ГЕРБ ще избира поне между три кандидатури за шеф на НОИ

Красимир Велчев

© Асен Тонев

Красимир ВелчевГЕРБ чакат поне три кандидатури за управител на Националния осигурителен институт (НОИ), за да има наистина избор. Това заяви пред журналисти в парламента шефът на групата на ГЕРБ Красимир Велчев.


На заседанието на партийното ръководство в сряда вечерта, на което беше обсъждан въпросът, премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов казал, че иска за всяка номинация подписи на хора, които я предлагат. Членовете на изпълнителната комисия на ГЕРБ били единодушни, че новият човек трябва да има подкрепата на финансовото и на социалното министерство, както и на парламентарната група на партията.


За ръководния пост в НОИ се очакват предложения и от синдикати и работодателски организации.
Велчев напомни, че зам.-шефката на социалната комисия в парламента Светлана Ангелова, номинирана от ПГ на ГЕРБ за поста, си направи отвод вчера. Тук също ни трябват хора, знаещи и можещи, коментира той и уточни, че ако се прецени, че и трите кандидатури не са достатъчно квалифицирани и достойни, ще бъдат търсени нови.


"Не е толкова фатално. По-добре да се забавим, но да вземем правилно решение", каза Велчев. Той прогнозира в близките десет дни решението да бъде обсъдено.


В края на миналата седмица стана ясно, че министърът на финансите Симеон Дянков лансира за поста бившия зам.-председател на Комисията за финансов надзор Бисер Петков.


По закон шефът на НОИ се избира от парламента. Постът беше овакантен, след като Христина Митрева подаде оставка след критики на премиера Бойко Борисов и на Дянков, че не е разчела добре приходната част на бюджета на институцията.

Ключови думи към статията:

Коментари (41)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на kableshkov
  kableshkov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Дянков да си подаде оставката, нали той подписва доклада на НОИ!

 2. 2 Профил на murphy
  murphy
  Рейтинг: 381 Неутрално

  За да не чакате повече да се съберат трима, кандидатирам се и аз за шеф на НОИ. Сега чакаме четвърти за белота.
  За длъжността - необходим ми е половин ден предизвестие, да си подготвя съответната диплома.

  Този потребител е деактивирал своя акаунт
 3. 3 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 434 Гневно

  ГЕРБ ще избира по Баджанак-Шурейски, между три кандидатури за шеф на НОИ!!

  ЦЯЛАТА НИ Баджанак-Шурейска партийно-ЗАТВОРЕНА, И САМОИМУНИЗИРАЛА С€, Парламент-ДФИСКРИМИНАЦИОНА СИСТЕМА Е Г€РБ-оп€йски ПРЕСТЪПНА!!?

  ВСИЧКО ТОВА ОСНОВАНО НА ЧАСТНО-ГРУПИРАНИЯТ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ФAКТОР, УМИШЛЕНО ПОЛЯРИЗИРАЩ И БЕЗ ТОВА РАЗЕДИНЕТОТО БЪЛГАРСКО, МНОГО-ЕТНИЧЕСКО ОБЩЕСТВО
  ГРУПЩИНАТА
  Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА,
  Религиозна, и
  Етническа.
  ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??
  ПОЛЯРИЗИРАЩАТА И РАЗЕДИНЯВАЩА ОБЩЕСТВОТО ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента. Треагедия която Нетрябва да предаваме в наследство на подрастващото ни поколение, не само в България а и света.
  ГРУПЩИНА В СЛЕДСТВИЕ НА БЕЗПРИЕМСТВЕННОСТТА МЕЖДУ НАС НА РАЗЛИКИТЕ НИ ЧОВЕШКИ И ПРИРОДНИ.
  НЕОСЪЗНАТАТА И НЕОЗАКОНЕНА, А НАПРОТИВ УМИШЛЕНО ПОТДЪРЖАНА И ПОДСТРЕКАВАНА ГРУПИPAНА, мажоритирана и даже самоимунизирана БЕЗПРИЕМСТВЕННОСТ.


  Емигрантите ще се върнат само при условия че се промени КОНСТИТУЦИЯТА НИ ПО СЛЕДНИЯТ ПО-ДОЛУ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН;

  Когато ИЗГОНИМ Царчето което е изгонено вече от най-голямите €вропейски Пок€рни Бардаци и е "П€рсона Нонграта" заради проиграните откраднати ср€дства на Баща си-ФАШИСТ, а ние го "поканихме" за да му дадем Държавна земя и псевдо-имоти, чe даже харизахме и горите на този велик Българин-ЛЕВСКИ.

  Докога ще търпим и €вро-марионет-куклитe, Кунева и Кристалина, да
  се кипрят бездействуващи , оставили Родината на БОТЕВ и ЛЕВСКИ да седи в €вро-Конгломерата с най-голямият КОЛОНИАЛИСТ-АНГЛИЯ в членство, захвърлили в изгнание Народа на Островите Чагос??

  Англия за да скрие Престъплението си, е дала острова под-наем на НАТО.
  Тази открадната територия е превърната в основeн Милитаристичен плацдарм за Военните АГРЕСИИ срещу Човека и унищожения. От тази база агресорът ся смърт на Балканите-Югославия, от там все още oбстрелват незаконно и Афганистан, и Ирак. Че и даже сега са насочили очи към Иран, Пакистан и Либия, след неуспеха им в Грузия. Всичгко това за световно владеене на петрола.

  БРИТAНСКИТ€ КОЛОНИАЛИСТИ Но-1 в 21ви ВЕК, НЯМАЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОТВЪРДЯТ МИЛИТАРИСТИЧЕСКИЯТ СИ Г€НОЦИД НА ОСТРОВИТЕ ЧАГОС??

  Същият тoзи „€врoпеец” в съглашение с “Чичо-САМ”-NATO дpугият Милитарист, създават Най-Голямата Военна база за унищожeние в Света, построена върху „Открадната територия”;

  Това е базата “Diego Garcia” до момeнта.

  Подробности ще намерите в Документалното филмче (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.)
  (http://onebigtorrent.org/torrents/116/Stealing-a-Nation-A-Special-Report-by-John-Pilger) )
  (http://video.google.com/videoplay?docid=-3667764379758632511)

  Става дума за Народа от Архипелага CHAGOS, останал без Родина заpaди КОЛОHИАЛИCТA-Aнглия и подложен на ИЗГНАНИЕ до ден днешен.

  Народ без Родина, за който нито една прогресивна сила в Света (начело с МАС-OОН-СКОТО ГН€ЗДО), не се Застъпи ефективно, за да Принуди и НАКАЖЕ КОЛОНИЗАТОРА, връщайки Родината и жизнените му права.
  Да, СТОП на Българското участие в членство с КОЛОНИАЛИСТ-член на €вро-Конгломерата!

  БЪЛГАРИТЕ като най-стара нация в Европа сме дарили Славяно-Езичните народи със Писменност, а все още нямаме твърда и демократична Конституция.
  Да,
  Конституция, не подлежаща на никакви постановления, изменения и допълнения към нея поне за период от 150г.
  Нямаме и закон който да гарантира и самата КОНСТИТУЦИЯ от умишлената и системна пренагласа от Бизнес-Марионетните ни и Политико-Престъпни правитeлства.
  Закон закрилящ и Конституцията ни, и вътре-социалните ни честни отношения, живот и работа.
  А не ежедневните и пренагласи чрез допълнения, изменения и разпоредби към законите и, създаващи спънка в Икономиката и спънка на цялостното развитие на Държавата.

  Нека Конституционно забраним намесата на този личен Култов, Аматьорски ГРУП-фактор в Общо-Социалните ПРОФЕСИОНАЛНO-Държавни отношения!
  Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА,
  Религиозна (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА, и
  Етническа (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  Демократично-ДЪРЖАВЕН Контгрол в отношенията ни НАЙ-ВЕЧЕ В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ.

  ИСКАМЕ ЗАКОН ЗАБРАНИЛ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ Свободната търговия със законите ни, позволяващи с финансови средства да се ОТКУПко-ПРОДАВАТ законите ни, само за престъпни индивиди на които средствата позволяват, бягайки от законното възмездие за нарушението, а за други, не!
  Факт допринасящ не само за потдържане на престъпността в Държавата, но и разслояващ класово обществото!

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  ДA СЕ СПРЕ ТАЗИ УМИШЛЕНО ПОТДЪРЖАНА ДВОЙНО-ТРОЙНА СЧЕТОВОДНА СИСТЕМА, правещи ни да сме винаги "СЧЕТОВОДНО ЧИСТИ" ПРЕД ДЪРЖАВАТА?

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  ДAСЕ СПРЕ БЕЗРАЗБОРНОТО РОВЕНЕ В ХАЗНАТА от страна на всичките ЧАСТНО-КОАЛИЦИРАНИ ПОЛИТ-ШАЙКИ, ГРАБЕЩИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО И ИМУНИЗИРАНО, ПОД ПРЕТЕКСТ, "БЮДЖЕТ-КAМПАНИЙНО"?

  БЪЛГАРИТЕ НАСТОЯВАМЕ;
  ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ИМУНИТЕТА И ПРАВОТО НА ОБЖАЛВАНЕ С ЦЕЛ ДА СЕ СПРЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ.

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  Да претрансформираме ОМБУДСТМАНСКАТА и без това бездействаща ДЛЪЖНОСТ
  във ВИШ КОНТРОЛЕН ОРГАН, СТОЯЩ НАД ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ И НАД ПАРЛАМЕНТА, именно за да се прекрати Държавната престъпност и Клaсовото РАЗСЛОЕНИЕ в Обществото!
  Нека не звучи скептично но,
  БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ че ВЛАСТТА СЕ Е ИЗНОСИЛА със ЗАВЪРШВАНЕТО НА 20-ти Век, не само у нас но и в света.

  СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕШКО ОБЩЕСТВО И НОВИ ФОРМИ НА ГЛОБАЛНИ, ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ОТНОШЕНИЯ, НАЛАГАТ ДА ИЗМЕНИМ ГРУПИРАНИЯТ МИЖИТУРИTETEН, ПОЛЯРИЗИРАЩ НИ НАЧИН НА ЖИВОТ, И КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНИЛИ РАЗЛИКИТЕ СИ ЧРЕЗ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА, ДА ЗАЖИВЕЕМ ЗАДРУЖНО.
  В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ НЕ САМО КАТО РОД НО И ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

  "БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА"
  NАТО-ПЕТРОЛ ГЕНОЦИДНА,
  GLOBAL-КОЛОНИЗИРАЩА и ЗЛАТО-ЛИКА

  Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОНН,
  ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА,
  Нелоял срещу ТАЛАНТA, Мижитуритетна!

  "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"?
  Н.Йо.ВАПЦАРОВ

  БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
  СМЪРТ НА П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 4. 4 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1372 Любопитно

  Не е особено важно кой ще е новият шеф на НОИ, защото структурата не е от 5 човека които той да координира и от нея не зависи съдбата на 50, а е свързана с населението на цялата ни държава. За да има някакъв ефект стратегиите за оптимизация трябва да се приложат - това е. Не може да очакваш да се случат чудеса от храброст за броени месеци в инситуция която си кара яваш яваш от време оно. Това няма как да стане и Дянков вместо да недоволства от неизпълнението на плана да вземе да бутне едно рамо тук там и да прояви воля и търпение... а тоест да се координират всички в едно.

  Жената е покана за щастие
 5. 5 Профил на bati vi
  bati vi
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  "Членовете на изпълнителната комисия на ГЕРБ били единодушни, че новият човек трябва да има подкрепата на финансовото и на социалното министерство, както и на парламентарната група на партията."

  Е по-нагло демонстриране, че поста ще се заеме по политически, а не по експертен принцип - здраве му кажи.
  Нагляри! Всичката Ви е такава!

  Меня постоянно преследуют умные мысли! .. Но я быстрее ....
 6. 6 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 488 Неутрално

  ............. между сульо , пульо и братовчед му

 7. 7 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 434 Неутрално

  ГЕРБ ще избира по Баджанак-Шурейски, между три кандидатури за шеф на НОИ!!

  ЦЯЛАТА НИ Баджанак-Шурейска партийно-ЗАТВОРЕНА, И САМОИМУНИЗИРАЛА С€, Парламент-ДФИСКРИМИНАЦИОН СИСТЕМА Е Г€РБ-оп€йски ПРЕСТЪПНА!!?

  ВСИЧКО ТОВА ОСНОВАНО НА ЧАСТНО-ГРУПИРАНИЯТ, КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ФAКТОР, УМИШЛЕНО ПОЛЯРИЗИРАЩ И БЕЗ ТОВА РАЗЕДИНЕТОТО БЪЛГАРСКО, МНОГО-ЕТНИЧЕСКО ОБЩЕСТВО
  ГРУПЩИНАТА
  Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА,
  Религиозна, и
  Етническа.
  ДО КОГА такъв живот бе ХОРА-БЪЛГАРИ??
  ПОЛЯРИЗИРАЩАТА И РАЗЕДИНЯВАЩА ОБЩЕСТВОТО ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента. Треагедия която Нетрябва да предаваме в наследство на подрастващото ни поколение, не само в България а и света.
  ГРУПЩИНА В СЛЕДСТВИЕ НА БЕЗПРИЕМСТВЕННОСТТА МЕЖДУ НАС НА РАЗЛИКИТЕ НИ ЧОВЕШКИ И ПРИРОДНИ.
  НЕОСЪЗНАТАТА И НЕОЗАКОНЕНА, А НАПРОТИВ УМИШЛЕНО ПОТДЪРЖАНА И ПОДСТРЕКАВАНА ГРУПИPAНА, мажоритирана и даже самоимунизирана БЕЗПРИЕМСТВЕННОСТ.

  Емигрантите ще се върнат само при условия че се промени КОНСТИТУЦИЯТА НИ ПО СЛЕДНИЯТ ПО-ДОЛУ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН;

  Когато ИЗГОНИМ Царчето което е изгонено вече от най-голямите €вропейски Пок€рни Бардаци и е "П€рсона Нонграта" заради проиграните откраднати ср€дства на Баща си-ФАШИСТ, а ние го "поканихме" за да му дадем Държавна земя и псевдо-имоти, чe даже харизахме и горите на този велик Българин-ЛЕВСКИ.

  Докога ще търпим и €вро-марионет-куклитe, Кунева и Кристалина, да
  се кипрят бездействуващи , оставили Родината на БОТЕВ и ЛЕВСКИ да седи в €вро-Конгломерата с най-голямият КОЛОНИАЛИСТ-АНГЛИЯ в членство, захвърлили в изгнание Народа на Островите Чагос??

  Англия за да скрие Престъплението си, е дала острова под-наем на НАТО.
  Тази открадната територия е превърната в основeн Милитаристичен плацдарм за Военните АГРЕСИИ срещу Човека и унищожения. От тази база агресорът ся смърт на Балканите-Югославия, от там все още oбстрелват незаконно и Афганистан, и Ирак. Че и даже сега са насочили очи към Иран, Пакистан и Либия, след неуспеха им в Грузия. Всичгко това за световно владеене на петрола.

  БРИТAНСКИТ€ КОЛОНИАЛИСТИ Но-1 в 21ви ВЕК, НЯМАЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОТВЪРДЯТ МИЛИТАРИСТИЧЕСКИЯТ СИ Г€НОЦИД НА ОСТРОВИТЕ ЧАГОС??

  Същият тoзи „€врoпеец” в съглашение с “Чичо-САМ”-NATO дpугият Милитарист, създават Най-Голямата Военна база за унищожeние в Света, построена върху „Открадната територия”;

  Това е базата “Diego Garcia” до момeнта.

  Подробности ще намерите в Документалното филмче (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.)
  (http://onebigtorrent.org/torrents/116/Stealing-a-Nation-A-Special-Report-by-John-Pilger) )
  (http://video.google.com/videoplay?docid=-3667764379758632511)

  Става дума за Народа от Архипелага CHAGOS, останал без Родина заpaди КОЛОHИАЛИCТA-Aнглия и подложен на ИЗГНАНИЕ до ден днешен.

  Народ без Родина, за който нито една прогресивна сила в Света (начело с МАС-OОН-СКОТО ГН€ЗДО), не се Застъпи ефективно, за да Принуди и НАКАЖЕ КОЛОНИЗАТОРА, връщайки Родината и жизнените му права.
  Да, СТОП на Българското участие в членство с КОЛОНИАЛИСТ-член на €вро-Конгломерата!

  БЪЛГАРИТЕ като най-стара нация в Европа сме дарили Славяно-Езичните народи със Писменност, а все още нямаме твърда и демократична Конституция.
  Да,
  Конституция, не подлежаща на никакви постановления, изменения и допълнения към нея поне за период от 150г.
  Нямаме и закон който да гарантира и самата КОНСТИТУЦИЯ от умишлената и системна пренагласа от Бизнес-Марионетните ни и Политико-Престъпни правитeлства.
  Закон закрилящ и Конституцията ни, и вътре-социалните ни честни отношения, живот и работа.
  А не ежедневните и пренагласи чрез допълнения, изменения и разпоредби към законите и, създаващи спънка в Икономиката и спънка на цялостното развитие на Държавата.

  Нека Конституционно забраним намесата на този личен Култов, Аматьорски ГРУП-фактор в Общо-Социалните ПРОФЕСИОНАЛНO-Държавни отношения!
  Полит-ИДЕОЛОГИЧЕСКА (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА,
  Религиозна (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА, и
  Етническа (БЕЗПРИЕМСТВЕНА) Частна ГРУПЩИНА

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  Демократично-ДЪРЖАВЕН Контгрол в отношенията ни НАЙ-ВЕЧЕ В ДЪРЖАВНО-ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ.

  ИСКАМЕ ЗАКОН ЗАБРАНИЛ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ Свободната търговия със законите ни, позволяващи с финансови средства да се ОТКУПко-ПРОДАВАТ законите ни, само за престъпни индивиди на които средствата позволяват, бягайки от законното възмездие за нарушението, а за други, не!
  Факт допринасящ не само за потдържане на престъпността в Държавата, но и разслояващ класово обществото!

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  ДA СЕ СПРЕ ТАЗИ УМИШЛЕНО ПОТДЪРЖАНА ДВОЙНО-ТРОЙНА СЧЕТОВОДНА СИСТЕМА, правещи ни да сме винаги "СЧЕТОВОДНО ЧИСТИ" ПРЕД ДЪРЖАВАТА?

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  ДAСЕ СПРЕ БЕЗРАЗБОРНОТО РОВЕНЕ В ХАЗНАТА от страна на всичките ЧАСТНО-КОАЛИЦИРАНИ ПОЛИТ-ШАЙКИ, ГРАБЕЩИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО И ИМУНИЗИРАНО, ПОД ПРЕТЕКСТ, "БЮДЖЕТ-КAМПАНИЙНО"?

  БЪЛГАРИТЕ НАСТОЯВАМЕ;
  ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ИМУНИТЕТА И ПРАВОТО НА ОБЖАЛВАНЕ С ЦЕЛ ДА СЕ СПРЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ.

  БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ;
  Да претрансформираме ОМБУДСТМАНСКАТА и без това бездействаща ДЛЪЖНОСТ
  във ВИШ КОНТРОЛЕН ОРГАН, СТОЯЩ НАД ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ И НАД ПАРЛАМЕНТА, именно за да се прекрати Държавната престъпност и Клaсовото РАЗСЛОЕНИЕ в Обществото!
  Нека не звучи скептично но,
  БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ че ВЛАСТТА СЕ Е ИЗНОСИЛА със ЗАВЪРШВАНЕТО НА 20-ти Век, не само у нас но и в света.

  СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕШКО ОБЩЕСТВО И НОВИ ФОРМИ НА ГЛОБАЛНИ, ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ОТНОШЕНИЯ, НАЛАГАТ ДА ИЗМЕНИМ ГРУПИРАНИЯТ МИЖИТУРИTETEН, ПОЛЯРИЗИРАЩ НИ НАЧИН НА ЖИВОТ, И КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНИЛИ РАЗЛИКИТЕ СИ ЧРЕЗ ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА, ДА ЗАЖИВЕЕМ ЗАДРУЖНО.
  В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ НЕ САМО КАТО РОД НО И ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

  "БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА"
  NАТО-ПЕТРОЛ ГЕНОЦИДНА,
  GLOBAL-КОЛОНИЗИРАЩА и ЗЛАТО-ЛИКА

  Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОНН,
  ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА,
  Нелоял срещу ТАЛАНТA, Мижитуритетна!

  "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"?
  Н.Йо.ВАПЦАРОВ

  БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
  СМЪРТ НА П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 8. 8 Профил на bati vi
  bati vi
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  До коментар [#4] от "bgpainter":

  Да вземе оня мазник, шефа на НАР да си събира данъците, а не да събира за партийната каса като хвърчи с хеликоптера и плаши " респектира" паралиите.

  Меня постоянно преследуют умные мысли! .. Но я быстрее ....
 9. 9 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1465 Гневно

  Поне 3 значи...
  За да има "избор"...

  Иначе казано - "тука има, тука нЕма", ама не на паркинга или на пазара, ами в Парламента...

  СРАМ!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 10. 10 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  При всички случаи,ще бъде комунист,такава е до сега практиката при подбор на Герб

 11. 11 Профил на bati vi
  bati vi
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  "Не е толкова фатално. По-добре да се забавим, но да вземем правилно решение", каза Велчев. Той прогнозира в близките десет дни решението да бъде обсъдено."

  То два месеца минаха ве брат......
  Иначе си дълбок като котешко д..е

  Меня постоянно преследуют умные мысли! .. Но я быстрее ....
 12. 12 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  Имам чувството, че точно сега е времето в което трябва да се мисли за ликвидатори на тази структура. Така или иначе се изчаква плавното отпадане на настоящите пенсионери, а чиновниците и полицията да си организират пенсионни фондове. Всички останали няма да доживеят...

 13. 13 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Плевнелиев изригна: следващата седмица стартираме АМ Хемус и АМ Марица!

  От интервюта стана ясно че стартират двата лота на Марица общо 70 км но не разбрах каква част от Хемус стартира? В смисъл колко км? Освен това по струма нещо уникално като допълнително инфо.

  Плевнелиев строи ЧЕТВЪРТИЯТ най-дълъг пътен/магистрален тунел в света при АМ "Струма"

  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_long_tunnels_by_type

  за да не се объркате ви информирам гледайте таблицата "Road"

 14. 14 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1465 Любопитно

  [quote#13:"merkel"]Плевнелиев строи ЧЕТВЪРТИЯТ най-дълъг пътен/магистрален тунел в света при АМ "Струма[/quote]

  Интересно... Една жена на пазара така ли каза....
  [quote#13:"merkel"]за да не се объркате ви информирам гледайте таблицата "Road" [/quote]

  Разбгледах ама цялата страница. Направих и един сърч набързо... Имато БГ не фигурира!

  Така че по-внимателно с хапчетата днес

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 15. 15 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 788 Весело

  Ето първата снимка на тримата заедно:
  http://bit.ly/mY73PD

 16. 16 Профил на pornpig
  pornpig
  Рейтинг: 221 Весело

  При всяко положение ще е бивш комунист и/или човек на НДСВ, освен ако не е 22 годишна фръцла, това е практиката на герб

 17. 17 Профил на d_todorov
  d_todorov
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Необявената, но бушуваща повече от година война на Дянков с депутатите на ГЕРБ навлиза явно в нова фаза - депутатите излизат от образа си на боксова круша и лъгани ежечасно моми и отвръщат този път на удара Поздравявам парламентарната група за доблестта й този път!

 18. 18 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1372 Весело

  До коментар [#8] от "batkoti":

  Ааа... това с хеликоптерите си е баш Бойкова приумица, щото той е тоя дето коли и беси кой колко ще харчи. баш Бойко има три екипа да го развозват насам натам - прави ги луди. Ако не е влязъл в преразход за представителни цели и обиколки пък на.

  Жената е покана за щастие
 19. 19 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#18] от "bgpainter":
  Според мен,бойко прави това,което му разпореди Валентин Златев,като същевременно се стреми да ни покаже,че управлява Герб.Това обаче не е така,защото Валентин Златев е в националното ръководство на БСП,т.е. управлява ни БСП/по точно ,Държавна сигурност/

 20. 20 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1372 Весело

  До коментар [#19] от "kitaec__":

  Аз говорех за това което му е отредено да си го харчи за разходки. Валю Златев и той е на хранилка. Много простоват ми изглежда да е подредника

  Жената е покана за щастие
 21. 21 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#20] от "bgpainter":
  Абе човек,нали видяхме как през пролетта се гавреше Валентин Златев с министри от правителството на Герб.Даже сам се е акредетирал за преговорите с Росатом за АЕЦ белене.Той просто мачка как си иска боко тиквата,.Той е вечния министър председател в сянка,Той коли,той беси в БГ,защото дърпа едновременно конците на Гоце,Костов,Доган и боко тиквата.За това на практика БСП управлява в БГ,защото и е в националното ръководство

 22. 22 Профил на далекоглед
  далекоглед
  Рейтинг: 594 Неутрално

  [quote#4:"bgpainter"]Не е особено важно кой ще е новият шеф на НОИ, защото структурата не е от 5 човека които той да координира и от нея не зависи съдбата на 50, а е свързана с населението на цялата ни държава. [/quote]

  Много ми се иска действително да е така в БГ. Нормално би било да бъде. Уви, нещата не стоят по този начин. Пирамидата си има връх, който някой спуска отгоре, той "поема" отговорността за всичко, което се случва в тежката бюрократична конструкция и обикновенно служи за бушон при някое късо съединение. Междувременно няма цялостен контрол върху подчинените си. Политическите назначения винаги водят до политически натиск, и шуробаджанащина - балкански синдром

 23. 24 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Откога почна ГЕРБ да избира,
  като Б. Б. в БГ се намира?!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 24. 25 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#21] от "kitaec__":Че управляват България една шепа хора - така е. А че тия хора са над и зад и в големите паритии е най точното. И няма само БСП,ДПС и ГЕРБ ,а са навсякъде в най-големите 10-15 партии в страната.

 25. 26 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#23] от "vperfanov":
  Интересни неща има на този сайт,от където става ясно,че Гоце,боко тиквата,Доган,Костов и станишев,наистина са смачкани от Валентин Златев и в същото време играят един политически цирк в Бг

 26. 27 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#25] от "cobanmaala":
  Зат тази шепа хора,за която ти говориш,стои Русия,затова и политическата ни система е като тяхната,който и эда печели изборите,статуквото не се променя

 27. 28 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1372 Любопитно

  До коментар [#21] от "kitaec__":

  Да, така е... позволи си открито да се меси в работата на изпълнителната власт. Това, за да го направи човек или трябва много да му стиска или трябва да е не кой да е... но има и нещо друго - след това млъкна, скри се и не се обади повече. Тук ми изниква въпроса - защо??? Защото знаеш, че бай Ганю обича да се изтъква, обича да изглежда съществен... по същия начин Бойко млъкна и гледа много много да не се набива на очи... та след като това е характерна черта, защо спряха???? Нали от народа нищо не зависи? Кой може да му каже на беззаконника да млъкне... никой или този над него?

  Жената е покана за щастие
 28. 29 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#28] от "bgpainter":
  Тия дни,нещо необиктовено се случва,ако не е пак някакъв сценарии.Ваньо Танов публично заявява за някакви драстични законови нарушения от страна на рафинерията на Валентин Златев.може би и от Брюксел ги притискат за контрабандата

 29. 30 Профил на Sara
  Sara
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Така ще изберат най- подходящият

 30. 31 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1372 Любопитно

  До коментар [#29] от "kitaec__":

  Това, че нещо се заявява публично по медиите нищо не означава. Малко или много трябва да му изчистят сурата на Вальо.

  Нали знаеш приказката за кучетата и кервана. Ще се споразумеят... и агнето да остане цяло и всички да са доволни.

  Честно казано ще ми стане много гот тая нискочела грозилка Златев да изпадне в немилост. Ако го сложиш редом с Божков и ако щеш Ганчев, па и Ковачки... ми изглежда някак като бабаит на който по кръвна линия са му дали власт, само защото е наследник на правешкия клан.

  Жената е покана за щастие
 31. 32 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#31] от "bgpainter":
  Все пак зад него стоят руските мутри,а от тях ги е страх всеки,нали прочете в сайта,какво се е случило на Кюлев,разбира се ако написаното е вярно

 32. 33 Профил на ozi
  ozi
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Сигурен съм, че ГЕРБ ще вземат вярното решение, както всеки път досега.

 33. 34 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 715 Неутрално

  До коментар [#27] от "kitaec__": Зад тях не стои тая или оная страна. Те работят за себе си и балансират между интересите на големите сили ,продавайки интересите на България за собствена сметка."Най големият " русофил в сферата на атомната енергитика, уж русохил ,скоро се хвалеше как първи вкарал Уестингхаус в АЕЦ Козлодуй.Та ,затова казвам,че те й майка си биха продали ,стига да имат интерес.И най им е кеф когато такива като теб и мен да се дърлят в тяхна защита ,защото едните от тях се боядисали предимно в един цвят,а другите предимно в друг.

 34. 35 Профил на Николай Стефанов
  Николай Стефанов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Фактът, че изборът на шеф на НОИ минава през тази принципно справедлива вътрешно партийна процедура, говори, че ГЕРБ е партия, за която защитата на националния интерес е на първо място.

  Николай Стефанов
 35. 36 Профил на dzmey
  dzmey
  Рейтинг: 480 Неутрално

  Трима кандидати, че да има избор - ревна Бай Ганьо Борисов, а ся пратете Данко Хаирсъзина да му прасна прасна един структаж, че да знае ко да прае, га го изберете.
  Ей не е лесна работа тва да си мистър предател, въздъхна Ганьо и намести мускалите.

 36. 37 Профил на stolichanin
  stolichanin
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Правилно е да се изискват повече кандидатури, за да е сигурно, че най-добрият ще бъде избран! Поредната добре измислена структура от ГЕРБ.

 37. 38 Профил на stolichanin
  stolichanin
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Правилно е да се изискват повече кандидатури, за да е сигурно, че най-добрият ще бъде избран! Поредната добре измислена структура от ГЕРБ.

 38. 39 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1341 Гневно

  лобитата В ГЕРБ ще се итрепят за златната кокошка с осигуровките..... там ще крадат като за последно.... след това, ще им кажем чау

  Времето е наркотик, много от него убива.
 39. 40 Профил на Admiral
  Admiral
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Не е толкова фатално. По-добре да се забавим, но да вземем правилно решение", каза Велчев
  Ето това е професионалист.Поставя правилното решение ПРЕД показността от самото избиране на някой.Затова ГЕРБ са европейска партия!

 40. 41 Профил на roko17
  roko17
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#16] от "pornpig":При всяко положение ще е бивш комунист


  - Бивша курва има ли!?!
  Няма.
  Няма я!  До коментар [#40] от "Admiral":Не е толкова фатално. По-добре да се забавим, но да вземем правилно решение", каза Велчев
  Ето това е професионалист.Поставя правилното решение ПРЕД показността от самото избиране на някой.Затова ГЕРБ са европейска партия!

  И тоя е комунист, и милиционер, и агент - професионалист.
  Даа, затова герб са комунистическа партия - трето поколение.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK