Съветник на Дянков влиза в екипа на Плевнелиев

Съветник на Дянков влиза в екипа на Плевнелиев

© Красимир ЮскеселиевДокторът по икономика Анна-Мари Виламовска ще съветва новия президент Росен Плевнелиев. Назначението й за секретар по въпросите на науката и образованието се очаква утре, научи "Дневник".


Виламовска съветваше вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков по здравната и образователната реформа. Във финансовото министерство тя ръководеше и отдел "Фискални и социални анализи и прогнози" допреди последната структурна промяна на ведомството в края на миналата година.


Досега Плевнелиев обяви 15-ина души от екипа си, все още не е ясно кои ще бъдат секретари по отбрана и сигурност, по здравеопазване и социални политики, по вътрешна политика и по икономика, инвестиции и иновации.

Коментари (8)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на leko_uchuden
  leko_uchuden
  Рейтинг: 515 Неутрално

  надяваме се да не е поради същата причинна, поради която ев. ангелов беше пратен при плевнелиев

 2. 2 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 853 Неутрално

  [quote#1:"leko_uchuden"]надяваме се да не е поради същата причинна, поради която ев. ангелов беше пратен при плевнелиев[/quote]

  А каква е причината поради сото Ангелов отиде в президенството?!?

 3. 3 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Един съвет към президента от мен: Не взимай никакви съвети от този съветник. Придържай се към съветът ми и ще се обичкаме с теб 2 мандата.

  Поздрави ARRI

  п.п. И още един мъъъъничък съвет от мен : По малко се хили при официални срещи. Прави ми впечатление, че си много широко засмян и се втъраш пръв да поемаш ръката на отсрещния субект. Даже и правиш дълбока чупка(прекалено се навеждаш). Бъди по-сдържан, спокоен и сериозен. Стой изправен. Тва го пише в учебниците по дипломация в урока по поведение. Така, че не те пързалям.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 4. 4 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Дано го отучи поне от това, от което не може сам да се отучи - да говори с комсомолски патос и клишета по несъшествени въпроси .

 5. 5 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Съгласен съм: РП няма маниер на оформен политик; все още не се е освободил от комсомолския патос. Наистина, неговият пост предполага да бъде по-сдържан, сериозен и тактичен. А не така разпален и еуфоричен, готов да сваля звезди. Все пак е президент на България и искам да ме представлява пред света някак си по-сериозно!

 6. 6 Профил на old27530804
  old27530804
  Рейтинг: 796 Неутрално

  И Първанчов беше глътнал бастуна в началото и беше неадекватен, но го научиха. Плевнелиев бързо учи и мисли. Ще бъде най- добрият президент.

 7. 7 Профил на melina_a
  melina_a
  Рейтинг: 402 Разстроено
 8. 8 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 458 Гневно

  ПЛЕВНЕЛИЕВ КОГА ЩЕ ДАДЕ ФИНАНСОВ И РАБОТЕН ОТЧЕТ ПРЕД НАРОДА СИ, ЗА НЕНАДЕЙНАТА МУ ПРЕДИЗБОРНА ЕКСКУРЗИЯ ДО СТРАСБУРГ И БРЮКСЕЛ?? ЗА СМЕТКА НА ПАРТИЙНАТА МУ ШАЙКА ИЛИ ЗА СМЕТКА НА БЮДЖЕТА БЕ ЕКСКУРЗИЯТА МУ?

  Поради абсолютна липса на План-ПЛАТФОРМА ЗА ПРОГРЕС И КОНСОЛИДАЦИЯ НА НАРОДА, както ВСИЧКИ НЕЙНИ ВЛАСТ-КОНКУРЕНТКИ, НОВАТА частна, полит-шайка "АТАК-2ка", днес ще поткрепи НАТО-МАРИОНЕТНОТО И ЕВРО-КОЛОНИАЛИСТИЧНО, ГЕРБ-опейско ПРАВИТЕЛСТВО, УТРЕ ДРУГО, И ТАКА ЧРЕЗ НЕСПИРНИТЕ ПАРЛАМЕНТ-ПОБОРСТВА, БОЕВЕ, СВАДИ И ПРЕРЕКАНИЯ, ДО ПЪЛНОТО САМОУНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И ПОТОМЦИТЕ НА ДЯКОНА. ОТЧИТАЙКИ БЕЗРЕЗУЛТАТНА АКТИВНОСТ, ЗА СМЕТКА НА БТЮДЖЕТА!

  Вече всички се смеят на култ-оглупиралите разпри, поборства и свади в парламента, чрез които се потдържа безогледно, ПАРЛАМЕНТАРНАТА-ДИСКРИМИНЦИЯ в родината на ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ВАПЦАРОВ.
  ДО КОГА ЩЕ Е ТАЗИ НАРОД-РАЗПОКЪСАНOСT основанa на частният ТРИАДИЧЕН култов ИДЕОЛОГИЗЪМ?
  ДО КОГА ЩЕ Е ТАЗИ НАРОД-ПОЛЯРИЗАЦИЯ ОТ РАЗПРИ И КУЛТ-БЕЗПРИЕМСТВЕНA АНАРХИЯ?
  БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИСКА ОБЕДИНЕНИЕ-КОНСОЛИДАЦИЯ, ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, а не ДЕМЕК-оКРАЦИЯ, и ПОЛИТ-АНАРХИЯ.
  БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИСКА СВОБОДА, А НЕ партийна-затвореност, РАЗПРИ, СВАДИ И БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ!
  БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИСКА КОНСОЛИДАЦИЯ, МИР, СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ, А НЕ парламентарна-ДИСКРИМИНАЦЯ.

  НИКОГА НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЕДИННОСТ И КОНСОЛИДАЦИЯ НА НАРОДА, А КАМОЛИ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В ДЪРЖАВНОТО УСТРТОЙСТВО, ЩОМ СМЕ РАЗЦЕПИНИ, ПОЛЯРИЗИРАНИ И ПОБОРНИЧЕСКИ ПАРЛАМЕН-ДИСКРИМИНИРАНИ, ЧРЕЗ УМИШЛЕНО ПОТДЪРЖАНАТА БЕЗПРИЕМСТВЕННОСТ НА ТРОИЧНИТЕ ОГЛУПИРАЛИ КУЛТ-ПАРТИЙНИ, КУЛТ-РЕЛИГИОЗНИ И КУЛТ-ЕТНОС, АМАТЬОР-ЧАСТНИ-УВЛЕЧЕНИЯ.
  НЕ ВСИЧКИ СМЕ СИНИ, ЧЕРВЕНИ ЗЕЛЕНИ И БЕНБЕНИ, НО ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ИСКАМЕ ОБЕДИНЕНИЕ ЧРЕЗ ПРИЕМСТВЕНОСТ НА КУЛТ-ЛИЧНИТЕ НИ УБЕЖДЕНИЯ И РАЗЛИКИ, УЗАКОНЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА.

  ИЗБОРА НА ЛИДЕРИ И ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ ДА СТАВА НА ОСНОВАТА НЕ ВЕЧЕ ОТ, ЧАСТНИТЕ ОГЛУПИРАЛИ И НЕПРИЗНАВАЩИ СЕ ЕДНА-ДРУГА партийнo-ЗАТВОРЕНИ ШАЙКИ, А НА ОСНОВАТА НА ИЗБОР НА ТАЛАНТИ, И ИЗПИТ ЗА ЛОЯЛНОСТ НА ВСЕКИ ПОСТ.

  ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ЗА ДА ИМАМЕ БЪДЕЩЕ И ОСТАНЕМ КАТО РОД-БЪЛГАРСКИ, ТРЯБВА ДА ОСТАВИМ (не да забраняваме) личните си КУЛТ-ПОЛИТИЗИРАНИ, КУЛТ-РЕЛИГИОЗНИ И КУЛТ-ЕТНИЧЕСКИ УВЛЕЧЕНИЯ ПО ДОМОВЕТЕ, И СЕДНЕМ ПРОФЕСИОНАЛНО ДА ЗАРАБОТИМ ЗА ДЪРЖАВАТА.

  ДЪРЖАВНА РАБОТА НЕ ВЕЧЕ НА ОСНОВА НА ТЕЗИ НИ ЛИЧНИ УБЕЖДЕНИЯ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИЗРАВНЯТ, А САМО ЩЕ НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, ЖИВОТИНСКИ-БЕЗПРИЕМСТВЕНО!
  НЕ ВСИЧКИ СМЕ СИНИ, ЧЕРВЕНИ ЗЕЛЕНИ И БЕНБЕНИ, НО ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ИСКАМЕ ОБЕДИНЕНИЕ ЧРЕЗ ПРИЕМСТВЕНОСТ НА КУЛТ-ЛИЧНИТЕ НИ УБЕЖДЕНИЯ И РАЗЛИКИ, УЗАКОНЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА.

  ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИМ НЕ САМО СЕБЕ СИ, НО ЕВРО-КОНГЛОМЕРАТА И СВЕТА.

  ДА, НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРИЗВАНИ ЗА ТАЗИ РАБОТА, НО САМО ЧРЕЗ УЗАКОНЕНА В КОНСТИТУЦИЯТА НИ ТРИАДИЧНA-ПРИЕМСТВЕНОСТ И ОБЕДИНЕНИЕ-КОНСОЛИДАЦИЯ, КАТО ОСНОВА НА ПО-ВИШАТА ФОРМА НА ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО, НЯМАШТО АНАЛОГ В СВЕТА!

  ЗАБРАНЯВАЙКИ КОНСТИТУЦИОННО, КАКВАТО И ДА Е НАМЕСА НА КОЯТО И ДА Е КУЛТ-ТРИАДИЧНА ГРУПЩИНА; ( КУЛТ-ПАРТИИ, КУЛТ-РЕЛИГИИ И КУЛТ-ЕТНОС), В ОБЩО-ДЪРЖАВНИТЕ НИ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ДЕЛА!

  СЕГА Е НАШЕТО ВРЕМЕ ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА ОТНОВО КОИ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ПОТОМЦИ НА ДЯКОНА!

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  "Стара Славянска поговорка"

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / [email protected]

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK