Катуница подпали и интернет

Една от опожарените къщи на Цар Киро

© Георги Кожухаров

Една от опожарените къщи на Цар КироПолюсните реакции, които размириците в пловдивското село Катуница предизвикаха в последните три дни, се пренесоха и онлайн.


Часове след като в събота през нощта къщи на Кирил Рашков (известен като Цар Киро) бяха опожарени в отговор на извършеното от негови хора убийство на 19-годишно момче от селото, в социалната мрежа "Фейсбук" се появиха множество групи, в които разгорещено се обсъждат Рашков и фамилията му, ромите в България по принцип, поведението на държавните институции, медиите и отразяването на събитията в Катуница. Участници разказват различни версии за това къде се намира в момента Рашков, други пък създават организация за мирни протести тази вечер в цялата страна.


Око за око, зъб за зъб

Сред дебатиращите във Фейсбук, макар и по-рядко, се срещат и други мнения. "Не може да се слагат всички под общ знаменател. Не всички цигани са боклуци, както и не всички българи са света вода ненапита. Не искам да защитавам циганите, наистина повечето престъпват закона и всички страдаме от тях, но според мен най-големите цигани са управниците ни, нищо че са с бяла кожа", смята Vanq Nikolova. Други участници докладват групи на администраторите и призовават повече хора да го направят. Правилата на социалната мрежа позволяват да посочиш съдържание, което нарушава твои или общи права (бутона Report page), а случая може да попадне в раздела "Слово на омразата - насочено срещу раса или етнос" ("Hate speech - Targets a race or etnicity").
От Българския хелзински комитет призоваха вчера "органите на реда да разследват и публичното организиране на такива мероприятия в социалните мрежи и да подвеждат под наказателна отговорност организаторите и участниците в тях". В София пък от Гражданската инициатива "Хора срещу расизма" раздаваха листовки и разлепиха плакати с посланието: "Конфликтът в Катуница е социален, а не етнически".

Най-многобройната група, свързана със самообявилия се цар, се нарича "Смърт за "цар" Киро! Око за око, зъб за зъб". Към момента на публикуването на статията тя имаше 28 285 почитатели, а подкрепата продължава да расте скоростно, показа проверка на "Дневник".


Преобладават крайните мнения, неласкави за ромите вицове, не липсват и призиви за "война". "Може да съм само на 12, но разбирам какво става. Циганите трябва да се махнат, защото не искам някой ден моето дете да бъде тормозено или каквото и да било от циганите!!!!!!!!", пише на стената на групата Nushiito Dimova.


Tanq Apostolova пък смята, че "циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганинът е състояние! Болест! Чума, по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно".


Все пак на стената на групата могат да се видят и противоположни позиции. "Хора, гледате само повърхността на водата. Никой не вижда дъното. Срамувайте се от бездействието си през последните 20 години, защото именно то е причината за явлението "цигания". Бийте циганите, ако това ви прави повече българи...", посочва Velislava Petkova.


В заглавието на десетина от страниците, посветени на Цар Киро, фигурира думата смърт. Още няколко страници събират поддръжници на идеята за доживотен затвор и/или изселване на Кирил Рашков. Групата "Анти - Цар Киро" има 27 последователи, "Цар Киро вън от България" е с близо 900 харесващи, а "РАЗТРЕЛ ЗА ЦАР КИРО" (правописът е автентичен - бел.ред) е събрала 86 поддръжници.


Търсене по ключови думи показва и съществуването на група "Цар Киро - Президент", която е набрала десетина последователи. Информация за създателите и целите й липсва, а единствената позиция, публикувана на стената, гласи: "Да издигнем кандидатурата на Цар Киро за Президент - че да вземе човека имунитет. На нищо не прилича това. Да пречат на това благородно семейство да гради авторитет. Колкото и смешно да Ви звучи това - оказва се, че в България това съвсем не е невъзможно. Полицията (поне на местно ниво) му е в услуга, някои медии също му сервилничат. Та той човекът си е на една крачка от президентството. А и не е прецедент цар да дойде на власт:)"


В групите се обменя и информация, споделят се линкове към статии или видеоматериали, излъчвани от медиите. Въртят се е всевъзможни версии за това къде се намира в момента Кирил Рашков - от Боровец до ивайловградско село. Според едни е пристигнал тайно с лична охрана, според други семейството е пазено от барети.


Протестите - онлайн и офлайн


Освен място за изразяване на позиция за случващото се в Катуница социалната мрежа се превърна отново в информационен пул на организираните граждански протести.


Втора по численост в мрежата е групата "В подкрепа на арестуваните българи в село Катуница", събрала до момента 53 526 почитатели. Участници в нея разменят телефонните си номера, за да се координират в колко часа и къде да се срещнат.


Във "Фейсбук" вече се разпространява график на протести тази вечер. За начален час навсякъде е посочен 19 ч., а избраните места са в центровете на големите градове. Очакванията, които организаторите изразяват, са довечера на уговорените места да се съберат десетки хиляди души. "Днес е голям ден, зависи много. Така че излизайте", призовава Християн Борисов.


Паралелно тече организация и за национален протест на 1 октомври.


Една история за смърт, власт и медии


Размириците в Катуница предизвикаха още една бурна дискусия в интернет - тази за поведението на властта и на медиите.


Очаквано в групите преобладава мнението, че институциите носят основната вина за създалата се ситуация, тъй като са позволили на т.нар. Цар Киро да се изживява като човек над закона. "Ние сме срещу беззаконието", обяснява участничка в групата "Око за око, зъб за зъб". Друг участник в групата пък добавя: "Властта, която в момента укрива и охранява Кирил Рашков, да не забравя, че взима своите заплати благодарение на данъците, плащани от всички българи". Многобройни са и призивите политиците на най-високи постове да не се крият, а да излязат и да заявят ясно позицията си по случая в Катуница.


Медиите пък са обвинени в манипулиране на информация, изопачаване на фактите и "слагане" на властта.


Конкретните атаки са насочени най-вече срещу частната телевизия Би Ти Ви и репортера й Миролюба Бенатова.


Повод са думи на Бенатова, изречени по време на жива връзка от Катуница в късната емисия новини по време на палежите на имотите на Кирил Рашков в събота през нощта: "Аз не искам да обобщавам за хората в селото, но хората, които се намират на мястото, в което сме ние, изразяват доволство. Истината е, че голяма част от хората, които се намират тук, са употребили алкохол и не съм сигурна доколко техните емоции са плод на трезва мисъл или на нещо друго."


В отговор в неделя във "Фейсбук" се появи отворено писмо, адресирано до ръководството на телевизията, Съвета за електронни медии (СЕМ) и "всички свободни медии, които желаят да го публикуват". В него Бенатова е обвинена, че репортажите й от събитията в Катуница са "елементарно свеждане на събитията, като нарече протестиращите "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове".


"Присъствах там и мога отговорно да заявя, че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи", пише авторът, който не е посочил името си. Той допълва,че в Катуница в събота вечерта не е имало "нито един пиян или дрогиран човек".


Миролюба Бенатова предава на живо от Катуница

© Би Ти Ви, Би Ти Ви

Миролюба Бенатова предава на живо от Катуница


"Микрофонът на госпожица Бенатова бе отнет след многократни официални предупреждения да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите, което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития, тя най-арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта, че тя не отразява събитието, а работи на хонорар към полицията", се посочва в писмото.


Авторът, подкрепен от многобройните участници във "Фейсбук", които са публикували писмото в личните си профили, настоява "официалното ръководство на Би Ти Ви да излезе и ясно да заяви дали застава зад "журналистката" госпожица Миролюба Бенатова".


Малко след като писмото се завъртя в интернет, най-голямата социална мрежа се обзаведе с нова тематична група, наречена "Миролюба Бенатова - враг на българския народ". Тя е набрала почти 8 хил. души в подкрепа.


Сайтът на Би Ти Ви и профилът на медията във "Фейсбук" бяха залети от преобладаващо негативни коментари. "Незабавна оставка на Бенатова", "Вие сте Босфор ТВ", "Никога повече няма да гледам телевизията ви" са сред най-честите съобщения от читатели, а коментарите под всеки от публикуваните видеоматериали са стотици.


Журналистката отхвърли всички обвинения в пристрастност и заяви, че е действала напълно професионално при отразяването на събитията в Катуница.


В неделя вечерта цялата централна емисия новини на Би Ти Ви беше посветена само на случая в пловдивското село. Общо 18 от 30-те минути ефирно време бяха дадени на Миролюба Бенатова. "Да, никак не е случайно, че получихме в телевизията стотици еднотипни писма. Вие знаете, че различни организации и структури - дали политически, дали търговски, имат своя механизъм за набиране на хора, които да пишат от различни акаунти, да създават усещане за множественост", така обясни Бенатова стотиците писма, получени на имейла на редакцията на телевизията.


"Това, че заявявам, че полицията имат такова решение - да са безучастни, не означава, че защитавам Цар Киро или когото и да било", заяви още журналистът. Тя отхвърли обвиненията, че в новините на Би Ти Ви обърнали внимание на убийството едва в късната емисия от 22 ч. "Още в 12 ч. на обед беше първото ни включване от Катуница, после в 19 ч. аз имам изключително подробно живо включване, когато хората са наречени граждани, защото още не знаехме какви хора ще дойдат", обяснява журналистът.


Внимателни зрители след края на емисията отбелязаха, включително и във форума на "Дневник", че думите на Бенатова от късната емисия, които разбуниха духовете, бяха изрязани от излъченото на другия ден видео.


Бенатова излезе със съобщение и в личната си страница във "Фейсбук". "Аз направих репортаж от това, което се случваше, за което съм обвинена в пристрастност. Не съм корумпиран и пристрастен журналист, само защото не приемам да нарека геройство вид саморазправа, която е не по-добра от другите лоши неща, които се случват в Катуница", обяснява репортерът.


Тя коментира и действията на полицията. "Ние не се изплашихме и разказахме това, което се случи - агитки на пловдивски футболни отбори унищожиха две къщи пред очите на Жандармерията.  Няма отговор на въпроса защо полицията не реагира срещу 200 души, които хвърляха запалителни вещества и камъни,режеха кабелите на телевизиит (БНТ), заплашваха.. Показахме непокътнатата истинска къща на цар Киро, която полицията бе успяла да охранява добре, а феновете "случайно" не бяха открили, за да сринат.В двора имаше и 5-6 скъпи и здрави возила, също добре опазени от полицията", обяснява Бенатова.


От "Би Ти Ви Медиа груп" (bTV Media Grоup) излязоха с официална позиция по случая, в която застават напълно зад действията на всички екипи на телевизията, отразявали конфликта в Катуница.


"Журналистите, които работят в bTV Media Group, прилагат световно утвърдени професионални норми в работата си. Мотото на новините и актуалните предавания е "Всички гледни точки". Работата на нашите репортери от мястото на събитието е да отразяват безпристрастно, обективно, точно и от всички страни събитието и да задават въпроси, чрез които търсят истината. Те нямат право да се поддават на емоции, дори и когато бъдат провокирани и дори заплашвани", заявяват от ръководството на телевизията.


Те изразяват съжаление за трагичните събития и оценяват "работата на екипите, отразявали събитията в Катуница, като професионални" и застават зад тях".


Макар и малко, не липсват мнения и позиции, които застават зад Бенатова. "Само btv!!! Това е телевизията, която показа фактите от всичките им страни!!! Браво на г-жа Бенатова за смелостта, която има, да ходи на такива горещи точки! Браво! Обичам те!!!", пише donceci1984.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (181)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Митко Василев
  Митко Василев
  Рейтинг: 640 Весело

  Направо го разцепи

  това, че казваш даден факт, не означава, че непременно го харесваш. въпреки че за 95% от аудиторията значи точно това
 2. 2 Профил на konstantin80
  konstantin80
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Защо не пуснете една анкета какво е мнението на хората за репортажа и отразяването на проблема от страна на бтв и в частност на Миролюба Бенатова ?

 3. 3 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Всяко чудо за 3 дни...след 10 дена никой няма да се сеща за Катуница и за цар Киро...

 4. 4 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1341 Весело

  Колкото гледах ьТВ преди Катуница, толкова ще я гледам и сега.

  ьТВ отдавна са изпуснали като аудитория всеки малко по интелигентен от средното българин.

  Между другото само да напомня, собственик на ьТВ е Красимир Гергов, олигарх оцелял 22 години преход и имащ топли врзъки с всяко едно управление, голфаджия и реклакмен бос, горд бъдещ собственик на летище Балчик (онова летище за което Борисов заплаши с министерски уволнения ако не се ремонтира асап).

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 5. 5 Профил на k
  k
  Рейтинг: 994 Неутрално

  "...Браво на г-жа Бенатова за смелостта, която има, да ходи на такива горещи точки! Браво! Обичам те!!!", пише donceci1984"

  donceci1984 ?!?!?!

  Само на мен ли това ми звучи, като сарказъм?

 6. 6 Профил на Dollar Akbar
  Dollar Akbar
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  След "дебата" между мутро-идиотът и Трактора, не би ме учудило и Цар Киро да кандидатства за президент, еднакви боклуци са.

  In debt we trust
 7. 7 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Преди гледах чат пат ьТВ и аз, но след бълвоча на Бенатова ... да, наричам го бълвоч защото това нейното не беше журналистика по никой стандарт а нагла пропаганда.
  От тогава насетне дори и на новините не ги пускам. Филми то е ясно че не дават добри. Въобще чудно ми е защо и с какви пари съществува все още това недоразумение
  А на Бенатова да и пожелая дълга професионална кариера в в-к Шок или Уикенд

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 8. 8 Профил на Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Въпросната г-жа Бенатова да вземе и да си подаде молбата за напускане, след гафа който спретна на медията си! Ако въобще е имала такова де!

 9. 9 Профил на Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Рейтинг: 648 Неутрално

  [quote#8:"plumpschi"]Въпроснат г-жа Бенатова да вземе и да си подаде молбата за напускане ако и е останало поне малко журналистическо достойнство, след гафа който спретна на медията си! Ако въобще е имала такова де! [/quote]

  Извинете, корекция, май вярно блокира Нета...

 10. 10 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 854 Гневно

  Факт е, че бТВ излъгаха най-нагло. Бенатова нарича бунтуващите се пияна футболна тълпа, а след това отрича. После пускат евтино изрязана версия на нейния репортаж от предния ден в който удобно са изрязани думите й. Това си е срам, срам и позор.
  Медията на един от най-големите олигарси и бивши агенти от ДС не заслужава друго освен опожаряване!
  А страницата срещу Бенатова във Фейсбука е вече с над 8500 привърженици.

  Цензуриран от "Икономедиа"
 11. 11 Профил на bokko
  bokko
  Рейтинг: 541 Весело

  До коментар [#6] от "Dollar Akbar":

  Ше кандидатства нали е спонсор на ГЕРБ

 12. 12 Профил на Мустафанка
  Мустафанка
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  След всеки жесток акт на циганска престъпност, които актове са почти ежедневие, интеренет се "подплава", но сега е наистина различно - хората са озверели и с право.

  Обнадеждаващо е, че гражданското общество започна да се събужда и протестите срещу циганската престъпност стават все по-масови, а нетърпимостта към либерастите, оправдаващи и защитаващи тази престъпност, както и ислямския екстремизъм - все по явна.

  Равни права за всички: това е най-крещящата неправда, защото онеправдава най-даровитите хора. Ницше.
 13. 13 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Хората от селото, които организират протестите срещу Рашков ясно заявиха (в интервю по БНТ), че проблеми с други роми нямат. Те дори съжителствуват и работят заедно с българите. Имат един проблем и той се казва Рашков. Онези, които първи отидоха с автобуси, организирани от Пловдив и други населени места са предимно нацисти и футболни хулигани. Те не се интересуват от конкретния казус, а искат да си изпълнят своя дневен ред, а.к.а. "циганите на сапун". А всички, заели активна позиция срещу малцинството като цяло са жертва на предизборни популизми

 14. 14 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1341 Весело

  "...Обичам те!!!", пише donceci1984."

  Хахаха! Че това си е чиста подигравка! Може и да не е нарочно, но едва ли!

  Дон Цеци 1984 Обича Миролюба!!!!

  Хахахха!

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 15. 15 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 854 Гневно

  До коментар [#2] от "konstantin80":

  Едва ли. Гарван, гарвано око не вади! Журналистите много рядко пишат един срещу друг, дори и да са от конкурентна медия. В нормална страна Бенатова вече щеше да е разпъната на кръст от повечето медии за лъжите и манипулациите, но уви! Тука е така!
  Между другото забелязвам, че модераторите доста избирателно са почиствали мнения срещу Бенатова и бТВ!

  Цензуриран от "Икономедиа"
 16. 16 Профил на The 8
  The 8
  Рейтинг: 861 Гневно

  Ама...БиТи...там както се изговаря, вярно ли има такава телевизия?! Че има и такива, които я гледали?!

  Съжалявам ги, много! (а също и другите 2 "основни" национални ТВ )

  Жалка история! Но ... стига писане тук - часовете за протестите наближават, да тръгваме, а не просто да си кибичим тук, в очакване да прочетем "как са минали"!!  Събуди се, българино! В противен случай ще изчезнеш безславно ...и то сравнително скоро :( НАУЧИ СЕ ЗАДРУЖНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТСТОЯВАШ ПРАВДАТА!
 17. 17 Профил на fusion
  fusion
  Рейтинг: 434 Неутрално

  "Журналистите, които работят в bTV Media Group, прилагат световно утвърдени професионални норми в работата си. "...
  и ако това е световно утвърдена практика..боже опази..аз лично няма да гледам повече "битак ТВ"...доверие се печели с години, а се губи с един репортаж...

 18. 18 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Искам да попитам: Ако българи бяха прегазили българи; българи - цигани или цигани - цигани. Щеше ли да има масови протести? В това се крие ключът към въпроса политизира ли се убийството...

 19. 19 Профил на taz
  taz
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Миролюба, БТВ - край. След тази история дори и аудиторията на слави (умишленно с малка буква) няма да ви гледа.

  Иначе президента и премиера - много синхронизирани действия бе хора! Да се чудим и маем направо....

  I am mine
 20. 20 Профил на jointbaby
  jointbaby
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Гледах репортажите и на Нова, и на БТВ едва вчера. Според Нова конфликтът бил етнически. БТВ интервюираха местни жители, които категорично заявиха, че не се бунтуват срещу циганите, а само срещу родата на Цар Киро. Лично за мен БТВ отразиха случващото се възможно най-неутрално.
  Това, че те са снимали в момента на събитието и са хванали в кадър нечии лица не мисля, че я определя като "враг на народа" - нито са се крили, че са журналисти, нито са лъгали какво правят там - това им е работата все пак !

 21. 21 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1595 Весело

  https://www.facebook.com/notes/miroluba-benatova/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/2436496478358
  Просълзих се!!!

  [quote#15:"1951"]Журналистит много рядко пишат един срещу друг, дори и да са от конкурентна медия. [/quote]

  Мда, коментарите отдолу са главно на журналисти.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 22. 22 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 854 Неутрално

  [quote#19:"taz"]Иначе президента и премиера - много синхронизирани действия бе хора! Да се чудим и маем направо....[/quote]

  Страх!
  Днес имотите на Киро циганина, утре Дондуков 1 и 2

  Цензуриран от "Икономедиа"
 23. 23 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 854 Весело

  До коментар [#21] от "Хриси":

  Ужас.
  Даже разпознавам имената на някои журналюги сред харесалите и коментиралите!
  А иначе докато сме на тема как Катуница се отразява в нета, ето и най-свежия лаф от тоя следобед:
  "В новото издание на "Великолепната шесторка" по bTV ще събират пари за да възстановят къщите на семейство Рашкови в Катуница. Водещ на шоуто ще е Миролюба Бенатова."

  Цензуриран от "Икономедиа"
 24. 24 Профил на Hristo Hristov
  Hristo Hristov
  Рейтинг: 1345 Неутрално

  Аз така и така не можах в тази суматоха да разбера какъв точно е проблемът с г-жа Бенатова. Но от масовата и бърза реакция, ме навява на мисълта, че е организирана от някого жаден за популярност и може би желаещ да измести фокуса на събитията.
  Все пак това си е мое мнение де.

  www.economistbg.com/
 25. 25 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1345 Неутрално

  Ако Битиви така бяха защитили и Иво Инджев....

 26. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4585 Гневно

  бенатова - по-доброто лице на БТВ - ха-ха-ха !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 27. 27 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 653 Неутрално

  Интересно, стадото започва да осъзнава колко помиярска телевизия е ьТВ. Не вярвах че ще го доживея

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 28. 28 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 854 Гневно

  До коментар [#25] от "deepdish":

  Инджев настъпи олигархията и разбира се, неговия шеф олигарх го изхвърли.
  Бенатова просто ръси високопарни квалификации срещу обикновения разгневен народ и поради това телевизията скачат да я защитават. А да, верно и ве Бенатова е топлата връзка в МВР!

  Цензуриран от "Икономедиа"
 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 32. 32 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  До коментар [#28] от "1951":

  Преди вчерашната централна емисия, Бенатова бе дала думата на Рашков, ала не и на местните хора от селото. Последните ги показаха едва вчера - какво ги гнети, откъде, според тях, идва проблема. Първата грижа на въпросната госпожица бе да потърси коментар от закриляния от властта ром. А уж - всички гледни точки. Такива трябваше да има от първия момент.

 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Оставате момичето в спокойствие , това е видяла това И е казала и Вие знаете ,че тя е казала ИСТИНАТА !!!

  Я по-добре обърнете внимание на Пакистан ,че там ВВС на Пакистана са в пълна бойна готовност срещу/за САЩ !

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 36. 36 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 2856 Неутрално

  До коментар [#2] от "konstantin80":
  Няма смисъл. То се вижда ясно според гласувалите тук.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 37. 37
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 38. 38 Профил на Angel Dobrev
  Angel Dobrev
  Рейтинг: 594 Неутрално

  До №7 - Десен: Колега, без последното изречение, всичко казано в постинга е вярно. Но в тези две издания няма да я вземат НИКОГА, АМА АБСОЛЮТНО НИКОГА, защото те са по правило опозиционно настроени, не са клакьори и подмазвачи като БТВ. Между другото, само ще вметна, че с тази си изява в Катуница, по моето скромно мнение Бенатова си направи най-глупавото професионално харакири, защото за нея излиза, че като " р а з с л е д в а щ " журналист е по-важно да се напъва да интервюира чрез провокационни въпроси намиращите се пред горящите имоти на циганския мафиот - цар Киро, ЩОТО ЗА НЕЯ ТЕЗИ ИМОТИ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ЖИВОТА НА ДВАМАТА МЛАДЕЖИ, СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА ЦИГАНСКАТА АРОГАНТНОСТ И НАГЛОСТ. Та ще добавя един такъв въпрос: В БЛИЗКО И ПО ДАЛЕЧНО ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ КЪДЕ ЩЕ ТЪРСИ ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕРИТОРИЯ ДА РЕАЛИЗИРА АНТИБЪЛГАРСКИТЕ СИ РЕПОРТАЖИ МИРОЛЮБА БЕНАТОВА, защото тези нейни репортажи са заразени с антибългарски вирус, или иначе казано, на много места вероятно ще я отрязват, няма да бъде допускана, е разбира се с изключението когато отразява проправителствени събития. А така само ще потвърди клакьорското си журналистическо амплоа. Засега толкоз по парливата тема за зловонните репортажи на Бенатова от Катуница.

 39. 39 Профил на taz
  taz
  Рейтинг: 488 Весело

  До коментар [#35] от "USSR":

  "Ако на младини не си комунист - нямаш сърце, ако остарееш и си комунист - нямаш разум"

  I am mine
 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 381 Гневно

  До коментар [#21] от "Хриси":

  Какво да ти кажа достатъ4но е само да види6 отро4етата на родоотсъпници като Вени Марковски, които са я покрепили за да ти стане ясно.

  Вени Марковски (внук на Венко Марковски) един от първите комунисти4ески радетели за "македонска" нация и един от първите писатели на "македонски език". За съжаление България винаги си приютява боклуците обратно.

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 42. 42 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3000 Неутрално

  Тоя народ е луднал явно!

  Га Бенатовата правеше дубли на "падни-стани" при ареста на чавето на Галевия в РПУ-то беше добра.
  Сега, когато показала, че мильовците не си мърдат пръста и де факто съучастват в опожаряването на къщите, па били те и на цар Киро - била лоша!

  А и има ли някой, който наистина да вярва, че футболна агитка, дигнала се чак от Пловдив за джумбуша, е трезва като краставичка?
  Вие на кой свят живеете?

  Аьоуууу, събудете се бе!
  Пак ви зомбират и насъскват!
  И после пак има да подсмърчате, че са ви изтаковали ...

 43. 43 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#39] от "taz":

  Там е работата ,че не съм стар ""

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 44. 44 Профил на Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Böse plumpschi/ w ban do 06.01
  Рейтинг: 648 Весело

  До коментар [#31] от "yavooor":

  ... с идеи!

 45. 45 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  Днес при визитата на социалния президент и премиера в с. Катуница (която им развали малко програмите), въпросните двама властимащи, чийто работодатели са данъкоплатците, са се видели само и единствено със семействата на загиналите момчета. С никой друг от селото не са пожелали разговор и диалог. Евала! Дано на избора усетите народната любов, най-вече Слънцето, тъй като другия сдава поста и се връща в БСП, след безславния си проект "АБВ". Източникът на тази информация - http://news.bgnes.com/view/953157 .

 46. 46 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  На коментар #18 нацъкахте много минуси, но не отговорихте на въпроса?!

 47. 47 Профил на райничка цветкова
  райничка цветкова
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Хубаво е след цар Киро,да последват Дондуков 1и2,електроразпределителние дружества, ВиК,обилните оператори,банките иразните там лихварски фирми Като Джет кеш,Кредисимо,Профикредит,зикредит и пр.шменти капели,а щях да пропусна Народното събрание с 5 %одобрение.И ще видите как ще се променят нещата.Малко бой по празните канчета,да им вденем малко гънки с подръчни материали,за назидание на бъдещите кандидат-управници.

 48. 48 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#39] от "taz":

  Не съм и млад "

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 49. 49 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 488 Весело

  За разлика от вас,аз бях изненадан от Бенатова ... защото за пръв път,ТЯ бе права ... всички знаем какви са агитките ...

  Иначе тя винаги е била подлога и ще си остане такава ...

  Liberate Your Mind!
 50. 50 Профил на spiro2000
  spiro2000
  Рейтинг: 434 Гневно

  Как да отрази новината г-жа Бенатова, нали телевизиите се издържат от спонсори. Въпроса по-скоро е "За колко гроша се продаде г-жо Бенатова?", но това по-скоро е риторичен въпрос - всички занят отговора...

 51. 51 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  До коментар [#46] от "Handy":

  Позволи и от мен един въпрос - има ли толеранс от страна на властта към ромския етнос?

  Ако говорим за местни феодали, и Диневи, и Галеви попаднаха в полезрението на съдебната система. За Рашков едва сега се правят проверки на имотното му и финансово състояние.

 52. 52 Профил на palermo88
  palermo88
  Рейтинг: 808 Неутрално

  От Босфор ТВ нищо друго не може да се очаква - слави главореза с простотията си и чалгиите , сега и Циганолюба която като евтина прост***тка ходи да защитава мангалите и се извинява като кифладжийка ,че не била го казала , а то цяла България я чу ви видя каква евтина подлизурка е , като прибавим и турските сериалчета с които ни облъчват и турските новини по БНТ 1 просто всичките са за закриване или преместване в Анадола . БНТ1 също се отнесоха подлизурски и в централната си емисия направиха цирк ,че някой им бил срязал кабела , а после водещия манипулативно скачаше и питаше " ама тълпата от фенове или местни е " като че ли има значение кой от къде е и какъв е , а хората излезнали на протест едва ли не бяха сведени до евтини хулигани .Затова всички цигани , турци , мутри и службогонци , подлизурковци на всякакви позиции трябва да ядат голямото дърво от народа веднъж и завинаги !

 53. 53
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 54. 54 Профил на Dreamer69
  Dreamer69
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Снощи жената беше пуснала Босфор ТВ, успях да издържа само няколко минути репортажа на Чалга ТВ от Катуница. Изключих я с гняв и възмущение.
  Пазарният лидер, Босфор ТВ е станал абсолютна чалгаджийница, почти всичките им предавания са такива, да не говорим за шоутата им. Толкова от мене за "пазарния лидер", повече няма да им отделя и минута внимание.

  Величието не е в това да не падаш, а да ставаш всеки път, когато си паднал. Конфуций
 55. 55 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Чудесен обзор г-н Марчев!Прочетох го с удоволствие.

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 56. 56 Профил на kabakoch
  kabakoch
  Рейтинг: 8 Гневно

  БТВ - Вие сте една много добре корумпирана телевизия, знаете си го нали?

 57. 57 Профил на Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Рейтинг: 1288 Неутрално

  Не гледам ТВ, но считам че всеки журналист е длъжен да отразява неутрално и обективно събитията, поне по време на репортажите на място. Е, всеки с кусурите си, предпочитанията си и личния си стил. ОБАЧЕ ако от БТВ са редактирали репортажа както се описва в цитата по долу...СРАМ и ПОЗОР за тази телевизия... [quote#10:"1951"]Факт е, че бТВ излъгаха най-нагло. Бенатова нарича бунтуващите се пияна футболна тълпа, а след това отрича. После пускат евтино изрязана версия на нейния репортаж от предния ден в който удобно са изрязани думите й. Това си е срам, срам и позор. [/quote]

  I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!
 58. 58 Профил на baghatur
  baghatur
  Рейтинг: 488 Любопитно

  А наясно ли сте,че това,което изпотрошиха "героите",ще го платим ние данъкоплатците ... разбира се,ако се окаже,че са законни имотите.
  А ако се окажат незаконни ... нямаше ли да е по-добре,когато бъдат конфискувани,да послужат на някой бездомен българин?

  Liberate Your Mind!
 59. 59 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#51] от "Читател":

  Да бе, а Краси Гергов, Тодор Батков, Васил Божков и компания, да не са "погнати" от някого? Що техните къщи са цели сега? Не ти е издържлив аргумента...

 60. 60 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#46] от "Handy":

  Аз 6те ти отговоря.

  Това не е "прегазване" (много удобен термин под който да мине съдът за МАНГАЛА). Това е ПОКАЗНО ПОРЪ4КОВО УБИЙСТВО поредното извър6ено от МАНГАЛИ сре6ту българи,при което МАНГАЛЪТ поръ4ител пуска наказателна бригада сре6ту БЪЛГАРИ пред собствената им къ6та. Както показва този списък, това не е изолиран слу4ай:

  http://www.blitz.bg/news/article/118884 (събран от Тони Коджабашев)

  Ако един българин се опита да се за6тити по някакъв законен на4ин, полицията и прокуратурата не си мърдат пръстта, както показва другата статия в "Дневник". Ако убият синът му и друго дете по4ине от гледката резултатът е 127 българи осъдени за по-малко от ден и 300 полицаи и жандармерия охранява6ти МАНГАЛЪТ-ПОРЪ4ИТЕЛ


  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 61. 61 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Любопитно

  До коментар [#40] от "yavooor":

  На Бареков просто му е прилошало да го задминат така в слагачеството!

  А за "онази" телевизия на турските филми просто не ми се говори. Още по-малко ми се говори за разследващата и "супер-топ" журналистка. Да поставиш имотите на някой си по-високо от ЖИВОТА НА ЧОВЕК И СЪНАРОДНИК.
  ПЕРВЕРЗНО!

 62. 62 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Кой се интересува от телевизия, която дълги години лъжеше за собственика си, при положение, че хората знаеха чия е - на ченгето Красимир Гергов? Може ли да се разчита на обективна информация от медия с тежка зависимост от ДС?

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 63. 63 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#60] от "toffeetwr":

  Супер. Поздравления за правописа

  Сега сериозно. Не знам дали си от София, но през периода 2002 - 2007 мен лично ми беше притеснено да минавам не покрай циганите, а покрай скъпите лимузини по софийските улици. Защо? Защото през ден се гърмяха и се убиваха показно. За това всички знаем.

  Второ - детето не е починало от гледката, а от сърдечна недостатъчност по време на протеста, защото преди е бил опериран от сърце.

  127 души не са осъдени, а задържани - има разлика. И са задържани, затова, че са подпалили нечии къщи - което е нормалната реакция на полицията в която и да е цивилизована държава, каквато претендираме да сме и ние.

  Убиецът също е задържан.

  Рашков (МАНГАЛЪТ ПОРЪ4ИТЕЛ) е укрит, защото иначе тълпата щеше да го линчува. Тогава кой щеше да е цивилизован и кой не?

 64. 64 Профил на mediator37
  mediator37
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Като стана дума за медии, крайно време е репортерите на проциганската телевизия битиви да ядат здрав български пердах публично. Ей така- да се знае, че са ги млатили да им е за урок.

  Има ли живот след демокрацията ?
 65. 65 Профил на radoslavivanov
  radoslavivanov
  Рейтинг: 488 Весело

  Телевизията на ДС е ясна.Там истинската журналистика е програмирано да няма и съответно Бенатова и другите и колеги са просто едни копчета, които звънят след като бъдат натиснати.
  То ако се огледа човек, коя от най-големите телевизии, кой журналист посочи истинският проблем - липсата на реформи в МВР и Съдебната система.Няма такъв журналист - точно обратното цялата гвардия беше впрегната да манипулира обществтото, че това е битов инцидент, в който се включват някаква футболни хулигани.
  Само да не забравяме, че и футболните запалянковци първо са граждани на нашето общество, после данъкоплатци и накрая някой от тях хулигани.

 66. 66 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1900 Неутрално

  До коментар [#59] от "Handy":

  Колега, сравняваме мащабите. Ставаше дума за местни феодали, а не за олигарси. Макар че и там има какво да пипнат органите на държавата, ама последните вероятно добре са си оплели кошниците счетоводно и имотно, та да нямат проблеми. Спомни си полетите на данъчните над богаташките квартали в страната. Казаха само, че са се повишили постъпленията от тези лица, но няма арестувани и в затвора за неплатени данъци или други нарушения.

 67. 67 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1743 Любопитно

  [quote#65:"radoslavivanov"]Само да не забравяме, че и футболните запалянковци първо са граждани на нашето общество, после данъкоплатци и накрая някой от тях хулигани. [/quote]


  ++++++++++++++++++++++

 68. 68 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1900 Неутрално
 69. 69 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#63] от "Handy":

  Уауууу, голям довод, не съм в България и на клавиатурата ми не излизат определени букви, ако много си ербап предлагам ти състезание по правопис на български, английски,немски и руски; на всеки от гореизброените езици съм готов да заложа по 1000EUR.

  Ако си готов или убеден в способностите ти, пи6и ми на ли4ни или тук във форума.

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 70. 70 Профил на nikolov1905
  nikolov1905
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Бенатова по принцип не е журналист тя е репортер. По точно поръчков репортер. Като и гледам изсмуканите от пръстите предавания и колко неподготвена ги прави явно някой стои зад нея. Но не това е проблема , проблема е че няма държава. А всяка уважаваща себе си държава за половин час би казала съответстват ли платените данъци на имуществото на всеки от гражданите на България

 71. 71 Профил на Мустафанка
  Мустафанка
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Не знам какъв точно е случаят с Бенатова - не гледам Босфор ТВ от години, заради чалгата, анадолските бози и Трифи Кьоравото. Никак не се учудвам, ако е сгафила - въпросът е обаче дали е наистина гаф, или просто си провежда репортажите съгласно политиката на самата телевизия, която със сигурност не е пробългарска.

  Равни права за всички: това е най-крещящата неправда, защото онеправдава най-даровитите хора. Ницше.
 72. 72 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#69] от "toffeetwr":

  В каренцето за коментари има копче "PHO". С него можеш да използваш всички букви от българската азбука. Поздравления за доброто владеене на чужди езици! Аз какво мога си знам за себе си и знам, че винаги трябва човек да се учи без да се пъчи

 73. 73 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Още не е станало интересно. Циганите ще плачат за днешните дни.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 74. 74 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#66] от "Читател":


  До коментар [#68] от "Читател":

  Е добре де, като са си оплели кошницата, какво? С това казусът трябва ли да приключи за олигарсите? Мисълта ми не е да защитавам Цар Киро. Напротив - той, както и всички разбойници трябва да идат зад решетките. Но в тях се включват и много големи риби от български етнос, които са направили злоупотреби с нашите данъци, колкото за цял катун Рашковци. А за убийства да не говорим. Затова не трябва да делим на "българи" и "цигани", а на престъпници и съвестни граждани. Защото примери за добро поведение на роми мога да дам много и не е в това проблема.

 75. 75 Профил на 4i_ta_tel
  4i_ta_tel
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#60] от "toffeetwr":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 76. 76 Профил на Spand
  Spand
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#5] от "k":

  Не, напротив, очевидно, само на гугуткото, нахвърлял изреченията, наречени "статия", не му звучи.
  Не е истина, боже опази. И това чудо е част от екипа на вестник, чийто авторитет имам за безспорен...

 77. 77 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 381 Неутрално


  До коментар [#72] от "Handy":

  йу,4, 6 и 6т просто не ми излизат - ´´,1,+,# - дано да си разбрал...

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 78. 78 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  До коментар [#77] от "toffeetwr":

  В каренцето отдолу има надписче "кирилица". До него отдясно в ръждиво пише в квадратче "OFF", "БДС" или "PHO". Като избереш "PHO": ш = [, щ = ]; ю = \; я = q; ь = x; ч = `в = w; ж = v.

  Свиква се след известно време. Освен това, можеш да си инсталираш фонетичната азбука и на компютъра, за да си пишеш на Word на крилица, ако ти се наложи. Поздрави!

 79. 79 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  [quote#58:"baghatur"]А ако се окажат незаконни ... нямаше ли да е по-добре,когато бъдат конфискувани,да послужат на някой бездомен българин?[/quote] Обикновено предписанията на ДНСК са за СЪБАРЯНЕ на незаконните имоти Дали ще изгорят и после ще ги съборят или направо ще ги съборят- няма голяма разлика...Самият рашков трябва да докаже , че е собственик на опожарените имоти- ако не може- няма нотариален акт - , пие една студена вода

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 81. 81 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1488 Неутрално

  БТВ, желая ви скорошен фалит. Заслепени от уж успешния си модел не усетихте къде прекрачихте границата.
  Аре у лево, некадърници

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 82. 82 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2490 Неутрално

  А вечерта за капак Бенатова ни разказа за продажбата на (цигански) бебета.Май се поразтревожиха от реакцията.Че то с тия декларации в новините стана малко като в "Параграф 22":
  "Тази неделя строева подготовка няма да има".

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 83. 83 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 594 Весело

  До коментар [#47] от "neznaiko_2011":

  +++++++++++++++++++++++++++++

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 84. 84
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 85. 85 Профил на kelesha2
  kelesha2
  Рейтинг: 221 Разстроено

  До коментар [#5] от "k":

  Тъпа трътка!

 86. 86 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  Медиите пък са обвинени в манипулиране на информация, изопачаване на фактите и "слагане" на властта.

  -----------

  Че това не е обвинение. Това е констатация. Лично аз го приемам спокойно. Просто не гледам телевизия. Споровете кой как представя и с каква цел манипулира стават безсмислени, ако няма обект на манипулацията. Правят се опити да се яхнат и сайтове в мрежата, но това занимание не е кой знае колко успешно. Да не говорим, че ако става дума за текущи новини, информацията е почти незабавна и от много източници. Манипулацията е затруднена. Е, който има нерви, може да сравни после с това, което се предава по телевизиите. Да си прави изводите и да се ядосва, че го манипулират. А на кой му пука?

 87. 87 Профил на 7777
  7777
  Рейтинг: 2134 Неутрално

  Миролюба Бенатова, явно следвайки политиката на БТВ, се опита да сведе проблем, породен от систематичното толериране на един престъпник от властите, до бунт на лумпени. Непрофесионално и продажно. След това се опита да сведе реакцията срещу репортажа си до платено писачество. От Валерия Велева насам не ме е било толкова гнус от уж-журналист.

  A man without faith is like a fish without a bicycle.
 88. 88 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 594 Весело

  До коментар [#77] от "toffeetwr":

  Простете, че се намесвам в разговора Ви с уважавания Ханди, но предлагам още по добро и лесно решение:
  -Вчера гостенка от Англия и купихме клавиатура с двете азбуки за 13 лв. Доволна, та предоволна.
  Като дойдете по НГ или някой приятел да Ви донесе и войлаа.

  Успехи!

  Още веднъж моите извинения..

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 89. 89 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 594 Весело

  От близо 10 години гледам САМО събота, неделя и пон. вечер ШЛ футбол по телевизия ДИ-МА.

  Особено ненавиждам Нова ТВ.

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 90. 90 Профил на Nyama Znachenie
  Nyama Znachenie
  Рейтинг: 502 Неутрално

  откровения в днешното интервю на Киро Рашков в "24 часа"... 91. 91 Профил на toffeetwr
  toffeetwr
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#88] от "07":

  Не искам да изглеждам арогантен, но имам само лаптоп и ноутбуук и не знам как 6те им сменя клавиатурата, в момента пробвам:
  http://2cyr.com/

  не знаех, 4е изглежда толкова зле като пи6а, но и мои приятели ми го казаха

  Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм
 92. 92 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 594 Весело

  Много просто.
  Търсите клавиатура с USB накрайник и готово.
  Отляво на панела си май имате 2 броя свободни...

  Ние я пробвахме (по мое настояване в магазина) и лично англ. българка я накарах да напише България и ОК.

  България форевър.

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 94. 94 Профил на Тошо Корп.
  Тошо Корп.
  Рейтинг: 594 Гневно

  [quote#3:"VellEll"]Всяко чудо за 3 дни...след 10 дена никой няма да се сеща за Катуница и за цар Киро...[/quote]

  И аз това си мислех, но както каза Светльо - българите са народ, който три дни може да яде и пие, но стане ли няма кой да спре. Може би чашата вече преля за всичко - за политиката, за съдебната система, за полицията, за циганите, за ... всичко, което не би трябвало да е така в "нормална европейска държава през 21-ви век"

  краен идеалист
 95. 95 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1820 Неутрално

  Продажна Циганско Турска телевизия.
  След филма на ВВС за детските домове в България, тази т.н. медия направи филм за тероризма в Англия.
  Разследванията им стигат по-далеч от открадната нафта в БДЖ или купуване на гласове, но така нагласено сякаш само Иван Костов ги купувал
  Сериалите им турски
  Времето не познават

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 96. 96 Профил на markov6509
  markov6509
  Рейтинг: 221 Любопитно

  До коментар [#31] от "yavooor":

  Какво ще излезе?

 97. 97 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1820 Неутрално

  В "Горещо" на Райкова по Нова имаше предаване с Георги Стоев, който много точно определи поведението на Бенатова.
  Няма да го повтарям, че модератора ще ме пореже.
  Ако някой намери линка в Вебокса моля да го публикува.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 98. 99 Профил на Ирина Марудина
  Ирина Марудина
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Бях засрамена да видя Главната улица на Пловдив препълнена от младежи, голяма част от тях с 1-ви номер прическа, които скандираха "Циганите на сапун". Полицаите вървяха редом с шествието и гледаха безучастно. Това не е ли поне за глоба??

  Според мен е повече недопустимо да позволим в центъра на град, в който от хиляди години съжителстват толкова етноси, да се чуват такива осквернителни възгласи!

 99. 100 Профил на Spand
  Spand
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Трошнали са им камерата в Пловдив. Сега предават това, което интересува цяла България, по... телефона.

  Така е, няма да имат камери на най-горещите новини за деня, каквото посяха, това и ще жънат.

  Сигурен съм, че всички са обърнали на конкурентната НТВ, за да гледат това, което е най-важно в тоя момент.
  ьТВ излъчват в момента само за себе си. Последния в ьТВ Новините да загаси осветлението, преди да седне пред телевизора, за да гледа новините по другите телевизии.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK