"Политически" бомби в центъра на София

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (36)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Питанка
  Питанка
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  "Поличически " бомби, ама зависи в коя политическа централа ще гръмнат.

  "Въпросителната" е просто уморена "Удивителна!"
 2. 2 Профил на goshogoshev
  goshogoshev
  Рейтинг: 470 Весело

  Яне бе ,кой иска да те плаши бе Ти си безстрашен те не го ли знаят това Виж Костов много да не се натиска да разкриват извършителя че току виж го намерили Пък може и за оня бомба дето му гръмна в Драгалевци да се намери кой е

  Изказа възмущението ....стига толкоз...... че глявола си няма работа

 3. 3 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  И аз не знам как е ама и така не е
  Това е първо правителство което толерира насилието :_( Има много поговорки за това :
  ''Който нож вади от нож умира''
  ''Змията хапе най - много преди да умре''
  Просто не знаят къде се намират и до какво може да доведе това

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 4. 4 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 835 Разстроено

  Тя работата е ясна - Костовистите залагат бомбите, самовзривяват се и накисват лудото Яне и Алексей Петров. После рев до небесата, за радост на Станишев!

 5. 5 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 521 Весело

  ""Атака": Една от целите на нападенията над партийните централи на РЗС и ДСБ може да е героизация на обитателите" Щом и Болен се нареди до Мутрата и Шлифера вече съм напълно убеден, че съм на правилната страна на барикадата.

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 6. 6 Профил на stefanski
  stefanski
  Рейтинг: 377 Разстроено

  КОЙ ИМА ИНТЕРС ОТ БОМБИТЕ?
  СПОРЕД МЕН НИКОЙ ..................освен
  ОСВЕН НЯКОЙ БОЛНИ ХОРИЦА НА КОЙТО ПРОМЯНАТА НА СТАТУКВОТО НЕ ИМ ДОПАДА ЖАЛКО Е...
  ЧАКАМ МОМЕНТА В КОЙТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТА НА НАС ХОРТА НЕ НА КОСТОВ НЕ НА СИДЕРОВ НЕ НА ДОГАН А НА НАС

 7. 7 Профил на jack_bauer
  jack_bauer
  Рейтинг: 521 Разстроено

  За съжаление май няма да се разминем без диктатура и гражданска война!
  Нищо добро не и очаква в близко бъдеще!

  Разбира се, че съм параноик! Всички тук са параноици!
 8. 8 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Неутрално

  "ДСБ: Мутрите влязоха в българската политика. Взривовете са опит за политическо сплашване. Цялата отговорност носи управляващата партия ГЕРБ"

  Косто, Костов... Интереса клати феса.

  Не е престъпно да си сляп и глух но ако си и продажен то вече идва прекалено много. Не виждам разлика между ДСБ и БСП в отношението към ГЕРБ. Ако мненията им са базирани на общи критерии тогава излиза че или БСП са се издигнали до "висотата" на ДСБ или ДСБ са паднали до низините на БСП. Иначе казано тогава защо съществува демонстрираната вражда на ДСБ към БСП ако моралните им критерии са уеднаквени?

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 9. 9 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Тия почнаха с кьорфишеци, ама докъде ще стигнат времето ще покаже! Но да не забравят , че последната дума имаме все пак ние гражданите, а не те селските бай ганьовски тарикати!!!

 10. 10 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Неутрално

  Посткомунистическата гнусотията която успя да се настани в страната ни и се шири вече 22 години до голяма степен успя да разруши способността на хората да отделят добро от лошо, значимо от пошло, полезно от безполезно и дори вредно. Всичкото се сля в едно. Тия взривове чудесно се вписват в родната политическата чалга успяла да се наложи по същия начин както преди това се беше наложила и културната защото те си вървят ръка за ръка.

  Очевидно това беше целта на общите усилия на човечетата които се пръкнаха от недрата на БКП и ДС? Те и сега разчитат на изтръпналата съвест на политиците на прехода апотеоз на която е съвместният им вот "срещу неспособността на правителството да се справи с престъпността", същата тази престъпност създадена и отгледана или с бездействието или с благословията на същите тези политици на прехода. Срам ме е за тях!

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 12. 12 Профил на zаalvee
  zаalvee
  Рейтинг: 367 Неутрално

  ДСБ да вземат и да платят счупените прозорци на хората.

 13. 13 Профил на Виктор Къдринов
  Виктор Къдринов
  Рейтинг: 418 Неутрално

  "Докато ние строим магистрали, строим зали, естакади, пречиствателни станции, оправяме екологията на държавата,...

  аааа,

  За екологията ли питатееее?

  Всички сме чували хвалбите за „образцовото” предприятие КЦМ – Пловдив и за това как този комбинат служи за пример за предприемчивост, коректност в работата, а даже и за премахнати екологични проблеми. Дали ще чуем тези хвалби от журналята слуги или дори от некадърната даскалица по физика, няма значение. Важното е, че ги чуваме (някой се грижи да ги чуваме).


  И преди да продължа нататък, ще помоля всеки, който чете това, да си отвори следния линк

  http://www.4shared.com/document/YuDpziG9/Danni_za_KZM_.html

  после да кликне върху синия бутон „Download Now” (над надписа “Share with your friends”), да изчака 20 секунди и да натисне „Download file now”.

  Четвъртата страница на изтегления .pdf-документ разбива споменатите хвалби на пух и прах.

  Естествено, когато ни послъгват с тия хвалби за „образцовото” предприятие, висшите комунета от комбината и медийните им слуги разчитат да нямаме на разположение точно тази страница.

  В таблица 9.2-3 са представени резултатите от измерванията на почвените концентрации на олово, кадмий и цинк за периода 2000-2009 в 15 различни точки около самия комбинат, като в жълто е маркирана ПДК (пределно допустима концентрация) – максималната концентрация, позволена от закона. Разположението на точките е представено на картата на стр. 3, а начинът на експлоатация на почвата – в таблица 9.2-2 (вижда се, че става въпрос най-често за обработваема земя). Pdf-файлът е извадка от по-голям документ, с който КЦМ – Пловдив кандидатства за пускане в работа на цианидна инсталация за извличане на злато не пред кого да е, а пред контролиращия орган – Министерството на околната среда и водите. Доказателство за това е печатът на КЦМ на всяка страница.

  Накратко казано става следното.

  При очевАдните замърсявания с олово, кадмий и цинк и то през целия период, от управата на КЦМ не могат да бъдат по-нагли.

  Едните КОМУНЕТА от комбината казват на другите КОМУНЕТА от министерството:

  "Вижте кво, ние, такова, от години замърсяваме и продаваме оловцето и цинка навън, докато другите обилно си похапват оловце и кадмий. Ама вие за това и думица не обелихте (наши хора сме си все пак), не ни спряхте комбината, тъй че дайте ся да сложим и една цианидна инсталацийка понеже сме изрядни в екологично отношение."

  И сега, ако някой си е помислил, че „на тоя пак му се привиждат комунисти навсякъде”, да има малко търпение, докато си докажа думите.

  Все пак, за да има подобен геноцид над хората в Куклен, Крумово, Горни Воден, Асеновград и Пловдив, управляващите комбината трябва да са комунистически садисти. Друго обяснение в сегашна България няма.

  История на КЦМ и приватизация на комбината

  КЦМ – Пловдив е комбинат за производство на олово, цинк, благородни метали, сярна киселина и други странични продукти. Годишното производство на олово за 2009 г. е 62 000 тона, а на цинк – 68 000 тона.

  Комбинатът е построен е през 1961 г. и разширен в периода 1970-1985 г. През 1985 г. с партийно решение на БКП за директор на комбината е назначен Никола Добрев, който коли и беси там и досега. През 1991 г. управленският модел на комбината се променя и се създава акционерно дружество КЦМ АД със 100% държавно участие. На 25 юли 2000 г. е подписан договор между Агенцията за приватизация и КЦМ 2000 АД за приватизационна продажба на 80% от капитала на КЦМ АД за цена от 14,6 млн. долара.

  Тук е моментът да се уточни каква е важната разлика между КЦМ АД и КЦМ 2000 АД.

  КЦМ АД представлява акционерното дружество, което е било изцяло собственост на държавата, т. е. наша собственост. Капиталът на КЦМ АД е създаден с усилията на всички българи, защото изграждането на комбината е финансирано с държавни пари. До 2000 г. държавното дружество само се управлява от Никола Добрев и хората около него. В такъв смисъл Добрев, станал директор през 1985 г. благодарение на вярната си служба към БКП, и близките му подчинени, заели високи постове благодарение на послушанието си към Добрев, единствено взимат заплати за изпълняваните от тях длъжности. Печалбите на комбината (сега г/д 70 млн. долара годишно, през деведесетте около 4 млн. годишно ???!!!?) в голямата си част влизат в държавния бюджет, а не в техните джобове (поне на теория...).

  КЦМ 2000 АД е частно работническо-мениджърско дружество на Добрев, най-верните му хора и на нископоставени работници с изключително малък дял. Тази частна фирма след 2000 г. става собственик на 80% от акциите на КЦМ, които до този момент са принадлежали на държавата, т. е. на нас.

  Разликата между това да управляваш държавно предприятие и да си частен собственик на това предприятие е има, няма 15 млн. долара. Комунетата и досега разчитат ние да не забелязваме тази разлика и не много умно да си мислим:

  „Ами то който е бил преди най-горе, и сега си е най-горе. Промяна няма.”

  Допънително объркване създава и тарикатската прилика в имената, която трябва да служи за маскировка на комунетата, извадили отнякъде 15 млн. и станали изведнъж капиталисти.

  Основаването на т. нар. работническо-мениджърски дружества (РМД), каквото е КЦМ 2000, е добре изпипана хитринка на комунетата, с който комунистическите директори на предприятия са се превръщали в техни собственици и с това са захапвали кокала още по-здраво. В тези РМД доминираща роля са имали винаги партийните кадри, стояли и преди най-високо в йерархията на предприятието. При приватизацията на съответното предприятие те отнякъде си са изваждали големи суми, с които работниците, участващи (формално) в приватизиращото РМД, не разполагали. По този начин строгият комунистически ред, определен не от това кой е най-способен, а от това кой сервилничи най-старателно на стоящите над него партийци, се запазил и в „нов” капиталистически вариант.

  Откъде, питате се, най-висшите комунета в предприятията са изнамирали подобни суми? Все пак те са само заемащи определени (макар и високи) длъжности и цял живот да са спестявали милиони долари няма как да съберат.

  Вариант 1

  В това време (края на 90-те) Виденовите банкови трикове вече са довели до заграбването на спестяванията на всички българи некомунисти през даващи кредити на посоки (ама само определени посоки) и фалиращи частни банки, създадени на свой ред с кредити от БНБ. Комунистическите директори на предприятия, разбира се, са горещи фаворити за получаване на такива „кредити” без връщане.

  Вариант 2

  Още през 80-те години Държавна сигурност вече е изнесла държавни пари в чужбина и ги е съхранила в нейни си фирми с добре звучащи англосаксонски именца. При приватизацията на дадено предприятие подобни пари могат да се върнат обратно в България под формата на фирмен кредит. Кредит, с който уж западната фирма подпомага РМД-то да си плати по договора, защото РМД-то щяло да бъде важен нейн партньор, а от партньорството „западната” фирма ще трупа бъдещи дивиденти.

  Вариант 3

  Директорът и доверените му хора извършват манипулации с вътрешните финанси на предприятието, като редуцират печалбите и скатават по нещо и в своите джобове без никой да разбере. Проверките от страна на данъчните ествествено са „по-либерални” в някои отношения.

  Преди да разберем как и дали комунетата са платили 15 млн., е добре да се прочетат накратко параметрите на приватизационния договор, сключен от Агенцията по приватизация, представляваща държавата, и комунетата от КЦМ 2000 АД:

  Приватизационният договор за продажба на 80 % от акциите на "КЦМ" АД е одобрен с протоколно решение № 13 от 10 май 2000 г. от Надзорния съвет на Агенцията за приватизация (АП). Обект на продажба е пакет от 21 600 000 броя поименни неделими акции, представляващи 80 % от капитала на дружеството.

  Купувач е РМД "КЦМ 2000" АД, Пловдив,основано през 2000 г. Акционерите в "КЦМ 2000" АД са общо 523 физически лица - настоящи работници и служители на "КЦМ" АД.

  Договорената цена за 80% от капитала на "КЦМ" - Пловдив е 14 635 000 щатски долара. 10 % от нея ще се платят в деня на подписване на договора, чрез банков превод по сметка на АП; 90 % в срок от 10 г. с едногодишен гратисен период на 9 равни вноски, увеличени с 50 % от ОЛП. Цялата цена ще бъде платена в съотношение 50 % в брой в щатски долари или левовата им равностойност и 50% чрез други разрешени от закона платежни средства за плащания по приватизационни сделки. Началната 10 %-на вноска е осигурена чрез фирмен кредит от Тrafigura Beheer B.V. Amsterdam, branch office Lucerne.

  Т. е. излиза, че РМД-то на Добрев е трябвало да плати само 1,46 млн. долара при подписването, а другите към 13 млн. долара е трябвало да се изплащат до 2010 г. Тези 1,46 млн. са платени всъщност от фирмата “Тrafigura Beheer”. Тази фирма представлява доставчик на оловно-цинков концентрат, от който КЦМ извлича чистите метали, и едновременно пласьор за произведените в КЦМ олово и цинк на пазара.

  Дори и да приемем, че Трафигура Бехеер и специално този и клон са чисти и става въпрос за нормален фирмен кредит, то все още не е ясно откъде идват останалите 13 млн. долара по приватизационната сделка между АП и КЦМ 2000.

  Така или иначе КЦМ 2000 вече влиза в категорията длъжник на държавата и държавата, представена от надзорния съвет на АП, трябва да следи оставащите девет вноски да бъдат платени до една. Поне 50% от сумата трябва да бъде изплатена в брой, а другите 50% в хлъзгавото (ще разберем защо) „други разрешени от закона платежни средства за плащания по приватизационни сделки”.

  Как продължава всичко и защо последният хлъзгав текст е важен?

  Следващото интересно събитие по тази приватизационна сделка е на 17. 12. 2001 г., когато вече управляват НДСВ и ДПС. В надзорния съвет на АП по това време има 7 члена, 3-ма от НДСВ, 2-ма от ДПС и по един от СДС и БСП.

  Поради минали загуби на пари по приватизационни сделки до тази дата законово е постановено всякакви плащания да се извършват в брой, а не с така наречените компенсаторни бонове.

  Ето накратко какво представляват тези бонове.

  25 компенсаторни бона са раздадени на всеки пълнолетен гражданин от правителството на Виденов през 1995 г. На теория те трябвало да представляват новите „акции”, с които всеки да стане акционер в избрано от него държавно предприятие. Така цялото държавно стопанство трябвало да се раздели на такъв брой акции, какъвто е бил броя на всички компенсаторни бонове, раздадени на българския народ. Всяко предприятие предварително трябвало да бъде оценено и броят акции в него изчислен в зависимост от стойността му.

  След като е вложил боновете в избрани от него предприятия, притежателят им трябвало след години да очаква някакви нелоши дивиденти от тях (на теория).

  Друга опция за 25-те бона била да се дадат боновете на т. нар. приватизационни фондове, които срещу удръжка от дивидентите да боравят с боновете на притежателя по далновиден начин, по който човек без икономически познания не би могъл.

  Трета опция била притежателят на такива компенсаторни бонове просто да ги продаде за паричната им стойност в конкретния момент.

  Тарикатлъците на комунетата с тези бонове са непознати за мен, защото през онези времена логично няма разследваща икономическа журналистика и до днес те са покрити с изгодна за сегашните червени чорбаджии мъгла.

  Това, което знам, е, че всички приватизационни фондове някак си са били управлявани все от техни хора. Такъв фонд е бил например АКБ Форес на Николай Банев, когото Световната криза принудила да слезе от хеликоптера, за да се качи на майбаха...

  Приватизационните фондове потъпкали всякакво право на акционера и притежателите на бонове така и не получили каквито и да било дивиденти от тях. Фондовете станали еднолични притежания на доверени хора на Партията, какъвто безспорно е Банев.

  Когато хората разбрали, че работата с тези компенсаторни бонове е обикновен комунистически мекерлък, логично себестойността на боновете започнала бързо да намалява. Към 2000-2001 г. на специалната Софийска борса за такива бонове левче в бонове се разменяло за 15-20 ст. в нормални пари.

  Не знам какъв точно е бил смисълът на тази борса (може и да била чиста бутафория), но е факт, че ако някой „случайно” разрешал на длъжниците по приватизационните сделки да си покрият дълговете в бонове, а не в брой, то платената сума ще бъде в пъти по-малка отколкото ако се плати в брой!

  И ето изведнъж!

  На 13 декември 2001 г. седмината в надзорния съвет на Агенцията по приватизацията изведнъж решават отново да разрешат плащането с компенсаторните бонове, след като то веднъж е вече забранено (по обясними причини). На 17 декември решението е огласено публично. РМД-тата длъжници, включително и КЦМ 2000, могат да платят многократно по-малки суми.

  Баш навреме!

  Седемте надзорници на Агенцията за приватизация (АП) единодушно решиха на 17 декември: РМД-та, които дължат на държавата пари в брой, ако искат, могат да й ги върнат в компенсаторки. Надзорниците дадоха на колективите 8 работни дни, за да платят - от 17 декември до Нова година. В тези 8 дни дълговете на РМД-та можеха да бъдат стопени до 10 пъти, а в бюджета щяха да влязат 10 пъти по-малко пари от предвидените в приватизационните договори.

  Надзорниците на АП решиха преференцията да важи само за РМД-та, които са купили предприятия между 1 февруари и 5 декември 2000 г.

  На следващия ден, 18. 12, това решение предизвиква силен лай от депутати в тогавашния парламент и те в крайна сметка го неутрализират със законодателни промени.

  Царските депутати и експерти бяха скандализирани. Още същия ден те обявиха, че решението на надзора ощетява държавата. НДСВ има най-много представители в надзора - трима. Двама са на ДПС, а БСП и СДС имат по един.

  Ден след скандалното решение депутати от НДСВ внесоха в парламента такива законодателни промени, които реално отменят решението. Веднага след това седмината надзорници на АП обявиха, че отменят решението си. Само за 24 часа те единодушно промениха позицията си. "Надзорният съвет приема, че единствено съдът е компетентен да тълкува закона по задължителен начин", е един от мотивите за отмятането им.

  Въпросът е дали все пак предварително информирани РМД-та, сред които и Добревото КЦМ 2000 не биха могли да си „платят” с компенсаторки през този един ден. Доста съмнително е изказването на някои депутати, които изчисляват колко пари държавата щяла да загуби без въобще да има проверки дали в действителност не е загубила пари.

  "С решението на надзора държавата щеше да бъде ощетена със 77 млн. лв.", изчисли пред "ТЕМА" зам.-шефът на икономическата комисия и депутат от СДС Никола Николов. Данните му са на база на официална информация за парите, които има да прибира държавата по подобни сделки.

  Доказателство за това, че не се знае дали някой е плащал с компенсаторни бонове, са думи на икономист от НДСВ:

  Имало ли е плащания с компенсаторки? Не, е отговорът на пресцентъра на АП. "Това ще бъде проверено", каза царски икономист.

  Доколко тая работа наистина е проверена или проверена със затворени очи, не може да се каже, но е факт, че опит за такъв тарикатлък ИМА!

  А къде стои в цялата история нашият познайник – комунистическият директор на КЦМ Никола Добрев и как той е склонил тези от надзорния съвет да му пуснат такова решение?

  Царските експерти разбрали, че второто РМД, което щяло да се възползва от преференцията, било дружеството, което купи КЦМ - Пловдив. Шефът на РМД-то и директор на завода Никола Добрев е дългогодишен близък приятел с члена на надзорния съвет в АП Руси Механджиев. Той бе посочен от НДСВ за надзорник.

  Така значи... Добрев си имал свой човек в надзора на АП, който да му пусне евентуалния тарикатлък с компенсаторките.

  И после от такъв негодник като Добрев как да очакваме да пази почвите от замърсяване и да не реализира геноцид над изброените по-горе населени места край КЦМ.

  Ошлайфан комунистически измамник!!!

  Ето линк към цялата публикация, ако някой иска подробности.

  http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=294&aid=7330

  Дали в крайна сметка Добрев и марионетките му от КЦМ 2000 или са си „платили” милионите в компенсаторни бонове, или са ги платили със заграбени по някой от трите варианта пари в брой, няма значение.

  Показателно е, че са се опитали да тарикатстват по този начин. А за комунетата не е проблем. Като не мине единият номер, ще измислят друг, само и само да не си платят честно или с техни пари. И най-важното за тях - винаги да държат кокала.

  Така вместо този комбинат да отиде в ръцете на смислен инвеститор, който да прекрати оловно-кадмиевия геноцид над околните селища, той, подобно на други, попада в ръцете на най-наглите партийци, готови да тровят другите, само и само те да печелят повече.

  Оловно-кадмиевият геноцид

  Оловото е една от най-коварните отрови за човешкия организъм.

  При еднократен прием на елементарно олово или трудноразтворими оловни соли ефектите на отровното действие се наблюдават едва при висока дозировка.

  Не така стоят нещата при постоянен прием през по-дълъг период от време, например години наред. В такъв случай и съвсем минимални дневни количества са достатъчни - оловото се натрупва в тялото, най-вече в костите и зъбите под формата на оловен фосфат, замествайки калциевия фосфат (основен неорганичен компонент на костите). Така се образуват т. нар. „оловни депа”, където оловните йони могат да се задържат дори 20-30 години.

  Ако такива „депа” веднъж са се образували, е възможно при интензивна мускулна работа, когато калция от костите се извлича от тях, оловото също да попадне в кръвта. Т. е. ако се образуват такива депа, дори вече не е нужно да се приема олово, за да се наблюдават токсичните му действия.

  До какво води повишената концентрация на олово в кръвта (сатурнизъм)?

  По-лекото натравяне с олово се води до главоболие, обща умора и отслабване.

  При по-високи концентрации се наблюдават дефекти при образуването на хемоглобин и по-точно при образуването на хем-групата, съдържаща железния йон. Именно тази небелтъчна част на хемоглобина е жизненоважна за преноса на кислород в кръвта. Ето защо оловото води до анемия.

  Оловото е и мощен невротоксин, водещ до увреждане на нервната система. Причинява умствено изоставане при подрастващите, чиято нервна система е в интензивно развитие.

  Оловото уврежда и половата система, като може да доведе до безплодие или импотентност. При бременни жени може да се увреди плодът.

  Другата отрова, с която КЦМ тероризира живущите в района е кадмият, страничен продукт при оловно-цинковото производство.

  Кадмият е една от най-опасните отрови за отделиделната система, защото се натрупва в бъбреците и ги уврежда, причинявайки бъбречни кризи и албиминурия. Албуминурията е заболяване, при което жизненоважни белтъци от кръвната плазма не се всмукват обратно в кръвта, а биват отделени с урината.

  Друго вредно действие на кадмия е това, че той стимулира извличането на калций от костите и отделянето му с урината. По този начин твърдостта на костите силно намалява и те стават лесно чупливи.


  Дами и господа, от наглостта на комунета, ДеСета, мутрета и т. н. ще се спасим само с широко отворени очи и просвета!

  Под хора с "широко отворени очи" разбирам хора, които са наясно, че в България след 1989 демокрация не е имало и че всички партии са филиали на БКП и ДС, с които демокрация само се имитира. Всякакво друго мислене е лапане на мухи и напразни надежди за поредния "спасител" и "обединител".

  И ако тези хора не стават лека-полека повече и не почнат да се обединяват, скоро далеч няма да стигнем и справедливост няма да видим.

  Виктор Къдринов, 20 г., студент по биохимия

  http://picbg.net/img.php?file=4b82d9b7521c8837.png
 14. 14 Профил на 5
  5
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Нима мислите, че е съвпадение, че именно на партиите, които заявиха, че ще подкрепят вота на недоверие, са взривени централите!?!? Аз не мисля така! Ако преди 2009 г. сме имали мутри, то след тази година държавата ни се управлява от тях! И без да ви подсещам всички се досещаме чие дело е това!

 15. 15 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 726 Неутрално

  изумителна е способността на журналистите да правят от мухата слон.
  Кой го е направил е ясно - който има интерес. Определено не правителството, то няма никакъв интерес от гърмене на фишеци в София, нито има нужда да сплашва РЗС и ДСБ. Оставането му на власт по абсолютно никакъв начин не зависи от тях. Интерес имат единствено кукловодите на групичката, публично представена от Петров/Янев/Дачков и пр.

  А след като всичко е ясно, да бъдем заливани няколко дни от глупави подробности, теории и 'анализи' от кьораво и сакато е безсмислено. Има далеч по-важни теми от група психопати, решила да привлича внимание с димки и фишеци.

 16. 16 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#14] от "5":

  айде се успокой и посмали малко. Между "взривени централите!?!?" и гръмването на фишек на улицата все пак има сериозна разлика
  И какво като са заявили, че ще подкрепят вота? От това ще има ли някакви последствия? - и за най-глупавия е ясно, че не. Два дни след вота, никой няма да си спомня за него.
  Много ми е любопитно какво е това дето смяташ, че "всички се досещаме чие дело е"

 17. 17 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  До коментар [#14] от "5":

  петичката е права.... взривовете покрай значимите политически скандали стават дразнещо обичайни.... при последния даже самоубиха мишо бирата, а да не говорим че има и други моменти 'съвпадения' на насилие и засилена критика срещу 'доброто' управление. незабравяйте герб, кои са.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 18. 18 Профил на riformator
  riformator
  Рейтинг: 421 Гневно

  Цв. Цв. казва: "...взривовете пред партийните клубове са идентични, използван е "военен способ" и те са същите като пред вестник "Галерия".

  Този отговор (и всички останали, ръсени ежедневно) НИ СТРУВАТ 1 млрд. лв. годишно, 100 млн. от които - за СРС-та !!! Тогава за какво им ги даваме тези ОГРОМНИ ПАРИ ???

 19. 19 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Гневно

  До коментар [#18] от "riformator":

  Да бе прав си. По-добре да си кротува човек и да не се ебава с бандитите и ще си спестим цял 1 млрд. лв. годишно, 100 млн. от които - за СРС-та. Я как добре си бяхме преди, кроткахме си и нямаше смущаващи взривове. Е, вярно изхарчиха пенсиите, обраха спестяванията, хората си продадоха апартаментите за да влязат в пирамиди, разпределиха си общото, ама беше спокойно и си пиехме биричка на рахат. Така де, преклонена главичка сабя не я сече.

  Да ама тоя път не са познали, намериха си майстора, а и хората се усетиха.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 20. 20 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  До коментар [#19] от "emil_":

  ако цецо им е майстор на бандитите, знам кой би могъл да им бъде кръстник

  Времето е наркотик, много от него убива.
 21. 21 Профил на kirkor
  kirkor
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Нормален полицейски номер - подхвърлят по време на ареста в колата ти малко наркотик ... След това върви доказвай, че нямаш сестра. На това му казват double crossing, контрафалц или или просто активно мероприятие с много добре претеглени политически последици. Всички омацани с л..на, Спасителят в бяло или пък "бият Паниковски" ...!

 22. 22 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 692 Любопитно

  Хвърлянето на бомбички, пиратки и други възпламеняващи се предмети, дори и на Коледа и Нова година, се забранява.-Това предвиждаше новата Наредба за обществения ред на Столичния общински съвет. Планираше се нарушителите на новата наредба да бъдат глобявани със суми от 500 до 2500 лв.
  Ами сега?Ще бъдат ли глобени авторите на взривовете пред двата офиса на РЗС и ДСБ или ще им се размине/като не са направени на Коледа или Нова година/?

 23. 23 Профил на Константин Дичев
  Константин Дичев
  Рейтинг: 666 Неутрално

  До коментар [#6] от "stefanski":

  За съжаление всички политици имат файда от такива бомби.... Нямаме полза ние низвергнатите прости хорица от народа, защото така ни разделят, дза да ни владеят по успешно.
  Та според мен ДС са разработили тези бомби за да подпомогнат всички техни политически изроди - Сините, червените, Болен, ДПС, янето, да не забравим някой само, че да не се орезелим....

  Константин Дичев ГДБОПП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност
 24. 24 Профил на krasinsky
  krasinsky
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Един обикновен логичен въпрос ще ни помогне да намерим отговора на въпроса кой подготви и изпълни пошлата провокация - това е питането: Кой има интерес от тази евтина постановка? Интерес има преди всичко Яне Янев, който сега, заедно с тартора си Алексей Петров искат да се изкарат преследвани от режима. Взривовете са поставени точно преди вота на недоверие и доклада от Брюксел и имат освен като цел пиар акция на Яне, поредното компрометиране на България пред ЕС. Това си е чисто рекламна акция на Яне и Трактора, които имат опит в подобни постановки. Учудвам се обаче на реакцията на Иван Костов, който заявява, че това било опит за сплашване. От кого, г-н Костов? От управляващите ли? Та те вче са си осигурили гласовете, необходими им за отхвърляне на вота на недоверие.Тогава? Не мога да приема, че Вие, който минавате за опитен политик, нямате представа кой е истинския режисьор и автор на пошлта постановка. В този случай ставате волен или неволен участник в мръсните игри на Яне и Трактора!

 25. 25 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 651 Неутрално

  Защо се измества въпроса? Защо политици трябва да участват в теории на конспирацията? (оставям форумните драскачи)
  Цецо Вифа, да си стегне меверето и да открие виновниците! Просто и ясно (но не толкова просто като Цецо и Бойко...)

  Без доказателства и открити извършители и поръчители, всички приказки на Бойко Великолепни за "самовзривяване" са пълни глупости. А ако цитатът на Бойко е правилен, тъпанара могат и да го съдят за клевета.
  Но ЦвъЦвъ естествено нокой престъпник не може да намери...

 26. 26 Профил на brainless
  brainless
  Рейтинг: 418 Неутрално

  1. Симпатизант съм на ДСБ.
  2. Откровено не мисля, че правителството и ГЕРБ имат полза от тези взривове.
  3. На 99% съм сигурен, че зад тях стоят хора свързани с РЗС/А.П.
  Просто за да е цирка пълен, този път решиха да гръмнат и клуба на ДСБ.

 27. 27 Профил на alkash1o
  alkash1o
  Рейтинг: 193 Весело

  [quote#23:"Константин Дичев"]Та според мен ДС са разработили тези бомби за да подпомогнат всички техни политически изроди - Сините, червените, Болен, ДПС, янето, да не забравим някой само, че да не се орезелим.... [/quote]

  Орезилил си се и то тотално си се орезилил ! Пропуснал си най-послушните кукли от ДС , твоите любимци от ГЕРБ ! Че те така са свикнали да раздават предупреждения и "жълти картони " още от метринските години на вожда си , я с някоя бомба, я с нечии счупен крак , я с някой пребит журналист или "смачкан " фоторепортер ... Милиционерска му - мутринска работа !
  Ама то не ти е за сефте орезиляването , я !

  Проектът "Бойко": http://valentinfortunov.com/wordpress/?p=360
 28. 28 Профил на krasinsky
  krasinsky
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Към дежурните ченгета по сайтове:
  Слаба, слаба е активността ви, "другари"! Толкова малко минуси по истински точните коментари, които са наясно кои са режисьорите на пошлия спектакъл. Затова ли ви плаща Трактора?! Активирайте се, той очаква от вас лавина от минуси по коментарите, които съвсем точно го посочват като автор на поредните циркаджийски номера от арсенала на Държавна сигурност. Стегнете се, пари харчи все пак човека. Хайде на работа, почвайте с минусите, Трактора чака!

 29. 29 Профил на krasinsky
  krasinsky
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#25] от "enterfornone":

  Господине, охладете малко комсомолския си плам и малко по-кротко. Много добре ви е известно, че хората, които извършват тези актове, почти винаги не оставят следи и доказателства. Елементарния въпрос - кой има изгода от това, сочи отговора на въпроса кои са извършителите. Другото е демагогия и лицемерие.

 30. 30 Профил на enterfornone
  enterfornone
  Рейтинг: 651 Неутрално

  До коментар [#29] от "krasinsky":

  Те за нашето МВР и слон в стъкларски магазин не оставя годни следи...

 31. 31 Профил на 4i4ok
  4i4ok
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Друже,когато изкараш по вече от 10/десет/пенсионери-революцонери аз ще им осигуря пищофите и мед.помощ.

 32. 32 Профил на 4i4ok
  4i4ok
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До ком./10/ от Емил.
  Човече,мисля.надявам се,знам,че не аме само ние двамата които са проумели това.Ивтова е нашата надежда.Нали?
  Ще променим това!Надежда винаги има!!!

 33. 33 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  Повече от ясно е, че извършителите са от РЗС и хора на трактора. Понеже става вече очевадно кои са извършителите те са добавили и ДСБ та да размият малко боите.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 34. 34 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 1293 Неутрално

  "Пръв беше лидерът на РЗС Яне Янев, който пред Би Ти Ви заяви, че службите стоят зад опита да бъде сплашен.."
  Навярно е знаел предварително какво ще се случи, та да може да реагира толкова бързо.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 35. 35 Профил на vladok
  vladok
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Тоя Яне е пълен идиот.
  Рапона поне на вид, за пред матряла, го докарва на корав, се едно сам взима всички решения.
  А Янчо на всички им е ясно, че е мишок. Само не разбрах верно Костов що така се е разпенил. Ще допусна, че ББ е поръчал бомбите само ако намерят извъшителя, подставен естествено. Ако ли не, то какъв му е келепирът на Цвъци да се оаква пак така публично. То и без това седмица не минава без да се случи нещо дискредитиращо то, а той се не вижда проблем.
  А и ако искаха да се оправят с Яне щяха да го направят по-елегантно. Като с Мишо Бирата. То пак вонеше, ма не беше взрив в центъра на столицата поне, а някак дискретно, в хотелска стая, сърце.

 36. 36 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#15] от "Ментор":
  До коментар [#24] от "krasinsky":
  До коментар [#33] от "Храбър":

  Губите си времето да използвате логи4но мислене и да се опитвате да надникнете под повърхността. "Жертвите" от РЗС и Трактора са пътят напред.

  Ако това е алтернативата на матерЯла, България си заслужава и Бойко Борисов.

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK