Американският посланик подкрепи Цветанов преди вота

 

© Дневник

 Американският посланик Джеймс Уорлик косвено подкрепи вътрешният министър Цветан Цветанов и правителството преди готвения за следващата седмица вот на недоверие. Както е известно той ще е за провала във вътрешната политика, сферата на сигурността и отложеното членството в Шенген.


В интервю за предаването "Седмицата" на "Дарик" Джеймс Уорлик заяви, че улиците на България са по-безопасни сега, отколкото преди две години. Той все пак дипломатично отбеляза, че предстои доклад от Брюксел, в който със сигурност ще има критика, но и положителни оценки.


Вотовете и дебатите в парламента са нещо много здравословно в демократичната практика и е нормално да има обществен дебат за сферата на сигурността, смята Уорлик. В отговор на въпрос посланикът каза, че САЩ подкрепят принципите на върховенството на закона и това включва всички усилия за справяне с организираната престъпност и усилията за ефективна правосъдна система.
"Ние сме рамото, което предлага най-силна подкрепа в областта на борбата с организираната престъпност и корупцията", посочи дипломатът. Той допълни, че вътрешният министър Цветан Цветанов е предприел стъпки в тази посока, но проблеми продължава да има.


"Нещата не могат да вървят винаги в една права линия, има и крачки назад и е съвсем уместно от страна на опозицията да повдигне своите опасения и да има обществен дебат", каза още посланик Джеймс Уорлик.


"Със сигурност има проблеми като цяло в системата и това не са проблеми, които аз изтъквам. В миналото съм бил критичен към правосъдната система, но преобладаващата част от съдиите са честни и способни", каза още американският посланик", отбеляза дипломатът.


Той каза още, че няма едно единствено решение на всички проблеми, свързани с организираната престъпност и корупцията. "Полицията трябва да прави арести, но също и да събира доказателства, които да издържат в съда, а също така да се спазват и правата на хората. Прокуратурата трябва да си върши работата, както и съдиите да са честни", допълни посланик Уорлик. Той подчерта, че в България има предизвикателства във всяка една от тези части на системата.


Американският посланик защити тезата, че страната ни има нужда от законодателство за конфискация на имущество и без влязла в сила присъда. "И ние имаме конфискация на имущество без влязла в сила присъда, както и Великобритания. България има нужда от такъв вид законодателство, но българите са тези, които трябва да решат какъв вид защити и гаранции да има в това законодателство", коментира Джеймс Уорлик, като подчерта, че детайлите трябва да бъдат прецизирани от българските власти".


"Обезкуражаващо е, когато видите млад 25 - годишен мъж, който няма ясен източник на своите приходи, а в същото време си кара "Бентли"-то, това не значи, че е направил престъпление, но трябва да има обяснение откъде са тези приходи. Надявам се, че законодателството за отнемане на имущество без влязла в сила присъда ще бъде прието", посочи дипломатът.

Коментари (104)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1341 Весело

  Верно?

  "Джеймс Уорлик заяви, че улиците на България са по-безопасни сега, отколкото преди две години"

  и това

  "Ние сме рамото, което предлага най-силна подкрепа в областта на борбата с организираната престъпност и корупцията", посочи дипломатът.

  Верно е неадекватен.....Що кат е силно рамото, не ни достави 50-100 хиляди американски полицаи? А за безопасността на софийските улици още преди десетина години един англичанин беше написал, че освен ако не сте мутра, улиците на нощна София са напълно безопасни в сравнение с Лондон или Ню Йорк.

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 2. 2 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  Американският посланик е доброжелателен човек и истински приятел на България. За съжаление, подкрепя некадърник и шушумига като Цветанов, защото няма кого друг. Да припомним, че преди Цветанов бяха Миков и Румен Петков.

  The lesser evil, pure and simple.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на The Chicago Boys
  The Chicago Boys
  Рейтинг: 54 Неутрално

  [quote#2:"dodge_ram"]. За съжаление, подкрепя некадърник и шушумига като Цветанов, защото няма кого друг. Да припомним, че преди Цветанов бяха Миков и Румен Петков. [/quote]

  Запитай се, защо не подкрепи Костов, нали той е инициатор на вота.

 4. 4 Профил на The Chicago Boys
  The Chicago Boys
  Рейтинг: 54 Неутрално

  [quote#2:"dodge_ram"] За съжаление, подкрепя некадърник и шушумига като Цветанов, защото няма кого друг.[/quote]

  Той много по добре от нас знае кого подкрепя, защото работи често с него и може да определи дали Цветанов си върши работата.

 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#3:"The Chicago Boys"]Запитай се, защо не подкрепи Костов, нали той е инициатор на вота. [/quote]

  Политиката е изкуството на възможното. Ако Костов беше уверен, че в резултат от вота, правителството ще падне, едва ли би го инициирал, защото няма желание да връща БСП на власт. Този вот е нещо като "строго мъмрене" за напълно неадекватния Цветанов, но в никакъв случай не е похвала за неговите предшественици, особено за активната мутра и престъпник Румен Петков.

  Както казах, the lesser evil.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Улиците на България са опасни за вашето здраве, пълни с проституиращи циганки и сводници, толерирани от посланик Уорлик и МВР в лицето на Цветанов, плащащи в натура и в брой на сержантите и офицерите от паравоенизираното МВР. Улиците на България са изпълнени с ровещи в казаните цигани и престъпни, гладни крадци от цигански произход и изобщо България се е една циганска република.

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 7. 7 Профил на Къти
  Къти
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Уорлик първо се изпика върху лицата на предшествениците си, които са казали в грамите си истината за Боко Тиквата. После отиде в парламента за да оближе задните части на самата Мутра, а вече нееднократно подкрепя Tzv. Tzv. - Колекционера на апартаменти и неуспял физкултурник. Започвам да се замислям дали нещо не куца в USA политиката към БГ?

  Всичко, за пресъпленията на ядрената мафия единствено и само тук: http://gikotev.blog.bg
 8. 8 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1341 Гневно

  мижитурките си дават рамо, уорлик да си вземе цветанов, няма да остане без дом

  Времето е наркотик, много от него убива.
 9. 9 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 2889 Весело

  Ами това е умен човек(по принцип в американската дипломация може да има шпиони ,ама няма Ченгета от ДС набутани по заслуги от Гоцета и Моцета) и вижда нещата в перспектива!
  А перспективата е ,че шайката искаща вот на недоверие се е запътила с бодра крачка към бунището(политическото)!!!

 10. 10 Профил на Schwejk
  Schwejk
  Рейтинг: 648 Неутрално

  В интервю за предаването "Седмицата" на "Дарик" Джеймс Уорлик заяви, че улиците на България са по-безопасни сега, отколкото преди две години

  И парковете...

 11. 11 Профил на The Chicago Boys
  The Chicago Boys
  Рейтинг: 54 Неутрално

  [quote#7:"kuty"]Уорлик първо се изпика върху лицата на предшествениците си, които са казали в грамите си истината за Боко Тиквата[/quote]

  Кои Грами, онези, които се доказа, че са фалшиви и не са писани от Американски дипломат, а в някое маза на Позитано 20.

 12. 12 Профил на Dark horse
  Dark horse
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#10] от "Kurt":

  Парковете - правилно. Ама като играе премиерът-слънце мач.

 13. 13 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Урко 2 жертва в Бор. градина.Това че си налагате интересите с хваленето на мажоретки,българите не ги грее.

 14. 14 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Гневно

  Абе кой е тоя Уорлик?
  Името му не е българско/и не е българин/, а мненията и оценките са му като на последна инстанция за политиката в България!
  Стига вече някой от чужбина да ни дава акъл и да се вживява в ролята на арбитър!
  По неадекватен и по нелеп посланик на САЩ не сме имали!
  Тоя съвсем се е разпищовил!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 15. 15 Профил на The Chicago Boys
  The Chicago Boys
  Рейтинг: 54 Неутрално

  [quote#5:"dodge_ram"]Ако Костов беше уверен, че в резултат от вота, правителството ще падне, едва ли би го инициирал, защото няма желание да връща БСП на власт. Този вот е нещо като "строго мъмрене" за напълно неадекватния Цветанов,[/quote]

  Дори и това за сметките на Костов да е вярно, а то не е, не мога да разбера с 2та си процента кой ще мъмри строго, ако му стиска може само да мъмри строго жена си и теменужките, но не и Цветанов, защото няма мандат за това от избирателя. Ако иска да заприличва на Янето и да прави циркове е друго.

 16. 16 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1341 Весело

  Ще припомня една реплика използвана от Рузвелт по отношение на никарагуанския диктатор Сомоза:

  "He may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch."

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 17. 17 Профил на hyram1
  hyram1
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Щатите изпращат свойте посланници в България да защитават интересите на САЩ а не интересите на България и това е в реда на нещата
  По въпроса за млади хора каращи БЕНТЛИ без да имат ясен източника на приходите си напълно съм съгласен с посланника че трябва да има обяснение от къде им са доходите

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Весело

  До коментар [#18] от "lz2":

  Аз ще те улуча. Ти само дай ТТ-то.

 20. 20 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#18] от "lz2":
  До коментар [#19] от "AzDebil":

  Кога ще бъде дуела?
  Имате ли нужда от секунданти?

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 21. 21 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1346 Весело

  Американският посланик защити тезата, че страната ни има нужда от законодателство за конфискация на имущество и без влязла в сила присъда.
  ........
  Така си е. От устата на руски посланик такива думи няма да чуете. Защо ли?

  nemo malus felix, minime corruptor.
 22. 22 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1346 Весело

  До коментар [#19] от "AzDebil":

  Само не се дуелирайте в Борисовата градина, че аман от зловещи находки. То стана , като поле за изява на Божидар Мощите...

  nemo malus felix, minime corruptor.
 23. 23 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#15] от "The Chicago Boys":

  Жена му е шеф на фондацията дето са му изпраните пари.

  Не мисля , че би посмял да я мъмри .

  А виж на теменужките ако ги смъмри , те ще увяхнат .

  В Е С Е Л О

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 24. 24 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1192 Весело

  "...Американският посланик Джеймс Уорлик косвено подкрепи вътрешният министър Цветан Цветанов..."

  А кой ще подкрепи Джеймс Уорлик?

 25. 25 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Интересна зависимост-САЩ изнасят глупост (Обама) чрез външната си политика (Уорлик) в българската вътрешна политика (Тиквата и Цецо),българската вътрешна политика трансформира глупостта,придава и наш национален оттенък,и я връща на подателя пак чрез американската външна политика...Перпетуум глупостум мобиле.

  Келепир му е майката!
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#7:"kuty"]Започвам да се замислям дали нещо не куца в USA политиката към БГ? [/quote]

  Няма такова нещо!

  Уорлик е по български патриот от една камара комплексари в този форум! За своите частни партиини интереси сте готови да кажете на бялото черно и обратно!

  Засрамете се!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 28. 28 Профил на Raging
  Raging
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Това само показва, че американската политика на звучност и реклама на полицията не работи в Европа. Европейците са с малко по-различно мислене и са склонни към непрестанна критика. За да ги удовлетвориш трябва малко разумно говорене и интелект, а не готини имена на акции и екшън при арести.

 29. 29 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#26] от "Свинчуга":
  [quote#26:"Свинчуга"]Да се чудиш колко пияни са били хората да изберат един съветски гей и един разпасан дюнерджия...[/quote] Така е.
  Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.
  Ние си ги избрахме. Ние си сърбахме попарата после.
  Ама Уорли-то ни го натресаха от "големия брат" и той взе, че си повярва сам на себе си! Просто не искам някой от някъде по най-безцеремонен начин, много пъти и нелеп, на моменти и неадекватен да се бърка в българската политика!
  Нека да защитава политиката на САЩ, ама нека и малко да се осъзнае къде се намира.
  Говорим все пак за дипломат!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 30. 30 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Браво, комунета
  от всички БКП-та!

  Браво америкофили на думи, а по дела обикновенни комплексари и защитници на статуквото.

  Сега става ясно кой е патриот и кой лумпен!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 31. 31 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#18:"lz2"]Заставаш на 150 метра и аз ще стрелям с пистолет ТТ по теб!Уверен съм,че не мога те улучи,иначе не бих стрелял! [/quote]

  You're on, buddy! С ТТ не можеш да изстреляш куршум на 150 метра, камо ли да улучиш нещо.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 32. 32 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Излезте от пусти дуализъм,господа!Който не ще Россия,не е задължително да обожава САЩ!Малко прагматизъм де,малко,ако щете,сметкаджийство "а ла Бае Ганя"!Всички нормални залагаме на откъсване от пагубното влияние на Мечката,но това не бива да е за сметка на ново сексуално робство,този път под Бизона.Ние сме малки,а в световния бордей малките са възприемани от батковците като секс-кукли.Има вечни интереси,които изключват прекомерно сближаване с който и да било сутеньор от батковците,нека само ги залъгваме и си плетем нашата кошница!Я как другарите византийци правят това от десетилетия,макар и сега малко да се пооакаха в последните месеци,признавам..Но това е пътя на малките,колкото и грубо да е.

  Келепир му е майката!
 33. 33 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Парковете, парковете дали са по безопасни сега?

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 34. 34 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1719 Неутрално

  До коментар [#25] от "Dante Alighieri":

  +++++++

 35. 35 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Да вземат с Цецо да се разходят по-безопасният парк -Борисовата градина,а ние след тази разходка ще четем водещата новина.

 36. 36 Профил на KL
  KL
  Рейтинг: 547 Неутрално

  Обективна и коректна преценка.

 37. 37 Профил на reality
  reality
  Рейтинг: 754 Любопитно

  Уорлик, само да уточним, плати ли си членския внос?

  Stupidity should be painful
 38. 38 Профил на demonoid - чао тирани!
  demonoid - чао тирани!
  Рейтинг: 701 Гневно

  Уорлик да престане да си вре гагата във вътрешните работи. Кое е по-сигурно?! Там където Боко рита футбол? Аман от заобиколени с охрана хора, които дават оценки за това как живеят обикновените хора без охрана!

  http://whynot-reflect.blogspot.com/
 39. 39 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 541 Весело

  До коментар [#4] от "The Chicago Boys":Или Цветанов често работи оперативно върху него

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 40. 40 Профил на moon74
  moon74
  Рейтинг: 547 Неутрално

  България не живее по улиците, г-н Уорлик. Поради липса на знание и чувство за държавност, сегашните управници създават нова кръвоносна система на престъпността, изграждайки магистрали. Българите не могат да си позволят килограм картофи, камо ли да пътуват из магистралите.

 41. 41 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Нелепа
  подкрепа!

  www.berbenkov.hit.bg
 42. 42 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 587 Любопитно

  Просто няма друга Алтернатива ... и затова посланика го подкрепя .... Все пак Цецко се мъчи нещо да направи .... но със милионерите мафиоти олигарси не може да се справи .... да им конфискува откраднатите милиони и да ги вкара във затвора ...

 43. 43 Профил на bally
  bally
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Тоя нещастник нашите го държат със зверски компромати сигурно. По-голяма излагация щатите не са имали в Българиа откакто избухна демокрацията

 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#32:"Dante Alighieri"]Излезте от пусти дуализъм,господа!Който не ще Россия,не е задължително да обожава САЩ![/quote]

  Нека да припомня, че единственият български държавник, който си позволяваше да се противопостави ЕДНОВРЕМЕННО на САС и Русия, беше Иван Костов. За разлика от него, Бойко Борисов се опитва да се нагъзи ЕДНОВРЕМЕННО и в двете посоки.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1944 Неутрално


  До коментар [#31] от "dodge_ram":

  ТТ ще изстреля куршум на доста повече от 150 метра,но вероятността да уцелиш човек на такова растояние клони към нула.А колегата е сигурен че ще улучи! Е те това ,че има вероятност да те улучи,плаши,макар вероятността да клони към "0"! Същото е с Костов!Ако не иска да свали правителството,няма да участва в този вот.Другото си е завера с БСП-ДПС!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 46. 46 Профил на The.Teacher
  The.Teacher
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Добре. Има ли още наивници, които вярват, че каращите Бентлита не могат да докажат доходите с които са ги купили или просто да удостоверят, че ги карат напълно законно макар и да не са на тяхно име. Целта тука е твърдо и само политическа и икономическа разправа с опоненти. Как ще се отнемат имущества без присъда - Уорлик направо залита в крайно леви комунистически идеи за национализация и конфискация. Какво пречи, след като се установи въпросния 25 г. младеж с Бентлито, да му се назначи проверка от НАП и като се установи, че няма и ден трудов стаж, да му го запорират до приключване на делото примерно защото може примерно тати да му го е купил, а той от своя страна да е наследил чувал пари от неговите родители . Но да се приема закон, с който ще се прескача съда ...

  Местоживеене:---> Магратеа. Образование:---> Антична филология, трансформационна етика и вълново-хармонична теория на историческата перцепция.
 47. 47 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#44] от "dodge_ram":

  Съвършено верно,колега!Но и също толкова непонятно за тиквичките и тиквениците,за жалост...

  Келепир му е майката!
 48. 48 Профил на truth
  truth
  Рейтинг: 488 Неутрално

  "Надявам се, че законодателството за отнемане на имущество без влязла в сила присъда ще бъде прието", посочи дипломатът. "
  И аз се надявам, защото ако чакаме присъди, конфискация няма да има. Друг е въпросът, че татенцето на онзи с" Бентли"-то отдавна се е погрижил да изпере парите и ще извади доказателства, че е "чист" Но все пак трябва отнякъде да се започне. .

 49. 49 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#47:"Dante Alighieri"]Съвършено верно,колега![/quote]

  А прав ли ти впечатление, че БСП, Атака и ГЕРБ използват АБСОЛЮТНО еднакви доводи и еднаква лексика, за да го плюят? За мен тези три партии са едно и също нещо, аз лично не виждам разлика между тях. Не ми се пишат дълги есета, но сигурно разбираш какво имам предвид.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 50. 50 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#27] от "Курт Деликуртев":
  [quote#27:"Курт Деликуртев"]Уорлик е по български патриот от една камара комплексари в този форум![/quote]
  Абе ти чуваш ли се какво пишеш!
  Малеее...
  То бива, бива, ама това вече на нищо не прилича!
  Американец, дипломат и в същото време български патриот!!!???
  Вече просто нямам думи... Нито клавиши на клавиатурата...

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 51. 51 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#49] от "dodge_ram":

  Разбирам и без много писане,колега.. Приличат ти на едно тези три партии,а аз лично слагам и ДПС среди них,защото си е едно и също туморно образувание в нашия полит.живот,затова!Да не забравяме и мадридския Тартюф,заради който стана възможно отпадъци като Бойко Тъпоумни да изплуват от канализацията до най-високите нива в държавата...

  Келепир му е майката!
 52. 52 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3455 Неутрално

  [quote#51:"Dante Alighieri"]Приличат ти на едно тези три партии,а аз лично слагам и ДПС [/quote]

  ДПС го пропуснах, защото в този форум не съм забелязал да се навъртат негови привърженици. Разбира се, ДПС е първият червен Франкенщайн, генно модифициран в лабораториите на института "Пушкаров", а вторият е НДСВ, но за втория - nil nisi bonum.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 53. 53 Профил на ne
  ne
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#6] от "marquis":

  Това е реалността у нас и демагогията на богатата държава.
  Едва ли този посланик се е замислил как преживяват по-голяма част от българите.
  За него е важно да напътства с подходящи примери в полза на неговата политика, но дали ние се възползваме или просто за кой ли път наивно се прекланяме.

 54. 54 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#52] от "dodge_ram":

  Да,втория отече в небитието,само лидера му продължава периодично да се обажда гробовно и да плаши унеслите се в успокоеното ни вече полит.море...

  Келепир му е майката!
 55. 55 Профил на ne
  ne
  Рейтинг: 434 Весело

  [quote#52:"dodge_ram"]лабораториите на института "Пушкаров"[/quote]
  В тези лаборатории са сътворени БКП и производни, СДС и производни, ДПС, както и сегашните управляващи.
  Т.е. всички производни на БКП.
  Както казват - нищо ново под слънцето.

 56. 56 Профил на г-н Балкански
  г-н Балкански
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#55] от "ne":

  Е,чак пък такъв песимизъм,г-жо/це Не!Та нали по вашата логика е все едно тогава дали гласуваме,или си стоим по домовете и чакаме малцинствата да определят бъдещите ни 4 години след кебапчена агитация по катуни и паланки?

  Келепир му е майката!
 57. 57 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Подкрепата на каубоя Урко /наречен кой знае защо дипломат/ е само една мечешка услуга. У всеки нормално интилигентен човек тя предизвиква напълно неприятни чувства към този когото подкрепя. Защото засилва усещане за еднаквост в оценките за качествата на подкрепящия и подкрепяния. А в случая по-скоро става въпрос за почти пълна липса на качества. Освен ако не говорим за наглост, безцеремонност, липса на такт и самокритичност.......

 58. 58 Профил на unvitamin
  unvitamin
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Аве какъв е тоя да подкряпя един или друг,бах ти и малоумника

 59. 59 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  В името на всички богове, този човек е срам за дипломацията като понятие и професия! Кой беше този университет дето успя да го изтърве, без да го скъса поне на един изпит!
  1. Улиците били станали по-сигурни. Да отиде да го обясни на родителите на Яна.
  2. Открито подкрепяйки един некадърен, очевидно корумпиран и все по-непопулярен дори в редовете на собствената си партия човек и намесвайки се по един безпардонен начин в работите на суверенна страна, при това членка ЕС, прави мечешка услуга не само на България, но и на страната която предствалява.
  3. НЕ Е той човекът, който ще изказва мнение, от какъв закон има нужда една страна с тежко и очевидно неизживяно комунистическо минало, дълбоко просмукано в манталитета на управляващите я, които имат съвсем ясни спомени как да употребят един такъв закон, за да циментърат властта си и безогледното си поведение.
  Особено ако не е живял и един ден в такъв режим като обикновен гражданин.
  А пък собствената му държава, през последните години се превърна в нещо, което уви, вече съвсем не е безусловен символ на справедливостта, демокрацията и свободата.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 60. 60 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 805 Весело

  Ворлик е със статут на кибик в градинката пред Народния театър.Има право на две обаждания и едно местене,които е изчерпал отдавна.Иска му се да изиграе цялата партия и ако питаме някои брейниаци във форума-що пък не.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 61. 61 Профил на Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Майстор Балкански (00:00–24:00)
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  УОРЛОКА ЕСЕСТВЕНО ОТНОВО СЕ ИЗЯВИ В НЕГАТИВНО СВЕТЛИНА, КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ПОВЕЧЕТО ОТЗИВИ ТУК.

  ПЪРВО, В БЪЛГАРИЯ ПО ПРИНЦИП СЕ ИЗПРАЩАТ ТРЕТОСТЕПЕННИ ДИПЛОМАТИ, И ТОЗИ Е БЕЗСПОРНО ЕДИН ОТ ТЯХ.

  ВТОРО, ТОЙ Е ПРОСТО ЕДИН ГОВОРИТЕЛ НА БЕЛИЯ ДОМ ТУК, И С ГОРНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ САМО НИ СЪОБЩАВА, ЧЕ САЩ ПОДКРЕПЯТ ЦОЦКО И БОЦКО.

  ТРЕТО, ОТ ПРЕДИШНОТО СЛЕДВА, ЧЕ ЦОЦКО И БОЦКО СА "ТЕХНИТЕ ХОРА" В ТОЯ ЗАТЪНТЕН БАЛКАНСКИ КРАЙ. ПРОСТО И ЯСНО.

  "И ний сме европейци, ама не чак дотам..."
 62. 62 Профил на Панайот Панайотов
  Панайот Панайотов
  Рейтинг: 1180 Весело

  Ами да му го подарим на Уорлик "великия" Цв.Цв да си го занесе към Америка, ато е толкова готин.

  Fun is just point of view.
 63. 63 Профил на читател
  читател
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Уорлик е тук да защитава интересите на САЩ и корпорациите и в България. Докато политиците на власт, които и да са те, защитават същите интереси, ще получават подкрепа. В това уравнение няма неизвестни.

  "Man will be what he was born to be, free and independent" - John F. Kennedy
 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1694 Весело

  [quote#46:"The.Teacher"]Какво пречи, след като се установи въпросния 25 г. младеж с Бентлито, да му се назначи проверка от НАП и като се установи, че няма и ден трудов стаж, да му го запорират до приключване на делото примерно защото може примерно тати да му го е купил, а той от своя страна да е наследил чувал пари от неговите родители . Но да се приема закон, с който ще се прескача съда ... [/quote]
  Ами Вие сам давате обяснения на това какво ще се случи, ако не се заобиколи съда. Вие изобщо да знаете случай в който българския съд да е наредил конфискуване на бентли? За "Жигула" по съм склонен да вярвам, но за българския съд бентлито само по себе си напълно снема каквато и да е вина

 66. 66 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 594 Неутрално

  САЩ са имали винаги странни приятели като Садам Хюсеин, Хосни Мубарак, Йосиф Брос Тито и др. В посдледствие за 24 часа те се превръщат в злодеи номер 1 и им се спретва някоя малка война.
  Персоната на Уорлик е твърде противоречива: той се държи все едно , че е изпратен от Кремъл, а не от Белия дом. За последните 21 години не е имало толкова слаб американски посланик у нас с толкова неуравновесени и често откровено недопустими намеси във вътрешни проблеми. Такива пряки и груби изказвания засягащи чисто вътрешни проблеми на една страна не говорят добре за подготовката и пригодността на един дипломат. Започвам да си мисля, че той е последовател повече нас Хрушчов, отколкото на Кисинджър.
  Мисля, че лейди Клинтън трябва сериозно да помисли за смяната му.

 67. 67 Профил на Daj Ribu
  Daj Ribu
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Интересно, дали Уорлик още е на мнение, че улиците/парковете на България са станали по-безопасно място през последните 2 години. Защото аз живея на около километър от мястото на двете убийства в Борисовата градина и не си спомням там да е имало убийство, с изключение на може би само едно през 80-те години на миналия век.

  Рибу, рибу - дай рибу, рибу, рибу - дай
 68. 68 Профил на Song
  Song
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Като гледам ,тук е пълно с познавачи на дипломацията. А относно поредния безсмислен вот ,на всички е ясно ,че е само губене на време. Вместо да се занимава със законодателството , парламента ще се превърне отново на някакъв цирк. Опозицията не упражнява никаква законодателна инициатива. Чуват се само заяждания а се оплакват ,че бил нисък рейтинга на парламента. Не случайно съдебната ни система и парламентаристите са с най-ниска степен на обществено доверие. Този ,който твърди обратното, или не живее в България, или е фанатизирано шизофреничен дървоглавски малоумник.

  Чудото - това е събитие,описано от хора,чули за него от други,които не са го видели.
 69. 69 Профил на kableshkov
  kableshkov
  Рейтинг: 434 Неутрално

  После само БСП били продажници, ето на кой се продадоха ГРОБ!

 70. 70 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#16] от "NPaine":
  Ще взема пример от теб и ще цитирам великия творец и музикант Лил Уейн за това което пее в един от последните си хитове.

  "Every finish line is the beginning of a new race"
  Вътрешния слуга е най-добре финансирания и всяка крачка назад трябва да се наказва мълниесно. Но ако получава много

  и за успехите си в международни операции и това много го материализира да налага тиранията над собствената си нация? И така да черпи недосегаемост. Тогава си струва да се прекърши.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 71. 71 Профил на kirkor
  kirkor
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Цветанов и Дянков са двете американски креатури в правителството, а Бог Бойко е назначен да ги пази! Посланникът е просто един самозабравил се глупак, а медиите ни - магистрални проститутки, които се подлагат на всеки, благословен от отвъдокеанските ни приятели! Срам ме е, страната ни да бъде "вкарвана в правия път" така нагло и безцеремонно! Не ги ли е срам управниците, всеки ден да им четат конско пред публиката?

 72. 72 Профил на bohem
  bohem
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Уорлик- хомосексуалистта подкрепи Цветанов.Ебати и мазния хомо.

 73. 73 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1367 Любопитно

  До коментар [#20] от "drakar65":

  Може ли и аз@
  Предвид пълната увереност на колегатаq че ще го целне право у тиквата, искам да чуя звука.
  Дзъннннн... С кънтеж.

  ПП
  Предвид мат'рЯла на върха на тялото, рискът от увреждания е нищожен. Цинт.

  Ecrasez l’infâme
 74. 74 Профил на wreck
  wreck
  Рейтинг: 1061 Неутрално

  заглавието е малко спекулативно.

  Някои думи на губернатора ми навяват усещането ако не за шамар по цецовия фейс, поне за леко плясване по физкутурния врат. Например:

  "Нещата не могат да вървят винаги в една права линия, има и крачки назад и е съвсем уместно от страна на опозицията да повдигне своите опасения и да има обществен дебат"

  "Със сигурност има проблеми като цяло в системата и това не са проблеми, които аз изтъквам. В миналото съм бил критичен към правосъдната система, но преобладаващата част от съдиите са честни и способни"

  "Полицията трябва да прави арести, но също и да събира доказателства, които да издържат в съда, а също така да се спазват и правата на хората. Прокуратурата трябва да си върши работата, както и съдиите да са честни"
  You should never underestimate the predictability of stupidity .
 75. 75 Профил на jetchev
  jetchev
  Рейтинг: 381 Неутрално

  браво за подкрепата, Уорлик е български патриот пове4е отколкото така наре4ените българи които само плюят майка България

 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 77. 77 Профил на Гръмотевичен
  Гръмотевичен
  Рейтинг: 587 Весело

  Където има политическа статия и независимо за какво става на въпрос, знайте, че винаги става дума за Костов . Как ли ще се учудите неприятно наесен

 78. 78 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 973 Любопитно

  Тоя Уорлик кога стана член на ГЕРБ? САЩ ще ни направят голяма услуга ако си приберат това недоразумение
  Сигурно пак се е надрусал

 79. 79 Профил на БОНГО
  БОНГО
  Рейтинг: 656 Неутрално

  До коментар [#3] от "The Chicago Boys":

  Защото в момента ГЕРБ са силните в България. Да бъде подкрепен в момента Костов срещу Цветанов, не носи никакви дивиденти за американската политика. Освен това, подкрепа за за вота от страна на Уорлик би означавало той да изяснява и отношение към другите вносители на вота - БСП, ДПС и т.н.
  Струва си да се отбележе, че подкрепата за Цветанов е предпазлива и половинчата. Уорлик казва - да, има стъпки в правилната посока, но направеното е недостатъчно. То, общо взето и Костов това казва.

  Malo periculosam, libertatem quam quietam servitutem
 80. 80 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 648 Неутрално

  [quote#5:"dodge_ram"]Политикат е изкуството на възможното.[/quote]

  По-скапано определение за политиката от Догановото не можа ли да намериш?

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 81. 81 Профил на gerbun
  gerbun
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Какво е това недуразумение на природата - Уорлик.Ако американските политици са от тоя сорт,жалко за демокрацията им.Тоя не е посланик,а натурален усранник.След всяка негова намеса във вътрешните работи на страната ни,задължително трябва да се изследва за дрога.

 82. 82 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  браво,а после пише на техните ,че би смотаняк

 83. 83 Профил на Naschenec
  Naschenec
  Рейтинг: 434 Разстроено

  Че кой ли НОРМАЛЕН човек се интересува какво казва КРАВЯРА ? Глупостите на гей-наркомана могат да породят само насмешка, но не и каквито и да било коментари ...
  Жалкото е, че уродливостта му намира подкрепа и сред дебилите по тази територия .
  И ако не се сещате за конкретни примери , прочетете №№ 9,11,18,27 ! ГНУС МЕ , че подобни шизофреници се наричат патриоти , след като единствената поза, която им позволява да стоят "изправени" до идола си САЩ , е ссъс свалени гащи , с плътно прибрани крака , силно наведени напред , със здрав захват за палците!
  За такива като тях е казано и , че : " Народът въобще не разбира от добродетели, той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба."

  Ненавиждам цензурата , мразя цензурите !
 84. 84 Профил на Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Прокопиадата: "ЦЕНЗУРА!" - мотото на Дневник!
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  ВОРЛИК ВЪН!

  Който не следва линията на Економедиа е тотално цензуриран!
 85. 85 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 488 Весело

  До коментар [#80] от "baracuda":

  Ало, откога класиците, като Генерал Карл фон Клаузевиц ги именувате - Доган? Доган, просто е цитирал една много популярна и вярна фраза на Клаузевиц. Ама нашия чукча не читатель, чукча писател

 86. 86 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Цвъцо и Рапона не фалшифицират $ а €.
  Затова му благодари.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 87. 87 Профил на panzerino
  panzerino
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Простете, но Вие представяте ли си Американски посланник в Германия да "подкрепя" когото и да е било на избори в Германия чрез крясъци в пресата?

  Поведението на този Господин е несъвместимо със статута му на посланник! Намесите му във вътрешните работи на суверенна държава преминават всякакви граници.

  Чудя се защо "Дневник" с такава охота публикува всяка медийна "изява" на въпросния Господин? Да почнете да ни уведомявате за всяка храна, която консумира всеки ден? по меню?

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 89. 89 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  Малко подвеждащо е заглавието за подкрепата на Уорлик само към Цвръко. Има подкрепа за Цветанов, да, но никога досега тя не е била толкова нюансирана и никога толкова предпазлива. Никога досега бай Джеймс не е подкрепял съдийската гилдия, заявявайки, че мнозинството съдии са честни. Никога не е заявявал, че милиционерите не събират свестни доказателства, а прокурорите не повдигат читави обвинения. Еволюцията във възгледите на посланика подсказва отлив на доверие към режима Борисов. След 2-3 месеца песента ще бъде съвсем друга.

 90. 90 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#4] от "The Chicago Boys":

  Е според тебе върши ли си работата, след като откровени престъпници биват оправдани само, защото некадърните му дознатели не могат да съберат годни доказателства? А изказването му, че адвокатите се хранят от парите на престъпниците само показва физкултурното му образование!

 91. 91 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#5] от "dodge_ram":

  Един "+" ти е малко, но...

 92. 92 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#22] от "СДС":

  А бе, къде го Божидарчо? В последно време не се чува нищо за него - търси ли още мощи, намира ли? Много ми е интересно, липсва ми - ако някой форумец има инфо, ще съм му благодарен!

 93. 93 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#27] от "Курт Деликуртев":

  Днес заради един твой коментар започнах да те отбягвам, но тази ти теза ме накара да разбера, че съм сгрешил, ще се поправя!

 94. 94 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#44] от "dodge_ram":

  Къса народна памет!

 95. 95 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4451 Неутрално

  До коментар [#88] от "Свинчуга":

  Я, ако обичаш си смени и никнейма и аватара! Никнеймът ти не е многоприятен, а аватарът ти на този червен фон е направо отвратителен! Плииииз!

 96. 96 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Тоя, с неадекватните си действия и изказвания, да не ни изкара на улицата с "ЯНКИ, ГО ХОМЕ"?
  В САЩ може и да има конфискация, ама тия, които конфискуват, най-вероятно не са самите те бандити.
  ДОКАТО В НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА БАНДИТИ, ПОЛИЦАИ, СЪД И ПРОКУРАТУРА СА ТАКА ОПЛЕТЕНИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗЛИЧИШ ЕДНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ.
  И че в момента едната банда е на власт и "се бори" с останалите банди с нищо не променя нещата.

 97. 97 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  До коментар [#31] от "dodge_ram":Ти виждал ли си ТТ ? Щото е от малкото пищови, дето пробиват бронежилетки.

 98. 98 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  До коментар [#35] от "nicoleta":Тц ! Не са сексуални обекти !

 99. 99 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  До коментар [#49] от "dodge_ram":Нещо не си разбрал. Поводът е един и същ . Оценката на нормалните хора е сходна.Или смяташ , че е по-добре да карат на инат ?

 100. 100 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1574 Неутрално

  До коментар [#78] от "stenli1":Той е член и на Светия синод , на мюсюлманското събрание, и на циганското мешере. Дето му казват " На всяко гърне-мерудия !" А заглавието не е точно .Трябва да бъде : "... го подкрепи на Цветанов ".

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK