ТВ7 ще бъде глобена заради изказването на Бареков за тракторите в София (допълнена)

СЕМ гледа казуса с Бареков на открито заседание

© Анелия Николова

СЕМ гледа казуса с Бареков на открито заседаниеСъветът за електронни медии (СЕМ) реши да глоби телевизия ТВ7 заради изказванията в ефир на водещия на "Гореща точка" Николай Бареков срещу протестиращите земеделци.


Решението за това беше прието от СЕМ единодушно.


Мотивите за санкцията са за насаждане на нетърпимост сред гражданите, за което предвидената глоба в закона е между 3000 и 20 000 лева. Размерът й ще бъде уточнен от председателя на СЕМ Георги Лозанов, а решението може да бъде обжалвано в съда.
Регулаторът видя нарушение на закона в думите на Бареков, който призова за война на софиянци срещу хората от провинцията. Определенията "разюздани селяни, които трябва да изметем незабавно", "да запалим тракторите" и "да нарежем гумите" отникъде не внушават търпимост и толерантност, каза експертът от дирекция "Мониторинг" на СЕМ Даниела Жукова.


Лозанов гласува с "големи колебания и борба със себе си"


Председателят на СЕМ Георги Лозанов каза, че "с големи колебания и борба със себе си" ще подкрепи решението, само заради "раздухването на казуса". Обясни, че колебанието си с несигурността дали Бареков практически подтиква към вражда "град-село" или "експресивно коментира протестите". "Ако казусът не беше така раздухан, аз лично не бих гласувал за наказание", каза шефът на регулатора.


В същото време Лозанов коментира, че реакцията на Бареков може да се приеме и като опит за бламиране на протестите на земеделските производители, а по това дали под прозорците на властта протестират, се разбира дали си в демократична държава.


Ани Хаджиева, член на СЕМ, каза, че в коментара си Бареков е прекрачил границата в "една демократична страна". Колегата й Георги Стоименов предложи регулаторът да поиска изрично ръководството на ТВ 7 и водещият Николай Бареков да се извинят на засегнатите.


София Владимирова каза, че уважава "журналистическата позиция на Бареков, който често заема непопулярни позиции, което говори за здравето на журналистиката и на средата", но се надява той също да уважава правото на хората да протестират така, че да бъдат чути. "Когато един журналист от телевизия с голямо обществено доверие казва, че би рязал гуми и, че би палил във време, когато всяка вечер се палят коли, е малко страшно", добави тя. Не знам как хората биха приели това - като покана ли, коментира членът на СЕМ.


Соченият като лидер на "Октопод" Алексей Петров присъства на заседанието на СЕМ, на което се обсъди казусът с Бареков

© Анелия Николова

Соченият като лидер на "Октопод" Алексей Петров присъства на заседанието на СЕМ, на което се обсъди казусът с Бареков


Пряко в ефир, без Бареков, но с Алексей Петров


Обсъждането на казуса "Бареков" от заседанието на СЕМ, която беше открита за медиите, се предаваше пряко по радио "К2" и "Канал 3". В залата присъства и бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, срещу когото се води дело за участие в организирана престъпна група "Октопод". Петров също беше засегнат от изказването на Бареков в "Гореща точка".


Самият Бареков не дойде в СЕМ.


Петров дойде 15-ина минути преди началото на заседанието. Първоначално не беше разговорлив с журналистите, но от думите му се разбра, че е дошъл в качеството си на "най-сериозен данъкоплатец на прехода" да види как работи държавният регулатор в условия на цензура. След като изслуша безмълвно дискусията на членовете на СЕМ, за разлика от Илиана Беновска от К2, Петров размени няколко думи с Георги Лозанов.


След това, провокиран от журналистически въпроси, бившият съветник в ДАНС се впусна в спомени за отношенията си с Бареков. Разказа как бил помолен от водещия да се обади на бивш издател на жълт вестник, за да предотврати публикации срещу Бареков и семейството му и от "умиление" го направил, а по-късно на "случайна среща" в Сандански водещият го почерпил обилно.


В разгара на протестите с трактори пред Народното събрание Бареков заяви в предаването си по ТВ7: "Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини, да се омита още днес от столицата, където сме дошли да си изкарваме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим - можем да режем гуми, може да палим трактори. Аз не желая някакви разюздани селяни наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба."


Изказването провокира разгорещени дискусии и реакции в интернет.СЕМ си припомни стари казуси с Бареков
При представянето на доклада си експертът Даниела Жукова напомни и стари казуси с аналогични изяви и случаи на Бареков. Като негова жалба от 13 февруари т.г. до СЕМ за допуснати според Бареков обидни квалификации към него в предаването "Неделя 150" на БНР, в което се казва, че: "Депутатът Делян Пеевски (ДПС), който е могъща финансова фигура, успява да контролира не само електронния сайт на Бареков или вестниците, които подкрепят правителството, той отдавна е преминал на страната на ГЕРБ". Тогава СЕМ не е счел, че в това изречение се съдържа нещо обидно, регулаторът е изпратил становище, че ако Бареков се чувства засегнат, има съдебен ред, по който може да търси правата си, каза Жукова. На 14 февруари обаче в рубриката си "Гореща точка" Бареков е поканил депутата Волен Сидеров и в разговора им по адрес на журналисти от СКАТ Валентин Касабов и Велизар Енчев са употребени изразите "лайномети" и "фекаломети", но не е предприето административнонаказателно производство срещу ТВ 7, каза Жукова. В писмо регулаторът е предупредил, че е недопустимо в програма  с национален ефир да присъстват подобни изказвания, но това очевидно не се е случило.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (134)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sofioter
  sofioter
  Рейтинг: 450 Неутрално
 2. 2 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 506 Неутрално

  трябва ли да му се обръща внимание на тоя дрисльо

 3. 3 Профил на steven83
  steven83
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Хахахаха разюздени селяни в центъра на София ???? Ама тоя за земеделските производители ли говори или по принцип за "гражданите софиянци"? Не е съвсем ясно ))))))))

  В тая кочина хляба свършва, но пък зрелища има достатъчно!
 4. 4 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  То за ТВ 7 е ясно! А този Бареков, няма ли да бъде санкциониран за дискриминизационното си изказване в което дори подбужда към насилие и палежи! Недорасляк! На вниманието на МВР - този да не е подпалчавача на автомобили в София?

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 5. 5 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА

  ТV 7 настъпи мотиката и вече цяла седмица обяснява, че цицината не е от нея, че не е разбрана правилно, че тенденциозно е тълкуванието на свободното телевизионно слово... На помощ бе впрегнат и сайтът "Всеки ден" - собственост на собственика на телевизията, после да замазва положението бе привикан и лично председателят на СЕМ Георги Лозанов, който окончателно омаза работата с изявлението, че казусът е не толкова в полето на закона, колкото в полето на професионалната етика, както и че журналистите имат право на позиция, която може да е емоционална и остра...

  Да си припомним журналистическата позиция, която Николай Бареков сподели с любезните зрители в ефир. Отклоненията в правописа, които ще забележите, се дължат изключително на кристалния български език на водещия:

  "Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини, да се омита още днес от столицата, където сме дошли, пак казвам, да си изкарваме хляба! Защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим. Можем да режем гуми, можем да палим трактори... Аз не желая някакви разюздани селяни, наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба! (...) Аз да не съм отишъл примерно в техните села да си паркирам и аз колата отпред, пред тракторите да стачкувам. От кво?
  От другото студио: Значи си готов дори да създадеш такова гражданско движение...
  Бареков: Абсолютно! Да, да - ще го създада и лично аз ще отида долу да им нарежа първите гуми ако не си ометат тракторите оттука! Те навлезоха в наша територия! И от днес е война - градът срещу селото! (...) Като нямат работа да отидат да си режат сланината и винцето върху вестника и да ядат - нали това е забавлението по селски в България, така се възприема... (...)Ми аз съм бил на първите митинги, още деветдесета година, когато тия селяндури сигурно... не знам с какво са се занимавали. Сега в момента те взимат един милиард европейски пари, аз не взимам нищо! И те са тука в собствения ми двор!"

  Собственият двор на г-н Бареков всъщност е площадът "Народно събрание", към който гледат прозорците на студиото му. Трябва да го имате предвид - да не хвърляте книжки и фасове, като минавате оттам. Чуждата собственост трябва да се уважава!

  В едно такова хубаво време си живеем, в което всеки, добрал се до вестник, радио или телевизия, може да си изразява остро и емоционално мнението.

  Макар то повече да прилича на изригване на парвеню, вбесено от това, че няма къде да си паркира джипа.

  Румен Белчев, вестник "Стършел", Брой 3417 от 16 Декември 2011

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 6. 6 Профил на bravo
  bravo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#1] от "sofioter":

  Не обиждай селяните. Това нещо може да бъде сравнявано само с някои класове паразити.

  Българските политици не са раждани - те са изходени.
 7. 7
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 9. 9 Профил на ec
  ec
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Много е малко само една глоба на този безочлив лакей.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 11. 11 Профил на Боно Нончев
  Боно Нончев
  Рейтинг: 664 Любопитно

  Че са разюздани селяни е факт, че протеста им е глупав и против интересите на останалите 99.99% от българските граждани също, обаче има къде-къде по-интелигентни начини да изразиш недоволството си, от това да обявиш по телевизията, че събираш тълпа да чупиш и унищожаваш чужда собственост.

  Иначе подкрепям инициативата на Бареков, но само на индивидуална база - ако някой да има право да блокира пътя ми, то аз имам право да го изхвърля от там ...

 12. 12 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1559 Неутрално

  До коментар [#10] от "merkel":

  А вие що биете негрите?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 13. 13 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2788 Любопитно

  "...реши да глоби телевизия ТВ7 заради изказванията в ефир на водещия..." - глас НАРОДЕН, глас на СЕМ - похвално и успехи в начинанието!
  Като са почнали да карат наред. Колкото и да се дебатира, точно народът истински преценява и отсява плявата, а то не е трудно.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 14. 14 Профил на chr81
  chr81
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Той па и той. Кога дойде от Пловдив, кога стана столичанин. Кой е селянин и кой гражданин, кое е провинция, кое е столица, като цялата ни държава е едно голямо НИЩО. Селски е манталитета на някои хора, а манталитета не се определя от това дали живееш в Сф или в Дряново. Смешко! Където е работил все е забъркал някакъв голям скандал. Да вземат да го спрат.

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 16. 16 Профил на Д.Станев
  Д.Станев
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Винаги съм се чудил на странните критерии за подбор на журналисти и водещи на предавания в телевизиите. Бареков е един от тези парадокси... Милен Цветков също... има и още поне една дузина такива. Та изказването си е напълно в стила на Бареков и телевизията трябва да си понесе последствията от него, не защото споделя неговите изказвания, а защото допуска системна грешка в политиката си по подбор.
  Напоследък това с рейтингите кара телевизиите да вършат всякакви извращения с общочовешките принципи и норми... а това е недопустимо!

 17. 17 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3833 Любопитно

  А призивите за насилие не са ли престъпление според закона, няма ли да се самосезира прокуратурата?!

 18. 18 Профил на Bo
  Bo
  Рейтинг: 575 Неутрално
 19. 19 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 886 Весело

  Така, така, лумпените да не плямпат много, много в ефир!!! каквото им дадате началниците да го прочетат без да се запъват (като Сашко Диков) и да не "творят" глупости.....

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 20. 20 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  ''________ Соченият като лидер на "Октопод" Алексей Петров присъства на заседанието на СЕМ, на което се обсъди казусът с Бареков_______''

  Ми чунгата в качеството на какъв е присъствал на заседанието? Явно не е разбрал, че барбекюеков е плюл по трактористите, а не по трактора ........То вече и АЗ взех да се обърквам в драмата . Трактори, трактористи, трактор......кледам меркел и култовото парче на слави комбайнера е вкарал в интригата....

  Бешеееее тяяяяя хубаваааа женаааааа, а пък аз кротко си жънех с комбаааайййнаааааа ...
  Искаааш ли да правиииммм на..на...найнаа ..???
  Тука във комбаааййнааа наа на..наййнааа .....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 21. 21 Профил на Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  [quote#10:"merkel"]А гаврата в шоуто на слави в просташките шеги и вицове на слави Трифонов с хомосексуални хора с наднормено тегло и хора с различен цвят на кожата и религия НЕ СА ЛИ ДИСКРИМИНАЦИЯ??? А СЕМ???????? [/quote]
  А за теб (и всички останали) да не би да е новина, или изненада, на селективния подход към всичко в тази държава?

  I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!
 22. 22 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 673 Неутрално

  Е, то лоша реклама няма, разправят.

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 23. 23 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#5] от "Dehumanizer":

  Когато зърнената мафия поддиква към протести тези които пищят за още пари най-милото което можеш да им кажеш е селяни, за мен са крадци, наглеци, глупци и пр. А ти тр да се засрамиш защото бареков може да не е цвете но е от правилната страна, оттатък барикадата са такива като онзи горе на снимката с по 20 обвинения за рекет, изнудване, мокри поръчки ит.н, които ти косвено или директно защитаваш.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 24. 24 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#15] от "merkel":

  меркел ! Я веднага да напишеш донос до СЕМ, че учиндолския комбайнер всяка вечер се гаври с дебеловратото слънце позалязало ! От къде на къде ?!?! Веднага да бъде уволнен и върнат в комбайна да жъне с пълна гаС !!!! Не го е срам, да петни ''чистото'' именце на вожда !!! Мъкаааааа, мъкаааааа мори мат'ряла .........

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 25. 25 Профил на ръпончо
  ръпончо
  Рейтинг: 1410 Неутрално

  До коментар [#10] от "merkel":

  А ти сигурен ли си, че не си отнася глобите? Обаче той не драматизира така проблема.

  Много народ тук се е взел насериозно! :)
 26. 26 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Председателят на СЕМ Георги Лозанов каза, че е "силно разколебан", но подкрепя решението заради "раздухването" на казуса.

  Какъв е лишей тоя, винаги не знае, някакво неясно мнение има изобщо баси подлизуркото. Все на такива им дават власт у нас.

 27. 27 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#15] от "merkel":

  Стига с тоя Трифонов, разбрахме те... може да седнеш. Едното е хумористично шоу, другото не. Във едното се пускат шеги в рамките на закона, във другото се обиждат и ЗАПЛАШВАТ с действия извън закона и опит за пораждане на нетърпимост към ПРАВОТО на хората на протест.
  Дали има разлика ?

 28. 28 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1910 Неутрално

  Много добра реакция. На Бареков трябва да му стане ясно, че живее в демокрация, а не във феодална държава.

 29. 29 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1618 Неутрално

  До коментар [#7] от "merkel":

  Слави Трифонов разказва вицове (често тъпи) и по-рядко директно обижда. А и много повече, говори обидно към властта. Което е доста по-различно. А той го прави в шоу.
  Иначе не си мисли, че съм фен на Слави.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 30. 30 Профил на Пльок
  Пльок
  Рейтинг: 397 Неутрално

  насаждане на нетърпимост? Ми да почнат да глобяват половината ни политици, начело с ББ, който всеки ден се изказва още по-умно...

 31. 31 Профил на pc_none
  pc_none
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Бареков, ходи се скрий в някоя барака и... гризкай хляба дето си го изкарал...

 32. 32 Профил на борко
  борко
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  [quote#5:"Dehumanizer"]после да замазва положението бе привикан и лично председателят на СЕМ Георги Лозанов, който окончателно омаза работата с изявлението, че казусът е не толкова в полето на закона, колкото в полето на професионалната етика, както и че журналистите имат право на позиция, която може да е емоционална и остра.[/quote]
  Разбира се, че имат! Но не с призиви за саморазправа, обиди и попръжни на хамали от Сточна гара. Хайде сега, другарят Бареков да си плати глобичката

  If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.
 33. 33 Профил на борко
  борко
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  [quote#10:"merkel"]А гаврата в шоуто на слави в просташките шеги и вицове на слави Трифонов с хомосексуални хора с наднормено тегло и хора с различен цвят на кожата и религия НЕ СА ЛИ ДИСКРИМИНАЦИЯ??? [/quote]
  Дискриминация са. Да го глобят и него, бе.

  If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.
 34. 34 Профил на Musashi
  Musashi
  Рейтинг: 506 Неутрално

  "Думите из устата на мъдрия са благодатни; А устните на безумния ще погълнат самия него;"

  "Еклесиаст" 10:12

 35. 35 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 612 Неутрално

  Радващо е, че СЕМ реши да глоби телевизия ТВ7 заради изказванията на Барекофф Дано да е в максимален размер (макар да се съмнявам) .... и да ги плати "столичанинът в повече" Барекоффф ! След което на база решението на СЕМ да бъде и дисциплинарно уволнен от телевизията ....

  Сега вече може и ПРОКУРАТУРАТА да се самосезира за Барекофф и подсрекателството му за масови безредици и организиране на групи за погроми над частна собственост ... пък ако може и от СЕМ да им изпратят решението си : "Експертите видяха нарушение на закона в думите на Бареков, който призова за война на софиянци срещу хората от провинцията"

 36. 36 Профил на focusnik
  focusnik
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Аз гласувам наказанието си за Бареков с дистанционното.
  Призовавам и другите да се възползват от това устройство.

 37. 37 Профил на Joana Dermendjieva
  Joana Dermendjieva
  Рейтинг: 408 Неутрално

  До коментар [#10] от "merkel":
  Слави Трифонов е шоумен и никой не го взема насериозно. Бареков се изживява като говорител на гражданското общество. Ето ти "тънката разлика".

 38. 38 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 838 Неутрално

  [quote#29:"Gopeто"]Слави Трифонов разказва вицове (често тъпи) и по-рядко директно обижда. А и много повече, говори обидно към властта. Което е доста по-различно. А той го прави в шоу.
  Иначе не си мисли, че съм фен на Слави. [/quote]

  Тоест ако е в шоу може да се обижда тъй ли? Ами Бареков тогава да си кръсит пердаването шоу и готово! А тъпите вицове са или сексистки или расистки и т.н. ОБИДИТЕ МУ СА ДИРЕКНИ И ИЗБИРАТЕЛНО! Например обижда се Росен Плевнелиев но се МЪЛЧИ за Георги Първанов! Обижда се ББ но се мълчи за Румен Петков! А за търговията с влияние и конфликт на интереси да не говорим! Тоест АЗ НЕ СПОРЯ ЗА ГЛОБАТА НА БАРЕКОВ И ТВ7 но казвам тогава и БТВ и лично сЛави Трифонов да си понесат отговорността дори с отнемане на лиценза им ако трябва! Аршинът ад е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ!

 39. 39
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 40. 40 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 838 Неутрално

  [quote#37:"bright_eyes"]Слави Трифонов е шоумен и никой не го взема насериозно. Бареков се изживява като говорител на гражданското общество. Ето ти "тънката разлика". [/quote]

  Изобретателно и креативно обаче ако сега успееш да ми намериш и подобен закон някъде ще те призная. ОБИДАТА СИ Е ОБИДА! ДИСКРИМИНАЦИЯТА СИ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ! Шегите с дебели черни жълти хомосексуалисти или просто некви различни ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВАТ И В ШОУ И ВЪВ ВСИЧКО! Така е в САЩ тка е навяскъсе в западният свят! У нас продължават шегичките и вицовете при това тъпи и просташки на гърба на тези хора-различните и СЕМ мълчи години наред!

 41. 41 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  До коментар [#36] от "focusnik":

  Че кой го гледа този!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 42. 42 Профил на alexsilver
  alexsilver
  Рейтинг: 1275 Любопитно

  [quote#2:"liolio"]
  трябва ли да му се обръща внимание на тоя дрисльо[/quote]

  Дрисльото при всеки удобен случай трябва да бъде блъскан по тъпата кратуна, та дано му дойде акълът. Ама много се съмнявам за такава, дори теоретическа възможност. Но според мене не е дрисльо, а просто една пачавра.
  Ама пачаврата си остава пачавра до гроб. Да сте чули някой да си е опрал пачаврата, за да я ползва за пешкир?

 43. 43
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 44. 44 Профил на Веселин Николов
  Веселин Николов
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Меркел = Бареков, ако някой не е наясно.

 45. 45 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  До коментар [#40] от "merkel":

  Абе Бюреков , какво си се завайкал за Слави бе ? Ти си най-големия двуличник който съм гледал по телевизора! Когато бяха на власт Царя и Сергей и правеше м...и всяка сутрин.Ожени се в хотела на олигарха Гергов най-вероятно без пари, кумува ти онзи там Ковчачки ли беше , че не помня точно...Парадираше с приятелството ти с всички големи на деня, при Слави ходеше с подгънати колене и по-нисък от тревата, а след като те изгониха като мръсно псе точно за търговия с влияние и прибиране на пари за платени интервюта и окалване по поръчка , имаш наглостта да се показваш пред хората.Да не ти припомням издънката от изборите , "аз пръв го казах да знаеш"...Засичаха те по бензиностанции да причакваш Борисов да го умоляваш за постове в ГЕРБ и пр. Срам ме е , че сме от един град жалък чалгар такъв!Олигофрен си беше още от едно време като правеше разни гюбек партита/чака -рака/ и олигофрен си остана без значение , че проби до толкова високо ниво..

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 46. 46 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  самият факт, че човек който си позволи да обиди голяма група граждани в национален ефир още не само има работа, а и си остава дежурния ибрикчия на бойко настанен в догановата телевизия ТВ7 купена с парите на държавните предприятия, държани в КТБ при олигарха цветан василев, показва нежеланието на властта да защитава свободното слово и журналистическата етика срещу повсеместното нашествие на вулгарни чалга-водещи, готови на всяка низост за 30-те си сребърника.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 47. 47 Профил на с.н.с- з.м.с greg1
  с.н.с- з.м.с greg1
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  До коментар [#43] от "Росен":

  Когато"плешивия помияр" се гавреше с Виденов и БСП беше готин нали? После започна да се гаври с Костов , после с Царя и сега се гаври с Борисов.Той си е избрал такава маркетингова стратегия и тя го държи все още на върха в шоубизнеса у нас.Барека го раздава журналист/ уж сериозен/ , а се държи като вестник ШОК.Дългия все пак прави шоу...

  "НИКОГА НЕ БЯХ СВОБОДЕН ДА БЪДА СЕБЕ СИ-ТОВА НАРИЧАМ НЕПРОСТИМО"-Metallica - Unforgiven
 48. 48 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  не забравяйте: ТВ7 е официоза на герб, а кольо дудука - пръв трубадур на бойковите подвизи.

  ненаситният глад на бойко за похвали и подмазване гарантира неприкосновеността на тези, които го ласкаят безсрамно.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 49. 49 Профил на зограф
  зограф
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Подкрепям напълно Бареков ! Тракторите в София нямат място !
  Да се върне софийското гражданство - така много " селяндури" ще се приберат по родните места.

 50. 50 Профил на stitch
  stitch
  Рейтинг: 395 Неутрално

  А "трактора" какво прави там?

 51. 51 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#7] от "merkel":

  другари десни поддръжници на бойко, продължавате да се хлъзгате по наклонената повърхност.

  за да оправдаете подкрепата си за една шайка безогледни и прости милиционери и ченгета вие се правите на по-тъпи отколкото сте, и изкарвате техните глупости мъдрости. стигнахте дотам да защитавате кольо дудука, който признавате че по нищо не е по-добър от мутренския трубадур слави.

  един ден ще се погледнете в огледалото, и ще откриете, че сте се превърнали в по-гербери от герберите, и че по нищо не се различавате от красножопите, атакоидите и резесарите.

  не е ли време да признаете, че сгрешихте, като подкрепихте бойко? че създадохте един бойкенщайн, който вече е по-опасен дори от тези, които уж трябваше да пребори?

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 52. 52 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#7] от "merkel":

  логиката "може да е боклук, но поне е наш боклук" не ви оневинява, за това че поддържате един боклук. средствата ви подменят целта и вие се превръщате в това, с което уж щяхте да се борите.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 53. 53 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 1813 Любопитно

  [quote#23:"Раз печки, раз кюнци"] зърнената мафия поддиква към протести[/quote]
  А вас кое ви подДикна да давате две години толкова пари на тези за които казвате че са мафия, че и от бюджета национални доплащания, а след протеста им опростихте и акциза за горивата!?

 54. 54 Профил на СТОЛОТРИЕЦ
  СТОЛОТРИЕЦ
  Рейтинг: 504 Неутрално

  "Председателят на СЕМ Георги Лозанов каза, че е "силно разколебан", но подкрепя решението заради "раздухването" на казуса."

  Г-н ЛОзанов, ако сте разколебан напуснете, на нас ни трябва СЕМ който да се бори с простотиите, а не да се колебае между тях.

 55. 55 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#16] от "Д.Станев":

  всяка власт си има любим блюдолизец, готов с гърди юнашки да се хвърли да запуши амбразурата след всеки гаф на тази власт.

  с последователното си самоунижаване във възхвала на бойко кольо дудука успя със зъби и нокти да си извоюва мястото на придворен ибрикчия на герб.

  ето критерите за подбор - услужливост, безскурупулност, безпардонност към противниците на благодетеля ...

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 56. 56
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 57. 57 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 727 Неутрално

  [quote#49:"зограф"]Подкрепм напълно Бареков !
  Да се върне софийското гражданство - така много " селяндури" ще се приберат по родните места. [/quote]

  Защо искаш да попречиш на Бареков да си вади хляба? Какво ще прави в родният си град? Пак ли дудуци в чалгаджийници?

 58. 58 Профил на KL
  KL
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Правилно СЕМ е наложила наказание на ТВ7, но , според мен, неговата тежест е можела да бъде и по-голяма.

 59. 59 Профил на minkochernev
  minkochernev
  Рейтинг: 561 Неутрално

  По логиката на тези мотиви някой трябва да глоби и ББ за "насаждане на нетърпимост между гражданите".

 60. 60 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1391 Весело

  ДУДУКАААААААА да си плати глобата, майна!

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62 Профил на martin187ism
  martin187ism
  Рейтинг: 450 Гневно

  3 - 20 000 лева глоба, смеееех, смеееех, ударете ги с една хубава 6, че защо не и 7 цифрена сума, да видим дали ще се повтори...щото тия изцепки тоя парцал не ги прави за първи път...а и не само той прави такива простотии...

 63. 63 Профил на olddog
  olddog
  Рейтинг: 450 Весело

  До коментар [#10] от "merkel":

  А вие също биете негрите.

 64. 64 Профил на СТОЛОТРИЕЦ
  СТОЛОТРИЕЦ
  Рейтинг: 504 Весело

  До коментар [#62] от "martin187ism":

  "Такъв е закона", ама аз си се колебая все пак......

 65. 65 Профил на bozkata
  bozkata
  Рейтинг: 530 Неутрално

  Прав е Бареков! Няколко чорбаджии-милионери с бентлита тероризират страната, изпращайки ратаите си на екскурзия в София с кебабчета и руйно вино, платен хотел и т.н. След Бареков те бързо, бързо им свирнаха на слугите да бягат, защото ако пламнат тракторите им, платени от Европа, нови няма да получат!

 66. 66 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#61] от "merkel":

  Само да ти кажа едно нещо защото ти явно не разбираш, вицове за черни, бели, рязани, прерязани, куци,сакати НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА! Това не е диктатура, има свобода на словото. Също така ако си публична личност, закона е различен... тоест имаш право да пускаш "тъпи шеги" за тази личност. При Бареков това не беше тъпа шега, а ЗАПЛАХА във ефир и има 1001 свидетеля, ако СЛУЧАЙНО беше изгорял някакъв трактор някъде- Бареков е директния заподозрян. "Тракториста" освен това може и гражданско дело да заведе за нанесени имуществени вреди, даже и алиби да има бареков, веднага влиза в графа поръчител и по бързата процедура!! Ти нямаш представа колко е сериозно ЗАПЛАХАТА, това автоматично те прави заподозрян при бъдещо престъпление, а Бареков ако ще и във Франция да е бил!
  Има обаче разлика, когато Трифонов излезе и каже, искам да направим гражданско общество в което да чупим велосипеди, понеже тази сбирщина недодялани колоездачи ни пречи на нас автомобилистите да се предвижваме и да ходят да си карат някъде на село дето няма коли ,тогава ела и се обади пак - ще го обсъдим, до тогава разни вицове и тинтири минтири няма какво да ги коментираме, това не е забранено от закона.

 67. 67 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Понеже сме цъфнали ще се занимават с Бареков.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 68. 68 Профил на Daj Ribu
  Daj Ribu
  Рейтинг: 1059 Весело

  Не е истина просто.
  Как може да бъде глобявана тази,
  толкова ПРАВИТЕЛСТВЕНОУГОДНА медия.

  Рибу, рибу - дай рибу, рибу, рибу - дай
 69. 69 Профил на bozkata
  bozkata
  Рейтинг: 530 Неутрално

  На всичко отгоре, лакомите за бързи печалби, чорбаджии, купуват некачествено семе, от което се ражда некачествено зърно (годно само за добитъка), а после българите се оплакват, че хлябът не струва. Ако не вярват, експертите могат да сравнят украинското зърно с българското и ще им светн!

 70. 70 Профил на Mylène Jampanoï
  Mylène Jampanoï
  Рейтинг: 1052 Весело

  [quote#52:"Pavlik Morozov"]и вие се превръщате в това, с което уж щяхте да се борите. [/quote]

  че то, вече и гугутките зацепиха, ча ГЕРБ-аджиите са истинските комунета, малки комунистчета и големи комсомолски секретарчета

  The Man Who Mistook His Wife for a Hat
 71. 71 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Важното е ,че човека си каза кво му е на душата.

 72. 72 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#68] от "ВИНЕТкУ":

  Може щото не е такава.

 73. 73 Профил на Mylène Jampanoï
  Mylène Jampanoï
  Рейтинг: 1052 Любопитно

  [quote#67:"dragozow"]Понеже сме цъфнали ще се занимават с Бареков. [/quote]

  ма, не, нема смисъл са занимават с манипулирани избори и манипулиращите ги "медии" и "журналисти"

  далеч по-полезно е да ни занимават с несъществуващи "магистралки" четири годинки

  The Man Who Mistook His Wife for a Hat
 74. 74 Профил на d24
  d24
  Рейтинг: 506 Неутрално

  До коментар [#61] от "merkel":

  Меркел, толкова ли не правиш разлика между хумор, осмиване и пряка обида, вплетена с призив за насилие? Представи си ако Слави Трифонов беше казал за Б.Б., че е "разюздан селянин, който трябва да изметем незабавно", "да му запалим автомобила'' или "да му нарежем гумите".
  Това, че прави хумористични скечове и вицове с поведението на определени етнически или социални групи, само по себе си не е проява на дискриминация или расизъм. По твоята логика произведение като "Бай Ганьо" никога не е трябвало да бъде издавано.

 75. 75 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Мале - и трактор ли стана обидна дума...
  И аз съм съгласен, че някои други предавания са далеч по-агресивни и уж под формата на хумор обиждат ли, обиждат...
  Ама Гого тях не ги вижда, нито ги чува...

 76. 76 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#65] от "bozkata":

  ами нали тия чорбаджии ги отглежда герб, бе другарю!? за двете си години власт можеше да ги умори от глад и да ги прати да садят картофи, но не би. бойко призна че е продължил чинно да им плаща милионите въпреки че е знаел, е чии джобове отиват.

  парите от строеж на зали и магистрали също отиват в джобовете на червените строителни магнати.

  а самите зали? нима построената за над 150 милиона аремеец не беше подарена на ТИМ срещу мизерен наем?

  нима пропадащите улици не се ремонтират от фирмите на черепа?

  така че бойко сам си го отхрани това куче, и нека не се оплаква на нас, че то порастна, одързости се, и вече не само го лае, а и посяга да го хапе.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 77. 77 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Бареков е абсолютно прав и съм напълно съгласен с него.
  Който иска да протестира но без тракторите си.
  Н ека заповядат да повикат щом искат на площада.
  Ама да ми окупират града разни домъкнали се анонимни наемници под команда - няма да стане.
  А СЕМ да си гледа собствената паница че в техните редици едни нещо няма наред.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 78. 78 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#69] от "bozkata":

  хахахаха никой не купува некачествено семе Ползва се "семе" от реколтата, като изкараш 10 тона плешеница, 1 тон(примерно) отива за сеене за догодина, поне така правят масово за да спестят допълнително разходи. Никой не купува семе, освен ако не започваш да отглеждаш нова култура или по някаква причина твоята е изключително лоша.

 79. 79 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#70] от "joshuatee":

  Зацепихте само баш гугутките - семката ви червена.............
  Хората можем да мислим.

  До коментар [#68] от "ВИНЕТкУ":

  Лъжец, не маскари дрехите на индианеца бе.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 80. 80 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#77] от "Десен":

  Такива постове не се толелират тук. Виж какво се е случило с моя № 43, където също като в твоя има "еретични" истини.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 81. 81 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#70] от "joshuatee":

  там е работата - гугутките с птичите си мозъчета нищо не могат да зацепят и вече 4 пъти настъпват едно и също герберско гребло - през 2005, 2007, 2009 и 2011.

  а последствията са за всички нас.

  стига сме надценявали мат'ряла! той е мазохистичен и наивен. и не разбира от дума. разбира от морков и тояга. хуква след всеки който му обещава смело и го плаши умело.

  Станислав Лец казал "Не налагайте свободата на словото преди да имате свобода на мисълта"

  същото важи и за свободата на политически избор - и тя не бива да бъде налагана на хора, които нямат политическа култура, нито даже обществена и икономическа култура.

  иначе все едно даваш пистолети на децата и им казваш да ги ползват по свое усмотрение.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 82. 82 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#76] от "Pavlik Morozov":

  Налага се да разбия няколкото ти лъжи.
  [quote#76:"Pavlik Morozov"]бойко призна че е продължил чинно да им плаща милионите въпреки че е знаел, е чии джобове отиват. [/quote]
  Законът повелява това предателю на баща си /по ник/.
  Не лъжи.
  [quote#76:"Pavlik Morozov"]парите от строеж на зали и магистрали също отиват в джобовете на червените строителни магнати. [/quote]
  Я провери кои фирми строят магистралите.
  Не лъжи.
  [quote#76:"Pavlik Morozov"]нима построената за над 150 милиона аремеец не беше подарена на ТИМ срещу мизерен наем? [/quote]
  Подарена и наем са различни понятия. Второто не включва собственост.
  Не лъжи.
  [quote#76:"Pavlik Morozov"]нима пропадащите улици не се ремонтират от фирмите на черепа? [/quote]
  Улиците пропадат от 2 години?
  Не лъжи.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 83. 83 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#77] от "Десен":

  разбираш ли, че никога - НИКОГА - няма да може да вземете назад тези думи?! никога няма да се забрави, че станахте болшевишки колаборационисти!

  подкрепяйки "с отвращение" бойко костов и мартично се осъдиха на политическа смърт, а той за благодарност се коалира с атака, и скоро се кани да се гушне със сава и гоце.

  не само си плюете в мутрите, на всичко в което някога сте вярвали и защитавали, а и нищо няма да спечелите!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 84. 84 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#82] от "Росен":

  1. ако закона му пречеше бойко можеше да го промени! той не го прави, а само го позлва за удобно извинение да продължи мръсните практики на предшествениците си!

  2. фирмите са главболгарстрой, трейс и протиче - до една собственост на червени олигарси.

  3. няма ли да наречеш подарък годишен наем в размер по-малък от 1% от стойността на актива? все едно някой да ти даде апартамент на стойност 100'000 лева при годишен наем от 1'000 лв. подарък сие, другарю, подарък!

  4. бойко стана кмет през 2005-а. не трябваше ли там някъде улиците да спрат да пропадат?

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 85. 85 Профил на pipeto
  pipeto
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Аршина трябва да е еднакъв, иначе СЕМ да си ходи. Очаквам подобни глоби към Шоуто на Слави за непрекъснатите обиди към управляващите. Не казвам дали е прав или не , но е в същото положение като Бареков.

 86. 86 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#82] от "Росен":

  нищо не ти се налага, камилче прецакано.

  яд ви е, че напълно се дискредитирахте отхранвайки едно чудовище, което днес стана по-лакомо и безогледно дори от тези, от които трябваше да ни опази.

  и сега понеже нямате смелостта и почтеността да признаете че сбъркахте, да се извините и да се поправите упорствате в заблудата си. вече не се борите даже да убедите другите в правотата си, мъчите се да убедите себе си!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 87. 87 Профил на symmpro
  symmpro
  Рейтинг: 443 Неутрално

  Защо медията не уволни този пловдивски комплексар и не се свърши работаата , ами ден през ден ще ни занимавате с глупости ?
  Това ли беше най-важната новина за днес , моля ?

 88. 88 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#84] от "Pavlik Morozov":

  Закона е редовен. Пречи, не пречи това е положението.
  ББ не може да променя правилни закони, въпреки че те дават държавни пари на неправилни хора.

  Фирмите? Печелят тези, които могат да свършат работата.

  Нямам точни данни за наема.

  Преди 2005-та как бяха пътищата? Риторично, защото отлично знам КАК бяха. Как беше Ришкия проход, както и останалите пътища.

  Тези само пътищата да оправят ще са хиляда пъти по-добри от предишните две продажни правителства.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#85] от "pipeto":

  не е същото, другарю! не е същото, защото ТВ 7 беше купена с държавни пари и направена официална трибуна на герберасите. изхвърления от бТВ кавалджия беше прибран там за да продължи пълното медийно обслужване на бойковото его до пълен рейтингов хепиенд.

  точно затова не може бойковия рупор да си позволява подобни заплашителни изказвания по адрес на български граждани УПРАЖНЯВАЩИ ЗАКОННОТО СИ ПРАВО НА ПРОТЕСТ СЛЕД КАТО СА ПОЛУЧИЛИ НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА И СЪОБРАЗИЛИ ПРОТЕСТА СИ С ГРАЖДАНИТЕ НА ГРАДА.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 90. 90 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#86] от "Pavlik Morozov":
  [quote#86:"Pavlik Morozov"]вече не се борите даже да убедите другите в правотата си, мъчите се да убедите себе си! [/quote]
  Класовата борба е ваш прийом. Не наш.

  Не аз пускам безобразно тъпи комикси, надявайки някой и друг, освен журналисти от "Дневник" да ми ги оцени. Точно ти го правиш.

  Аз не представлявам ГЕРБ. Аз представлявам себе си.
  Не съм "интернационалист" като вас нещастници.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 91. 91 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 506 Весело


  До коментар [#61] от "merkel":


  довечера ходи се самозапали в шоуто в знак на протест и ще ти обърнат внимание,първо в пирогов а после и в лудницата

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 92. 92 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#85] от "pipeto":

  И то от 2 години, но другарите тук не са съгласни.
  Плешивия боклук може да си пуска простотиите всяка вечер.
  Така ще е, докато няма истинска оценка на гледаемостта.
  Неговата отдавна я няма, просто си знаем, че бтв няма нужда да се пуска от 22,30 до 23,30. Не че има смисъл и през другото време, но тогава задължително е губене на време гледането и.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 93. 93 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#88] от "Росен":

  продължаваш да си плюеш в мутрата.

  "ББ не може да променя правилни закони, въпреки че те дават държавни пари на неправилни хора. "

  е как един закон е "правилен" щом ефекта от него е лош?!

  знам, че бойко не може напълно да заобиколи червените строитени фирми, но никой не го кара зорлем да ги угоява одобрявайки ценоразпис на километър, който прави пътищата златни, и правейки магистралите приоритет в криза, и при наличието на много други наболели проблеми!

  наема на армеец е около милион. залата струва над 150 милиона.

  аз за 2005-а не искам да говоря - беше зле. въпроса е че 6 години по-късно, след потрошени и откраднати под бойково ръководтсво милиарди, не е толкова по-различно от тогава. за това бойко трябва да дава обяснения, а не защо било лошо като поел нещата. че то ако не беше лошо и мат'ряла не се беше видял в чудо кога щяха да си соложат за премиер един гавазин с криминално минало?!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 94. 94 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#90] от "Росен":

  никога, Росенчо, НИКОГА, анадънму?!!

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 95. 95 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 616 Весело

  Папионки, Дудуци и Перуки - зад борда!!

  Може и на топличко, че иде люта зима.

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 96. 96 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#89] от "Pavlik Morozov":

  Стига лъга нагло бе продажник. Купена за правителството била. Това ви устройва като теория, но лъжите не помагат.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 97. 97 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#94] от "Pavlik Morozov":

  Йок, или както там е "НЕ".
  За кое е "Никога"?
  Тъпите ти комикси, класовата ти борба или пък интернационализма ти смешен?
  Кажи дядовото, ама помисли първо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 98. 98 Профил на ikar
  ikar
  Рейтинг: 506 Неутрално

  не се излагайте бе хора,"шоуто на слави" е съвсем различно от "шоуто на бареков"сравнявате "шегите' на слави със заплахите за саморазправа на дудка бареков

  в събота-СОРОС-иада,в неделя-ПРОКОПИ-ада
 99. 99 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#96] от "Росен":

  фактите:
  - ТВ7 е купена от пеевски (маша на доган) с кредит взет от КТБ
  - парите в КТБ са на държавните предприятия. значи цветан василев отпуска гарантирани неясно с какво кредити от държавни пари на догановите мекерета.
  - скоро след като беше купена от пеевски ТВ7 прибра от улицата ники дудука и го сложи за водещ на сутрешния си блок, където той задава удобни въпроси и се мази пред герберите всеки път когато те загазят и им трябва удобна трибуна да поднесат оправданията си и да нападнат безнаказано противниците си

  какво тук е теория?! всичко е факти! пред фактите не млъква само болшевика, защото за него партията е права дори когато греши.

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
 100. 100 Профил на Настрадин Ходжа
  Настрадин Ходжа
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#97] от "Росен":

  и ако обичаш обясни защо ми викаш "продажник"?

  кого съм продал? кого съм предал?

  #ДАНСwithme до #ОСТАВКА
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK