Първанов за електронните магистрали, интелигентната власт и мафията

Георги Първанов пред журналистите

© Юлия Лазарова

Георги Първанов пред журналиститеПредишният президент Георги Първанов изнесе лекция пред студенти в Нов български университет, в която успя да вплете много различни теми. Посочи липса на баланс между реалните и електронните магистрали. Опита се да назове проблемите на младежите в страната. Отговори на студентски въпрос за мафията и коментира за хора оттам, които "сега заемат ключови позиции". Изрази надежда някой ден жертвите на който и да е държавен режим, да бъдат почитани.


За интелигентната власт и електронните магистрали
След като говори по актуалните въпроси пред журналистите, Първанов продължи темата и пред студентите. "Най-важното за една държава, за едно управление, е да е бъде предсказуемо и прозрачно, предвидимо", заяви той.


Първанов сам призна, че ще "открадне" мисъл на американския държавен секретар Хилъри Клинтън, която идва в неделя на посещение в България. Клинтън обвързвала пряко интелигентността с властта. "У нас имаше много експерименти с изпълнителната власт - на изборите се посочваше харизмата, очакването на голямо чудо, но не искам да персонифицирам".
По думите му още на следващия ден обаче избирателят осъзнавал, че всъщност няма интелигентно подготвена власт. "Премиерът не може да е специалист по всичко, затова той трябва да избира правилни експерти и хора около себе си", довърши той.


Първанов определи управлението в момента като непредсказуемо и непрозрачно. "Въпреки че сме с най-ниските данъци в Европа, инвестициите са на своя минимум", заяви Първанов. Според него "и бизнеса, и гражданите, и  обществото като цяло" трябва да може да планира ясно поне година напред, а този кабинет не успявал да се справи с това. "Не сме последователни, не вдъхваме доверие. Не е проблем само съдебната власт, въпреки че имат резон критиките към нея", добави предишният президент.


На лекцията гост беше и шефът на "Овергаз" Сашо Дончев

© Юлия Лазарова

На лекцията гост беше и шефът на "Овергаз" Сашо Дончев


Според него българският прочит на стратегията 2020 е неправилен. "Вместо това е модерно всеки ден да има новини за рязане на ленти - в едната, в другата посока, а никой не мисли за електронните магистрали", обясни Първанов. От думите му се разбра, че няма баланс между реалните и електронните магистрали.


Безработица + младежи
"Процентът на безработицата сред младежите е два пъти по-висок от средния за страната. В Европа също е така и се търси решение, а в България го търси само определен кръг от хора", коментира Първанов.


Той посочи като вариант по-доброто качество образование и квалификация на младежите. "Няма партия, която да не е записала в своята програма, че е науката е приоритет, а дали е така". Той си спомни времената, когато беше лидер на БСП и тогава било решено науката да получава един процент и половина, което се е запазило и досега така.


"Каквото остане от силовите и други сектори, то се насочва към образование. Казвам това, че ако някой не иска да чуе бившия българския президент, да чуе Обама, който каза, че науката е основна предпоставка за излизането от кризата".


На събитието присъстваха и университетски преподаватели, сред които и бивши и настоящи ректори

© Юлия Лазарова

На събитието присъстваха и университетски преподаватели, сред които и бивши и настоящи ректори


За мафията и жертвите на каквито и да е режими
Събралите се в препълнената зала студенти успяха да зададат само три въпроса към Георги Първанов. Единият тях обвърза в едно мафията, държавните режими и кой сега ни управлява.


Това направи студентът Димитър Божиков, който коментира около 15 минути развитието на страната от комунизма насам. "Защо на мафиотите им режат пръстите", попита той Първанов, който не се смути и отговори веднага след другия участник в лекцията - собственикът на "Овергаз" Сашо Дончев.


"Кажете ми кой от големите босове е зад решетките и е с повдигнато обвинение. Кажете ми защо не се обясни честно и откровено за полицейското насилие", каза с приповдигнат тон Първанов, който минути по-рано заяви, че вътрешният министър е пълен провал.


Според него вместо проблемите се прехвърлят от болната глава на здравата. "Има хора, чийто генезис е от мафията, а сега те заемат ключови позиции", допълни мисълта си той.


След това неочаквано отговорът му зави към видовете държавни режими. "Уважаемият от мен Росен Плевнелиев  почете жертвите на комунизма. Това е нещо, което съм правил от трибуната на парламента още през 1993 година", обясни със снижен тон на гласа си той.


След това добави: "Ще ми се да дойде време да почетем и жертвите на фашизма. Да дойде време да почитаме жертвите на какъвто и да е режим - червени, кафяви...". И коментарът му продължи още: "Онази, предната власт, беше репресираща, но тази май е повече".

Коментари (72)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 772 Гневно

  Нормално е когато комунист говори пред студенти, да се допуснат само 3 въпроса

 2. 2 Профил на Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Югозомби. Безсрочен бан след модераторски произвол
  Рейтинг: 1040 Любопитно

  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D0%94%D0%A1_01.jpg

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 3. 3 Профил на birdman
  birdman
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Първанов и Дончев рамо до рамо ? Стига бе ! Нямам думи , поне мислех ,че Дончев има достойнство !

 4. 4 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Прав е Първанов! За всяка негова дума заставам и аз!

  нели ангелова
 5. 5 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3050 Любопитно

  Гледам му снимките и нещо ми се види отънял във врата?

 6. 6 Профил на dragozow
  dragozow
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Тоя що не стане партизанин? Трябва да го съдят за това че с Марин са пуснали от затвора убийци и изнасилвачи. Отделно са дали българско гражданство на всеки втори кандидат, все едно е орден Стара планина.

  Сложете бутон "редактирай" на собствените комeнтари.
 7. 7 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 870 Неутрално

  До коментар [#3] от "ямболия":

  Ами и двамата са ДС кадри !
  Остава да се срамуват един от друг.

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 8. 8 Профил на Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Натътрузен десебар, слуга на БСП
  Рейтинг: 1043 Неутрално

  Така се надявах да не чувам и виждам Гоце вече . А той всеки ден ръси мозък. Айде изяжте се взаимно със Сергей и да куртулясаме.

  Няма шики-мики.
 9. 9 Профил на Aragorn
  Aragorn
  Рейтинг: 390 Гневно

  Еееее, хайде старите пионки поне си ги приберете в кутията и не ни занимавайте повече с тях........ Малко ли се облажи за толкова време, едно добро дело не съм го чул да е направил, а сега трябва да го търпим отново в публичното пространство!!!!!!!!! Мисля, че наглостта на хората в политиката няма край в тази държава!!!!!!!!!!!

 10. 10 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 954 Гневно

  Как не се намери един студент да стане и да му каже в очите що мислят хората за него!
  Гади ми се от този наглец!
  Мястото му е в затвора!
  Млад милиярдер...
  Гоце - пълен боклук!

  Машини прости, народ неук.
 11. 11 Профил на Георги Кузманов
  Георги Кузманов
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Гоце, явно че щом почна преди 4 февруари нещо му пари под задника.
  Засега само се разследва Марин , но ще дойде и времето на Гоце. Сигурно хода му с панелката крие някой луксозен имот. Иво Инджев каза на времето за някъква мансарда.
  А дали няма нешо прехвърлено на внуците?

 12. 12 Профил на валентин николов
  валентин николов
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Медиите силно прекаляват с отразяването на проявите на Гоце. В момента той представлява само себе си /може би и жена си/. Така че неговото мнение никого не интересува. Ако това е някаква партийна предизборна кампания, нека поне да се кандидатира и да го каже.

 13. 13 Профил на Нели Ангелова
  Нели Ангелова
  Рейтинг: 986 Неутрално

  До коментар [#8] от "daniel_defoe":

  Така се надявах да не чувам и виждам Гоце вече . А той всеки ден ръси мозък. Айде изяжте се взаимно със Сергей и да куртулясаме.

  Аз пък искам да куртулясам от тиквеното управление! Омръзна ми мафиоти нагли да ме управляват! Ама тва Ганю Балкански от инат ще умре само и само мутра с бивша партийна книжка да го управлява!

  нели ангелова
 14. 14 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Гневно

  АЗ не мога да разбера, защо всяка втора статия днес е за триперчето? Да няма рожден ден ? Или това ще е първия сред равни на следващите избори, та да свикваме ? И как така триперчето за десет години се изказваше само в новогодишната нощ, а ся предизборно взе да ръси мозъци от всякакво естество, от безработицата до студентите. Ми то студенти имаше и преди 2 години, ама триперчето тогава се беше улисал в далавери, афери...архари...разврат.......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 15. 15 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1366 Весело

  Сега какво,
  медиите ще ни натрапват Първанов всеки ден, да не би случайно да забравим този подлец?
  Аз пък тая статия няма да я чета.
  Както и други с надслов "Гоце".

  nemo malus felix, minime corruptor.
 16. 16 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 799 Неутрално

  А за помилванията нещо не е ли казал?

 17. 17 Профил на Vili Jambov
  Vili Jambov
  Рейтинг: 1013 Неутрално

  До коментар [#12] от "valbe":

  Аз също мисля, че отразяването на активността на Първанов е прекалена. Вече не е президент. Няма и висок партиен пост. Фокусирането върху него издава просто някакви зависимости и слугинаж към среди, които не са твърде долюбвани. Не прави чест и на Дневник да го рекламира постоянно.

 18. 18 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#14] от "ARRI":

  Пи Ар му правят, явно го готвят я за премиер, я за шеф на московците, я за някой друга национална катастрофа.
  Аут , бойкотирам статии за него.

  nemo malus felix, minime corruptor.
 19. 19 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Мдаааа, трябва да свикваме ,че Първанов вече е политик в опозиция и ограниченията на надпартийната президентска власт са отпаднали. Оценките му ще бъдат и остри, и точни, и верни, защото очевидно той няма да се задоволи с това да е част от ръководената от друг опозицията.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 20. 20 Профил на gpatton
  gpatton
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Липса на достойнство в медиите. Ежечасно отразяват глупостите на Гоце, който уволни журналист заради въпрос за подарения му мезонет.

 21. До коментар [#19] от "mi6osp":

  Мишо, с най-добри чувства бих искал да те предупредя. Не се вживявай много в следващите избори. Спести си фрустрациите. Вредни и ненужни са.

  Модерацията системно трие критични към политиката на изданията коментари и налага бан на авторите им. Тази несвобода обезсмисля коментирането в "Икономедиа“.
 22. 22 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3050 Неутрално

  [quote#15:"СДС"]Сега какво,
  медиите ще ни натрапват Първанов всеки ден, да не би случайно да забравим този подлец? [/quote]

  Естествено, Уотсън!

  В нощта на последните избори Боце кого си посочи за "опонент"? Правилно, Гоце!
  А сега се сети и кой врътка медиите ...

  Ще има да се пише из газетите и да се влачи из талавизионните студиа Гоце докле мат'рялът не възлюби тотално Боце и не го припознае за единствената и спасителна алтернатива.

  Нищо ново. Същата гола кука както винаги. Ама като кълват - що да сменят фатката?
  Заради Желю ви пуснаха "турчина с фес" Вълканов.
  Заради Гоце ви пуснаха за страшилка оня малоумник Болен.
  Сега заради Боце ще ви плашат с Гоце ...

 23. 23 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  [quote#19:"mi6osp"]Оценките му ще бъдат и остри, и точни, и верни, защото очевидно той няма да се задоволи с това да е част от ръководената от друг опозицията. [/quote]

  Мдаа, ще бъде остър, точен и верен до като стане премиер. А след това ще ''заспи'' в О Л И Г А Р Х И Ч Е Н сън с аверите си олигарси. Сценарият от 23години е един и същ. Активират се преди избори и после започват да си тъпчат банковите сметки, а Нацията да го ду*ха.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 24. 24 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  До коментар [#18] от "СДС":

  Явно на изборите до година, ще завърши пръв сред равни-премиер. Схемата с тиквоча беше същата. Не слизаше от екрана ни и не спираше да критикува сергиша.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 25. 25 Профил на akostamosta
  akostamosta
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Др. Първанов, изказвате се по проблеми, които касаят цялата държава и то така все едно че сте някой важен в политиката? А то - какво сте в момента? Висящ никой. Представи си да те подхлъзнат твоите хора - те тогава направо в 9-та глуха отиваш за вечни времена. Почакай някой и друг месец, па ще видиш (видим) накъде са нещата

 26. 26 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1315 Весело

  Оптическата инфраструктура ли са т.нар. "електронни магистрали". Защото там няма как да става дума за електроника или електрони, най-много за информация.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 27. 27 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2771 Весело

  "Първанов за електронните магистрали, интелигентната власт и мафията"

  "Дневник", колко още теми има в енциклопедичното меню на Първанов? Дайте списък, за да се подготвим емоционално, очевидно ни очакват щастливи мигове! Аз, например, с нетърпение чакам "Първанов за архарите, ученичките и съветниците". И още - с огромен интерес ще следя съвместната изява на тандема Първанов-Марин на тема "Конституцията на РБ- начин на употреба от президента на РъБъ".

 28. 28 Профил на СДС
  СДС
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  До коментар [#24] от "ARRI":
  На там отиват нещта.
  Как пък побеля за един месец, бе.
  Гахти актьора.
  Значи досега си е боядисвал косата!

  nemo malus felix, minime corruptor.
 29. 29 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1315 Неутрално

  Сашо Дончев нещо много се навърта около НБУ. Защо ли?

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 30. 30 Профил на old27530804
  old27530804
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Да каже нещо и "белите" магистрали и техните "строители".

 31. 31 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1315 Неутрално

  [quote#13:"Нели Ангелова"]Аз пък искам да куртулясам от тиквеното управление! Омръзна ми мафиоти нагли да ме управляват! Ама тва Ганю Балкански от инат ще умре само и само мутра с бивша партийна книжка да го управлява![/quote]

  Да се казваш Гоце не е точно по-малко провинение от това да имаш партийна книжка. Иначе съм съгласен, все пак спомнете си как си пазеха гърбовете Рапона и Гоце преди скандала с Дянков. Добре че беше последния да разрови комунистическата жарава.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 32. 32 Профил на NK /имигрант в родната страна/
  NK /имигрант в родната страна/
  Рейтинг: 877 Любопитно

  "студентът Димитър Божиков, който коментира около 15 минути развитието на страната от комунизма насам"

  Това може ли някой да ми го разясни - Гоце изнася лекция като в същото време слуша някой 15 минути?! Кога популист като него ще остави друг да говори толкова време в своето "медийно време"?

  Правителството ОЛИГАРСКИ призовава: "ПЛУВАЙ, БЪЛГАРИНО... НЕ Е РИБА!"
 33. 33 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Гневно

  "Каквото остане от силовите и други сектори, то се насочва към образование"....Този табиет го наложиха вашите червенотиквеници, дрогарю Параванов!

 34. 34 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1315 Неутрално

  Бай Тошо се дънеше с "полупроводници", Гоцко - с "електронни магистрали". Ех, Батето ще се обърне в гроба...

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 35. 35 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1257 Гневно

  Сашо Дончев и Гоце. Само Рем Вяхирев го няма за да направят голям шлем....

 36. 36 Профил на victor troska
  victor troska
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#15] от "СДС":
  ми готвят го медиите за премиер бре - в новата тройна коалиция герб-бсп-дпс. за която разбира се ще е виновен костов.
  иначе на дневник трябва да им се признае - днес са пускали статии и без гоце.

  Ако имате 5 лева, Костов може да открадне от вас 6 лева.Костов е откраднал целия свят 5 пъти, като два от тях от самия себе си.
 37. 37 Профил на Noname
  Noname
  Рейтинг: 657 Неутрално

  Кой продължава да ни занимава с това политическо недоразумение Гоце? Стига вече!

 38. 38 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 1466 Весело

  До коментар [#4] от "Нели Ангелова":
  [quote#4:"Нели Ангелова"] За всяка негова дума заставам и аз! [/quote]

  Хубаво щеше да бъде да има и дела зад които да се застане, че то само с думи....

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 39. 39 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1366 Гневно

  Абе и на мен ми е чудно, що се лансира агент Гоце за щяло и нещяло! И то под формата на бивш президент!? В момента на обикновен ЧЛЕН на БКП/БСП/.
  За големия такъв да не споменавам...

  "Дневник"! Най малко бъдещето на момченцето от Сирищтник, виден бракониер, любител на филма "3-пера" интересуват вашата аудитория!

  През...да не казвам, ми е бъдещето на Първанов! Да си седи в апартамента в "Красна поляна", и да се обявява против НАТО! Достатъчно за 10г. обслужваше руските интереси в България!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 40. 40 Профил на Мария
  Мария
  Рейтинг: 1565 Любопитно

  Както се казва на хубав български език, какъв гьонсуратлък, а?
  Какво облекчение, че този поне вече не ме представлява! За онзи: като му минат стоте дни карантина.

  ”За мен България си остана един вечен мираж. В който и свят да съм, винаги ще я нося като ранена птица в сърцето си." (Никола Манев)
 41. 41 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3558 Неутрално

  [quote#19:"mi6osp"]Мдаааа, трябва да свикваме ,че Първанов вече е политик в опозиция и ограниченията на надпартийната президентска власт са отпаднали.[/quote]
  Ах горкия той! Щото преди това се счупваше да спазва "ограниченията на надпартийната президентска власт"!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 42. 42 Профил на NK /имигрант в родната страна/
  NK /имигрант в родната страна/
  Рейтинг: 877 Весело

  Всъщност подобни медийни изяви на Гоцко поддържат жив огъня на анти-гоцевщината... та може и да е за добро.

  За да не забравяме!!!

  Правителството ОЛИГАРСКИ призовава: "ПЛУВАЙ, БЪЛГАРИНО... НЕ Е РИБА!"
 43. 43 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2584 Неутрално

  Гоце е партиен боклук!Не разбирам,медиите клошари ли са,че ровят в този боклук,още повече,че Гоце не е никакав!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 44. 44 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Любопитно


  Таз' година
  Полу-електронни магистрали

  Като стане премиер
  Напълно-електронни магистрали.

  Таз' година
  Полу-ШиБаНа Мутра БеСеПарска

  След 2 години
  Напълно-Шибана Мутра БеСепарска.

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Don Octavio del Flores
  Don Octavio del Flores
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Предишният президент Георги Първанов изнесе лекция пред студенти в Нов български университет, в която успя да вплете много различни теми. Посочи липса на баланс между реалните и електронните магистрали. Опита се да назове проблемите на младежите в страната.

  ---------------------
  ХАХАХА! БИВШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е НАПРАВИЛ ИЗРЕЧЕНИЕ. ТОЙ СЕ Е ИЗКАЗАЛ ПО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ТЕМА. ОПИТАЛ СЕ Е ДА НАЗОВЕ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НО НЕ Е УСПЯЛ.

 47. 47 Профил на the_sceptic
  the_sceptic
  Рейтинг: 768 Неутрално

  айде пак дописка за гоце.

  ей, разберете, че гоце свърши на 22.10.2012 г.

  А колкото до "На лекцията гост беше и шефът на "Овергаз" Сашо Дончев" - сега някой има ли съмнение, че гоце е момче на енергийната, проруска мафия в България?

 48. 48 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1317 Неутрално

  Да живее Борисов! Долу Първанов! Да превърнем мозъка в мускул!

 49. 49 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Весело


  До:
  Тиквата от Сиришник


  - "Пуснаха" ли ги вечи
  в магазин'ти ма баби .... тия иликтронни магистрали .... ??!!

  - Да си куп'а 2-3 ма чеде ..... с бонуф'ти от масовата приватизация на мутрата Виденов ... ??!

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 50. 50 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2771 Любопитно

  Много ми е интересно, действително ли Първанов смята, че след като България изтърпя по недоразумение и недоглеждане президент- агент на ДС, ще изтърпи и ДС-премиер? А още по-интересно е задават ли си този въпрос онези, които искат да поставят на карта "Гоце"? Само олигофрен не може да прецени, че тази карта е смачкана, омазана, оръфана, с една дума- безнадеждно бита карта!

 51. 51 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1366 Любопитно


  Мутрата се е "поналяла"
  и е посъбрала сили да "матрялизира".

  - Ей бастун граовски,
  по електронните магистрали ли ще навестяваш Матряла в БГ ..... да му дуднеш на главата колко са ти успешни мандатите ... ??!!? .... аааАААА ??!?

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 52. 52 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 2771 Весело

  До коментар [#3] от "ямболия":
  "Нямам думи , поне мислех ,че Дончев има достойнство !"

  Преди да те погълне, "Газпром" ти изяжда достойнството. Липсата му е необходимо условие. Достатъчното условие е да бъдеш безгръбначен и алчен.

 53. 53 Профил на Бай Тошо
  Бай Тошо
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Единствено наглостта на комуниста е толкова безгранична!

 54. 54 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Гледам снимките на тия горе, гледам снимките на "синода", гледам вчера снимката на лъжецаря и алчната му сестра, снимката на етническия мафиот и глутницата му. Виждам как хищни, крадливи, червени, старчески пръсти са се впили в шията на милата ни Родина и се хранят със страданието на младото и бъдеще. Искат да настанят пак своето безвремие. Мисля си, че трябва да ги спрем на всяка цена.

 55. 55 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1008 Неутрално

  До коментар [#11] от "gorokuz":Ами да ти кажа-никой не е виждал Гоце или Зорка в панелката в Красна Поляна след сценката със салатката и ракията,дето щели да си хапнат и пийнат,като се приберели,пред камерите.Не живее там-това е сигурно,а къде все ще се разбере.А това,че нито един студент не му е казал в очите колко струва показва,колко струва самия Нов Български и какви студенти подготвя..

 56. 56 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2884 Неутрално

  Много разочарования съм изживял след падането на комунизма но най-гнусно е явлението Гоце. Не можем да ги отдъхнем от него. Още по-строшно е опасността ДС да яхне БСП чрез Гоце. Не, че и сега ДС няма влияние върху БСП. Ако сравним с Русия, там КГБ е достатъчно силна за да захвърли старата си дреха КПСС. В България ДС използва мекерета като Гоце да продължи да се крие зад БСП и инфантилните "честни" комунисти.

  подпис
 57. 57 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1317 Неутрално
 58. 58 Профил на robinson
  robinson
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Само не е ясно защо медиите обръщат такова внимание на Гоце? Не е ли подобре да бъде бойкотиран, каквото апропо е хубаво да се направи с ББ и ЦЦ - никакво отразяване, постепенно да изчезнат ако може от медийното пространство. Има далеч по-интересни неща от отразяването на глупотевините на ББ и безсмислиците на Гоце...

 59. 59 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 551 Неутрално

  [quote#8:"daniel_defoe"]Така се надявах да не чувам и виждам Гоце вече [/quote]
  Това е лесно, просто наведи глава надолу към коленете, после още малко и си я заври там, дето не те огрява слънцето.

 60. 60 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1601 Неутрално

  И Гоце да помълчи малко ....

  Предразсъдъците са за ограничените.
 61. 61
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 62. 62
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 63. 63
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 64. 64 Профил на kardinalat
  kardinalat
  Рейтинг: 877 Любопитно

  Дончев. Интересно.

  и най-умният си е малко прост....
 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 66. 66 Профил на marrad
  marrad
  Рейтинг: 605 Разстроено

  хъм, я да видим какво пише под "главата'' на "Дневник"...новини...бизнес...Европа...България...свя...технологии...
  май е въпрос на време да се появи ''бутонче" "Гоце"...

 67. 67 Профил на marrad
  marrad
  Рейтинг: 605 Неутрално

  към мой #66

  да се чете "...България...свят..."

 68. 68 Профил на Damyan Ganchev
  Damyan Ganchev
  Рейтинг: 234 Весело

  До коментар [#3] от "ямболия":

  щото е от ямбол ли? тва е нещо като градска черта или? ...

 69. 69
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 71. 71 Профил на che.gevara25
  che.gevara25
  Рейтинг: 442 Неутрално


  Всички критикари неодобряващ Първанов са жалки и смешни.. България не е имала по неподходящ човек за примиер от Б. Борисов.


 72. 72 Профил на birdman
  birdman
  Рейтинг: 912 Неутрално

  До коментар [#68] от "stoner_boner":

  хаха той Сашо Дончев е стъпвал в Ямбол последно преди десетилетие .... на всичкото от горе се отказа и от Ямболгаз ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK