"Дневник" става на 11 години

"Дневник" става на 11 години

© Анелия Николова, Дневник&GMДневник" празнува рожден ден на 12 февруари.


На тази дата преди 11 години излиза първият брой на вестника. Преди това има нулев брой (на 10 февруари, в него е и статията за брата на тогавашния главен прокурор Никола Филчев и незаконният му износ на антики, която предизвиква данъчни проверки, разследване и атака срещу издателите на "Дневник" и "Капитал"), а преди това няколко месеца - избор на екип, тренировки и подготовка на изданието, което изпълнява мисията си да бъде качествен всекидневник с бизнес фокус. Още в началото стартира и интернет изданието на вестника.


На 11 години "Дневник" е по-голям отвсякога. От три месеца той се развива вече само като онлайн медиа, но нескромно ще си позволим да кажем като най-качествения и влиятелен новинарски сайт. Почти 24 часа 7 дни в седмицата (понякога спим 4-5 часа през нощта, ако няма значими събития :) "Дневник" ви информира за най-важните новини, предлага бърза реакции и коментар по тях и ви разказва интересни истории.
През януари тази година уникалните читатели на "Дневник" за целия месец са 945 543 (според метриката на Nielsen).


Благодарим ви за доверието и за качествените коментари във форума.


Продължаваме. Със същата страст, принципи и с нови проекти през следващите месеци.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK