Борисов за Катуница: Затворете я тази страница

 

© Георги Кожухаров

 Затворете я тази страница, бог да ги прости момчетата, от нас бащата поиска едно нещо – този човек да отиде в затвора. Това каза премиерът Бойко Борисов след продължилия два часа и половина консултативен съвет по национална сигурност при президента.


На събирането бяха дискутирани актуалните проблеми на вътрешната сигурност и неотложни мерки за гарантиране на реда и законността в страната и за недопускане на етническо напрежение. В центъра на дискусиите бяха протестите, последвали инцидента в Катуница преди седмица.


Визирайки поведението на "Атака" в последните дни Борисов обобщи, че за съжаление, в Европа подобни националистически и екстремистки партии започват да влияят на процесите и това е много опасен процес. "Полагаме, като нация, изключително много грижи и внимание и етническият мир е бил за пример досега. Призовавам всички колеги, които участват и искат да стават президенти, да бъдат по-нормални", каза министър-председателят, цитиран от агенция "Фокус".


Той смята, че на срещата днес е имало и конструктивни предложения, и такива, които няма как да се случат. "В рамките на Европейския съюз - да искаш смъртно наказание, това не може да се случи", уточни Борисов.
В отговор на въпрос премиерът каза, че няма да иска оставки и да наказва полицаи за действия в Пловдивско.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (131)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Daj Ribu
  Daj Ribu
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Затворете страницата на Миролюба Бенатова.
  Затворете страницата с Катуница.
  Затворете страницата с ДС-агентите.
  Може би трябва да затворим и страницата с Мутрите,
  а г-н Премиер ?

  Рибу, рибу - дай рибу, рибу, рибу - дай
 2. 2 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1085 Неутрално

  от нас бащата поиска едно нещо – този човек да отиде в затвора
  ---
  Ми дано. Щото свидетелите казват, че тоя в съда не е същият.

 3. 3 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1324 Гневно

  Този и той живее в измислен свят:..."на срещата днес е имало и конструктивни предложения"...Или правете нещо по циганския проблем или се пръждосвайте!!!!

 4. 4 Профил на stog
  stog
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Да беше страница, да я затворим.
  Но то си е жива рана...

  stog
 5. 5 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Ние страницата ще я затворим, но Вие ще направите ли нещо по т.нр. цигански въпрос ? Защот ако не се вземат мерки, ако не сега, то след 10 години ще пламне сраната, а тоагва и магистралите няма да Ви спасят г-н Борисов !

 6. 6 Профил на StiffUpperLip
  StiffUpperLip
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Затворете страницата Катуница и всеки да си получи заслуженото. Но страницата с престъпността и безнаказаността не затваряйте. Трябва да се говори и протестира непрекъснато, докато нещата поне малко от манлко се пооправят.

  "Демагогията е на върха на БСП", "партийната аристокрация е една от най-уродливите форми на обществото". Жан Виденов ви го каза.
 7. 7 Профил на bot
  bot
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Този пак казва какво да правим. Бе боцко не ти на нас, а ние на теб ти казваме кво да правиш. Щото ние плащаме данъци!

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 9. 9 Профил на scorpion
  scorpion
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Аааааа, не Боко, няма да я затворим толкова лесно колкото на теб ти се иска. Не и докато си затваряте очите за циганския расизъм.

  Расизмът на циганите

  България, а и в доста други европейски страни, се харчат значителни средства за така наречената „ромска интеграция”, като успехът навсякъде е нулев. Интересно е да разгледаме основната причина за неуспеха на това иначе толкова благородно дело. За тази цел в следващите редове ще Ви представим някои непознати за средностатистическия човек факти за това как циганите гледат на останалите народи и в частност на нас, Българите.

  Подробно ще се спрем на тяхната расистка култура и привички, които са причина те да бъдат гонени през цялата им история от всяко едно място, където са попадали.
  Всеки от вас ще може сам да прецени, дали причините за изгонването им през 1500-та година от Холандия, преследванията през 18-ти век в Англия, стерилизирането им през миналия век в скандинавските държави и екстрадирането им от Италия днес се крие в коренното население на съответните държави или расистката циганска култура предизвиква естествени защитни реакции във всеки един народ, без значение от епохата, в която са се разигравали дадените събития.

  За начало е добре да уточним, че нещата трябва да бъдат наричани с истинските си имена. Ако говорим Български език, трябва да наричаме мургавите ни събратя “цигани”, защото това е Българската дума. От доста време медиите опитват да наложат думата “ром”. Тази дума е неподходяща, защото звучи чужда и смешна за много цигански групи, които не я употребяват като самоназвание. Но основната причина да не използваме думата “ром”, е циганският расизъм, който стои зад нея.


  Циганите имат специална дума за „нециганин”


  Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:

  „Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Нециганин, който говори цигански език и спазва циганските традиции, който е приет в общността и смята себе си за „ром”, бива възприеман като „ром” в по-малка степен от един асимилиран циганин, който не говори цигански.

  Да бъдеш „ром” се счита за право по рождение, а да бъдеш „гаджо” може да бъде научено. Предимно негативният образ на нециганите е много ясно изразен, особено в литературата и в устните предания на циганите. Те гледат на нециганите с недоверие, присмех и презрение.” По-горният цитат е взет от изследване, проведено с подкрепата на Европейската общност в рамките на програма „Sokrates” и със съдействието на австрийската академия на науките. От него става ясно, че циганите са „изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи”.

  Никой у нас не говори за това. Никой не казва, че циганите сами се изолират и гледат на останалите народи с „недоверие, присмех и презрение”. Защо тогава останалите презрени народи трябва да плащат за благоденствието на циганите-расисти? Българите нямат дума за „небългарин”.

  Българите нямат проблеми да живеят с представители на други народи, включително с цигани, стига те да живеят като нормални хора. От друга страна, циганите доброволно се отделят в гета, в които почти не допускат представители на други етноси, освен циганския. Кой е расистът в случая?


  Циганите имат специална дума за „Българин”

  В циганския език съществува думата „дас”. В миналото тя е означавала „роб”, а в настоящето циганите в България наричат Българите със същата тази дума. Според проекта „Ромско езикознание и ромски език“ на Манчестърския университет, „циганите наричат другите народи с думата „гадже“ или „гаджо” и в частност славяните - с „дас“, от оригинална индийска дума за „роб“ - игра на думи, вдъхновена от подобността на гръцките думи ‘склавос’ (роб) и ‘славос’ (славянин)”.

  Така наречените „Български цигани” (цигани, чийто майчин език е Българският) се наричат от циганоезичните цигани „даскане рома”, а турците ги наричат „гяур ченгенеси” (източник: „Ромското всекидневие в България”, 2006, Алексей Пампоров, стр. 62). Сиреч „дас” в превод на турски е „гяур”. За жалост на Български тази дума не може да се преведе, понеже няма Българска дума за „небългарин”. Накратко казано - ние Българите за циганите сме не само диваци, но и роби.

  Циганската традиция „махриме”


  Различните специалисти, проучвали „ромската” идентичност, са стигнали до извода, че тя се основава на разделението „ние – другите”, „бог – дявол”, „чист – нечист”. Тук предоставям информацията от проекта Rombase, споменат по-горе:
  „Циганите имат една дуалистична философия, която разделя доброто от лошото.

  „Махриме” наричат ритуалната нечистота. Терминът се отнася до разделението „чист – нечист”. „Махриме” определя границите между половете, между възрастите, между циганите и „гаджетата”. Причината, заради която спазващите традициите цигани се стараят да имат минимален контакт с нецигани, е най-вече от социално естество. Донякъде тази изолация е избрана от тях самите и е тясно свързана с разбирането, че те са различни и превъзхождат нециганите в културно отношение.

  Трябва да се отбележи, че достъпът на циганските жени до света на нециганите е много по-ограничен, а преминаването на границата се наказва много по-строго в сравнение с мъжете. Например, за много цигански групи отношения между цигани и нецигански жени за позволени, докато отношения между циганки и нецигански мъже са строго забранени. Без значение на пола, винаги когато е възможно те отбягват работа, която води до зависимост от „гадже”. Още за „махриме” от книгата „Ромското всекидневие в България”, 2006, на Алексей Пампоров, стр. 286-288:

  “Вярванията, свързани с ритуалното омърсяване, са представяни като сърцевина на ромската култура, която служи, за да изрази и подсили етническата граница, и която създава фундаменталното разграничение между ромa и гаджe.” В България махримето бива представяно като възлов елемент в развитието на циганския етнос, а наличието му като критерий, че групата се придържа към ромската традиция.

  Според Марушиакова, до махриме може да се стигне, при неспазване на груповата ендогамия; неоказване на помощ на член от групата неуважение към вътрешните органи на властта и предпочитане на органите на макрообоществото. Също така източник на махриме са някои ритуални забрани, както и хранителни такива за контакт с нечисти в ритуален смисъл индивиди. Де факто, всички изследвания акцентират върху два вида махриме – един, който разграничава мъжете от жените и друг, който разграничава циганите от не-циганите.

  Съответно в една скала на ритуалната чистота най-чист е мъжът ром, а най-нечиста е гаджи – жената нециганка. Според разделението на „ромската дуалистична философия”, нециганите са част от „лошото”, те спадат в категорията „други”, а отношенията с тях са в категорията „нечисти”.

  Изниква въпросът – как и към какво да се интегрират Български граждани, които считат останалите Български граждани за нечисти, избягват контакти с тях и не искат да работят работа, в която са подчинени на представители на друг етнос?

  Някои изследователи правят уточнението, че в България тази традиция е размита, понеже по времето на централизирана планова икономика циганите са били принудени да работят и да се хранят редом до нецигани. Само че сега вече имаме пазарна икономика и съгражданите ни не са принудени да се трудят. Нашата икономика освен това е от такъв тип, че трудещите се са задължени да издържат нетрудещите се. Следователно циганите имат всички условия да продължат да спазват расистките си традиции.

  Циганската сегрегация


  Според различните програми за „ромска интеграция”, циганите живеели сегрегирано – в гета – и трябвало да бъдат „десегрегирани”. Никой не задава въпроса „А кой ги е сегрегирал”? Истината е, че циганите сами искат да живеят в гета. По времето на комунизма се раздаваха апартаменти на цигани в блокове с Българско мнозинство, с цел десегрегация. Но самите цигани доброволно продаваха тези апартаменти и купуваха апартаменти на Българи, живеещи в цигански квартали.

  Небезизвестният квартал Столипиново в Пловдив възниква по подобен начин – цигани се заселват, купуват апартаменти от Българи, други построяват незаконни къщи и постепенно създават едно огромно гето. Циганската сегрегация всъщност се дължи на гореспоменатите цигански традиции, според които те трябва да отбягват контакти с нецигани. Всички Българи, представители на НПО-та и други, които твърдят, че циганите били жертви на дискриминация, също се страхуват да минат сами през някоя непозната циганска махала.

  Значи те също спомагат за сегрегацията. Тези хора казват, че са за „интеграция”, но същевременно одобряват изучаването на цигански език в училище и „запазване на ромските традиции”. Ако искат да се борят против сегрегацията, трябва да се борят срещу циганските традиции и циганския език, защото те са расистки по своя характер. Самото начинание „интеграция чрез запазване на традициите и езика” е безумно.

  Думата „интеграция” произлиза от латинската дума „integer”, която значи „цял”. Който иска интеграция, трябва да работи в насока малцинствените култури да се приобщават към културата на Българската нация, която трябва да бъде цяла и единна, а не както в момента да подхранват расистки настроения в малцинствата.

  Пиша ви това, с ясното съзнание, че няма да публикувате нищо, защото когато циганин обезглавява възрастна жена, смазва черепа на друга или съсича с брадва 80 годишен мъж за 5 лева или един хляб - това е "културна особеност", а когато някой каже "СТИГА ЦИГАНСКИ ЗВЕРСТВА В БЪЛГАРИЯ" - това е расизъм!

 10. 10 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Преди да е затворим,трябва да е прочетем хубаво и да вземем мерки и поуки,иначе най-добре да затворим страницата България и да емигрираме някъде,където всички ще имаме равни права и задължения....

  .
 11. 11 Профил на JO TA KE THE BEST!!!
  JO TA KE THE BEST!!!
  Рейтинг: 466 Неутрално

  И аз това викам - да затворим “страницата” Борисов.

 12. 12 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Глупаците ще си я карат по старому, след този безполезен съвет, истинските мерки и решения не бяха и няма да бъдат взети от тези политици, и така до следващия такъв случай (все ще се намери цигански "прайд" да го разпали).

 13. 13 Профил на irs
  irs
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Тази страница трябва да бъде затворена от Вас, г-н премиер. От Вас, като представител на изпълнителната власт, от законодателната и съдебната власт. Това ще стане, когато върховенството на закона спрямо всички граждани на тази държава, без никакво изключение, стане основен принцип не само на теория, но и приложим на практика. Тогава ще бъде затворена не само тази страница, но и етническото напрежение, недоверието в управляващите и насажданото през последните 20 години убеждение, че престъпниците остават винаги ненаказани. Тогава няма да има хора, като Кирил Рашков, които се смятат за недосегаеми. Тогава и хората ще Ви повярват. Сега колкото и да се снимате заедно с президента Първанов, не можете да убедите хората, че институциите в тази страна работят.

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 16. 16 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  Затворете я тази страница
  ===================================

  Добре шефе на 23.10.2011 ще я затворим

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 17. 17 Профил на marsena
  marsena
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  "Затворете я тази страница"

  Нищо подобно!
  Не само страницата не трябва да се затваря, но трябва да се прочете цялата трагична книга на циганските престъпления, безнаказаност, неплащане на данъци и такси, асоциалното им поведение...
  После трябва да се напише страницата за вкарването им в правия път и когато има резултат от всичко това, творбата трябва да се чете, препрочита и изучава подробно, за да не се повтарят грешките!

 18. 18 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Във всяка страна от ЕС има 10% от населението които са крайни националисти, радикалисти, анархисти или фашисти! Тоест ТЕ СА МАЛЦИНСТВОТО! Останалите 90% СА НОРМАЛНИТЕ ХОРА! Да пробелма е че тия 10% са по-шумните, нагли, агресивни, чупещи, трошащи и т.н. Но пак отбелязвам ТЕ СА МАЛЦИНСТВОТО! Мнозинството са нормалните мислещи хора! И това ясно се вижда на избори! Те гласуват именно за подобни хора като Волен - офшорката, Боян Расате, Каракачанов ДС-то и всекви подобни дето се опитват да им използват ниските страсти, омразата и социалното неравенство в пазарната икономика! Тоест едва 300 000 души! А в Б-я какво имаме в изобилие??? ОМРАЗА И РАСИЗЪМ! Плюс липсата на върховенство на закона и ето ти го резултата. И все пак каква е добрата новина? В Б-я дори тези 10% повечето са с интелект и мозък! Самият факт че за тези организации на избори гласуват общо 200-300 хиляди души а реално палежи пакости и трошене и рушене плюс фашистките поздрави и виждания имат едва 2-3 хиляди души от големите градове и няколко стотин в малките говори че дори Б-я е н много по-добро състояние от другите страни от ЕС! Скандалното е че по телевизиите свободно се показват фашистки поздрави включително от Катуница ясно се виждаха и насаждане на етническо напрежение с откири ти злобни обиди а СЕМ липсва? По закон това е тежко наказуемо!

  Проблем с мюсюлманите нямаме. Имаме проблем с диктатора-манипулатор Ахмед Доган който се възползва именно от радикалните националисти и от такива моменти! Както го каза и американския посланик те са като скачени съдове зареждат се едни-други!

  Проблем с ромите има и трябва да се признае! Но няма циганска престъпност. Както няма и българска престъпност! Има такива дето са престъпници и такива дето не са престъпници! За съжаление процента на необразованост повишава и порцента на престъпност сред циганите! Но все пак трябва да се отбележи че много по-богати страни от Б-я имат същия проблем - Франция Италия Белгия и т.н. А Б-я е мвого по-бедна страна! Проблема е трудно решим и ще трябват десетилетия и то за целият ЕС! За неплащане на тока е абсурдно да се говори! ЕРП-тата вече са частни и всеки който не си плаща тока му се спира на секундата щото на частника не му пука циганин ли си турчин ли си българин ли си! За кражбите на ток трябва да се работи повече най-вече законово. За водата и топлофикацията е истинският проблем! Но там повечето които не плащат са БЪЛГАРИ! Например в София 50% плащат 50% не плащат което е пълен абсурд! Отново липсва върховенство на закона! Там е и по-сложно тъй като не може да спреш водата на един човек или топлото трябва на целия блок но явно трябва да се премине към тая крайна мярка! Какво е решението за другите проблеми? За в бъдеще- образованието! А за да сме всички еднакви пред закона исканият от ЕС закон за конфискацията т.н. закон Попова!

  Прокуратурата и данъчните нищо няма да направят. НАП по закон може да връща само 5 години назад!

  Решението е едно КОНФИСКАЦИЯ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЗА ВСЕКИ КОЙТО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ДАНЪЦИТЕ И НЕ МОЖЕ ДА СИ ДОКАЖЕ ПРИХОДИТЕ!!! Тоест точно това което искат и ЕК и ЕС! Така нареченият закон Попова който беше бламиран веднъж!

  Така без значение българи цигани и турци всички ще сме еднакви пред закона! Който не си е плащал данъците и крил доходите си сега ще си плати тарикатлъка! Всичко му се отнема в полза на държавата. Щото за 20 години аман от тарикати които да се водят социално слаби като циганите но имат палати или пък от български тарикати дето официално вземат минимална заплата а реално 1000лева както някои дори са още по-нагли! Футболистите примерно по 10-12 хиляди лева заплати а бяха на официални 300 лева обаче с БМВ-та и мерцедеси. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! Както каза шефа на НАП 20 години укриването на данъци и доходи беше национален спорт в България. Време е всеки да си плати сметката.

 19. 19 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  Борисов за Катуница: Затворете я тази страница
  ...................
  Затвори кланът Рашкови , ние може и да затворим тази страница, пък да отворим друга.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 20. 20 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1205 Неутрално

  И още от мислителя:
  ---------------------------


  „За какво протестират? Че правим магистрали, детски градини, че градим България, че всеки ден това, което правим, е факт? За кое? Искат да ни върнат във времето – да се бият по улиците, а държавата да е в състоянието, в което я взех. Какво повече да направим? Ако това си желае народът, това да направи”, каза още Борисов.

 21. 21 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  "Затворете я тази страница,.."
  Не, Бате Бойко. Не става!
  Няма да я затворим!
  Ще продължаваме да я четем!
  Даже ще я принтираме и ксерографираме, за да ни е под ръка/под очите/ , и да не забравяме на какво са способни българските политици!

  Духът излезе от бутилката...... Колко и да се правите на "света вода ненапита", нема начин! Ще продължаваме да четем и ще отваряме и другите страници!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 22. 22 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Съгласен съм с Борисов , макър и да не съм му привърженик .

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 23. 23 Профил на scorpion
  scorpion
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Недейте така бе хора, ама имайте малко признателност към Слънцето. Голям проблем било, че циганите след двайсетина година ще са около половината от населнието на България, че цели села и региони са буквално обезлюдени от терора на циганите, че правенето на деца за тях е просто лесен начин за изкарване на пари....... ама пък какви магистрали се строят, южни дъги. Гради се България !

 24. 24 Профил на kndmv
  kndmv
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Борисов, това не е "Винету".

  Ние страниците ги затваряме, след като сме ги прочели...

 25. 25 Профил на flint.
  flint.
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Тоя тип е невероятен,честно. Бива гьонсуратлък, но чак пък толкова.
  Каква страница, бе борисов, ти какво предложи на тоя съвет?? нещо конкретно предложили? или пак само общи лафчета?

  А снимката на борисов с ехидната физиономия на цецо показва какво са измислили!!

 26. 26 Профил на Мустафанка
  Мустафанка
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Затваряме я веднага, щом затворите циганите престъпници в панделата.

  Равни права за всички: това е най-крещящата неправда, защото онеправдава най-даровитите хора. Ницше.
 27. 27 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1786 Неутрално

  Време е да затворим страницата Герб, и силно да внимаваме със следващата книга, която отваряме. Да не е от същия автор, ако може, че вече му знаем произведенията.

  Боко, чао!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 28. 28 Профил на marsena
  marsena
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  И още нещо.
  Всеки политик, който поиска властта, трябва да бъде изпитван по конспект от страшните страници за убитите, ограбени, унизени, изнасилени и излъгани от цигани българи и българки.
  Само ако издържи изпита- може да получи власт!

 29. 29 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  Проверки на незаконно забогателите и регистър на местните феодали, обеща президентът
  =====================================
  Защо ручахте жабетата днес ?
  Наш Боце иска да затваряме страницата за бай Киро а пък агент Гоце иска регистър да отваря на всички с до три висящи дела.
  То реално погледнато бай Киро нема висящи дела и регисъро нема да го фане
  ПЪЛНА ЛУДНИЦА сигурно от Брюксел нещо много яко са им набили канчетата та незнаят какво правят вече

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 31. 31 Профил на rossen1967
  rossen1967
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Не мога да затворя страницата "Катуница" защото:
  Бяха арестувани стотици протестиращи млади хора,а не беше арестуван когато трябваше един министър председател,осуетил митническа проверка,не беше арестуван един кмет на Сливен,замерящ полицай с личните си документи,не беше поне порицан един вътрешен министър с неясни доходи или председател на общински съвет със 120 год. трудов стаж.... Това е "двоен стандарт" и дебелоочие.
  Не бива ББ да разчита на късата ни памет!
  Хелмут Кол беше обречен на политическа смърт,защото не обясни произхода на 1млн марки за ХДС, Германия обърна гръб на своя обединител! КОГА наш политик ше има тази съдба?

 32. 32 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  До коментар [#16] от "Танас":

  Танасе, ОТ ТВОЯТА УСТА В БОЖИИТЕ УШИ!
  ++++++++++++++++++++++++++++

 33. 33 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4398 Любопитно

  "Затворете я тази страница, бог да ги прости момчетата, от нас бащата поиска едно нещо – този човек да отиде в затвора."

  Тази страница ще се затвори, когато виновните за убийството на Ангел бъдат осъдени и вкарани в затвора за дълго време..............!

  П.П.
  Иначе за опасността от крайно десни партии, за невъзможността смъртното наказание да се върне в България защото то е категорично забранено в ЕС и останалите неща които казва Б.Б. съм съгласен....!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 34. 34 Профил на Kamen Kozarev
  Kamen Kozarev
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#10] от "hristo75":

  Да 'е' затворим? Абе, кой те научи да пишеш?

 35. 35 Профил на scorpion
  scorpion
  Рейтинг: 753 Гневно

  Боко, и тези страници ли трябва да затворим ? *би му майката, как пък поне един от управляващите през последните 20 години нямаше поне вторични полови белези на мъж.

  18.08.2011
  Семейство цигани пребива 45-дневния си син Веселин Й., който е с мозъчен кръвоизлив. Бебето е прието в "Пирогов" на апаратно дишане, направен е контролен скенер, който показва значителен мозъчен кръвоизлив. Според Михаил Захаринов, началник на Детската неврохирургия насилието трябва да бъде твърде голямо, за да се получи тази тежка черепно-мозъчна травма с кръвоизливи.

  15.02. 2011
  Непълнолетните роми отвлякоха и убиха по особено жесток начин жена от местното село Михайлово. Задържаните роми са убийците на 40-годишната Красимира Градинарска, която изчезна на 19 януари и бе обявена за общо държавно издирване. Убийците - непълнолетни цигани от същото село с инициали Ц.Н. и М.М., и двамата на по 16 години, криминално проявени и задържани миналата година за кражба на кабели. По първоначални данни убийството е извършено с идеята двамата роми да прикрият нападението над жената и последвалия грабеж на златни накити от нея - 2 ланчета, три пръстена, две обици и една гривна. Освен бижутата, нападателите взели от жертвата и мобилния й телефон и две монети от по 50 ст.

  18.08.2010
  Четирима цигани се гавриха с 15-годишно момче, снимали издевателството с телефон в с. Ковачите. Циганската банда се гаврила с Павлин Г. В деня на гаврата младежът бил с кравите на мерата между Ковачите и отстоящото на няколко километра с. Злати войвода, когато бил нападнат и изнасилен от четирима цигани, които също като него работели като пастири. Двама от насилниците са от Злати войвода и са криминално проявени. Единият е 24-годишният С.К., а другият е 14-годишно момче. Четиримата цигани заснели изнасилването с мобилен телефон, като извратения клип после показвали на ромите в Ковачево.

  24. 09. 2010 г.
  Трима цигани убиха от бой 53-годишен шофьор на ТИР, натоварен с цветни метали, при опит да откраднат камиона. Престъплението станало на паркинг в София около 4 ч. призори. Ромите нахлули в паркинга, пребили 71-годишния охранител Георги Цонев и го завързали. После опитали да подкарат камион, натоварен с цветни метали, но били забелязани от водачите на други ТИР-ове на паркинга. При направения опит да спрат нападателите, 53-годишният тираджия Димитър Димитров бил пребит до смърт, а 58-годишният му колега Емил Йосифов е в болница. От двете си жертви циганите задигнали около 1000 евро командировъчни, с които шофьорите трябвало да пътуват до Холандия.

  26 юни 2009
  Тумба цигани убива пазач на черешов масив в Кюстендил. Трупа роми нападат пазачите и им нанасят побой. Починалият мъж се казва Пламен и е на 46 години. Единият от пострадалите други двама пазачи е настанен в хирургичното отделение на Кюстендилската болница с опасност за живота. Той е със счупени долни крайници, пръсти на ръцете, ребра и наранявания в гръдния кош и корема. Вторият ранен е жена, тя също е със счупени крайници. Групата от роми е била от 10 души. Те са взели телефоните на пазачите при атаката, за да не може да бъде повикана помощ.

  11 януари 2009
  Непълнолетните цигани Шейтан Лилов на 16 години, Ангел Михайлов на 15 години и 28-годишният Борислав Шейтанов, и тримата криминално проявени, убиват по особено садистичен начин 74-годишната Цана Кинтова в Угърчин. Вечерта на 10 януари тримата престъпници разбиват хранителен магазин в града и открадват водка и бира, напиват се, вземат 30-сантиметрова брадва и към 1 часа след полунощ отиват в къщата на Кинтова. Под предлог че ще й продадат чувал с царевица за пет лева, примамват жената навън. Тя отваря, защото добре познавала единия от убийците, който й помагал понякога в стопанската дейност. Тримата се нахвърлят върху старицата и започват да я удрят с тъпото на брадвата, докато жената издъхва. АТАКА поде подписка срещу това престъпление, в резултат на което тримата бяха заловени. До момента обаче циганите не са осъдени.

  5 февруари 2009
  44-годишният цигани Д.Н., работещ като пастир и 18-годишният негов съучастник И.Т. удушиха 81-годишна старица в с. Константиновец.
  Двамата цигани счупили прозорец и се промъкнали в къщата на старицата, за да я оберат. Жената дочула шум и станала да види какво става. Тя веднага разпознала пастира на селото и 18-годишния му съучастник. Циганите обаче моментално се нахвърлили върху пенсионерката и я удушили. Оставили тялото на леглото и го покрили с одеяло.

  21 януари 2009
  35-годишен циганин от Силистра почина от три прободни рани, нанесени му с нож по време на битов скандал от 17-годишния син на жената, с която живеел на семейни начала. Инцидентът е станал малко след полунощ в апартамент по ул. "Москва" в Силистра, когато при възникнало спречкване и след солиден запой младежът нанесъл три прободни рани с кухненски нож в гърдите на 35-годишния мъж, който бил втори съпруг на майка му.

  5 януари 2009
  Двама цигани на 21 и 23 години пребиха мъж на 44 години в Плевен. Ромите се придвижвали с каруца по ул. "Стоян Михайловски" в града, когато покрай тях минал 44-годишен пешеходец. Без причина возещите се скочили от каруцата и започнал бой с юмруци, прекратен от пристигналата на мястото патрулка. С охлузни и контузни рани мъжете са транспортирани в Плевенската многопрофилна болница, след медицински преглед са освободени за домашно лечение. 23-годишният побойник има две присъди - за кражба и за шофиране без книжка, а съучастникът му е осъждан три пъти за кражби и грабеж.

  5 декември 2008
  Циганин изнасили 80-годишна старица в дома си в ломското с. Ковачевица. Извергът проникнал в дома на жертвата си през нощта през прозореца на банята. След като пребил старицата, циганинът я заплашил със смърт и я изнасилил. До момента изнасилвачът не е осъден.

  24 ноември 2008
  Циганин преби полицай, опитал да защити бременна жена в петричкото с. Струмешница. 30-годишният циганин И.Б. от с. Чурилово, след солиден запой започнал да чупи прозорци и да заплашва бременната си съпруга и нейните родители. Ченгетата успяват да предотвратят побоя над бременната жена. Развилнелият се циганин обаче скочил срещу един от полицаите, ударил го в главата, от което униформеният паднал на земята.

  8 ноември 2008
  Според публикувана статистика на БДЖ от началото на 2008 г. до момента цигани са замеряли с камъни общо 131 влака, като счупените стъкла са над 163. При нападенията двама пътници са пострадали сериозно. По данни на "Транспортна полиция" близо 95% от случаите със счупени съоръжения и прозорци на влакови композиции са причинени от хвърляне на камъни от непълнолетни циганчета.

  9 февруари 2008
  Шестима пияни цигани скъсаха националния флаг в ямболското с. Бояджик.
  Заловилият ги на местопрестъплението полицай Митко Чавдаров обаче бе обвинен от трима от тях - Иван Иванов, Марин Димитров и Димитър Иванов, че служителят на реда ги бил пребил. Парадоксалното беше, че след това Чавдаров бе обвинен и осъден от Военния съд в Сливен да плати глоба 1000 лв., като бе заплашен с дисциплинарно уволнение. АТАКА веднага поде подписка в защита на униформения служител, поради което той не само че не бе уволнен, но получи и награда за защитата на националния флаг. Самият Митко Димитров обяви пред медиите, че единствената партия, която е скочила в негова защита и го е подкрепила, е АТАКА.

  13 август 2007
  Петима души пострадаха след масово сбиване пред заведение близо до 28-мо училище в "Красна поляна". Четирима души бяха задържани от полицията след инцидента и по-късно освободени. Около 200 души от ромски произход се били събрали на ул. "Ришки проход" в квартала и тръгнали към заведението на булевард "Възкресение". Там пък друга група в този момент трошала заведението. Мелето се заформило между двете групи, заради скандал от предишната нощ. Ден по-късно един човек беше ранен, след като въоръжени с пръти и сопи цигани пак предизвикаха безредици в близост до Виетнамските общежития в квартал "Красна поляна" в София. Роми нападнаха полицаи пред Виетнамските общежития, след което служителите на реда са стреляли във въздуха, за да усмирят нападателите. Малко по-рано групи от въоръжени с колове и пръти цигани са обикаляли улиците в близост до общежитията и са сипели заплахи срещу българите, като дори са се заканвали да запалят квартала. Въоръжените със сопи цигани са спирали и преминаващите таксиметрови автомобили. Тогавашният кмет на София Бойко Борисов заяви тогава, че причините за случилото се в "Красна поляна" са свързани с "напрежението в държавата и неадекватните действия, които се предприемат". "Като приберат 20-30 души по управленията, те ще се успокоят. Когато е имало подобни инциденти по мое време, аз ги събирах и за няколко часа нещата се решаваха", заяви тогава Борисов.

  4 април 2000 г.
  Скандално нашумялото плевенско Село Мечка дочака възмездие за жестокото убийство на Найден Тимневски от 4 април 2000 г. Тримата цигани обаче са на свобода и не е ясно дали ще бъдат открити, за да влязат зад решетките. Раим Расимов, Али и Шукри Исуфови нахлули в двора на Найден Тимневски, за да крадат коня му. Българинът обаче ги чул и излязъл на двора, където крадците го застреляли с пушка. След трагедията българското население в Мечка се вдигна и поиска изселване на циганите. След години разследване Плевенският окръжен съд призна за виновни тримата цигани. Раим Расимов бе осъден на 18 г. затвор, за съучастничество Али и Шукри Исуфови получиха по 17 г. затвор. Своеволията на циганското население в Мечка продължават и до днес. От близо 2 000 жители около 500 са цигани, а стотина от тях са регистрирани като активен криминален контингент. Историята на селото разказва, че от две заселени цигански семейства в момента броят им е нараснал неимоверно. Обикновено ограбват къщи и след това ги изкупуват на безценица от собствениците

 36. 36 Профил на Продавачката
  Продавачката
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Така преди 20-23 години затворихме странизата на соц-а, а после не може да се отървем от тях.
  Сега пак така искат да се измъкнат от РЕШИТЕЛНО РЕШЕНИЕ....

  Да, тая чорба сме я сърбали, Бат'Бойко и ни стига.....

 37. 37 Профил на moreto
  moreto
  Рейтинг: 638 Разстроено

  Ами ние вече от повече от 20 години все затваряме страница след страница, без първо да прочетем какво пише, пък камо ли да я анализираме.

 38. 38 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Може ли да отворим къщите на гара Левски?

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 39. 39 Профил на точка
  точка
  Рейтинг: 581 Весело

  Да затворим тази страница, да си заровим главата в пясъка, да се концентрираме върху някоя чакра и да почнем да повтаряме като мантра: "Не съществува циганска престъпност! Не съществува циганска престъпност!Не съществува циганска престъпност!. Ом, рам!"

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 41. 41 Профил на точка
  точка
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#38] от "Хипчо":

  Някои собственици на къщи в Левски също плачат за данъчна ревизия като физически лица.

 42. 42 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 471 Неутрално

  Да - Затваряме страницата Борисов и точка! Казах!

 43. 43 Профил на sofioter
  sofioter
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Ако ти си затвориш устата, ние затваряме страницата. Дано, дано, ама надали!

 44. 44 Профил на Дива селянка26
  Дива селянка26
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Абе тези двамата да не ги е правил един и същи баща горе на снимката? От Правец.

  Забравете циганите ,братя. Сега е време ГЕРБ да избирате,а вие се разсейвате с тези дето ще носите до смърт на гърба си. Влезте в положението на премиера все пак.

 45. 45 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1602 Неутрално

  До коментар [#42] от "Гражданин":

  Ако будните граждани са повече, Борисов покрай Катуница вече си е подписал края на мандата и втори такъв няма да види. Ясно колко ще въвежда ред и правосъдие в страната - с Цецовите зрелища за пред телевизията, които увисват в съда и липсата на реформи в последния. И с хора като Кирил Рашков, за които всички знаят, ама се сещат покрай изборите и под натиска на ЕС, а тук конкретно - и покрай обществения такъв.

  Вече се обсъжда алтернатива на това управление.

 46. 46 Профил на Продавачката
  Продавачката
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#35] от "scorpion": Още по-гневно: Лека им пръст на умрелите. Но от другата страна също могат да посочват.
  Законът трябва да се спазва, когато гори в суседа, ще се запали и у нас, у вас.
  ЗАКОН ЗАКОН ЗАКОН, а не затваряне или отваряне..........

 47. 47 Профил на quasimodo
  quasimodo
  Рейтинг: 639 Неутрално

  Започнали сме да забравяме този факт, г-н Борисов, но четенето е болест по-силна и по-заразна от която и да е друга. Отворил веднъж страница човешкият мозък се опива от магията на четенето, като от наркотик. И търси следващата страница.
  Искате да кажете "Затворете книгата"?!? Аз лично се съмнявам това да се получи толкова лесно, колкото на вас ви се иска!

 48. 48
  Лилия Костова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 49. 49 Профил на ND
  ND
  Рейтинг: 506 Любопитно

  И коя е алтернативата, че не се сещам?

 50. 50 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#28] от "marsena":

  Ти май нещо не си в ред... Опазил Господ България, ако мислещите като тебе станете мнозинство... Хитлерова Германия ряпа да яде...

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 51. 51 Профил на m_todorov
  m_todorov
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Много е тъп премиерчето, ама като си отвори устата и става още по-тъп.

 52. 52 Профил на taypan
  taypan
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Кой от престъпниците вкарахте досега в затвора,че на този толкова му се силите,бе Борисов?!

 53. 53 Профил на kras
  kras
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Няма как да не се съгласим с тези разумни думи на премиера. Каквото и да приказваме, всички ние и занапред ще продължим да живеем заедно, и трябва да се стремим към взаимна толерантност и уважение.

 54. 54 Профил на taypan
  taypan
  Рейтинг: 581 Неутрално

  "Визирайки поведението на "Атака" в последните дни Борисов обобщи, че за съжаление, в Европа подобни националистически и екстремистки партии започват да влияят на процесите и това е много опасен процес."
  -----------------------------------------------------------

  Демагогия на N-та степен!
  Кой ви крепи в Парламента бе Борисов?
  Ако не беше АТАКА и твоят верен лакей Сидеров,отдавна щеше да си забравил къде се намира Министерският съвет!

 55. 55 Профил на ticha
  ticha
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Затварянето на такава страница трябва да стане с затварянето на това правителство иначе нищо няма да се промени.

  Лощото е че няма ни един светен политик който да си заслужава да ги смени тия гъзолизци и боклуци.

 56. 56 Профил на ticha
  ticha
  Рейтинг: 810 Неутрално

  И още нещо:

  А бе как ни един от управляващите не каза нещо в подрепа не този СПРАВЕДЛИВ НАРОДЕН ГНЯВ. Толкова ли са се отдалечили от реалността или всички ги е страх да не изпуснат кокала. Всички ли са гнилоч или само аз си мисля че не може да няма някой свестен из между тях.

 57. 57
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 58. 58 Профил на detonator9
  detonator9
  Рейтинг: 611 Неутрално

  http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0/283740754970613
  Снимки от днешното шествие.
  Лозунга който най много ме впечатли беше:
  "Журналиси-Комунисти-никви българи не сте"

  Реклами на перилни препарати липсваха.

 59. 59 Профил на Логика
  Логика
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  "Затворете я тази страница.." - ДА, г-н Борисов- искаме ЗИД за Изборния кодекс, който да промени изцяло концепцията за вида избирателна система във България- пропорционалната избирателна система е по-подходяща за България. Искаме и поставяне на нормативните основи на пряката демокрация във България! Искаме чрез референдуми да можем директно да изказваме мнението си като бг. избиратели и с това активно да участваме в изграждането на изтинските демократични основи на държавата ни. Вие може да искате всичко да се забрави, но ние всичко помним!

  ЗЗД Чл. 49. Този, който е възложил на друго лице някаква работа, отговаря за вредите, причинени от него при или по повод изпълнението на тази работа
 60. 60 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1131 Гневно

  Борисов, ние ще затворим ТВОЙТА СТРАНИЦА!!!!!!

 61. 61 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3506 Неутрално

  До коментар [#5] от "VellEll":

  Надеждата ми е, че след 10 години Борисов ще се споменава в историческите анали като неуспял, но с изключително високо Его политик, министър-председател на РБългария в периода2009 - 2013г.

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 62. 62 Профил на grinch
  grinch
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#9] от "scorpion":

  Благодаря!

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 64. 64 Профил на npeev
  npeev
  Рейтинг: 409 Неутрално

  До коментар [#27] от "Тони!":

  Лошото е че от "същия автор" са почти всички печелили изборите от 1989 г.насам. Само две беше пропуснал, но успя да ги очерни с най- черните краски. Това са тези от 1990 и 1997 години.

 65. 65 Профил на john_doe
  john_doe
  Рейтинг: 466 Любопитно

  "Нека, да си припомним: ние сме народ, който има правителство – а не обратното. И това ни прави специални сред всички народи на земята. Нашето правителство няма друга власт освен онази, която му е дадена от народа.
  Всички ние трябва да си припомним, че не правителство е създало държавата; държавата е създала правителство.
  Държавата трябва да работи с нас, а не над нас; да застане до нас, а не да язди на нашия гръб. Правителството може и трябва да създава възможности, не да ги задушава."

  Цитат от ....?

 66. 66 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 753 Любопитно

  До коментар [#61] от "domakinq":

  Ами ако се сбъдне надеждата ти единствения който ще е загубил ще е нашия народ и всички ние...но явно на тебе ти пука не всички ние да сме добре, а на някой друг да му е зле...предполагам си от шопските села

 67. 67 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 817 Неутрално

  Страницата в етнически аспект трябва да се затвори възможно най-бързо.

 68. 68
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 69. 69 Профил на bilbotorbins
  bilbotorbins
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Тоя сериозно ли говори???
  Да бяхме щрауси да си заврем главите в пясъка ама не сме.
  Направим ли го манговците ще ни го сложат на онова място дето ще остане отгоре.

 70. 70 Профил на DoPe
  DoPe
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Този е напълно неадекватен премиер! Оставка!!!

 71. 71 Профил на d2kr
  d2kr
  Рейтинг: 810 Неутрално

  Наподобява на вица за Снежанка и седемте джуджета. Последното, като я видяло в леглото си казало:
  –А бе то каквото било било, ами хайде да си лягаме.
  "Визирайки поведението на "Атака" в последните дни Борисов обобщи, че за съжаление, в Европа подобни националистически и екстремистки партии започват да влияят на процесите и това е много опасен процес".
  А дали поведението политици и партии, които се имат за "нормални" не спомагат за развитие на подобни процеси.
  "Той смята, че на срещата днес е имало и конструктивни предложения, и такива, които няма как да се случат. "В рамките на Европейския съюз - да искаш смъртно наказание, това не може да се случи", уточни Борисов"
  Вярно, че щом сме в ЕС трябва да се съобразяваме с решенията но дали някои неща не са в драстичен разрез с националните ни интереси и как ги отстояваме!?
  http://www.desant.net/show-news/22965/

  "Чашата е пълна поне наполовина" - казал оптимистът. "Чашата е пълна само наполовина" - казал песимистът. "В чашата има отрова" - казал реалистът."
 72. 72 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 638 Неутрално

  На снимката двамата сиамски близнаци,руски гъзомииници и национални предатели.Даже и на преклонението на паметника на Тодор Живков са винаги заедно,заедно ходят при Валентин Златев да им набива канчетата,заедно работят в полза на руските интереси

 73. 73 Профил на DrAvalanche
  DrAvalanche
  Рейтинг: 1204 Любопитно

  Това да не е страница от Винету, че да я затворим толкова лесно?

  Just get on stage AND FOOKING AVE IT
 74. 74 Профил на z82
  z82
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Борисов не е човекът, който да казва коя страница да се затваря коя не. Политиците следват дневния ред на обществото а не обратното.
  Борисов е нагъл комунист! И той забрави, че в България има избори и всеки нов премиер е на поста си временно в най-добрия случай за 4 г.

 75. 75 Профил на palermo88
  palermo88
  Рейтинг: 868 Неутрално

  НЕ няма да я затворим , само защото така ви е угодно на вас върхушката отгоре и никога няма да забравим колкото и да ви се иска .

 76. 76 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 696 Весело

  Бойкоооо, Бойкооооо.....много си умен бе Бойко......неслучайно прякора ти Тиквата пасва като шамар на циганин....

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 77. 77 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 982 Неутрално

  Ще ви кажа как аз ще я затворя тази страница! Всеки път от тук нататък, когато видя циганска каруца на пътя, ще заставам на аварийни светлини в ляво от нея, ще включвам дългите и ще започвам да надувам клаксона. Ако ме спре катаджия ще му обяснявам, че съм се опитвал да обезопася пътната обстановка, тъй като на пътя е имало незаконенен участник в движениета. А ако се опитат да ме глобят ще им разгоня фамилията в съда за нарушаване на конституционните ми права.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 78. 78 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 631 Любопитно

  Ако премиера живее една седмица до някое гето , НЯМА ДА ЗАТВОРИ ТАКА ЛЕСНО ТАЗИ СТРАНИЦА , стига рязал лентички , слез на земята

 79. 79 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  Не! Няма да я затворим, докато циганите не бъдат принудени да живеят според правилата и законите на България! Което означава, да си плащат данъците, сметките за ток, вода и др. ползвани до сега консумативи на наш гръб, включително безплатно здравеопазване, получаване на социални помощи и детски добавки, както се видя и от информацията за Рашков и пенсии за инвалидност (без да е здравно осигурен). Стига! Стоп на привилегиите на мангалите за наша сметка! Не че очакваме от Вас и неадекватното Ви правителство нещо положително в тази посока! За съжаление!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 80. 80 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 631 Разстроено

  Значи да затворим страницата на незаконно забогателите за една нощ поставени лица да Градът Капитализма Милионери Мафиоти Олигарси , раздадените куфърчета от Клана Луканов и Дойнов , има ги по списък във НЕТА , .... ТОВА СА МИЛИАРДИ ... ОТКРАДНАТИ от Държавата ....

 81. 81 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#74] от "z82":
  Точен си,и то много !

 82. 82 Профил на kitaec__
  kitaec__
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#80] от "Цезар":
  Точно за тази страница да се затвори,работиха всички правителства до сега,но това на червения милиционер Б.Б. ги надмина

 83. 83 Профил на dreamliner
  dreamliner
  Рейтинг: 409 Неутрално

  "В центъра на дискусиите бяха протестите, последвали инцидента в Катуница преди седмица".
  Поне прочетете стенограмата от заседанието в собствения си блог.. Протестите въобще не са в центъра на дискусиите и като чета стенограмата се чудя, как може да се изговорят толкова празни приказки за използване на СРС - та и нито дума , дори не са се докоснали до най-злободневната тема. А именно дискриминацията на българския етнос в полза на циганския. Ако това е КСНС - горко на България, горко и на нас че сме ги избрали да ни управляват. Не само ГЕРБ ами и президента и всички търтеи в парламента..

 84. 84 Профил на dgidgo
  dgidgo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#9] от "scorpion":
  това което си написал е велико и истинско

 85. 85 Профил на Щирлиц
  Щирлиц
  Рейтинг: 409 Неутрално

  "Затворете я тази страница, бог да ги прости момчетата, от нас бащата поиска едно нещо – този човек да отиде в затвора."

  Кой е този човек???

 86. 86 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 696 Любопитно

  "от нас бащата поиска едно нещо – този човек да отиде в затвора."

  Кой човек, Смаил-Симеон или цар Киро?
  Казвай Боко.......!!!

 87. 87 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1078 Любопитно

  Борисов за Катуница: Затворете я тази страница

  ==============

  На Тиквата и на Цвъки така им изнася

 88. 88 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  "Призовавам всички колеги, които участват и искат да стават президенти, да бъдат по-нормални"
  Колко сполучливо му го е намекнал на колегата...
  Ама това, оказва се - съвсем не е лесно начинание...

 89. 89 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1324 Гневно

  До коментар [#86] от "цаки":

  Е значи вкарват Кирил Рашов в затвора и.....све у реду? Така ли бе Боко?

 90. 90 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1444 Неутрално

  До коментар [#86] от "цаки":
  Кой човек, Смаил-Симеон или цар Киро?
  Казвай Боко.......!!!
  .......................
  "този човек ", който бб има предвид е шофьорът на микробуса и никой друг.
  Рашков ще бъде пазен от тълпата известно време в ареста, през което имотите му ще бъдат ремонтирани
  и след изборите т.е към средата на ноември ще си се прибере жив и здрав в Катуница.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 91. 91 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Събитията в Катуница бяха тест за правителството, в който те тотално се провалиха. по-важното, обаче е управляващите да анализират причините за натрупания Гняв и да престанат да живеят в измисления си свят на лентички, журналистки, магистрали и пак лентички. В противен случай Бойко ще се пули точно като бай Тошо на пленума през 1989г.

 92. 92 Профил на tam17540965
  tam17540965
  Рейтинг: 696 Любопитно

  До коментар [#89] от "dobrich":

  Не е в ред , разбира се. И да го вкарат в затвора. Киро Катунишки.
  Просто ми прави впечатление колко прости хора ни управляват. Ама то ..... ние сме си ги избирали. Или пък хората от Столипиново, знае ли човек?


 93. 93 Профил на kkk_20
  kkk_20
  Рейтинг: 1445 Неутрално

  Явно Боко иска да затвори страницата България в историята, но няма да стане.
  Ще затворим страницата ГЕРБ още на изборите. Да се готвят останалите продажни политици.

 94. 94 Профил на oto
  oto
  Рейтинг: 237 Неутрално

  ОООх, просто не ми се коментират тъпотиите, които ръси. ББ без да е гласувано за него при парламентарните избори, който не фигурираше като кандидат в никоя листа, яхна власта, като неформален лидер и започна да разпорежда и нарежда. Чухте ли какво отговори на една отрудена женица от с. Долна Диканя, на която целият живот е минал по полето и на която земята е очуждена за смешната цена по 100 лв. на декар, за Магистралата. "На тази жена само ще кажа, че земята е оценена от независими експерти"! А бе, Бойко на тези "независими експерти" кой им плаща за тези ниски оценки?????? Аз съм сигурен, че същите са взели много повече от изплатените на селяните, чиято земя е очуждена. Време е да си ходи в Банкя и да си сади картофи и носи помия за прасето!

 95. 95 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 697 Неутрално

  Чета вестници , гледам телевизия, следя форумите и в главата ми непрекъснато са думите на бащата на убитото момче - не политизирайте случая . Хайде сега поне един форумец да потвърди - случая не е политизиран. Тогава ще повярвам че реките от съчусвие към близките на жертвата са искрени .

 96. 96 Профил на utopist
  utopist
  Рейтинг: 516 Неутрално

  Затворете я тази страница апелира . Колко още страници трябва да затворим, г-н Борисов?Затворихме тази за апартаментите на Цецко, дипломата на Калинка, отказа за Шенген и подкупа на Росен. А не искаш ли направо да забравим всичко и да те гледаме прехласнати как резгаш лентички?? А не е ли по-добре направо да затворим страницата на ГЕРБ в политическия живот на България!!

 97. 97 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 581 Неутрално

  [quote#9:"scorpion"]се харчат значителни средства за така наречената „ромска интеграция”, като успехът навсякъде е нулев[/quote]
  За МВР също се харчат много пари и успехът отново е нулев, което ще рече, че МВР е пълна цигания.

 98. 98 Профил на Мустафанка
  Мустафанка
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#48:"Лилия Костова"]А българите престъпници? Или те може и навън, щото са българи?[/quote]

  Къде видя, Лиле, да защитавам българите престъпници?
  Просто в този случай няма такива. Престъплението от омраза в Катуница е поръчано и извършено от цигани и е акт на циганска престъпност.

  То се вижда кой е расистът. Ама такава е и политиката на "Зелените" - да защитават престъпниците с мургав естествен тен, както и престъпниците мюсюлмани и сектанти, докато екоталибаните се правят, че им пука за екологията. Зеленият цвят на нещото като партия вероятно идва от любовта на изнежените и объркани душици, членуващи в нея, към ислямският тероризъм.

  Добрата новина е, че не предстоящите избори пак никой няма да гласува за вас. Дори разни селско-работнически партии, за които никой не е чувал, ще съберат повече гласове от "Зелените".

  Равни права за всички: това е най-крещящата неправда, защото онеправдава най-даровитите хора. Ницше.
 99. 99 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4235 Неутрално

  [quote#1:"Mr. Kilmister"]Може би трябва да затворим и страницата с Мутрите,
  а г-н Премиер ? [/quote]

  Конкретно със СИК.

  Истината е, че Боко Тиквата е най-големият лузър от "изтърваното" положение в Катуница. Аз пък не искам да се затвори страницата. Искам да се изясни какви са били тия активисти-убийци, дето са ходили при цар Киро да го питат "за изборите", и за коя партия е трябвало да продаде циганските гласове.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 100. 100 Профил на lz3bupetar
  lz3bupetar
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Ако политиците имаха капка съвест по случая ,,Катуницца" , трябваше да има оставки. Тази страница не може да се затвори.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK