Цветанов захапа Дянков за бюджета на МВР


Средства от сектор "Сигурност" ще се насочат към науката, образованието и културата
Симеон Дянков, министър на финансите


Не Дянков е този, който разпределя бюджета на страната
Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи

Вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов отново започнаха задочен спор за финансирането на силовите ведомства. Основната тема на бюджет 2012 ще е преразпределението на средства от сектор "Сигурност", който включва МВР, разузнаването и ДАНС, към науката, образованието и културата, каза министърът на финансите пред "Нова телевизия".


Репликата му предизвика остра реакция от страна на Цветанов. "Не Дянков е този, който разпределя бюджета в страната. Това става с решение на правителството и Народното събрание", каза той. Според него бюджетът на МВР догодина трябва да е поне колкото тазгодишния.


Междувременно синдикалната федерация на служителите в МВР подкрепи заповедта за спиране на даренията. Полицаите обаче обърнаха внимание, че трябва да бъде прекратено не само паричното спонсорство, но и още една вратичка - частни фирми и граждани да предоставят на МВР техника за временно ползване.

Ключови думи към статията:

Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Весело

  Цветанов Дянков захапа.
  Дано се налапа!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 2. 2 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 960 Весело

  Почна се...Началото на края...

  PHILIP
 3. 3 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1341 Весело

  За 'ко муй на Ц.Ц. наука? Той и без друго я нарича нАука...

  Свобода за Надежда Савченко!
 4. 4 Профил на botzko
  botzko
  Рейтинг: 221 Разстроено

  Без образувание и наука, тази страна е обречена на вечно невежество и нищета!!!

 5. 5 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2578 Весело

  "Вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов отново започнаха задочен спор за финансирането на силовите ведомства..." - сега остава ЦвЦв да започне да дава АКЪЛ("ум" и за финансите, не че няма известни успехи, но все пак да се(да ГО) ограничава вече.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 6. 6 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Дянков, че не си финансист не си, но в случая съм изцяло на твоя страна. Малко им режеш, отвори ножичката още, и без друго МВР е най безотчетно министерство.

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 7. 7 Профил на RED MAFIA
  RED MAFIA
  Рейтинг: 648 Любопитно

  До коментар [#1] от "berbenkov":
  Какво на Дянков захапа ?

  Когато стоиш достатъчно дълго до брега на реката и гледаш, ще видиш как пред теб по водата преминава трупът на врага ти
 8. 8 Профил на botzko
  botzko
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Цв.Цв. дърпа това правителство назад с недалновидната си и консервативна политика. Той подкрепя статуквото и е враг на всяко прогресивно и конструктивно решение. Докога той ще има власт??? Ченге!!!

 9. 9 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Цирк Борисов

  На хората им е нужен цирк, ако циркът е с Цецо папката и Моню топ - 100 ще бъде интересен и с голямо отделяне на обществено внимание, което не е хубаво да се съсредоточава върху празнините в джоба, масата, хладилника, главите и мизерията на заобикалящия го свят. Цветанов в ролята на бабаита, а Дянков в ролята на хитрия клоун - силата срещу ума, спонсориращата тъща срещу бащата, който не е виждал "левента" си 30 години ... Цирк Борисов. Нека погледите, мисълта и вниманието е там, а кой ще каже точната професионална компетентност на двамата циркаджии, кой ще лови и разследва престъпните схеми и крадците на обществени средства, кой ще създава подходяща икономическа и фискална среда за възраждане на предприемчивия дух на българите ... Морал ли? Сега се бият слуховете за "големите мъже" - тъщовника Цветанов с неговата съмнителна приятелка, родила и изчезнала в небитието от преди 3 години, неговата жена, жълтооплюта в сексуални контакти с колеги в ДАНС\служба в която Куювич, такова на бюрото на Сертов адвокатката си\ и друг "голям мъж" - нехранитаковеца Дянков, който е месечни вноски на ипотека по-големи от официалния му доход в РБ и във Вслената, натиреният от американката баща и залитащият с млади секретарки интимен шеф.
  Нека шоуто продължи!

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 10. 10 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 594 Неутрално

  А знаете ли че тайно са намалили цената на лихвоточките от 8 стотинки на 3 стотинки

 11. 11 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#5] от "АБЪВ": Предполагам, че първия "акъл" който ще даде на Дянков, ще е въвеждането на нов задължителен данък за всеки гражданин на страната! Ще се нарича "данък индивидуална вноска - дарение" ))) Може и в натура ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 12. 12 Профил на vodo
  vodo
  Рейтинг: 808 Неутрално

  "Междувременно синдикалната федерация на служителите в МВР подкрепи заповедта за спиране на даренията. Полицаите обаче обърнаха внимание, че трябва да бъде прекратено не само паричното спонсорство, но и още една вратичка - частни фирми и граждани да предоставят на МВР техника за временно ползване."


  Абе Цветанов, защо се правиш на ущипана госпожица! Цял месец ни обясняваш как дарителите не желаят да бъдат обявявани и ти затова няма как да ги оповестиш!!!

  Защо ни правиш на глупави и се криеш зад закона бе мекере такова. На всеки дарител му предоставяй да подписва декларация, че няма нищо против да бъде обявяван публично. Така няма да имаш противоречия със закона. Само че и дарителите ти ще изчезнат яко дим ..... нали , че кой мошеник ще иска името му да се вее в публичното пространство!

  Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните Закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на Земята.
 13. 13 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Мдаа, каква ти наука/ ама те пък направиха анализ на разговорите от флашките и сега не можеш да ги пипнеш с пръст!/, какво ти образование/ само ВИФ и МВР академията!!/ каква ти култура / е, физкултурата- може!/, абе , дно министерство на всичките работи стига!/
  1984?
  Неее, 2012, България!

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 14. 14 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  До коментар [#10] от "stoicho2":

  е, нали в София и Шумен ги врътнаха на 1 лев, преди маймуните от ... ,щях да пиша една известна банка с една по-известна шефка, ама няма, та, маймуните от НДСВ коснаха БТК, кой ... ... - битият - бит.

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 15. 15 Профил на истинският.груйчо
  истинският.груйчо
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Подкрепям Дянков! Без наука и образование мисля, че няма как да сме водеща сила!

  www.zaednovchas.bg
 16. 16 Профил на stoicho2
  stoicho2
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До коментар [#15] от "Тропчо":

  Защо никой не направи дарение на здравното министерство

 17. 17 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#7] от "KK 1917":

  На Дянков захапа
  сапа!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 18. 18 Профил на kki
  kki
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Цветанов ще съсипе правителството. Народа вече е на ръба и ако Борисив не го разкара не само, че няма да вземе втори мандат, а и рискува да не довърши сегашния. Или, може би, Цветанов всъщност дърпа конците... да се маха и да слагат някой с нормално образование

 19. 19 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  ето, още един пример за разнородни вътрешни говорения вътре в ГЕРБ. и това е само върха на айсберга.. има още една линия, която почна да изплува покрайте темата с даренията.. откъде да се намерят пари, за да се купят изборите.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 20. 20 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3675 Весело

  Не било работа на Дянков да прави бюджета на Цветанов ... Ами прав е Цецо - неговият бюджет се съставя от тъщата. Хем добре се грижи жената - преводи под 10 000 долара, за да не подлежат на деклариране от банката, но за сметка на това пък по два, че и по три дневно в последните дни на октомври 2007 г. Защо медиите "забравиха" тази жена, и НАП мълчи ...

  "На народите с къса памет преходите са им много дълги." Тони Филипов, д-р
 21. 21 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2468 Неутрално

  До коментар [#2] от "Philip":


  [quote#2:"Philip"]Почна се...Началото на края... [/quote]

  Ще ви се,ама няма да стане! Споровете между Дянков и Цветанов са нещо съвсем нормално,както и между други министри и Дянков.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK