен?

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 60. 60 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#17] от "Курт Деликуртев":

  Извинявай, писах си коментара преди да дочета останалите и се получи повторение.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на Дѣдо Ваньо
  Дѣдо Ваньо
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#1] от "merkel":

  абе Меркел, на всяка манджа мерудия. Ти друга работа нямаш ли освен да защитаваш Цв.Цв. ?

  Само силни хора познават любовта, само любовта се докосва до красотата, само красотата създава изкуство.
 63. 63 Профил на hehe
  hehe
  Рейтинг: 169 Любопитно

  До коментар [#62] от "Kutzarov":

  Абе, той Меркел-Бареков си знае работата - който му плаща него защитава - по-милиционер от милиционерите е.
  Ей, Меркел, от Ковачки към Тиквата, а след изборите като се вкисне тиквеника кого, а?

 64. 64 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Е, Алексей няма да е вице на Душана, по-вероятно е обратното. Защото Ал е доцент - вярно, в УНСС, но пак си е доцент! То в УНСС и ЮЗУ-Благоевград не е трудно и професор да станеш. Но титлата не е за пренебрегване, а съдия Здравкова има дар слово: на срещите тя като подчинена повече ще говори, а Альошата като началник само отвреме-навреме тежко ще потвърждава.
  Сега да ви видя, г-жо Куцкова, какво ще говорите за доблестните съдийки, дето са си подали оставката!

 65. 65 Профил на neorientirana
  neorientirana
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Не познавам ЗДравкова но ми падна в очите.Един прекрасен съдия да седне заедно с престъпник в една каручка в играта за президент.

 66. 66 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Извинявам се за съвсем лекия офтопик, но идете и вижте непременно ПОРЕДНАТА СВИНЩИНА НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА!
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/07/07/1120058_sledovatel_beshe_globen_s_3000_lv_za_vzimane_na_podkup/
  СЛЕДОВАТЕЛ И АДВОКАТ С ДОКАЗАН ПОДКУП СА ГЛОБЕНИ, КАТО ПРОИЗВОДСТВОТО ТРАЕ СЕДЕМ ГОДИНИ! ТОВА НЕ Е СЪДЕБНА СИСТЕМА, ТОВА Е ЕДНА КОЧИНА! И ТРЯБВА ВСИЧКИ ДО ЕДИН ВЪТРЕ ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ!

 67. 67 Профил на Дива селянка
  Дива селянка
  Рейтинг: 852 Неутрално

  До коментар [#34] от "Чардо":

  Ами не знам подробности. Пише ,че работи във Великотърновския университет. Това може да прочете всеки в профила му.

 68. 68 Профил на lilliolla
  lilliolla
  Рейтинг: 515 Весело

  [quote#65:"neorientirana"]да седне заедно с престъпник[/quote]
  И кой е престъпник ?
  Аз си мисля и предполагам , че Боко и цялата тази пасмина, наречена ГЕРБ са сбирщина от престъпници, защото :
  -окрадоха 1,6 милиарда от Здравната каса;
  -окрадоха пенсиоснните вноски на хората ;
  -прахосаха 100 милиона за подслушване;
  и т.н. и т.н. , но все още не съм видял ПРИСЪДА срещу тях !
  Затова и не мога да афиширам публично , безапелационно и отговорно своите мисли и предположения ...

  Тези, които си позволяват безапелационно да наричат някого престъпник , без срещу него да има влязла в сила присъда, да бъдат така добри да публикуват твърдението си, като напишат и истинските си имена , дата на раждане и точен адрес! ...

  И това на герберските платени клакьори нищо не им говори! Изобщо една е бедата , че те нямат нищо във главата ...
 69. 69 Профил на lilliolla
  lilliolla
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#29] от "ngrudev":
  Мафията от 2 години вече си има държава !
  ТИМ, СИК , Вальо Златев , Бирата ,„Министърът на веселбата” Павлин Паришев , както и знайни и незнайни спонсори на МВР, управляват чрез парцалените кукли на конци ...

  И това на герберските платени клакьори нищо не им говори! Изобщо една е бедата , че те нямат нищо във главата ...
 70. 70 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 2292 Неутрално

  До коментар [#67] от "Дива селянка":

  Да,
  работи като доцент по математика ,
  а не като енциклопедист .

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 71. 71 Профил на mars_attack
  mars_attack
  Рейтинг: 458 Весело

  [quote#13:"gogo_pulev"]След това един чифт женски гащи ще му купя[/quote]
  И от мене ще има един чифт подарък , хем с дантелки !!

  За да може ТО поне да си ги сменя ...

  Тук ОЧЕВИДНО можете да намерите крещящо доказателство че има една НЕДОСТЪПНА за българина мозъчна функция - МИСЛЕНЕТО !
 72. 72 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Нямам никакво мнение и отношение към А. Петров, но едно нещо не може да му се отрече - държи се стресиращо и нагнетява напрежение у Борисов и Цветанов и техните следовници.
  Това е видно и от държането на некои поддържащи управляващите и особено "видния идеолог на правата вяра" - меркел. Горкия, приписа Петров като човек и на И. Костов и на Първанов.
  Друг е въпроса доколко всичко това е сериозно като отношение към обществото.

 73. 73 Профил на Alexander Sirakov
  Alexander Sirakov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  само халтури в тая държава

 74. 74 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Политическият цирк продължава... ама глупаците сме ние и затова отново ще пием една студена вода, ако не си съберем акъла овреме и не се огледаме къде са важните неща.

  А големите проблеми в момента са ВСС (и изобщо съдебната система и (повтарям, и) родната полиция, а може и родната полиция и съдебната система), както и случващото се с Пирин и Юлен, което ще повлече крак и за узаконяване на незаконните усвоявания в Рила и Родопите.

  Пък вие се оставяйте да ви залъгва Трактора с глупостите си...

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 75. 75 Профил на baturanda
  baturanda
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#74] от "liliakostova":

  Явно предпочиташ Банкянската Тиква да те залъгва с неговите си глупости.

 76. 76 Профил на kamski
  kamski
  Рейтинг: 627 Весело

  Всички разбраха,само журналята не-Алексей Петров ще е президент,а Душка Здравкова ще е председател/в скоби-президент/

 77. 77 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 517 Весело

  Таргет групата им е леви китки-помаци- те биха застанали твърдо зад тях

 78. 78 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  [quote#26:"latcho59"]Платени партийни клакьори заработват по 50 лева с агитация в интернет. [/quote]

  Това не е нищо ново, но в България се прави по доста примитивен начин:
  http://mapto-on.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

  Проблемът на местните онлайн промоутъри е, че работодателите им се опитват да избегнат много важни дискусии, което обрича наемниците да изглеждат като шизофреници.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 79. 79 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  До коментар [#35] от "dodge_ram":

  Аз пък бих предпочел Николай Младенов пред Светослав Малинов...

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 80. 80 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  До коментар [#64] от "GMG":

  Може и наистина така да е: "Ние и без това сме в тинята, ама докато ни мислят за чисти дай да се омажем повече, че хората пак да се убедят, че всички са маскари. Така де, гледам някакви се опитват да мислят, а това не ни харесва."

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 81. 81 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 853 Неутрално

  "Нормално ли е условна присъда от две години за толкова ясно доказан, както личи от мотивите на съда, подкуп от магистрат?
  Може ли да отговоря на въпроса Ви с въпрос? Вие къде живеете?
  Другият подсъдим по делото - адвокатът, който се е явявал посредник и е разнасял парите, той пък получава всичко на всичко 1000 лева глоба като присъда. Това как Ви звучи?
  Човек, който участва в подобни схеми, най-вероятно оттук насетне, тъй като това вече е практика на съда, трябва да си приготви едни 1000 лева и в случай, че бъде заловен, да има да си плати глобата."
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=693042&audio_id=78332
  Има ли търговия с влияние в съдебната система?

 82. 82 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 571 Любопитно

  Какъв президент ..... направо смешник със тая баба кокона до него .... нито интелект , нито вид , селски маниери ... Да не говорим за това че е подсъдим за Рекет , проституция , пране на милиони , убийството на прокурора Колев , и наркотици .......... пише го и във Уикилийкс и Бивол ...

 83. 83 Профил на ivanalex2
  ivanalex2
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Тая Душана хем я боли, хем я сърби, хем й се иска, хем й не стиска

 84. 84 Профил на Алекс
  Алекс
  Рейтинг: 627 Весело

  До коментар [#29] от "ngrudev":

  Вече?! А ти Бойко и деветдесетарския му "охранителен" бизнес как би ги нарекъл? :ДД

  Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
 85. 85 Профил на delfina
  delfina
  Рейтинг: 402 Неутрално
 86. 86 Профил на goryanin
  goryanin
  Рейтинг: 451 Неутрално

  Какъв е този манипулиран форум, аз маркирам "-", а ми отразява един "-" и два "+"

 87. 87 Профил на InmoInvestments
  InmoInvestments
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Аз го казах. Докато Дневник не стане платен, куцо и сакато ще влиза в този, а и който и да е форум.
  Не могат да разберат, че Дневник е един от малкото дясно и бизнес ориентирани всекидневници, за определен тип хора, не за всички !

  You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone. Al Capone
 88. 88 Профил на flisk
  flisk
  Рейтинг: 409 Неутрално
 89. 89 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1997 Весело

  До коментар [#1] от "merkel":

  Преди известно време имаше съвсем различно мнение за Алексей Петров.
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/23/981172_aleksei_petrov_nalaga_se_da_vliaza_v_politikata/#msgid2876391
  Да не би тогава някой да ти е откраднал профила?

 90. 90 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#3] от "merkel":
  До коментар [#6] от "merkel":
  Меркел, последно кой стои зад Петров и Здравкова - Костов или Първанов?! Разбира се, можеш да отговориш и утре, когато звездите със сигурност ще ти нашепнат нещо друго...
  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 91. 91 Профил на jetchev
  jetchev
  Рейтинг: 402 Неутрално
 92. 92 Профил на ngrudev
  ngrudev
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#69] от "lilliolla":

  До коментар [#84] от "excelerator":

  Давай юруш на маслините казвате, като е така всеки гангстер кандидат президент. Утре Маргина ще се кандидатира и давай щото такова е статуквото да гласуваме за него, за да не е ББ, щото нещо си не Ви харесва и най-вече това, че вие сте с другите кръгове, а тези които са в момента са ви конкуренти и ви взимат от бизнеса. Едно уточнение: всички са маскари, по-важното обаче е кой какво и колко реално прави за Държавата и народа.

  Боко всички знаем с какво се занимава освен да е Министър Председател и кой стои зад него всъщност, но по-подходящ от него засега няма въпреки че половината мислите друго. А алтерантивите, зад които си слагате името с нищо не са по-добри, всъщност са извратени и срамни /б.р за Алексей Петров става дума/.

 93. 93 Профил на desen
  desen
  Рейтинг: 582 Неутрално

  До коментар [#87] от "InmoInvestments":

  Съжалявам, че Ви опонирам, но само ще вметна, че истината се ражда в спора.
  Нека да се изявяват опонентите ни.Това ще помогне на други, неутрални или колебаещи се да заемат правилната позиция.
  Нека да е плурализъм.

 94. 94 Профил на anelectric
  anelectric
  Рейтинг: 233 Весело

  Бойко - премиер, Алексей - президент, Душана - вица, семеен портрет и идилията е пълна

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK