Борисов: За мен не останаха първи копки

Борисов: За мен не останаха първи копки

© Красимир ЮскеселиевЗа мен не остана да направя първа копка, на "Белене" са направени три, на тунела под Шипка - три, на "Марица" - Костов беше направил първа копка, на "Горна Арда" пак първа копка, за "Люлин" - първа копка, оплаква се премиерът Бойко Борисов по време на последното заседание, става ясно от неговата стенограма.


"На Шипка има планина, три първи копки и баир", добавя министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев. Той обяснява, че проектът за тунела под прохода Шипка е на японската компания "Сумитомо" от 1982 г., а не от "Станишев, Димчо Михалевски и останалите от Българската социалистическа партия, които говорят колко много проекти оставихме".


Дискусията е по повод решението на кабинета да обяви транспортният коридор Русе – Велико Търново – Шипка – Кърджали до границата с Гърция за обект с национално значение.
"Чухте градовете, чухте посоката", обръща се Плевнелиев към министрите. Ето ви един затапен европейски коридор, коридор № 9. Ето това е позицията на предишните правителства, вижте какво правим ние, това е европейска, ясно ориентирана позиция. Първо, обявяваме го с национално значение днес, веднага. Второ, днес ще вземем решение за участъка Кърджали – Подкова участъка от този коридор № 9 и първата копка е в края на месец август, както обещахме с Вас господин премиер преди две години, точно до датата", казва Плевнелиев.


И продължава: Така ще се реши проблема на Кърджали, защото ще включим и околовръстното на Кърджали, така че целият този европейски трафик да не влиза в този град. Работим денонощно. Колко телефонни разговори, колко срещи направихте лично Вие с гръцкия министър-председател по темата с граничния пункт Маказа, защото освен, че имаме затапен европейски коридор ние имаме и изолирани Родопи. Отворихме два пункта, ефектът е феноменален. С гръцкото правителство се разбрахте, че на 15 октомври ще отворим и Маказа".


Борисов добавя: "И аз съм специалист вече в тази област, в България има пет транспортни коридора, най-европейски транспортни коридори. Даже тук като погледнете от прозорците ще видите, че римляните първото, което са направили тук, пътят най-хубаво се вижда - с белите плочи отдолу. И там, където са минали и са направили пътища, до ден днешен около тях има градове, проспериращи и казват "Тук преминава римският път".


"Не искам да ви убеждавам в приемането на тази точка, но искам да си представите, ако след няколко години вече, когато е готово и като се премине по "Дунав мост 1", защото тогава ще бъде готов и "Дунав мост 2", от Русе през Бяла, през Полски тръмбеш, през Велико Търново, представете си, четири лентов път, Дебелец, Дряново, Габрово, там вече преминава тунела под Шипка, си го представете, Казанлък, Стара Загора, Средец, слизаме надолу към Димитровград, Хасково, Черноочене, Кърджали, Момчилград, Маказа и влизаме в Гърция. Представете си, че карате по четири лентов път. Това разстояние ще се преминава сигурно за час и половина, защото ще се пресече на пряко България. Сега това разстояние, ако трябва да го преминете, ви трябва един ден. Представете си какво ще става като стоки, товари и развитие на региона, и особено ако можеш по "Тракия" или по "Хемус" да се включиш в този четири лентов път", продължава премиерът.


"Това е новата съвременна България, ако искаме да си я представим как изглежда. Всичко друго след това ще се нареди около тези пътища. Така, че когато говорят, че не се яде асфалтът, тях просто ги и яд, че не са направили нищо и знаят, че когато това бъде направено и стане факт, ще остане за хората и в следващите десет, петнадесет, двадесет години ще дава плодове на следващите поколения", завършва Борисов.

Коментари (192)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Дони
  Дони
  Рейтинг: 684 Весело

  И с'я ко праим?

  Горкия човек къде ще се изявява?

 2. 2 Профил на Искандер
  Искандер
  Рейтинг: 1416 Весело

  Баси трагедията! Не е лесно да Бойко в наши дни!

  ISLAMOPHOBIC AND PROUD OF IT
 3. 3 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  Бойко Борисов е голям! И Красив! Колкото замъкът Химеджи!
 4. 4 Профил на нервна
  нервна
  Рейтинг: 909 Весело

  Е, разгеле, Слънцето най-после огря хоризонта и днес.Вече се бях отчаяла,че цял ден ще си стоя в мрак.

 5. 5 Профил на m0lt3n
  m0lt3n
  Рейтинг: 515 Неутрално

  От цялата статия освен да си представям обещанията - нещо, което сме свикнали да правим и да разбера, че Бойко освен ножица и лопата друго от него да не очакваме тоя мандат другото беше пълнеж...

 6. 6 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1771 Неутрално

  'за хората и в следващите десет, петнадесет, двадесет години'
  Който не чете демографските анализи така е. Няма такива хора в прогнозите, само турски тирове и цигански каруци са наследниците...

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 7. 7 Профил на permanent
  permanent
  Рейтинг: 458 Неутрално

  "най-европейски транспортни коридори."

 8. 8 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 690 Весело

  Директен материал за предаването "Пълна лудница"..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 9. 9 Профил на feniks78
  feniks78
  Рейтинг: 458 Неутрално

  То май само Плевналиев остана да го носи на гърба си!

 10. 10 Профил на aptana
  aptana
  Рейтинг: 402 Неутрално

  направо не борисов, ами бог.

 11. 11 Профил на Рубиконан от Балъкимерия
  Рубиконан от Балъкимерия
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Няма друга държава с толкова много "три първи копки"... А колко ленти ще режем на четирилентовия път?

 12. 12 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  Този човек е от бъдещето!

 13. 13 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak":

  Бъркаш...Тоя човек/Борисов/ е просто мутра..по всичко му личи!

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 14. 14 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Даже тук като погледнете от прозорците ще видите, че римляните първото, което са направили тук, пътят най-хубаво се вижда - с белите плочи отдолу. И там, където са минали и са направили пътища, до ден днешен около тях има градове, проспериращи и казват "Тук преминава римският път".

  Аве, цезаре! Умиращите от смях те поздравяват...

 15. 15 Профил на jrachev
  jrachev
  Рейтинг: 1303 Весело

  Сега и лентите като свършат, ще обявим ден за национален траур

  Важното е как се позиционираш
 16. 16 Профил на Петър
  Петър
  Рейтинг: 404 Неутрално

  Човекът ,чиято мечта е да асфалтира млечния път

  nemam nervi
 17. 17 Профил на StiffUpperLip
  StiffUpperLip
  Рейтинг: 564 Неутрално

  Споко, за теб са лентите, кво значение кой е забил кирката първи, като после даже не са си направили труда да извадят въпросната кирка. То затова и ленти не режеха, щото нямаше на какво...та режи, ленти и се смей на злобата им

  "Демагогията е на върха на БСП", "партийната аристокрация е една от най-уродливите форми на обществото". Жан Виденов ви го каза.
 18. 18 Профил на BGman1
  BGman1
  Рейтинг: 1416 Весело

  Бойко Борисов взе да ми харесва...ще взема да гласувам за ГЕРБ...

  الرجل الكبير
 19. 19 Профил на hunin
  hunin
  Рейтинг: 469 Весело

  Ох горкия ББ, аз предлагам веднага да почнем да спестяваме от закуски и с даренията да му откриваме обекти за първа копка и после за кълцане на ленти.

 20. 20 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Неутрално

  До коментар [#13] от "ostin22":

  Когато българите се обърнат назад към близкото минало - мразят държавата си! Мутрите, червени и сини ги знаем. И все пак Иван Костов е по мъничка мутра от Станишев, защото самия Станишев го командваха по големи мутри.

 21. 21 Профил на А, чашката
  А, чашката
  Рейтинг: 488 Весело

  "Колко телефонни разговори, колко срещи направихте лично Вие с гръцкия министър-председател по темата с граничния пункт Маказа, защото освен, че имаме затапен европейски коридор ние имаме и изолирани Родопи. "
  Голяма наколенка г-н Министър

 22. 22 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#18] от "bigman1":

  Естествено, че разумните хора ще гласуват за ГЕРБ. Останалите обичат да ги крадат.

 23. 23 Профил на kokioipi
  kokioipi
  Рейтинг: 346 Неутрално

  Тези които оплюват Бойко Борисов ако бяха толкова много и на избор цена нямаше да имат, но не са. Виж в този сайт и в други е лесно с по 10 различни акаунта да си драскаш по цял ден, ама това не променя картинката. А най смешното е, че голкото една партия е по малка и маргинална толкова повече застъпници има по форимите, а обяснението за това съм го написал по горе.

 24. 24 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#14] от "lol":

  Не е Цезар, но в сравнение с другите политици изглежда като Тит Флавий Веспасиан!

 25. 25 Профил на svetkalo
  svetkalo
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Повярвал си е много вече щом и с римляните започна де си сравнява и съизмерва. ББ гради цивилизация за поколения напред, пардон за епохи...

 26. 26 Профил на pitankata
  pitankata
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Прав е Б.Б.."С инфраструктурата идват инвестициите". За пристанище Б-с итеглихме (защото е държавен заема затова пиша "изтеглиХМЕ) СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЙЕНИ и ... къде са чакащите за разтоварване кораби ? Навярно и тогава някой политик визионер е обяснявал как целият залив ще се изпълни от чакащи новото пристанище кораби.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 27. 27 Профил на moreto
  moreto
  Рейтинг: 627 Неутрално

  За мен не остана да направя първа копка,..

  Хахаха, Боце, не се кОси, нали Данчето каза, че ще прави тоалетни в Южния парк, ще се вредиш за първа копка!

 28. 28 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3140 Любопитно

  "...римляните първото, което са направили тук, пътят най-хубаво се вижда - с белите плочи отдолу..." - като голям специалист ВЕЧЕ, ББ трябва да прави РАЗЛИКА между БГ магистрали и СТРОЕЖИТЕ на римляните, които НИЕ разрушаваме...

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 29. 29 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2300 Неутрално

  ГЕРБ-строи!

  БСП-ДПС-ДСБ-кракат!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 30. 30 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Е, като не останаха първи копки значи че добре си е свършил работата. Тогава какво чака... бегом към президентството. Там що копане го чака...

 31. 31 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1525 Любопитно

  Явно много жега е в БГ.
  Та НЕГО и цялата Пожарна Комадна много ги е понапекло, та пле6тят глупости.

  Предлагам да се учреди клуб за доброволни пожертвования, пък барем съберем парички за някой друг климатик за МС, че като гледам "управлява6тите" изнемогват.
  Та като им се поохладят малко тиквите може да им спадне малко и комсомолския ентусиазъм...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 32. 32 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 796 Неутрално

  "Така, че когато говорят, че не се яде асфалтът, тях просто ги и яд, че не са направили нищо"
  ------------------------
  Прав е Бойко. Затова е и това плюене по форумите.

 33. 33 Профил на Асенов, който иска референдум!
  Асенов, който иска референдум!
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#24] от "Wornoxmaniak":
  Не е Цезар, но в сравнение с другите политици изглежда като Тит Флавий Веспасиан!

  Смешко, не виждаш ли че не може да излезе от ролята на Юлиян Отстъпник. Само чакам да видя кой ще е войника с копието...

 34. 34 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  Ако Бойко беше пилот от формула 1, със сигурност щеше да пилотира за "Ферари".
  Айде да не казвам "Форс Индия" кого ще си изберат!

 35. 35 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1970 Неутрално

  Първи копки може да има на детски градини, училища, болници, заводи с реномирани чуждестранни инвеститори. Само от транзит и алъш-вериш може ли да се живее?

  От друга страна, похвално е че се мисли така с размах по тези въпроси, защото инфраструктурата ни е на плачевно ниво. Добре, че са еврофондовете.

 36. 36 Профил на vermilion
  vermilion
  Рейтинг: 513 Неутрално

  Не знам, що го плюете толкова. Това е едно от малкото неща, които каза и са верни. От Русе по транспортен коридор номер 9 сега се пътува един ден. Само отварянето на Маказа в случая е успех. Ако завършат Марица и Тракия България става съвсем друга държава. Макар че тунелите звучат доста оптимистично, това искам да го видя с очите си. Тунел на автомагистрала Струма около 14 километра, айде сега и тука под Шипка. Ние Дунав мост 2 го стриом повече от тунела под Ламанш, та чак толкова да се замечтаваме.

 37. 37 Профил на jason
  jason
  Рейтинг: 515 Неутрално

  В името на тази феноменалена чутовност, нека се изпавим на крака, свалим шапки долу (щото иначе сами ще паднат) и със сълзи на очи и ръка на сърце да запеем дружно химна на партията кърмилница, че и кормилница: http://www.youtube.com/watch?v=3BQx95ti5K4&feature=player_embedded

  There's no excuse for bullsh!t - Лошо куче в крак с времето
 38. 38 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#33] от "rusamanova":

  Юлиан също не е лошо, въпреки че на този Бойко може да му е само вуйча!

  Войникът с копието е художествена измислица на Гор Видал. Ти, като виден комунист, трябва да го знаеш това.

 39. 39 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#5] от "m0lt3n":

  Не виждам къде е проблемът - в крайна сметка, след лопатата има строеж, а след ножицата, обект, който може да се използва.

 40. 40 Профил на Valery Schwarz
  Valery Schwarz
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Мога само да предложа на мосю Помпиера да си изкопае една по-дълбока дупка щом няма първи копки и да си се скрие там.
  Несвързани приказки на несвързани хора в тази, хм, дописка... Цитирам:
  Борисов добавя: "И аз съм специалист вече в тази област, в България има пет транспортни коридора, най-европейски транспортни коридори. Даже тук като погледнете от прозорците ще видите, че римляните първото, което са направили тук, пътят най-хубаво се вижда - с белите плочи отдолу. И там, където са минали и са направили пътища, до ден днешен около тях има градове, проспериращи и казват "Тук преминава римският път".
  Непреходно, уви, непреходно...

 41. 41 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 690 Неутрално

  До коментар [#20] от "Wornoxmaniak":

  Та значи викаш да няма скрито-покрито..да си сложим проверени и явни мутри направо на постовете както направихме вече..хаха..Убийствена логика

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 42. 42 Профил на Lentch
  Lentch
  Рейтинг: 233 Любопитно

  Аз за първи път в живота си миналия месец видях цялото трасе на магистрала "Тракия" прокопано, хайде да не коментираме "празни обещания".....

 43. 43
  Graf
  Рейтинг: 1439 Разстроено

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 44. 44 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#36] от "vermilion":

  Човек, важното е да се плюе и недоволства!

  България е държавата на хленчещите мрънкачи.

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 45. 45 Профил на gl
  gl
  Рейтинг: 463 Неутрално

  Милия... то и лентички вече нема да реже... понеже завърши проектите на предните правителства с вече осигурено финансиране... Е, вярно че и той имаше принос в тези проекти - наглеждаше и най-вече увеличаваше цената за изпълнение.

 46. 46 Профил на Лодка в гората
  Лодка в гората
  Рейтинг: 1145 Весело

  Три пъти копни,един път режи!А може и обратно!
  "Комунистите Родината изграждат,а рапоните след тях строят!"

 47. 47 Профил на Johnnie
  Johnnie
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Спокойно Бойко, и ти и Дянков, закопавате България и нас, гражданите й, всеки изминал ден...

  -Тате, какво трябва да продаваш за да си купуваш скъпи коли, яхти, хотели? -Родината, сине, родината...
 48. 48 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#43] от "Graf":

  Човеку работи! Кудкудякате, ти и червените ти приятеле!

  Колкото и да го извръташ, на Станишев магистралите са равни на нула. Зеро!

  И не се прави, че мислиш да избираш Прошко за кмет на София. Щото бюлетината на Кадиев ти се показва от джоба.

 49. 49 Профил на naskom44
  naskom44
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Благодаря Ти другарю Борисов!!! Ти ме върна в мойто детство в началото на 50-те когато всичко трябваше да си го представаям.
  Предлагам да се възроди младежкото бригадирско движение за да се овладее трудовият ентусиазъм на хилядите . Така Адолф построи аутобаните и ликвидира безработицата . Примери светли колкото искаш Еин водач! Един народ! Една партия!

 50. 50 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1439 Неутрално

  До коментар [#48] от "Wornoxmaniak":

  114 километра магистрали. Това стои зад Станишев. С мантинели, асфалт и боя. Функциониращи.
  Борисов има 1/2 Люлин и едни табани. През тракийската низина. Там пък не плащали и през септември подизпълнителите си тръгвали.
  Уорни, аз знам за какво иде реч и за какво е актуализацията на бюджета дето ще правят. За втора година, втора актуализация.
  Накрая ще имате едно голямо дууум, а следващите ще се молят на МВФ за подкрепа на валутния курс. Щото ще имат таман две плащания за 2.5 милиарда лева, в рамките на две години, по дълга

  Ecrasez l’infâme
 51. 51 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1592 Неутрално

  "На Шипка има планина, три първи копки и баир"

  И Плевнелиев показва бързо усвояване и умело използване на битово-популистката лексика и жаргон. До къде ли може да стигне слагачеството при липсата на лично достойнство?

 52. 52 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Неутрално

  До коментар [#41] от "ostin22":

  За скрито-покритото ти го казваш, не аз. А Бойко Борисов е като Клинт Истууд в очите на българите. Винаги е от добрите. И се бори с мутрите. На другите политици това желание е само в мечтите им, не в делата.

 53. 53 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#50] от "Graf":

  Твоето "дууум" го чета от 2 годин и половина! И все не става. Концентирай се върху цената на златото. Там имаш по големи успехи, пред тези за провала на любимият ми ГЕРБ!

 54. 54 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#51] от "Роси Кирилова":

  Това като някакъв стон, колко непопулярен е Румен Димитров Христов ли трябва да ни звучи?

  Ако веднага след 1989 година имаше политическата воля на ГЕРБ и хора като Плевенлиев, България щеше да е надупчена от тунели по 30-40 километра като швейцарските Алпи.

 55. 55 Профил на Distributed
  Distributed
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#50] от "Graf":

  Такива констатации прави на края на мандата. Да не би да очакваше да почне и след 2 семици 300 км магистрала?

  Ще поживеем ще видим.

  Facebook: Възобновяеми енергийни източници - бъдещето на енергетиката на Земята! http://www.facebook.com/groups/172169062843817/
 56. 56 Профил на m0lt3n
  m0lt3n
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#39] от "kaka_ginka":

  Имах предвид, че Бо(й)ко стана като дете на пясъчник вече...
  И да съм му фен не бих гласувал за него, ако имам угроза всеки път като отворя вестник или пусна телевизор да чувам: Открих, Направих, Построих... Виж поне при втори мандат няма да говори през 2 дена, че тройната коалиция НЕ била направила (Избери си нещо)!

 57. 57 Профил на totilas
  totilas
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Снимката кефи... Як мъж България...

 58. 58 Профил на Daj Ribu
  Daj Ribu
  Рейтинг: 1078 Весело

  Нищо, Боце. Като нема първи копки за теб - има голема ножица.
  Режи ленти и чукай мачлета, плямпай глупости и си гледай рахатя. То половината мандат и без това мина.

  Рибу, рибу - дай рибу, рибу, рибу - дай
 59. 59 Профил на fuall
  fuall
  Рейтинг: 233 Весело

  До коментар [#48] от "Wornoxmaniak":
  "Човеку работи! Кудкудякате, ти и червените ти приятеле"
  Колко сте зле герберчетата .... Всеки , който критикува правителството и ГЕРБ и по някакъв начин не е доволен от тях ,трябва да бъде "червен", "комуняга" и т.н. Въпреки ,че сегашните са по-червени и от последните "червени"

 60. 60 Профил на totilas
  totilas
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Бат ви Бойко правилният човек в правилния момент на правилното място... просто нещата стават както е трябвало да станат...

  Едни хора са се събудили една сутрин в една неделя... и са отишли да гласуват за него....

  Ако го сторят пак - тогава той може да почне с първата копка за мавзолея си... единственият с два мандата...

 61. 61 Профил на ventsy
  ventsy
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Да мине на рязане на ленти тогава. Щото първи копки всеки може да прави, рязането на ленти е доста по-сложно ...

 62. 62 Профил на Payakoff
  Payakoff
  Рейтинг: 463 Неутрално

  "Това разстояние ще се преминава сигурно за час и половина, защото ще се пресече на пряко България. Сега това разстояние, ако трябва да го преминете, ви трябва един ден."

  От Русе до Габрово разстоянието е 150 km, от Габрово до Кърджали - приблизително още толкова - общо около 300 km.
  300/1,5=200 km/h средна скорост. То бива говорене без замисляне, но чак пък толкоз...

  Post tenebras spero lucem
 63. 63 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 796 Неутрално

  [quote#56:"m0lt3n"]Открих, Направих, Построих.[/quote]
  Пак ще кажа, не виждам какво лошо има в това, при положение, че е вярно.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#59] от "fuall":

  Бербатов, когато има критика се вслушвам. Когато знам, че някой пише манипулативни коментари, само и само да ни уязви си му го казвам в очите.

  Или за теб да го обясня по просто: Граф-а ще напише нещо положително за правителството на ГЕРБ, когато Ман. Юнайтед бие Барселона на финала за Шампионската лига.

 66. 66 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1686 Неутрално

  Явно "работните" дискусии на кабинета са нещо като скрита камера, в която "хванатите" знаят за нея. И вместо нещо истинско се получава режисиран театър, в който участниците си правят безплатна реклама.

 67. 67 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Весело

  До коментар [#66] от "inn":

  Но също така са и нож и с 2 остриета и когато стане напечено може да лъснат опиканите ти гащи.

 68. 68 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Като гледам на снимката, великият ритнитопковец нещо е наддал, и много се поти.

 69. 69 Профил на Ivan Kovashki
  Ivan Kovashki
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#50] от "Graf":

  +++++++++++++++++++

 70. 70 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Абе добре ама турят ли Плевнелиев за президент работата ще се разкапе.

  Май трудно се краде при Плевнелиев и искат да го "повишат". На моя изкривен от далавери мозък на това му "мЕрише".

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 71. 71 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1441 Весело

  Каква снимка!
  Какъв мАж!
  Каква сила!

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 72. 72
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 73. 73 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  Боко, ела да копаш в моя парник! Или на леля Пена на лозето! Мотики и копки да искаш!

  нели ангелова
 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 75. 75
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 76. 76 Профил на forummoderator
  forummoderator
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Моля, коментирайте темата на статията.

  http://www.economedia.bg/forum/
 77. 77
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 78. 78 Профил на melina_a
  melina_a
  Рейтинг: 402 Весело

  иии, да го оплаче човек... чак жал ми стана за премиера...

 79. 79 Профил на kirkor
  kirkor
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Четирилентов път от Русе до Маказа?! Това е горе-долу колкото от София до Бургас. Този нещо е изперкал! Досега бяха изпълнени 15% от обещанията, до края на мандата ще станат 10%, а ако балъците го изберат за още един, за осемте години, ще станат 5%!

 80. 80 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1416 Весело

  Снимката към статията е по-силна от хиляди думи!

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 82. 82
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 83. 83
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 84. 84 Профил на forummoderator
  forummoderator
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  @fuall
  Ако желаете да си комуникирате с модераторския екип, моля изпозлвайте [email protected], а не коментарите под статията.

  @bitango_79
  Този път забраната Ви за коментиране ще бъде за по-дълго

  http://www.economedia.bg/forum/
 85. 85 Профил на Schwejk
  Schwejk
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#80] от "Thermobee":

  Трябва да си ги пазим такива снимки. Ти представяш ли си Ангела Меркел да пляска бутилките от багера. Или Саркози с ножица да кръцка ленти ала Фигаро. Такива снимки идват само от Венецуела и чат-пат от Беларус.

 86. 86 Профил на Тъпата майна
  Тъпата майна
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Този галфон почти успя за две години да принизи до нивото си Дянков и Плевенлиев.

  Това мнение е дело на една тъпа майна
 87. 87 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 971 Неутрално

  "Ето това е позицията на предишните правителства, вижте какво правим ние, това е европейска, ясно ориентирана позиция."
  Те всички така разправяха, че много работят, реално нищо нямаше. И сега е същото, дори още по-зле. Всъщност това правителство дори не е за похвала по въпроса с пътищата и магистралите. И да не ми се стравняват с оня некадърен комсомолец Станишев. Лошото е разликата в действията е малка, разлкита е повече в хвалбите.

 88. 88
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 89. 89
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 90. 90 Профил на Deaddark
  Deaddark
  Рейтинг: 3091 Неутрално

  За него остана рязането на лентите.

 91. 91 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1041 Любопитно

  И това "същество", това недоразумение е министър-председател на страната????

 92. 92 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  До коментар [#12] от "Wornoxmaniak":

  Пак ли си дежурен?

 93. 93 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  До коментар [#79] от "kirkor":

  Ако го изберат пак, значи всички са за лудницата.

 94. 94 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1240 Неутрално

  До коментар [#93] от "stenli1":

  Естествено, че пак ще го изберат.

 95. 95 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  НЯМА НИЩО МОЙТО МОМЧЕ, НАПРАВИ ВТОРИ КОПКИ НА ВСИЧКИ ОБЕКТИ ПАК ОТНАЧАЛО, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ЩЕ ТЕ РАЗБЕРЕМ...

 96. 96 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  "Даже тук като погледнете от прозорците ще видите, че римляните първото, което са направили тук, пътят най-хубаво се вижда - с белите плочи отдолу."
  ...
  Изпуши завалията, ..Боце Пътищаро, ...Ultimus Romanorum, ... ей я де е виата на Боцелиус, ...с белите гащи отдолу, ...пардон, плочи да кажа.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 97. 97 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  До коментар [#94] от "Wornoxmaniak":

  Боката, ще бъде избран от себеподобните си, по внушение от бизнес картела БСП/к/ - ДС структури, няма са да са лъжем, я.

 98. 98 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  "Борисов добавя: "И аз съм специалист вече в тази област, в България има пет транспортни коридора, най-европейски транспортни коридори. "
  ...
  Чекай, Боце, ...чекай, специалистино, ... а да броим коридорите, ...№4, ...8, ...9 и 10. ...Боце, да не фанеш да метнеш един асфалт и на №7, ...тва е хубавия син Дунав, ...умната, ..ша та клъвне Щрауса.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 99. 99 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#50] от "Graf":

  Тези 114 км (ако са толкова) вероятно включват отсечката от Марица, дето две години след построяването й опада асфалтът + частта от Люлин, дето довеждала ЕК до отчаяние, нали?

 100. 100 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  Тия дни ще обяви ПЛЕВЕНЛИЕВ за Президент н Републиката, от няма и къде...

  И след това сам ще се отдаде на пътното строителство за да сме го запомнили, както подобава...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK